BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sinds een dag of twee -2

Langzaam opende ze haar ogen, wennend aan het felle licht in de kamer. Ongewoon omdat ze normaal gesproken altijd haar rolluiken dicht had. Twee tellen later besefte ze zich dat ze bij Teun was blijven slapen. Zijn kant van het bed was leeg, natuurlijk al naar zijn werk. Een blik op de klok leerde haar dat het al 11.00 uur was geweest. Bijna brunch tijd!

Shit, brunch! Om 12.30 uur had ze inderdaad een afspraak voor een brunch met een potentiële, nieuwe opdrachtgever. Ze sprong uit het bed en rende bijna naar de badkamer om zich te verzorgen.

Haar dijen plakten nog een beetje aan elkaar als gevolg van het kwakje wat Teun gisteravond had achter gelaten.

Terwijl het water van de douche gestaag opwarmde, bekeek ze zich zelf in de spiegel. Haar donkerblonde haren staken alle kanten uit. Heldere, lichtblauwe ogen staarden terug. Haar lichtgebruinde huid was puntgaaf met hier en daar een sproetje. Een mooie, rechte neus met een elegante kaaklijn en kleine kuiltjes in haar wangen bij haar stralende lach, maakten het plaatje compleet. Haar borsten waren niet al te groot, maar vol en stevig boven haar afgetrainde, strakke buik. Voor vrouwelijk begrippen was ze tamelijk lang. Mooie, lange en welgevormde benen opnieuw het resultaat van een strak fitness regime. Zelf vond ze haar benen veel te dun en noemde ze het haar “stelten”. Lotte was een vrouw die gezien mocht worden. Bloedmooi, in de kracht van haar leven en met een succesvolle carrière. Binnenkort werd ze 30 jaar.

Lotte groeide op als enigst kind. Haar ouders verdienden meer dan boven modaal en dus hadden ze het thuis absoluut niet slecht. Vakanties waren een feest en ze reisden vaak af naar de meest luxe, exotische of spannende locaties in de wereld. En toch was Lotte geen kind dat extreem verwend werd. De waarde van geld en er hard voor werken, waren er van kinds af aan ingeramd. Maar niet op een vervelende manier. Ze besefte, zeker naarmate ze ouder werd, dat geld hebben, misschien niet gelukkig maakte. Maar dat het wel verdomd handig was.

In haar tienerjaren was ze nogal een muurbloempje met nerdy trekjes. Het VWO doorliep ze op haar sloffen en het was dan ook een uitgemaakte zaak dat ze daarna een universitaire studie ging volgen. Een rechtenstudie leek haar wel wat. Zodoende werd je vrij breed opgeleid en kon je alle kanten op met het diploma op zak. Naarmate ze de volwassen leeftijd begon te bereiken, ontwikkelde haar lichaam zich ook steeds meer. En van een muurbloempje groeide ze steeds meer uit tot een ware schoonheid. Niet dat ze zich hiervan bewust was. In haar ogen was ze nog steeds dat onbeduidende studiebolletje.

Dat alles veranderde na een klassenfeestje in VWO5. Standaard zaten de meiden aan de ene kant en de stoere jongens aan de andere kant van de ruimte. Drankje in de hand, muziek keihard aan en af en toe een paar meiden die een dansje waagden. Lotte had met haar ouders afgesproken dat ze om 0.00 thuis zou zijn. Rond 23.30 uur stond ze dan ook op om haar spullen bij elkaar te rapen en haar jas te zoeken. Terwijl ze haar jas aantrok, stond opeens een van de jongens achter haar. Noah.

“Mag ik je naar huis brengen?” vroeg hij. “Ik woon volgens mij in dezelfde buurt en ik moet voor twaalf uur thuis zijn van mijn ouders”.
“Prima!” zei Lotte praktisch als altijd. “Dan fietsen we samen, wel zo gezellig en veilig!”

Onderweg naar huis spraken ze over van alles en nog wat. Over school, sport, hun vrienden en zeker het aankomende examen jaar. Best een aardige gast, bedacht Lotte zich.

Bij haar huis aangekomen, draaide Lotte het pad naar de voordeur op. Noah had zijn fiets ergens tegen een lantaarnpaal aangekwakt en was snel achter haar aangelopen. Lotte zette haar fiets aan de kant en draaide zich om.

“Dank je wel dat je bent mee gefietst,” zei Lotte tegen Noah.
Noah keek haar aan met een vreemde blik.
“Wat gaaf dit!” zei hij alleen maar.
“Wat?” vroeg Lotte. En toen Noah bleef zwijgen, vroeg ze nogmaals, “Wat is gaaf?”
“Nou”, begon Noah voorzichtig. “Ik denk dat het complete mannelijke deel van de school nu jaloers op mij is!”
“Waarom???” vroeg Lotte verbaasd.
“Omdat ik het mooiste meisje van de hele school naar huis heb mogen brengen.”
“Sorry?”
“Het is echt zo, Lotte. Bijna iedere jongen in onze klas en zelfs jongens van het 6e jaar, geilen op jou! Of sorry, zouden wel verkering met jou willen hebben!”
Beduusd staarde Lotte hem aan. “Meen je dat nou?”
Nu was het Noah’s beurt om verbaasd te zijn. “Heb je het echt niet door? Echt iedereen staart jou na, waar je ook bent of waar je ook loopt, wat je ook doet of wat je ook aan hebt. Echt iedereen.”

Even waren ze allebei stil.
“Mag ik je een afscheidskusje geven?” vroeg Noah toen.
“Uhhh, ja is goed,” antwoordde Lotte niet goed wetend wat nu te doen.
Langzaam kwam Noah dichterbij en plantte zijn lippen op de hare. Stokstijf bleef Lotte staan en liet het over zich heen komen. Opeens voelde ze iets nats op haar lippen. Zijn tong, bedacht ze zich.
Natuurlijk wist ze wel wat kussen was en ook het woord tongen stond in haar woordenboek. Maar om het nu zelf voor het eerst te ervaren…. Onbewust opende ze haar mond en direct drong hij naar binnen gretig op zoek. Ze kwam hem tegemoet en hun tongen begonnen een geraffineerd spelletje van aantrekken en afstoten. Onbekende en heerlijk sensaties stroomden door haar lijf en ze kon er geen genoeg van krijgen. Ze voelde dat haar tepels stijf werden en door haar hele lichaam voelde ze zich warm worden. Zeker 5 minuten gingen ze volledig in elkaar op, toen opeens de buitenverlichting aan sprong. Geschrokken gingen ze uit elkaar en haar vader deed de deur open.

“Hoi pap, dag Noah. Tot morgen!” En ze glipte snel naar binnen en sprintte naar haar kamer.
Noah mompelde wat en liep terug naar zijn fiets. Met een grote glimlach sloot haar vader de deur en liep de woonkamer in naar zijn vrouw.
Op haar kamer aangekomen, liet Lotte zich op haar bed vallen. Ze liet het hele gesprek met Noah en het kussen nogmaals de revue passeren. En toen ze terugdacht aan de kus, voelde ze opnieuw dat haar tepels hard werden en een week gevoel trok door haar buik. Uiteindelijk begon ze zich uit te kleden om zich klaar te maken om te gaan slapen. Ze pakte een schoon nachthemd uit de kast en schopte haar schoenen uit. Toen ze haar broek uit deed, voelde ze iets vreemds. Geschrokken ging ze met haar hand tussen haar benen en voelde ze een behoorlijk, natte plek in haar onderbroek.
Ze gooide hem snel in de was en met een gelukzalig gevoel én een schone onderbroek kroop ze in bed.

In het eindexamen jaar was er veel verandert voor Lotte. Ze was zelfbewuster, kleedde zich sexier, gebruikte een beetje make up en wist nu welke invloed ze op het andere geslacht had.
Maar ze bleef Lotte, dicht bij zich zelf. Ze liep er niet mee te koop, maakte er geen misbruik van en werkte hard voor haar tentamens. Ze was verandert van een studiebolletje naar het populairste meisje van de klas of eigenlijk de hele school. Ze kon het goed met iedereen vinden. Ze maakte nieuwe vrienden, maar zorgde er ook voor dat het contact met haar “oude” vriendinnen niet verwaterde.

Halverwege het jaar kreeg ze verkering met Bart. Bart was de bink van de klas. Een grote vent met een grote mond, maar met een klein hartje. En juist dat hartje had Lotte gevonden. Ze had al snel door zijn grootspraak heen geprikt en ontdekt dat er meer schuil ging achter die facade van bombarie. In wezen was Bart ietwat onzeker hetgeen hij maskeerde met veel grappen en grollen en typische kwajongens streken. Maar bij Lotte veranderde dat en werd hij steeds meer zich zelf. Ze kregen een innige band en waren onafscheidelijk. Op school, maar zeker ook na school.
Ze studeerden veel samen, gingen regelmatig op stap of naar de bioscoop. Ook waren ze bezig met het plannen van hun eerste vakantie. Alleen, samen of in ieder geval zonder ouders.

Ook op sexueel gebied leerden ze elkaar steeds beter kennen. Van kussen tot het verkennen van elkaars lichaam. Lotte was inmiddels aan de pil. Dus wat haar betreft mocht “het” nu langzaam wel gebeuren. Maar zover was het nog niet gekomen. Vrijen, vingeren, aftrekken, beffen, ja zelfs pijpen had ze al gedaan. Dat hij daarbij binnen een minuut haar mond had volgespoten had haar niet uitgemaakt. Ze vond het zelfs wel lekker. En het feit dat hij zo snel was klaar gekomen, betekende alleen maar dat zij het goed had gedaan. Zij was klaar voor de volgende grote stap, maar op de een of andere manier hield Bart de boot een beetje af. Alsof hij onzeker was?
Een paar keer hadden ze er ruzie om gekregen en was ze boos naar huis gegaan. Plat gezegd wilde ze nu eindelijk wel een keer geneukt worden.

Het gala voor de eindexamen klassen stond voor de deur en Lotte was samen met haar moeder bezig om de finishing touch aan te brengen aan de jurk. Ze zag er oogverblindend uit. Een lange, witte jurk met een klein, maar fijn decolleté om van te water tanden. Haar rug was open en de jurk kwam net niet tot op de grond, zodat ze in ieder geval nog lekker kon dansen.
“Ik denk dat Bart niet van je af kan blijven vanavond,” zei haar moeder met een grote glimlach.
“Dat mag ik toch hopen!” floepte Lotte eruit.
“Hoezo?” vroeg haar moeder vervolgens.
“Och, niks mama. Ik heb gewoon zin in vanavond.”
Ze kende haar dochter beter dan wie dan ook en wist dat het geen zin had om door te vragen.
“Gewoon veel plezier maken, meid. Dit maak je maar 1 keer in je leven mee!”
Lotte dacht er het hare van en had zich voorgenomen om vanavond eindelijk echte sex te hebben.
Zeker omdat Bart bij haar zou blijven slapen.

Een uurtje later ging de deurbel. Toen Lotte de voordeur open maakte stond daar een stralende Bart, strak in een smoking met een bosje bloemen.
“Klaar om te gaan?” vroeg hij.
“Zeker, even mijn handtas nog pakken,” antwoordde Lotte.
Haar vader en moeder kwamen om aangelopen om een foto te maken en om het koppel een fijne avond te wensen.
De vader van Bart zou ze naar het gala brengen in zijn Ford Mustang Cabrio. Zijn lust en zijn leven.

Aangekomen op de lokatie namen ze snel afscheid en liepen ze hand in hand naar binnen.
De feestzaal zag er gezellig en intiem uit, niet te licht of te donker met in het in midden de onvermijdelijke dansvloer. Het was al redelijk druk en een in hoekje was de DJ al gedempt wat plaatjes aan het draaien. En na de gebruikelijke speech van de rector kon het feest los barsten.
De aanwezige leraren trokken zich gepast terug in een andere ruimte en kwamen heel sporadisch langs om te checken of alles nog in orde was. Waar alcohol voor de leerlingen verboden was, gold dat zeker niet voor de leraren……..
Langzaam werd de volume knop steeds verder open gedraaid.

“Ik ga even met de meiden praten,”zei Lotte tegen Bart.
“Prima,” zei Bart en draaide zich om en liep naar zijn vrienden toe aan de andere kant van de zaal.

Steeds meer meiden waagden zich aan de eerste dansjes en sporadisch kwamen 2 of 3 jongens een nummertje mee dansen. Maar het gros van de jongens bleef turend naar de meiden langs de kant staan. Ook Bart.
Lotte had het prima naar haar zin en keek af en toe naar haar vriendje die druk in gesprek was met zijn maten. Ondanks het alcohol verbod hadden verschillende meiden toch kans gezien om wat flessen sterke drank mee naar binnen te smokkelen. Regelmatig werd een rondje shotjes gedaan en ook Lotte deed gretig mee. Ze dronk wel eens een glaasje wijn met haar ouders, maar dit was toch andere koek.
Aan de overkant lieten de jongens zich ook niet onbetuigd, al leek het erop dat het tempo qua drinken daar toch wat hoger lag.
Er was inmiddels al een uur verstreken en de 2 tortelduifjes hadden elkaar niet meer gesproken.
Regelmatig wierp ze een blik op Bart, maar die was druk in de weer met zijn vrienden.
Steeds vaker was Lotte met haar vriendinnen op de dansvloer te vinden, waarbij ze de blikken van de jongens op haar lijf voelde branden. Behalve die ene blik van haar vriendje.
Ze voelde zich lekker, vrij en steeds meer ongeremd. Deels kwam dat door de alcohol deels omdat ze lekker in haar vel stak. Niet dat ze al dronken of aangeschoten was. Nog niet.
Aan de andere kant ergerde ze zich ook steeds meer aan Bart aan zijn houding en gebrek aan aandacht voor haar.

De shotjes vloeiden rijkelijk en Lotte ging helemaal los op de dansvloer. Ze was een beertje tipsy.
Maar ook opgewonden en een beetje geil, zeker met de vooruitzichten van de komende nacht. Er waren al meer dan 2,5 uur verstreken en het feest was nu echt op gang gekomen. Lotte was geiler en geiler aan het worden. Sensueel bewoog ze zich nu over de dansvloer en ze vermaakte zich opperbest. Ook steeds meer jongens hadden hun angsten overwonnen en dansten vrolijk mee op de beats van de DJ. Het was dan ook behoorlijk druk op de dansvloer. Aangeschoten zwierde Lotte nu door de ruimte. Plotseling voelde ze 2 handen op haar heupen.
Eindelijk, dacht ze. Eindelijk heeft hij het lef gevonden. En al dansend met haar armen in de lucht, duwde ze haar kont naar achteren. Haar billen drukten nu tegen zijn kruis en door de dunne stof van haar jurk, voelde ze zijn, al half harde lul, tegen haar aandrukken. Hmm, daar heb ik nu echt zin in, dacht ze. Een kneepje in haar bil en de handen begaven zich nu via haar middel naar de voorkant.
Hij legde snel zijn handen tegen de onderkant van haar borsten en kneep zachtjes. Haar tepels verstijfden onmiddellijk. Ze was nu echt geil en wilde meer. En wel zo snel mogelijk.

“Zo lekker dit schat, zullen we even een luchtje gaan scheppen?”
“Graag, zeker met het mooiste meisje van de hele school!”
Verschrikt draaide ze zich om en keek in het knappe gezicht van Noah.
Maar in plaats van boos te worden, trok ze hem van de dansvloer af.
“Kom mee!!” Gefrustreerd, boos op Bart maar retegeil beende ze de ruimte uit. Het kon haar nu niks meer schelen. Even keek ze nog opzij naar Bart, maar die was nog steeds druk met zijn vrienden en zichzelf. Waarschijnlijk straal bezopen straks, dus daar heb ik toch niks meer aan. Ook Noah keek even opzij en schudde zijn hoofd. Your loss! dacht hij bij zich zelf.

Aan het einde van de gang, voorbij de toiletten, was een deur. Snel glipten ze naar binnen en kwamen in een soort vergaderzaaltje.
Zodra ze de deur gesloten had, duwde ze Noah in een stoel. Ze ging op haar knieën voor hem zitten en begon zijn riem los te maken. Ze wilde nu nog maar 1 ding. Noah liet hem allemaal gebeuren, zijn avond kon niet meer kapot. Ze maakte zijn broek open en trok in 1 beweging zijn broek en boxer tot op zijn enkels. Zijn inmiddels harde lul zwiepte naar voren. Met haar linkerhand pakte ze hem vast en keek er even naar. Een stuk langer dan ze gewend was, maar iets minder dik dan die van Bart. Grappig al die soorten en maten bedacht ze zich nog en ze boog zich naar voren.
Een klein likje met haar tong over zijn eikel en een siddering ging door zijn lichaam. Dit was vast het voorportaal, want 5 seconden later zat hij in de hemel toen ze in een keer drie kwart van zijn lul naar binnen hapte. Langzaam begon haar hoofdje op een neer te bewegen en voelde hij haar tong kronkelen om zijn harde paal. In en uit schoof zijn lange lul in haar gewillige mondje. Met haar rechterhand kneedde ze nu zijn ballen wat nog meer sensaties in zijn lichaam teweeg bracht. Even liet ze hem uit haar mond glijden en likte ze met haar tong op en neer over zijn schacht. Kuste zijn ballen en nam hem toen weer in haar mond. Steeds sneller ging haar hoofd op en neer, duidelijk op zoek naar zijn zaad. Al die tijd had Noah zich niet durven bewegen, bang om het moment te verstoren. Hij wist niet wat er met Lotte aan de hand was, maar dit beviel hem wel. Hij legde 1 hand op haar hoofd en bewoog rustig met haar mee. Een 2e hand kwam erbij en langzaam zette hij meer druk en duwde daarmee zijn lul nog dieper in haar mond. Ze maakte kort een raar geluid, maar ze stopte niet en beetje bij beetje duwde hij zijn hele lul in haar keel. Dit ging hij niet nog een minuut volhouden.

“Lot, ik ga klaar komen!” siste hij. En nog fanatieker en nog sneller begon ze te zuigen.
Met een luide kreun, loste hij zijn zaad in haar mond en zat hij te shaken over zijn hele lichaam door deze explosie. Heel even hield ze zijn lid nog nog vast alvorens ze hem langzaam uit haar mond liet glijden. Ze had alles doorgeslikt. Een ander smaakje, maar opnieuw vond ze het niet vies.
Rustig stond ze op en zonder een woord te zeggen, liep ze ruimte weer uit.

Terwijl ze de zaal weer inliep, keek ze opnieuw naar Bart. Maar die stond nog steeds bij zijn vrienden met zijn ellebogen steunend op een sta tafel. Ladderzat bedacht ze zich.
Aangekomen bij haar vriendinnen, kreeg ze meteen weer een drankje aangeboden, welke ze in een teug achterover sloeg.
“Waar ben jij geweest?” vroeg Mira haar beste vriendin.
“Ik moest even naar het toilet en ben meteen even een luchtje gaan scheppen,” antwoordde Lotte.
Waarna ze zich direct weer in het feestgedruis stortte.

Het was inmiddels al bijna twaalf uur en Bart begon steeds zenuwachtiger te worden. Hij wist wat Lotte vanavond van hem verwachtte. En hoewel hij het super spannend vond en hij er veel zin in had, zou het toch de eerste keer worden. Hij had een paar keer een blik op haar geworpen en gezien dat ze het naar zin had. Lekker dansen en gek doen met haar vriendinnen. Zelf was hij niet zo’n danser of eigenlijk durfde hij het niet zo. Hoe anders was zijn vriendin. Hij had nog geen druppel alcohol gedronken, omdat hij fris en fit wilde zijn voor vannacht.
Hij liet zijn blik door de ruimte gaan, maar kon Lotte niet zo snel ontdekken. Waarschijnlijk naar de wc bedacht hij zich. Hij zag Mira en Paula staan, elk met een shotje in hun hand.
Hij draaide zich om en maakte weer een praatje met een van zijn vrienden. Een kwartiertje later tuurde hij weer door de ruimte. Mira en Petra stonden nu op de dansvloer, maar nog steeds geen Lotte. Zou ze niet lekker zijn? En hij besloot om naar haar op zoek te gaan.
Hij ging alle wc’s af, ook die van de dames. Maar geen Lotte. Aan het einde van de gang was een deur. Hij ging naar binnen en kwam in een kleine vergaderzaal. Een stoel stond gedraaid, maar verder was er niemand. Aan de overkant was nog een deur. Opnieuw ging hij naar binnen. Het was een vrij grote ruimte die diende als opslag plaats. Stoelen, tafels, banken een beamer, van alles.
Net toen hij weer wilde weg lopen, hoorde hij geluiden van helemaal achter in de ruimte. De ruimte was matig verlicht, dus hij kon niet zien wie het waren. Maar aan de gedempte kreunen te horen, kon hij zich precies voor stellen wat daar aan de hand was. Glimlachend sloop hij zachtjes dichterbij. Ook dit hoorde natuurlijk bij een eind examen feest.

“Hmpff, Hmpff, Hmpff!” Aan de ketsende en pompende geluiden te horen, werd het meisje flink onder handen genomen bedacht hij zich. Het ging er niet bepaald zachtzinnig aan toe, want hij hoorde de poten van de tafel op en neer schuiven over de vloer.
“Ahh, ik ga bijna klaar komen in dat strakke kutje van je!” zuchtte de jongen.
Die stem herkende Bart, dat was Peter. Peter had weer eens een meisje gescoord. Het zoveelste.
Zwaar ademhalend maar met zachte kreuntjes, liet het meisjes alles over zich heen komen.
“Fuck, ik ga je helemaal vol hoesten, lekker sletje van me!” schreeuwde hij nu.
“Ja, ja, doe het. Spuit me helemaal vol met die lekkere, dikke pik van je!”
En met een diepe brul, loosde Peter zijn zaad in haar gewillige kutje. Het zweet gutste van zijn voorhoofd af, toen hij langzaam zijn lul met een plop uit haar trok.

Bart had het gevoel alsof hij zojuist door een vrachtwagen was overreden. Zijn oren suisden en hij kon niet meer helder nadenken. Buikpijn, hoofdpijn alles kwam nu tegelijk bij hem binnen.
Voor hem op de tafel lag Lotte. Zijn Lotte. Met bezweet voorhoofd, haar jurk omhoog getrokken tot haar heupen en haar slipje rond haar enkels. En Peter die er tussen stond.
“Wat, wat….?” stamelde hij.
Peter en Lotte hadden hem nu pas opgemerkt. Peter trok snel zijn broek omhoog en maakte dat hij weg kwam.
“Wat doe jij hier?” vroeg ze met dubbele tong.
“Ik? Ik kan beter vragen waar jij in godsnaam mee bezig bent,” zei Bart die nu boos begon te worden.
“Jij bent toch al ladderzat dus echt gezellig zou het vannacht toch niet worden,”antwoordde ze.
“IK? Ik heb geen druppel alcohol gehad, omdat…..omdat wij……” En zijn stem stierf langzaam weg.
Het leek alsof Lotte op slag nuchter was toen ze het van pijn vertrokken gezicht van haar vriend zag. Ex vriend waarschijnlijk. En ze besefte direct dat ze de grootste fout van haar leven gemaakt had. Bart liep verdrietig weg, haar alleen achterlatend.

Toen haar vader haar even later kwam halen, waren haar ogen rood van het huilen.
Thuis aangekomen rende ze direct naar kamer en sloot zich op. Schaamte en verdriet vochten ieder voor een plekje.
In de weken die volgden, had ze totaal geen contact meer met Bart. Het schooljaar was bijna voorbij en daarna zouden ze ieder hun eigen weg gaan.
Ze had zich voorgenomen om nooit meer iemand op een dergelijk manier te kwetsen.

Terwijl ze onder de douche uitstapte om zich klaar te maken voor haar brunch afspraak, dacht ze terug aan haar middelbare schooltijd én aan haar relatie met Teun. Ja, ze hadden het fijn samen.
Hij was een lieve man, droeg haar op handen en de sex was ook prima. Niet uitstekend, maar prima en voor nu was dat goed. Toch vroeg ze zich af of ze hem niet aan het lijntje aan het houden was.
Er was een duidelijke connectie, een band. Er was veel liefde, maar ze betwijfelde of ze het houden van mocht noemen. Ze twijfelde zelfs of ze ooit van een man kon houden of ze zich helemaal kon geven, bang als ze was om diegene misschien pijn te doen.

Tot dat Alex haar leven binnen wandelde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10305 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Sinds een dag of twee -2”

Plaats een reactie