BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van mailtje tot mijn sletje – 1

We hadden via een seksverhalen site contact met elkaar gekregen. Gaandeweg werden de mailtjes heftiger en geiler. We hadden op een gegeven moment een ik vraag, jij antwoord regeling. De ene stuurde een vraag, vaak met 2 antwoord keuzes, de andere moest antwoord. Of hij of zij hetgeen in de vraag nu lekker vond of niet.

Zo wist zij wat ik lekker vond, ook al was het niet allemaal wat zij lekker vond en wist ik wat zij lekker vond, terwijl het mij niet allemaal bekoorde.

Maar nu waren we zover dat ik bij haar thuis aanbelde. Als de deur open gaat staat ze daar naakt in de opening. Dat was één van mijn vragen ooit geweest. “Durf je de deur open te doen, geheel naakt, als je een voor jou nog onbekende man uitnodigd?”. Haar antwoord was toen nog “Nee”, maar wel met de opmerking dat het haar wel geil zou lijken. We hadden elkaar nog nooit gezien. Ik wist dat ze aanzienlijk jonger was dan mij. En ze had aangeven 1,70 te zijn. 75 kilo. Donkerblond haar tot op de schouders. Mooie C-cup.

Maar nu stond ze voor me. Stapte opzij en nodigde mij uit om naar binnen te komen. Gelijk neem ik de “rol” aan waarvan ik weet dat ze geil wordt. Ietwat onderdanig en een slet voor mij zijn. Dus als de deur nét achter ons dicht valt druk ik haar tegen de muur. Haal mijn hand tussen haar benen. Ze is daar al ontzettend nat. Ik wrijf een keer goed heen en weer. Mijn vingers deels door haar spleetje en deels over haar kontgaatje. Ze ‘piept’ even. En schok gaat door haar lichaam.

“Lekker, geile slet van me?”, vraag ik. “Oh fuck ja!”, gromt ze. Dan stop ik twee vingers in haar gleuf en begin haar even, kort, maar hard, te vingeren. Ze kijkt me recht in de ogen aan. Ongeloof, geilheid, angst, opwinding, MEER, straalt uit haar ogen. Dan stop ik. Breng mijn hand naar mijn mond en lik de twee vingers één voor één af. Geil bijt ze op haar lip en stamelt, “Kom je verder?”, als ze wat wankel voor me uit stap.

In de kamer vraagt of ik me ook uit wil kleden. Ik leg mijn kleding bij de eetkamer tafel en ga bij haar in de woonkamer zitten. Drinken wat, eten wat. Ondertussen bekijk en beoordeel ik haar lichaam. Ineens vraagt ze, “Wat vind je van mijn lichaam?”. Ik kijk op. Ze is mooi. Iets stevig, maar zeker niet tè. Haar rondingen staan haar héél goed. Ze is helemaal naakt. Geen sieraden, geen tatoeage, geen piercings. Prachtig kaal kutje. Dus als ik, en mijn grote stijve lul verklapt het al, haar en cijfer moet geven. Dan wel een dikke 9. Ik ben blij dat we deze afspraak gemaakt hebben. En aangaande hoe het tussen ons vanavond verloopt kan het vanavond stoppen, maar ook een héél weekend seks worden.

Als ik haar die dikke 9 geef kijkt ze me raar aan. “Dat zou ik mijzelf niet geven!”, zegt ze stellig. Dan vraag ik haar om op te staan. Ze had in de mail wisseling aangeven beffen lekker te vinden en wou ook wel eens aan haar kont gelikt worden. Dat was ik nu van plan. “Hier komen!”, commandeert ik haar. Ze komt naar mij toe gelopen. Als ze voor me staat zal ik door mijn knieën en lik een paar keer goed en diep die haar spleetje. Dan zeg ik, “Omdraaien!” Gewillig draait ze om. Ik druk haar iets voorover. Haar kontgaatje, prachtig wit, en ik weet maagdelijk, kontgaatje kijkt me aan. Ik spreid haar billen, zodat ik makelijk haar gaatje kan bereiken en zet er mijn tong tegenaan.

Ik voel de rilling door haar lichaam gaan. “Fffff….”, hoor ik haar sissen. Ze had in de mail wisseling duidelijk aangegeven niet van anaal te houden, maar als ik haar vroeg, “En dildo in je reet, of een lul?”, had ze toch voor de lul gekozen. Gelijk wist ik wel dat ze het niet erg vond als ze aan haar kont gelikt zou worden.

Ik stond weer op. “Heb je een grote spiegel?”, vroeg ik haar. “Uhm ja!”, stamelt ze als ze weer rechtop gaat staan. Ik kijk haar in de ogen. Ze is wat versuft. Het lijkt dat ze verbaasd is hoe haar lichaam op mijn actie reageert. “Boven, op mijn kamer.”, zegt ze dan een loopt voor mij uit.

Als we haar kamer in lopen is dat een ruime kamer. Meer aan één kant inderdaad een kastenwand, met spiegels van boven tot onder. Wat schuw wijst ze het aan. Dan zeg ik dat ze ervoor moet gaan staan. Ze neemt en stap en staat nu recht voor de spiegel. Dan ga ik achter haar staan. “Kijk naar jezelf!”, zeg ik, “Wat voor cijfer geef te jezelf?”. Even is ze stil. Via de spiegel kijkt ze me aan. “Maar jezelf kijken!” Dan bekijkt ze zichzelf. “Een 7?!”, komt er aarzelde uit. Ik begin haar te strelen. Door haar haar… “Mooi haar!”, langs haar nek, slank en lang. Langs haar borsten. Ik grijp ze ineens beet. “Stevig en goed gevormd!”, als ze haar ogen even dichtslaat van genot.

Dan met de vlakke hand langs haar lichaam naar beneden haar zij, haar benen. Dan ineens weer de handen via de voorkant omhoog. De buitenkant van beide handen tussen haar benen komen tegen haar kutje aan. “Lekker, sappig, verrukkelijk kaal kutje!”, zeg ik lachend. Ze bloost. Dan twee vingers door haar kutje. Om haar kont heen. Tussen haar billen, zodat ik weet hij nat is. “Strak kontje!”

Dan ga ik weer achter haar staan. “Wat voor cijfer?” Ze lacht. “7 en een halve?!”
Dan steel ik met beide handen, met mijn vingers, over haar zij. Beweeg mijn handen naar achteren. Hierdoor neem ik haar beide armen mee. Als haar armen achter haar zijn, steek ik een arm door haar ellebogen. Ze kan niet meer weg. Mijn andere hand gaat tussen haar benen. “Benen wijder!”

Als ze haar voeten verder uit elkaar zet, zet ik meteen mijn platte hand op haar kut. Gelijk wrijf ik heen en weer. Mijn hand wordt kleddernat. Ze is ontzettend geil en we hebben nog niet eens zoveel gegaan.

Ik haal mijn natte hand over mijn stijve lul. Om deze gelijk tegen haar kontgat aan te zetten. Ik trek haar iets achterover. Mijn gezicht naast haar gezicht. Dan fluiter ik in haar oor.

“Ben jij mijn sletje?”. Zonder te wachten krijg ik zachtjes, “Ja!”, terug.
“Wil je door mijn geneukt worden?”
Ze antwoord met, “Hmm hmm”
“Voel je mijn lul tegen je kontgaatje aan?”
“J..jaa!”, kreunt ze.
“Daar en daar in ga ik je nu neuken, slet”.

Ze sluit haar ogen. Ik voel haar lichaam rillen. En dan druk ik mijn lul in haar kont. Eerst gaat alleen mijn eikel erin. Makkelijker dan ik verwacht had.

“Fff. Fuck jemig!”, kermt ze zachtjes.

Even wacht ik. Ze komt op adem. Kijkt me via de spiegel aan. Zonder een woord te zeggen. Dan druk ik in één keer mijn lul hélemaal in kont. Haar ogen openen wijd.
Gelijk steek ik twee vingers in haar kut en begin haar te vingeren. Ze kijkt me aan. “Naar jezelf kijken, slet!”, zeg ik tegen haar. Haar gezicht draait af. Ze kijkt naar zichzelf. Ziet haar eigen geile lijf gevingerd en geneukt worden door mijn. Langzaam komt haar lichaam achteruit. Een hand van haar achter in mijn nek. Ze begint te genieten.

Dan begin ik haar in haar kont te neuken. Eerste paar slagen nog rustig. Maar ik voel dat het makkelijk gaat. Dus al snel neuk ik haar harder. Terwijl mijn vingers in haar vocht overlopende kut bewegen.

“Ben jij mijn geile slet?”
“Ja!”
“Neuk ik je in je kont? Neuk ik lekker in je kont?”
“Fuck. Ja!”
“Moet ik je harder neuken!?”
“JAA!”, gromt ze.

Zoals gevraagd neuk ik haar nog harder. Ik voel mijn lul in haar darm heen en weer gaan. Haar tweede hand legt ze op mijn, haar vingerende, hand en geeft daarmee aan dat er meer in moet. Ik druk er een derde vinger bij in.

“Oh fuck! OH fuck”, begint ze te kreunen.
“Je mag nóg niet klaarkomen slet!”, grom ik in haar oren.
“Maar ik kom al!”, zegt ze stotterend.

En gelijk heeft ze. Tot haar en mijn verbazing komt ze spuitend klaar. Haar spiegel, haar benen, mijn benen, de grond. Alles kletsnat van haar geil.

“FFFFFFFUUUCK!”, roept ze als ze haar tweede hand ook achter mijn nek legt, mijn vingers in haar kut voelt en ik haar nog een paar keer extra hard, diep in haar kont neuk.

Langzaam zakt haar rillen en trillen weg. Ze kijkt me weer in de spiegel aan.

“Wat voor cijfers ga je je eigen lichaam nu geven, slet!”, grom ik, supergeil in haar oor.

“9!”, sputtert ze.

“Dan ga je me nu klaar pijpen Kut!”, zeg ik haar. Ik laat haar los. Ze draait zich om. Kijkt me in de ogen. Haar handen op mijn schouders. Dan zakt haar lichaam naar beneden. Haar handen volgen over mijn lichaam. Dan… dan opent ze, mij in de ogen kijkend, haar mond. Laat mijn lul er langzaam in glijden. Mijn, met haar kontsap overgoten, lul gaat dieper en dieper in haar mond.

Ik zet mijn handen op haar hoofd. Zie dat ze haar handen achter haar rug doet. En ik begin te neuken. Ik neuk deze heerlijke stel, zoals ze genoemd wil worden, in haar mond. Diep in haar mond. In haar keel. Diep in haar keel. Na een paar stoten kan ik mezelf niet meer tegenhouden. Zonder haar te waarschuwen kom ik in overvloed klaar in haar mond. Mijn sperma druipt langs haar mondhoeken over haar gezicht. Met tranen in haar ogen, maar een volledig stralende lach kijkt ze me aan. Ze laat duidelijk zien dat haar mond VOL zit met mijn sperma. Dan sluit ze haar mond. Slikt en laat me dan als een professionele slet zien dat ze alles heeft doorgeslikt.

Als ze weer omhoog komt pak ik haar stevig vast. Zoen haar op de mond. Lik mijn eigen sperma van haar gezicht.

“Alleen deze avond of het hele weekend?”, vraag ik haar.

“Fuck de avond!”, zegt ze lachend. “Dit wil ik het hele weekend!” Als ze mijn lul nog even vastpakt en erover wrijft.

“Ben ik echt nu jou sletje?”, vraagt ze als een klein kind.
“Jij bent ZEKER mijn slet vanaf nu!”, lacht ik, als ik haar een harde tik ook haar kont geef.

“Wijn!”, roept ze en loopt voor mij aan naar beneden…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10127 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Van mailtje tot mijn sletje – 1”

Plaats een reactie