BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eric gaat op kamers deel 5

We liepen hand in hand naar de slaapkamer van Hetty waar we samen op het bed gingen liggen. Ze zei voor we gekke dingen gaan doen wil ik eerst met je praten. Ze begon te vertellen dat haar man haar verlaten had zes jaar na de geboorte van haar drieling. Ze zei: ik heb me die jaren lichamelijk verwaarloosd en mijn man kon dit niet meer aanzien. Hij heeft veel aandacht tekort gekomen en is vertrokken. Ik heb nooit geweten waar hij naar toe is gegaan maar toen de kinderen 14 jaar oud waren stond er een advocaat aan de deur. Hij zei dat hij het testament van mijn ex bij zich had. Mijn man was een maand ervoor overleden in een auto ongeluk. Ik liet hem binnen en hij zei: tot je kinderen 21 zijn ben jij degene die alles beheerd. Hij gaf me het testament en hij had alles achtergelaten aan mijn kinderen. Ik had genoeg gekregen bij mijn scheiding. Ze kregen, buiten de levensverzekering een kleine 2,5 miljoen aan aandelen in diverse grote ondernemingen. Ik heb de beslissing genomen om met het geld van de verzekering deze boerderij te kopen. We gebruiken slechts de woning en de stallen. De rest heb ik verpacht aan mijn buurman. Dat brengt ook nog een leuke stuiver op.

De aandelen van mijn kinderen zijn inmiddels het dubbele waard en ze hoeven dus eigenlijk helemaal niet te werken. Maar ze zijn erg onafhankelijk. Dat is ook de reden dat ze niet getrouwd zijn. Ze hebben eerste hand gezien wat het met mij deed en willen dit zelf niet ondervinden. Ik heb vanaf hun 16e jaar mezelf onder handen genomen en heb mezelf getransformeerd in de vrouw die ik nu ben en ben er trots op dat al die inspanning het waard zijn geweest. De laatste 6 jaar hebben we diverse studenten hier in huis gehad. De meeste waren binnen een paar maanden vertrokken. Ze hadden allemaal iets met een van mijn dochters en jaloezie werd het voor de meeste fataal. We hadden besloten om het nog een keer te proberen. Jij bent de laatste student die we in huis nemen. Maar bij jou is het anders. Jij hebt je oog op Annelies laten vallen en behandeld verder iedereen gelijk. Je hebt ook een aantal regels op gezet waaraan wij dienen te voldoen en ik heb gisteren met mijn dochters gepraat over deze situatie en iedereen is blij met dingen zoals ze nu zijn. Iedereen krijgt om beurten hun kans om zichzelf te zijn met je en Annelies heeft er geen problemen mee dat je met ons om beurten slaapt en rotzooit.

Terwijl ze dit zei begon ze mijn pik te strelen en vroeg: en van jou kant, heb jij nog op of aanmerkingen? Ik zei: ik voel me hier uitermate op mijn gemak en zou hier het liefst mijn hele studieperiode, zes jaar, door willen brengen. Hetty zei: als je zo door gaat zouden we wel eens kunnen besluiten je nooit meer te laten gaan. Ik keek haar aan en zei: meen je dat. Ze kneep zacht in mijn pik en zei: dat meen ik echt. Ik vertelde haar dat op woensdag ik met Annelies en Chantal naar mijn ouderlijk huis in Eindhoven zouden gaan, de nacht in Eindhoven zouden doorbrengen en daarna op donderdag terugkomen. En ik heb mijn moeder en zus gevraagd of ze dit weekeinde hier willen komen. Ze willen graag zien dat ik op een goede plek terecht ben gekomen. Dat houdt in dat er op zaterdag en zondag overdag kleding gedragen moet worden. Ik vertel mijn moeder dat een van je dochters op een kamer van een andere dochter slaapt, ondanks dat dit niet waar is.

Mijn moeder en zus kunnen in mijn kamer slapen en ik slaap gewoon bij jou onder het mom dat ik in de kamer van je dochter lig. Er kan dit weekeinde ook niet gerotzooid worden overdag. Dus geen grepen in mijn kruis en dat soort fratsen en op zaterdag zullen jullie samen met mijn moeder en zus dingen moeten gaan doen want zaterdagmorgen moet ik in het UMC zijn. Ik weet niet hoe laat ze hier zullen zijn maar wetende dat het 4 uur rijden is denk ik dat het pas in de middag is. Hetty zei: dat zal heel wat moeite kosten. Maar we zullen ons best doen. Ze gaf me een kus die over ging in een tongzoen en ik streelde haar tieten. Ze kreunde zacht tijdens de zoen. Toen ze die verbrak zei ze ik wil je in alle drie mijn gaatjes voelen vannacht. Denk je dat je dit nog in je hebt? Ik zei ik zal mijn best doen.

Hetty ging verliggen en begon mijn pik te kussen. Ik zei: kom maar over me heen liggen zodat ik jouw kut ook kan verwennen. Al snel lagen we in standje 69 en liet ik mijn tong zijn werk doen terwijl Hetty mijn pik onder handen nam. Ze kreunde terwijl ze mijn eikel likte en ik beet zacht op haar clit en zoog die mijn mond in en speelde er met mijn tong mee. Binnen een minuut zei ze zacht: ga door, ga door, laat me komen. Ik zoog haar clit dieper in me en Hetty sloot haar dijen om mijn gezicht. Ik voelde hoe ze verkrampte en kreeg een volle lading kutsap over mijn gezicht. Ik liet haar clit echter niet gaan en bleef erop zuigen en likken tot ze een tweede, dit maal langer orgasme kreeg. Ze was dit keer ook minder stil en riep OOOOOOOHHHHHHH JAAAAAH GA DOOR GA DOOR IK KOM IK KOM OOOOOOOOHHHH en weer werd ik onder gesproeid. Ze klom van me af en zei even rust voor mijn kut en ging verder met pijpen. Het duurde ongeveer 10 minuten .

Ze trok mijn pik uit haar mond en zei: je eikel wordt dikker, ga je komen? Ik duwde haar hoofd weer over mijn pik en zei: slikken Hetty, slikken dan duw ik mijn pik voorbij je strot en spuit rechtstreeks in je slokdarm. Het slikken gaf een knijpend gevoel in mijn pik en ik spoot 5 stralen diep in haar strot. Eenmaal uitgespoten trok ik mijn pik langzaam uit haar. Ze hapte naar adem en zei: dat was heftig. Dit heb ik nog nooit eerder gedaan. Ik ging weer naast haar liggen en ze begon mijn gezicht te kussen en likken en zei: ik heb mezelf nog nooit geproefd. Ik zei: het is als nectar, je raakt eraan verslaafd. Ze gaf me nog een tongzoen en kwam toen met haar hoofd op mijn schouder liggen. Ik streelde haar tieten en vroeg of ik aan haar tepels mocht zuigen. Ze zei: dat mag, zolang je het niet doet zoals Cindy deed toen ze klein was. Ze beet, ze zoog niet, ze beet en dat doet pijn. Ik beloofde dat ik niet zou bijten en ze gaf me een van haar tieten om op te zuigen.

Ik likte de tepel en zoog eraan tot deze hard naar voren stond. Hetty streelde mijn haren en zei: je bent net als Carmen. Die speelde ook met mijn tepels. Ik streelde haar kut terwijl ik met haar tieten bezig was. Na een klein half uur gestreeld en gespeeld te hebben zei Hetty: wil je me nu in mijn kontje neuken? Ik vroeg haar hoe ze het wilde. Ze zei: op zijn hondjes en ze ging op haar knieen zitten. Ik ging achter haar zitten en maakte mijn eikel nat met haar kutsappen en drukte deze langzaam haar anus in. Ze kreunde en zei: hij is zo groot, doe het rustig als je begint te stoten. Ik zei: ok laat maar weten hoe je het wilt hebben. Mijn pik verdween langzaam haar kont in tot ik met mijn schaambeen tegen haar billen zat. Ik begon haar langzaam te neuken en zag haar tieten op en neer schommelen. Na een paar minuten zei Hetty: nu mag het wel harder. Ik pakte haar tieten in mijn handen en begon nu harder in haar te stoten. Zelf ging Hetty met een van haar handen naar haar kut en begon ze haar clit te strelen. Ik liet haar tieten gaan en nam het over van haar. Ze begon nu harder tegen te stoten en haar kreunen werd harder en harder tot ze uiteindelijk een spetterend orgasme kreeg. Ze schreeuwde: harder, neuk mijn kont harder, OOOOOOOHHHHH JAAAAAH HARDER, HARDER.

Ik bleef in haar stoten tot ik mijn zaad in haar kont loosde. Ze liet zichzelf voorover op het bed vallen met daarmee mijn pik uit haar kont trekkend. Haar anus bleef open staan en het zaad begon er langzaam uit te lopen. Even later werd er op de deur geklopt met de vraag of het wat zachter kon. Anderen proberen te slapen. Ik zei: ik pak wel een handdoek die Hetty in haar mond kan doen. Ik kreeg als antwoord: bedankt. Ik ging langs Hetty liggen, ze keek me aan en zei: nooit gedacht dat seks zoveel uit me kon nemen. Ik antwoordde en zei: je hebt nog een gaatje te gaan en Hetty zei: nu even niet, ik wil eerst gezellig tegen je aan liggen en wat knuffelen. Ik begin ook wat ouder te worden. Ik zei tegen haar dat op film oudere vrouwen net veel meer seks hadden. Dat is op film zei Hetty. Zo’n film wordt waarschijnlijk over meerdere dagen geschoten. Ze kwam tegen mij aan liggen en zei: we hebben het dit keer getroffen. Geen jaloezie en toch veel pret. Ze vroeg me waarom ik oudere vrouwen zo aantrekkelijk vond en ik zei: een vrouw die weet wat ze wil en wat ze kan is vele malen beter dan een jonge meid die dingen wil proberen waarvan ze niet weet of ze ze leuk vind. Als ik bij jou iets zou doen wat je niet prettig zou vinden, dan zeg je het.

Een jonge meid zou het toelaten en naderhand er over beginnen te zeuren. Daar heb je een heel goed punt gemaakt zei Hetty, maar vind je oudere vrouwen dan niet lelijker? Bij jou, zei ik, voel ik me op mijn gemak. Geen haastwerk, je bent mooi zoals je bent, je hebt geen overdreven make-up nodig om jezelf mooi te maken en als je achter jezelf aankijkt, wat jij dus gedaan hebt, dan ben je mooier dan zo’n jong ding. Hetty zei: dan zal ik mijn fotoalbum van vroeger maar goed opbergen. Ik antwoordde: nee juist niet, dat laat zien dat je van je lichaam houdt en hoeveel je ervoor gedaan hebt om te worden wie je nu bent. Hetty zei: jij zou elke vrouw in bed kunnen charmeren zoals je nu tegen mij bezig bent. Ze vroeg me of ik achter haar kon gaan liggen, lepeltje lepeltje. Ik zei en wat moet ik met mijn pik doen? Ze zei: leg die maar tussen mijn dijen. Ik zal er goed oppassen.

Hetty ging op mijn schouder liggen en ik draaide me op mijn zij. Ze nam mijn pik en legde die tussen haar benen en zei: dit is fijn. Met mijn andere arm in haar hand bracht ze die naar een van haar tieten en met haar hand op die van mij liet ze mijn hand erop rusten. Tien minuten later sliep ze als een roos. Ikzelf viel na een tijdje ook in slaap maar werd gewekt toen ik voelde dat Hetty mijn pik verplaatste tussen haar schaamlippen en deze bij haarzelf naar binnen wist te werken. Toen mijn pik in haar zat zei ze: nu gaan we door met slapen. Ik miste wat in mijn kutje. We bleven liggen en toen ik dacht dat Hetty weer sliep ging ik langzaam, heel voorzichtig met mijn pik in haar kut stoten. Hetty zei niets maar ik voelde met mijn hand op haar tiet dat haar hartslag omhoog ging. Ik ging heel voorzichtig door tot ze na een aantal minuten zacht zei: dit is lekker, geen haastwerk en met dit tempo voel ik pas echt hoe groot en dik je pik is. Ik voel je aders over mijn schaamlippen gaan ga maar lekker door zo. We hebben nog uren de tijd, en als je even wil stoppen mag dat ook, maar laat je pik dan wel in me zitten.

Ik stootte zacht voor vijftien minuten en stopte daarna. Hetty zei: laat me lekker doordromen, ga door alsjeblieft. Het voelt zo lekker en ik voel mezelf bijna klaarkomen. Ik ging rustig door tot Hetty’s kut verkrampte en ze zacht kreunend klaarkwam. Ze vroeg of ik nog niet zover was en ik zei: met dit tempo kan ik het nog een hele tijd volhouden. Ze zei: dan ga eerst nog maar even slapen. Als we straks weer wakker worden, ga ik jou verwennen op een manier die je nog nooit hebt meegemaakt. We vielen weer in slaap en na wat ik dacht een klein uur maakte Hetty me wakker en zei: ga nu maar op je rug liggen. Ik deed als gevraagd en Hetty klom over me en liet zich op mijn pik zakken. Ze zat perfect stil maar ik voelde dat er iets gebeurde. Ik keek naar haar buik en zag haar spieren samentrekken en loslaten. Ze was me in haar kut aan het masseren. Ze vroeg: hoe voelt dat? Ik antwoordde geweldig. Nou zei Hetty dan gaan we het nog iets beter doen en terwijl ze met haar spieren werkte begon ze zichzelf op te tillen en te laten zakken.

Elke keer dat ze omhoog ging spande ze haar spieren aan en bij het naar beneden zakken ontspande ze de spieren. Ze deed dit heel rustig en het voelde of ik door haar kut werd afgetrokken. Ik keek haar aan en zei: dit is inderdaad iets wat ik nog nooit gevoeld heb. Ze zei: dat heb ik geleerd van mijn yoga leraar en neen, hij heeft mij nooit geneukt, maar wel geleerd hoe ik mijn buikspieren moest gebruiken. Ze begon het tempo op te voeren en vroeg me om met haar clit te spelen. Ik deed dat en na nog tien minuten kwamen we bijna tegelijkertijd klaar. Ik vulde haar kut met mijn zaad en ze liet zich voorover op mij vallen. Ze zei: en dat was gaatje nummer drie. Ze bleef op me liggen tot ze mij meetrok op haar zij en met mijn pik nog in haar druipende grotje ze me passievol begon te kussen. Na tien minuten dit gedaan te hebben. Werd er op de deur geklopt.

Het was Carmen die zei dat het tijd was om op te staan en haar een sperma monster te geven. Ik zei: ik heb net je moeder een monster gegeven, telt dat ook? Ze zei nee, ik zal je moeten aftrekken om te weten te komen of je zaadproductie omhoog is gegaan. Gina heeft mij gevraagd dit elke dag bij je te doen tot aanstaande zaterdag. Ik zei tegen Carmen: de deur is niet op slot. Carmen kwam binnen en zag de grote glimlach op het gezicht van Hetty. Ze zei: het lijkt erop dat jij jezelf vermaakt hebt. Hetty knikte slechts en haar glimlach werd groter. Carmen zei tegen mij: ga maar even op handen en knieen zitten, dan doen we het de snelle manier en kan je weer terug naar mam om verder te knuffelen. Ik deed als gevraagd en Carmen gaf haar moeder een maatbekertje en zei: houd het maar voor zijn pik. Zelf stak ze twee vingers in mijn kont en masseerde ze mijn prostaat. Ik kwam snel klaar en spoot mijn zaad in de container.

Carmen trok haar vingers uit me en likte ze af en zei: ik laat dit verder onderzoeken en vanavond krijg je de resultaten. Ze eindigde met: zorg ervoor dat je vanavond in topconditie bent. Ik vroeg haar: gaan we doktertje spelen? Ze keek me lachend aan en zei: heb jij dan een onderzoeknodig? Ik knikte en ze zei: ok vanavond heb jij een afspraak met dokter Carmen en ze verliet de kamer. We bleven nog een klein kwartier liggen knuffelen en stonden toen op en gingen naar beneden. Daar aangekomen stond Annelies in haar uniform ontbijt klaar te maken. Ik liep naar haar toe en ging achter haar staan en streelde haar tepels. Ik fluisterde: hoe is het met mijn babies. Ze draaide haar hoofd en kuste me vol op de mond en zei: niet aan het fornuis, voor je weet brand ik mijn edele delen, of die van jou. Ze pakte mijn pik even vast en zei: vandaag krijg je jus de orange voor ontbijt met je normale eieren en spek. Ik ging aan tafel zitten en Cindy en Chantal kwamen binnen. Ik kreeg van beide een tongzoen en een greep in mijn kruis.

Beide hadden een babydoll nachthemd aan en ik greep beide even bij hun kruis we gingen zitten en Hetty had nog steeds haar glimlach op haar gezicht en Cindy vroeg: wat zit jij nou te lachen? Hetty zei: ik denk terug wat er de laatste 12 uur met mij gebeurd is. Chantal vroeg: dat goed? Hetty knikte slechts en zei daarna: Cindy je hebt de goede keuze gemaakt dit jaar. Na het ontbijt kreeg ik van elk van de meiden een tongzoen waarna ze zich gingen omkleden en vertrokken. Ik bleef achter met Hetty en Annelies en ik vroeg hen: wat gaan we vandaag doen? Hetty zei: wij gaan jou vandaag Groningen laten zien zoals je niet op je introductieweek zou zien. Ga je maar aankleden dan nemen wij je vandaag mee voor onze tour. Ik liep nog even naar Annelies, streelde haar tietjes en verliet de keuken. Voor ik naar mijn kamer ging zei ik: ik vind Liesje een mooie naam voor je. Annelies zei: ik vind mama ook mooi, dus je mag kiezen. Ik zei afhankelijk van de situatie wordt het Liesje of mama.

Na mezelf aangekleed te hebben stapten we inde auto en reden naar interparking in het centrum. Daar werd de auto neergezet en gingen we te voet verder. Hetty zei: voor we aan ontspanning beginnen moet ik eerst even wat controleren. We liepen met drieen naar Nieuwstad. Hetty zei: als je ooit seks te kort mocht komen is dit de rosse buurt. Het was een straat met allemaal prostitutie ramen. Hetty liep naar een van de ramen en we werden binnen gelaten door een van de meiden. Hetty vroeg wat het probleem was en de vrouw zei: een van de studenten maakt een hoop herrie hier. Hij denkt dat omdat hij boven ons woont, hij recht heeft op gratis diensten. Hetty vroeg wie het was en de vrouw zei: die met dat rode haar. We liepen weer naar buiten en gingen naar de achterkant van het gebouw. Hetty opende de deur naar de trap met een sleutel en liep naar binnen. Ze zei: wachten jullie even hier.

Tien minuten later kwam ze naar buiten en zei ze tegen Annelies: we hebben een vrije studenten kamer. Jaap verlaat ons huis met ingang van morgen. Ik keek Hetty aan met grote ogen en vroeg jullie huis? Ja zei Hetty. Dit hele blok is van mijn drie dochters. Elk heeft een van deze huizen. Drie peeskamers beneden en vier studentenkamers boven. Een hele lucratieve business. De peeskamers leveren 100 euro per stuk per dag op en de studenten kamers gaan voor tussen de 500 en 800 euro per maand. Ik heb deze huizen gekocht in naam van mijn kinderen toen ze goedkoop te koop waren tijdens de corona periode. Nu is het weer elke dag volle bak. De peeskamers gaan van 2 uur ’s middags tot 2 uur ‘s nachts open en de studentenkamers erboven zijn het hele jaar door bevolkt. Ook tijdens de vakanties. Zo dat was het zakelijke, nu gaan we eerst koffie drinken op de markt.

Nadat we de koffie en het gebak op hadden zei Hetty: nu gaan we het plezierigste deel van de dag doen. We moesten 10 minuten lopen voor we op de Nieuwe Ebbingstraat aankwamen. Daar aangekomen zei Hetty: ik ken hier een Chinese massage winkel die manicure en pedicure doet buiten massages. Ze liep een massagewinkel in en vroeg naar de eigenaresse. Na een vijftal minuten kwam ze naar buiten en zei ze: we hebben de VIP afdeling voor de komende 3 uur. Samen gingen we de winkel in en werden naar de 1e verdieping genomen. Hetty zei: luisteren en doen wat je gevraagd wordt. Boven aangekomen stonden er 6 chinese meiden van vooraan in de 20 klaar voor ons. We werden gevraagd ons van onze kleding te ontdoen en in de luie stoelen te gaan zitten. Eerst kwam de pedicure waarbij bij elk van ons twee meiden kwamen zitten. Ze deden onze voeten en de handen van de vrouwen waren magisch.

Bij mij bleef het echter niet bij de voeten alleen. Terwijl Hetty en Liesje hun handen lieten behandelen gingen bij mij de handen van de vrouwen langzaam omhoog tot aan mijn kruis. Mijn pik werd liefdevol ingesmeerd met een of ander goedje en mijn ballen kregen dezelfde behandeling. Alle 6 de chinese vrouwen waren volledig gekleed en toen ik probeerde een van hen aan te raken kreeg ik een nee gebaar. Na ongeveer drie kwartier werden we meegenomen naar drie massage tafels met gordijnen ertussen. Hetty zei: laat ze maar open zodat we kunnen zien wat er gebeurt. Ik moest op de middelste tafel gaan liggen. Er was een gat in de tafel op de plek waar mijn pik zat en deze ging door het gat naar beneden. Bij ons alle drie begonnen de vrouwen ons te masseren. Hoofd, nek, rug, armen , benen en billen. Daar aangekomen begonnen de vrouwen hun spel bij ons alle drie.

De bilhelften werden gespreid en er werd met onze anussen gespeeld. Er gingen vingers naar binnen en kort daarna stopte de massage. Alle zes de chinese vrouwen ontdeden zich van hun kleding en gingen toen verder. Bij mij ging een van de vrouwen onder de massagetafel opeen bank liggen. Het hoofd deel van de tafel was open zodat ik tegen de kut van de vrouw keek terwijl ze mijn pik in haar hand nam en met mijn ballen en pik begon te spelen. Ik liet mijn handen naast de tafel vallen en begon met het kruis van de vrouw te spelen. Ik streelde haar kut en voelde de haren op schaamheuvel. De vrouw die mijn kont aan het masseren was klom op de tafel met een rubberen stok met ballen eraan en begon deze langzaam in mijn anus te duwen. Het waren balletjes van diverse afmetingen en ze waren niet in volgorde van grootte geplaatst. Het was klein, groot, klein klein groot enzovoorts.

Toen alle ballen in mij zaten begon ze de stok langzaam uit mij te trekken en opnieuw in me te duwen. Ik tilde mijn kont iets omhoog om het makkelijker te maken maar ik werd direct naar beneden gedrukt. De vrouw zei: gewoon liggen blijven en genieten, en ja het was niet onplezierig. Ze begon steeds sneller in me te duwen en uit me te trekken en de sensatie werd steeds groter. Van onder de tafel hoorde ik: zijn eikel begint te zwellen. De vrouw die boven zat zei: neem zijn pik maar in je mond en begin maar te zuigen. Ze nam mijn pik in haar mond en het was net alsof ik naar binnen gezogen werd, Man kon deze vrouw zuigen. Ze zoog toen ik begon te spuiten en hield niet op tot de laatste druppel uit mijn pik kwam. Ze klom onder de tafel vandaan en liep de ruimte uit. De vrouw op de tafel zei: nu mag je je omdraaien. Ik zag dat Hetty en Liesje van hun tafel afgekomen waren en dat alle vrouwen rond mijn tafel stonden. Het duurde ongeveer 5 minuten en toen kwam er een naakt meisje van 16 jaar oud binnen met een kop drinken. Ze sprak in rap chinees en ik moest zeggen dat het de tweelingzus van de vrouw die onder mij lag had kunnen zijn.

Alleen een jaar of vijf jonger. Ze gaf mij de kop met drinken ik ik slurpte het in een keer leeg. Ik ging weer liggen en voelde mijn tong niet meer en dat gevoel verspreidde zich langzaam over mijn hele lichaam. Ik had geen controle meer over mijn ledematen. Hetty zei tegen mij: vertrouw je mij. Als je mij vertrouwd dan knipper twee keer met je ogen. Ik knipperde twee keer. Hetty zei: er komt zo meteen een oude vrouw die je moet neuken. Maar eerst gaan deze meiden wat met je doen. Er werd een rubberen band achter mijn zak om mijn pik gedaan en deze werd strak aangetrokken. Een van de andere vrouwen kwam met een tafeltje aanrijden waarop diverse spuiten lagen, allemaal zonder naalden. Een van de vrouwen pakte een van de spuiten en zette het stukje waar normaal een naald in gaat in mijn pisgat en drukte de spuit langzaam leeg. Ik voelde hoe de vloeistof mijn pik instroomde en naar mijn ballen ging. Door de rubberen band kon het niet naar mijn blaas.

Het voelde aan alsof mijn pik en ballen eerst bevroren en daarna super heet werden. De vrouw pakte een potje zalf en smeerde dit over mijn eikel die direct begon te pulseren en groter begon te worden. Liesje zei tegen Hetty: moet je zijn ballen zien. Het is net alsof ze overuren maken. Het duurde nog een paar minuten en toen kwam er een vrouw van dik in de zeventig naar binnen met verlepte tietjes met grote lange tepels erop. Ze werd de tafel op geholpen en ging over mijn liezen zitten. Ze pakte mijn pik en liet de dikke eikel bij haar naar binnen gaan. Toen mijn pik eenmaal in haar zat begon ze iets met haar buikspieren te doen en ik voelde hoe mijn eikel omringd werd door haar neukkanaal. Ze deed verder helemaal niets. Ze wachtte een paar minuten en ik kwam spontaan in haar klaar. Ze bleef op mij zitten en ik zag hoe deze vrouw transformeerde naar een meisje van een jaar of zestien. Haar tieten werden vol en haar buik begon dikker te worden. Ze klom van mij af en zei: tijd voor de volgende.

Ik kreeg weer een spuit in mijn pisgat en de volgende vrouw klom op me en hetzelfde gebeurde weer. Ik spoot haar vol en na eer aantal minuten zag ik haar jonger worden. Ze leek nu 16 jaar oud en kreeg ook een buikje. Dit herhaalde zich nog 4 keer waarna ik van mijn stokje ging. Ik werd wakker omringd door alle vrouwen en vroeg wat er gebeurd was. Ik had geen herinneringen van wat er plaats gevonden had. Ik zag Liesje en Hetty en een meisje van een jaar of zestien die zwaar zwanger was en zes meiden van een jaar of 16 waarvan er vijf duidelijk ook zwanger waren. Het meisje wat bij Liesje en Hetty stond kwam naar mij toe en deed me een gouden ketting om mijn nek met daaraan een gouden plaatje met een chinees teken erop. Ze zei: jij hebt nu een levenslang lidmaatschap voor onze vip sectie. Je kan hier ten aller tijden komen voor gratis behandeling. Echter vrijdag verwacht ik je overdag om mijn laatste dochter ook te bevruchten.

Terwijl ze dat zei: begon een van haar borsten melk te lekken. Ik keek ernaar en de vrouw keek naar mij. Ze vroeg wil je aan de borst? Ik knikte en ze gaf me haar borst waar ik gretig de melk uit dronk en daarna de tweede ook leeg dronk. Ze zei: dat gaat je goed doen. Vrijdag mag je nog een keer en misschien is een van mijn dochters dan ook zover. De vrouwen kwamen om beurten naar me toe en gaven me een kus waarna ze vertrokken. De melk had me zo goedgedaan dat ik eerst Hetty nog een beurt gaf en daarna Liesje ook nog eens vol spoot en mijn pik werd niet slapper. We kleden ons aan en vertrokken om een late lunch te hebben. Tijdens de lunch kon ik het niet laten om de vrouwen te blijven bevoelen en op de terugweg uit de stad nam ik Liesje op de achterbank terwijl Hetty de auto reed. Liesje zei: je lijkt wel bezeten dit is de 11e keer dat je klaar komt vandaag en je zaad blijft maar komen.

We reden naar de boerderij en eenmaal binnen trok ik de kleren van Hetty van haar lijf en neukte ik haar ook nog een keer. Bij beide vrouwen liep het zaad tussen de benen. Ik ging naar mijn kamer en zette mijn pc aan en een sexfilm op en begon weer aan mijn pik te trekken en kwam nog twee keer klaar voor ik mezelf een beetje normaal voelde. Toen Carmen later die middag thuiskwam greep ik haar tijdens mijn tongzoen in haar kruis en ze zei naderhand: ben je klaar voor je bezoek in mijn prive praktijk. Ik zei: ik wel, maar jij? Ze keek me glimlachend aan en liep naar de keuken waar Annelies met het eten bezig was. Annelies zei: ik weet niet wat er met hem aan de hand is. Hoezo vroeg Carmen. Annelies zei: hij is vandaag, zonder Viagra of Cyalis an 14 keer klaargekomen. Dat lieg je zei Carmen. Vraag het maar aan Hetty. Die zal dit wel beamen.

Carmen liep naar Hetty en die gaf hetzelfde verhaal. Carmen pakte haar telefoon en belde Gina en zei: laat elke afspraak die ik en jij hebben voor vrijdag afzeggen. Ik kom jullie vrijdag ophalen en ik wil dat Roxy ook mee komt. Neem 7 kolf setjes mee. Ik ga jullie iets laten zien wat niemand, op drie personen na ooit gezien heeft. Het is een medisch wonder. Gina zei dat ze het ging regelen. Na het avondeten zei Carmen: kom maar naar mijn prive praktijk op de zolder. Ik kom er zo aan. Ik liep naar de zolder en ging op een stoel zitten. Even later kwam Carmen binnen met een doktersjas aan. Ze opende haar computer en nam het dossier van mij ter handen. Ze zei: kleed je maar uit. Ik deed dit en Carmen zei: ga maar op de tafel liggen. Ik ging liggen en Carmen pakte haar meetlint. Ze nam de lengte van mijn pik op en zei: die is 4 centimeter langer geworden sinds gisteren en ook aanmerkelijk dikker.

Ze nam mijn eikel tussen haar vingers en voelde het voorvocht uit mijn eikel. Ze zei: er komt nog steeds veel voorvocht uit je. Ze bracht mijn eikel naar haar mond en likte het vocht eraf. Ik pakte het hoofd van Carmen en drukte het over mijn pik en zei: zuig me maar leeg. Ze opende haar mond en nam mijn eikel in haar mond. Ze begon met haar tong over mijn eikel te gaan en ik werd steeds geiler. Ik maakte de knoopjes van haar jas los en ze had er niets onder aan. Ik begon met haar tieten te spelen en Carmen liet kreunend weten dat ze het lekker vond. Carmen zoog en speelde met mijn eikel tot ik na een kleine tien minuten haar hoofd helemaal naar beneden drukte. Mijn eikel ging ver voorbij haar huig en ik zei: slikken en blijven slikken. Carmen deed dit en ik spoot mijn volle lading diep in haar keel.

Nadat ik uitgespoten was vroeg ik haar op mijn gezicht te komen zitten zodat ik haar kut kon likken. Ze deed dat tot ze luid kreunend klaar kwam en klom toen van me af. Ze ging op haar stoel zitten en vertelde me dat ik voor haar moest komen staan en mezelf moest aftrekken terwijl ze zichzelf met een dildo klaar maakte. Ik begon mezelf langzaam af te trekken terwijl Carmen met de dildo in en uit haar kut ging en deze tegen haar clit bewoog. Ze kreunde luidruchtig. Ik werd hoe langer hoe geiler en begon mezelf sneller af te trekken tot ik uiteindelijk riep: ik ga je helemaal onder spuiten, geil ding van me. Ze zei: doe maar. Toen ik uitgespoten was zat haar haar onder het zaag. Ze had klodders zaad over haar gezicht en over haar tieten. Het zaad droop langzaam naar beneden over haar buik richting haar kut. Ze draaide de dildo door het zaad en stak die daarna diep in haar kut. Ze vroeg me of ik nog steeds geil was en ik zei: ga maar voorover op je bureau liggen dan ga ik je kont eens inspecteren.

Ze deed als gevraagd en ik duwde mijn pik in een keer voorbij haar kringspier tot deze volledig in haar zat. Ze liet een diepe zucht horen en ik begon in haar te pompen. Ze vroeg me hoe het kwam dat ik zo geil was en ik zei dat ik haar het antwoord schuldig moest blijven. Na haar anaal geneukt te hebben voor een dik half uur voelde ik dat ik weer ging komen. Ik drukte mijn pik zo diep mogelijk in haar en loosde mijn zaad diep in haar darmen. Carmen zei: genoeg voor nu. Vannacht mag je mijn kut gebruiken. Ik moet nu eerst even rustig aan doen. Carmen zei: ga maar naar mijn kamer, dan ga ik een fles wijn halen en gaan we straks verder. Ik liep naar de kamer van Carmen die naast mijn kamer was en zag een grote collectie voorbind dildos klaarliggen op het bed. Even later kwam Carmen binnen en ze zei: eerst een glas wijn, daarna is het mijn beurt.

We dronken een glas wijn en Carmen ging met haar hand over de dildos. Ze leek er een uit te zoeken. Haar hand stopte op een dildo die zeker dertig centimeter lang was en een dikte had van 9 centimeter. Ze zei: dit wordt hem voor nu. Ze deed de dildo om en zei: nu op handen en knieen. Ik deed als gevraagd en ze pakte een tube glijmiddelen deed er het nodige van over de dildo die ze daarna tegen mijn anus zette. Ze drukte hem langzaam naar binnen en ik moest een aantal keren diep ademen voor hij helemaal in me zat. Carmen begon langzaam in me te stoten en vroeg of ik het lekker vond. Ik zei: het is niet onaangenaam.

Mooi zei ze, dan breng ik volgende keer een neger mee die een pik is die net zo groot is en laat hem jou neuken. Ik keek verschrikt achterom en ze zei: grapje. Ze pakte mijn pik vast en terwijl ze me neukte begon ze me ook af te trekken. Ze zei: dit is mijn droomsituatie, neuken en trekken. Het is bijna net zo lekker als het vooruitzicht van jouw pik diep in mijn kut te voelen. Ze trok me af met een hand terwijl ze met haar andere hand mijn ballen streelde en bevoelde. Dit ging een klein half uur door tot ik mijn zaad over haar dekbed spoot. Ze zei: stoute jongen, hoe moet ik daar nu vannacht onder liggen. Ik zei: ik houd je wel warm. Ze keek me aan en zei: beloof je dat? Ik keek achterom en zei: maak je niet druk. Lepeltje lepeltje met mijn arm over je tieten en mijn pik diep in je kut. Carmen trok de dildo uit me. Het duurde een kwartier voor mijn anus weer normaal gesloten was. Carmen gaf me weer een glas wijn en zei: vrijdag heb jij een afspraak in de chinese winkel. Gina, Roxy en ik vergezellen je dit keer. We willen weten hoe het is dat jij nu zo vaak klaargekomen bent. Hoe is het mogelijk. De teller staat inmiddels op 17 zonder hulpmiddelen. We willen bloed afnemen voor, tijdens en na je seks en je bloeddruk in de gaten houden.

Ik zei: vrijdag moet ik seks hebben met een zestien jarig meisje, dat kort ervoor nog vooraan in de twintig was. Carmen keek me ongelovig toe. Ik zei: je zult vrijdag gekke dingen gaan zien. We dronken de fles wijn leeg en gingen dicht tegen elkaar liggen met mijn pik in de kut van Carmen en vielen in diepe slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 3882 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie