BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Timmy, een week in zijn leven deel 2

De volgende morgen, na zijn ontbijt, stapte Timmy om kwart voor zeven op zijn fiets en reed hij naar Hetty. Het was vijf voor zeven toen hij bij haar aanbelde. Ze deed open en had geen paardenstaart. Dit betekende dat bhij haar met Hetty mocht aanspreken. Ze vroeg hoe het de avond ervoor gegaan was en hij zei heel eerlijk: ik had liever bij mijn moeder en zus in bed gelegen. Nou zei Hetty, als je goed je best doet dan kan je vanavond en vannacht genieten van allebei. Nu eerst even die kooi uitdoen en dan spreken we vandaag even door. Timmy liet zijn broek zakken en Hetty ontdeed hem van zijn peniskooi. Ze zei: vandaag gaan we naar Arnhem waar jij een jarige vrouw de dag van haar leven gaat bezorgen. Haar dochter is ook aanwezig en ze heeft specifieke opdrachten voor jou. Die dien je ook op te volgen. Het geld wat je vandaag verdient heb ik reeds op je rekening bijgeschreven. Je krijgt voor vandaag 300 euro en eventuele tips zijn ook voor jou.

Ze reden met de auto naar Hoogkamp naar de Breitnerstraat en stopten bij een vrijstaand huis. Hetty pakte haar telefoon en belde een nummer. De deur van het huis werd open gedaan en de jonge vrouw legde haar wijsvinger op haar lippen om aan te geven dat ze stil moesten zijn. Hetty zei tegen Timmy: veel succes vandaag, ik haal je tussen 4 en 5 uur op. Timmy liep naar de voordeur en werd binnen gelaten. De vrouw zei zacht: ik ben Cara. Mijn moeder ligt nog boven te slapen. Kleed je maar uit en ga haar maar naakt een kop koffie brengen en haar feliciteren. Timmy trok zijn kleren uit en Cara pakte zijn pik even vast en zei: daar gaan we vandaag veel plezier mee hebben. Timmy vroeg: hoe heet je moeder? Cara zei: Linda. Ga nu maar naar boven. Hier heb je de koffie. Timmy liep zacht de trap op en Cara fluisterde het is de eerste kamer aan de rechterkant van de gang. Timmy liep naar de deur en deed deze zacht open. Boven op het bed lag een mooie vrouw die vandaag 45 jaar oud was geworden. Ze had een slaapmasker op.

Timmy zette de koffie op het nachtkastje en begon happy birthday te zingen. Linda schrok wakker, deed haar slaapmasker af en zag een naakte jonge man naast haar bed staan. Ze begon te gillen. Cara rende de trap op en zei: wat is er mam? Linda zei: wat moet die naakte jongen naast mijn bed. Timmy zei: hoe bedoel je mam, ik dacht dat het je zus was, ze ziet er jong en mooi uit. Linda keek hem aan en zei: met vlijende woorden kom je ver, maar nog niet in mijn bed. Cara zei: mam, ik heb deze jongen voor je besteld om je de dag van je leven te geven. Geef hem een kans om dat waar te maken voor je. Linda bekeek Timmy en zei: hij is mooi gebouwd en goed geschapen. Veel beter dan ik ooit gehad heb. Timmy zei nogmaals proficiat met je verjaardag Linda en hij boog naar haar hoofd en gaf haar drie kusjes. Twee op haar wangen en een op haar mond. Linda trok hem verder naar haar toe en beantwoordde de kus met een van haar waarbij ze haar tong naar buiten liet komen. Timmy zoog haar tong zijn mond in en begon met haar tong te spelen. Linda verbrak de zoen en zei: nou dan denk ik dat ik er maar het beste van moet maken. Timmy zei: mag ik een suggestie maken? Ga je gang zei Linda. Doe je slaapmasker weer op dan ga ik je eens lekker verwennen.

Linda keek haar dochter aan en die knikte ja. Toen zei Linda: we gaan toch geen kinky spelletjes doen he? Timmy zei: op het moment dat iets je niet bevalt doe je je masker af en laat je me vertrekken. Ok zei Linda en ze deed haar masker weer voor haar ogen. Ze zei: Cara, jij gaat naar beneden. Dit is mijn feestje. Cara zei ok en deed de kamerdeur open en weer dicht maar bleef in de kamer op een stoel zitten kijken. Timmy zei: niet schrikken, ik kom nu eerst even naast je liggen om lekker te knuffelen en hij ging naast de naakte vrouw liggen. Hij begon haar uitgebreid te kussen. Eerst haar voorhoofd en nek en toen terug naar haar lippen waar hij met haar begon te tongen. Linda greep Timmy bij zijn pik maar Timmy zei: nog niet, dat is voor straks. Hij ging met zijn mond naar haar rechter oorlel en beet er zacht in en likte daarna waar hij gebeten had. Er kwam een zachte kreun van Linda. Hij ging langzaam kussend van haar nek naar haar schouders en bleef kussen terwijl hij langs haar armen naar beneden ging. Bij haar elleboog ging hij van kussen naar zachte likjes en ging zo door naar haar hand. Linda zei: ga door dit voelt magisch. Bij haar hand aangekomen likte hij de binnenkant van haar hand en nam daarna elke vinger, een voor een, in zijn mond en zoog er zacht op. Het kreunen werd luider. Hierna ging Timmy weer likkend met zijn tong aan e binnenkant van haar arm naar boven. Bij haar elleboog kuste hij die zacht en gaf er een likje over.

Hij ging verder omhoog en tilde haar arm weg van haar lichaam. Hij likte zijn weg door tot in haar oksel waar hij de zilte smaak van haar zweet proefde. Gelukkig was het een haarloze oksel. Linda begon te lachen en zei: ik kan niet goed tegen kietelen. Timmy plaatste zijn handen in haar zij en begon haar daar te kietelen. Hou op zei ze lachend. Je was net zo lekker bezig. Timmy stopte met kietelen en ging verder met likken en kussen. Hij ging langs haar zij naar beneden tot hij op dezelfde hoogte zat als haar navel. Hij ging van haar zij naar haar navel, zacht likkend over haar buik en ging toen met zijn tong in haar navel. Linda zei zacht kreunend: dit heeft nog nooit iemand bij me gedaan. God wat is dit lekker. Timmy bleef even in haar navel likken en ging toen recht naar boven met zijn tong. Tussen haar tieten door terug naar haar kin en gaf haar toen weer een tongzoen. Dit maal was Linda er vol voor gegaan en de zoen duurde een paar minuten. Timmy ging toen kussend terug naar beneden tot hij tussen haar tieten kwam en begon toen de contouren van haar rechter tiet met zijn tong te volgen. Hij ging steeds iets dichter richting haar tepel en toen hij daar aankwam gaf hij de tepel snel een paar flikjes met zijn tong en nam hem daarna in zijn mond en begon er zacht op te zuigen terwijl zijn tong er mee speelde. Dat was het moment dat Linda haar eerste orgasme kreeg.

Timmy keek naar beneden en zag een flinke straal kutvocht uit haar kut spuiten. Hij liet de tepel los en zei: geniet je een beetje? Linda kreunde: ik ben nog nooit klaargekomen zonder dat ik mezelf gevingerd heb. Mijn man heeft mij nooit laten klaarkomen. Bij hem was het vijf minuten in en uit en dan moest ik maar een orgasme vervalsen om hem gelukkig te houden. Timmy zei: wat een prutser. Timmy herhaalde de procedure aan de andere kant en Linda kwam dit keer al klaar toen Timmy nog bij haar navel bezig was. Hij maakte het echter gewoon af. Timmy keek naar Cara die met een hand onder haar rok bezig was en met de andere hem een duimpje op gaf terwijl ze hem wazig aankeek. Het werd tijd om aan de onderste helft van haar lichaam te beginnen. Hij begon weer aan haar zij en ging langs het ene been naar beneden, bij de voeten aangekomen nam hij ook elke teen in zijn mond en liet hij zijn tong tussen haar tenen gaan. Hierna deed hij de buitenkant van haar andere been en haar andere voet en likte toen zacht onder haar voetzool. Haar been gaf een spastische trek en ze zei weer: gevoelig voor kietelen. Hij ging met zijn tong omhoog langs de binnenkant van haar been.

Bij haar knie gat hij een paar kusjes op haar knie en ging verder omhoog. Hoe hoger hij ging hoe harder Linda kreunde. Toen hij bij haar kruis aankwam stopte hij en begon aan de andere voet ze zei zacht: stop met dat teasen. T6immy zei: alles op zijn tijd en deed hetzelfde met dit been als wat hij bij het andere been gedaan had. Hij ging nu hoger haar kruis in en begon buiten om de kut van linda te likken en te kussen. Hij kon haar sappen ruiken en proeven zo nat was ze. Nadat hij rondom haar kut gelikt had nam hij eerst een schaamlip in zijn mond en likte en zoog erop voor hij de andere dezelfde behandeling gaf. Linda pakte zijn hoofd en drukte dit hard tegen haar kut. Ze zei: nu mijn clit, kus lik en zuig op mijn clit en terwijl hij dit deed kreeg Linda haar ergste orgasme ooit. OOOOOOOOOHHHHHHH JAAAAAAAHHHHHH GOD OH GOD GA DOOR. En Timmy ging door terwijl het kutsap in zijn gezicht gespoten werd. Hij begon zijn tong in haar kut te persen en stootte ermee naar binnen om zodra hij uit haar kwam haar clit weer te bewerken. Linda bleef klaarkomen. Haar orgasme duurde een volle drie minuten tot ze uiteindelijk het hoofd van Timmy los liet en hij, smakkend naar adem terug ging naar haar mond om haar nogmaals te tongen.

De deur van de slaapkamer ging open en Cara stond met een verjaardags kaarsje naast het bed en met een aansteker. Ze keek Timmy aan en wenkte hem uit het bed. Timmy stond op en ze gaf hem het kaarsje. Timmy stak het kaarsje in zijn pisbuis en stak het aan. Hij zei tegen Linda: doe je masker af en blaas je kaarsje uit en doe een wens. Linda deed haar masker af en zag voor haar ogen de stijve pik van Timmy met het brandende kaarsje. Ze blies het snel uit, deed haar ogen dicht en maakte een wens. Pas toen ze haar ogen opnieuw open deed zag ze Cara zitten op een stoel met haar hand onder haar rok. Ze zei: Cara, heb jij hier de hele tijd gezeten? Cara zei: ja mam, en ik heb genoten van het feit dat jij je zo vermaakt hebt. Ik heb je drie keer spuitend zien klaarkomen en het laatste orgasme was het heftigste dat ik ooit gezien heb bij wie dan ook. Linda zei: ik schaam me kapot en Cara zei: niet doen mam, de dag is nog lang en je hebt nog veel tegoed. Maar wist je dat jullie meer dan een uur met elkaar bezig zijn geweest? Dat heb ik je nog nooit met pa zien doen. Linda zei: dat is maar goed ook. Dan had ik meerdere orgasmes moeten vervalsen.

Daarenboven was hij na 5 minuten uitgeneukt en ging hij slapen. Cara vroeg: hoe laat staat die teef van hierachter altijd voor het raam? Ze zei tegen Timmy: dat is het wijf waar mijn pa tegenwoordig mee rotzooit en bij wie hij nu inwoont. Linda zei: normaal staat ze haar rek en strek oefeningen voor het raam te doen tussen negen en half tien. Dan moeten we opschieten. Trek maar een bh en een donker t-shirt aan en een rok en slip. Dan zullen wij nu eens een show weg gaan geven. Ze zei tegen Timmy: die vrouw staat altijd te doen of ze beter is dan zijn ex vrouw en doet dit altijd als moeder aan de koffie zit. Ze kijkt namelijk achter op de woning van die vrouw. Timmy: nu moet jij een show gaan weggeven samen met mijn moeder. Ik wil dat jij de ramen gaat wassen en wel helemaal naakt. Moeder gaat koffie drinken en jou af en toe bij je pik pakken terwijl jij de ramen wast. Zodra mijn pa thuis komt van zijn werk, en geloof me dat dat niet lang zal duren gaat mam jou pijpen en mag je over haar kleren klaar komen. Daarna ga jij haar uitkleden en hier op de tafel neuken. Ik ga van boven af alles filmen wat er in dat huis gebeurt. Timmy liep naar beneden en kreeg van Linda een emmer en een spons. Water was niet nodig. Dat kon je van die afstand toch niet zien.

Terwijl Linda aan de tafel ging zitten begon Timmy de ramen te “wassen”. Het duurde ongeveer tien minuten voor Linda de vrouw in de kamer zag en ze met haar rekoefeningen begon. Ze keek naar het huis van Linda en zag daar een jongeman spiernaakt de ramen staan wassen. Ze liep terug de kamer in en kwam kort daarna voor het raam staan met een verrekijker. Toen Linda dat zag stond ze op en wees naar een plek op het raam en met haar andere hand pakte ze de pik van Timmy en trok er een paar keer aan. De vrouw in het andere huis liep weer even terug de kamer in en stond even later met een telefoon in haar ene hand en een verrekijker in de andere. Linda zag dat en ze draaide Timmy zo dat ze een goed zijzicht had. Ze pakte de pik van Timmy en likte eraan alsof het een lolly was. Na ongeveer tien minuten kwam er een tweede persoon de kamer in en die nam de verrekijker over. Het was de ex van Linda. Linda ging nu zo staan dat hij precies kon zien wat ze deed. Linda begon Timmy uitgebreid te pijpen en na ongeveer tien minuten spoot Timmy zijn eerste straal zaad in haar mond. Hij trok zijn pik uit haar mond en spoot de rest van het zaad over haar t-shirt. Dikke stralen wit zaad op het donkerblauwe t-shirt.

Timmy draaide haar met het besmeurde shirt naar het raam en begon het uit te trekken. Hij deed haar bh af en speelde even met haar tieten waarna hij ook haar rok en slipje uit trok. Hij tilde haar op en Linda sloeg haar benen om zijn middel. Hij liet haar langzaam op zijn pik zakken en droeg haar naar de tafel waar ze even daarvoor koffie had zitten drinken. Timmy legde haar neer op de tafel en begon haar met lange stoten te neuken. Haar ex stond verbouwereerd toe te kijken met zijn verrekijker. De vrouw waar hij nu bij woonde ging achter hem staan en probeerde zijn broek te openen maar hij duwde haar weg. Hij had het te druk met kijken. Cara had dit allemaal op haar telefoon vastgelegd en toen ze naar beneden liep zag ze dat er iemand voor de deur stond. Ze deed open en het was haar tante Jet. Die vroeg of haar moeder thuis was om haar te feliciteren. Cara zei dat ze nog even bezig was maar dat Jet op de bank kon gaan zitten, mits ze stil was. Jet begreep er niets van en liep de woonkamer in om te gaan zitten. Ze zag wat er in de eetkamer gebeurde en ging met open mond verbaasd zitten kijken.

Timmy was nog steeds bezig om Linda te neuken. Ze had nu haar vijfde orgasme achter de rug voor die dag en haar zesde zat er aan te komen. Ze zei: Jezus wat heb ik gedaan om zo verwend te worden. Dit is zo lekker, ga door, ga door, ik ik ik oh god ik kom weer. OOOOOOOOOOOOOOHHHHHHH JAAAAAAAAAAHHHHH en ze spoot weer een straal kutvocht. Timmy voelde dat hij ook ging klaarkomen en zei: ben je er klaar voor? Linda zei: ik voel je eikel dikker worden. Vul mijn kut maar. Timmy begon te spuiten en Linda begon te tellen. Ze zei: dat is de eerste straal, de tweede, derde, vierde, vijfde, zesde, zevende en na een paar seconden zei ze: was het dat en toen voelde ze zijn achtste en laatste straal in haar kut. Het liep langs zijn pik naar buiten. Jet begon te klappen en zei: proficiat zus. Linda keek op en zei: jezus, ik schaam me rot. Hoeft niet zij Jet. Het werd tijd dat je van je leven gaat genieten in plaats van jezelf uit te sluiten. Cara liep naar haar moeder en liet het filmpje zien. Ze zei: ik stuur het zo door naar je en dan kan jij het, voorzien van je eigen commentaar doorsturen naar je ex. Jet was inmiddels ook naar de eetkamer gegaan en zag Timmy met zijn, met zaad besmeurde, nog steeds harde pik. Ze zei tegen Timmy: zorg ervoor dat ze vandaag extra geniet. En als je voor mij een glaasje met dat spul hebt, dan toast ik ermee. Timmy zei: waarom een glaasje als je het ook direct van de tap kunt krijgen.

Jet keek naar Linda en Cara en beide knikten en Cara zei: geniet er van. Jet ging op haar knieen voor Timmy zitten en begon zijn pik schoon te likken en toen ze daarmee klaar was nam ze hem in haar mond. Met haar tong en zuigend op zijn eikel, terwijl ze met zijn ballen speelde wist ze Timmy nogmaals een orgasme te geven. Het duurde tien minuten maar toen ze voelde dat de eikel begon te verdikken nam ze hem zo ver mogelijk in haar mond en voelde ze hoe haar mond werd gevuld. Ze slikte een aantal keren om te voorkomen dat het zaad uit haar mond zou lopen, maar liet toch wat uit haar mondhoeken naar beneden lopen. Over haar bloes en rok liep het overvloedige zaad. Toen ze alles ingeslikt had en ze zijn pik had schoongelikt zei ze: dat is niet normaal, de hoeveelheid zaad. En kijk zijn pik is nog steeds hard. Ze trok er een paar keer zachtjes aan. Toen zei ze: maar wat moet ik nu met mijn kleren. Cara zei: doe ze maar uit, dan gooi ik ze even in het wasmachien. Jet trok haar bloes en rok uit en Linda zei: waarom doe je de rest ook niet uit en kom je gezellig naakt bij ons zitten.

Jet keek vragend naar Timmy en die zei: waarom niet. Jet trok haar panty uit en deed haar bh af. Haar kut was kaal en ze had een c cup tieten. Zwart haar op haar hoofd. Timmy vroeg: waarom heb je je haren geverfd? Linda keek Jet aan en zei: hoe weet hij dat? Ja zei Jet, hoe weet jij dat? Timmy zei: ten eerste omdat je sproeten hebt, alhoewel je die goed hebt weten te verbergen onder je make-up en ten tweede omdat je zulke hoog opstaande tepelhoven hebt. Jet zei: waar heb jij dit allemaal geleerd? Timmy antwoordde en zei: van mijn lerares Engels. Jet zei: dus jij hebt meer dan Engelse les van haar gehad en Timmy antwoordde: ja veel meer dan alleen Engels. Hij vervolgde met: ik zou jou wel eens willen zien met je originele haarkleur. Jet dook in haar tas en haalde een foto tevoorschijn. Ze gaf hem aan Timmy en die zei: meid, laat dat zwarte er maar vanaf. Je bent veel mooier in je originele kleur. Cara stond op de achtergrond en zei: ik heb het je toch gezegd. Jet zat intussen met haar hand alweer aan de pik van Timmy. Ze zei: mijn kutje begint nu echt te kriebelen. Timmy zei: moet ik het even aan de binnenkant krabben? Ik heb hiervoor een speciale krabber en wees naar zijn pik. Zou je dat willen doen vroeg Jet en ze keek Cara en Linda aan. Die zeiden beide: ga je gang meid. We hebben hem tot laat in de middag.

Jet klom op de schoot van Timmy en liet zich langzaam op zijn pik zakken. Ze zei: oooohhh wat is hij dik. Ik voel mijn kutje gestrekt worden. Steeds dieper ging hij in haar en toen hij helemaal in haar zat zei Jet: laat me even aan dit formaat wennen en ze bleef stil op hem zitten. Na een paar minuten, waarbij ze begonnen was met Timmy te zoenen en hij met haar tieten speelde, begon ze langzaam op en neer te bewegen. Linda pakte haar telefoon en zag dat het filmpje op haar telefoon aangekomen was. Ze stuurde een sms naar haar ex waarin ze zei: 6x echt klaargekomen sinds vanmorgen. Geen vervalsde orgasmes net als bij jou. Heb je genoten van wat je zag? Waarom duwde je je huidige vriendin weg toen ze probeerde je broek open te maken? Was je een beetje jaloers? Hier heb je het filmpje dat wij van jou hebben gemaakt. Ze liet het aan Cara zien en die drukte op verzenden. Ze zei: ik vraag me af of ze morgen weer voor het raam staat om haar lichaam te laten zien. Intussen op de bank was Jet haar eerste orgasme voorbij en zat het tweede er aan te komen. Ze kreunde zacht en zei: ik zou willen dat mijn vent het zo goed deed als jij. Nog heel even en toen begon Jet te kreunen en zei ze zacht: ik kom weer OOOOOHHHHH GOD WAT LEKKER. Heel haar onderbuik verkrampte en Timmy wachtte even tot het voorbij was.

Toen ze weer tot rust was gekomen begon ze weer op zijn pik te rijden. Ze maakte het commentaar dat dit veel beter was dan een dagje wellness. Cara antwoordde: dat klopt, echter het is ook een stuk duurder. Linda zei: al zou het 1000 euro kosten, dan was het nog elke cent waard. Ik heb me al jaren niet meer zo goed gevoeld en met de vlijende taal van die Jongen ook nog eens jaren jonger dan ik werkelijk ben. Timmy zei: het feit dat je 35 bent geworden betekend nog niet dat je je ouder moet voelen dan 25. Oh en je dochter die hier op mijn schoot zit te wippen mag er ook zijn. Jet keek hem aan en zei: wat een compliment en ze gaf Timmy een lange tongzoen. Ze zat nog meer dan een kwartier op zijn pik te wippen voor Timmy zei: waar wil je dat ik mijn zaad over je spuit? Jet zei: niet over, vul mijn buikje maar net als wat je bij mijn zus hebt gedaan. Timmy zei: ik heb nog niets bij Cara gedaan. Jet zei: nu genoeg van die vlijende complimenten en vul mijn buikje maar. Ze zei: ik voel je eikel dikker worden. Vul mij maar en Timmy begon haar buikje te vullen. 8 stralen dikke babypap gingen bij haar naar binnen. Jet greep in haar tas en pakte een nacht tampon uit haar tas en zei: ik wil dit zo lang mogelijk in me houden en toen Timmy zijn pik uit haar trok verving ze de pik met de tampon. Timmy keek naar Cara en zei: en toen was er nog een over. Cara zei: nee jij bent er vandaag voor mam. Linda zei: jij hebt mij mijn fantastische verjaardags cadeau gegeven en nu wil ik dat met je delen.

Op dat moment ging de telefoon van Linda. Er kwam een bericht binnen. Ze las het en begon te huilen. Het was van haar ex die haar in de tekst een slet en hoer noemde. Timmy liep naar haar en ging naast haar zitten. Hij zei: maak jij je druk om die klootzak? Hij heeft jou verlaten en nu begint hij te klagen dat jij eigenlijk het beste een klooster in zou kunnen gaan omdat hij het niet goed vind dat jij je leven oppakt? Geef mij de telefoon eens even. Linda gaf hem de telefoon en Timmy texte hem hetzelfde hetzelfde wat hij tegen Linda gezegd had, maar dan met wat namen als klootzak en dergelijke erbij. Hij zei: let op we hebben je gegluur, en dat van die kut waar je nu bij zit op film staan, inclusief het kijken met die verrekijker. Als je Linda, of haar dochter nog een keer lastig valt. Het zij door tekst of door persoonlijk contact dan gaat deze film naar de politie en al jou collegas en vrienden. Die staan immers nog in de telefoon waarvan wij dit bericht sturen. Groeten, Timmy. P.s. ik ben de man die jou vrouw heeft laten klaarkomen. Iets wat jou blijkbaar nog nooit gelukt is. En hij drukte op verzenden. Linda las het bericht en begon te lachen. Ze zei: ik heb geen nummers van zijn collegas of vrienden of familie. Timmy zei: maar dat is iets wat hij niet weet en hij gaf Linda een rustige zoen op haar lippen en Linda viel hem aan en zei: mijn held. Ze pakte zijn pik vast en vroeg: heb je nog genoeg zaad over voor mij en mijn dochter? Timmy zei: nog wel twee keer elk.

Linda ging op zijn schoot zitten en zei: geef mij dan nog maar eens een flinke lading. Hij vroeg wil je het zo of liever liggend. Linda zei: de eettafel was wel lekker maar dan wil ik wel een kussen onder mijn hoofd. Cara wierp een kussen naar haar en Timmy stond op met Linda op zijn pik. Ze sloeg haar benen om hem en Timmy liep met haar naar de eettafel waar hij haar zacht neer legde met haar benen over de rand. Hij zei: ik denk dat je dit keer op je buik moet gaan liggen en je benen op de vloer moet zetten. Hij trok zich even terug en Linda draaide op haar buik. Timmy plaagde haar even door zijn pik tegen haar anus te zetten. Ze begon te gillen. Neen nee niet daar. Timmy zei ik plaag je maar even en hij stak zijn pik weer in haar. Hij zette haar benen gespreid en toen hij in haar begon te stoten sloegen zijn ballen bij elke stoot tegen haar clit. Ze kreunde: OOOOHHH DIT IS ZO LEKKER ga door ga door. Timmy ging door en Linda kwam vier keer klaar voor Timmy haar weer vol spoot. Toen hij uitgespoten was en hij zijn pik uit haar trok zei ze: je hebt mijn kut helemaal uitgewoond. Mijn kut is beurs en ik ben doodop. Ga je nu maar even met Cara vermaken. Echter Cara zei: zullen we eerst een hapje eten, we zijn al uren bezig en mijn maag begint te rommelen.

Na wat gegeten te hebben zei Timmy: Linda, ik ga jou nog een paak keer laten klaarkomen. Linda antwoordde: nee mijn kut is kapot geneukt, maar Timmy zei: ik ga niet in je kut waarop Linda zei: maar ook niet in mijn kont. Timmy zei weer: nee dit keer niet, maar ik ga je een volgend keer leren hoe je daar ook van kunt genieten. Hij zei: ga maar weer op de tafel liggen dan ga ik je iets nieuws leren. Linda ging, zich afvragend of ze dit wel wilde, weer op de tafel liggen. Timmy zei: op je rug en met je kont op de rand van de tafel. Ze deed dit en Timmy ging tussen haar benen staan. Hij zei: ik wed dat je binnen twee minuten gillend klaarkomt. Jaja was het antwoord, dat zal wel. Timmy legde zijn pik tussen haar schaamlippen en begon deze op en neer te schuiven tussen haar lippen en over haar clit. Ze voelde elke ader in zijn pik en na vijf keer op en neer gaan begon ze zwaar te kreunen en na nog 10 keer kwam ze kreunend en spuitend klaar. OOOOHHHH GA DOOR DIT IS ZOOOOO LEKKER. Timmy ging door. Om precies te zijn nog een kwartier waarin Linda nog 3 keer klaar kwam. Toen zei ze: genoeg, ik voel me helemaal leeg en toch was het de beste ervaring in mijn leven. Nu is het de beurt aan Cara. Timmy vroeg Cara hoe en wat ze wilde en Cara zei: ik wil eigenlijk ervaren wat mijn moeder vanmorgen kreeg. Timmy zei: dan moeten we naar boven. Laten we het bed van Linda gebruiken zodat we niet twee bedden bevuilen. Cara ging op het bed liggen en kreeg het slaapmasker op. Timmy begon met dezelfde routine die hij die morgen had gedaan. Toen hij bij haar oren bezig was zei hij zacht.

Aan het einde ga ik allebei jouw gaatjes vullen en volspuiten. Cara antwoordde zacht: maar goed dat ik vanmorgen gespoeld heb dan. Timmy handelde de routine af en eindigde door Cara een spetterend orgasme te geven met zijn tong. Toen zei hij: omdraaien en twee kussens onder je buik. Eenmaal in de goede positie begon Timmy haar bilnaad met zijn tong te likken. Cara kreunde heftig en toen hij met zijn tong in haar anus ging kwam Cara weer klaar. Timmy haalde zijn pik door haar natte schaamlippen en drukte die bij haar in haar anus. Langzaam zodat ze er van kon genieten. Jet en Linda zaten op een stoel toe te kijken hoe Timmy haar in haar kontje begon te neuken en hoe Cara ervan genoot. Hij was 20 minuten bezig toen hij eindelijk zijn zaad diep in haar darmen spoot en toen hij zich terug trok bleef haar anus open staan. Hij zei: nu omdraaien, dan ga ik je andere gaatje ook nog vullen. Ze draaide zich om en Timmy legde twee kussens onder haar kont en gaf haar dezelfde behandeling als haar moeder door met zijn pik tussen haar schaamlippen te leggen en tegen haar clit te stoten. Ook bij Cara duurde het niet lang om twee keer haar tot een hoogtepunt te brengen waarna ze hem smekend vroeg om haar kut te vullen met de pik waarmee hij haar zo plaagde. Hij zette zijn eikel tussen haar schaamlippen en drukte deze in een keer tot diep in haar.

Ze liet een dierlijke kreun uit haar mond komen en bleef zacht kreunen terwijl hij haar bleef neuken, ze kwam nog twee keer klaar, althans aan het verkrampen van haar kut te voelen en toen hij zelf in haar begon te spuiten kwam ze nogmaals klaar en spoot ze zelf ook vocht uit haar kut. Ze zei naderhand dat dit de eerste keer in haar leven was dat ze zo heftig klaargekomen was. Timmy trok zijn pik uit Cara en zei toen: nu heb ik nog een verzoek. Cara zei: alles wat je wil mag je met mij doen. Linda zei: tel mij maar uit. Timmy zei: nou eigenlijk wil ik zelf nog een keer klaarkomen, maar tussen te tieten van Jet. Jet zei: eindelijk. Natuurlijk mag je dat en ze ging op het bed liggen. Ze zei: maar ik wil dat je mij ook een keer laat voelen wat je bij mijn zus en nicht gedaan hebt en ze legde zelf twee kussens onder haar kont. Timmy ging tussen haar benen zitten en legde, net als bij Linda en Cara, zijn pik tussen haar schaamlippen en begon op en neer te schuiven en net als bij de andere twee vrouwen duurde het bij Jet ook maar een paar minuten voor ze kreunend klaar kwam. Ze zei: ik kan elke ader van je pik over mijn clit voelen gaan. Ga nog even door, dit is zoooo lekker.

Timmy ging door tot ze nog een keer klaar kwam. Toen ging hij over haar buik zitten en legde hij zijn pik tussen haar tieten en vouwde deze samen en begon hij ertussen te schuiven. Terwijl hij dit deed speelde hij met haar overgevoelige tepels. Jet kreunde zacht en bracht haar hoofd omhoog om zijn eikel te likken. Dit ging een aantal keren goed maar toen legde ze haar hoofd terug en ging Timmy door met stoten tussen haar tieten tot hij zei: ik voel dat ik zo ga komen. Jet zei: ga je gang jongen. Spuit je zaad maar uit je pik. Timmy begon te spuiten en zijn zaad ging over het gezicht van Jet. Hij spoot haar haren vol zaad, haar gezicht zat onder. Haar ogen zaten dicht en vol zaad en het zat in haar neus en mond. Cara zei: dit had ik niet verwacht. Dit is de achtste keer dat hij klaar komt en zijn hoeveelheid zaad word niet minder. Timmy zei: ik hoop dat jullie het niet erg vinden dat ik nu ophoud want ik heb mijn zus beloofd dat ik haar vanavond ook nog een keer lekker neuk. Wat riep Linda, doe jij het met je zus? Ja zei Timmy het word haar eerste keer, mijn moeder is al meermaals aan de beurt geweest. Cara keek hem aan en zei: welke vrouw kan zoiets weerstaan. Als hij mijn broer was geweest dan had ik hem ook al meer dan eens genomen. Linda zei: als je maar zorgt dat er geen kinderen van komen. Timmy zei: ze zijn allebei aan de prikpil, dus dat is wel veilig.

Hij ging door en zei dat hij bij Hetty in opleiding was en dat hij een behandeling had gehad zodat hij alleen maar meisjes als nageslacht kon krijgen. Jet vroeg hem hoe zeker dit was en Timmy zei: Hetty geeft 100 procent garantie bij de vrouwen die in haar ivf kliniek komen. Jet dacht bij haarzelf: maar goed dat die tampon erin zit, dan kan zijn zaad zijn werk doen en hoop ik dat ik zwanger word. Timmy stapte van het bed en zei: nu lust ik wel een stuk verjaardags taart. Cara zei: shit dat zijn we vergeten. Kom dan gaan we naar beneden. Linda zei: ik doe eerst even wat kleren aan en Jet zei: zouden die van mij al droog zijn? Cara zei: het is een combi wasmachine/droger dus ja die zullen wel droog zijn. Dan kleed ik me beneden aan. Cara zei: ik gooi wel een losse jurk over mij. Ze gingen naar beneden en zaten een kwartier erna samen aan de cake. Cara zei: ik hoop dat jij het niet erg vind maar ik vind dat je meer verdient hebt dan wat je gekregen hebt. Ze pakte haar portomonee en haalde hier 100 euro uit. Jet deed hetzelfde en Linda gaf hem zelfs 150 euro en de belofte dat hij vaker terug mocht komen om de oudere zus van Cara nog eens onder handen te nemen. Timmy weigerde het geld aan te nemen. Maar Linda hield aan en uiteindelijk nam Timmy het geld aan.

Het was kwart voor vier en Cara zei: ikzal Hetty bellen dat ze je op mag komen halen. Een half uur later was Hetty er. Ze kwam binnen en Linda zei: de beste verjaardag ooit en dat geld voor ons alle drie. Hetty klopte Timmy op zijn hoofd en zei: ik had het je toch gezegd Cara. Ze praten nog een maar minuten en gingen toen naar de auto. Daar vertelde Hetty dat Cara drie jaar lang voor haar gewerkt had en dat ze elkaar zo kenden. Ze zei: in drie jaar heeft ze dat huis gekocht met 65 procent aanbetaling cash. Zoveel heeft ze verdient. Jij zou ook een leuke som kunnen verdienen als je een contract met mij tekent voor 3 jaar. Timmy vroeg: waar moet ik mijn handtekening zetten? Hetty zei: daar hebben we het woensdag wel over. We gaan nu naar mijn huis en dan kan jij met je fiets naar jou huis. Timmy vroeg: met de fiets? Ja zei Hetty, jou fiets staat bij mij in de schuur. Toen ze bij Hetty aankwamen en de schuur inliepen stond daar een gloednieuwe ATB fiets. Ze zei: die komt uit jou opleidingsbudget even als elke maandagavond twee uur rijles tot je je rijbewijs hebt gehaald. Timmy vloog hjaar om de nek en gaf haar een lange tongzoen. Zo zei Hetty daarna, nou zie maar dat je snel naar huis gaat want je zus zit op je te wachten. Timmy fietste snel naar huis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 7192 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie