BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Anaal met Linda en Filip (5).

Dubbele penetratie.

Het is weer woensdag , en neem de trein naar Leuven,
Aangekomen bij Linda en Filip bel ik aan, ik wacht even en hoor Filip in de verte roepen “ ik kom eraan”, half verscholen achter de deur laat hij mij binnen, hij staat in zijn blootje en zegt “ we zijn op de badkamer, neem maar plaats in de zetel.
Ik neem plaats in de zetel en Filip gaat terug naar boven .
Ongeveer 10 minuten later verschijnen ze beiden in hun blootje in het salon.
“We zijn nog niet zo lang thuis, we waren deze voormiddag bij mijn ouders en we moesten nu nog vlug onze kontjes spoelen”.zegt Filip.
“Misschien een overbodige vraag, maar heb jij ervaring met dubbele penetratie “ vraagt Linda.
Ik moet ontkennend antwoorden.

“Kom, kleed je maar uit, dan zal ik jullie beiden een stevige erectie bezorgen.” Ik kleed mij uit en ga tegenover Filip staan en Linda op haar knieën zittend masseert eerst onze ballen om vervolgens ons afwisselend af te zuigen.
Als we beiden een stijve paal hebben vraagt Linda aan mij om op het tapijt te gaan liggen. In reverse cowboy houding laat ze mijn paal binnen glijden in haar kontje en laat zich dan achterover zakken zodat haar bovenlichaam rust op het mijne, ik neem haar beide benen en trek ze richting mijn schouders zodat Filip ze penetreren kan, we synchroniseren onze stoten.
Geen makkelijke houding, omdat onze ballen voortdurend tegen elkaar slaan.
Na enkele minuten stel ik voor om een andere houding aan te nemen.
Ik stel voor dat Filip op het tapijt gaat liggen zodat hij Linda vaginaal cowgirl standje kan penetreren en dat Linda voorover leunt zodat ik haar anaal buldog standje penetreer. Een veel betere houding, zo blijkt. Nu kunnen we beiden goed doorstoten.
We zijn zo nog niet lang bezig en Linda komt alweer klaar.

Filip wil stoppen maar Linda zegt , “ nee, niet stoppen, heerlijk zo”.
We neuken nog een aantal minuten en Linda wil dan toch weer iets anders en vraagt dan aan Filip of ze hem mag pijpen en dat ik haar anaal neuk op zijn hondjes.
Filip neemt plaats in de zetel, Linda op haar knieën pijpt Filip en ik neuk Linda. Wat later wil Linda op de tafel gaan liggen, benen gespreid omhoog zodat ik haar verder anaal neuk. Na enkele minuten roept ze “ kutje, kontje, kutje, kontje”. Ik neuk dan nog zo tot Filip plots naast Linda gaat liggen en roept “ kontje, kontje”. Ik neuk hen dan zoals ik al vaker gedaan heb, afwisselend met krachtige stoten tot Linda weeral klaarkomt , Linda neemt dan plaats op haar knieën en masseert mijn ballen terwijl ik Filip verder neuk tot hij ook klaar komt.

Filip neemt vervolgens plaats naast Linda om beiden mijn paal beurtelings te pijpen en zo mijn zaad op hun gelaat te spuiten. Filip en ik laten ons neervallen in de grote zetel en Linda gaat naar de keuken om koffie te maken, maar ditmaal in haar blootje, haar kleren liggen immers nog op de badkamer.
We drinken onze koffie, babbelen nog een half uurtje, ik trek mijn kleren aan, neem afscheid en neem de trein naar huis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Valentin

Mijn auteursnaam (alias) is Valentin, ik ben ten tijde van dit schrijven, juni 2024, 65 jaar, 1m74, 72kg, blauwe ogen, grijze haren, penis in erectie: 18cm, eikeldiameter: 4,5cm.
De verhalen die ik publiceer zijn waargebeurd. Ze komen uit mijn dagboek.
Voor de privacy van de personen zijn de namen aliassen.
Ik hoop dat u kan genieten van de verhalen.
Ik geniet in ieder geval nog steeds !

Dit verhaal is 4266 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie