BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

FWB is eigenlijk een collega.

Amanda had de afgelopen week hard gewerkt aan een groot project voor haar chef. Er gaat een boel veranderen binnen het bedrijf en zij is de diverse juridische zaken en de personeelsinformatie aan het voorbereiden, alles in het diepste geheim. Die middag had ze een bespreking gehad met haar chef en de bedrijfsjurist. Er moesten zo links en rechts nog wat wijzigingen gemaakt worden in de algemene informatie maar de dossiers op persoonlijk vlak waren allen goed gekeurd. “Lukt het jou om de aanpassingen voor vanavond 22 uur naar mij te mailen? Dan kan ik ze in het weekend doornemen.” Had hij gevraagd voordat hij naar huis ging.

Amanda liep naar de koffiecorner en keek opzij in de spiegelende ruit. Voor deze meeting had ze zich keurig opgemaakt, nagels donkerrood gelakt, lipjes gestift en haar borsten in een mooie BH en zijden blouse verpakt. Om haar uitstraling te benadrukken had ze het geheel in een mantelpakje gestoken. Dat mantelpakje staat mij geweldig, okay, het jasje is net een maatje te klein of mijn borsten te groot… bedacht ze zich.. Ze pakte haar borsten beet en tilde ze iets op. Ze rilde bij haar eigen aanraking. De meeting met haar chef en die advocaat… twee mooie midden dertigers in HUGO BOSS maatpakken pakken. Ze had gevoelt hoe haar lijf had gereageerd op de blikken en de stoute plaatjes die in haar hoofd op popten…

Nu ze even de rust had sloot ze haar ogen en een fantasie popte op. De beide mannen in pakken die haar op de vergadertafel leggen om de liefde met haar te bedrijven. Hoe de ene haar borsten uit haar BH vist en ze hem pijpt terwijl de andere haar rok omhoog heeft geschoven en haar poes likt. Weer voelde ze haar lichaam reageren. Haar tepels werden hard, haar poes werd nat. “Verdomme, het is als te lang dat ik geen seks heb gehad.” Dacht ze hard op.

Op dat moment hoort ze de klapdeur van de kantine dichtslaan en ziet Ammeth in haar ooghoek opduiken. Ammeth is de schoonmaker, een begin twintiger met donkere krullen, een fraai smoeltje en een lijf waarvan de sport afdruipt. Breed waar het moet en slank waar het past. Ze realiseerde zich net dat wat ze dacht niet in gedachte was geweest maar hardop. Ammeth keek haar aan. “Gaat het?” vroeg hij zacht. Ze kon wel door de grond zakken. Wat moest deze jonge knaap wel niet denken? Zij als hoofd HR en halverwege de veertig? Zou hij het überhaupt wel gehoord hebben? “Verdomme, je liet me schrikken.” zei ze. “Ik wist niet dat er nog iemand anders was, wat doe jij hier?” Hij keek haar aan. “Soms is het gemakkelijker om dingen te onderhouden als er niemand is, zoals de koffiemachines.” zei Ammeth terwijl hij een trolley naast de machine zette. Hij keek haar aan, “Waarom ben je hier zo laat?” wilde hij weten. “Ik moet belangrijke papieren en een presentatie afwerken.“ Ze is zich bewust van de ogen van de jonge man die over haar lichaam gaan. Hij huivert als ze haar nek en schouders rolt. Amanda weet verrekte goed dat haar borsten dan mooi uitkomen in het mantelpakje. “Ik ben gewoon zo gestrest” zucht Amanda.

Hij glimlacht. “Nou, als je niet regelmatig seks krijgt…” zegt Ammeth. “Oh mijn god, heb ik dat hardop gezegd” Amanda wordt knalrood. Ammeth grinnikt en zet een paar stappen naar haar toe. “Het is oké dat we geil worden… kan ik iets doen om te helpen?” Ze schrok van wat zijn opmerking kon inhouden… Zou hij haar willen neuken? Of zou hij haar willen helpen met de papieren. Dat laatste kon zeker niet!

“Nou, ik ben bijna klaar met de presentatie en wilde mijn laatste versie daar op het grote scherm willen proberen. Zou jij die zaal vast willen voorbereiden? Gordijnen dicht, licht aan en testen of het grote scherm werkt en zo?” Hij knikte van ja en startte een spoelprogramma op de koffiemachine. “Dat duurt vijf minuten.” Zei hij en beende weg. Amanda nam een slok koffie en keek de knul na. Ze voelde haar poes samentrekken. Zou ze het met zo’n jonge vent kunnen? Zou hij het haar kunnen geven? Als hij als lover net zo rustig en secuur was als, als huismeester dan zou hij een geweldige lover zijn bedacht ze zich. Weer nam ze een slok koffie. Zou ze het aandurven? Zou hij het doen? Was hij verlieft? Verloofd? Getrouwd? Ze wist het niet. Zelf was ze twee jaar terug gescheiden van haar vrouw en had de liefde met mannen ontdekt. Een lul van vlees was zoveel beter dan de kunststof troep waarmee Ezther haar mee had bemind. Ze rilde bij de gedachte weer eens een vent toe te laten. Toe te laten in haar armen, toe te laten in haar mond en toegang te geven tot haar lichaam.

Ze pakte haar laptop en liep naar de spreekkamer. Ammeth had alles gedaan wat ze had gevraagd. Hij had een filmpje gestart om te tonen dat het systeem werkte. Ze klapte haar laptop open en zocht de juiste verbinding. “Pak de HDMI2 ingang maar.” Zei hij. Hij zette het scherm op de zoekfunctie en liep om de tafel heen. Amanda boog voorover toen hij bij haar stond. Ammeth was ruim één meter negentig, bruin haar, een sportlijf. Hij rook dierlijk, een beetje naar zweet maar ook een zachte aftershave nam ze waar. Ze rilde opnieuw toen ze voelde hoe zijn ogen over haar lichaam gleden. “Zal ik de airco uitzetten of zal ik je opwarmen?” klonk het brutaal. Ze keek hem aan. “Ik weet dat je het wilt. Je zei het daar straks zelf.” Klonk zijn stem hees. “Of ben je bang voor een Mediterrane lul?” Ze huiverde bij zijn woorden en het idee. Ze kromde haar rug en duwde haar borsten naar voren brengent. Ammeth twijfelde geen seconden en greep haar beet. Hij zette zijn handen in haar flanken en trok haar naar zich toe. Haar tieten raakte zijn body, ze reikte zelf naar voren en bood hem haar lippen aan. Ze zoenden.

Haar handen gingen naar zijn rug en vandaar naar zijn kont. Terwijl hun tongen worstelden kneep ze in zijn krachtige billen en duwde zijn bekken tegen haar lichaam. Zijn harde lul perste ze tegen haar onderlijf. Ze rilde bij het formaat dat ze voelde, niet de dertigcentimeter lange voorbindpik van Ezther maar een vrijwel even groot geslacht van een man. Hij duwde haar naar achteren, tegen de tafel. Hij ging door zijn knieën zijn handen doken onder haar rok. Met een krachtig ruk trok hij haar slipje omlaag, ze stapte uit het broekje. Hij ging staan en keek haar aan. Terwijl ze in zijn bruine ogen verdronk begonnen zijn handen de knoopjes van haar colbertje los te maken. Hij trok het jasje omlaag, haar armen waren gevangen in de mouwen. Zijn handen gleden over de gladde zijden blouse, haar huid verkennend. Toen hij de randen van haar BH voelde deed hij een stapje terug. “Weet je het zeker?” vroeg hij. Zijn handen gingen van haar flanken naar haar heupen. Haar lichaam schreeuwde dat hij door moest gaan, haar hoofd wilde dat ze veilig was voor anderen. “Ik wil alles…” kreunde ze. “Wil je de deur van de spreekkamer afsluiten? Dit wordt ons moment.” Hij liet haar los en deed de deur op slot.

Intussen had Amanda haar armen uit haar colbertje bevrijd. Gulzig ging zijn handen naar haar flanken. “Raak me aan…” steunde ze. Ammeth greep haar borsten beet en kneep er zachtjes in. Haar tepels sprongen naar voren. Hij zag ze en kneep er één voor één in. Ze kreunde. Hij duwde de rok omhoog zodat hij tussen haar gespreide benen kon staan. Toen begon hij de knoopjes van haar blouse los te maken. Haar handen gingen naar zijn torso en via zijn buik naar zijn kruis, Ze volgde de randen van zijn geslacht door zijn joggingbroek heen. Het laatste knoopje lag net boven de band van haar rok. Hij trok de panden van haar blouse opzij. Hij floot zachtjes toen hij haar borsten door haar BH bespeelde. Ze greep zijn pik beet en trok er zachtjes aan. Hij viste haar borsten uit de cups van haar BH en nam één voor één haar gevoelige tepels in zijn mond en beet er in. Daarna waren het zijn lippen die haar tepels bespeelden. Zijn linker hand schoof tussen haar benen opzoek naar haar kut. Ze duwde hem naar achter en trok zijn broek omlaag. Zijn donkere pik in haar zachte hand met keurig gelakte nagels. Zijn vingers spreidde haar gladde, natte schaamlippen. Ze was zo nat! Voorzichtig perste hij twee vingers in haar schede. In het tempo waarmee ze hem aftrok stootte hij zijn vingers in haar.

Hij reikte naar voren en weer vonden hun monden elkaar. Plots stapte hij naar achter en bekeek haar. “Kohlere wat ben je mooi.” Ze liet zijn pik los en greep de hand waarmee hij haar vingerde. Ze trok de hand omhoog en ze likte zijn vingers. Hij duwde haar achterover op de vergader tafel en kuste haar dijen. “Jaaaaa…. Lik mijn kutje!” die opdracht had hij niet nodig en zijn mond ging naar haar poes. Ze was blij dat ze het vorige weekend naar de sauna was geweest en dat ze haar kruis glad geschoren had. Het likken van haar lipjes en zijn sabbelen op haar clit gaat geweldig. Dat stuwt hij weer een vinger in haar schede. Ze kreunt en weet dat zo op deze manier snel zal komen. Even twijfelt ze… Op zijn hand komen en hem daarna helpen of… Dan gaat het snel en ze geeft zich over aan Ammeths mond en hand. Zelf streelt ze haar borsten en trek aan haar tepels. Ze voelde hoe haar orgasme kwam aanstormen ze rilde, schudde en haar schede trok samen om zijn vinger hij ging door met likken tot ze hem weg duwde. Hij keek haar trots aan. Ze bloosde bij het zijn van zijn van haar sap glimmende gezicht. Hij stapte naar achteren en Amanda gleed van de tafel. Brutaal keek ze hem aan. “Wil je mijn mond of mijn kut?” Hij grinnikte zelf verzekerd. “Ik hoef niet te kiezen. Ik wil eerst je mond en daarna je poes!” Ze grinnikte en dacht dat hij blufte. Ze keek hem schalks aan en trok haar blouse uit gevolgd door haar BH los. Haar rok hield ze aan. Ze duwde hem naar achteren. “Zitten op de tafel!” gebood ze hem.

Amanda greep zijn harde geslacht en reikte naar voren, haar tieten om zijn pik sluitend en ze zoende hem. Ze perste haar borsten samen om zijn pik en hij begon te stoten. Na een paar minuten voelde ze vocht tussen haar borsten. Hij lekte voorvocht! Ze dook omlaag en nam zijn eikel in haar mond en mat haar hand begon ze hem af te trekken terwijl ze hem pijpte. Een man die in haar mond klaar zou komen… het idee was… NIEUW voor haar, nog nooit had ze dat ervaren. Ze besloot er voor te gaan. Even liet ze zijn pik uit haar mond glijden en trok de voorhuid omlaag. Ze wist dat zijn geslacht zo nog gevoeliger zou zijn. Hij kreunde goedkeurend toen haar mond over zijn eikel sloot. Weer gaat haar hand heen en weer over de schacht van zijn pik, weer proefde ze zijn voorvocht. Haar tong ging traag om zijn eikel. Hij kreunde en zijn handen gleden in haar lange blonde lokken. Hij duwde haar mond verder over zijn geslacht en ze schrok. Ze liet haar mand van zijn geslacht glijden en hij stootte zijn pik in en uit haar mond, als of hij haar neukte… Maar dat zou later volgen had hij belooft. Zijn stoten gingen dieper en harder, een brul en ze voelde zijn pik zwellen en proefde zijn zaad in haar mond. Hij liet haar niet los, spurt na spurt zaad werd in haar mond gespoten. De smak was bitter, niet iets waar ze van hield, maar toen zijn grip op haar hoofd afname slikte ze zijn zaad door. Ze kroop bij hem op de vergadertafel en knuffelde hem. Na een korte rust keek hij haar aan. “Ik moet het alarm controleren, dat gaat er anders automatisch op en weten we zeker dat we betrapt worden.” Ze lachte terwijl hij in zijn blote kont het kantoor in rende.

Toen hij terug kwam had hij twee bekers koffie mee genomen. “Even aansterken?” vroeg Amanda schalks. Hij streelde haar buik en borsten terwijl hij een slokje van de warme drank nam. Ze keek hem aan en liet haar ogen over zijn lijf gaan. Ze was zo druk geweest dat ze daar geen tijd voor had genomen. Zijn slappe lul hing iets naar links, zijn buik had een lichte sixpack, op zijn linker borst stond een kleine tattoo van een konijn. Haar vinger gleed er over heen. Hij lachte. “Dat ga je wel merken…” Ze omhelsde hem en weer zoenden ze. Zijn handen gingen weer naar haar borsten. Haar hand ging naar zijn pik. Binnen de kortste keren stond zijn geslacht trots recht. Amanda nam plaats op de rand van de tafel en tilde haar rok op. Ammeth wist wat ze wilde en zonder omhaal stapte hij tussen haar dijen. Amanda nam zijn pik, sjorde er aan en haalde zijn eikel tussen haar natte schaamlippen heen en weer. Hij duwde zachtjes en ze kantelde haar bekken en hij gleed naar binnen. Ze keek omlaag, tussen haar machtige borsten door naar hoe zijn pik in haar drong. Zijn handen gingen naar haar billen en traag begon hij te stoten. Ze kreunde telkens als zijn schaambeen haar kale heuvel raakte. “Toe dan, doe het met mij.” Ze trok zijn body aan haar schouders naar haar toe. Zijn body tegen haar borsten, zijn pik diep in haar poes. Een echte lul voelde zoveel beter als een rubber of hardplastic variant! Ze kreunde luid. Ammeth versnelde en hield plots stil.

“Op je knieën! Op de tafel! Hij trok terug en ze keek hem aan. Ze ging staan en keek hem aan terwijl ze haar rok uit trok. Toen ze op tafel klom met alleen haar pumps nog aan voelde hij zijn hartslag stijgen. Amanda zat op leunde op haar onderarmen en duwde haar kont naar hem toe. Hij streelde haar kont en ging op tafel zitten. “Niet in mijn kont…” klonk ze onzeker. “Ik ben geen viezerik.” Antwoorde hij en kapte haar heupen beet. Amanda nam zijn pik in haar hand en leidde hem naar haar kut. Met één harde diepe stoot schoot hij zijn pik geheel in haar. Het geluid van het tegen haar kont klappen van zijn lijf tegen haar kont werd afgewisseld met hun gekreun. In het grote zwarte beeldscherm zag ze hun weerspiegeling. Een blonde vrouw die op haar knieën zat en geneukt werd door een jonge Mediterraan. Haar borsten schommelden bij elke stoot. Zijn ene hand greep haar schouder terwijl zijn andere hand een borst greep. Amanda voelde de wereld onder haar weg zakken en voelde hoe ze begin te komen. Vanuit alle hoeken van haar lijf voelde ze haar orgasme aanstormen. Ze spande nog één keer al haar spieren en keek in het scherm en zag hoe Ammeth zich oprichtte. En ze voelde een paar harde diepe stoten en haar orgasme overdonderde alles. Ze zakte door haar armen en sidderde van haar orgasme. Diep in de verte voelde ze ook de huismeester klaarkomen. Zijn zaad diep in haar lozend. Met zijn pik nog diep in haar rolde ze op haar zij en samen lagen ze zo lepeltje-lepeltje op de vergadertafel.

Toen Ammeths pik begon te slinken en uit haar gleed droop zijn zaad op de grote tafel. Na een laatste knuffel gingen ze samen van tafel. Ammeth liep de vergaderzaal uit en kwam terug met een stapeltje handdoeken. Ze fristen zich op en met een belofte dat deze ervaring tussen hun zou blijven vertrok Amanda naar huis en maakte Ammeth zijn werkzaamheden als huismeester af.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 9376 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “FWB is eigenlijk een collega.”

Plaats een reactie