BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ciska en Joris

Ciska, (blond, 19, 175cm, slank gespierd lichaam (door jaren te voetballen), kleine c cup en een gladgeschoren kutje) is dit weekend alleen met haar jongere broertje thuis. Hun ouders gingen een paar dagen naar de Ardennen. Ze hoefde alleen vrijdagavond even te trainen en zou de voor de rest haar broertje in het gareel houden.

Joris, (17, 185cm, breed en gespierd (hij ging al een jaar 3x in de week naar de sportschool), borstkas en edele delen spekglad). Hij zat dit weekend met zijn zus opgescheept, eindelijk een weekendje zonder ouders, speelt zij de baas over hem. Helaas ging hij vrijdagavond tegelijkertijd met haar trainen en moest gelijk thuis komen. Hij heeft geen hekel aan haar, ze kunnen het zelfs altijd goed samen vinden, hij vindt haar zelfs mooi om te zien. Af en toe speurt hij in de wasmand naar een slipje van haar of zijn moeder, in zijn slaapkamer ruikt en likt hij er aan, als hij zich aftrekt.

Hij vindt het niet zo erg meer en fietst rechtstreeks naar huis als hij uitgetraind is. Hij hoopt dat zijn zus al thuis is en zich gedoucht heeft, want als zij getraind heeft, zit het kruisje van haar slip nog voller.

Ciska rijdt de straat in met haar grote trots, haar eerste auto. Alles is nog stil en donker als ze binnenkomt. Een paar meiden van haar elftal hadden het over jongens gehad, maar vooral over Joris, haar broer. Zo had ze zelf nog nooit zo naar hem gekeken maar hoe meer ze het over hem hadden hoe natter haar kutje werd. Joris verwacht ze over een half uur, ze pakt haar tas uit en gooit haar vieze kleren in de wasmand. In haar slaapkamer pakt ze een kort wijd broekje en een hemdje, maakt haar beha los en gooit hem op bed. Ze trekt haar kleren aan en loopt naar beneden, schenkt iets te drinken in en gaat voor de tv op de bank zitten met opgetrokken benen. Even later hoort ze dat Joris zijn fiets in de schuur zet.

Joris ziet dat Ciska al thuis is, vlug zet hij zijn fiets weg en loopt naar binnen. Groet haar en zegt “ik ga me even snel douchen Cis..ik kom zo..” en loopt gelijk naar de badkamer, graaft even in de wasmand en trekt haar slip eruit. Zenuwachtig bekijkt hij het kruisje, het was nog kleverig, en helemaal doordrenkt. Hij brengt het naar zijn neus, snuift diep. De geur zorgt ervoor dat zijn lul in zijn broek opwipt. Dan steekt hij zijn tong uit, sluit zijn ogen en likt een klein beetje over het natte kruisje. Een rilling trekt er over zijn rug als hij haar sap, zweet en urine met zijn speeksel vermengd en doorslikt, zijn pik is snoeihard. Hij loopt snel naar zijn slaapkamer, legt haar slip onder zijn kussen, pakt een bermuda, een strak hemdje uit de kast en springt onder de douche. Hij trekt een paar maal en komt super snel klaar.

Met een glas in zijn hand komt hij de kamer inlopen, Ciska kijkt op en denkt als hij op haar afloopt “de meiden hadden wel gelijk…hij ziet er best goed uit..” en is blij dat ze een slipje aan heeft en naast haar gaat zitten. Hij gaat net in het krapste hoekje zitten, zit strak tegen haar aan, lacht en zegt “opschuiven zus..”. Ze ruikt zijn geurtje en voel zijn warme blote been tegen de hare. Haar kutje begint ongewild te jeuken en haar kruisje te bevochtigen en antwoordt lachend “nee..niks daarvan..”. Ze beginnen te stoeien, kietelen elkaar, Ciska springt op zijn schoot en begint hem te kietelen, als ze naar voren schuift voelt ze eerst tot haar schrik dat zijn lul stijf is.

Joris stopt meteen en voelt zich betrapt als zijn zus met haar kruis zijn stijve beroert en bloost licht, ook Ciska zit even doodstil. Ze kijken elkaar recht in de ogen, hun blikken worden wazig. Voorzichtig gaat zijn hoofd dichter naar die van zijn zus, zijn lippen raken de hare.

Ciska is eigenlijk best geil geworden van het stoeien, zijn handen hadden haar tietjes beroert tijdens het geravot. Nu ze zijn harde lul tegen haar kutje voelt, lekt haar vocht in haar toch al natte kruisje. Ze opent haar mond en streelt zacht met het puntje van haar tong over zijn lippen. Hij opent de zijne en voor ze het weten tongen ze zwaar hijgend en kreunend met elkaar. Ze voelt zijn handen onder haar shirtje glijden, haar borstjes strelen en kneden, ze drukt haar kletsnatte kruis harder op zijn stijve. Haar handen kroelen door zijn haar en over zijn rug.

Joris, opent opgewonden zijn mond als hij haar tong over zijn lippen voelt strelen, gelijk gaat zijn hand onder haar shirtje. Hij kneed haar heerlijk, zachte bolletjes, haar tepels worden al snel hard, zijn pik klopt van opwinding, tegen haar kutje. Hij kreunt als Ciska haar hand tussen hen in wringt en in zijn lul knijpt en opgewonden hijgt en kreunt, “hmmm, dat is een flinke jongen..”. Hij kreunt terwijl hij haar borsten kneed “deze mogen er ook zijn…zusje”.

Beiden weten ze dat dit niet kan en mag, maar hun lustgevoel heeft hen volledig in zijn macht. Ciska pakt de hand van haar broertje als ze van zijn schoot stapt en fluistert met een hese stem, “kom mee…naar mijn slaapkamer..”, zo lopen ze zwijgend naar boven.

In haar kamer kleden ze zich snel uit. Ciska trekt haar shirtje uit en trekt haar broekje omlaag. Joris staat al naakt met een halfharde lul. Haar slipje vertoont een donkere vlek van haar sapjes. Ze ziet Joris er naar staren, trekt hem uit en gooit hem lachend in zijn gezicht. Tot haar verbazing pakt hij hem, ruikt diep in het natte kruis en likt er kreunend, met gesloten ogen aan. Ze ziet zijn pik als maar harder worden en denkt “geil mannetje…”

Joris bedenkt zich niets, pakt haar slip, ruikt eraan en likt haar slijmige vocht uit het kruisje, roert het door zijn mond en slikt het door. Hij pakt zijn zus vast en hun tongen spelen minuten lang met elkaar. Zijn handen kneden haar gespierde billen, strelen haar rug en masseren haar nek. Zijn pik zit tussen hun lichamen gedrukt.

Ciska proeft haar geil in zijn mond, ze vond het super geil om te zien hoe hij haar slipje af likte, “zou hij dat vaker hebben gedaan?” flitst er door haar hoofd. Ze was nog nooit zo opgewonden en nat geweest als nu, of het nu kwam dat het verboden is of gewoon lust, ze weet het niet. Ze zakt iets en zuigt op zijn tepels, hij kreunt luid en krijgt kippenvel over zijn bovenlijf. Haar mond zakt steeds verder, als ze zijn pik vastpakt en voor haar mond zet kijkt ze omhoog.

Joris kijkt recht in haar mooie ogen, als ze zijn voorhuid naar achter trekt, haar mond opent en met haar tong over zijn eikel likt, ademt hij zwaar en bijna smekend kreunt “pijp me.. Cis..”. Zijn handen legt hij op haar hoofd als ze zijn eikel in haar warme natte mond neemt. Haar tong glijdt om zijn eikelrand terwijl haar hand zijn ballen zachtjes kneed. Ze kan ongeveer tweederde in haar mond houden en pijpt hem vol overgave.

Ciska pijpt haar broertje alsof het haar laatste keer is. Ze hoort hem hijgen en kreunen, trekt haar mond even terug en hijgt “kom in mijn mond, Joris…ik wil je proeven..”. Gelijk zuigt ze zijn lul weer in haar mond en voelt zijn pik even later, nog iets dikker worden. Ze hoort hem hijgen “ik kom…oooh ik koooom..” en voelt een straal in haar mond kletsen gevolgd door een tweede. Ze slaat haar hand om zijn pik en richt die op haar tieten, zijn sperma in haar mond wordt vermengd met haar speeksel, voor ze het kreunend doorslikt.

Joris komt roept het uit als hij klaarkomt, als hij zijn zus zijn zaad op haar tieten ziet spuiten en het met haar andere hand het over ze uitsmeert denkt hij “godver…wat een geil ding is Cis..”. Zijn pik blijft stijf als ze omhoog komt, zegt hij “ik wil je likken..” en duwt haar zacht achterover op het bed. Hij knielt tussen haar wijd gespreide benen, bekijkt haar even, voor hij zijn hoofd tussen haar benen drukt. Hij ruikt en snuift zijn longen vol met haar heerlijke geur, likt langs de buitenkant van haar schaamlippen en zuigt ze af en toe in zijn mond.

Ciska voelt zijn tong tergend langs haar kutje strelen, ze wil dat hij zijn tong in haar steekt en draait met haar kontje. Hij weet telkens haar kutje te vermijden, wel zuigt hij op haar lipjes die gevoelig opzwellen. Ze kreunt smekend “lik me…lik me klaar Joris…”.

Hij zuigt haar beide lipjes in zijn mond, zijn tong drukt hij ertussen en perst hem zo diep hij kan in haar heerlijke grotje. Ze drukt haar kut hard op zijn mond en haar handen grijpen zijn hoofd vast. Joris likt haar stromende sapjes gretig op en denkt “mijn god..veel beter dan haar slipjes..”. Zijn mond verlegt zijn aandacht naar haar klitje, hij drukt twee vingers in haar natte holletje, die hij rustig in haar beweegt. Ze drukt zijn hoofd hard op haar klit, kreunt “Ooow jaahg..” en komt wild bewegend klaar. Hij likt haar tot ze weer rustig is en gaat met een kletsnat gezicht naast haar liggen.

Ciska is bloedjegeil en ruikt haar eigen kut als hij naast haar komt liggen. Ze likt langs zijn wangen voor ze hem kust zegt ze “dat was super…lieverd…”. Ze strelen elkaars lichaam als hij een beetje zacht vraagt “mag ik je neuken, Cis?”. Cis kijkt hem aan en antwoordt glimlachend “graag zelfs..ik wil je dikke pik in me voelen..” en gaat op haar knieën op het bed zitten.

Joris gaat achter haar zitten, likt zijn vingers nat, vingert haar even en smeert zijn stijve in met haar vocht. Hij zet zijn eikel tussen haar lipjes, pakt haar heupen en drukt kreunend zijn pik rustig in haar strakke natte neukholletje. Zijn zus kreunt luid en drukt haar kontje naar achteren, als haar billen hem raken, blijven ze even stil zitten. Joris begint rustig te bewegen.

Ciska voelt elke centimeter en ader die over zijn lul loopt, als hij dieper komt. Hij vult haar prima, haar kutspiertjes knijpen in zijn lul als ze stil zitten. Ze kijkt over haar schouder en zegt met een geile hese stem, “neuk me Joris…neuk je zus..”. Gelijk voelt ze hem bewegen en kreunt bij elke stoot. Minuten lang neuken ze elkaar, Cis is al enkele keren klaar gekomen, haar sappen lopen via haar dijen naar beneden.

Joris trekt zijn zus bij elke stoot stevig over zijn pik en ziet haar billen trillen. Zijn ballen jeuken en met een kreet “JAAAH”, loost hij zijn eerste straal diep in haar buikje. “Mijn god…wat een lekker kutje heb je…” kraamt hij tussen zijn lozing door uit.

Ciska voelt hem klaarkomen, straal na straal spuit hij zijn mannenpap in haar, zelf komt ze nogmaals klaar.

Als hij zijn laatste druppel in haar geloost heeft trekt hij zijn halfharde lul uit zijn zus, geeft haar een klein tikje op haar billen waardoor ze voorover op het bed ligt en gaat moe maar voldaan op zijn rug naast haar liggen. Ze knuffelen nog even en springen samen onder de douche.

Ciska spuit haar kutje goed schoon en wast zijn sperma van haar lichaam, dan wast ze Joris zijn lul, die gelijk weer begint te groeien. Ze drogen zich af en stappen weer samen in haar bed. Samen hebben ze het er nog even over, dat “nooit iemand hier iets van mag weten en dat ze beiden enorm genoten hebben. Cis nesteld zich dicht tegen haar broertje aan, die een arm om haar heen slaat en zo vallen ze in een diepe slaap…

De volgende ochtend wordt Joris wakker met een stijve omdat zijn zus haar billen in zijn lul knijpen. Hij moet nodig plassen en zegt dat tegen haar. Ciska loopt achter hem aan en zegt lachend “ga de douche maar in want zo kun je niet op de wc…” en stapt met hem mee. Pakt zijn stijve en stopt hem vlug tussen haar benen, hij glijdt weer diep in haar natte doosje en kreunt geil “pis in me…ik moet ook..”.

Bijna gelijk voelt hij haar warme urine via zijn zak en benen naar beneden kletteren, concentreert zich en pist met enorme kracht ik het kutje van Cis. Die zich kreunend aan hem vastklampt en hijgt “mijn god…ik kom klaar..”. Snel spoelen ze zich af als ze uitgepiest zijn.

Joris dekt de tafel en samen ontbijten ze stevig. Al pratend en aan elkaar zittend, ruimen ze de boel op. Tegen de avond stappen ze in de auto van Cis om snel iets te eten te halen bij de Mac. Ciska heeft een kort rokje en een wijd shirtje aan, als ze instapt ziet Joris dat ze geen slipje draagt. “Geil wijf..” zegt hij gekscherend en legt zijn hand op haar blote been. Zijn lul groeit meteen en hij moet hem eerst even goed leggen.

“Zullen we een stukje gaan rijden?”, vraagt Ciska als ze hun eten op hebben en naar de auto lopen. Joris vindt het prima, als ze een tijdje gereden hebben slaat ze een bospad in en zet de auto op de parkeerplaats. Niemand te zien, snel trekt ze haar rokje uit en frunnikt Joris zijn broek los. Hij wipt iets op, kijkt haar vragend aan en stottert “hier?…wil je hier neuken..?”. Ze kijkt lachend om zich heen en zegt “waarom niet..er is toch niemand..”.

Joris ziet haar de deuren afsluiten en de raampjes op een kiertje zetten, dan wipt ze op en zit voor hij het weet bij hem op schoot. Ze trekt aan de hendel en de stoel klapt achterover. Zijn lul is inmiddels snoeihard en hij zet hem tussen haar gezwollen lipjes. Ze laat zich met een luide kreun in één keer over zijn pik zakken. Als ze weer zakt drukt hij zijn pik omhoog, diep in zijn zus haar kutje.

Een man die zijn hond aan het uitlaten is ziet op de parkeerplaats een auto staan. Als hij er bijna aan voorbij is ziet hij in zijn ooghoek beweging in de auto. Hij draait zich stilletjes om en loopt op de auto af. Stiekem gluurt hij door een raam en ziet een jong stelletje neuken. Zijn pik groeit langzaam in zijn broek, hij kijkt en er is nergens iemand te bekennen. Hij maakt zijn broek open en grist zijn inmiddels stijve uit zijn broek. Zijn hand pompt in hetzelfde tempo als de jongen zijn pik in zijn meisje stoot. Hij fantaseert dat hij dat lekkere tienertje neukt.

Joris opent zijn ogen, kust zijn zusje innig op haar mond. Als ze iets gaat verzitten ziet hij door het raam een man van een jaar of 40 zich aftrekken. Hij schrikt even en fluistert “Cis..er staat een kerel zich naast de auto af te trekken op ons..”.

Ciska, kijkt even iets opzij en zegt zachtjes terug, “hhhmm…geil..hė..”, terwijl ze rustig op hem blijft wippen. Nu ze weet dat er iemand staat te kijken, trekt ze haar shirtje over haar hoofd en toont haar mooie stevige ronde tietjes aan de vreemdeling.

Joris begint weer hard in haar te stoten als hij merkt dat Cis het niets kan schelen. Hij kijkt af en toe naar de man die zich stevig aftrekt. Na enkele minuten voelt hij zijn ballen jeuken en kondigt zijn orgasme aan.

Ciska is sinds de man naast hen staat al ettelijke keren klaar gekomen. Ze twijfelt, haar vinger ligt op het knopje van het raam. Nu ze voelt en hoort dat Joris bijna komt, drukt met haar vinger op het knopje en het raam opent zich volledig. Haar hand reikt door het raam en pakt de pik van de vreemdeling vast. Spontaan komt ze klaar, haar kut knijpt hard in de pik van haar broertje, die het steeds moeilijker krijgt. De pik in haar hand zwelt ook iets op en ze trekt hem dichter naar zich toe.

Joris komt luid kreunend klaar als hij zijn zus die vreemde pik in haar mond ziet nemen. Hij loost straal na straal diep in haar buikje. Als hij de man hard hoort kreunen en “hier…slik sletje..” uitkraamt, ziet hij zijn zus hevig slikken. Als zijn pik geheel leeg is en slap uit haar mond glijdt, fatsoeneert hij zijn kleding, mompelt ”bedankt..” en loopt snel verder met zijn hond.

Cis pakt vlug wat servetten van de Mac en drukt die op haar kutje als ze van haar broer afstapt. “Was dat geil of niet?”, gelijk vragend. Joris kon het niet ontkennen en vraagt haar, “hoe smaakte zijn zaad?..” en er lachend achteraan ”sletje..”. Zonder iets te zeggen steekt ze twee vingers in haar kutje, lepelt er wat sperma uit en steekt haar vingers in haar mond. Laat het in haar mond rond gaan en slikt het door, kijkt hem aan en zegt geil “dat van hem is niet zo lekker als van jou…”. Kust hem en kleed zich weer snel aan, start de auto en keren weer huiswaarts.

Thuis spoelen ze zich af. Onder de douche drukt Cis haar billen tegen zijn lul, die alweer snel stijf staat. De beelden van strak flitsen door zijn hoofd, zijn gewillige zus die het zaad slikte van een wildvreemde terwijl hij zijn pik in haar kut leegde. Hij drukt zijn pik hard tussen haar billen en hijgt “ik wil je kontje, sletje..”.

Cis haar kontje is geen maagd meer maar niet iedereen mocht hem gebruiken. Ze is nog botertjegeil, haar droom was uitgekomen. Betrapt,bekeken en voor slet of hoer uitgemaakt te worden in het openbaar, ze had er genoeg over gelezen, het had haar enorm geil geleken om mee te maken. Wat het nog geiler maakte was dat die man niet wist dat ze broer en zus zijn en eindelijk antwoordt ze “jaah lekker..”.

Joris zet de douche uit en zet Cis voorover tegen de muur. Zelf spreidt ze haar benen al als hij door zijn knieën zakt. Joris steekt twee vingers diep in haar kutje, zijn duim stimuleert haar klitje. Met zijn andere hand trekt hij haar billen uit elkaar en likt over haar sterretje. Ze ademt zwaar en kreunt “mijn god…ik kooom..”. Zijn tong drukt zich voorbij haar kringspier en maakt neuk bewegingen in haar aarsje, terwijl zijn andere hand haar kut en klitje blijven bewerken.

Trillend en shakend komt ze klaar, nog nooit is haar kontje gerimt, wat een sensatie. Na enkele minuten komt hij omhoog, zet zijn eikel tussen haar lippen en pompt een paar keer in haar zeiknatte kutje. Dan voelt ze zijn eikel over haar sterretje wrijven. Even kijkt ze over haar schouder naar hem en zegt “rustig aan lieverd..”. Ze voelt zijn eikel voorbij haar kringspier schieten, slaakt een “oef..” uit, maar drukt gelijk haar kontje verder over zijn gladde dikke paal.

Joris hijgt “Jezus wat nauw..” als zijn pik volledig in haar darmen zit. Hij maakt eerst korte stoot bewegingen om ze langzaam te verlengen. Ciska drukt bij iedere stoot haar kont zo ver als mogelijk naar achteren, en jammert het uit van genot. Na enkele minuten, als hij merkt dat zijn zus bijna komt, trekt hij zijn pik uit haar aars, die wijd open blijft staan. Hij zet zijn eikel voor haar liefdestunnel en stoot diep in haar kut.

Ciska gilt als zijn pik plots diep in haar bijna klaar komende kut gepompt wordt. Hij neukt haar diep en hard, tot haar sappen uit haar kutje geperst worden. Ze geniet nog na als zijn pik plots weer in haar kontje gedrukt wordt en deze net zo hard geneukt wordt als haar kutje net. Als ze hem zwaarder hoort hijgen en zijn pik nog dikker wordt, moedigt ze hem aan, “oooh jaa…spuit je zaad in mijn reet..toe..kom..”. Ze wordt hard op zijn pik, met de woorden, “hier slet…ik spuit je lekkere reetje vol…”, getrokken en gelijk voelt ze zijn sperma in haar darmen gutsen. Ze komt zelf ook nogmaals klaar.

Joris zijn pik verslapt en glijdt uit zijn zus haar kontje, gevolgd door een stroom zaad. Hij draait haar om, neemt haar stevig in zijn armen en fluistert in haar oor, “dank je Cis..voor al deze mooie ervaringen..ik hou van jou..”. “Jij ook bedankt lieverd…” fluistert ze terug. Na een liefdevolle tongzoen zet Joris de douche weer aan en frissen zich op. Ze kruipen samen,voldaan in het bed van Ciska, dicht tegen elkaar aan en vallen vermoeid in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Dit verhaal is 14179 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Ciska en Joris”

Plaats een reactie