BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vluchtelingen (3, slot)

WEBCAMSEX

Nadat mijn broer Resa en ik alles besproken hebben en we het helemaal eens zijn dat het fijn is dat Alex met onze sexcam zal meedoen, gaan we lekker lepeltjes tegen elkaar aan liggen. Knus, het blote lijf van m’n broer strak om mij heen gekruld, en hoewel ik best wel zijn harde pik tegen mijn billen voel duwen val ik al snel in slaap.
Maar al gauw word ik wakker omdat mijn broer heel sneaky achter langs zijn pik in mijn kutje heeft geschoven en me nu in een traag tempo neukt. ‘Ohw broer, jij moet nooit meer zeggen dat ik een nymfo ben, jij kan er ook wat van hoor’, mompel ik, half slapend. Ik vind het eigenlijk wel mooi geweest en vraag hem uit me te gaan maar Resa trekt zich er niks van aan en neukt relaxed door. Desondanks val ik toch weer snel in slaap…

Als ik de volgende morgen ondanks alles uitgerust wakker wordt ligt Resa op zijn rug te snurken, het dekbed van zijn lijf gegooid, waardoor ik zijn blote lijf in alle rust kan bekijken. Hij snurkt gewoon door als ik hem heel zachtjes begin te strelen en mijn hand over zijn borst naar zijn buik en nog lager afdaalt. Heel voorzichtig pak ik zijn slappe en zachte piemel vast die een beetje plakkerig op Resa’s buik ligt uit te rusten. Nou, dat is dan nu voorbij want met kleine schokjes komt hij alweer tot leven. Voorzichtig neem ik het topje van die wakker wordende plezierstaaf in mijn mond en sabbel er eens aan. Het duurt niet lang voor Resa’s neukwapen weer helemaal klaar is voor de strijd. Maar Resa zelf dus duidelijk niet, want hij snurkt ijverig door.

Geeft niet, wat hij vannacht sneaky met mij deed kan ik ook, en het geeft me de kans eens rustig te oefenen hoe je pijpt. Ik beweeg mijn hoofd op en neer over Resa’s pik en laat hem steeds iets dieper in mijn mond komen. Ondertussen laat ik mijn tong er omheen cirkelen en al met al is het wel heel opwindend om dit jongensapparaat met mijn mond te bewerken. Vooral het topje voelt fluweelzacht aan, super om op te sabbelen. Maar ja, al snel voel ik dat Resa’s pik nog groter wordt en dan totaal onverwacht zijn zaad in mijn mond spuit. Ik schrik ervan maar gelukkig lukt het me alles op te vangen. Met een mond vol zaad ga ik weer naast Resa liggen en neem de tijd om het goed te proeven en beetje voor beetje door te slikken. Mmm, vreemd smaakje blijft het maar toch wel oké.

Balletdanser

Omdat Resa maar doorslaapt was ik me snel bij de wasbak in onze kamer, trek een slipje, beha en een zomers jurkje aan en ga ik naar de eetzaal om te ontbijten. Ik maak een lekker bordje met yoghurt, vruchtjes en muesli voor mezelf, ik geniet nog steeds van de luxe die ons hier gegund wordt, na al die moeilijkheden die we hadden. Ik kijk even rond en loop dan naar een vrijstaand tafeltje in de hoek. Ik had echt honger en geniet ervan om rustig in m’n uppie te kunnen eten. Maar dan komt er een jongen bij mijn tafeltje staan, ook met een bordje eten, en vraagt of hij mag aanschuiven. ‘Natuurlijk’ reageer ik, en zie in de gauwigheid als hij gaat zitten dat het een mooie jongen is met een heel blanke huid, blauwe ogen, sluik blond haar tot op zijn schouders. Ik glimlach tegen hem en eet rustig verder.

Maar de jongen wil blijkbaar een praatje maken: ‘Ik wil me graag even voorstellen, ik ben Rudy’. Oeps, mijn afspraakje voor vandaag dus. Ik geef hem een hand en zeg ‘Zo, dat is een verrassing, we hebben een date vanavond, hè?’ Ik zie dat Rudy heel verlegen wordt en zelfs wat bloost. ‘He joh, dat wordt toch leuk? zeg ik dan, om hem wat op te fleuren. ‘Zeg eens, waarom ben je eigenlijk hier?’ Rudy vertelt dan dat hij balletdanser was bij het Bolsjoj-theater, maar uit Rusland moest vluchten omdat ze daar steeds meer anti-homo zijn geworden en het er zo langzamerhand verboden is. ‘Jeetje, erg zeg.

Maar ehm’ reageer ik, ‘waarom wil jij iets met mij als je homo bent?’ Rudy bloost opnieuw en zegt dan verlegen dat hij eigenlijk er niet meer zo zeker van is dat hij het is, jongens in het balletwereldje zijn nogal eens homo en daar word je dan soms in meegetrokken. In Rusland had hij echt wel erotische gevoelens voor jongens, maar door het sfeertje bij het Bolsjoi en omdat het in zijn land verboden was trok hem dat misschien ook wel extra aan. ‘Maar nu weet ik het niet meer. Al sinds ik ben gevlucht droom ik ervan om ook eens seks met een meisje te hebben. Toen Resa mij gisteren aansprak vond ik dat dit mijn kans is. Ik vind jou een heel erg mooi en lief meisje, en wil dus heel graag een date met je.’

‘Oké, ik begrijp het, Rudy. Ik vind jou ook superleuk en we gaan het samen vast fijn hebben.’ En dan kletsen we wat door over hoe we het hier ervaren. Rudy vindt het heel fijn hoe hij in Nederland is opgevangen, maar verlangt wel heel erg terug naar zijn eigen land. Hij komt uit Moskou en in die stad is altijd van alles te beleven, vertelt hij. Dat leven en zijn familie en vrienden mist hij nu allemaal heel erg. Ik vertel dat dat voor Resa en mij heel anders ligt. Wij komen allebei van het platteland van Syrië en waren dus eigenlijk niet veel gewend. De reis hier naartoe is zo heftig geweest, vooral door de dood onderweg van onze ouders, dat we bijna blij zijn dat er nu een saaie tijd van afwachten is begonnen. ‘En gelukkig hebben we ondertussen leuke activiteiten ontdekt’, zeg ik met een knipoogje tegen Rudy. Hij bloost weer een beetje maar lacht toch ook hartelijk en dan is het ijs helemaal gebroken tussen ons. We gaan uit elkaar met een ‘tot vanavond negen uur!’.

Stroomversnelling

Terug op onze kamer wordt Resa wakker van mijn binnenkomst. Hij richt zich op en kijkt me, leunend op zijn ellebogen slaperig aan. ‘Heb je al ontbeten zusje?’ ‘Ja, en ik heb daar ook al Rudy ontmoet, leuke jongen, dat gaat wel oké worden vanavond’. Resa lijkt meteen weer jaloers te worden en daarom wijs ik hem even op zijn pik: ‘jij hebt geen klagen broer, je hebt me vannacht al stiekem gepakt en voel nu maar eens aan dat slappe staafje van je.’ Resa doet dat en voelt dat z’n pik kleverig is, van mijn pijpbeurt dus. ‘Ohw zusje, ik voelde al iets lekkers in mijn slaap, dat was jij dus’, grijnst hij. ‘Yep broer, jij had nog een tegenactie tegoed’. We lachen samen en dan schiet Resa het bed uit en in zijn korte broek en T-shirt, om nog snel te kunnen ontbijten.

Als hij terugkomt zegt Resa dat hij met Alex naar de bibliotheek verderop in het dorp gaat. Iemand van het centrum hier vertelde dat vluchtelingen daar gratis mogen internetten en ze gaan daar samen uitzoeken hoe ze onze sexcamsite het beste op kunnen zetten. Ondertussen neem ik de tijd om onze kamer eens goed op te ruimen en een beetje mooi in te richten.

Tot mijn verrassing zijn de jongens voor de lunch weer terug en vertellen ze enthousiast dat ze er al helemaal uit zijn. Het blijkt heel aantrekkelijk te zijn om gebruik te maken van een bestaande provider van sites voor webcamseks. Die biedt ons complete faciliteiten aan en vraagt als tegenprestatie dertig procent van de inkomsten, die wel kunnen oplopen tot een paar duizend euro in de maand! Het voordeel is dat je dan zelf kunt bepalen welke uren je ‘open’ bent, en al vanaf nu maakt de aanbieder reclame voor onze site. Wat we zelf moeten doen is een laptop en een camera kopen en ‘content’ leveren, seks voor de camera dus. Alex hoort Resa’s uitleg rustig aan en zit me ondertussen zo’n beetje verliefd aan te kijken. Zo zeg, het is al goed diep gaan zitten bij die jongen.

Ik ben onder de indruk en reageer enthousiast, ik ben blij dat het allemaal zo snel gaat en zeg dat ook. En als ik zo meereken en de tien procent voor Alex er af trek houden Resa en ik nog steeds meer dan de helft van de inkomsten over, prima, dat moet genoeg zijn. ‘En wanneer gaan jullie de spullen kopen jongens?’ Dat gaan ze vanmiddag in de meest nabije stad doen, daarna gaan ze alles installeren en vanavond draaien we al een uurtje proef. Ohw, maar dan komt mijn afspraakje met Rudy in het gedrang. Ik zal hem vragen na de lunch te komen, zal ook wel goed zijn. Ik fluister dat in Resa’s oor en hij knikt instemmend.

Zogezegd zo gedaan. Na de lunch vertrekken Resa en Alex naar de stad en ga ik op zoek naar Rudy. Ik tref hem in de grote huiskamer, hij zit er wat te lezen en is heel blij dat hij nu al bij mij mag komen. Ik ga als eerste naar onze kamer en vraag hem wel goed op te letten dat niemand hem bij me naar binnen ziet gaan. Ik ben nauwelijks terug of daar is al het afgesproken klopje van Rudy.

Russische Rudy
Ik laat hem binnen en zie dat hij echt verlegen is met de situatie. Een knuffel, dat lijkt me het beste om mee te beginnen. Ik loop op Rudy toe, kijk hem eens goed in zijn mooie blauwe ogen en sla dan mijn armen om hem heen. Bijna wanhopig drukt hij direct zijn lichaam heel strak tegen het mijne, en homo of niet, ik voel dat hij al een stijve pik heeft. ‘Mmm Rudy, dat voelt goed aan’, fluister ik in zijn oor en laat hem dan los. ‘Jij mag kiezen wie zich het eerste uitkleedt’, geef ik hem de keuze. Rudy gebaart dat hij mij graag als eerste bloot ziet en dan toch ook wel wat verlegen trek ik mijn jurkje over mijn hoofd. Ietsje later gaan mijn slipje en beha er achteraan en sta ik naakt voor hem.

Rudy staat me zo’n beetje met open mond aan te kijken. ‘Nog nooit een bloot meisje gezien?’, vraag ik hem. ‘Nenenee’ stottert hij, ‘wat ben je mooi’. Ik laat hem maar even rustig kijken en genieten, maar dan ben ik toch ook wel aan de beurt. ‘Rudy, nu jij?’, vraag ik hem. Och jeetje, opnieuw bloost hij. Maar dan gaat als eerste zijn bloes uit en trekt hij daarna zijn broek uit. Zijn shorts houdt hij aan, tot ik hem vragend aankijk, dan verdwijnt ook die. Oef, n hele mooie jongen, lang en sexy, slank, duidelijk gespierd door al dat dansen, mooie spierbundeltjes op zijn buik. Rudy is bijna een hoofd langer dan ik en als ik hem weer tegen mij aantrek kan ik mijn gezicht in het kuiltje onder aan zijn nek leggen, ik snuffel een beetje aan hem, fijn geurtje heeft die jongen. Zijn pik staat ondertussen goed stijf tegen mijn buik…

Rudy is duidelijk niet gewend om met een meisje om te gaan en daarom neem ik maar het initiatief. ‘Ik wil graag gaan liggen Rudy’ en hij reageert door achter me aan naar het bed te lopen, even later liggen we naast elkaar. ‘Mag ik je aanraken?’ vraagt hij. ‘Mmm, dat vind ik heerlijk’, en even later is Rudy mijn lijf aan het verkennen. Als hij mijn borsten in zijn handen neemt raak ik al heel snel opgewonden, vooral als hij mijn tepels wat knijpt en ronddraait. ‘Je doet het goed hoor Rudy,’ zeg ik zacht tegen hem. Ondertussen zoekt mijn hand zijn pik en begin ik die relaxed wat te strelen. Mooie lange staaf heeft hij, ik denk de langste van de drie die ik nu ken, maar wel dun. Benieuwd hoe dat zo dadelijk in me voelt.

Rudy fluistert in m’n oor dat hij graag in me wil komen en natuurlijk, daarvoor is hij hier, hij is welkom. Ik doe mijn benen uit elkaar, maak mijn kutje goed nat met wat spuug en dan komt Rudy op me liggen. Een beetje onwennig neemt hij zijn plek tussen mijn geopende benen in en brengt dan zijn pik voor mijn kutje. Tussen onze buiken door help ik hem met mijn hand om naar binnen te gaan en dan voel ik dat hij zich voorzichtig helemaal in me schuift. Rudy houdt zijn adem in en als hij dan uiteindelijk diep in me is ademt hij langzaam uit. ‘Ohw Miriam, wat voelt dit lekker, zo anders dan ik me had voorgesteld. Bij jongens is het allemaal nogal stevig en stoer, maar jij bent zo mooi en lief en zacht, het voelt een beetje als aankomen in het paradijs.’ Wat een lieve romantische jongen, ik sla mijn armen en benen om hem heen en klem me zo stevig aan hem vast. Voor Rudy is dat het teken om ritmisch in me op en neer te gaan schuiven. Ik merk wel dat hij vaker – al is het in jongens- geneukt heeft want hij komt niet zo snel klaar als broer en Alex.

Omdat Rudy nogal lang is lig ik met mijn gezicht voor het grootste deel tegen zijn borstkas en omdat hij zo lekker ruikt lik ik hem daar een beetje. Rudy wordt dan helemaal gek en stoot zich steeds harder in me. Omdat zijn pik zo lang is doet het diep in me een beetje pijn, maar bezorgt het me toch ook wel een heel fijn gevoel. Na me een tijdje stevig geneukt te hebben kreunt Rudy en komt hij klaar, ik voel zijn zaad in me schieten. Buiten adem zakt hij op mijn lijf en ik voel zijn borstkas flink op en neer gaan.

‘Rudy, ik wil graag op je komen zitten, kunnen we even wisselen? vraag ik zachtjes onder hem. Rudy pakt me stevig vast en in een vloeiende beweging draait hij zich met mij samen om, zodat hij op zijn rug komt te liggen, en ik languit op hem.

Ik hou zijn pik in me, ga op mijn knieën aan weerszijden van Rudy’s heupen zitten, laat hem dan opnieuw zo diep mogelijk in me komen, gelukkig blijft Rudy’s pik redelijk stijf. Door de zwaartekracht kom hij denk ik zelfs nog ietsje dieper in me dan daarvoor, het lijkt alsof hij een stukje mijn baarmoeder inschuift. En dan is het mijn beurt om te neuken, ik druk me omhoog en laat me weer zakken, en zo door. Rudy kijkt me verlekkerd aan en pakt op een gegeven moment mijn met het ritme op en neer wippende tietjes vast en kneedt ze liefdevol. Geil! Ik beweeg me steeds sneller op Rudy en dan gebeurt het weer, die ontploffinkjes in mijn lijf, alsof ik een beetje uit elkaar val. Inmiddels al nat van het zweet laat ik me met mijn bovenlijf op Rudy vallen, en kus hem overal, in zijn nek, op zijn gezicht, zijn mond. Ik vind hem een lieve lekker jongen.

Als we tot rust zijn gekomen vraag ik Rudy hoe hij het vond. Even is hij stil en dan: ‘Miriam, jij bent ‘t mooiste wat me de laatste tijd is overkomen, echt’, zegt hij. ‘Je ben zo zacht en je bent tegelijk zo temperamentvol, je hebt me iets heel bijzonders gegeven, dank je!’ We knuffelen nog even heel intens, met onze lijven zo tegen elkaar aan. Ik gloei helemaal van blijdschap door zijn woorden. Ik hoef niet te weten of hij nog homo of nu toch hetero of misschien wel allebei is, dat komt nog wel eens.

Als we wat later zijn opgestaan en aangekleed geeft Rudy me een envelopje. ‘Resa vertelde me dat jullie alles zijn kwijtgeraakt en gelukkig bezit ik nog wel wat. Maak straks maar open, lieverd’. En met een lange kus nemen we afscheid en vertrekt Rudy. Als ik het envelopje openmaak zie ik dat er twee honderd euro in zit. Wat n lief gebaar, we worden nog rijk…!

Na het douchen ga ik naar de keuken om te helpen voor het avondeten. Heel heilzaam om van zo’n fijne seks bij te komen, het snijden van tientallen kilo’s groenten is bijna meditatief. En fijn om even gewoon te kletsen met wat andere mensen. Want iedereen hier heeft veel meegemaakt en toch wordt er veel gelachen, life goes on. Als alles klaar is gemaakt voor het avondeten gaan de koks aan de slag en kunnen we gemist worden, en loop ik op m’n gemakje weer terug naar m’n kamer. Daar zijn inmiddels Alex en Resa alweer gearriveerd, met een uitstalling van een grote en een aantal kleinere dozen. Wat een rijkdom in dit land, je gaat op pad en kunt bijna altijd alles direct kopen.

Cam-seks

De jongens zijn helemaal enthousiast, ze hebben voor een laptop met daaraan gekoppeld een groot scherm gekozen, zodat we goed het commentaar en de vragen van de bezoekers kunnen lezen. Verder kochten ze een statief en een behoorlijk professionele camera. Als alles is geïnstalleerd nemen ze contact op met de provider van de webcamsites, en kunnen ze alle software downloaden. En dan is het al snel zo ver dat we kunnen gaan proefdraaien. Alex en ik gaan voor de vorm op het bed liggen, zodat Resa de beste positie voor het statief en de camera kan bepalen. Uiteindelijk zet hij die zo neer dat het bed helemaal kan worden gefilmd en we in iedere positie goed te zien zijn.

Alex is een beetje aan het dollen geslagen en is, gekleed en wel, tussen mijn benen gaan liggen en doet alsof hij me neukt. Ik speel het spel mee en heb mijn benen opengedaan voor hem. ‘Zo goed Resa?’, grijnst hij. Die weet niet goed wat hij ervan moet vinden, maar ik schat zo in dat hij binnenkort nog wel wat steviger standjes van Alex en mij te zien krijgt. Hij went er maar aan want ik vind Alex echt een heel leuke jongen.

Met de provider is afgesproken dat we vanavond van negen tot tien uur gaan proefdraaien. Na het avondeten is het al snel zo ver en ik merk dat ik best zenuwachtig ben. We hebben afgesproken dat ik eerst een tijdje alleen op het bed ga liggen en me langzaam uitkleed. Afhankelijk van de reacties zien we dan wel hoe we verder gaan. Op de website is er reclame gemaakt dat mensen bij ons kunnen kijken naar een blank zusje en broer en hun zwarte vriend. Niet heel heftige kinky seks dus maar wel speciaal omdat zus-broer-vriend natuurlijk wel een speciale combinatie is. Hopelijk slaat het aan…

Ik heb ervoor gekozen om een paar laagjes kleding aan te doen, natuurlijk voor zover ik dat nog heb m’n leukste witte ondergoed en daarop ‘n zwart plooirokje en een mouwloos geel bloesje. Ik heb me in kleermakerszit op het bed gezet zodat bezoekers direct een stukje van m’n slipje te zien krijgen. Als het negen uur is en we online gaan zien we tot onze verrassing dat we al direct zeventig bezoekers hebben. Op het scherm staat een overzichtje van de aanwezige ‘nicknames’ en daarachter kunnen we het lezen als ze ons commentaar geven of een vraag stellen. En commentaar is er direct, een van de bezoekers laat al na een paar seconden weten dat hij me een mooi meisje vindt en vraagt of ik me wil uitkleden. Ik doe dat, maar natuurlijk niet te snel, er moet een sfeertje opgebouwd worden. De provider heeft ons geïnformeerd dat we het goed doen als mensen gemiddeld langer dan vijf minuten blijven kijken, dan wordt hun financiële bijdrage pas echt interessant en houden wij er per bezoeker steeds meer over. Nou, gaan met die banaan…

Om de bezoekers meteen goed te teasen ga ik op mijn rug liggen en trek dan zo langzaam als mogelijk mijn slipje beetje bij beetje onder mijn rokje vandaan. Ik laat af en toe een glimp van mijn spleetje zien, maar ook niet meer dan dat, steeds trek ik er snel weer mijn rokje over. Ik zie aan de commentaren dat de bezoekers het sexy vinden en dat ze me aanmoedigen verder te gaan. Bovendien is hun aantal inmiddels gegroeid naar ruim honderddertig, soms zie je dat er iemand bijkomt die ook meteen weer vertrekt, maar deze blijven al goed hangen!

Als ik mijn slipje uiteindelijk over mijn enkels helemaal heb uitgetrokken ga ik weer in kleermakerszit, met mijn rokje zo gedrapeerd dat het precies mijn kutje bedekt. Heel relaxed ga ik dan de knoopjes van mijn bloesje een voor een losmaken, tot het helemaal los is en de voorpanden langs mijn lijf vallen. Mijn borsten komen dan in beeld, nog netjes omhuld door mijn behaatje.

‘Kom op meid, pak die cadeautjes eens voor ons uit’ vraagt een van de bezoekers. Ik glimlach om die leuke vraag en doe eerst maar eens mijn bloesje helemaal uit. Zo, al bijna honderdvijftig bezoekers en de meeste inmiddels al langer dan 5 minuten hier! Resa en Alex staan achter de camera te glunderen en steken allebei hun duim op. En ja hoor, bij allebei zie ik al een stijve pik in hun broek. Zouden de bezoekers, als het ten minste mannen zijn, hun pik ook allemaal al stijf hebben?

Het wordt tijd dat ik de hen nu echt iets meer laat zien en ik haak mijn behaatje tussen mijn borsten los. Heel langzaam haal ik de cupjes weg, laat het behaatje van mijn schouders glijden en steek tegelijk mijn tietjes goed naar voren, ondertussen wat aan mijn tepeltjes draaiend zodat ze flink stijf worden. Ik zie lovende commentaren en inmiddels zijn er honderdtachtig bezoekers! Ik breng mijn handen onder mijn borsten om ze nog iets omhoog te brengen, en masseer ze dan zo sensueel mogelijk, steeds mijn tepels wat verder opwrijvend. Het mooie is dat ze steeds donkerder van kleur worden als ik opgewonden raak, bijna tegen het donkerbruine aan. Na een tijdje ga ik op mijn knieën op het bed zitten, knoop zo sexy mogelijk mijn rokje los en trek dat vervolgens omhoog over mijn hoofd. De bezoekers krijgen dan voor het eerst mijn spleetje openlijk te zien, tevoren nog goed geschoren, met alleen het kleine streepje haar erboven.

Opnieuw ga ik in kleermakerszit, en door die houding gaan de lipjes van mijn kutje ietsje van elkaar. Ik ga heel relaxed en sensueel met mijn handen langs mijn tietjes omlaag, tot ik bij mijn kutje aankom en daar mezelf een beetje ga strelen. ‘Applaus!’ is het commentaar van verschillende bezoekers. Zo, dit is genieten zeg, ik blijk die meekijkende mensen best wel geil te vinden. Voorzichtig kriebel ik met mijn vinger over mijn klitje en ga ik er een beetje mee naar binnen in mijn kutje. De bezoekers kunnen daardoor goed zien dat ik al een beetje nat ben geworden. ‘We want more’ schrijft er een.

Trio

En dan komt Resa erbij, nog helemaal gekleed. Ook hij gaat in kleermakerszit, tegenover mij. We hebben afgesproken dat we steeds zo’n positie kiezen dat de bezoekers alles optimaal kunnen zien. We buigen ons naar elkaar toe, zoenen elkaar en dan neem ik zijn T-shirt bij de zoom en trek het over zijn hoofd uit. Resa’s lange haren worden er eerst door mee omhoog getrokken en vallen dan mooi los op zijn schouders. Ik doe met zijn tepels hetzelfde als ik eerder bij de mijne deed, ik knijp er een beetje in en draai ze wat om, Resa reageert erop door die van mij ook vast te pakken.

Maar dan duw ik hem met een gemeen grijnsje onverwacht achterover, op zijn rug. Zijn benen liggen nog vanuit de kleermakerszit gekruist voor me en ik leg in een verrassingsactie mijn hand vol op Resa’s pik, stevig aanwezig maar nog verscholen in zijn broek. Ik zie hem met een schokje reageren en hij kijkt me ongelovig aan, blijkbaar ben ik voor hem een tikje te doortastend geworden. Went wel… ik kneed een tijdje zijn pik lekker stevig, trek vervolgens zijn benen naast elkaar, knoop zijn broek los en sjor dan in een beweging zowel zijn broek als zijn shorts daaronder naar beneden. Grappig, ik trek zijn stijve pik een stukje mee en als die dan helemaal vrijkomt slaat hij met een pets-geluidje terug tegen zijn borst, hard en lang. Ik doe de benen van mijn broer uit elkaar, ga er op mijn knieën tussen zitten en buig me voorover om zijn pik in mijn mond te nemen. Ik neem hem niet heel diep in me, alleen de eikel en draai er met mijn tong cirkeltjes omheen, zo dat de bezoekers goed zien wat ik doe. Er zijn er al meer dan tweehonderd die ook nog blijven hangen!

Resa heeft het er blijkbaar moeilijk mee want ik hoor hem al een beetje schokkerig ademhalen en hij steekt steeds zijn bekken omhoog, in de hoop dat ik zijn piemel dieper in mijn mond neem. En eigenlijk ben ik dat net van plan als ik tot mijn verrassing al zijn zaad in mijn mond gesproten krijg, dat zat hem blijkbaar hoog. Ik vang alles zo goed mogelijk op in mijn mond, ga dan van zijn pik af en glijd omhoog over Resa’s lijf, ondertussen steeds een beetje van zijn zaad uit mijn mond op zijn lijf druppend, tot ik boven bij zijn mond ben aangekomen. Daar aangekomen geef ik hem een kus, steek mijn tong in zijn mond en laat dan het laatste beetje zaad in hem lopen. Resa is er nog niet aan gewend en trekt een beetje een vreemd gezicht. Ondertussen ga ik over zijn lijf weer naar beneden en lik het spoor van zaad onderweg helemaal op.

Mijn broer zijn pik staat er alweer fier bij maar ik vind dat Alex ook nog wel mee moet kunnen doen. Ik ga met mijn kutje boven Resa hangen, vraag hem het te likken en ondertussen wenk ik Alex erbij te komen. Die heeft zich al uitgekleed en als die prachtige zwarte jongen er helemaal bloot bijkomt zie ik dat verschillende bezoekers reageren met ‘zo, wat een beauty’ en soortgelijke dingen. Ik vraag Alex voor me te komen knielen, buig me dan voorover terwijl Resa mijn kutje blijft likken en neem dan ook Alex zijn mooie zwarte glanzende staaf in mijn mond. Groot!

En ook bij hem cirkel ik met mijn tong rond zijn eikel, maar Alex heeft duidelijk andere plannen. Ineens tilt hij me omhoog, van Resa af en legt me op mijn rug naast hem. Alex doet mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar, gaat ertussen liggen en duwt zich dan met een grote machtige beuk diep in me. Ohw, wat voel ik me ineens totaal opgevuld, alles moet weer een beetje wennen daarbinnen.

Terwijl het voor mij dus wennen is trekt Alex zich daar niet veel van aan. Hij stond duidelijk te popelen en maakt nu van de kans gebruik om mij goed te gaan uitwonen, de bezoekers daarmee waar gevend voor hun geld. Hij pompt en pompt, zich steeds dieper in mij borend, en langzamerhand voel ik me als een insect dat opgeprikt wordt, zo meteen komt hij door mijn mond weer naar buiten! Ik laat mijn handen over zijn rug en billen gaan, lekker stevig en rond, ik kan het niet laten er een aantal keren flink in te knijpen en klappen op te geven. Maar door dat heerlijke schuren in mijn neuktunneltje duurt het niet lang meer of al mijn vuurwerkexplosies komen daarbinnen weer op gang, in mijn buik, mijn kutje, en waar eigenlijk niet. Ik kom klaar, maar eigenlijk komt er tegelijk geen einde aan omdat Alex maar door blijft beuken. Ohw, heerlijk, en dan voel ik dat zijn pik diep in me opzwelt en hij ook hij klaarkomt en zich in me leegspuit.

Nadat Alex nog even wat is door blijven stoten in me komt hij tot rust, en krijgen we tijd om naar onze bezoekers op het scherm te kijken. Het zijn er inmiddels ruim driehonderd, waarvan de meesten al een flinke tijd zijn blijven hangen. En wat een leuke commentaren hebben ze geschreven, ze vonden ons tegelijk geil en lief voor elkaar bezig. We bedanken iedereen met een byebye gebaar en sluiten af, ons eerste proefuurtje online zit erop en de provider laat kort daarna weten dat het een succes was! Onze geldzorgen zijn voorbij…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9428 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Vluchtelingen (3, slot)”

Plaats een reactie