BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn eigen Miss Saigon (4)

Jaloezie bracht het slechtste in Trinh naar boven. Alle registers trok ze open. Dit was niet hoe ik Trinh kende. Dit was niet hoe ik haar wilde kennen. Ik hield van haar temperament. Nu ging ze te ver. Woedend schreeuwend: ‘Die teef komt niet.’ Huilend klagend: ‘Ik wil het niet. Ik wil het niet.’ Grof: ‘Heeft ze je goed geneukt?’ Mij onder druk zettend: ‘Je meldt je maar ziek.’ Manipulerend: ‘Doe het voor mij.’ En vooral mij de schuld gevend: ‘Jij had dit moeten voorkomen.’ Ze had ongelijk en ze wist het. Het liefste wilde ik terugschreeuwen, ik was ook kwaad. Toch hield ik mij in, al was het met moeite. Met gestrekt been erin gaan zou de situatie nog slechter maken. Dus liet ik haar emoties over mij heen komen en probeerde ik haar te kalmeren. Het had weinig succes.

Voor ik Trinh leerde kennen, had ik op seksueel vlak niet stilgezeten. Bij de multinational waar Trinh en ik nog steeds werken, had ik enkele jaren opdrachten over de hele wereld gekregen, variërend van een week tot een paar maanden. Mijn interesses beperkten zich niet tot de lokale cultuur en het mooie landschap. Ook het vrouwelijk schoon had mijn aandacht gekregen en dankzij mijn typisch Nederlandse uiterlijk – lang, blond, blauwe ogen, sportieve bouw – was de aandacht vaak wederzijds. Bij mijn opdracht in Vietnam kreeg ik Trinh als assistent en tolk. Wij vielen als een blok voor elkaar. Inmiddels woonden wij alweer bijna twee jaar in Londen, de locatie van het hoofdkantoor van onze werkgever. Trinh was intelligent, optimistisch, grappig en bloedmooi. O ja, in bed – en regelmatig daarbuiten – ook de meest geweldige vrouw die ik ooit had leren kennen. Een droomvrouw dus. Mijn Aziatische Disneyprinses met een hoog libido.

Van het begin af en aan was ik eerlijk geweest over mijn seksuele verleden. Ik wilde geen geheimen. Dit was sindsdien het enige taboe-onderwerp in onze gesprekken. Trinh was jaloers aangelegd. Niet dat zij mijn mobiel controleerde op eventuele spannende berichtjes met andere vrouwen (of ik merkte het niet), maar wanneer ik naar een mooie vrouw keek of een mooie vrouw naar mij, leverde dat gedoe op. Laat ik eerlijk zijn, ik had wel eens gezorgd dat een knappe serveerster mij verleidelijk aankeek. Haar felle reactie wond mij op en had ’s avonds geleid tot wilde goedmaakseks. De situatie nu was anders.

Ik had die dag de namen doorgekregen van de zeven Hongaarse collega’s die mijn afdeling een week later zou bezoeken. Twee van hen kende ik goed van mijn opdracht een tijd geleden in Boedapest: Janos en Ilonka. En ja, met Ilonka had ik destijds een affaire gehad. Eerste gedachte: ‘Dit gaat Trinh niet leuk vinden.’ Ik vertelde het ’s avonds zo nonchalant mogelijk. Verzwijgen was zinloos. Trinh zou er geheid achter komen en dan zou het echt hommeles zijn. Nog meer dan zo. De mededeling had het gevreesde effect, alleen sterker dan ik had verwacht. Een waardeloze avond en ook de daaropvolgende dagen was er veel spanning tussen ons. Al mijn pogingen voor ontspanning faalden. Zelfs de seks leed eronder. Alleen zondag na het eten was het ervan gekomen. Trinh ruimde de afwas op. Ik had haar bij haar heupen vastgepakt en zachtjes in haar oorlel gebeten, een van haar gevoelige plekken. Het had niet lang geduurd voordat mijn boxer op mijn enkels hing en ik haar slipje naar de zijkant had geschoven. De enige seks in een week tijd was een vluggertje in de keuken. Lekker, dat zeker, maar niet wat gebruikelijk is tussen ons.

De spanning die in het weekend enigszins was verminderd nam maandagavond weer toe. De volgende dag begon het driedaagse bezoek van de Hongaren. Trinh was bij het ontbijt stil en chagrijnig. Gelukkig werkte zij op een andere afdeling zodat Trinh en Ilonka elkaar niet hoefden te ontmoeten. Eenmaal op kantoor liep ik de vergaderzaal binnen. De Hongaren waren er al. Ilonka zag er prachtig uit. Haar benen waren net zo lang en slank als ik mij herinnerde. Haar bruine haren waren netjes in een staart, een paar centimeter langer dan vroeger. Iets meer vrouw, iets minder meisje. Herinneringen aan onze avonturen drukte ik snel weg. Ik begroette haar en de anderen. Ilonka groette ik als een oude bekende, maar bewust wel wat afstandelijker dan ik zou willen. Ik wist niet hoe zij zich zou voelen en ik wist dat Rachel meekeek. Zij is een collega op mijn afdeling en bovendien een goede vriendin van Trinh. Rachel, haar vriend, Trinh en ik spreken zeer regelmatig af om de stad in te gaan. De ontmoeting met Janos was warmer. Hij was een oudere collega met wie ik destijds goed contact had gehad. ‘Daar is die rare Nederlander. Goed je te zien,’ riep hij en wij omhelsden elkaar. Ik kreeg een stevige tik op mijn rug.

Het bezoek verliep goed. Wij leerden van elkaars ervaringen. Met Ilonka had ik nauwelijks alleen kunnen spreken. Rachel had dat een keer voorkomen, verder hadden er steeds andere collega’s bijgestaan. Wel had ik gemerkt dat Ilonka enkele keren oogcontact had gezocht en mij verleidelijk aan had gekeken. Ik had niet teruggeflirt. Pas woensdag spraken wij elkaar zonder de nabije aanwezigheid van collega’s.
‘Eindelijk kan ik je alleen spreken.’ Haar stem klonk zwoeler dan normaal. Ilonka’s hese stem en zangerig accent lieten mij niet onberoerd.
‘Het was er nog niet van gekomen,’ glimlachte ik, ‘Hoe is het met je?’
‘Zakelijk goed. Privé sinds een maand weer alleen.’ Ilonka keek mij indringend aan. Haar bedoelingen waren duidelijk. Het wond mij op, toch wilde ik het direct afkappen.
‘Wat jammer voor je. Ik woon alweer twee jaar samen met mijn vriendin.’ Zo, het moest maar helder zijn. ‘Het bevalt ons uitstekend in Londen.’
Ilonka begreep dat een verleidingspoging kansloos was. Wij babbelden nog wat en liepen terug naar onze bureaus.

Donderdag was de laatste dag. Het bezoek zou worden afgesloten met een drankje in de kroeg en een etentje. Ik had Trinh beloofd om daarna naar huis te komen. Zij was nog steeds gespannen, gelukkig wel minder dan eerder. Ik had het sterke vermoeden dat Rachel mij observeerde en haar informeerde. Ik had het goed naar mijn zin. Ik zat naast Janos met wie ik nog steeds hetzelfde gevoel voor humor deelde. Ilonka had schuin tegenover mij gezeten, met Rachel aan haar zijde. De klik met Ilonka was er zeker nog, maar geen vrouw kan tippen aan Trinh. Ilonka had het begrepen en zich niet meer opgedrongen.

Na het eten ging een deel weer de kroeg in. Ik nam afscheid. Een dikke omhelzing van Janos, twee kussen op de wang van Ilonka een handdruk van de anderen. ‘Als je ooit weer vrijgezel wordt…’ fluisterde Ilonka snel in mijn oor.

Ik appte Trinh. ‘Eten klaar. Kom nu naar huis.’ Het antwoord duurde niet lang. ‘Heel blij. Tot zo.’ Direct gevolgd door een appje met hartjes. Ik stuurde hartjes terug. Terwijl ik op de metro wachtte, volgde een nieuw bericht. ‘Sorry voor deze week.’ ‘Wij praatten het wel uit. Zin om je te zien,’ reageerde ik. De metro kwam, ik stapte in. Weer een appje. Een foto, een close-up van haar mond alsof zij een kus gaf. Haar lippen vuurrood gestift. ‘Voor jou’ was het onderschrift.
‘Sexy!!! Die wil ik zoenen!’
‘Je krijgt ze waar je wil…’ Ik raakte opgewonden. Een spannende avond met goedmaakseks lonkte. Nog vijf haltes, ik moest geduld hebben.
‘Lekker. En ik wil niet alleen je lippen.’
‘Je krijgt mij helemaal.’
‘Ik kan niet wachten. Er groeit iets in mijn broek…’ Trinh’s reactie liet even op zich wachten en toen ontving ik weer een foto. Trinh had haar lichaam gefotografeerd, haar hoofd was niet te zien. Een slipje was haar enige kledingstuk. Met haar linkerhand bedekte zij haar borsten, al zag ik haar rechtertepel tussen haar vingers. Trinh’s rechterhand zat in haar slipje. Ik keek snel om mij heen om zeker te weten dat niemand meegluurde. Dat was niet het geval. ‘Fuck. Wat ben je toch lekker,’ aangevuld met vuuremoji’s. Nog twee haltes. ‘Zin in je lichaam,’ vulde ik aan.
‘Ik wil je in mij voelen,’ stuurde Trinh.
‘Nog één halte. Ga in bed liggen,’ commandeerde ik.
‘Wat wil je dat ik aanheb?’ vroeg Trinh. Wij waren allebei graag dominant in bed, maar gunden elkaar ook de dominante rol.
‘Je lippenstift is genoeg.’

De metro kwam op mijn halte. Ik checkte uit en stuurde Trinh een appje waar ik was. In twee minuten liep ik naar ons appartementencomplex. Bij de voordeur stuurde ik een laatste bericht. ‘Bind je handen vast aan het bed en wacht tot ik binnenkom.’

Ik opende onze voordeur waarbij ik voldoende geluid maakte om Trinh te laten weten dat ik er was. Rustig trok ik mijn schoenen uit en liep naar de keuken voor een slok water. Niet alleen om mijn dorst te lessen, ook om haar te laten wachten. Ik wandelde naar de slaapkamer. Trinh lag inderdaad in bed met alleen haar lippenstift. Het dekbed had zij aan de kant gelegd. Haar handen had zij boven haar hoofd, ze waren vastgebonden aan het bed zoals ik had geïnstrueerd. Een dun doek bedekte haar intieme delen. Haar zij was goed zichtbaar om te laten zien dat zij geen kleren droeg. Zij keek mij indringend aan met haar exotische ogen. ‘Heet. Heel heet,’ zei ik. Een ondeugende glimlach was het antwoord. Ik trok mijn colbert uit. Zij staarde naar mij. Ik staarde terug terwijl mijn andere kleren volgden. Alleen mijn boxer had ik nog aan. De flinke bobbel was Trinh niet ontgaan. Ik liep van het voeteneinde naar de zijkant van het bed.
‘Moet ik ook mijn boxer uittrekken?’
Trinh knikte. ‘Natuurlijk.’
Ik pakte het doek dat zij over haar lichaam had gedrapeerd en trok het traag van haar lichaam. Voor het eerst in dagen zag ik weer haar naakte lichaam. Haar tepels al hard, haar poesje kaalgeschoren. De laatste maanden had zij een dun streepje schaamhaar. Dit was een kleine verrassing.
‘Voordat ik mijn boxer uittrek…’ ik legde het doek voor haar ogen en wikkelde het om haar hoofd, ‘moet ik eerst dit doen.’ Trinh kon mij niet meer zien. Ik zag een glimlach op haar gezicht. Wij hielden van dergelijke spelletjes: verleiden, uitdagen, rollenspel. Wij kenden elkaars fantasieën en grenzen. ‘Ik zal je laten voelen dat ik alleen jou wil,’ zei ik en kuste haar lippen. Zij opende haar mond, een tongzoen volgde. Mijn ene hand gleed langs de zijkant van haar lichaam, de andere lag op het kussen en voelde het uiteinde van een donsveertje eruit steken. Ik trok het veertje uit het kussen waarna ik terugkeerde naar het voeteneinde. Mijn boxer trok ik uit, ook ik was naakt. Ik duwde haar knieën uit elkaar. Haarloze bruine benen die samenkwamen bij haar heerlijke spleetje. Het liefste wilde ik direct naar haar intiemste plekje. Ik hield mij in en streelde haar dijen. Trinh ademde vol verwachting. Wat zij wilde, kreeg zij niet. Nog niet.
‘Ik weet wat je wil,’ fluisterde ik, ‘Straks krijg je het.’
‘Ik ben al zo nat,’ zei Trinh, haar stem wat geknepen. Met het veertje kietelde ik haar tepels. Iedere keer dat ik het veertje iets hoger deed, duwde Trinh haar borsten omhoog. Ook haar navel en dijen kwamen aan de beurt. Het was weer tijd voor mijn handen. Opnieuw borsten, buik, dijen en enkele keren haar spleetje. Een beetje vocht glinsterde in het licht. Haar schaamlippen waren opgezwollen. Ik legde mijn hoofd tussen haar benen, kuste eerst haar dijen en toen haar kutje. Trinh kreunde van genot en verwachting. Met mijn vingers duwde ik haar lippen opzij en met het puntje van mijn tong likte ik haar clit. Met de blinddoek voor haar ogen, was Trinh extra gefocust op wat zij voelde. Waarschijnlijk had zij haar ogen volledig overbodig gesloten. Ik nam de tijd om haar uitgebreid te bevredigen. Trinhs ademhaling versnelde, haar benen begonnen te trillen. Ze kreunde. ‘Oh, God. Oh, God.’ Ik hoorde hoe zij met haar vastgebonden handen aan het bed trok. Met mijn handen op haar heupen likte ik door. Korte, snelle ademhaling en toen lange kreunen. Een lange ‘oooohh’ galmde door de slaapkamer.

Zonder te wachten kroop ik naar boven. ‘Neuk me,’ bracht Trinh moeizaam uit, ‘Ik wil je in… oh ja.’ Mijn pik was moeiteloos bij haar naar binnen gegleden. Haar kutje was nog strakker dan anders doordat wij de afgelopen week maar één keer seks hadden gehad. Ik drong diep bij haar naar binnen en trok mij terug. Nog een stoot. En nog één. Ik neukte haar met beheerste, diepe stoten.
‘Je bent zo heet,’ hijgde ik.
‘Ga door,’ was het enige dat Trinh nog wist te zeggen.
Ik kwam half overeind en tilde haar heupen wat hoger. Nog dieper kon ik nu in haar stoten en ook harder. Haar borsten schudden. Haar mond was half open. Trinh kreunde. Ik stopte met stoten en haalde mijn pik uit Trinhs spleetje. Een orgasme had ik niet veel langer kunnen uitstellen, maar ik vond het nog te snel. Snel kneep ik zachtjes in mijn eikel om zaadverlies te voorkomen en dook nogmaals met mijn hoofd tussen haar benen. Trinh werd gek. Mijn tong, haar clit. Onbewust drukte Trinh haar dijen tegen mijn hoofd. Het was moeilijker om te ademen. Ik likte en kuste haar kutje. Trinh beleefde een tweede orgasme, een kermend hoogtepunt.

Ik draaide Trinh om en had uitzicht op haar kleine, ronde billen. Prachtig gespierd door de oefeningen die zij trouw deed. Het doek waarmee haar handen waren vastgebonden, was net lang genoeg. Even liet ik mijn vingers in haar kutje glijden. Al snel pakte ik mijn erectie vast en manoeuvreerde hem voor haar ingang. Net als eerder kon ik haar eenvoudig penetreren, nu achterlangs. Trinhs haren gleden over haar schouders, haar borsten bungelden terwijl ik Trinh neukte. Nog steeds kon zij niets zien door de doek voor haar ogen. Ik gaf een speels tikje op haar bil. Trinh reageerde opgewonden. Ik duwde haar lichaam omlaag, plat op het bed. Met mijn benen nu om haar benen lag ik op haar. Dit gaf nog meer druk op mijn pik. Ik neukte Trinh zo hard als ik kon. Het was intens. Extreem intens. Alle opgebouwde spanning van de afgelopen week kwam eruit. Wij kreunden allebei hard. De buren konden vast meegenieten. Het interesseerde mij niet. Ik neukte door. Mijn pik begon te kloppen. Het voelde of ik Trinh door het matras duwde. Trinh kwam klaar. Ik ook. Haar kutje stroomde vol van mijn zaad. Mijn bewegingen namen snel in kracht af. Nog steeds voelde ik druk op mijn pik. Zij perste mijn laatste druppels zaad uit mijn pik.

Ik lag half op Trinh. Geil. Leeg. Voldaan. In een staat van uitputting en half bewustzijn. Trinh voelde hetzelfde. ‘Maak me los,’ hijgde zij. Ik deed wat zij vroeg. Ik ging op mijn rug liggen. Trinh legde haar hoofd op mijn schouder, haar hand streelde mijn borst. Na de seks lagen wij vaak zo na te genieten. Het doek voor haar ogen lag op de grond. Wij waren stil. Trinh was emotioneel. Zij probeerde het niet te laten merken, maar ik voelde een traan op mijn lichaam vloeien. ‘Sorry voor de laatste dagen,’ zei zij. Haar stem beefde wat. Ik haalde mijn vingers door haar haar. ‘Het is goed, schat,’ antwoordde ik, ‘Wij praten er nog over, maar niet nu.’ Haar lippen kusten mijn borst.

De volgende dag, vrijdag, bespraken wij alles. Niet dat onze relatie op het spel had gestaan, het was wel goed om dit gesprek te voeren. Wat wij exact bespraken zal ik hier niet verder beschrijven. Wij hadden besloten om onze afspraken van het weekend af te zeggen en met zijn tweeën een romantisch weekendje weg te gaan. Het werd het Cotswolds District, een regio waar ik nooit eerder was geweest en Trinh alleen één keer in haar jeugd toen zij opgroeide in Engeland. Wij vertrokken zaterdagochtend, bezochten dorpjes, wandelden wat en aten in een knus restaurant in de buurt van ons hotel. Het was weer vanouds tussen Trinh en mij. Serieuze gesprekken over belangrijke zaken in de wereld en het leven van onze vrienden doorspekten wij met slechte grappen. Wij genoten van de omgeving en elkaar. Het besluit om samen weg te gaan was uitstekend.

Na het eten en een biertje in de bar waren terug in onze hotelkamer. Ik had een luxe kamer gereserveerd met een privésauna. Overdag hadden wij toespelingen gemaakt wat daar ’s avonds zou gebeuren. Trinh zette onmiddellijk na binnenkomst de sauna aan. Het zou enkele minuten duren voordat de temperatuur hoog genoeg was. Tijd die wij gebruikten om nog verder in de stemming te komen. ‘Tien minuten,’ zei Trinh verleidelijk en bewoog mijn kant op. ‘Alle tijd,’ zei ik. Wij zoenden. Haar handen lagen op mijn schouders, mijn handen gleden van haar rug naar haar billen. Trinh trok mijn polo over mijn schouders, ik ontdeed haar van haar topje. Meer kleren volgden.
‘Nieuw?’ vroeg ik. Trinh stond in een bodysuit voor mij die ik niet herkende. Zij knikte.
‘Speciaal voor vanavond.’
‘Het staat je prachtig.’ Haar borsten, toch al groot en stevig voor zo’n tengere vrouw, werden samengedrukt en vormden een decolleté om in te willen verdrinken. Haar wespentaille werd benadrukt door de half-doorzichtige stof. Ik draaide Trinh om om de achterkant te kunnen bekijken. Haar kont zag er heerlijk uit. ‘Ik heb bijna geen zin om het uit te trekken.’
‘Vind je het mooi?’
‘Waanzinnig,’ knikte ik, ‘Ik ben zo blij dat jij mijn vriendin bent.’
Trinh trok mijn boxer naar beneden. Terwijl ze weer omhoog kwam, liet zij haar vingers over mijn erectie glijden. ‘Lingerie aan of uit?’
‘Toch uit. Wel regelmatig weer aantrokken, hoor.’ Met lichte tegenzin opende ik de knoopjes van haar bodysuit. Beiden waren wij naakt.

Ik pakte Trinh bij de onderkant van haar billen en tilde haar op. Zij sloeg haar benen om mij heen. Lang gelede, tijdens onze eerste nacht samen, waren wij zo zoenend naar de slaapkamer gelopen. Deze avond liepen wij in deze positie de hitte van de sauna in. Ik ging zitten op de handdoek die Trinh had neergelegd toen zij de sauna aanzette. Zij zat op mij met haar gezicht naar mij toe, haar kutje dicht bij mijn kruis.
‘Lekker heet hier,’ glimlachte ik. De eerste druppels zweet voelde ik al op mijn voorhoofd.
‘De sauna of ik?’ Trinh keek mij geil aan, haar tong langs haar bovenlip bewegend.
‘Vergeleken met jou is de sauna een vrieskist,’ reageerde ik.
Trinh moest lachen: ’Goed geantwoord.’
Zij bewoog haar heupen sensueel tegen mijn lichaam. Een nieuwe zoen volgde, waarna Trinh haar rug kromde zodat ik haar tepels kon likken. Haar lichaam glom van het zweet. Trinhs tepels smaakten wat ziltiger dan normaal. Het maakte mij extra geil. Ik trok haar overeind en wij zoenden nogmaals. Onze handen gleden over elkaars ruggen. Onze vochtige lichamen smolten samen. Trinh bewoog haar heupen licht omhoog. Ik duwde mijn pik tegen haar ingang en penetreerde haar. Sensueel bewoog Trinh haar lichaam op en neer, heen en weer. Een verleidelijke paringsdans op mijn stijve lul. Zweet droop over ons heen. De zwakke verlichting en het hout van de sauna leken haar huid een tint donkerder te maken dan normaal. Haar donkerbruine tepels waren hard. Ik keek omlaag en zag hoe mijn pik keer op keer in haar verdween en weer deels tevoorschijn kwam. Trinh kreunde. Ik ook.
‘Wat ben je lekker,’ bracht ik moeizaam uit. Trinh vertraagde haar ritme en gaf tegelijkertijd meer druk op mijn staaf. ‘Ja, dat is heet,’ hijgde ik. Trinh duwde haar tong in mijn mond en neukte door. Zij versnelde weer. Het geluid van vlees tegen vlees en van twee kreunende mensen vulden de kleine ruimte. Ik gleed naar achteren, mijn rug vond steun tegen de houten wand. Trinh bewoog naar voren en lag half boven mij. Haar heupen gingen tekeer. Zweet gleed van haar lichaam op het mijne.
‘Ik kom,’ riep ik. Of schreeuwde ik. Ik was in extase.
Trinh wist van geen ophouden. ‘Kom in mij!’
Ik kwam luid kreunend klaar. Trinh keek mij recht in de ogen tijdens mijn orgasme. Haar glimlach met halfgeopende mond en de blik in haar ogen vertelden over hoe lekker zij het vond en wat zij ervan vond om mij zo gek te maken. Nog een tongzoen, een lange. Trinh ging van mijn pik af die minder stijf werd. Een mengsel van mijn zaad en haar sappen drupten uit haar kutje op mijn kruis. Zij gaf mij een korte kus op de mond. ‘Tijd om af te koelen.’ Trinh stond op en trok mij aan mijn hand mee.

Wij lagen in bed. Schoongedoucht. Uiteraard naakt. Kleren lagen verspreid over de vloer. Veel zeiden wij niet, af en toe een paar lieve woorden. Ik streelde haar zwarte haar.
‘Was het met die anderen ook zo?’, vroeg Trinh ineens. Haar stem klonk wat onzeker.
‘Wat bedoel je?’, vroeg ik.
Trinh zocht naar de juiste woorden. ‘Als je in bed lag.’
Ik was verrast. Nooit eerder had zij naar details gevraagd over mijn eerdere relaties en affaires. Ik schudde mijn hoofd. ‘Met jou beter.’ Met Trinh was de seks fantastisch, beter en vaker dan met eerdere vriendinnen. Zij voelde altijd aan wat mij opwond, wist wat zij nodig had, nam initiatief, hield van afwisseling, zag er geweldig uit, had bijna altijd zin. Ik begreep dat zij dit wilde horen en vertelde het uitgebreid. Overdrijven was overbodig. ‘En dan heb ik nog niets gezegd over wat jij met je tong kan,’ daagde ik uit.
‘Heb je ergens zin in?’ Haar vingertoppen speelden met mijn ballen.
‘Ik zeg geen nee…’
‘Wat kan ik allemaal goed met mijn tong?’
Wat niet? ‘Ik wil eerst dat je mijn ballen en pik likt. Rustig. En dan wil ik het puntje van je tong op mijn eikel voelen.’
Trinh lachte. ‘Klinkt lekker.’
‘En mij aankijkt bij alles wat je doet. Ik wil dat je ziet wat je met mij doet.’
‘Je maakt mij geil. En daarna?’
‘Je neemt mijn pik steeds dieper in je mond. Zo ver als je kunt.’
‘Je weet hoe ver ik kan komen.’ Trinh speelde het spel mee.
‘Ik wil je lippen om mijn lul voelen. En je tong op mijn eikel. Afwisselend snel en rustig.’
‘Zolang als je het volhoudt. Of beter: zo lang als ik bepaal.’ Ik kreunde. Trinh nam het initiatief over in het gesprek en had mijn pik steviger vastgepakt. ‘En dan wil je zeker in mijn mond klaarkomen?’
Ik zuchtte diep. Dit gesprek maakte mij geil. ‘Ik wil je volspuiten. Mijn zaad in je mond en dat moet je doorslikken. Daarna blijf je likken tot ik niet meer kan.’
‘Ik wil mijzelf vingeren als ik bezig ben.’ Trinh bewoog haar wenkbrauwen kort omhoog. Zij wist zo goed hoe zij mij moest bespelen.
‘Ik wil pas komen wanneer jij komt,’ zei ik.
Wij keken diep in elkaars ogen. Ongetwijfeld zag zij hetzelfde verlangen in mij als ik bij haar. Trinh kuste mijn borst. Haar hoofd bewoog omlaag. Haar haren gleden over mijn lichaam. Ik voelde haar tong op mijn balzak. Trinh sloeg haar haren naar achteren en keek mij aan.
Ik wist wat ging komen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7055 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie