BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Bas en zijn moeder deel 2

Hier deel 2 van een ontzettend geile dag. Om er lekker in te komen lees dan deel 1 eerst even.

Bas loopt achter zijn moeder de trap op, hij kan het niet laten en strijkt met zijn hand langs de binnenkant van haar dijen, onder haar jurkje, omhoog. Ze kijkt glimlachend over haar schouder als ze stil blijft staan en haar benen uit elkaar zet. Zonder moeite glijden er twee vingers, langs haar string, haar rijpe gleufje in. Bas vingert haar even, als hij zijn vingers aflikt, loopt ze onvast door. In de badkamer kleed hij haar langzaam uit, drukt haar tegen zich aan en zoent haar vol op haar mond.

Sally frunnikt aan zijn broek, als hij los is glijd hij naar beneden. Haar hand pakt zijn kloppende lul door zijn boxer vast. Zo geil als ze nu is is ze jaren niet geweest. Het is nog ochtend maar hij heeft haar al menig maal klaar laten komen. Het liefst zou ze de hele dag, zijn forse en geaderde pik in zich willen voelen. Als ze zijn boxer ook laat zakken, stapt hij er uit. Ze kijkt even naar zijn rechtopstaande wapen met zijn glimmende eikel. Ze trekt zijn voorhuid over zijn knop die nu nog groter lijkt. Zakt door haar knieën, likt langs haar lippen en opent haar mond.

Bas ziet zijn moeder zakken en haar mond openen. Hij wil niets van dit schouwspel missen en blijft strak kijken. Zijn benen beginnen een beetje te trillen als ze haar tong langs zijn toompje en eikelrand voelt gaan. Hij hoort haar kreunen tijdens het likken en zuigen. Met één hand pakt ze zijn ballen en haar andere legt ze op zijn billen. Bas weet niet wat hem overkomt, hij hijgt “mam…wat…lekker…ooohh…jaa…”. Hij voelt een orgasme naderen en meteen een lichte pijnscheut, die zijn orgasme gelijk de kop in drukt.

Sally voelt zijn pik iets dikker worden en zijn ballen samentrekken. Snel knijpt ze niet te hard maar wel hard genoeg in zijn kloten, zodat hij niet klaarkomt. De jeuk en honger in haar kutje is gigantisch, ze wil al zijn zaad straks in haar genotsgrotje. Dit herhaalt zich nog tweemaal en dan staat ze op, kijkt in het beteuterde gezicht van haar zoon en zegt met schorre stem “je mag mijn mondje later volspuiten maar deze lading is voor mijn kutje, lieverd…”.

Bas is licht teleurgesteld maar zo geil en antwoord, met een quasi gemeen trekje, glimlachend “oké maar reken er niet op dat dat lang zal duren…” en drukt haar de douchecel in. Eerst wassen ze elkaar, hij besteedt extra aandacht aan haar kutje. Als hij zijn vingers uit haar trekt, tilt hij haar op als een veertje, automatisch slaat ze haar benen om zijn middel en haar armen om zijn nek. Bas drukt haar rug tegen de wand en legt zijn handen op haar billen en positioneert haar kutje boven zijn kloppende lul. Haar lipjes splijten open als hij haar langzaam laat zakken. Zonder moeite glijd ze, kreunend met gesloten ogen, over zijn neukstaaf. Bas hijgt in haar oor; “ben je klaar voor deze lading?” en begint haar over zijn pik te schuiven.

Sally genoot, hoe zijn lul in haar schoof, voor haar gevoel was het al veel te lang geleden dat ze geneukt was, ze leek op het moment wel een nymfomaan. Telkens als hij haar liet zakken stootte hij nu zijn pik omhoog, het leek of haar kutje gespleten werd maar ze genoot intens. Haar clit schuurde tegen zijn schaambeen, het water kletste op hen neer. Ze schreeuwde “IK…KOOOMM..”, haar grotje werd nog natter. Hij pompte nu als een malle zijn lul diep in haar, roepend “wil je mijn zaad..sletje…”. Sally genoot ervan dat hij haar “sletje” noemde en kwam weer klaar.

Bas pompte nu al enkele minuten behoorlijk stevig in haar, hij wilde haar een beetje straffen voor wat ze net bij hem gedaan had. Hij zag, op haar gezicht, dat ze intens genoot, haar pronte borstjes wiegden op zijn ritme mee. Telkens als hij diep in haar zat, kreunde ze luid. Hij voelde zijn ballen samentrekken, ramde zijn lul diep in zijn moeder en onder hard gebrul spoot hij enorme stralen zaad in haar.

Sally werd hard op zijn pik geduwd en voelt zijn sperma in haar buikje spuiten. Rillend van genot komt ze weer klaar, hij blijft maar spuiten. Als ze beiden weer een beetje bijgekomen zijn, tilt hij haar van zijn nog altijd harde lul en laat haar langzaam zakken, tot ze de grond raakt met haar voeten. Ze trekt zijn hoofd naar de hare en zegt “dank je schat…dat had je vriendinnetje nodig..” en kust hem teder.

Bas is smoorverliefd en supergeil, zijn lul is nog nooit zo lang hard gebleven. Als ze zich afgedroogd hebben, grijpt hij haar nog even vast, zegt zachtjes “ik hou van jou, mam..” en kust haar.
Sally trekt alleen een klein sexy slipje over haar billen en zegt een beetje lachend “dat is nodig, schat anders lek ik straks in de supermarkt..” dan laat ze elegant een niet al te lang, dun zomerjurkje over haar hoofd zakken. Bas kijkt hoe zijn moeder zich aankleed, zijn lul wipt weer iets op. Hij zou haar lekker strakke, natte kutje wel de hele dag om zijn lul willen voelen. Snel trekt hij een boxer en bermuda aan en zegt als hij haar een tik op haar billen geeft “ik zal hier de boel even doen als jij weg bent..”.

Sally maakt snel een lijstje en stapt in de auto terwijl Bas al met de stofzuiger rond loopt. Bas is klaar en zet de Senseo al vast klaar. Als hij de auto aan hoort komen loopt hij naar de deur en helpt met alles naar binnen dragen. Binnen kust Sally hem hartstochtelijk en vraagt lachend “heb je me gemist?”. Bas zegt niets maar laat zijn broek iets zakken, zijn enorme lul tekende zich af in zijn boxer. Pas toen zei hij grijnzend “zoveel, liefje…”.

Sally zag zijn lekkere lul, het was nog vroeg in de middag en ze had hem vandaag al een paar maal mogen voelen maar haar kutje lekte harder dan ooit tevoren. Haar slip was doordrenkt met haar sapjes, haar kutje leek wel verslaafd geworden aan zijn heerlijke genotsknots, maar toch zei ze met een hese stem “laten we eerst de boodschappen opruimen en een koffie doen”, “daarna hebben we alle tijd..” er met een steelse blik achteraan.

Samen ruimden ze de boel op, Bas had een komkommer vast en kon het niet laten om hem tussen de benen van zijn moeder, die voorover gebogen bij de vriezer stond, te steken. Ze klapte de vriezer dicht maar bleef net zo staan. Bas wreef nu iets, met het groene gevaarte, tussen haar benen en zag hem steeds meer gaan glimmen.

Sally voelde de nog koele komkommer tegen haar kruisje wrijven. Buiten haar ex, haar speeltjes en nu haar zoon had ze nog nooit iets anders in haar kutje gehad. Ze was botertjegeil en hijgde “neuk me met dat ding…schat..” en stak haar kontje geil omhoog.

Bas zet de komkommer tussen haar gezwollen lippen nadat hij haar slipje uitgetrokken had. Heel voorzichtig drukt hij hem centimeter voor centimeter dieper in haar. Hij staat verbaast te kijken als hij ziet dat ze meer dan tweederde van het gevaarte verwerkt heeft en continu kreunt van genot. Als hij hem nog iets aandrukt voelt hij weerstand, even slaakt ze een luide kreun, als hij nog iets meer druk geeft.

Sally voelt de komkommer tegen haar baarmoeder drukken, kreunt even hard als hij plots naar binnen schiet en hijgt “OOH..je neukt mijn baarmoeder.. niet dieper…”. Ze voelt hoe hij hem iets terug trekt maar in haar baarmoeder blijft en hem dan weer in haar drukt. Ze gilt het uit als ze bijna spuitend klaarkomt. Haar sappen stromen langs haar dijen omlaag.

Na enkele minuten lang haar baarmoeder geneukt te hebben trekt Bas de komkommer ver terug en pompt hem dan in de volle lengte terug. Als zijn hand tegen haar lipjes komt spetteren haar sapjes in het rond. Nu hij in een rustig tempo in haar pompte, keek hij naar haar mooie ronde billen die heerlijk trilden. Hij boog zijn hoofd en begon, terwijl hij kusjes op haar billen drukte en er aan likte.

Sally, rolt van orgasme in orgasme, bij elke stoot verdwijnen er enkele centimeters in haar baarmoeder. “Mijn god” dacht ze “hij weet al mijn gevoelige plekjes te vinden..” en kreunt steeds luider. Opeens voelt ze zijn mond en tong op haar billen, de meest wilde fantasieën vliegen door haar hoofd. Daar werd ze uitgetrokken toen zijn hand haar bil pakte, opzij trok en zijn tong haar sterretje beroerde. Ze hijgde “hmmm, jaaah…ga…doorrr…”.

Bas rook haar soppende kutje, zijn pik stond al een hele tijd strak tegen zijn buik. Voorzichtig likte hij over haar poepgaatje, als hij de komkommer uit haar kutje trekt likt hij haar nectar op en smeert het uit over haar poepertje. Hij drukt zijn tong tegen haar sluitspier, die zonder aarzelen wijkt. Hij neukte haar kontje met zijn tong.

Sally lag met een glazige blik in haar ogen te genieten van haar orgasmes. Niemand had ooit haar kontje gelikt en ze wist tot enkele minuten geleden niet dat ze daar zo van kon genieten en daar zelfs klaar van kon komen. Ze voelt zijn mond van haar kontje gaan, de komkommer werd abrupt uit haar kutje getrokken. Dan voelt ze zijn pik in één keer diep in haar verdwijnen. Haar opgerekte kutje past zich moeiteloos aan aan het maar iets kleinere formaat en haar kutspiertjes kneden zijn heerlijke pik als ze met schorre stem zegt “neuk me Bas…neuk me hard en diep…”.

Bas laat alleen zijn eikel in haar zitten, pakt haar heupen vast en begint zijn moeder hard te neuken. Hij voelt haar net toch behoorlijk opgerekte kutje in zijn lul knijpen en haar geil spetterd op als hij hard in haar stoot. Haar billen glimmen van haar sappen, met één hand kneed hij haar billen en wrijft haar geil ertussen. Zijn duim glijd over haar sterretje, langzaam drukt hij hem bij haar naar binnen.

Sally word gek van geiligheid, ze voelt zijn duim in haar aarsje verdwijnen terwijl zijn lul genadeloos in haar kutje pompt. Ze wordt nu in twee gaatjes tegelijk geneukt. Gewillig laat ze het gebeuren haar orgasmes zijn niet meer te tellen en roept uit het niets “oooh, Bas ik ben vandaag jouw hoertje…je mag alles met me doen..”.

Bas hoort haar lieve geile stem en voelt zijn ballen trillen, het zweet loopt van zijn hoofd. Dan kan hij het niet meer houden, slaakt met overslaande stem een kreet en spuit zijn zak weer leeg in zijn eigen hoertje, voor vandaag. “Hij mocht alles met haar doen zei ze toch?” ging er door zijn hoofd “nu hij had gezien hoe ze reageerde op haar kontje, zou hij haar graag ook anaal willen nemen” ging hij verder.

Sally lag uitgeput voorover op de vriezer uit te hijgen, ze had zijn zaad weer tegen haar baarmoeder voelen spuiten. Haar kutje was overgevoelig en kneep spastisch in zijn slapper wordende lul, die nu langzaam uit haar gleed. “Godver, joh..wat kun jij neuken..” kraamt ze zwaar hijgend uit. Als zijn eikel uit haar zuigende kutje glijd, lekt zijn zaad op de keukenvloer. Sally draait zich om, ziet de glimmende komkommer liggen, pakt hem op en likt haar sapjes eraf. Dan zakt ze door haar knieën, zuigt zijn lul schoon en likt zijn ballen.

Bas voelt haar tong over zijn overgevoelige eikel en ballen gaan en trilt op zijn benen, als ze opstaat. Hij pakt haar vast, ze tongen nog even, als ze tussen haar benen kijkt en zegt “jij bent schoon maar ik ga me even douchen, lieverd..”, grijpt de komkommer en loopt heupwiegend richting de badkamer. Bas heeft voorlopig even genoeg gehad, trekt zijn boxer en bermuda weer aan en loopt naar beneden. Bij de badkamer keek hij even om de hoek daar zag hij dat zijn moeder, met gesloten ogen, de komkommer diep in haar neukholletje pompte. Hij glimlachte en zei “eten we vanavond komkommer salade?” en liep door naar beneden om lekker nog even van de middagzon te genieten.

Sally pompte de komkommer tussen haar benen, dat hij even toekeek maakte dat ze klaarkwam. Ze liet het gevaarte in haar zitten toen ze zich afdroogde, ze trok snel een slipje aan om hem diep in haar te laten. Haar tepeltjes stonden stijf toen ze een klein, dun jurkje over haar hoofd trok.
Een beetje moeizaam liep ze naar beneden, riep of Bas ook iets te drinken wilde en liep met twee glazen wijn naar het terras.

Bas zag haar enigszins moeilijk lopen en dacht dat dat door de glazen kwam. Toen ze die op tafel zette en tegenover hem ging zitten keek ze hem grijnzend aan. Bas keek tussen haar benen toen ze die iets spreidde, begon te lachen en zei zachtjes “Jezus…mam…wat ben jij een sletje…”, toen hij de bult in haar kruisje zag. “Je wilt de komkommer toch nooit koud hebben?” zei ze terwijl ze het kruisje van haar slipje opzij trok.

Bas dacht; “wat ben ik blij dat in vanmorgen haar slaapkamerdeur heb opengetrokken” vanaf dat moment waren hun levens voorgoed veranderd. Zijn moeder die altijd netjes en degelijk was in zijn ogen, was veranderd in een seksbeest. Hij was intens blij want hij had haar alleen in zijn fantasieën misbruikt en vandaag al op verschillende manieren geneukt. Aarzelend vraagt hij haar “mam, nu dat gaatje bezet is mag ik je dan in je kontje neuken?

Sally denkt even na “hij is wel groot en ik ben daar nog maagd…maar zijn tong en duim in mijn kontje wond me wel op..”, kijkt hem aan en fluistert “dat mag schatje…maar wel heel voorzichtig want mama is daar nog nooit genomen..” en zakt iets onderuit.

Bas loopt naar haar toe en zakt door zijn knieën, trekt haar slipje uit en rolt haar jurkje omhoog. Zijn tong likt en zuigt aan haar clitje die stijf uit zijn schachtje steekt en zijn hand beweegt de komkommer in haar smachtende gleufje. Af en toe trekt hij hem uit haar en wrijft dan haar sapjes over haar sterretje.

Sally komt klaar als zijn mond haar clitoris blijft bewerken, ze voelt hoe hij wat druk met de komkommer op haar sterretje zet. Haar sluitspier ontspant door haar orgasme en voelt hem een paar centimeter in haar achterste verdwijnen. Zijn tong likt haar vocht uit haar kutje, ze kan wel schreeuwen maar smoort het met haar hand omdat ze buiten zitten. “Verdomme..wat voelt dat goed..” denkt ze en kreunt zachtjes hijgend “jaah..iets dieper, Bas…OOH..kut..ik kom klaaaaaaaarrr…”.

Bas ziet het geil uit haar kutje stromen, ontdoet zich snel van zijn broek en schuift zijn snoeiharde lul een paar maal in haar nog klaarkomende kutje. Hij trekt de komkommer uit haar kontje en plant hem gelijk diep in zijn moeders kutje, wat een iets te harde kreun oplevert. Hij pakt haar benen en legt ze tegen zijn schouders aan. Haar gevulde kutje staat recht omhoog, hij pakt zijn glibberige lul en zet hem tegen haar nog openstaande kontgaatje. Zonder moeite glijdt hij centimeter voor centimeter verder in haar maagdelijke, super strakke, kontje. Hij pakt haar hand en zet die op de komkommer.

Sally voelt hoe zijn pik dieper en dieper in haar darmen glijdt, haar hand pompt de komkommer in haar soppende kutje. Als ze zijn schaambeen tegen haar billen voelt, drukt ze de komkommer zo diep als ze kan verdragen in haar kutje en perst alle lucht uit haar longen. Haar ogen staan wijd open als ze hem verwilderd aankijkt en jammerend kreunt “ooohh wat zit ik vol..mijn god…aahh…Bas neuk m’n kont…spuit hem vol ..jaah..twee…grote…pikken..in…me…”.

Bas kijkt in haar verwilderde gezichtje en begint langzaam in haar te bewegen in haar maagdelijke kontje. Hij ziet haar vrije hand, haar tietjes kneden en aan haar tepels trekken, ze zuigt haar onderlip in haar mond en bijt er zachtjes op. Hij neukt haar inmiddels met lange halen en zij pompt de komkommer in het tegenovergestelde ritme in haar kutje. Ze begint steeds luider te kreunen. Bas pakt haar slipje van de grond, maakt er een prop van en drukt die zachtjes in haar mond. Zo neukt hij haar nog even door.

Sally proeft haar eigen sappen als ze haar slipje in haar mond krijgt. De twee beukende giganten in haar onderlijfje laten haar constant klaarkomen. Dan voelt ze zijn hand de komkommer uit haar kutje trekken, haar benen worden op haar schouders gedrukt. Zijn hand trekt het slipje uit haar mond als hij zijn bovenlichaam op haar laat zakken en voor hun monden elkaar vinden, in haar oor fluistert hij “ik ga zo in je kontje klaarkomen…”.
Nu ze zo ligt voelt ze hem nog dieper in haar komen.

Bas neukt haar nu met lange halen, hun gekreun wordt gesmoord door hun intense tongzoen. Net voor hij klaar komt voelt hij, dat zijn moeder een straaltje vocht uit haar kutje perst, tegen zijn buik. Dan maakt hij zijn mond los en hijgt zwaar “ik…kooom…Jezus…Christus…Oooh…ik spuit je kontje voool..” en plant zijn mond weer op de hare als hij zijn geile lading in haar darmen loost. Als zijn pik even later langzaam verslapt en uit haar glijdt gaat hij weer rechtop zitten en ziet hoe zijn sperma uit haar nog openstaande poepgaatje sijpelt.

Sally legt haar benen weer recht als zijn armen ze loslaten. Ze is nog nooit zo vaak en lekker klaargekomen. Zijn slappe lul drukt tegen haar uitgewoonde kutje en lekkende kontje. Ze is nog in de zevende hemel als hij zich, nog zwaar hijgend, van haar af laat glijden. Een kusje op haar kutje drukt en dan opstaat. Sally pakt zijn uitgestoken hand en met zijn hulp staat ze ook op. Haar kontje doet totaal geen pijn maar lekt nog steeds.

Samen spoelen ze zich af, Sally vraagt of hij nog wat wil drinken als ze zich afgedroogd heeft en naakt wegloopt.

Bas droogt zich af en ziet hoe haar lekkere billen zachtjes trillen bij elke stap. Hij prijst zichzelf ontzettend gelukkig, hoeveel jongens van zijn leeftijd kunnen zeggen dat ze de vrouw van hun leven neuken. Hij loopt naar beneden waar zijn moeder hem tegemoet loopt met een koud biertje en stralend zegt “die heb je wel verdiend, lekkere lover van mij..” en drukt een klein kusje op zijn mond. Als ze nog even tegen elkaar aan gekropen op de bank tv hebben gekeken en hun biertje op is zijn ze beiden loom en slaperig.

In bed kruipt Sally dicht tegen haar zoon aan ze strelen en kussen elkaar nog even en vallen dan beiden met een voldane grijns in een welverdiende slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 17384 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Bas en zijn moeder deel 2”

Plaats een reactie