BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verlegen jongen 1

Sinds die eerste geile sessie was Peter niet minder verlegen geworden. Maar wel geiler. Want, omdat hij binnen naakt moest zijn en Carola er vaak heel uitdagend bij liep, had hij vaak een stijve lul. Als Carola dat zag tikte ze er soms even stevig tegen maar over het algemeen liet ze Peter gewoon aan het werk. Maar een week later zei ze tegen Peter dat hij even bij de bakker broodjes moest gaan halen. Hij wilde dus alles aantrekken maar Carola zei dat, gezien het mooie weer, alleen zijn korte broek voldoende was. Het was geen gezicht want zijn lul was keihard en stond als een tent in het broekje. Maar Carola had geen medelijden. Ze stuurde hem weg en zei dat als de bakker of zijn vrouw er iets van zeiden dat hij dan gewoon moest zeggen dat hij in opdracht handelde. Ook al vond hij dat wel een beetje gek, toch ging hij nu met een keiharde lul in zijn korte broek op pad. Onderweg keken wel enkele mensen een beetje naar hem, maar het viel over het algemeen wel mee.

Bij de bakker aangekomen moest hij wel een tijdje wachten en daardoor verslapte zijn lul wel iets. En dan zo dat die gewoon een stukje uit zijn broekspijpje hing. Hij was vuurrood van schaamte. Vooral ook omdat enkele vrouwen het gezien hadden en er gewoon naar staarden. Er was er zelfs eentje bij die een foto maakte. En toen hij eindelijk aan de beurt was plaatste hij zijn bestelling. De bakker zelf zocht het bij elkaar en de bakkersvrouw kwam even bij hem staan. Ze vroeg hem waarom hij zo gekleed in de winkel kwam. Toen hij heel verlegen zei dat het een opdracht was begon ze te lachen. Ze pakte hem, zonder dat anderen het goed konden zien, gewoon even in zijn kruis zodat zijn lul weer harder werd. Zo zei ze “dat is beter”. Ook de bakker grinnikte en zei dat hij de volgende keer naar achter mee moest lopen zodat ze daar wat beter konden kijken. Peter wist niets te zeggen en keek vuurrood naar de grond. Hij wilde door de grond zakken maar tegelijkertijd was het spannend en wilde hij meer. Nou, zei de bakkersvrouw “Ga maar snel terug en we zien je graag hier komen zo”. En toen pakte ze nog snel even zijn lul door zijn broek zodat hij weer met een tent over straat moest.

Even later was hij weer bij Carola en die moest lachten om de arme jongen. Hij kleedde zich weer uit en bracht de boodschappen naar de keuken. Daarna ruimde hij een en ander in huis op tot Carola hem riep. Toen hij binnenkwam wist hij niet waar hij moest kijken. Ze zat met haar benen wijd op de bank en had geen slipje aan. Hij keek recht in haar natte kut. Hij werd weer vuurrood en keek naar de grond. Carola zei “kom hier kuttenlikkertje, op je knieën en likken”. En Peter kwam schoorvoetend naar haar toe. Hij zakte door zijn knieën en ging langzaam met zijn mond naar haar toe . Het duurde Carola al weer te lang dus ze pakte hem bij zijn hoofd en drukte hem zo in haar kut. Peter begon maar snel te likken en hij wist nu ook dat hij zijn tong er n mocht steken en vooral haar klit niet over mocht slaan. Want als hij die likte dan werd ze nog geiler en kwam ze vrij snel klaar. Carola lag dan ook al snel te genieten van haar liksletje. Maar ze had vandaag een bijzondere verrassing voor hem, Ze wist natuurlijk niet of hij die zou kunnen waarderen. Maar dat deerde haar niet. Ze wilde hem volledig onderwerpen aan haar zodat ze altijd als ze dat wilde over hem kon beschikken. En Peter, die liet het allemaal gebeuren. Hij durfde thuis of ergens anders niets te vertellen. Hij zou niet weten hoe.
En intussen was Carola al op het punt van klaarkomen. En dat deed ze luidruchtig en nat. Ze was nog net niet aan het squirten maar veel scheelde het niet. En arme Peter slikte alles in en bleef gewoon likken zoals gezegd. En net op dat moment ging de bel.

Peter schoot omhoog en wilde zijn kleren aantrekken maar Carola zei “Nee sletje, binnen draag je geen kleren meer. Je opent de deur maar in je blote kont” Peter stond op en liep naar de voordeur. Hij hield wel 1 hand voor zijn lul maar dat hielp niet veel. Hij opende de deur en zag een oudere man staan. Die duwde gewoon de deur open en stapte binnen. Hij bekeek Peter en zei “Dus jij bent dat sletje van Carola? Haal die hand voor je lul weg jongen.“ “En loop met dat mooie kontje maar eens voor me uit naar binnen.” Peter liep voor hem en voelde plotseling de hand van de man over zijn billen strelen. Hij wilde dat eigenlijk niet maar durfde niets te zeggen.

Toen ze binnenkwamen zat Carola weer redelijk netjes op de bank. De man ging naar haar toe en kuste haar en zij kuste terug en zei “dag pa” , ”fijn dat je kon komen”. Het was dus duidelijk dat ze dit afgesproken hadden. Tegen Peter zei Carola “En nu in je positie zitten sletje. Op je knietjes en je handen in je nek”. Peter schrok maar ging toch snel in de vereiste positie zitten.

Carola ging nu lekker met haar vader zitten kletsen en zag dat Carola haar rok weer langzaam optrok zodat haar kut nu weer zichtbaar was voor hem maar ook voor haar vader. Die keek er niet van op. Hij stond op en trok zijn kleren gewoon uit zodat hij binnen de kortste keren ook naakt was. Hij bleek een behoorlijk lange maar niet zo dikke lul te hebben. Maar onder die lul hing een balzak die minstens net zo ver omlaag hing als zijn lul lang was. Hij ging nu naast Carola zitten en begon haar te vingeren. En Carola pakte zijn lul lekker vast en begon er aan te trekken. En voor de ogen van Peter begon die lul te groeien tot hij een kleine 20 cm lang was. Toen zag Carola dat hij zat te kijken en besloot ze hem mee te laten doen. Alleen anders dan hij waarschijnlijk dacht. “Sletje, kom hier en pijp mijn vader”. Peter schrok zich wezenloos en wist niet wat hij nu moest doen. Gijs, zou heette de vader van Carola, kon net bij zijn hoofd en trok Peter gewoon naar hem toe. Hij kon niet anders dan tussen de benen van Gijs kruipen en toen werd hij naar de grote lul geduwd. Peter begon hartverscheurend te huilen. Want hij wist niet wat hiervan te denken. Maar Gijs en Carola hadden geen medelijden. En langzaam werd Peter naar de grote lul geduwd. En, omdat hij wel merkte dat hij er niet onderuit zou komen, opende hij zijn mond. Gijs maakte daar direct gebruik van om zijn lul zo diep mogelijk in de keel van Peter te duwen. Die schrok daar nog meer van en begon met tranen in zijn ogen op en neer te bewegen over de dikke lul zoals Gijs dat wilde. En blijkbaar deed hij dat goed want nog geen minuut later kwam Gijs al klaar. Hij spoot de mond van Gijs helemaal vol en zorgde er voor dat hij wel moest slikken door zijn neus dicht te knijpen. Gijs voelde het slijmerige spul in zijn mond en proefde de ziltige smaak goed. En ondanks de vernedering smaakte het hem goed en werd hij er geil van. Zijn lul stond als een tentpaal overeind.
Intussen zag Peter dat Carola de lul van haar vader nog even pijpte en schoon likte. Ze keek Peter aan en zei “Dat is voortaan ook jouw taak sletje”. “Alles moet schoon achtergelaten worden.”

Peter zat nog steeds te snikken, maar zijn harde lul verraadde dat hij er van genoot. En dat zag Carola natuurlijk ook wel. Maar ze wilde nog meer voor Peter. En dan wel zo dat hij volledig zichzelf over zou gaan geven aan haar en wie ze maar wilde. Dus ze pijpte Gijs door tot hij weer helemaal hard was. Toen pakte ze een dikke dildo die net zo dik was als de lul van Gijs. Ze smeerde hem in met veel vettig glijmiddel en met een zuignap zette ze hem op de grond vast. Daarna smeerde ze het poepgat van Peter ook in met het glijmiddel en vingerde hem al snel met een paar vingers. Het deed wel pijn bij hem maar dat deerde haar niet. Toen liet ze Peter boven de dildo gaan zitten. Ze zette hem tegen zijn achteringang en voor hij er erg in had drukte ze hem omlaag zodat het eerste gedeelte door zijn kringspier gleed. Het deed enorm pijn en Peter begon alweer te huilen. Want dit had hij niet verwacht. Maar Carola gaf hem weinig tijd om bij te komen en drukte hem verder door. En na enkele minuten zat dat hele gevaarte diep in zijn darmen. Tegen Peter zei ze daarna “En nu wippen met dat gat van je over die pik”. “Dan krijg je direct een echte.” En Peter durfde weer niet tegen te spreken en begon zachtjes over het gevaarte heen te glijden. Op en neer en telkens weer. En hij voelde dat het steeds iets makkelijker ging. Tenslotte kon de hele dildo in zijn jongenskut en tot zijn grote verbazing kreeg hij er zelf een enorme stijve lul van. En op dast moment greep Carola in.

“Kom van die neplul af sletje. En ga in doggy houding zitten”. En toen Peter niet snel genoeg opschoot sloeg ze hem heel hard op zijn billen zodat die weer rood kleurden. Peter trok zich nu langzaam van de dildo af en kreeg een leeg gevoel van binnen. Hij ging in doggy houding zitten en Gijs zat binnen de kortste keren achter hem. En voor Peter begreep wat er gebeurde kreeg hij in één keer de dikke lul van Gijs in zijn poepgat. Omdat hij er net die grote dildo in had gehad was dat geen probleem. En Gijs stootte dan ook direct helemaal door zodat hij er tot de wortel in zat. Hij pakte Peter bij zijn heupen en voor die er op bedacht was begon Gijs als een sloophamer in zijn darmen te rammen. Het deed door de ruwheid waarmee dat gebeurde weer even veel pijn. Maar binnen de kortste keren was Peter er aan gewend. En hij genoot. Zijn eigen lul werd weer hard. En toen pakte Carola hem bij zijn tepeltjes en begon daar aan te trekken en te draaien. En om de drie stoten sloeg Gijs zo hard als hij kon op de billetjes van Peter. Het werd nu een combinatie van pijn en genot. En tot grote verwondering van Peter zelf en de beide anderen werd hij er alleen maar geiler van. Peter bleek een pijnsubje te zijn. Hoe groter de vernedering en de pijn hoe geiler hij zelf werd.

Carola had intussen haar camera aangezet en was foto’s en filmpjes aan het maken. Close-up van de lul die in de kont heen en weer denderde, een overzicht waarop Peter volledig herkenbaar was en Gijs met zijn gezicht buiten beeld bleef enz. En ook het moment dat Gijs aan zijn hoogtepunt kwam. Hij stootte hard en diep en bleef toen in de kont van Peter zitten. Hij schokte en spoot een grote hoeveelheid zaad in de darmen van Peter. En daarbij brulde hij ongegeneerd hard. Tenslotte trok Gijs zijn dikke lul terug uit het gat van Peter en filmde Carola zelfs dat zijn hol open bleef staan. En ook het zaad dat er uit liep. Ze liet Peter nu zijn hand onder zijn gat houden en hij moest met persen zo veel mogelijk zaad opvangen. En dat bleek behoorlijk veel te zijn. Er zaten wel enkele kleinere poepresstjes bij, maar dat vond Carola alleen maar lekker om te zien. En toen eindelijk alles er wel ongeveer uitgeperst was zei ze tegen Peter “En nu alles oplikken sletje” “En inslikken”. Peter werd lijkwit. Want dat had hij niet verwacht. Maar ook nu durfde hij niet tegen te spreken en hij begon schoorvoetend te likken. Tot zijn grote verwondering vond hij het lekker. Er was geen duidelijke poepsmaak of geur en eigenlijk had het wel een lekkere geile geur. Dus even later was zijn hand helemaal schoon gelikt.

De enige die nu nog niet klaargekomen was, was Peter zelf. En Carola gunde hem dat plezier toch wel. En ze had zelf ook nog wel zin om geneukt te worden. Dus ging ze achterover hangen in de bank en zei tegen Peter “Op je knietjes hier naar toe en neuk mijn kut”. Peter kroop naar haar toe en zette zijn staalharde jongenslul voor haar kutje. Hij had nu door wat de bedoeling was en stootte gewoon naar binnen. En met lange halen begon hij Carola nu te neuken. En elke keer als hij zijn billen naar achteren deed was daar Gijs die hem op één van zijn billen sloeg. Die waren nu echt vuurrood en hij zou de komende dagen moeilijk zitten. En als hij dan weer zo’n klap kreeg schoot hij naar voren tot hij volledig in Carola begraven zat met zijn lul. Natuurlijk kon dat niet lang duren. Carola had intussen overigens ook zichzelf gevingerd over haar klit en kwam bijna klaar. En tenslotte kon Peter het niet meer tegenhouden en begon te spuiten. En dat net op het moment dat Carola ook klaar kwam. Hij bleef maar spuiten en Carola voelde zich helemaal gevuld worden met het warme sperma van de jongen. Na een minuutje zei ze tegen hem “En nu er uit en alles schoon maken. Ook de lul van Gijs nog” En zo kon Peter niet beter dan eerst de lul van Gijs helemaal schoonlikken en daarna de kut van Carola. Alle zaad moest hij er uit likken en inslikken. Intussen deed hij alles wat ze hem opdroeg en begon hij steeds meer het gewillige slaafje te worden dat ze wilde hebben.

Even later zat Peter weer in zijn slavenhouding te luisteren naar Carola. Gijs was vertrokken en Carola legde Peter uit dat hij nu haar slaafje zou zijn zolang als zij wilde. Intussen filmde ze Peter en vroeg aan hem of hij dat zelf ook wilde. En Peter zei uiteraard heel zacht en verlegen “ja, meesteres”. Maar wat toen volgde had hij niet verwacht. Carola zei “Dan wil ik dat je vanaf nu thuis gaat proberen om of je vader, of je moeder te verleiden.” “Het mag allebei en ik wil resultaten zien sletje”. Peter begon weer te huilen en bedacht dat hij nu toch wel heel erg in de nesten zat. Maar Carola liet hem de filmpjes zien en zei dat hij geen keus had.

Even later mocht Peter weer naar huis en bedacht onderweg wat hij nu moest doen. Maar dat lezen we dan een volgende keer weer.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 12624 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie