BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Arie gaat naar Finland deel 5

Dit verhaal is een erg lang verhaal en in niet elk deel zit evenveel seksuele activiteiten. Er zitten ook romantische delen in en ook vrij extreme vormen van seks. Als een verhaal niet lijkt te kloppen, dan moet je eerst de voorgaande episodes lezen. Veel plezier.

Het was rond 6 uur dat Hella de slaapkamer van Arie in liep en zei: tijd om op te staan en te ontbijten. Arie strekte zich uit en liet zijn hand onder het nachtkleed van Hella gaan. Hij kreeg direct een stomp in zijn zij van Silja. Ze zei: ga je nu aan mijn moeders kut lopen voelen terwijl ik hier naakt naast je lig? Ze kneep speels in zijn pik en zei: hoe zou het voelen om die in me te krijgen? Hella vroeg: hebben jullie nog niet geneukt dan? NEEEE zei Silja. Hij heeft zich voorbeeldig gedragen. Hij heeft mij niet aangeraakt terwijl hij daarvoor elke kans had. Ze zei verder: en als je het niet erg vindt, wil ik vanavond weer bij je in bed kruipen. Lekker samen liggen smoezen. Arie zei: daar ben ik wel voor te vinden. Na het ontbijt, waarbij Arie zijn pilletjes in nam maakten Silja, Hanna en Anja zich klaar om naar school te gaan. Arie zei tegen Silja: als hij je problemen geeft moet je even bellen, dan kom ik direct om het op te lossen. Silja zei: fijn dat ik op je kan rekenen en ik zie je vanavond.

De meiden vertrokken en Hella zei: kom ik ga me even omkleden en dan gaan we eerst koffie drinken, en daarna boodschappen doen. Arie trok een eenvoudig trainingspak aan en vroeg of dat goed genoeg was om te gaan koffie drinken. Hella zei lachend: meer dan genoeg. Ze stapten in de auto en reden het dorp in. Eenmaal aangekomen zei Hella: kom we gaan achterom het huis. Ze nam Arie bij de hand en trok hem een gang in waar ze zijn trainingsbroek en onderbroek omlaag trok en haar rok omhoog. Ze deed snel haar slip uit en sprong hem om zijn middel en liet zich langzaam op zijn pik zakken. Arie zei: je kan er niet genoeg van krijgen, of wel dan. Hella zei: ik wil dat je me zo naar binnen draagt, op de keukentafel legt en me daar neukt als een beest. Arie keek haar vragend aan en ze zei: niet vragen, gewoon doen. Arie droeg haar naar de achterdeur van het huis en Hella deed deze open. Ze liepen de keuken in en Arie legde haar op de keukentafel. Hij knoopte haar bloes los en begon met haar tieten te spelen. Er kwam een stem vanuit de woonkamer: ben jij het Hella? Ja zeker zei ze, en ik ben niet alleen.

Er kwam een vrouw de keuken in en ze keek met grote ogen naar wat er zich op de keukentafel afspeelde. Hella, laat jij je zo in mijn keuken neuken? Hella zei: ja Maria. Ik laat me net zo vaak als ik kan neuken. Maria ging achter Arie staan en voelde aan zijn zak en zei: jezus, zijn ballen lijken wel op hol geslagen. Een kleine minuut later kwam er nog een tweede vrouw de keuken in. Ze moet een kleine 60 jaar geweest zijn. Ze zag wat er gebeurde en zei: eindelijk is mijn gebed na jaren vervuld. Ze begon zich uit te kleden en Maria zei: mam wat ben je aan het doen? Haar moeder zei: me aan het klaarmaken voor mijn beurt. Deze laat ik niet voorbijgaan. Ik ben nu al 12 jaar weduwe en heb dit verdiend. Arie was nog steeds volop in Hella aan het pompen en keek naar de moeder van Maria. Hij dacht: moet ik dat nu ook nog neuken, maar hij bedacht zich toen hij zag dat Hella 2 vingers in de kut van de vrouw had en haar kreunend tot haar eerste hoogtepunt bracht. Ooooooooohhhhhhhhhh, wat heb ik dit gemist. Arie voelde hoe Maria nog steeds zijn ballen aan het masseren was en hij voelde dat zijn eerste orgasme van de dag nabij was. Hij zei tegen Hella: ben je er klaar voor. Ze zei wacht nog even, ik wil gelijk met jou klaarkomen en ze begon haar clit te bespelen.

Ze begon harder te kreunen en riep uiteindelijk: Ja Arie, pomp mijn kut vol met dat zaad van je. Arie gaf nog een paar korte stoten en ramde zijn pik toen tot aan zijn wortel in haar en begon te spuiten. Straal na straal en het zaad droop uit haar kut. Een klein meer lag op de tafel en hij was nog steeds aan het spuiten. Toen hij klaar was zei Maria: ik kon het filmpje niet geloven maar nu!!!! Jezus wat een zaad. Hella zei: en dat niet een keer, maar iedere keer. Arie trok zich uit Hella en de moeder van Maria boog voorover op de tafel. Haar tieten lagen in de zaadplek die uit Hella gestroomd was. Ze zei: neem mij nu en doe het ruw. Je mag mijn kont blauw staan en mijn tieten rood knijpen. Arie ging achter de oude snol staan en ramde zijn pik in een keer diep in de vrouw. Hij pakte haar bij haar haren en trok haar omhoog zodat hij bij haar tieten kon. Het waren hangtieten me Arie trok ze naar de zijkanten waar hij de tepels tussen zijn vingers rolde terwijl hij haar hard neukte. Ze kreunde en schreeuwde de boel bij elkaar en Arie vroeg Hella om haar slip in de mond van de vrouw te duwen zodat er geen buren ruzie zou komen. Hella deed dit en Arie begon nu aan haar spenen te trekken. Hij trok er zo hard aan dat de tranen over de wangen van de vrouw liepen en toen hij ophield trok ze de slip uit haar mond en zei: nee doorgaan trek er maar hard aan. Dit zijn vreugdetranen.

De vrouw begon nu met haar kutspieren te knijpen en Arie ramde nog wat harder in haar. Ze riep nog niet klaarkomen. Dit is mijn grootste wens om nog eens flink genomen te worden. Ze zei: als je wil mag je me ook in mijn kont neuken waarop Arie zei: nee, maar je mag me zo meteen wel klaar pijpen. Hij sloeg haar nu met de vlakke hand hard op haar billen. Ze kirde van plezier en Arie bleef dit doen tot haar billen vuurrood waren. Toen begon hij tegen de zijkanten van haar tieten te slaan en plots kwam de vrouw heftig klaar. Ze duwde Arie weg en draaide zich om en in een keer nam ze zijn pik in haar mond. Ze pijpte als een echte hoer en ze nam hem na een paar keer helemaal in haar mond. Ze moest een paar keer slikken maar had hem toen diep in haar keel. Ze bracht een hand tussen zijn benen en ging met twee vingers zijn kont in en op zoek naar zijn prostaat. Eenmaal gevonden duurde het minder dan een minuut voor Arie haar in haar mond begon te spuiten. Ze liet de helft in haar keel gaan en trok toen de pik uit haar mond en liet de rest van het zaad over haar gezicht en tieten spuiten. Ze zei tegen haar dochter: maak hier maar wat foto’s van, dan kan ik me als ik me eenzaam en alleen voel hierop klaar vingeren.

Maria maakte de nodige foto’s en de moeder ging naar boven om te douchen. Arie vroeg: hoe zit het nu met de koffie? Hella zei: de room ligt al op de tafel en Maria barste uit in een lachbui. De tafel werd schoon gemaakt en de koffie werd gemaakt. Hella liep nog steeds met haar bloes open en een flink lekkende kut. Ze ging aan tafel zitten en dronk haar koffie. Arie had nog steeds geen broek aan en zijn pik stond recht vooruit. Maria ging naast hem zitten en pakte zijn pik beet. Ze zei: ik heb het filmpje gezien waarin je mijn dochter onder spoot. Ik kon mijn ogen niet geloven, maar denk daar nu anders over. Arie zei: is je dochter al aan de pil? Nee hoezo vroeg Maria en Arie zei dat ze geen maagd meer was en wel degelijk op zoek was naar meer seks. Maria zei: dan gaan we morgen naar de dokter, ik wil geen oma zijn, daar ben ik nog te jong voor. Arie vroeg waar haar man was en Maria zei: bij de man van mijn moeder. Ze zijn samen in een mijn ongeluk gedood. Alleen heb ik nog wel af en toe seks, niet net als mijn moeder, maar echte seks. En als ik zo voel dan zit er best nog wat slagroom in jouw spuit.

Ze ging met haar mond naar zijn pik en begon de eikel te likken. Net toen ze goed en wel bezig was ging de bel. Maria liep naar de deur en opende deze. Het was haar zus Ivanka. Ze werd binnengelaten en zei direct: ben ik hier een orgie binnen gelopen? Maria zei: nee want Arie heeft tot nu toe pas twee vrouwen geneukt. Hella en je moeder. Nee niet moeder zei Ivanka. Was ze een beetje geil vroeg ze aan Arie terwijl ze dichterbij kwam. Maria zei dat ze net bezig was zijn eikel te verwennen toen ze belde. Ivanka zei: dan ben ik net op tijd want ik sta ook alweer 3 weken droog. Mijn vent is op een booreiland en ik heb niemand die mij wil boren. Arie zei: schuif maar aan dan boor ik dat gaatje van jou ook wel een beetje groter. Toen de koffie op was zei Maria: dan denk ik dat het nu mijn beurt is. Beloof je me dat je mijn kut net zo vult als die van Hella? Ivanka keek en Hella spreidde haar benen en liet het zaad wat nog steeds uit haar kut liep zien. Arie zei: hoe wil jij genomen worden. Maria zei ik wil eerst op jou en dan jij op mij. Hella zei: hij heeft mij een nieuw kunstje geleerd. Het heet droogneuken.

Terwijl Arie ging liggen vertelde Hella wat Maria moest doen en ze ging boven hem zitten en trok haar schaamlippen uit elkaar en legde ze aan weerskanten van zijn stam. Maria deed haar bh uit en er kwamen een paar mooie c cup tieten tevoorschijn. Ze begon zacht op en neer te schuiven en haar clit raakte elke ribbel van zijn pik. Ze begon te kreunen en toen Arie met haar tieten begon te spelen werd dat alleen maar erger. Ivanka kon dit niet langer aanzien en ging ook uit de kleren en ging met haar kut op het gezicht van Arie zitten. Ze zei: en nu likken, mijn kut hunkert ernaar. Arie begon met zijn tong de schaamlippen te likken maar liet de clit met rust Ivanka zei: hee vergeet je niet iets en Arie drukte haar wat omhoog en zei: dat is voor later, Maria was intussen zo ver dat haar eerste orgasme eraan zat te komen en ze begon heftig en snel met haar kut over de pik van Arie te schuiven en op het moment dat ze klaarkwam lichte ze haar kont op en zette ze zijn eikel tussen haar schaamlippen. Tergend langzaam liet ze zich zakken, genietend van elke ribbel en ader. OOOOOOOOOOHHHHHHH jah jah en ze begon hem als een bezetene te berijden. Haar schaamlippen strak gespannen rond zijn pik begon ze met haar buikspieren te werken. Je kon zien dat ze dit vaker gedaan had.

Arie genoot ervan en na een klein kwartier riep Maria: wisselen, ik wil je nu zo diep mogelijk in me voelen. Ivanka klom van Arie af en Maria ging liggen Arie legde twee kussens onder haar kont en zette zijn eikel weer tussen haar lippen. Hella vroeg: ga je haar baarmoeder ook vol spuiten? Arie antwoordde als ik erin kan komen wel. Hij pakte de benen van Maria en spreidde deze en liet haar haar onderbenen tegen haar dijen houden en haar benen ver van elkaar. Hij zei: hou je vast want hier komt de melkboer met zijn fles slagroom. Hij ramde zijn pik zo diep als het ging, maar de baarmoederhals bleef dicht. Bij elke stoot kwam hij weer tegen haar baarmoederhals en elke keer drukte hij er harder tegen tot hij voelde dat die zich langzaam opende. Zijn pik ging nu een aantal keren in haar baarmoederhals tot hij uiteindelijk door stootte en zijn eikel erin verdween. Hij zei tegen Maria: nu mag jij verder gaan met buik oefeningen. Ik doe voorlopig niets meer.

Maria begon hem te melken en na nog 10 minuten zei hij: klaar voor je toetje? Hij begon te spuiten en na 4 stralen begon het zaad uit haar kut te lopen. Ivanka keek ongelovig toe en toen hij uitgespoten was zaten de kussens onder het zaad. Hij trok zijn pik tergend langzaam uit haar kut en het was net een riviertje wat er aan zaad uit haar kut stroomde. Zo zei Maria, ik kan er weer even tegen. Arie vroeg Maria of ze haar moeder even kon roepen. Maria riep haar en zei: Arie wil jou even hier hebben. Ze kwam direct naar beneden in haar badjas. Arie zei: nu allebei je dochters hier zijn kunnen ze mooi toekijken terwijl ik jouw nog een keer neuk en volspuit. Ze vroeg: ga je dat echt doen voor mij? En terwijl ze dit zei trok ze haar badjas uit. Arie zei: op de tafel met dat lichaam van je. Ik ga je naaien zoals je al lang niet meer genaaid bent.

Ze klom op de tafel en Arie zei: ga maar op je rug liggen met je kont op de rand van de tafel. Ze deed wat haar gevraagd was en Arie ging tussen haar benen staan hij pakte haar benen en legde die over zijn schouders en zette zijn pik tussen de nog steeds zeiknatte schaamlippen. In een duw ramde hij zijn pik in haar. OEEEEFFFF klonk het uit haar mond. Arie zei tegen Maria en Ivanka: jullie weten dat je moeder van wat pijn houdt, dus jullie gaan je bezighouden met haar tieten. Knijp in haar tepels, bijt erin als je wil, en jij Maria, laat jij jou kut maar eens uitlikken door je moeder. Maria klom met haar lekkende kut boven het gezicht van haar moeder en die stortte zich op de taak om die kut helemaal leeg te zuigen en likken. Hella, bewerk jij haar billen maar terwijl ik haar neuk. Hella begon haar billen te slaan tot ze vuurrood waren en de moeder kwam heftig klaar terwijl dit allemaal gebeurde. Arie besloot dit orgasme langer te laten duren door haar clit te bewerken.

Met zijn vingers wreef hij er hard over om de clit te stimuleren en af en toe kneep hij er hard in. De vrouw had de tijd van haar leven. In twintig minuten was ze zeker vier keer klaargekomen. Arie zei: en nu om het af te maken ga ik je eerst tot het diepste punt penetreren en dan ga ik jouw kut helemaal vullen. JAAAAAAAAAHHHHHHHH was het enige dat de vrouw kon uitbrengen. Arie stootte nog een paar keer tot hij zeker wist dat hij in haar baarmoeder zat. Niet dat dat zou helpen, want de vrouw was te oud om nog zwanger te worden, maar het feit dat hij dit kon gaf hem voldoening. Hij begon haar vol te pompen en toen de baarmoeder vol was liep het zaad met een stroom uit haar kut. Ze gilde het uit en bleef roepen: ik voel hem in me spuiten. Eenmaal uitgespoten trok Arie zijn pik uit haar en zei: kan je er nu weer even tegen?

De vrouw zei: ik heb dit ZOOO gemist. Mag ik straks nog een keer? Arie vertelde haar dat ze nu genoeg had gehad en dat haar jongste dochter aan de beurt was. Hij vroeg aan Ivanka hoe ze genomen wilde worden en Ivanka antwoordde in zoveel mogelijk standjes. Mag ik eerst in 69 zodat je mijn kut voorbereid met je tong? Wat jij wil was het antwoord en Arie ging liggen en Ivanka kroop over hem en bood hem haar mosseltje aan. Ze zei: ik ben vrij krap dus moet ik goed gesmeerd worden. Arie begon haar uitgebreid te beffen en liet geen plekje onberoerd. Hij likte zelfs rond haar anus en duwde zijn tong ertegen. Ivanka veerde omhoog en zei: daar is nog nooit iemand geweest en dat wil ik ook zo houden, maar het voelde wel lekker. Ze ging verder met het spelen van zijn ballen en zei: die twee blijven in beweging.

Ze zijn een papje voor mij aan het maken. Ze pakte zijn pik en begon zijn eikel te likken en boorde met haar tong zijn pisgaatje in. Arie zei: niet doen anders kom ik klaar in je gezicht. Ivanka ging rechtop zitten en zei: nu ga ik jou eens naaien. Ze klom van zijn gezicht en draaide zich om, om zijn pik in haar kut te stoppen. Ze liet zich langzaam zakken en Arie voelde hoe krap ze was. Hij zei tegen Maria: ze is krapper dan je dochter. Haar kut is net een handschoen die twee maten te klein is. Ivanka begon op zijn pik te rijden, eerst langzaam maar het tempo steeds verder opvoerend. Ze vroeg hem hoe het was om zo’n klein kutje te mogen naaien en Arie zei dat hij het geweldig vond. Na eerst vijftien minuten gebeft te zijn en mu tien minuten genaaid te zijn begon Ivanka als een hond huilende geluiden te maken en haar kut verkrampte nog meer.

HOOOOOOOEEEEEEE HOOOOOEEEEEE JAAAAAHHHHHH ik kom, ik kom riep ze terwijl iedereen toekeek hoe ze haar eigen tieten vastpakte en er hard in kneep. Ze klom van hem af en zei: nu wil ik dat je me naait zoals je mijn moeder gedekt hebt. Arie tilde haar op en legde haar op haar rug op de tafel en tilde haar benen over zijn schouders. Hij zei: hou je goed vast aan de zijkant van de tafel want ik ga je nu pas volledig penetreren. Hij begon haar te naaien en ging steeds dieper. Bij iedere stoot voelde hij de weerstand van haar baarmoederhals minder worden en toen die eenmaal toegankelijk was begon Arie haar met volle halen te neuken, elke keer weer tot diep in haar baarmoeder. Hij vroeg haar of ze klaar was om zijn babypap te ontvangen en ze schreeuwde JAAAAA, NEUK ME ZWANGER.

Dit was te veel voor Arie en hij begon haar vol te pompen. Straal na straal tot hij uiteindelijk leeggespoten was. Hij trok zijn pik langzaam uit haar en voelde hoe de baarmoederhals sloot. Hij keek haar aan en zei: ik hoop dat dit is wat je wilde. Ze keek hem aan en zei: ik heb nog nooit de perfecte man gevonden. Ik ben heel gelukkig op mijn eigen maar als ik zwanger zou raken van jou zou ik dat geweldig vinden. Van meer kanten kwam er commentaar in de geest van: wij dachten dat je niet van kinderen hield. Ivanka zei: nee het was omdat ik jaloers op jullie was dat ik me zo gedroeg. Ze vroeg of Maria een nacht tampon had die ze kon indoen zodat het zaad de kans kreeg om haar zwanger te krijgen. Maria ging er een halen en hielp Ivanka met het plaatsen hiervan. Arie zei: er zit genoeg zaad in je baarmoeder en ik voelde die sluiten dus maak je daar maar niet druk om. Ivanka zei: het is ook om te voorkomen dat als ik straks naar huis loop ik een spoor zaad achter laat. Arie vroeg of hij even mocht douchen en hij kreeg de wedervraag: met wie wil je douchen. Hij zei: ik wil wel even lekker met Maria douchen.

De andere vrouwen keken teleurgesteld en Maria had de grootste glimlach op haar gezicht. Ze liepen samen naar de badkamer en Maria zei: ik moet je wat bekennen. Ik hoop zelf ook zwanger van je te worden. Ik mis de aandacht van een klein kind sinds mijn man er niet meer is en Anja zo snel opgroeit. Arie zei: ik hoop dat het dit keer lukt, zo niet ben ik over een maand toch weer hier. Maria zei: over alimentatie wil ik niets horen. Ons sociale systeem is goed voor alleenstaande moeders. Niemand zal weten van wie het kind is en dit zal ik ook tegen Ivanka zeggen. Arie kreeg een speciale wasbeurt van Maria waarbij zijn pik alle aandacht kreeg. Eenmaal gewassen deed Arie hetzelfde bij Maria. Hij zeepte haar in en spoelde haar af en nam haar tepels een voor een in zijn mond en zoog erop. Hij zei: ik hoop dat dit geluk brengt.

Ze kuste hem en hij voelde haar tong tegen zijn lippen maar hij stopte haar. Ze keek hem bevreemd aan en hij zei: dat is voor mijn nieuwe vriendin. Hij gaf haar een kus op beide wangen en op beide tieten en hij ging de douche uit. Ze droogden elkaar af en Maria zei: ik ga me even aankleden. Harry vroeg of ze een extra slipje mee kon brengen voor Hella. Dat van haar zat vol zever van Maria’s moeder. Ze zei ok en Arie liep naakt naar beneden om daar zijn kleren weer aan te trekken. Maria kwam naar beneden en hield een sexy slipje voor Hella en zei: breng het maar terug de volgende keer dat je koffie wil komen drinken. Ze vroeg Hella om even met haar de keuken in te gaan en vroeg haar daar ter plekke of Arie een vriendin had. Hella zei Nee, alleen vriendinnen met extra’s. Maria legde uit wat er in de douche gebeurd was en Hella zei: ik denk dat ik wel weet wat er speelt, alleen weet de andere partij het blijkbaar nog niet. Ze zei: hij heeft vannacht met Silja geslapen, en er is niets gebeurt tussen hen. Maar vanmorgen toen ik ze wakker maakte en Arie mij onder mijn nachthemd pakte gaf Silja hem een por en heeft ze tegen hem gezegd dat hij dat moest laten want hij lag met een naakte vrouw in bed en dat was ongepast wat hij deed.

Maria vroeg: naakt, allebei en geen seks, daar steekt meer achter. Hella dacht hetzelfde en zei: laten we eens zien hoe dit uitspeelt. Een kwartier later zat iedereen aangekleed in de woonkamer toen de telefoon van Hella ging. Ze pakte hem op en kreeg Silja aan de telefoon die om Arie vroeg. Arie kreeg de telefoon en Silja zei: hij heeft mij nog niet aangeraakt, maar hij is nu wel verhalen aan het vertellen tegen al zijn vrienden. Arie zei: ik kom eraan. Hij vroeg aan Hella waar de school was en ze vertrokken beide. De school was vrij dichtbij en Arie liep het gebouw in en vroeg bij de decaan waar Silja op dat moment les had. De decaan zocht het op en vroeg waarom hij dit moest weten. Arie zei er is iets gebeurd in de familie en ik moet haar ophalen. De decaan wees hem waar hij moest zijn. Hij liep naar het lokaal en klopte op de deur. De lerares deed open en Arie stapte naar binnen. Hij keek Silja aan en die keek naar haar ex vriend.

Arie liep naar Silja en samen liepen ze naar de jongen toe. Arie zei: ik heb je gisteren gewaarschuwd maar dat was blijkbaar niet genoeg en in het bijzijn van de hele klas gaf Arie hem een klap met de vlakke hand, keihard in zijn gezicht. De tranen sprongen in zijn ogen en Arie zei: dit is je tweede waarschuwing. Als je je bek niet kan houden dan staat je volgend keer een veel zwaardere straf te wachten. De lerares liep naar hem toe en zei: dit is niet de bedoeling. Arie gaf de lerares geen tijd om uit te leggen. In plaats hiervan liep Arie naar het schoolbord toe en zei hij hardop. Wat jullie zojuist gezien hebben is het resultaat van een jongen die geen nee kan accepteren. Hij heeft aan Silja gevraagd, nee van haar verlangd dat ze zijn vriend oraal zou bevredigen omdat Silja tegen hem gezegd heeft dat ze geen seks met hem wilde. Hij heeft haar in het verleden al eerder geslagen en ik ben degene die het nu voor Silja opneemt Ik hoop dat er veel van zijn vrienden hier aanwezig zijn en dat die nu ook weten dat dit soort zaken niet getolereerd zullen worden.

De hele klas brak uit in applaus en de lerares nam haar ex vriend mee naar de decaan waar ze uitlegde wat er gebeurd was. De jongen kreeg direct een schorsing en de decaan vroeg de lerares om Silja naar hem te brengen. Daar kreeg ze excuses namens de school en werd gevraagd of ze de zaak door wilde verwijzen naar de politie. Arie zei: ik denk dat dit niet nodig is. De schaamte zal genoeg zijn. Wat misschien nog wel zou helpen is een brief naar de ouders. De decaan zei: dat gebeurt automatisch na een schorsing. Zich nogmaals verontschuldigend vertrokken Arie en Silja. Hij zei tegen de decaan. Ze zal de rest van de dag niet aanwezig zijn en de decaan begreep dit volledig. Ze liepen naar buiten naar de auto van Hella en eenmaal buiten sprong Silja Arie om de nek en gaf hem een zoen vol op de mond en hij voelde haar tong tussen zijn lippen komen.

Hij opende zijn lippen en gaf haar een korte tongzoen. Ze liet zich van hem zakken en keek hem aan in de trend van wat is hier niet goed. Arie zei we gaan straks eerst eens uitgebreid praten over wat er gebeurd is en hoe het nu verder moet tussen ons. Ze keek hem aan en hij keek haar lachend terug aan. Ze wist nu dat het goed ging komen. Ze liepen naar de auto en Arie wilde voorin gaan zitten maar Silja trok hem aan de hand mee de achterbank op. Ze liet zijn hand niet los en Hella zag dit in de spiegel. Ze reden terug naar huis. Silja vertelde haar moeder wat er gebeurd was op school. Ze zei ik ben zo trots op hem. Hij is een held. Ze draaide zich naar hem toe en gaf hem een kus op zijn wang. Arie zei: er is niets wat ik niet zou doen voor jou. Ze keek hem aan en zei: niet alleen een held, maar mijn persoonlijke held en ze gaf hem nog een kus.

Silja vroeg wat ze vanmorgen gedaan hadden. Arie besloot haar alles te vertellen en toen hij zijn verhaal had gedaan vroeg ze: en hoe voelde dat nou. Arie zei: het was gewoon seks, het voelt niet zoals ik me nu voel zo dicht bij jou. Ze knikte en zei: ok zolang er geen emoties mee gemoeid zijn, heb ik er geen problemen mee. Mijn zus is wat dat betreft hetzelfde. Ze fluisterde in zijn oor, maar als je met mij verder wil dan wil ik dat je je enkel emotioneel aan mij verbindt. Arie keek haar aan en vroeg: hoe bedoel je als ik met jou verder wil? Silja antwoordde en zei: wat denk je zelf? Wil je mijn vaste vriend worden en zien hoe onze relatie verder ontwikkeld of niet? Arie keek haar verliefd aan en zei: jazeker schat en gaf haar een zoen op haar lippen die vurig beantwoord werd. Eenmaal uitgekust zei ze: ik was wel bang toen je de klas in liepen Gustav een lel verkocht. Zo bang dat ik zelfs een beetje in mijn slipje heb geplast.

Arie keek haar aan en zei: dan moet je zo meteen eerst maar de douche in, en laat maar weten of ik je rug moet wassen. Dat zou je wel willen he? zei Silja en Arie knikte heftig ja. Nou vooruit dan, je mag mijn rug wassen. Ze kwamen thuis en na eerst haar boeken opgeruimd te hebben trok Silja hem mee naar de badkamer. Eenmaal daar begon ze haar kleren uit te trekken en toen ze eenmaal naakt was vroeg ze: ga jij altijd met je kleren aan de douche in? Arie vroeg: samen douchen? Ja hoe ga jij anders mijn rug wassen domkop? Hij had zijn kleren in no time uit en zette de douche aan op een lekkere warme temperatuur. Silja stapte als eerste onder de douche en zei: was jij mij eerst maar, dan doe ik jou erna. Arie pakte een washandje en deed er wat douchegel op en begon haar rug en schouders te wassen en toen hij daarmee klaar was ging hij met het washandje naar haar billen en waste die ook en het washandje ging ook door haar bilnaad waarop hij direct commentaar kreeg. Ze zei: ik heb je vanmorgen gezegd dat die plek verboden gebied is, wat is het toch met jou en mijn kont?

Arie zei: je hebt een ontzettend mooie kont en ik wil er graag van genieten. Silja antwoordde: alles op zijn tijd, en die tijd is nog niet gekomen. Ze pakte zijn handen en bracht die naar haar tieten en zei: was deze maar, daar heb ik geen problemen mee. Arie begon haar tieten in te zepen en streelde haar tepels. Ze zei: wassen, niet mij proberen op te geilen. Arie lachte en zei: ik kon het toch proberen en hij ging met zijn hand naar beneden. Silja pakte zijn hand en zei: dat deel was ik zelf wel. Ook daar ben je nog niet aan toe. We zijn pas net een stelletje en ik wil niet als een slet over komen. En by the way, je hebt al veel meer van mij gezien dan Gustav in 7 maanden gezien heeft, of aangeraakt heeft. Silja pakte het washandje en begon Arie in te zepen. Rug, schouders buik. Ze keek hem aan met een vragende blik en hield het washandje voor zijn pik.

Arie knikte en Silja begon zijn pik te wassen. Heel zacht, maar wel volledig samen met zijn zak en daarna zijn billen. Ze spoelden elkaar af en gingen de douche uit en droogden elkaar af en kleden zichzelf waarna ze naar beneden gingen. Hella vroeg: was het lekker met tweeën in de douche? Mam, zoiets vraag je niet. Hij heeft mijn rug gewassen en ik de zijne. Jaja was het antwoord, en ik geloof ook nog in feeën. Ze gingen aan de eettafel zitten om te lunchen en daarna zei Hella: wat gaan jullie vanmiddag doen? Silja zei: ik wil vanmiddag nog een tijdje achter de pc. Arie zei: gaan we gamen? En kreeg als antwoord nee, ik wil nog wat programeer werk doen en ik moet nog een site proberen te hacken. Dat is mijn hobby, bedrijven te helpen om hun software te verbeteren. Arie zei: wil je de software die ik probeer te verkopen eens testen?

Maar natuurlijk zei Silja. Installeer hem maar op mijn pc dan zal ik het eens bekijken. Arie haalde zijn usb drive en installeerde de software op de pc. Hij gaf haar het adres om bij de server te komen en logde zelf eerst in om rechten toe te kennen. Hij zei: je krijgt dezelfde rechten die een normale gebruiker krijgt. Het eerste wat ze vroeg was waarom er geen tweeledige authenticatie was. Arie vertelde omdat dit pakket nog niet door mensen wordt gebruikt die extern werken. Maar het is een terechte opmerking. Ik ga dit straks bespreken met mijn baas. Silja zei: ga jij maar lekker een uurtje of anderhalf rusten, dat heb je wel nodig na deze drukke morgen. Ik laat je straks mijn bevindingen zien. Arie ging op het bed liggen en was vrij snel in slaap en toen hij anderhalf uur later gewekt werd door Silja en ze hem haar bevindingen vertelde schrok hij zich rot.

Het software pakket was zo lek als een mandje. Hij zei: nu moet ik dit eerst aan mijn baas vertellen voor we verder iets uitrollen. Hij belde zijn baas met de bevindingen van Silja en vroeg namens Silja of hij een van de programmeurs mocht spreken. Hij kreeg er een aan de lijn en gaf zijn telefoon aan Silja die direct vertelde waar de fouten zaten en hoe ze dit konden oplossen. Aan het einde van het gesprek zei de programmeur dat Arie teruggebeld zou worden door zijn baas en inderdaad een klein half uur later kreeg hij een telefoontje. Zijn baas vroeg hem hoe dit allemaal ontdekt was en Arie vertelde dat Silja dit in anderhalf uur speurwerk ontdekt had. Zijn baas zei ook: en dat ze de oplossing erbij gegeven had was helemaal mooi. Kijk eens of je haar niet kan strikken voor een baan. Ze krijgt vol programmeurs salaris en bonus voor nieuwe ideeën.

Arie zei: maar ze is pas 17 jaar oud. Zijn baas: dan mag ze op onze kosten erbij haar studie afmaken en alle relevante certificaten halen. Arie zei: ik zal het met haar doorspreken en nadat hij had opgehangen vroeg hij Silja of ze serieus met hem was. Ze vroeg waarom hij dit wilde weten. Arie zei: serieus genoeg om met me mee naar Holland te gaan, om daar te gaan werken en studeren? Ze keek hem vragend aan en Arie legde de situatie uit. Ze sprong hem om de nek en zei: JA JA JA, maar ik moet dit eerst even met mijn moeder overleggen. Arie zei: je kan tegen haar zeggen dat je voorlopig minstens een keer per maand hier terugkomt voor software onderhoud.

Silja riep haar moeder naar boven en die kwam aangesneld en vroeg wat er gaande was. Silja vertelde alles in haar eigen taal en daarna kwam het antwoord in Engels van Hella. Ze zei: en hoe gaat het met haar onderhoud? Arie zei: ze komt bij mij te wonen en financieel hoef je je ook niet druk te maken. Ze komt bij mij werken en haar start salaris ligt rond de 65000 euro bruto, plus eventuele extras voor verbeteringen die ze aan kan brengen. En je zegt dat ze voorlopig iedere maand thuiskomt? Dat beloof ik zei Arie. Hella keek Silja aan en vroeg haar: ben je zeker van je zaak? Weet je zeker dat dit serieus wordt tussen jullie? Op beide vragen kreeg ze een ja en toen zei Hella: dan denk ik dat we vanavond wat te vieren hebben. Zowel Silja als Arie keken Hella met grote ogen aan en Hella zei: ik wist van Britta dat je niet meer was dan een vriend met extra’s. Die extra’s hebben we allemaal van genoten en toen ik jou vanmorgen zag liggen met Silja en jullie zeiden dat er niets gebeurd was tussen jullie wist ik dat dit een speciale relatie zou worden.

Arie vroeg of er in het dorp een chinees restaurant was en Hella vertelde hem dat dat zo was, maar dat niemand in de familie ooit chinees had gegeten. Arie zei: dat is mooi, dan zal ik bestellen en het enige wat jullie moeten doen is het opeten. Ze gingen met vieren naar het restaurant en eenmaal daar ging de telefoon. Het was Britta die voor een leeg huis stond. Ze werd door Hella naar het restaurant geloodst en al snel zat iedereen aan tafel. Arie bestelde royaal en er was genoeg eten voor 8 man. Het bleek allemaal goed te smaken en Britta zei: als ik wist dat jullie hiervan hielden had ik jullie al eerder hier gebracht. Na het eten en nog een paar drankjes vroeg Britta ter welke gelegenheid dit was. Het was aan Silja om het woord te doen en Britta was dolenthousiast voor haar. Ze gingen met twee auto’s terug naar huis en daar werd nog even nagepraat tot Hella tegen Hanna zei: tijd voor bed, en dit keer komt Arie geen sprookje vertellen.

Britta keek met een vreemde blik en Hella zei: dat vertel ik je vanavond wel als we samen in mijn bed liggen. Britta antwoordde en zei: wat is er verkeerd met mijn bed? Daar slapen Silja en Arie in vannacht, net als gisteren. Silja trok Britta mee naar de keuken en er werd wat gesmoesd en toen ze terugkwamen en nog een glas wijn op hadden zei Hella: ik ga vast naar bed. Ik verwacht jou straks bij mij Britta. Ok mam was het antwoord. Silja nam Arie bij de hand en zei: wij gaan ook naar bed. Boven aangekomen ontkleedde Silja zich en deed Arie hetzelfde. Een paar minuten later kwam Britta de kamer in en ging op het bed zitten. Arie vroeg: moet jij niet bij je moeder zijn en Britta antwoordde: eerst moet ik bij jullie zijn. Silja heeft gevraagd of ik bij jullie wil zijn als je haar gaat liefhebben. Maar eerst gaat Silja even mee naar de badkamer. Ze gingen naar de badkamer en tien minuten later kwamen ze terug.

Kijk zei Silja, ze hief haar armen op en zei: geen haartje meer te bekennen, en ook niet op mijn kutje. Arie keek haar aan en zei: wat lief dat je dat voor mij gedaan hebt. Maar waarom heb je Britta gevraagd om bij ons te zijn? Nou zei Silja, omdat zij ervaring heeft en ik niet en ik wil alles goed doen en omdat ik een beetje bang ben voor wat er gaat komen. Britta zei: Silja heeft mij een uur geleden verteld, en dit weet verder niemand hier in huis, dat ze nog maagd is. Arie keek geschokt naar Silja en vroeg: maar wat dan met dat vriendje van jou? Silja antwoordde: die heeft twee keer mijn tieten mogen voelen maar heeft zijn handen nog nooit aan mijn kutje gehad. Ik vertrouw jou mijn maagdelijkheid toe maar ben toch wel bang en ik wil dat je mij laat zien wat je gaat doen en de reden ervoor en ik dacht dat Britta ons daarbij kon helpen door mij te laten zien wat je doet bij Britta en het naderhand bij mij te doen. Arie zei: ik weet niet of ik me daar zo gelukkig mee voel en Britta antwoordde en zei: je hebt alles al bij mij gedaan, als mijn zus wil dat je het haar laat zien, vind ik dat je het haar moet laten zien. Als je het er niet mee eens bent zal ik nu vertrekken.

Maar als je denkt dat ze ergens ook maar een beetje gelijk heeft, dan wil ik best blijven. Arie vroeg Silja en ze zei: ik wil het liefst dat ze blijft. Arie zei dus je wil dat ik alles wat ik met jou ga doen eerst aan je laat zien. Nou dan wordt het tijd dat je zus ook uit de kleren gaat. Britta keek hem lachend aan en zei: ik dacht dat je het nooit zou vragen en binnen een minuut zat ze ook naakt op het bed. Ga eens liggen met je benen open zei Arie tegen Britta en tegen Silja zei hij: kom maar lekker dichtbij zitten zodat ik je alles uit kan leggen. Hij ging tussen de benen van Britta zitten en opende haar schaamlippen en zei: zo ziet een kutje er van binnenuit, maar als je goed kijkt kan je het magische gedeelte vinden. Silja keek maar zag de clit van Britta niet tot Arie hem aanwees en zei: dit is waar de magie voor een vrouw begint en eindigt.

Hij tilde de benen van Britta omhoog en ging met zijn vinger door de bilnaad van Britta. Silja zei: wat is het toch met mannen en billen? Britta vertelde dat het ook een heel gevoelige plek was en toen Arie met zijn vinger tegen haar anus drukte begon Britta te kreunen en zei: lekker, ga door maar Arie hield op. Britta vertelde haar zus dat sommige vrouwen anale seks lekkerder vonden dan gewone seks. Ze zei: soms vind ik het ook lekker, daarom spoel ik mijn kontje uit. Iedere avond voor ik naar bed ga spoel ik me zodat als het zover zou komen dat ik anaal genomen wil worden er geen ontlasting in de darm zit en alles gewoon schoon is. Ik zal je dit morgenvroeg laten zien zodat je weet wat het is en hoe het werkt. Ze vertelde verder dat bij een man er een klier net achter de anus zat die prostaat werd genoemd en dat als je daar mee speelde je een man bijna direct kon laten klaarkomen. Silja zei: kan je mij dit laten zien en voelen.

Britta nam haar hand en zei steek je wijsvinger maar uit. Ze duwde de wijsvinger bij Arie in zijn anus en zei: nu even rond voelen voor een verdikking. Toen ze die gevonden had zei Britta: krab er maar even over. Het effect was bijna direct. Arie begon te kreunen en 15 seconden later begon hij te spuiten. Alles ging de lucht in en lande op zijn buik. Silja zei: deed ik dit? Britta antwoordde jazeker zus, dat was allemaal jou werk. Dit kan ook van pas komen als je te moe of te lui voor seks bent. Ja laat hem in je kutje, je speelt even met zijn prostaat en voila. Klaar. Echter er is een maar bij Arie, hij kan uren doorgaan. Arie kroop naast het lichaam van Britta en Silja deed hetzelfde aan de andere kant. Hij zei tegen Silja: een manier om te zien of een vrouw opgewonden raakt is door te voelen of haar tepels hard worden. Voel eens aan jou tepels Silja en dan aan die van Britta. Ze deed dit en zei: die van mij zijn zacht, die van haar zijn zo hard als ongekookte erwten. Aan het feit dat ze zo hard zijn, zei Arie, kun je er van uit gaan dat Britta behoorlijk opgewonden is.

Als je nu met je vinger tussen haar schaamlippen voelt zul je voelen dat ze ook slijmerig nat is. Silja deed dat eerst bij Britta en toen bij haarzelf. Ze zei: Britta is kletsnat, ik niet. Arie zei: maak je niet druk, dat komt straks bij jou ook wel. Nu ga ik je laten zien hoe ik Britta gek kan maken. Hij ging weer tussen de benen van Britta zitten en zei: ik ga nu haar schaamlippen en clit likken. He Bah riep Silja. Nee niet bah, lekker. Ik vind het heerlijk om dit te doen en ga er straks bij jou extra van genieten. Hij begon langs de buitenkant van de schaamlippen te likken en Britta begon haar bekken omhoog te duwen en te zuchten. Na een kleine minuut ging Arie met zijn tong tussen de schaamlippen en duwde hij zijn tong zo diep mogelijk naar binnen. OOOOOOOOHHHHHH GOD WAT LEKKER riep Britta. En toen hij uiteindelijk met zijn tong haar clit begon te bespelen kwam ze heftig klaar. OOOOOOHHHHHHHHH JAAAAAAHHHHH GA DOOR GA DOOR riep ze en Silja keek haar met grote ogen aan.

Dit is ZOOOO lekker zei ze toen haar orgasme weggeëbd was. Zo zei Arie: nu is het jouw beurt, ga maar liggen net als je zus. Ze deed dit en Arie begon met zijn likwerk, tussendoor zacht op haar clit blazend en Silja begon onregelmatig te ademhalen en zacht te zuchten. Ze zei: ik krijg een kriebelend gevoel onder in mijn buik. Arie zei: voel nu eens tussen je lipjes. Silja deed dit en ze voelde haar eigen lichaamssappen. Ze zei: ben ik nu opgewonden? Britta zei: voel je tepels eens. Ze deed dit en zei: ze zijn zo hard als die van jou. Dan ben je opgewonden. Een ander woord hiervoor is dat je geil bent. Arie ging verder met zijn likwerk en na vijf minuten kwam Silja zacht kreunend klaar. OOOOOHHHHH JAAAAHHH dit is het fijnste gevoel dat ik ooit gehad heb. Arie zei: het wordt alleen maar beter. Wil je dat ik je laat zien hoe het is als ik mijn pik in je steek? Ja was het antwoord en Britta lag al klaar. Arie ging weer tussen haar benen zitten en zette zijn eikel tussen haar lippen en duwde zijn pik langzaam in haar.

Britta liet een lange zucht en zei: dit heb ik gemist. Silja zei: je zult het nog wel vaker missen. Als ik straks klaar ben met Arie, dan is hij zo afgepijgerd dat er niets meer over is voor wie dan ook. Arie trok zijn pik uit Britta en zei: denk je dat je er klaar voor bent? Silja voelde tussen haar benen en zei: ik ben nat genoeg. Ok zei Arie, Britta ga jij naast haar zitten want hier heb ik hulp voor nodig. Britta begreep wat hij bedoelde en ging naast Silja zitten Arie zette zijn pik tussen haar schaamlippen en duwde deze langzaam naar binnen. Silja zei: wat een vreemd gevoel en Arie ging verder naar binnen tot hij de weerstand voelde. Hij zei: ik laat je eerst even wennen voor we verder gaan. Als ik zo meteen verder ga moet ik door je maagdenvlies stoten. Dat kan even pijn doen en er gaat wat bloed vloeien, maar maak je niet druk. Dat is heel normaal.

Hij vroeg: ben je er klaar voor? Britta had haar handen op de tieten van Silja gelegd en had de tepels tussen haar duim en wijsvinger gezet. Silja zei: ga maar door en maak me je vrouw. Arie zei: ik ga nu aftellen van drie naar nul en bij nul stoot ik door. Drie, twee, een en op dat moment kneep Britta hard in haar tepels en gilde Silja het uit terwijl Arie door haar vliesje stootte. Silja zei: kut Britta, waarom deed je dat? Dat deed zeer. Britta zei: dat was zodat je de pijn in je kutje niet zou voelen. Welke pijn vroeg Silja. Dat bedoel ik zei Britta. Op dat moment ging de kamerdeur open en stond Hella in de deur. Ze vroeg wat is hier gaande. Ik hoorde een schreeuw en waarom zit Britta naakt op het bed terwijl jij, Arie, met Silja bezig bent. Britta antwoordde haar en zei we hebben Silja seksuele voorlichting gegeven. Hella zei: waarvoor had ze die nodig, ze had toch een vriendje? Britta zei: ja maar er nog nooit iets mee gedaan. Mam ze was nog maagd. Kijk maar tussen haar benen. Hella deed dit en zag het bloed. Ze zei: dat heb ik niet geweten en tegen Arie zei ze: je kan jezelf gelukkig prijzen dat ze zich bewaard heeft tot ze een echte man tegengekomen is.

Ben trots dat je dit hebt mogen doen bij je aanstaande. Silja zei: kunnen we de toespraken niet tot morgen bewaren. Iedereen eruit. Ik wil nu verder met alleen Arie. Arie zei dank je voor je hulp tegen Britta en die verliet samen met Hella de kamer. Arie vroeg of hij verder moest gaan en Silja zei: ik zou erg teleurgesteld zijn als je dit niet deed. Er werd nog een kwartier doorgeneukt en Silja kwam nog twee keer klaar. De laatste keer kwam tegelijk met Arie die haar kutje begon vol te pompen en er genoeg in spoot om een stroom zaad uit haar kut te persen. Ze riep: ik voel je in mij spuiten OOOOOOHHHHHH GOD WAT IS DIT LEKKER. Arie zei en het wordt alleen maar lekkerder. Ze vielen in elkaars armen in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3556 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie