BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (28)

“Tijd voor de nieuwe speeltjes” glimlachte ik naar Mary.
Zij knikte en keek mij geil aan. Ik stapte van het bed en pakte de tas van de seksshop, zette deze naast het bed en nam er het eerste speeltje uit dat ik wilde gebruiken : een trileitje. Ik liet Mary het eitje zien, zij keek vreemd want kende dit blijkbaar niet. Ik had speciaal een eitje gekocht met een afstandsbediening in plaats van bedienen via de telefoon. Ik ging op het bed zitten en duwde de benen van Mary een beetje open. Haar kutje stond nog lichtjes open en was nog goed vochtig van haar orgasme een paar minuten geleden. Ik ging met het eitje door haar gleuf om het goed nat te maken, Mary vond het lekker en duwde kreunend haar heupen omhoog tegen het eitje aan. Met de afstandbediening zette ik het eitje in de laagste trilstand en bleef op en neer gaan over haar neukgaatje naar haar clitje en terug.

“Mmmmm …. Lekker” kreunde Mary. Ik duwde het eitje een klein beetje in haar neukgrot en zette het eitje op de tweede stand. Mary schokte en kneep met haar billen. Ik ging naast haar liggen en duwde het eitje ongeveer twee vingerkootjes diep met mijn middelvinger. Ik wist uit ervaring dat het eitje dan net op haar G-spot vibreerde. Mary hapte naar adem en keek mij met grote ogen aan. Ik verhoogde de vibratie met twee stapjes en Mary beet op haar onderlip terwijl zij een diepe grom uitstootte. Ik trok het eitje een beetje terug en duwde het dan weer tegen haar G-spot aan. “Oh… oh…. Oh…. Oh…” kleine korte kreunen kwamen er uit haar vertrokken mond. Terwijl ik de tas van de seksshop van de grond oppakte drukte ik het eitje op de hoogste stand gevolgd door een langgerekte “Oooooooooooooooohhhhhhh” van Mary. Ik had ook nog een womanizer meegebracht, lekker zo’n zuigertje op je clitje. Mary had dit niet door want die lag te genieten van het trillen in haar kutje.

De womanizer in de rustige stand gezet, duwde ik die op haar clitje. Mary keek mij met grote ogen aan terwijl haar kreunen overging in gegrom. Ik zette de womanizer een standje hoger en Mary bonkte met haar lichaam op en neer op het bed en kreunde dat het lust was “oooooooohhhhh… ggggggg…..eheheheheheheheeheheh….” en haar kreunen werden korter en hoger. Toen bleef zij stokstijf met gebolde rug hangen en kwam er geil uit haar kut gespoten. Ik zette mijn mond op haar kut en dronk haar geil zo veel mogelijk op. Mary duwde mijn mond weg want haar kut was overgevoelig. De womanizer had ik al opzij gelegd en toen ik het eitje uit haar kut trok hoorde ik een plop en kreunde Mary “ooooh …. Yes yes yes”. Daarna viel zij plat op het bed en bleef liggen met hijgende korte ademstoten. Zij keek mij gelukzalig aan en deed teken om naar haar toe te komen, zij pakte mijn hoofd vast en trok het naar zich toe. Wat volgde was een heerlijk geile tongkus.

“Klaar voor de special one” vroeg ik na een tijdje aan Mary. “Oooh Nelleke wat doe je toch met mij” kreunde Mary “ ik blij geil, wat heb je nog in petto”. Ik nam het speeltje uit de tas en liet het haar zien. Haar ogen werden nog groter dan daarnet. Ik had een specale tarzan gekocht. Volgens de winkeldame een topstuk. Zij prees hem aan omdat de pareltjes de ingang van je kut en je G-spot bewerken, de kop maakte een cirkelbeweging in je grotje en als je hem diep genoeg steekt stimuleert hij de A-spot net aan de ingang van je baarmoeder. Natuurlijk had de tarzan ook nog een clit stimulator die je ook nog eens apart kon bedienen. Ik legde dit kort uit aan Mary en vroeg of zij wilde proberen. Zij knikte driftig ja. Ik nam een kussen en stak dit onder haar kontje om haar kutje en kontgaatje een beetje schuin omhoog te krijgen. Ik zette de clit stimulator tegen haar kutje en zette de vibratie op standje 1. Het zoemend geluid kwam van tussen haar natte lipjes. Ik ging met de stimulator door haar gleuf en telkens als ik aan haar clitje kwam hoorde je harde Oooooh van Mary. Na een paar bewegingen met de stimulator, zette ik de punt van de neukstaaf tegen haar openstaande grot en duwde de staaf langzaam naar binnen. Na een paar centimeter even terug en dan weer dieper.

Mary ontving de staaf met veel genot en lag te genieten met haar ogen dicht. Na een paar neukbewegingen zat de staaf helemaal in dei geile kut en begon ik neukbewegingen te maken. Ik boog naar haar toe en fluisterde en nu “the ultimate feeling”. Met geile ogen keek Mary mij aan en knikte dat het goed was. Ik zette eerste de kraaltjes aan die begonnen te draaien tegen de ingang van haar kut. Mary maakte draaibewegingen met haar onderlichaam. Ik zette de cirkelbewingen van de kop van de staaf op en die begon zijn rondjes te draaien diep in de kut van Mary. Zeker geen neukbewegingen meer maken had de verkoopster mij op het hart gedrukt, laat de staaf zijn werk doen. Mary hijgde en pufte “ Oooohhhh …. Pfffffff …… ooooooohhhhh ….. ppppppfffffff” weergalmde door de kamer. Ondertussen zag je de clit stimulator tegen haar klitje aan duwen. Wat een geil zicht die geile cougar die lag te kronkelen en te kreunen. Ik nam de tarzan vast en draaide hem om zodanig dat de clitstimulator nu teen haar kontje aan trilde. Eerst keek Mary verbaasd en teleurgesteld maar toen zij de vibraties tegen haar aars voelde klonk er een langgerekte “OOoooooooohhhhhhhhh” uit haar mond. De womanizer lag nog op het bed, zou ik …… vroeg ik mij af. Niet denken doen besloot ik, ik nam de womanizer, zette hem op kracht 3 en plaatste hem op haar clit.

“Ohhhh…. Ooohhhhh ….. ooooooh my god” pufte Mary. Zij kreeg nu stimulans op de opening van haar kut, op haar G-spot en A-spot, haar kontje en haar clitje. Haar ogen draaiden alle kanten op, haar bekken schudde en beefde, haar buikspieren spanden op. Je zag dat zij ging ontploffen en een paar seconden later, draaiden haar ogen helemaal weg en spoot er vocht tussen de tarzan en haar kutwand naar buiten. Mary was helemaal weg, lag als een vod op het bed. Ik zette alle toestellen uit en trok tarzan uit haar kut. Zachtjes begon ik haar te strelen en kusjes te geven op haar wang. Heel langzaam kwam Mary bij haar positieven. “Oh my god wat was dat” vroeg Mary. “Lekker” antwoordde ik. “Nelleke het diepste orgasme dat ik ooit gehad heb” zei Mary “die speeltjes wil ik wel houden mag ik ze overkopen”. “Neen Mary die mag je niet kopen, die krijg je cadeau” zei ik haar. Verlegen lachte zij mij toe en als dank gaf zij mij een geile tongzoen.

“Ik heb nog een extraatje voor je .” Mary keek mij verbaasd aan, ik nam de zak en haalde er drie buttpluggen uit. “Als je graag eens anaal wilt neuken, moet je eerst deze gebruiken als voorbereiding op het echte werk” zei ik tegen Mary “eerst de kleine en dan stelselmatig groter. Als je de grootste kan hebben in je kontje, dan ben je klaar om een echte lul te ontvangen”. Ik nam de kleinste plug en wreef deze in met wat glijmiddel “proberen dan maar” vroeg ik. Mary knikte. Ik deed teken dat zij moest omdraaien en op haar knieën gaan zitten. Zij ging voor mij zitten met haar kontje hoog in de lucht steunend op haar ellebogen. Ik plaatste de plug tegen haar aars en begon lichtjes te wrijven over haar aars. Mary vond het blijkbaar lekker want zij begon weer te kreunen. Even de punt van de plug in haar kontje en dan terug trekken. Mary duwde haar kont achteruit maar ik hield haar tegen.”Ben je er klaar voor” vroeg ik. Zij keek geil achteruit over haar schouder en knikte. Ik duwde de plug langzaam in haar kontje, cm voor cm. Toen het dikste deel bij haar kringspier kwam drukte ik even door en floepte te plug in haar kont. “Aaaargggghhh” hoorde ik Mary. Ik draaide nog even met de plug en liet ze dan zitten. Ik trok Mary terug omhoog en gaf haar nog een geile kus. “Gewoon laten zitten en morgen eventueel eens een grotere proberen” gaf ik haar mee. Zkij knikte en gaf mij nog een kus.

Toen ik opstond om naar onze kamer te gaan, trok Mary aan mijn arm en vroeg “wil je aan Juul vragen of ik morgen nog even genieten van zijn lul voor jullie vertrekken?” “Ik zal het zo dadelijk door geven”, ik pinkte naar haar en verliet de kamer.
Op onze kamer was Juul nog wakker en kon ik het verhaal en de vraag van Mary doorgeven. Juul was zo geil geworden van mijn verhaal dat hij mij nog even een vluggertje gaf wat ik met veel genoegen liet gebeuren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12017 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie