BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zomerschool

Ik ben nu ik dit verhaal schrijf, een 26 jarige man. Mijn naam is Marty, in dit verhaal waar ik mijn zomervakanties ervaringen beschrijf heet ik Martine.

Mijn jeugd heb ik samen met mijn ouders op het platteland in Engeland 150 km van Londen doorgebracht, Mijn vader was mede eigenaar van een landbouwmachine-dealers bedrijf met meerdere filialen verdeeld over Engeland.

Door zijn drukke baan was hij vaak weken van huis en waren de gezamenlijke vakantie eerde uitzondering dan vanzelfsprekend.

Om mijn moeder te ontlasten werd ik in de zomervakantie naar een zomerschool (internaat) gestuurd.

Waarom mijn moeder voor dit internaat gekozen heeft ga ik jullie nu proberen uit te leggen.

Ik had van kleins af aan al een nylon fetisch, ik speurde dagelijks de wasmanden af naar gedragen nylons van mijn moeder.

Ik was dolgelukkig als ik er een vond en nam hem dan mee naar mijn slaapkamer, ik vond de geur zo intens lekker de zachtheid van de Nylons in combinatie met de geur van mijn moeder maakte mij wild van verlangen.

Ik was 16 jaar en vlak na mijn verjaardag werd ik betrapt, ik lag naakt op bed en ik had nylons van mijn moeder aan , mijn pik was stijf zonder dat ik er mee speelde, ik was mij toen nog niet bewust van aftrekken laat staan een orgasme.

Mijn moeder kwam mijn kamer binnen, en zag mij liggen, ik schrok en trok snel een laken over mij heen. Mijn moeder reageerde in eerste instantie nogal kortaf, ze zei ik ben blij dat ik jou eindelijk betrap, ik had al een vermoeden dat jij mijn nylons uit de wasmand haalde.

Ze bleef in de deuropening staan, ze was weer oogverblindend mooi en droeg zelf ook nylons onder haar mantelpakje.

Ze kwam op mij af en trok het laken van mij af, mijn pikje was klein maar stond kaarsrecht overeind.

Nou nou reageerde ze, is het zo erg met jouw fetisch gesteld?

Ik verontschuldigde mij, mijn hoofd was vuurrood, moeizaam bekende ik mijn liefde voor haar nylons. Ik vertelde haar dat ik de geur zo intens beleefde, waarop er een kleine glimlach op mijn moeders gezicht verscheen,

Zij boog voorover en gaf mij een zoen op mijn voorhoofd, zo dat is er uit zei ze, ik ben blij dat jij het nu opbiecht, en wees gerust ik ga het ook niet verbieden, alleen wil ik geen stiekem gedoe meer hier in jouw slaapkamer.

Voortaan na schooltijd mag jij gewoon mijn nylons dragen, na een week waar ik alleen naar school kleren aan had en thuis op de nylons na helemaal naakt was zei mijn moeder dat ik geen gedragen nylons meer aan mocht doen, voortaan draag jij nieuwe of gewassen nylons, ik schrok, ik was teleurgesteld, zou ik de geur van mijn moeder gaan missen. Mijn moeder zag mijn teleurstelling en reageerde hierop met een geruststellend maar ook een schokkende belofte. Ik mocht aan haar voeten en benen ruiken als ik daar de behoefte aan had.

Mijn moeder zei je hoeft er niet om te vragen jij kunt als je de behoefte hebt het aangeven door te gaan kruipen.

Zo ontstond er een vurige relatie tussen mij en mijn moeder, ik kroop vaak ik kuste en likte vaak haar nylonvoetjes en benen. De geur was 10x intenser mijn keiharde maar kleine erecties waren het gevolg hiervan.

Dit alles heeft mijn moeder bewogen om via internet sites meer informatie over Moeder zoon relatie te vinden, ze ging deelnemen aan een forum waar moeders openlijk spraken over hun zonen met dezelfde nylon fetisch als mij.

Zo werd ze op de hoogte gebracht van het internaat ofwel de zomerschool, deze school was voor sissyboys vanaf 16 jaar. Mijn moeder kreeg toestemming om in de zomervakantie samen met mij een kijkje te komen nemen op een zondag als ook de ouders van deelnemende zonen het internaat mochten bezoeken.

Ik keek er naar uit, al wist ik niet wat ik mij erbij voor kon stellen.

Het was de tweede zondag in onze zomervakantie mijn moeder had de afspraak gemaakt, wij werden om 11 uur verwacht dus vertrokken wij al om 7 uur, het was een autorit van 3 tot 3,5 uur mijn moeder wilde geen onverwachte vertraging oplopen en koos dus voor 7 uur als vertrek tijd.

Ik wist dat het een school was voor jongens die liever meisje waren of zonen van ouders die liever een dochter hadden.

Mijn moeder was al aangekleed toen ze mij kwam wekken. Ze zei opstaan, wassen en aankleden wij vertrekken over een half uurtje.

Ze had tot mijn verbazing een zomerjurkje voor mij gekocht, dit jurkje draag jij vandaag met deze nieuwe nylons een slipje is niet nodig jij zal vanmiddag begrijpen waarom niet, hierop reageerde mijn pikje meteen. De erectie was weer vol en bleef ook aanhouden toen ik mij had aangekleed, was mijn erectie duidelijk te zien onder mijn redelijk kort jurkje. De holdupbandjes om mijn dijbenen waren half zichtbaar.

Draai je eens om laat mij jou eens bekijken zei mijn moeder toen ik de keuken kwam waar mijn moeder aan het ontbijt zat.

Mooi zei ze het ziet er leuk uit en ik zie dat jij het ook bijzonder vindt, ja mam zei ik, ik voel mij zo bevrijd u laat mij zijn wie ik wil zijn.

Kom eet je boterham op en doe even snel de afwas dan vertrekken wij.

Tijdens de autorit ging het gesprek over maar een ding het internaat en de informatie die mijn moeder van andere ouders had gekregen over de zomerschool.

Na ruim 3 uur rijden zei mijn moeder martine wij zijn er bijna de tomtom geeft het aan. Ik kleurde rood hoorde ik het goed noemde mijn moeder mij martine?

Mijn moeder stuurde van de hoofdweg af een kronkelend B weggetje voerde ons na enkele kilometers naar een gigantisch groot landhuis omheind met een hoge muur en meerdere poorten. Mijn moeder zocht contact via de intercom die via haar zijraampje bereikbaar was.

Goedemorgen Ik ben Mevrouw De Zeeuw met zoon martine ik heb ons opgegeven voor een kennismaking en voorlichting middag voor toekomstige leerlingen.

Klopt ik zie de afspraak staan zei een lieftallige vrouwenstem, de poort ging langzaam open, rij maar door en parkeer rechts naast het hoofdgebouw, okey zei mijn moeder en ze reed met een brede lach op haar gezicht het landgoed op.

Er stonden maar 2 andere autos op de parkeerplaats, mijn moeder zei of wij zijn te vroeg of er komen deze zondag maar weinig ouders hun zoon bezoeken.

Beide stapte wij uit, ik liep hand in hand met mijn moeder naar de hoofdingang trek je jurkje even netjes ik kijk zo tegen jouw billen aan, mijn jurkje was tijdens de reis iets te ver omhoog gekropen, ik trok het weer in model maar toch had ik het gevoel dat het jurkje korter was dan toe ik het thuis had aan getrokken. Ik gaf mijn gevoel aan bij mijn moeder waarop zij zei dat het wellicht door de spanning komt, jij ziet er schattig uit moedigde ze mij aan. Wij werden ontvangen door een typisch Engelse schooljufvrouw een oudere vrouw een vrouw van dezelfde leeftijd als mijn oma,s, ze stak haar hand uit en schudde de hand van mijn moeder, welkom ik ben blij dat u voor deze bijzondere zomerschool heeft gekozen. Ik heb uit ons mailverkeer begrepen dat martine nog te jong is om de hele zomer hier te mogen verblijven. Ze keek mij aan en legde een hand op mijn schouders, dus jij bent martine het sissy zoontje met een bijzondere nylon fetisch. Ik keek mijn moeder aan die mij aanspoorde om mij netjes voor te stellen. Ik gaf de Lerares een hand en gaf beleefd een bevestigend antwoord.

Dan ben jij hier op je plaats, dan is dit internaat een speeltuin voor jou. Zo zei mijn moeder toen ze mij aan keek wat een lieve Schooljufvrouw, ik ben de school princilpal verbeterde zij mijn moeder. Kom binnen jullie zijn de eerste zo kan ik alle aandacht aan jullie geven. Om 12 uur zijn de ouders welkom wij verwachten een redelijke drukte omdat het zo mooi weer is willen de ouders in onze bloementuin verblijven en relaxen.

De tuinen en dus ook onze bloementuin komen wij tijdens de rondleiding wel tegen. Eerst maar even naar mijn kantoor voor nadere kennismaking zo kunnen wij checken of wat wij bieden ook dat is wat U uw zoon wilt laten ondergaan.

Is martine op de hoogte vroeg ze aan mijn moeder toen wij aan haar indrukwekkend bureau zaten, ik hoorde mijn moeder niet antwoorden, ik was te veel onder de indruk ik keek vol verbazing de kamer rond, overal hingen fotos van jongens in veel te korte niets verhullende sissy jurkjes.

Alle sissy-boys stonden er met blote billen op vanwege de veel te korte sissy outfitjes ook hadden ze allemaal een volle erectie op de foto. Mijn verbazing viel mijn moeder en de Principal ook op, vind je het mooi vroeg ze mij, ik kon het niet ontkennen ondanks dat ik ook erg geschrokken was. Het is een natuurlijke reactie van schaamte en gebrek aan ervaring zei de Principal. Maar eenmaal als leerling op deze school zal jij en jouw ouders het als heel normaal gaan beschouwen, jij kan, nee jij moet hier jezelf gaan ontwikkelen tot de ideale sissy zoon.

De Principal betrok mij meer in het gesprek en wilde weten of mijn nylon fetisch voldoende was om hier zes weken onder een streng regiem mijn zomer vakantie te kunnen doorbrengen

Mijn moeder wilde haar overtuigen want ze wilde niets liever dan mijn inschrijving voor volgend jaar nu al geregeld te krijgen.

Toon Mevrouw eens wat wij hebben afgesproken als jij aan mijn nylons wilt ruiken en likken.

Ik stond op uit de stoel en zakte door mijn knieeen al kruipend kroop ik naar mijn moeder en likte door de open voorkant van haar schoenen aan haar tenen. Ik nam grote happen lucht in mij op. Ik rook de intense heerlijke geur van nylon en vermoeide voetjes, de autorit heeft veel energie van mijn lieve moeder gevergd.

Mijn Moeder zei dat ik niet haar voetjes moest aanbidden maar de voetjes van mijn toekomstige Meesteres.

Ik kroop langs het grote Bureau waar de Meesteres haar stoel al zijlings had gedraaid en een van haar hakkenschoenen had uit gedaan zodat ik ook haar voeten kon kussen, de geur was anders maar zeker niet minder intens. Ik likte met mijn tong haar tenen ik duwde met mijn tong haar nylons tussen haar tenen wat de geur en smaakpupillen op mijn tong nog meer deed versterken.

Kon dit maar eeuwig duren dat was het enigste waar ik op dat moment aan dacht. Het gesprek tussen mijn moeder en mijn toekomstige Meesteres ging volledig aan mij voorbij. Mijn aandacht ging uit naar haar voet haar hiel en kuitbeen ik hoopte dat ze te vrede was.

Plots kreeg ik een warm gevoel in mijn onderbuik kreeg een rilling die ik nog nooit eerder gevoeld had althans niet in deze heftigheid.

Ik voelde druppels uit mijn pikje lekken over mijn eigen benen ze bleven achter de holdupbandjes hangen zodat het niet zichtbaar was.

Zo zo zei de Directrice, dat maak ik niet vaak mee dat bij een kennismaking zoonlief al zo dankbaar onderdanig is.

Mijn Moeder was trots op mij maar ook op haarzelf, ik hoop dat hij volgend jaar als hij de leeftijd heeft hier welkom is, dat komt vast wel goed reageerde mijn toekomstige Meesteres.

Ga maar eens staan zei de Directrice ik stond op en trok snel mijn jurkje naar beneden zodat mijn natte bovenbenen niet zichtbaar waren, mijn erectie was wel zichtbaar en na een paar seconde ontstond er een nat plekje op de plaats waar mijn pikje tegen het stof aandrukte

De Meesteres gaf aan dat ze aan mijn likken merkte dat ik en wanneer ik een hoogte punt bereikt had, haar ervaring hierin was dus erg groot. Ze tilde mijn jurkje op en oordeelde dat het waarschijnlijk mijn eerste orgasme was omdat er maar minimaal sperma te zien was. Ik kon het niet bevestigen, voor mij was de rillingen in mijn buik een nieuwe ervaring in mijn ontwikkeling. Mijn moeder zei wel dat ze dit nooit heeft gemerkt aan mij en bevestigde dus dat dit mijn eerste orgasme zal zijn geweest.

Het is tijd voor de rondleiding voordat het te druk wordt, volg mij maar we gaan eerst naar onze leslokalen

3 lokalen waren er, een leslokaal voor de nieuwkomers de eerste jaarleerlingen een lokaal voor de 17 en 18 jarige en een lokaal voor de oudere leerlingen tot 22 jaar.

Alle lokalen waren keurig en structureel ingericht alles straalde discipline uit, strafbankjes stonden prominent centraal in het midden van het lokaal.

Aan ieder leerling-bureautje stonden twee stoelen een ervan was voorzien van een vaste dildo. Mijn moeder vroeg waarom dat zo was.

De Directrice gaf uitleg. Ieder ochtendlesuur wordt afgesloten met 15 minuten anaal-training dit doen de sissy boys zelf door op de dildo te gaan zitten, een schoolbel geeft aan wanneer er van stoel gewisseld moet worden. De eerste jaarleerlingen mogen nog glijmiddel gebruiken de oudere moeten het met eigen speeksel doen dus zonder hulp van glijmiddel.

Klisma spoelingen zijn dus ook een dagelijks ritueel. Gezamenlijk krijgen alle leerlingen hun spoeling tussen half 8 en 8 uur in de centrale grote toiletruimte hangen een 30 stuks klisma zakken die hun kontjes een half uur lang met twee tot drie spoelbeurten vullen en schoonmaken.

Het ontbijt krijgen ze pas in de middagpauze mede omdat wij de lokalen en stoelen schoon willen houden en ten tweede omdat wij slankheid een must vinden voor femboys.

Ooo dat is wel heel erg mooi voor de sissy boys zei mijn moeder, ja bevestigde de Directrice de oudere leerlingen wisselen binnen enkele seconde van stoel zodat de les weinig of geen vertraging oploopt. De eerste jaars zijn in het begin erg onhandig en daarom zal er de laatste 15 minuten van les volgen weinig meer terecht komen. De Lerares of leraar zal iedere femboy helpen en waar nodig bestraffen als het niet lukt.

Wij lopen verder naar het toilet, een grote ruimte wat veel weg heeft van een douche en toilet ruimte van een openbaarzwembad.

Hier vinden de spoelingen plaats alles is er op ingericht, lange rijen roestvrijstalen relingen met op verschillende hoogte opstapranden waar femboys op moeten gaan staan en over de stang heen bukken, 2 meter boven die reling is nog een roestvrije stang waar de klisma-zakken aan hangen. Het maakte diepe indruk op mij. Ik vroeg mij stil af hoe het hier uit zou zien als de boys hier op een rijtje gebukt staan.

Martine zei de Directrice als je wilt en als je moeder er geen bezwaar tegen heeft dan mag jij nu al een klisma ervaren.

Ik keek mijn moeder aan, zij knikte ja naar de directrice, ik kreeg geen tijd om te antwoorden de directrice greep mijn jurkje aan de onderkant vast en trok het in een beweging over mijn hoofd uit. Ga daar op de hoogste opstaprand staan en buk je over de stang heen.

Ik liep naakt met alleen mijn holdup nylons aan naar binnen, mijn moeder pakte mijn hand en leiden mij naar binnen, kom klim erop en buk je maar. Ik stond al een tijdje in de houding toen de directrice binnen kwam gevolgd door een oudere man met een rubberen short aan. Hij stelde zich voor aan mijn moeder en gaf aan dat hij een van de mannen was die iedere morgen voor lege en schone sissy kontjes zorgde.

Mijn moeder kon een lach niet onderdrukken en zei dat dit haar stoutste dromen oversteeg.

De oudere man trok rubberen handschoenen aan en kwam achter mij staan. Hij maakte complimentjes, zo jong zo maagdelijk zo glad en haarloos, ik kon wel al een eerste jaars zijn zei hij. Ik voelde zijn handen op mijn billen, hij trok ze langzaam iets uit elkaar zodat mijn sterretje in volle omgang zichtbaar was, zelfs hier zie ik geen enkel haartje hooguit iets van zachte haartjes, en hij wees met zijn vingers waar hij de haartjes zag groeien mijn moeder keek er naar en verontschuldigde zich. Nee dat hoeft niet zei de directrice dit is ook niet besproken in ons mailverkeer, echter als hij eenmaal als leerling ingeschreven staat zal hij hier wekelijks aan behandeld worden, iedere femboy zal tijdens zijn verblijf geheel haarloos zijn vanaf zijn hals tot aan zijn tenen.

De oudere man had in tussentijd al mijn sterretje bewerkt ik voelde zijn vinger tussen mijn billen op en neer glijden en bij iedere aanraking van mijn sterretje duwde ik mijn billen iets omhoog. Mooi zei de man, houd je niet in dit is een normale reactie en hij duwde een vinger tegen mijn sterretje nu duw je billen omhoog riep hij. Doorbreek de weerstand laat mijn vinger binnen zei hij, mijn sluitspier verslapte ondanks de spanning die ik ervoer, ik voelde zijn vinger mijn sluitspier passeren. Mijn moeder vroeg of iedere leerling dezelfde aandacht kreeg waarop de man antwoorden, helaas was het maar waar, had ik die tijd maar, maar u begrijpt als hier gemiddeld 20 tot 25 femboys behandeld moeten worden een half uur erg kort is. Het gaat hier ook om het resultaat en veel minder om de aandacht, daar zijn weer andere activiteiten en gelegenheden voor.

De man trok zijn vinger terug op het moment dat hij het spruitstuk van de klisma inbracht. Hij duwde het ver genoeg naar binnen zodat het bleef zitten, hij draaide het kraantje open en mijn kontje werd langzaam gevuld met een warm vloeistof. De man zei dat ik mijn sluitspier weer moest aantrekken houdt het goedje binnen zei hij, ik bepaal wanneer jij naar het toilet mag gaan om het eruit te persen.

Mijn moeder was enthousiast en kwam voor mij staan, lieverd hoe bevalt het, is deze dag tot nu toe wat jij ook verwacht had. Ik knikte ja.

De man sloot het kraantje en trok langzaam het spruitstuk eruit. Hij sloot mijn open kontje af door zijn vinger op mijn sterretje te drukken, hij hield zijn vinger in die positie totdat hij voelde dat mijn kontgaatje dicht geknepen was.

Heel goed zei hij, jij bent een snelle leerling, ik hield het niet meer ik hoop dat hij snel toestemming geeft en ik naar het toilet mag gaan. Het duurde en duurde ik wist mij geen raad. Ik kon mijn niet meer beheersen en daar spoot ik een enorme straal warm water met poeprestjes naar buiten. Dit is zo mooi zei de man tegen mijn moeder, dit gebeurd echter niet als ze allemaal hier staan, maar uw zoon heeft een uitzondering op deze regel.

Nadat ik alles had uitgeperst volgde de tweede klisma, ook deze mocht ik na tien minuten uitpersen. De hele vloer was bedekt alleen bij de tweede klisma was er nauwelijks nog iets van poeprestjes meegekomen, zo deze is schoon zei de man tegen de directrice, ik ga de vloer schoonmaken zodat er ouders straks ook gebruik kunnen maken van het toilet.

Wij gaan verder zei de directrice tegen mijn moeder. Mijn jurkje was weg de directrice had mijn jurkje opgeborgen in haar bureau, ik liep hand in hand met mijn moeder door het internaat, mijn holdups en hakkenschoentjes waren mijn enigste kledingstukken. Ik voelde mij vrij dit is wat ik wil. Wij kwamen bij een van de recreatie ruimtes waar de oudere femboys zich hadden verzameld, ze waren gekleed zoals op de fotos die ik eerder had gezien in het kantoor van de Directrice. Mooie satijnen jurkjes die al plooide ruim boven hun navels en de onderkant van het satijn hield op net boven hun billen, waar aan de voorkant door een ruime split hun pikjes zichtbaar maakte. De meeste hadden een erectie daar waar sommige bij het zien van de Directrice zich snel omdraaide met hun rug naar ons toe gingen staan. De Directrice had meteen in de gaten waarom zij zich omdraaide. Ze liep met een stevige pas de recreatie ruimte in, is dit wat ik denk dat er aan de hand is vroeg ze de femboys in het algemeen. Iedereen draait zich om ik wil iedereen controleren zei de Directrice. 9 van de 12 femboys draaide zich gehoorzaam om, 3 twijfelaars draaide zich langzaam om en hielden hun ogen naar de grond gericht. De Directrice sprak de groep toe, het is Zondag de dag dat jullie ouders op bezoek komen dus de dag dat jullie de hele dag een erectie moeten hebben, hoe kan het nu zo zijn dat drie van jullie zich niet aan het reglement houden.

Waarom helpt niemand van jullie een zusje hun aan haar erectie, Ik ben in jullie als vriendinnen groepje teleurgesteld, maandag zal de straf hard zijn. Al snel waren meerdere handjes de slappe pikjes van hun zusjes aan het stimuleren daar waar andere femboys hun eigen erectie op pijl hielden.

Mijn moeder vroeg aan de Directrice hoe deze femboys hun erectie een zondag lang konden volhouden, waarop de Directrice zei dat dit de oudere femnboys waren die al jaren de zomer school bezocht hebben en dus dankzij de veelzijdige opleiding hier in principe geen moeite mee hebben. En door de spanning en opwinding voor hun ouders zal hun erectie nog voller zijn. Kijk maar eens naar martine haar pikje is nog steeds stijf, mijn moeder keek mij aan en gaf de Directrice lachend gelijk.

De rondleiding ging verder wij kwamen langs een boetiekje waar tweedehands sissy jurkjes verkocht werden. De sissy boys zaten allemaal in hun groei periode waardoor jurkjes vaak te klein werden om te dragen.

De directrice vroeg of ik een modelletje wilde passen. Ja dat wilde ik wel, ik vond de oudere femboys heel aantrekkelijk uitzien, heb jij een voorkeur voor kleur? Nee die had ik niet, dus zocht de Directrice er zelf eentje uit, een licht blauw satijn achtig jurkje met ook een grote split aan de voorkant. Ja dit is een voorwaarde die wij stellen aan hun school outfitjes zei ze tegen mijn moeder, waarop mijn moeder aangaf dat ze het bijzonder mooi vond, ik had inmiddels mijn jurkje aan. En ja het zat als gegoten, gegoten zoals het internaat het voorschrijft blote billen en een goede kijk op het pikje.

Ik was trots ik was een van de femboys ik had eenzelfde schooluniform aan, mijn pikje was ook vol stijf wat weer een te vrede blik van de Directrice opleverde. Hou het maar aan zei ze tegen mij, over de prijs worden jouw moeder en ik het wel eens.

Daar kwamen de eerste ouders binnen, Moeders en vaders, de femboys liepen vrouwelijk elegant naar hun ouders en begroeten hun met lieve hand kusjes en of kusjes op hun wang.

Samen zochten ze een rustige plekje in de grote aankomsthal uit, na een tijdje werd er steeds meer gezamenlijk opgetrokken de sissy boys namen hier het initiatief toe. De groepjes werden groter en groter en de gesprekken gingen al snel over de intense vriendschappen tussen hun zonen. Ouders moedigde hun zoon aan om andere zonen te kussen en te strelen. Het was een bijzondere ervaring voor mij maar ook voor mijn moeder. Overal stonden de boys met klasgenootjes te kussen en te strelen aan de pikjes van hun vriendje/ vriendinnetje, en inderdaad hun pikjes werden nog stijver dan voorheen. Lulletjes wreven langs elkaar waar soms een derde pikje zich in het intieme wrijven mengde. Kreunende boys lachende ouders en een trotse staf van medewerkers die het internaat vertegenwoordigde.

Ook de eerstejaars leerlingen die hun eerste ontmoeting tijdens hun verblijf met hun ouders hadden verzamelde zich, een groot verschil in omgang en gedrag allemaal nog heel aanhankelijk aan hun ouders, ouders waren ook meer afwachtend, daar waar de vaders hun aandacht ook verlegde naar de oudere en actieve femboys.

De directrice en de leerkrachten namen het initiatief binnen dat groepje, kom sissy boys deze eerste week heeft de nadruk gelegen op het leren kussen en strelen van klasgenootjes, laat jullie ouders eens zien hoe fijn jullie het al vinden. Aarzelend kwamen de eerste sissy boys naar voren dit tot groot enthousiasme van hun ouders. De achterblijvers de twijfelaars werden aangespoord en uiteindelijk stond de hele klas voor de toekijkende ouders. Langzaam zochten hun mondjes elkaar op, het begon twijfelachtig maar eenmaal tongend gingen de remmen los, onderling trokken de jongste femboys elkaar af. Kreunend keken ze hun ouders aan. Blije en trotse blikken keurde het showspel goed. De Directrice riep op een harde toon dat er nog niet klaargekomen mocht worden, hou jullie aan de regels geniet van elkaar, laat jullie ouders genieten maar spuiten is vooralsnog niet toegestaan.

Martine kom eens bij mij zei de Directrice toon jij jouw nylon fetisch eens aan de aanwezige ouders, ik keek mijn moeder aan, zij gaf meteen haar goedkeuring en zei je weet hoe ik het jouw geleerd heb. Ik zakte door mijn knieen en kroop langs en tussen de ouders naar voren, ik voelde dat sommige ouders mijn billen betaste en mij complimentjes gaven. Eenmaal bij de Directrice die ook nu weer een schoen had uitgedaan likte ik meteen haar tenen, ik herkende de geur nu wel, ik snoof de geur diep op, ik kuste ik likte ik hijgde ik kreunde de wereld was zo mooi mijn billen waren richting mijn moeder en de andere ouders gericht ik was mij bewust van de ogen die mij aankeken ik spreiden mijn benen meer zodat ook mijn balletjes zichtbaar waren, ik hoorde de vaders die onderling hun hierop attent maakte, waarop de Directrice de heren aansprak om ook hun aandacht op hun eigen femboys zoon te richten. De Directrice zei zachtjes tegen mij dat ik mocht genieten maar dat ze niet wilde dat ik weer zomaar klaar ging komen, hou controle over jouw gevoelens was haar duidelijke boodschap. Ik kreeg zelf niet mee hoe de klasgenootjes met elkaar omgingen maar ik merkte wel aan de reacties van de ouders en het gekreun van de sissy boys dat het een mooi showspel moest zijn. Ik begon de tinteling in mijn onderbuik weer te voel ik maakte kleine neukbewegingen om het gevoel te versterken. De Directrice greep kordaat in en sloeg mij het haar platte hand meerdere keren hard op mijn billen. Ik schok dit was mijn allereerste billenkoek mijn aanstormend orgasme verdween als sneeuw voor de zon. Ik was weer terug op aarde ik besefte dat hier gehoorzaamheid geeist werd.

Mijn focus lag weer op het likken van de tenen van mijn toekomstige Meesteres, ik wilde en goede indruk op haar maken en ik wilde haar geur blijven opsnuiven de geur die mij in haar macht had. De Directrice maakte er toch abrupt een einde aan. Martine ik wil dat jij tussen de femboys gaat staan en dat jij actief mee gaat doen, ik vraag hiervoor geen toestemming aan je moeder zij zal het mooi vinden denk ik.

Ik ging staan mijn billen gloeide nog en hadden en opvallend rode schijn over zich ik voelde mij naakt mijn pikje was loei hard en stond prominent kaarsrecht omhoog. Eenmaal tussen de femboys viel het mij op dat mijn pikje het kleinste was, wat mij niet weerhield om toch actief mee te gaan tongen en strelen, ik werd ook geaccepteerd binnen het klasje, ik voelde handen over mijn billen glijden terwijl ik vol overgave tongde met een andere femboy. Maar na een tiental minuten maakte de Directrice ook hier een einde aan. Ze stuurde de sissy zonen terug naar hun ouders zodat die weer herenigt werden en de invulling van de dag zelf konden bepalen. Ik ging samen met de Directrice terug naar mijn moeder. Samen maakte wij de rondleiding af, tuinen bezocht strafkamers bezocht het maakte op mij maar ook op mijn moeder grote indruk. In het kantoor van de Directrice kwam er een einde aan de dag. Mijn Moeder was overtuigd de Directrice was overtuigd en ik wilde niets anders dan dat het maar snel een jaar verder was.

In deel twee zal ik mijn eerste vakantie in het internaat/zomerschool vertellen, hier komen meer gebeurtenissen in details voor.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Martine

Ik ben als femboy door mijn ouders opgevoed en ondanks dat toch in een huwelijk/cuckoldrelatie met een vrouw terecht gekomen.

Dit verhaal is 9844 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Zomerschool”

  1. Wow. Wat een heerlijk verhaal. Ik zou heeeeellll graag toen door mijn moeder naar zo’n internaat zijn gebracht. Zo’n super heerlijke opleiding. Ik zou mij daar helemaal thuis hebben gevoeld. Hmmmm Mijmer mijmer XXX’s

Plaats een reactie