BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

sExen 5

Omdat ik alle ex relaties, of kortstondige seks relaties zou beschrijven zal ik ook de minst lange en succesvolste doen. Ook deze dame kwam ik via een kennis tegen, en ze heette Greta. Een vrouwelijke collega had haar al verteld dat ze nog een leuke collega had, en ze had verteld dat deze haar binnenkort wel zou bellen. Zo gezegd zo gedaan, en ik belde haar direct tijdens mijn pauze. Nadat ze de telefoon opnam telde ik me voor en vroeg of ze tijd had om een bakkie te doen, dit zou deze week overdag niet lukken, want ze had de kinderen, maar als ik zaterdag-avond tijd had mocht ik dan wel komen, want dan waren de kinderen bij hun vader. Daarom stond ik op een vrijdagavond bij Greta voor de deur en belde aan. Ik hoorde iemand door de gang lopen zag het postuur door het glas, en dat zag er op zich goed uit.

De deur ging open en daar stond ze Greta, 1.70m, mollig, en een grote cup E vermoed ik. Hallo zei ze en keek me verlekkerd aan kom binnen zei ze en liet me voorgaan, zodat ze , vertelde ze later, ze mijn kont even kon bekijken. Ga maar rechtdoor zei ze, en ik kwam in de eenvou-dige kamer netjes ingericht. Ga zitten op de bank zei ze , wil je iets drin-ken, en we besloten eerst maar eens aan bakkie te gaan doen. Toen de kopjes koffie op tafel stonden, besloten we een gesprekje aan te kno-pen over dingen die we hadden beleefd en waar we nog mee zaten. Naarmate de avond vorderde ging ze eerst ook naast me op de bank zitten, en na een paar drankjes, schoof ze steeds dichter naar me toe.

Ik ben nou niet iemand die het initiatief echt neemt, en ook duurde het nu naar haar idee te lang, want op een bepaald moment trok ze haar shirt en BH omhoog en vroeg me ,zou je deze niet willen aanraken. Uit het lood geslagen, maar ook zeer opgewonden keek ik naar haar borsten en zei dat ik ze zeker wel aan wilde raken, nou waar wacht je nog op dan zei ze, en ik liet mijn handen naar haar borsten gaan, en begon ze te kneden, mmmm lekker zei ze, en ik bespeelde haar tepels, mmmm zei ze trek er maar aan. Ik trok aan haar tepels en kneedde haar bor-sten, even wachten zei ze, en trok haar kleding uit, en had er een linge-rie setje onderaan. Jij ook zei ze, en ze klonk wel iets dominant.

Ik kleedde me uit, en toen ze mijn lul zag ontglipte er een kreun bij haar, en ze pakte mijn billen en trok me iets naar haar toe, ze nam mijn lul in haar mond zonder haar handen te gebruiken, en zoog hem naar binnen, en hield hem binnen totdat ie hard was, en toen begon ze me te pijpen, ondertussen bleef ik haar borsten en tepels masseren, waardoor ze al-leen maar harder begon te zuigen. Nadat ze mijn lul mooi op sterkte had gepijpt, ging ze op de bank liggen, en spreidde haar benen en legde ze in de nek haar kut stond open , wat ik zag door het openkruis in de slip. Neuk me zei ze, en ik ging voor haar zitten, pakte mijn lul en schoof hem bij haar naar binnen, direct begon ze te kreunen en te steunen , en ik bewoog langzaam naar binnen. Ik begon haar te neuken, en ik had na een paar stoten dat ik blij mocht zijn dat de kinderen niet thuis waren, want ze begon te gillen als ik in haar kwam alsof ze vermoord werd. Ik besloot om er zo snel mogelijk mee klaar te zijn, en neukte alsof mijn le-ven er vanaf hing.

Na een kwartier goed doorneuken, voelde ik mijn zaad toch opborrelen in mijn ballen. Ik ;iet aan haar weten, en ze zei spuit me maar lekker vol jij lekkere dekhengst. Nadat ik was klaar ge-komen, had ik eigenlijk de neiging om bij haar weg te gaan, want ik voelde me toch niet op mijn gemak bij haar, ik had mijn kwakkie geloosd en vond het wel goed zo. Gelukkig had zij ook hetzelfde idee, en na een goede neukbeurt scheidden onze wegen, we gaven elkaar nog een zoen en namen afscheid van elkaar…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 3482 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “sExen 5”

Plaats een reactie