BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tante masseert (3)

Toen ik ’s avonds in bed lag, kwamen alle herinneringen van die middag terug. De handen van tante die in mijn lies omhoog schoven, haar ranke vingers rond mijn lul, haar tong en mond… Wat een geile boel was het geweest. Ik lag heerlijk onder de dekens te dagdromen en streelde mezelf. Ik wilde niet klaarkomen. Ik wilde zo lang mogelijk geil blijven. Zoiets zou me niet snel opnieuw overkomen. Plots lichtte het scherm van mijn GSM op. Ik kijk en trek mijn ogen open. Het is tante!

‘Ik kan niet slapen en lag aan je te denken.’ WTF? Ik weet niet goed wat ik verwacht had. Misschien zou ik wakker worden en beseffen dat het allemaal maar een droom was geweest. Het zou lijken alsof het nooit was gebeurd. Ik had mezelf eraan verwacht dat ze het zou ontkennen en negeren. Maar dit? Waar zinspeelde ze op?
‘Ik lag ook aan jou te denken,’ schrijf ik naar waarheid terug.
‘Hmmmm, lekker. Waar dacht je aan?’ Fuck. Wat moet ik daar nu op antwoorden. Ik kon toch niet zeggen dat ik zin had om haar te neuken?
‘Alles.’ Stuur ik terug. Dan bedenk ik mezelf. ‘Je handen.’
Even antwoord ze niet. Dan verschijnt er een foto op het scherm. Het is tante die haar nachthemd aan één kant heeft open geknoopt en met haar linkerhand een borst vasthoudt. De tepel is net niet zichtbaar. ‘Deze?’ stuurt ze. Wat een ongelofelijke flirt!
‘Ja, die.’ Stuur ik terug samen met een zwetende emoji.
‘Ik heb zin om je nog eens te verwennen.’ Wauw! Ze wint er geen doekjes om. Dan, onverwacht: ‘Ik ga slapen, Rik. Wil je geil blijven voor mij?’

Ik zat ondertussen verwoed aan mijn pik te trekken en stop. Wat? Zit ze me zo op te geilen en dan mag ik niet klaarkomen? Meent ze dat nu? Pffff. Ik kan beloven wat ik wil. ‘Doe ik,’ stuur ik grappend terug. Ik wacht op een reactie, maar die blijft uit. Ondanks mijn opstandige gedachte van daarnet, doe ik het licht uit en ga zo slapen. M’n lul verslapt pas als ik naar dromenland vertrek.

Ik hoor de hele week niets van tante en besluit dat het avontuur helaas ten einde is gekomen. Dan is het weer voetbal, maar om de week ga ik met de fiets en dus zal ik tante niet zien. Ik pak mijn tas bij elkaar en loop naar buiten. Mama zit in de voortuin onkruid te wieden als ik met de fiets langs kom. ‘Rik!,’ roept ze. Ik stap af en mama komt naar me toe. ‘Tante heeft gebeld. Ze zei dat als je kramp terug zou komen, je best weer even langs kon komen. Ze is vandaag thuis. Eigenlijk zei ze dat je sowieso beter kon langskomen, al is het maar preventief, maar je moest maar zien of je er zin in had.’ M’n hart bonsde in mijn keel, maar ik probeerde cool te blijven. ‘OK, mam, ik zal zien.’
‘Rik!’ klonk het waarschuwend.
‘Ja, ma?’
‘Ik ken dat eigenwijze toontje van jou. Tante is goed in wat ze doet, ja?’ Ik knikte onbegrijpend. ‘Dus ik wil dat je niet koppig doet en gewoon langs gaat.’ Huh? ‘Laat haar je maar eens goed onderhanden nemen. Je tante kan echt lekker masseren,’ vertrouwde ze me knipogend toe. Ze moest eens weten.
‘OK, mam… Je hoeft niet zo te kijken, ik zal langs gaan. Echt. Beloofd’

En zo gebeurde ik dat ik drie uur later – op uitdrukkelijke instructie – mijn fiets bij tante achter het poortje parkeerde en naar binnen ging. Tante zat in haar praktijk achter een hele stapel papieren. ‘Ah, Rik, daar ben je. Ik was al bijna bang dat je me vergeten was.’ Ze stond op en deed de deur dicht.
‘Hoe zou ik dat kunnen?’ vroeg ik.
‘Geen idee,’ zei ze terwijl ze naar me toe liep. ‘Misschien was vorige keer niet memorabel genoeg?’ Ik keek haar verbaasd aan. Ze ging tegen me aan staan en greep mijn billen terwijl ze zichzelf nog dichter trok. ‘Hmmmm, je bent al hard,’ fluisterde ze geil. ‘Heb je gedaan wat ik je vroeg?’ Ik was nog maar een minuut binnen en kon nu weeral niet meer praten. Ik knikte. Het was zelfs nog de waarheid. Ik had me een hele week niet afgetrokken. ‘Dan zal je wel op ontploffen staan.’ Ze duwde me een eindje van zich af en maakte mijn broek los. Ze nam mijn lul in haar handen en tongzoende me terwijl haar hand me zachtjes begon af te trekken. ‘Ik wil je pijpen,’ fluisterde ze. ‘Mag ik je pijpen, Rik?’

Tot de dag van vandaag is het me een raadsel waarom ik uitgerekend toen opstandig wilde zijn, maar ik zei: ‘Nee. Mama zei dat ik me moest laten masseren en daar heb ik eigenlijk best wel zin in.’

Tante Murielle grinnikte. ‘Zei ze dat, hé?’ Ik knikte. ‘Nou goed dan,’ zei ze. ‘Trek je kleren maar uit. Allemáál.’ Haar ogen fonkelden. Ik ging me niet laten kennen en trok alles uit terwijl ik niet probeerde te tonen hoe hard ik me geneerde. Tante keek nauwlettend toe en toen ik naakt voor haar stond, bekeek ze me nadrukkelijk van kop tot teen. ‘Hmmm, ik ga jou eens lekker onder handen nemen.’ In gedachten verslikte ik me in mijn cola. Dat was woord voor woord wat mama had gezegd. Toeval?

Tante trok haar trui uit. Eronder had ze enkel een strak, laag uitgesneden topje aan waar haar tepels door te zien waren. Ze gebaarde naar de tafel. Ik kroop erop en ging op mijn rug liggen. Ze grijnsde, greep mijn lul en kneep erin. ‘Hmmmm. Deze keer doen we maar geen handdoekje,’ zei ze met knipoog.
Ze nam olie en begon mijn schouders te masseren. Mama had gelijk: ze kon echt lekker masseren. Daarna ging ze door met mijn borstkas waarbij ze zachtjes in mijn tepels kneep. Het gebrek aan reactie leek haar enigszins teleur te stellen. Ze bleef achter mijn hoofd staan, maar ging steeds verder naar beneden tot haar tieten mijn gezicht raakten. De dunne stof liet de warme van haar borsten door en ik genoot van elke seconde waarin haar zachte borsten op mijn gezicht lagen.

Helaas verplaatste ze zich naar mijn benen en begon die te masseren. Haar topje toonde een heerlijk decolleté maar hoewel haar handen me weer tot boven in mijn lies masseerden, raakte ze mijn lul niet aan. Nam ze wraak voor daarnet? Ze ging me toch niet echt geil laten blijven, nu?

‘Draai je maar om.’ Een beetje chagrijnig op mezelf omdat ik net een geile pijpbeurt had afgeslagen, ging ik op mijn buik liggen. Ze masseerde mijn schouders en rug en ging toen verder met mijn onderbenen. ‘Doe je billen eens omhoog.’ Huh? ‘Doe dat lekker kontje omhoog,’ zei ze terwijl ze er een zachte klets op gaf. Ik deed wat ze zei en ze schoof een rol onder mijn heupen. ‘Ga maar weer liggen.’ Zei ze. Ik gehoorzaamde en ging op de rol liggen zodat mijn billen omhoog staken en mijn lul – stijf als hij was – strak tegen de rol naar beneden wees.

Ze pakte weer olie (veel olie!) en smeerde mijn benen in. Ze begon me te masseren, haar deze keer deed ze geen enkele moeite om mijn lid te vermijden. Ze greep mijn ballen en rolde die tussen haar vingers terwijl haar andere hand me zacht omlaag aftrok. Jeeetje! Ik had dit wel eens in een porno-filmpje gezien. “Milking” geloofde ik dat het heet. Ging ze dat echt doen?

Haar handen bleven niet lang met mijn lul bezig. Ze ging weer verder met mijn benen en schoof verder omhoog richting mijn billen. Ze pakte nog meer olie en liet haar handen zonder gêne door mijn bilspleet gaan. Met één hand begon ze me weer af te trekken terwijl de duim van haar andere hand mijn sterretje begon te bewerken. ‘Ooooh fuck, wat was dat lekker.’ Ik kreunde dat het een lieve lust was. Plots schoof er een vinger naar binnen. ‘Aaaaah,’
‘Ja? Vind je dat lekker?’ vroeg ze. Ik kreunde enkel. Haar vinger gleed weer naar binnen. ‘Vind je het lekker om anaal gevingerd te worden?’ vroeg ze weer. Ik kon enkel kreunen. Haar hand begon me sneller af te trekken. ‘Ik vroeg je iets,’ drong ze aan. ‘Vind je het lekker om anaal genomen te worden?’ Haar hand trok me steeds sneller af. Een tweede vinger werd mee naar binnen geduwd en rekte me verder op.
‘Ooooh, ja,’ kreunde ik.
‘Ja wie?’
‘Ja tante,’ antwoorde ik. ‘Dit is lekker.’ Ze bleef me met twee vingers neuken en me ondertussen geil aftrekken. ‘Ik ga zo komen, tante,’ kreunde ik.

Ze hijgde licht. ‘Ja, kom maar. Kom maar lekker klaar.’ Die woorden trokken me over het randje en kreunend kwam ik klaar op de massagetafel. Haar handen stopten met bewegen al hield ze haar vingers in mijn kontje terwijl ik rond haar samentrok en mijn zaad op haar tafel loosde. Zachtjes streelde ze mijn verslappende lul. ‘Goed zo jongen. Laat je zaad maar los’ Uitgeput verslapte ik op de tafel; mijn billen nog altijd omhoog met haar vingers in me.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Alias

Ik vind het leuk om al schrijvend seksualiteit te verkennen. Ik heb ervaring met verschillende vormen zoals triootjes, BDSM en nog veel meer en schrijf graag in de ik-persoon; zowel voor vrouwen als mannen. Contacteer me als je een origineel, erotisch en prikkelend idee naar het papier vertaald wil zien worden; niet voor platvloersigheden aub.

Dit verhaal is 14607 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Tante masseert (3)”

Plaats een reactie