BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

3 Dochters (Deel 7)

Het is alweer veel te lang geleden dat ik hier heb geschreven , dus ik vond het wel weer eens tijd om de avonturen van Bjorn, Mara, Valerie en Lisa verder met jullie te delen.
Advies is om deel één tot en met zes te lezen, want ik ga verder waar deel 6 is geëindigd.

Ik draai de snelweg terug weer terug op, na ons wilde avontuurtje langs de weg. Het is een klein half uurtje rijden en waar het bewolkt was toen vertrokken, begint de zon door te breken en lijkt het een heerlijke warme zomerdag te worden. Ik kijk in de achteruitkijkspiegel en zie nog steeds de ondeugende blik van Mara die poedelnaakt op de achterbank zit, om de weddenschap met haar zus Valerie te winnen. Dit is ook de reden waarom dat er een klein vreugde gilletje klinkt de achterbank als we de oprit oprijden en ik de auto naast ons huis.

Mara giechelt van geluk en ondeugd, als ze haar jurkje terug aandoet en de deur openmaakt om naar de voordeur te gaan. Ze maakt de voordeur open en staat triomfantelijk in de deur opening te wachten op Valerie. Die stapt ook uit en lacht om haar grote zus, die met haar wijsvinger aangeeft dat Valerie met haar mee moet komen. Giechelend huppelen de twee meiden naar boven toe en ik hoor ze richting de zolder gaan waar Mara slaapt. Lachend schud ik mijn hoofd en besef ik me hoe verschrikkelijk veel ik van die meiden hou.
Als ik in de keuken aankom besef ik dat ik nog niet goed heb opgeruimd, dus begin de keuken op te ruimen en een lichte poetsbeurt te geven, waarna ik mezelf trakteer op een lekker biertje achter in de tuin.
Het is heerlijk in de tuin, welke op het zuiden ligt, maar er is altijd wel voldoende schaduw zodat je kunt kiezen of je lekker in de zon gaat liggen dat je in de schaduw gaat zitten. Ik neem lekker plaats in de schaduw, maar trek wel m’n shirt uit om lekker de warme lucht op m’n blote huid te voelen. Zelf ben ik niet zo van het zonnen, in tegenstelling tot de meiden die er alle driedol op zijn.
Even was ik vergeten wat de meiden boven aan het doen waren, tot ik Mara kreunend hoor klaarkomen, gevolgd door de woorden: “Ga door, ga door, ik wil nog een keer!”.
Weer schud ik mijn hoofd, maar deze keer voel ik ook kleine Bjorn in m’n korte broek steigeren als ik Mara luidkeels hoor klaarkomen en bedenk dat Valerie toch echt heel goed is met haar mond en tong.

Als ik daar met een halve erectie zit, gaat de poortdeur open en komt Lisa de tuin in met haar fiets aan de hand. Lisa draagt een los croptopje, duidelijk zonder BH en als je naar het topje kijkt heb je constant het idee dat je haar borsten gaat zien, maar dat is telkens niet het geval. Om haar perfect gevormde billen heeft ze een kort fietsbroekje aan, waar haar lipjes net niet in te lezen zijn en aan haar voeten een paar spierwitte sneakers.

“Hoi pap!”, lacht ze vriendelijk als ze haar fiets de schuur inrijdt, waarna ik een tweede meid de tuin in zie lopen.
Met een lieve glimlach komt Stefanie de tuin inlopen. Blijkbaar heeft ze bij Lisa achterop gezeten, want ze heeft geen fiets bij.

“Hallo, meneer van den Broek”, zegt ze me met een lieve glimlach en ze loopt op me af om me een hand te geven. Het is altijd een genot om een hand van Stephanie te krijgen. Ze heeft best kleine handen, maar haar handdruk is altijd heel stevig, meer een mannen handdruk dan die van een meid van 18. Sowieso is Stefanie een stoere meid. Haar donkere halflange haren meestal in een hoge staart en vandaag dus ook. Ook deel van het zwemteam van Lisa, heeft Stefanie een sportief gevormd lichaam, maar helemaal een ander type dan Lisa. Waar Lisa bijna 1m90 is, bereikt Stefanie net de 1m65. Een ander groot verschil is de cupmaat: Waar Lisa een forse D-cup heeft, zit er in het topje van Stefanie een mooi gevormd A-Cupje. Wat ze wel allebei hebben, zijn brede schouders van de vele uren die ze in het zwembad doorbrengen.
Stefanie geeft me een hand en ik zie dat ze een kort spijkerrokje draagt en daarop een wit hempje met spaghettibandjes. Duidelijk geen BH eronder, maar ik heb Stefanie nog nooit met een BH gezien. Volgens mij heeft ze niet eens een BH’s, aangezien haar A-cups weinig ondersteuning behoeven, draagt ze altijd strakke hempjes en topjes.

“Je mag echt Bjorn zeggen hoor”, lach ik voor de zoveelste keer als Stefanie het vol blijft houden om mij “meneer vd Broek” te blijven noemen. Iets wat ik eigenlijk wel heel erg schattig vind. Lisa heeft ondertussen haar fiets weggezet en als ze daarvoor bukt heb ik even vol zicht op haar schitterende borsten: ze geeft me een knipoog als ze merkt dat mn ogen er naar afdwalen. Haar ondeugende blik verteld me dat ze het leuk vond dat ik ernaar kijk.
Ze komt me een kus geven, op m’n mond en drukt haar stevige D-cups tegen m’n blote borst, waardoor ik haar tepels door het dunne stofje voel drukken.

Op dat moment horen we met zn drieen Mara nog een keer luidkeels kreunend klaarkomen, wat een verbaasde reactie van Stefanie ontlokt. Blozend en met schrik kijkt ze onze kant op.
Lisa barst uit in lachen wat de blik van Stefanie nog komischer maakt. Lisa geeft haar een knuffel en een kus. “Liefje, je moet even iets weten over de situatie, die hier de afgelopen dagen wat is verandert. Dat zaad wat je gisteren bij me proefde toen je me likte, was niet van Marc”.

Lisa kijkt mij een en Stefanie slaakt een kreet van ongeloof, als ze beseft dat het zaad van Lisa’s eigen vader was: ” Niet!?”, lacht ze hard en kijkt ons beiden aan zonder een enkele afkeurende blik.

“Ja!”, lach Lisa, “vet he? Je proefde het zaad van pap die die ochtend diep in me gespoten had. Ik had gehoopt dat het chloorwater alles had wegespoeld, maar pappie heeft duidelijk meer gespoten dan ik hard verwacht, hihi”, waarop Lisa mij een kus op mn mond geeft.
Stefanie lijkt er helemaal ok mee en zegt zelfs: “ Daar was hij wel aan toe”, lacht ze naar Lisa en geeft mij een knipoog als ook Stephanie in de gaten had dat een mooie man zoals ik te lang zonder een vriendin zat.

“Kom”, lacht Lisa, “even wat drinken? Waar heb je zin in?”, waarmee ze Stefanie meeneemt naar de keuken.

Boven uit het openstaande raam hoor ik m’n twee andere dochters giechelen, terwijl ze zich waarschijnlijk aankleden. Niet veel later komen ze naar beneden en mondkussen worden uitgewisseld tussen de vier meiden, waarop Stefanie giechelt na de kus van Valerie: “Hmmm, lekker…bekend smaakje, hihi”, giechelt ze en knipoogt naar Mara.

Valerie en Mara pakken ook wat te drinken en gezellig kletsend komen ze bij mij aan tafel zitten. Stefanie is zowat kind aan huis hier en ik heb haar altijd als mn vierde dochter beschouwd. Ik vind het erg lief dat ze me meneer vd Broek blijft noemen, maar heb toch echt de voorkeur dat ze gewoon Björn zegt.

Ik zit de kletsende meiden te bekijken en het is een bond gezelschap: de keurige petite verschijning van mijn oudste Mara die een strakke, lange stretchjurk aan heeft getrokken, Valerie de volle meid met alleen een boxer en een los t-shirt aan, mijn jongste met haar killer body in haar sportieve outfit en als vierde de mooie stoere Stefanie.

“Pap? Wat eten we vanavond?”, vraagt Valerie dan aan mij.

“Ik zat te denken aan mexicaans”, lach ik en het krijgt goedkeuring van alle meiden, “ik zal dadelijk even boodschappen gaan doen”.

“Stefanie eet mee en blijft slapen vannacht, pap”, zegt Lisa als aanvulling.

“Is goed, gezellig!”, glimlach ik en lach naar Stefanie. Ik kijk op mn horloge en zie dat het al 16:00 is en sta op om boodschappen te gaan doen.
Dit ontlokt een orkest aan gelach bij allevier de meiden als het duidelijk is dat pappie met een flinke erectie onder de tafel heeft gezeten.

Ik lach terug en loop naar binnen. Ik kleed me even aan en even later zeg ik de meiden gedag als ik de poort uitloop naar de auto.
Gelukkig zakt mn erectie als ik naar de supermarkt rijd en kan ik even op mn gemakkie de boodschappen doen. Ik neem allemaal dingen mee dat de meiden lekker vinden en met een goed gevoel sta ik mn auto in te ruimen. Ik stap in de auto en een uur nadat ik vertrokken was, rijd ik de oprit weer op en draag ik een volle boodschappenkrat de poort door en laat bijna m’n krat vallen van wat ik daar zie: allevier de meiden zijn poedelnaakt!!

Duidelijk relaxed eronder groeten ze me met 3x “hoi pap” en 1x “hallo meneer vd Broek”.

Als ik langs de meiden loop heb ik vol zicht op hun heerlijke naakte lijven: Mara met haar petite lijfje, een schitterend cupje B en een mooie blond driehoekje op haar heuveltje. Valerie ernaast met haar volle curvy lijf, flinke Cup E borsten en een kaal bol kutje tussen haar romige dijen. Lisa steelt zoals altijd de show met haar atletische lijf, heerlijke cup DD’s en een mooi getrimd streepje.
Stefanie zie ik nu voor het eerst naakt. Een paar schitterende tepeltjes op haar cup A borstjes en een moo gevormd sportief lijf. Niet te gespierd, maar genoeg om te zien dat haar spieren goed ontwikkeld zijn. Opvallend is het bosje tussen haar benen: een bijna ongetrimd matje op haar heuveltje.
Ik glimlach als ik het echt perfect vind passen bij de stoere uitstraling van de mooie meid. Als ik dichterbij kom, die ik nog wel mooie bolle lipjes zichtbaar, dus ze scheert wel haar kutlipjes en haar bikinilijn, maar laat verder het bosje volledig groeien. “Heel sexy”, mompel ik in mezelf.

Ik groet de meiden terug en lach: “lekker van het zonnetje aan het genieten, lieverds?”, Lach ik en loop de keuken in om de boodschappen uit te pakken.
Als ik in de keuken meteen merk dat ik een erectie heb, laat ik hem lekker en zie een schaduw van de tuin, de keuken in komen lopen. Het is Valerie met haar heerlijke romige lijf.

“Pap! Heb je voor mij dr Pepper meegenomen!!??”, lacht ze en geeft me een dikke kus als ze wat blikjes uit de tas pakt en terug naar de meiden loopt met draaiende billen.

“Pfff”, zucht ik als ik de heerlijke billen van Valerie bekijk en moet blozen als Stefanie me ziet staren naar het voluptueuze lijf van mijn eigen dochter.
Ik ruim de boodschappen verder uit, met die keiharde erectie van me en bekijk ondertussen de meiden die in de tuin een hoop lol hebben terwijl ze daar naakt liggen te zonnen. De meiden genieten ervan en op een gegeven moment zie ik Valerie zichzelf niet meer in kunnen houden en ze kruipt tussen de benen van Stefanie en begint het behaarde kutje uitgebreid te likken, terwijl ze zich gewoon in het gesprek blijft mengen, tot het volle genoegen van de stoere Stefanie.
De andere meiden kijken toe en op een gegeven moment kijkt Mara mijn kant op en met een grote ondeugende glimlach komt ze naar me toe.
Zonder iets te zeggen geeft ze me een kus op mn mond en laat ze mn broek op mn enkels zakken. Ze kruipt op het aanrecht en pakt mn keiharde pik beet en laat die in haar kleddernatte kutje glijden.
“Nu heb je iets te neuken als je naar die geile meiden kijkt”, hijgt ze geil als ik haar begin te neuken terwijl ik Valerie op haar knietjes voor Stefanie zie zitten, de blauwe plug tussen haar volle billen vol in zicht, Stefanie die vol extase ligt te genieten van de geoefende tong van Valerie en Lisa ernaast die lekker op even op haar telefoon zit, alsof het de normaalste zaak is.

“Jezus, wat heb je toch een goddelijke pik, pap”, hijgt Mara als ik haar kutje langzaam, maar diep neuk terwijl ik Stefanie langzaam richting haar orgasme zie opbouwen, als ze met haar eigen tepels speelt.
Lisa drinkt het laatste uit haar blikje en staat op om naar de keuken te komen en daar een nieuw blikje te pakken uit te koelkast. Ze giechelt als ze het soppende kutje van haar oudste zus hoort waar mijn staalharde pik in en uit glijdt. Ze pakt een nieuw blikje en geeft ons beiden een kus en laat ons lekker neuken.
”Hoe geil is dit!?”, giechelt mara hees, “je eigen sexharem hierin huis, hihi. Zullen we Stefanie eens inwijden in de familie?”, lach ze hees, “OF wil je eerst mijn kutje even lekker vullen?

Met langzame, maar diepe halen glijdt mijn staalharde paal in en uit het heerlijke natte kutje.

“Stephanie komt vanzelf wel als ze zin heeft om geneukt te worden”, hijg ik, “ik ga hem nu echt niet uit je heerlijke spleetje halen, liefje”, zeg ik hees en blijf haar heerlijke kutje neuken.
Mara geeft me een liefdevolle kus als ze me aankijkt en legt mijn handen op haar heerlijke borstjes. Dan komt ze voorover en fluistert ze in m’n oor: “ik heb wat jeuk aan m’n andere gaatje, wil je lekker in mijn kontje spuiten?”, vraagt ze ondeugend en liefdevol tegelijk.

Ze ziet het al aan mijn ogen en voordat ik haar kan antwoorden haalt ze m’n lul uit haar kutje, tilt haar beide knietjes op en zet de dikke eikel tegen haar sterretje aan.

“Doe maar, lieve pap”, hijgt ze en ik beweeg mijn heupen naar voren en laat mijn volle lengte tot aan m’n ballen in haar darmpjes verleden. Mara is echt nog heel strak in dat gaatje, maar ze geniet er duidelijk van.
Een diepe kreun komt uit de mond van dat lieve snoetje, als ik langzaam haar strakke kontje begin te neuken.
Ze slaat haar hoofd achterover en ik kijk naar buiten, waar Stephanie trillend klaar ligt te komen op de tong van Valerie. Ik bekijk hoe Valerie haar kutje over het randje brengt en ik word er alleen maar geiler van als ik een flink straal kutvocht tussen haar lipjes uit zie spuiten, wel een halve meter ver.
Valerie laat haar lekker één keer spuiten, maar duikt dan gelijk weer met haar mond op dat kutje van Stephanie en zuigt verder, waardoor het orgasme van Stephanie alleen maar verlengd wordt.
Mara voel ik ook nat woord als mijn buik tegen haar kutje kletst die ze zelf aan het vingeren is. Met snelle bewegingen voel ik haar handje en vingers over haar gevoelige clitje bewegen.

“Ow pappie, ga door zo! Je zit precies op mijn g-spot”, hijgt ze en ik voer het tempo lichtjes op.
Ik knip lichtjes in haar gevoelige tepels en als ik haar kontje nog strak onder lul voel sluiten, voel ik mijn eigen orgasme ook aankomen. Buiten hoor ik en zie ik Stephanie voor de tweede keer klaarkomen op de tong en lippen van Valerie
Als ik dan ook het kutvocht van m’n eigen dochter, tijdens haar orgasme, tegen m’n buik voel kletteren, ga ik ook over het randje.

Luid kreunend begint ik het heerlijke strakke kontje van Mara vol spuiten met mijn verboden zaad. Dikke stralen zaad spuit ik in haar kontje, waardoor het allemaal nog gladder wordt en stevig begint te soppen. Ik stoot nog een paar keer diep en geef haar een liefdevolle kus, als ik m’n lul heel langzaam in en uit haar soppende kontgaatje laat glijden.
Zwaar hijgend kijkt ze me geil aan en tongt me, terwijl haar kontje m’n pik eruit perst en een golf aan zaad op de keukenvloer klettert als haar kontje leegloopt.

Buiten zie Valerie opstaan en een slok van haar d’r Pepper nemen, terwijl Stephanie wijdbeens ligt uit hijgen in de strandstoel. Mara giechelt, geeft me een kus, wipt van het aanrecht af en loopt met haar volgespoten kontje, zonder ook maar iets schoon te maken, naar buiten toe en gaat terug op haar handdoekje liggen.

Ik doe ook geen moeite meer om mijn broek aan te doen en loop zo met een leeg spoten lul, nog glimmend van het zaad, naar buiten. Als Stephanie haar ogen opendoet ziet ze als eerste mijn bungelende lul en kijkt me geil aan.
Verlekkerd kijkt ze naar m’n bungelende lul, speelt een beetje met haar volle lipjes en gaat met haar vingers door haar natte kuthaartjes.

We barsten alle vijf uit in lachen en Valerie trekt me even bij haar en likt m’n lul schoon. Geen uitgebreide likbeurt, maar ze neemt wel m’n ballen mee en haar warme natte tong voel ik langs het randje van m’n eikel glijden. “Zo, die is weer klaar voor de volgende”, giechelt ze.
Met die half harde lul ga ik aan tafel zitten, naast de zonnebedjes, nadat ik een handdoek heb neergelegd waar ik met m’n blote billen op zit.

Het is een super gezellige middag: de meiden hebben een hoop lol en ik lach lekker met ze mee, als de foute grappen over seks tussen familie over en weer gaan.

Op een gegeven moment loopt Valerie naar binnen toe en komt terug met een fles koude cava en vijf glazen. Vanaf dat moment, als er een beetje alcohol in het spel komt, wordt de stemming nog vrolijker en de rem die er nog een beetje op stond, vervaagt meer en meer bij elk glas.

Ik zie meiden met elkaar tongen, borsten worden verwend en kutjes worden gevingert, tot op een gegeven moment zelfs de butt plug van Valerie gedeeld wordt en ik zie deze van kontje naar kontje gaat, tot de plug in alle vier de poepgaatjes heeft gezeten.

Ik word ook zeker niet vergeten als ik daar met een staalharde paal het geile schouwspel zit toe te kijken.

Eerst komt Lisa even langs, geef me een lekkere tongzoen speelt ze even met de staal harde lul.
Ook Mara komt nog heel even langs, geeft me een hele lieve tong zoen, en legt even een keihard tepeltje in m’n mond en loopt naar binnen om een nieuwe cava te pakken. Valerie laat haar vader ook niet met rust en als ze plug weer in heeft, wat toch echt een geil effect heeft op die meid, kruipt ze even naar me toe om m’n lul even lekker te zuigen. Niet om klaar te laten komen, alleen om ook mijn geilheid zo hoog mogelijk te krijgen, wat haar uitstekend lukt moet ik zeggen.

Als het etenstijd is loop ik met die harde lul naar binnen toe en begin ik aan het eten. Zoals altijd is Mara degene die mij als eerste komt helpen en terwijl buiten de lol lekker doorgaat, hebben mijn oudste dochter en ik het gezellig in de keuken.

Het is wel een bijzonder gezicht: een man van middelbare leeftijd met alleen een T-shirt aan, in zijn blote kont en een half harde erectie bungelend tussen zijn benen… daarnaast een bloedmooie, poedelnaakte meid van halverwege de 20, die het samen op een vader-dochter manier erg gezellig hebben, tijdens het dekken van de tafel.
Ondanks dat Mara de rustige is van het stel, merk ik dat ze zich echt heel comfortabel voelt om zo naakt rond te lopen. Niet dat ze normaal preuts is, ze komt na het douchen vaak zat naakt de badkamer uit en schuwt dan ook niet als ik haar tegen kom. Maar ik had niet verwacht dat ze zich zo lekker voelt om naakt rond te lopen.

We dekken samen de tafel en voordat we het weten staat de tafel vol met lekkers en vragen we de rest van de meiden erbij om te komen eten. Drie heerlijke naakte lijven hijsen zich van de zonnebedjes en komen ook aan tafel zitten.

Daar aan tafel gaat de lol verder onder het genot van lekker eten, en nog een paar glaasjes wijn.
Ik kijk rond naar alle meiden: Vier totaal verschillende types die poedelnaakt bij me aan tafel zitten, alsof het door normaalste zaak van de wereld is en ik denk: ik moet toch echt iets goeds gedaan hebben in deze wereld dat ik dit heb verdiend….

Einde deel zes .

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7393 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “3 Dochters (Deel 7)”

Plaats een reactie