BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van speelplaats naar speelkamer (5)

De volgende dag werd Saskia loom wakker. Daan was al vroeg de deur uitgegaan voor zijn buitenlandse reis en zou pas na het weekend terugkomen en Saskia nam het er even van. Ze ging eerst eens heerlijk een kop koffie drinken in haar ochtendjas en trakteerde zichzelf op versgebakken croissantjes uit de oven. Ze zag zichzelf in de spiegel en schoot in de lach. Ze bedacht hoe Johan zou reageren als hij haar zo aantrof. Haren in de war, badjas aan en pantoffeltjes lekker genietend van koffie uit een beker die ze ooit voor moederdag had gekregen. Haar telefoon bracht haar weer terug in de realiteit. Ze kreeg een appje van een vriendin of zij zin had om in het dorp met nog een paar vriendinnen koffie te drinken en wat na te kletsen over het tuinfeest. Saskia had hier eigenlijk best zin in en gaf aan dat ze gelijk ging douchen en dat ze over een uurtje in het gezellige tentje zou zijn waar ze elkaar altijd troffen.

Weg was de rust dus en ze moest zich echt gaan haasten om op tijd te zijn. Natuurlijk lukte haar dit wel en met een keurige blouse en bijpassend rokje stapte zij de deur uit. Dit keer in haar oude wereldje van de keurige dame met een kettinkje om en een handtas die bij haar schoenen paste. Het contrast kon eigenlijk niet groter. Van buiten was ze weer helemaal de dame zoals iedereen in het dorp haar kende en onder die verhullende kleding waren haar tepels blauw van de zuigers die er een paar uur daarvoor op hadden gestaan en was haar kut nog rauw van de stevige beurt die zij had gehad. Het was ouderwets gezellig met de vriendinnen en zoals dat gaat werd er gesproken over hoe de kinderen het deden en wat de vakantieplannen waren voor dat jaar. Saskia vroeg zich wel af of zij de enige was die een dubbelleven leidde. Ze nam haar vriendinnen onopvallend op en beeldde zich in hoe ze naakt geboeid door meerdere mannen afgeneukt werden. Waarschijnlijk hadden de meeste nog nooit een andere pik gezien dan die van hun man en was hun seksleven net zo saai als dat van Saskia was geweest voor ze Johan had ontmoet. Eigenlijk zou zij het hele clubje uit moeten nodigen voor het feest bij Johan. Deze gedachte liet zij echter varen. Dat zou ook op zeker het einde zijn geworden van haar geheim tegenover Daan.

Deze dag had ze nog voor zichzelf, maar de dag erop was de dag van het feest bij Johan. Ze deed haar vaste ritueel voor ze naar Johan ging. Ze schoor zich onberispelijk glad, bekeek zich kritisch in de spiegel of er iets was waar Johan aanmerkingen over kon maken en ging dan de nepnagels plaatsen voor zij zich verder aankleedde. Met enkel het corset aan zag zij zichzelf in de spiegel en haar tieten werden opgeduwd tot een stel forse bollen zoals je dat in Duitsland wel ziet bij de klederdrachten. Daarna de witte kousen met band en haar witte laarzen. Het denim jurkje trok zij als laatste aan en toen ze even haar benen spreidde zag zij duidelijk haar al glinsterende kut. Ze was al geil van het zich kleden volgens de voorschriften van Johan. Ze stak haar haren losjes op, deed de zilveren oorbellen in en maakte het af met de gewenste kleur lippenstift. Ze bekeek zich zo nog even in de spiegel en kon even de vergelijking met de vorige dag op het terras met haar vriendinnen niet onderdrukken. De dame van gisteren stond hier nu als een echte slet. Haar tieten uit haar jurkje puilend en haar naakte kut vrijwel open en bloot.

Ze was blij dat ze pas bij Johan op de oprit de knoopjes moest openen en ook de kappen van haar laarzen hield ze naar beneden tot ze aangekomen was. Toch liep ze wat sneller dan anders de korte weg naar het huis van Johan en dan was het moment daar. Even ademhalen en dan die knoopjes los en de kappen van de laarzen omhoog. Klaar voor de inspectie belde zij aan en Johan inspecteerde haar uitvoerig, waarbij uiteraard haar al natte kut niet onopgemerkt bleef. Het totale plaatje beviel Johan wel en zij kon gelijk aan de slag om glazen en hapjes klaar te zetten voordat de gasten kwamen. Uiteindelijk kwamen er twee stellen en 3 mannen die zonder vrouw waren. In ieder geval op die avond zonder vrouw. Johan stelde hen voor als zijn vaste vriendenclubje en al snel werd er volop gegeten en gedronken, waarbij Saskia wel zag dat de vrouwen van de stellen zich vrijuit lieten betasten aan hun kont door Johan waar hun partner bij stond en die daar niks van zei. Saskia merkte zelfs dat het haar best wat deed om Johan zo die andere vrouwen te zien betasten. Was zij nu jaloers aan het worden? Saskia zelf werd gedurende de avond met rust gelaten, hoewel ze wel merkte dat de mannen haar met hun ogen aan het uitkleden waren. De avond verliep zoals een normaal feest zou verlopen met wat teveel drank, maar het liep zeker niet uit de hand. De stelletjes vertrokken als eerste en Saskia zag nog net hoe Johan bij het weg gaan de vrouwen dit keer niet betaste bij hun kont, maar duidelijk even hun kut keurde op vochtigheid. Johan en de drie mannen die over waren gebleven stonden nu aan een statafel en Saskia moest nieuwe drankjes voor ze halen.

Van de drie mannen was er eentje die een stuk forser was dan de anderen. Dit was Karel, een man die jarenlang een boerderij had gerund en die nu na een goede deal kon genieten van het leven. Alles aan de man was groot. Hij was lang en breed, maar hij had ook een paar handen als kolenschoppen. Karel bleek de leider te zijn van het vriendenclubje waar Johan toe behoorde en richtte zich nu tot Saskia. Jij bent dus die geile slet van Johan hoorde zij hem vanuit het niets zeggen. Even hakkelde Saskia omdat zij dit niet had verwacht, maar dan hervatte zij zich en antwoordde netjes “Ja meneer, ik ben de geile slet van meneer Johan” In onze club is niemand van iemand alleen, vanaf nu ben je de slet van de club. Laat maar zien hoe je slettenlijf eruit ziet. Doe dat jurkje nu maar uit, dat heb je al veel te lang aan. Saskia keek nog even Johan aan, maar maakte dan haar ceintuur los en ook de laatste drie knoopjes. Het jurkje gleed van haar schouders en daar stond ze dan in de tuin met enkel nog haar corset en laarzen met kousen aan. Voor zij het wist duwde Karel haar corset naar beneden en greep haar bij haar tieten, die hij ruw kneedde. Toen hij daarmee klaar was greep hij haar kut en stak er gelijk twee van zijn dikke vingers in. Die teef is geil zat merkte hij op, tijd om ons daar verder mee te gaan amuseren. Het jurkje en de ceintuur bleven achter in de tuin en Saskia werd door de vier mannen mee naar boven genomen. Zij moest op handen en knieën op een laag bankje gaan zitten en hoorde dan hoe de mannen zich achter haar aan het uitkleden waren. Johan ging in een stoel zitten met een glas cognac om het geheel gade te slaan en de eerste die Saskia te zien kreeg was Karel.

Zijn handen waren haar al opgevallen, maar die lul die zij nu zag was zo dik en groot dat ze dat voor onmogelijk hield, maar hij zwiepte nu wel levensecht voor haar gezicht. Zuigen teef was het enige wat Karel zei en Saskia had haar lippen nauwelijks van elkaar gedaan of die monsterlijke pik drong haar mond al binnen. Haar haren werden losgemaakt en hingen bijna tot op de grond. Eerst liet Karel het pijpen nog aan Saskia over, maar dan nam hij de regie over en begon hij te stoten in haar bekkie. Tegelijkertijd voelde Saskia hoe een pik bezit nam van haar kut en ze werd nu van twee kanten stevig genomen. Karel bleef echter steeds meer druk uitoefenen en uiteindelijk zat die grote eikel in haar keel. Bij Saskia liep het snot uit haar neus, ze kwijlde slijm en ze moest kokhalzen, maar de mannen hadden geen medelijden met haar.

Haar gezicht werd schoongeveegd met haar haren waar de klodders slijm en snot nu inhingen en haar kut werd afwisselend geneukt door de beide overige mannen. Karel vond het even genoeg en haalde zijn pik uit het pijpbekkie en ging op het bed liggen. Hij deed nu een condoom om en Saskia zag tot haar geruststelling dat de andere mannen ook condooms gebruikten. Johan was intussen alles aan het filmen en gaf een teken aan Saskia dat hij tevreden over haar was. Dat maakte haar vreemd genoeg best een beetje trots. Terwijl ze strak in de camera keek van Johan liet zij zich over de hengstenlul van Karel zakken. Het voelde of er geen einde aan die pik kwam, maar hoewel alles volledig uitgerekt voelde zat zij uiteindelijk op hem en liet zij zich door hem neuken. Na een paar stoten gaf Karel echter aan dat de andere mannen die slet haar reet en haar bek moesten neuken. Dit was voor Saskia nieuw, maar veel tijd om hierover na te denken had zij niet.

Er waren nu drie pikken in haar aan het bewegen en haar lijf gaf duidelijk aan wat dit met haar deed. Ze zat als echt neukvlees ingesloten tussen de drie pikken en kon niet anders dan zich overgeven aan haar orgasmes. Eindelijk waren de mannen klaar met Saskia en zij bleef uitgeteld op het bed achter terwijl de mannen zich aankleden en vertrokken. Voordat zij weggingen hoorde Saskia ze nog tegen Johan zeggen dat hij een prima slet had uitgezocht en dat ze daar in hun club nog veel plezier mee gingen hebben. Wat ze daarvan moest denken wist zij niet, ze zou dat wel merken als het zover was dacht ze. Saskia keek op de klok en zag dat de mannen ruim twee uur met haar bezig waren geweest en ze voelde zich volledig gesloopt. Ga je douchen slet, nu is het mijn beurt hoorde ze Johan zeggen en voor het eerst had ze even geen behoefte aan een neukbeurt van Johan, maar weigeren was ook geen optie dus hoe uitgeput zij ook was ging zij toch douchen. Je hoeft je haren niet te drogen hoorde ze. Maak er maar twee vlechten van.

De douche deed Saskia goed en ook de tijd die Johan haar gaf om zich weer toonbaar te maken. Toen ze klaar was met douchen stonden er zwarte heels van 14cm voor haar klaar en moest zij van Johan op handen en knieën op het bed gaan zitten. Voor haar floepte een scherm aan en daar zag zij hoe zij door de drie mannen werd geneukt. Haar haren en gezicht besmeurd en duidelijk genietend van hoe er misbruik van haar lijf werd gemaakt. Met dit beeld pal voor zich boorde Johan eerst een en daarna twee vingers in haar kut en Saskia kon het niet tegenhouden dat haar kut weer nat werd. Zodra Johan dit voelde boorde hij zijn pik in haar en begon haar te neuken. Na een paar stoten riep hij en nu de teugels en greep de beide lange vlechten die zij had moeten maken in haar haar en bereed haar nu als zijn teef waarbij hij haar aan haar haren over zijn pik trok. Uiteindelijk kwam ook Johan en zat er nu ook weer een lading zaad in haar kut, want Johan bleef haar zonder condoom neuken. Ze bleven na Johans ontlading nog even in elkaars armen liggen tot Johan aangaf dat het tijd voor haar was om naar huis te gaan. Haar kleding en laarzen lagen op een stoel in de slaapkamer, die had Johan in de tussentijd dat zij was gaan douchen kennelijk verzameld. Het was intussen midden in de nacht en uitgestorven in het dorp, dus Saskia besloot om haar kousen en laarzen uit te laten en op haar blote voeten naar huis te lopen. Dat stuk al was het niet ver op hakken lopen was haar nu teveel. Eenmaal thuis plofte ze op bed en viel vrijwel gelijk in een diepe slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 8857 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie