BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De verlegen jongen

Peter was een jongen van 16 en ontzettend verlegen. Hij keek bijna nooit iemand aan en durfde ook helemaal niets te zeggen tegen anderen. De jongens en meiden op de school plaagden hem dan ook regelmatig. En hij klapte dan helemaal dicht. Vooral de meiden hadden de pik op hem. Want met de jongens kon hij nog wel een beetje overweg. Vooral omdat hij heel intelligent was en ze ook wel eens hielp met hun schoolwerk. Zijn moeder was eigenlijk de enige waarmee hij kon praten. Maar meestal trok hij zich terug op zijn kamertje en leefde in zijn eigen wereldje van boeken en computers.

Toch zou dat allemaal gaan veranderen. Want zijn vader wilde dat hij toch meer onder de mensen zou komen. En om dat te regelen had hij een baantje geregeld bij een collega van hem van het werk. Carola was een dikke vrouw die fysiek weinig kon. En daarom wilde ze een hulpje hebben om de boodschappen te doen en klusjes op te knappen in en rond het huis. Toen ze hoorde van haar collega dat hij Peter langs zou sturen was ze heel blij en vond het een prima oplossing. De vader van Peter had wel verteld dat hij extreem verlegen was. Maar zei hij “Je moet hem gewoon behandelen zoals je elk ander hulpje ook zou doen”. Carola had een normale puber in gedachten. Die zijn altijd een beetje verlegen in het begin of ontzettend vrij en brutaal. Maar toen Peter de eerste keer aanbelde zag ze een jongen die bloedrood was en hakkelde dat hij Peter was en dat zijn vader hem gestuurd had. Carola zag een verder normale jongen van die leeftijd. Nog in de groei maar al een behoorlijk voorkomen en hij zag er sterk uit voor zijn leeftijd. Ze vroeg hem binnen en Peter ging heel voorzichtig op het puntje van een stoel zitten. Toen Carola hem verteld had welke klusjes ze van hem verwachtte en vroeg of hij het zag zitten werd hij zo mogelijk nog roder. Maar hij beet door omdat hij wist dat zijn vader heel boos zou worden op hem. Dus hij knikte een beetje. Carole keek dat aan en zei “Ik wil je horen jongen. Kom op. Zeg het” En dat op een dominantie toon zoals ze op kantoor gewend was. Peter keek omlaag en zei toen zachtjes “Dat is goed mevrouw Carola”.

De volgende dag kon hij al aan de gang en dat ging een aantal weken zo door. Het werk beviel hem wel en hij kon meestal lekker rustig alleen werken zodat hij van niemand last had. Hij ontwikkelde een vast ritme voor boodschappen doen, de tuin bijhouden en al de andere klusjes die hij moest doen. Het was geenecht zwaar werk maar wel veel. En Carola vond het heerlijk omdat ze nu niet meer zo hoefde te sjouwen. Op een gegeven moment was ze eens een keer eerder thuis en toen zag ze Peter in de tuin bezig. Hij droeg een korte broek en verder niks. En in die korte broek zag ze op de goede plek een dikke bobbel zitten. Dit was de eerste keer dat ze Peter ook als jonge man zag. En wat ze zag beviel haar wel. En toen kreeg ze stoute plannetjes. En die wilde ze niet alleen beleven maar samen met haar goede vriendin Anke. Anke was zo mogelijk nog iets dikker dan Carola met een heel imposante kont. Ze had echt prominent uitstekende billen die lekker blubberden als ze liep. Heel veel mannen konden hun ogen er niet van afhouden. Daar stond tegenover dat Carola heel dikke en grote tieten had. En die schudden ook regelmatig als ze weer eens geen BH droeg. Die krengen vond ze maar lastig. Dus ze belde snel naar Anke en legde uit dat haar hulpje heel verlegen was. Ze vertelde ook dat ze geil van hem aan het worden was en ze wilde samen met Anke hem verleiden en domineren. Dat was het plan. Hij zou hun lustslaafje moeten worden. Daar had Anke wel oren naar en ze zei dat ze nu direct zou komen. En als ze een aanleiding zag zouden ze direct beginnen.

Nog geen kwartiertje later kwam Anke achterom gelopen en keek met plezier naar Peter die nog niets in de gaten had. Ze zag inderdaad ook een dikke bobbel en vroeg zich af of hij slap inderdaad al zo groot was. En juist op dat moment kreeg Peter blijkbaar wat jeuk zoals mannen wel eens hebben aan hun lul en ballen. Hij gleed met zijn hand in zijn broek en krabde een beetje aan zijn ballen en zijn pik. En toen zei Anke “Wat is dat nou vieze jongen, zo maar aan je lul trekken terwijl je naar mij gluurt”. Peter had haar nog niet eens gezien maar werd direct vuurrood. Anke zei “Mee jij, naar Carola. Dan zullen we je die geile spelletjes eens afleren”. Hij wilde protesteren maar Anke gaf hem die kans niet. Ze pakte hem bijna letterlijk bij zijn nekvel en trok hem mee naar binnen. Daar zat Carola onderuitgezakt op de bank waardoor haar benen bijna tot aan haar kruis zichtbaar waren. Anke legde uit dat ze Peter betrapt had terwijl hij zich aftrok toen hij naar haar gluurde. Peter wilde protesteren maar Carola gaf hem die kans niet. “Wat deed jij mannetje”, “Laat eens zien wat je deed”. Peter begon weer te stotteren maar opnieuw riep Carola met een heel dominante stem “Geen gemaar, voordoen jongetje”. Van schrik stak Peter zijn hand in zijn broek en pakte zijn lul en ballen vast om de jeuk tegen te gaan. “Zie je wel” zei Anke. Maar Carola zei dat ze zo niks zag. Dus ze zei “Trek die broek omlaag mannetje. Ik wil zien wat je deed”. Peter begon nu te huilen maar Carola had geen medelijden. Ze zei dat ze zijn vader wel eens zou bellen als hij niet luisterde. Toen begon Peter nog harder te huilen. Maar Anke liep naar hem toe en zei “Ik doe het wel voor je jongen”. En voor hij er erg in had trok ze zijn broek en onderbroek gewoon omlaag.

En toen werden de beide dames even stil. Want voor het eerst zagen ze nu wat hij in huis had. En dat was heel veel. Waarschijnlijk had hij zelf niet in de gaten dat zijn lul tot de grotere formaten hoorde. Want in slappe toestand hing er toch al snel zo’n 12 á 13 cm. Carola zei hem om zich af te trekken. Want dat had hij toch willen doen. Maar Peter wist blijkbaar niet eens hoe het moest want hij keek ze hulpeloos aan. Dus Anke liep naar hem toe, legde zijn hand om zijn lul en deed het met zijn hand voor. En toen zei ze dat hij zelf door moest gaan. En de dames gingen op de bank zitten en keken toe. De jongen bleef huilen maar moest doorgaan. En langzaam begon die lekkere lul stijver te worden. Toen zei Anke dat ze zelf jeuk kreeg aan haar kruis. En ook Carola had er last van. Dus beide dames trokken hun rok omhoog en begonnen over hun kruis te wrijven. Eerst over hun slip maar even later trokken ze die gewoon uit en gingen met hun benen wijd zitten. Peter wist nu echt niet meer waar hij moest kijken. Want ze zetten hun benen flink van elkaar en wreven al snel door een kletsnatte kut en over hun klit. Natuurlijk had Peter ook voorlichting gehad. Dus hij wist wel wat het allemaal was. Maar dat is iets anders dan het in het echt zien. En de natuur deed zijn werk. Want voor hij er zelf erg in had stond zijn lul stijf vooruit en was ca. 18 cm en behoorlijk dik ook. De dames keken hun ogen uit. En Peter werd nu zo langzamerhand ook steeds geiler, ook al wist hij zelf niet wat dat voor een gevoel was. Maar hij keek gefascineerd toe naar de kutten van de vrouwen die gewoon overliepen van het kutsap. En daardoor was hij iets steviger gaan trekken met een logisch en natuurlijk gevolg. Voor de eerste keer in zijn leven ging Peter echt klaarkomen. De druk bouwde op en hij kreunde nu luid en stevig. En toen kwam het. Hij begon te spuiten. En zelfs zo hard dat hij tot aan de beide kutten spoot. Hij bleef spuiten en veel daarvan kwam op de benen en de kut van Carola en Anke.

Toen hij klaar was werd zijn lul wel iets slapper maar niet veel. Hij wilde snel zijn broek omhoog trekken maar Carole riep “Laat dat vieze jongen”. “Je hebt onze kutten en benen ondergespoten”. “Maak die eerst maar eens schoon. Trek je kleren uit en hier komen”. Peter wist echt niet meer wat hij er van moest denken. Maar door haar dominante manier van praten wist hij wel dat hij moest gehoorzamen. Hij kleedde zich uit en de beide dames zagen voor het eerst hun slachtoffer volledig naakt. Carola riep hem naar zich toe en zei “Op je knietjes en schoonmaken”. Snel ging hij tussen haar kolossale benen zitten en zocht een doekje of zo. Maar Dat was natuurlijk niet wat Carola bedoelde. “Met je tong en je mond mannetje”. “Lik ons schoon en slik alles in”. En ze pakte hem bij zijn hoofd en drukte dat tussen haar benen op haar kut. Hij stak voorzichtig zijn tong uit en begon te likken. Eerst al het geil van haar been en daarna over haar kut. Ze genoot van die onervaren tong en vooral toen hij haar klit gevonden had en die regelmatig likte. Dat duurde een paar minuten en intussen was Anke achter hem gaan staan. Ze keek naar zijn billen en plotseling sloeg ze met de vlakke hand eens lekker op zijn achterste. Niet te hard, maar wel zo dat ze snel een beetje rood werden en tintelden. Peter schrok maar Carola drukte hem opnieuw op haar kut. Ze was intussen al heel geil en voelde dat ze zo klaar zou komen. En weer kreeg Peter een klap op zijn bil. Nu aan de andere kant. En hij bleef likken omdat Carola hem op haar kut en klit bleef drukken. En hij voelde dat ze steeds natter werd. Anke bleef hem nu spanken en door de klappen en het likken werd hij zelf steeds geiler. Tenminste, zijn lul stond al weer keihard overeind. De natuur deed zijn werk. En toen kwam Carola klaar. Ze drukte hem bijna met zijn hoofd in haar kut en ze stroomde leeg. Zijn mond vulde zich met haar kutsappen. Hij was gedwongen om dat te drinken en vond het eigenlijk niet eens smerig.

Na een paar minuten liet Carola hem los en viel ze achterover. En Anke die trok Peter van haar af en legde hem op de grond. Want ze had zijn lul gezien die weer stijf overeind stond. En voordat Peter wist wat er gebeurde liet Anke zich met haar kut over zijn lul zakken. Zonder ook maar een seconde aan hem te denken begon ze als een razende op zijn lul te wippen. Hij ging er echt al behoorlijk diep in. Hij wist zelf echt nog niet wat hij moest doen en bleef dan ook maar stil liggen. Anke vond dat hij wel wat meer mocht doen en pakte met haar nagels zijn tepels vast. Ze kneep er eens goed in en trok er flink aan. Daardoor ging Peter even omhoog met zijn achterwerk en drukte zijn lul nog dieper in de grote kut van Anke. Hij voelde dingen die hij nog nooit gevoeld had. Maar het voelde wel fijn. En Anke begon al snel naar haar hoogtepunt te werken. Maar ze bleef gewoon doorwippen en dat werd ook voor Peter te veel. Hij begon opnieuw klaar te komen en de kut van Anke helemaal vol te spuiten. En ook Anke kwam klaar. Ze liet zich voorover vallen op de jongen en lag te trillen bovenop hem. Hij kreeg bijna geen lucht meer. Maar net toen hij dacht dat hij ging stikken stond ze op en ging op de bank zitten met haar benen wijd. Tegen Peter zei ze dat hij nu haar moest likken en helemaal schoonmaken. Peter was wel wat rustiger geworden intussen maar hij begreep er nog steeds niets van. Maar er gebeurden wel lekkere dingen die hij nooit had kunnen bedenken. Dus hij likte en slobberde nu aan de kut van Anke. En nu was het Carola die hem spankte. Zijn billen werden vuurrood en ze gloeiden gewoon. En eerlijk gezegd vond hij het een heel lekker gevoel.

De dames waren nu wel een beetje verzadigd en, vanwege hun gewicht, waren nu ook wel moe. Dus toen Peter klaar was met de kut van Anke zeiden ze tegen hem dat hij op zijn knietjes voor de dames moest gaan zitten met zijn handen in zijn nek. Hij deed dat en keek automatisch naar de grond omdat hij zich schaamde en niet durfde te kijken naar de twee dikke vrouwen voor hem. Carola keek verheerlijkt naar hem en zei tegen Anke dat ze dit in haar wildste dromen niet had durven vermoeden. Maar ze wilde Peter graag als een soort lustslaafje houden. Ze zei tegen Anke dat ze net zo veel mee mocht genieten als ze wilde maar dat Peter wel van haar bleef. Anke lachte eens en zei dat ze dat prima vond. Dan kwam ze gewoon wat vaker op de koffie. Peter zat er bij en hoorde dat ze het over hem hadden. Hij wilde iets zeggen maar Carola snauwde hem toe dat hij dit zelf over zich afgeroepen had. En hij had maar te gehoorzamen. Anders vertelde ze alles aan zijn vader. Peter dook direct weer in elkaar.

Carola vertelde dat er nog wat ging veranderen voor hem. Zijn werkkleding werd aangepast. Als hij binnen was moest hij altijd volledig naakt zijn. Als hij buiten was mocht hij alleen een korte broek aan met een shirt voor als het kouder werd. Maar nooit geen ondergoed. Ook niet als hij boodschappen e.d. moest doen. Ze wilde dat Peter direct te beschikking stond als ze dat wilde voor alle normale klusjes. Maar zei ze “Ook voor de kutklusjes die ik in gedachten heb”. We leiden je gewoon op tot het ideale lustslaafje voor ons”. “Ik wil dat je je lul nu nog een keer hard maakt. Ik wil hem in mijn kontje.”
Peter keek eens angstig omhoog en begon voorzichtig weer met zijn lul te trekken. En blijkbaar had zijn onderbewuste het overgenomen want binnen geen tijd had hij weer een grote harde lul staan. Carola ging omgekeerd op de bank zitten zodat haar kont heel prominent naar achteren stak. Anke hielp hem naar haar toe en zei dat hij maar eens moest beginnen met die kont te likken. Peter stamelde “Maar dat is toch vies”. Maar Anke duwde hem gewoon met zijn hoofd tussen haar billen. En hij zag geen andere mogelijkheid dan maar te gaan likken. En tot zijn grote verrassing rook het redelijk fris en smaakte het ook niet echt vies. Dus hij likte over haar poepgaatje en op aangeven van Anke stak hij ook zijn tong in haar gat.

En zo was Carola binnen de kortste keren gereed voor de anale neukbeurt. Peter moest nu opstaan en zijn lul tegen de achteringang van Carola zetten. Hij wist niet was hij vervolgens moest doen maar Anke hielp weer op haar eigen manier. Ze had een vinger nat gemaakt en zette die tegen de kont van Peter. En toen drukte ze haar vinger snel naar binnen. Daar schrok Peter zo van dat hij zijn lul in een keer doordrukte in het poepgat van Carola. Toen trok Anke haar vinger weer terug en automatisch trok ook Peter zich terug. En dat herhaalde zich totdat Peter een fijn gevoel begon te krijgen en nu zelfstandig in en uit Carola stootte. Omdat hij al twee keer klaargekomen was kon hij het iets langer volhouden. Maar toch voelde hij al snel dat fijne gevoel weer. En even later spoot hij de kont van Carola helemaal vol. Hij moest nog even in haar kont blijven zitten maar toen hij zijn lul terug trok kreeg hij direct de opdracht om haar te likken en leeg te zuigen. Omdat hij intussen begrepen had dat er toch niks tegen te doen was begon hij maar snel. En even later zat Carola met een schone kont op de bank.
Zo zei ze “Ik hoop dat je intussen begrepen hebt dat je alles moet doen wat ik je vertel en, als Anke hier is, ook wat zij zegt”. Nu ga je buiten werken en dat doe je gewoon in je korte broek zonder je onderbroek. Als je lul uit je broekspijp komt hangen dan laat die maar gewoon bungelen. Dan hebben de buurtje ook iets leuks om te zien. En nu naar buiten sletje.”

Peter ging naar buiten en pakte zijn werkzaamheden weer op. Hij wist nog steeds niet wat hij er van moest denken maar wist wel dat hij genoten had van het klaarkomen. En zelfs de klappen op zijn billen voelden nu fijn. Dus wie weet werd het toch nog een fijne werkomgeving voor hem en gebeurden er nog meer leuke dingen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 12925 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De verlegen jongen”

Plaats een reactie