BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van speelplaats naar speelkamer (4)

Die week was voor Saskia een rollercoaster. Aan de ene kant was zij heel druk met het voorbereiden van het tuinfeest. Het bestellen van al het eten en drinken, maar ook de statafels en de bbq en aan de andere kant was daar die gedachte aan de komst van Johan op het feest die door Daan was uitgenodigd. Op het feest waren zowel haar familie als die van Daan en ook nog een stel zakenrelaties van Daan en dan Johan, de man die een magische uitwerking op haar had. Hij hoefde maar met zijn vingers te knippen of zij stond naakt beschikbaar voor hem. Spookbeelden schoten door haar gedachten dat ze midden tussen alle gasten en ook voor de ogen van Daan volledig naakt op haar knieën zat en Johan aan het pijpen was.

Ze stelde zichzelf gerust met de gedachte dat Johan haar dat niet aan zou doen en tot nu had hij ook steeds rekening gehouden met haar positie in het dorp. Zij en Daan waren graag geziene mensen in het dorp waar ze ook al hun hele leven woonden en die ook altijd hun bijdrage leverden als er iets in het dorp georganiseerd werd. Saskia was al lang blij dat Johan haar die week verder niet liet opdraven al verlangde zij aan de andere kant wel naar zijn aanpak en haar transformatie van dame naar slet. Alles was voorbereid en de bestellingen waren bezorgd en nu kwam voor Saskia het probleem wat alle vrouwen kennen. Een kast vol kleding en niet kunnen besluiten wat je aan zult trekken. Het werd uiteindelijk een denim doorknoopjurkje met een brede witte ceintuur en witte pumps. Ze besloot geen panty aan te doen vanwege het warme weer en haar benen waren al bruin genoeg ervoor.

Samen met Daan liep zij nog even alles na en ze waren er klaar voor om de gasten te ontvangen. De gasten druppelden langzaam binnen en zowel Saskia als Daan waren druk bezig met hen te begroeten toen Saskia opeens Johan zag staan. Hij zag er heel anders uit dan de keren dat hij haar thuis als zijn slet had ontvangen en hij had een grote bos bloemen bij zich voor de gastvrouw. Het geheel was een hele geruststelling voor Saskia en ze verwelkomde hem met een keurige zoen op de wang, die ook op dezelfde wijze werd beantwoord. Saskia nam de bloemen in ontvangst en vergezelde Johan dan naar Daan om hem voor te stellen. Daan, dit is Johan, de man waar ik regelmatig even een kop koffie ga drinken stelde zij hem voor en Daan schudde hem hartelijk de hand en zei hem dat alles zelfbediening was en dat hij kon pakken wat hij wilde. Saskia hoopte maar dat Johan die woorden niet te letterlijk zou nemen, maar Johan was een modelgast en hielp even later zelfs bij de bbq en mengde zich tussen de andere gasten en hun gesprekken. Hij liet ook duidelijk merken dat hij er begrip voor had dat Saskia haar aandacht over de gasten moest verdelen en maar af en toe even met hem te klinken gedurende de avond.

De hele avond verloopt vlekkeloos en Saskia heeft haar rol van gastvrouw uitstekend weten te vervullen als de gasten langzaam afscheid gaan nemen en op het laatst alleen Johan er nog is samen met Daan en Saskia. Johan maakt Daan complimenten over hoe het feest verlopen is en dat hij zo’n charmante vrouw heeft die ook een perfecte gastvrouw was deze avond. Daan heeft net wat meer op dan anders en reageert dan ook heel vrolijk op de complimenten van Johan. Ze kleed zich ook best leuk, maar het had wel wat minder stijfjes gekund merkt Johan op. Hoe bedoel je dat vraagt Daan serieus geïnteresseerd. In plaats van die pumps hadden witte laarzen veel leuker gestaan denk ik. Je hebt toch ergens nog witte laarzen, ga die eens opzoeken opperde Daan en Saskia wist gelijk welke laarzen Johan wilde zien. Dat waren die witte overdeknie-laarzen die zij hem in het begin had getoond via de cam. Saskia ging het huis in en trok de bewuste laarzen aan en voegde zich dan weer bij Daan en Johan. De mannen waren het er roerend over eens dat dit veel beter stond. Met haar haren los staat het vast nog mooier opperde Johan en voor Saskia wist wat er gebeurde maakte Johan haar haren los en het golfde gelijk over haar schouders tot net boven haar billen. Johan kreeg alleen maar bijval van Daan en toen hij even later hun beiden uitnodigde voor een feest wat hij binnenkort ging geven liet Daan weten dat hij helaas dat weekend voor zaken in het buitenland was, maar dat Saskia vast graag zou willen komen, wat Saskia ook beaamde. In zichzelf dacht Saskia er het hare van. Johan wist via haar precies wanneer Daan niet thuis was en dat weekend was dus bij hem bekend als weekend dat zij alleen thuis zou zijn. Wil je dan op mijn feest ook de gastvrouw zijn vroeg Johan haar. Je deed het zo verschrikkelijk goed vanavond. Saskia gaf aan dat zij dat graag zou willen doen en dat ze dan nog wel door zouden nemen wat de bedoeling was. Hierop nam Johan afscheid met weer een beschaafd kusje op haar wang en een hand voor Daan.

Het had Daan kennelijk ook best wat gedaan om zijn vrouwtje zo te zien met losse haren en die hoge laarzen, want zodra Johan was verdwenen nam hij Saskia mee naar binnen en was de riem snel verdwenen om haar jurkje en alle knoopjes los. Het was lang geleden dat Saskia in haar lingerie had gestaan voor Daan buiten hun slaapkamer en ze kon nu goed toepassen wat ze bijgeleerd had bij Johan. Ze gaf Daan een blowjob waar hij helemaal van uit zijn dak ging, maar helaas voor Saskia had hij daarbij ook wel al zijn kruid verschoten en bleef zij onbevredigd zoals altijd bij hem achter.
De volgende dag kreeg Saskia al een appje van Johan dat hij haar de dag erop verwachtte en Saskia meldde zich op de aangegeven tijd bij hem. Zoals gewoonlijk was zij gelijk na binnenkomst naakt en zat nu tegenover hem in de kamer. Ze namen door wat er voor het feest nodig zou zijn en het werd een stuk kleinschaliger dan bij Saskia en Daan. Ze zouden in totaal met 9 personen zijn. Wat de dresscode betreft was Johan heel duidelijk. Hij wilde op zijn feest hetzelfde jurkje zien, maar dan de onderste en de bovenste drie knoopjes los en uiteraard met de overdeknie-laarzen, zonder slip en met een corset om haar tieten op te drukken. Verder witte kousen met band, grote zilveren oorringen, roze lippenstift en witte kunsstofnagels. Haar haren moest ze luchtig opsteken zodat de oorringen goed uitkwamen, maar dat het er wel vlot uitzag. Saskia kon zich hier een goed beeld bij vormen en wist dat het bewuste jurkje maar 9 knopen had. Als er van onder en van boven 3 los moesten bleef er weinig sluiting over. Haar tieten zouden er zeker mede door het corset vrijwel uitpuilen en haar naakte kut zou tussen de openvallende panden van het jurkje voor de goede kijker zeker zichtbaar zijn. Moet ik ook zo over straat vroeg zij bedremmeld? Je mag de knoopjes dicht laten tot je bij de oprit bent sletje, dat laatste stukje leg je af zoals opgegeven.

En nu naar boven slet, ik heb dat hele feest van jullie naar die geile kont en tieten moeten kijken zonder er aan te mogen komen. Hij nam haar mee naar een slaapkamer waar een hemelbed stond en zij kreeg enkel en polsboeien om waarmee hij haar gespreid staand aan het bed vastzette. Hij greep haar bij haar kut en die was al weer goed nat. Je hebt er zin in volgens mij slet. Saskia kon niet anders dan dit met een rood hoofd beamen. Ze kon het tegenover haarzelf ook niet ontkennen, ze had dit nodig. Johan rommelde wat in een la en even later stond hij weer voor haar met vacuüm-zuigers die hij op haar tepels zette en deze vacuüm zoog tot ze keihard opgezwollen waren. Toen ze gezwollen genoeg waren naar zijn zin zette hij een knopje om en begonnen ze ook nog te trillen. Vervolgens pakte Johan een vibrator en drukte deze tegen de clit van Saskia aan. Het getril van de zuigers en de vibrator maakten Saskia helemaal gek, maar steeds als ze op het punt stond om klaar te komen haalde Johan de vibrator weg. Keer op keer moest zij zeggen dat ze een geile slet was en Saskia zou alles gezegd hebben wat hij wilde horen als zij maar klaar mocht komen. Uiteindelijk smeekte zij hem of hij zijn slet wilde neuken en maakte hij haar los.

Johan ging op het bed liggen en Saskia moest zich over zijn pik laten zakken en hem berijden. Terwijl zij wild op en neer wipte kneep Johan in haar nog steeds gezwollen spenen. Voordat Johan uiteindelijk zijn zaad in haar kut spoot was Saskia al twee kleer klaargekomen en uiteindelijk mocht zij zich voorover laten zakken op de borst van Johan en lagen ze nog even heerlijk te tongen voor Johan haar weer naar huis stuurde.
Haar instructies voor het feest waren duidelijk en toen zij thuis alleen was testte zij eerst eens uit hoe dat er uit zou zien wat Johan had opgedragen. Zoals zij al gedacht had bleef er weinig bedekt met slechts drie knoopjes gesloten. Het jurkje viel open met een decolleté tot onder haar tieten en in de spiegel kon zij ook haar kut zien als ze haar benen iets te ver uit elkaar zette. Maar opdracht was opdracht bij Johan en hij zou wel weten wat hij deed en wat voor gasten hij had uitgenodigd. Maar ze dacht wel, waar begin je aan, als keurige huisvrouw je straks op dat feest op een dergelijke manier gekleed gaan presenteren. Ze kon er echter niet meer buiten, ze had dit zo nodig en was bereid vrijwel alles te doen om te krijgen wat Johan haar kon bieden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 5556 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Van speelplaats naar speelkamer (4)”

    • Leuk dat je er zoveel in herkent MaxObey, wie weet is het ook leuk om jouw belevenissen tot een verhaal te verwerken. Dit is tenslotte ook een verzoekverhaal.

Plaats een reactie