BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De ziltige zusjes (6) Kerstvakantie

Ik had al heel lang het gevoel dat Kees, Dad’s beste vriend, een crush op me heeft. Ik had er al eens met Dad over gesproken, omdat die Kees’ beste vriend is en hij had wel gezien dat er af en toe wat elektriciteit tussen hem en mij was overgesprongen. Kees wist dat Dad destijds Kyra op weg had geholpen in de liefde zoals Dad dat subtiel formuleerde, en bij die gelegenheid had hij wel gezegd ‘jouw dochter is ook niet veilig’ maar dat stond toch ver af van de gevoelens die ik bij hem vermoedde. Kees had wel gedetailleerd over Jessica met Dad gesproken, onlangs nog, dus steunde Dad mijn plan om in de kerstvakantie een paar dagen eerder dan hij naar Zeeland af te reizen. Kees’ vrouw was direct na de kerstdagen met Beau drie dagen weg en zo reisde ik op derde kerstdag naar Zeeland om daar, samen met Kees en Kyra, de eerste dagen van de kerstvakantie door te brengen.

Ik had mijn koffer gepakt en nadat ik me lekker had gedoucht en geschoren ging ik voor mijn kast staan om te kijken wat ik aan zou trekken. Het was zonnig vandaag, niet heel warm, dus koos ik voor een jurkje en een panty en ik twijfelde even over mijn string. Ik voelde mijn billen, bedacht me dat Kees me later die middag zou ontvangen en ik wist dat het de string zou worden. Kyra was aan het werk en zou pas aan het begin van de avond thuis komen, dus we hadden tijd voordat we met zijn 3en zouden eten. Zo stapte ik op de trein op weg naar Zeeland en begroette Kees toen hij me op het perron opwachtte. Hij rook lekker, zag er goed uit en we gaven elkaar een spontane kus op de wang. We kletsten in de auto over mijn studie, zijn werk, en toen we thuis kwamen hield hij de deur voor me open, pakte mijn tas en mijn jas aan en kwam daarna met open armen naar me toe. Nu was het echt tijd om elkaar te verwelkomen en we kusten elkaar en bijna spontaan ook elkaars lippen. Zijn handen gingen volgens mij automatisch naar mijn billen en hij moet gelijk door hebben gehad dat ik een string aan had. Ik merkte het ook. Zijn handen daar, mijn billen daaronder, ik weet nog steeds of hij dat toen erotisch bedoelde maar ik voelde direct ‘oh oh’ in heel mijn lijf. Het was zo lekker.

We bleven even zo staan tot zijn linkerhand al snel onder mijn jurkje verdween en hij streelde langer dan een paar tellen mijn koude billen. ‘Oh lekker, die warme hand, die mag je wel even opwarmen ja’, zei ik spontaan, waardoor hij ook met zijn andere hand mijn billen streelde. Was het nou nog steeds die ene zoen of stonden we nou gewoon al minuten lang te zoenen, wat zeg ik, was ik hem aan het tongen? Zijn handen, mijn god, zijn handen streelden nog steeds mijn billen, toen ik mijn tong uit zijn mond haalde. Hij complimenteerde me met ‘dat was een lekkere kus’ en het kan bijna niet anders of hij heeft mijn onderdrukte kreuntje gehoord. Ik zei tegen hem ‘zullen we eerst maar even koffie drinken’. Ik moest ontzettend nodig plassen en in de badkamer merkte ik dat mijn kutje en mijn string al behoorlijk nat waren, dus mijn kutje heb ik even keurig droog gemaakt.

Kees had koffie gemaakt, hij heeft zo’n lekker espressoapparaat en hij weet dat ik het heerlijk vind als hij daar koffie mee maakt. We gingen samen op de bank zitten, en ik doe zoals ik dat gewend ben, ik leg mijn benen ontspannen over de zijne. Zo ben ik ‘thuis’ bij hem. De erotische spanning van mijn ontvangst bleef bestaan en terwijl we onze koffie dronken met zelfgemaakte appeltaart, streelde hij mijn benen tot ver boven mijn knieen, tot vlak bij mijn slipje en terug. We waren ook niet vaak echt met zijn tweetjes, dus ja nu kon dat eens een keertje ongestoord. Ik vond het heerlijk wat hij deed, dus ik liet hem doorgaan mij zo te strelen, ook als hij over mijn slipje mijn onderbuik aanraakt en op een haar na mijn klitje aanraakt.

Na het tweede kopje koffie trekt hij me naar zich toe, draait me om totdat ik met mijn buik op zijn schoot lig, met mijn billen omhoog. Zijn handen strelen mijn benen eerst tot mijn billen en later ook over mijn billen. ‘Dit is lekker Kees, ze zijn nu iets warmer he’. Hij vertelde dat hij dit al zo lang zo graag een keer had willen doen, dus ik flap eruit, ‘en nu kan het’. Ja zegt ie, nu mag ik. ‘Ik voel me bij je thuis, Kees, en je weet hoe ondeugend ik kan zijn.’ Als ik op mijn buik lig voel ik door zijn broek zijn pik tegen mijn kutje duwen. Hij trekt mijn panty helemaal uit en voelt met zijn handen mijn naakte billen. ‘Dit is voor al die jaren dat je al ondeugend bent, Femke, als meisje en als jonge vrouw’ en pets, hij slaat me op mijn billen. Pats. Zijn pik drukt harder tegen mijn kutje. Of mijn kutje drukt nu harder op zijn pik, daar wil ik vanaf zijn. Na drie klappen zei ik ‘daar worden ze wel warmer van’ en sloeg hij nog harder. ‘Zodat ze heet worden. Deze krijg je voor al die keren dat je mij de afgelopen jaren telkens een beetje geil maakte, Femke.’ Ik voel me ineens heel erg onschuldig, en speel de blonde onschuld, het braafste meisje van de hele wereld: ‘heb ik je ooit geil gemaakt ik dan?’

Hij vond mij al jaren woest aantrekkelijk. Mijn spontaniteit, mijn openheid, mijn ongeremdheid; het lef om naakt te zijn, naakt te lopen, naakt op mijn buik of rug te liggen. Zijn dochters waren in elk geval vroeger veel behoedzamer. Nu deed hij mijn string omlaag en voelde hij mijn natte kutje en vroeg wat ik voor hem voelde. Dus was ik eerlijk: ’wat ik nu voor je voel? Geilheid, Kees, mijn natte kutje en jouw prikkende lul die naar mij verlangt.’ En misschien heb ik eerder ook wel es gedacht: Kees en ik, hoe zou dat zijn. Zeker in mijn fantasie. Hij stak zomaar ineens twee vingers in me en begon na een paar minuten eerst mijn billen en daarna mijn kutje te likken. Ik maakte zijn rits los, deed zijn broek wat omlaag en ook al heeft ie niet zo’n grote, hij kon er bij mij helemaal in, stijf en zacht.

Toen hij me aan het beffen was had ik het gevoel dat ik de achterdeur hoorde, maar het bleef verder stil, dus ik schonk er verder geen aandacht meer aan en concentreerde me op zijn lippen, de tederheid waarmee hij mijn klit en mijn schaamlippen benaderde, oef, zo zouden alle mannen geoefend moeten zijn op wat een vrouw nodig heeft. Zijn tong, mijn hemel, deze kunst had Kees zeker niet thuis opgedaan en ik was de vrouw dankbaar die hem het geduld en de toewijding geleerd had om een vrouw op deze manier naar haar hoogtepunt toe te brengen.

Ik kreunde ‘oh Kees wie heeft jou dit zo geleerd en wilde nog meer zeggen maar ineens leek hij feller door te gaan en kon ik niet meer zeggen dan ‘oh god, oh kut, ja daar, ik kom, ik ohhh Kees ik….’ Hij was zo lief, het was zo lekker en ik vond dat hij me ontzettend verwende en ik hem tot nu te weinig gegeven had. Ik voelde met mijn vingers, zijn harde, natgeworden paal(tje) en kuste zijn lul, zoog hem tot ik zeker wist dat ie zo lekker was dat ie in me mocht en net op het moment dat ik er op ging zitten en hij in me floepte zag ik ineens Kyra tegen de muur geleund, met haar jeans omlaag, haar kanten slipje op haar knieen, ze keek naar ons, vingerde zich…. Ze keek naar me, zwaaide met haar vrije hand toen ze zag dat ik naar haar keek en schoof haar slipje tot op haar enkels. Ze had haar kutje geschoren. Kaal. Niet voor het eerst. Ondertussen begon ik langzaam op Kees zijn lul te rijden, en ik zag dat en vooral hoe Kyra naar ons keek. Ik maakte kusbewegingen met mijn mond, wist niet of Kees gemerkt had dat ze thuis gekomen was en daar vlak bij ons zich half leunend stond te vingeren.

Ik zag dat ze haar ritme van vingeren aanpaste aan mijn ritme, aan de snelheid waarmee ik op Kees reed. Reed ik feller dan zag ik haar vingers feller bewegen, hield ik even in, dan leek ze even af te remmen. Toen ik weer optrok en ik mijn kutspieren om zijn paal samenspande ontglipte haar naam me, ik herpakte me, en feller reed ik tot ik vlak voor zijn orgasme ineens ‘laat me je kutje ruiken Kyra.’ riep. Ik hoorde het mezelf nog een keer zeggen ‘Laat me je kutje ruiken, Kyra’ en ik hoorde, ik voelde hoe Kees in me spoot. Ik ging languit op hem liggen, streelde zijn gezicht, kuste zijn wangen, zijn mond en draaide zijn hoofd langzaam naar de muur waar Kyra nu niet meer onhoorbaar maar luidruchtig met ons beide als kijkers klaar kwam (‘oh Femke, lik me kutje klaar’) en langzaam door haar knieen zakte op de grond..

Ik klom voorzichtig van Kees af, liep naar Kyra en omhelsde haar. Ik voelde haar kutje, fluisterde zacht dat ze lekker zacht en geschoren was, ‘omdat jij zou komen en ik hoopte dat we…’ Ik onderbrak haar, legde mijn vinger op haar lippen, wilde dat ze zweeg, ik knielde diep en likte haar strakke kutje. Ik voel dat mijn tong haar opwindt. De eerste meidentong die ooit haar kutje likte en haar nu weer als vanouds likt en streelt. Kees keek naar ons allebei, hij knielde achter me en kuste mijn billen. Likte me van m’n sterretje tot m’n clitje en weer terug. Ik moedigde hem aan door te gaan en tegelijkertijd vroeg ik hem bij wie hij nu het aller-, aller-, allerliefste binnen wilde komen….

Dat vond hij best een stoute vraag maar hij was resoluut. ‘Bij Kyra.’ Het was behalve zijn verlangen ook een heel pragmatisch antwoord zei hij later. Ze heeft een relatie en de kans dat ie mij nog een keer kon nemen was groter dan dat ie haar nog een keer… De geilaard. Hij ging op de grond in lotushouding zitten en zo kwam Kyra bij hem op schoot zitten. Ze had haar kanten slipje nog in haar hand en deed dat om zijn hals. Met haar billen bewoog ze haar kutje tot vlak boven zijn lul en zo duwde ze zich omlaag. Ze kuste hem. Eerst bedeesd op zijn wang, toen, iets vrijer op zijn lippen. Ik zag dat hij opgewonden van haar raakte, hij kuste terug, intens, kneep in haar tepels. Hij vond dat lekker. Zij ook,’lekker Kees’ en tongde erotisch met hem. Ik masseerde zijn schouders, keek naar haar, maakte kusjes in de lucht en zag dat het haar opwond.

Ze werd ook geil van zijn draaiende vingers om haar tepels. Kees vond het lekker wat ze met haar kutje deed. Ik zag dat haar kutje parelde en ik streelde met het kleine beetje ruimte dat er was heel zacht haar klitje. Ze kreunde zachtjes en ging dieper op hem zitten. Zonder aarzeling zei ze ineens dat ze dit al veel eerder had willen doen. Hem haar liefde en haar kutje geven, en dan wil ze dat hij heel, heel diep in haar moet komen. Kees voelde hoe zijn lul op en neer ging in haar dansende kutje. Mijn handen waren warm en zacht en nat, nat van haar kutje, en ze fluisterde in zijn oor dat ze vond dat ik mee moest doen. Ze kijkt ondertussen naar mij en verleidt mij met haar ogen. Hij duwt haar van zich af, steekt zijn hand naar me uit en met zijn mond zoekt hij mijn kutje. Ik ging naar zijn gezicht, drupte honing in zijn mond. Hij lag languit op de grond en zij ging opnieuw op hem zitten. Hij genoot van haar strakke kutje, ze reed steeds feller. Ze ging al bijna komen. En ineens zoekt ze zijn handen, ik vingerde nog steeds haar clitje en ineens kreunt ze, ‘pap’ ‘Kees’ en komt klaar… Ze smeekt hem, beveelt hem bijna ‘spuit me vol’.

Hij vraagt nog aan haar, aan mij, ‘kan dit wel’ en ik duw haar op haar schouders hard en krachtig op zijn pik. Duw haar aan haar dijen op zijn lid. ‘Geen discussie, Kees, spuiten. Nu!’ Ineens wordt Kyra van het bleue meisje de diva die het voortouw neemt, ze duwt me van zijn mond, ze gaat op haar buik op het kleed liggen, mijn schaamlippen liggen bij haar mond, ze duwt haar billen naar hem toe en roept tussen het likken door, beveelt hem: pak m’n haar, houd m’n heupen vast en laat je gaan. Geef me alles. Nu niet onder de douche en met je handen als je over me masturbeert, maar diep in mijn schoot. Spuit je vuur in me kut. Geef me het zaad dat je al zoveel jaren niet kwijt kon hier thuis. Ze wilde op z’n hondjes geneukt worden en ik zie hoe ze geniet van haar eigen brutaliteit. De schaamte die ze voelde toen we jaren geleden samen masturbeerden en hij binnenkwam, zag wat we deden en net toen ze klaarkwam zijn mond open viel van verbazing, die gene van toen was ze nu totaal kwijt. Ze rustte niet tot ze de volle lading van hem zou krijgen. Hij trok steeds feller aan haar haren en ik hoor hem versnellen, aan haar tong voelde ik dat er iets stond te gebeuren. Ik voelde aan haar schokken hoeveel harder dan net hij in haar reed, het lukte haar niet meer haar tong nog te sturen. ‘Oh God, ik kom, oohh Kyra ik houd van je, ik ik spuit in je, ik ga in je komen Kyra , oh, teefje van me. Ze had geen enkele controle meer vlak voor hij kwam en hij, hij reed zich helemaal leeg in haar. Ze schokte, trilde, haar wilde tong bevredigde me woest, haar kut plofte voldaan op de vloer. Die nacht lagen we alle drie in het bed van Kees, in het begin lag Kees in het midden, later voelde ik hoe Kyra tussen mijn benen kriebelde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6480 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie