BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Corine, Ron en Fred

Cor wordt door haar man en stiefzoon geneuktIk pak mijn koffer van de band en loop naar de uitgang. Ik was een dag eerder klaar met mijn werk en wil mijn vrouw verrassen. Ik was 3 weken voor mijn werk naar het buitenland geweest. Ik liep naar de parkeerplaats en gooide mijn spullen in de kofferbak.

Ik zal eerst me eerst even voorstellen, ik ben Ron, 47j, heb een zoon (Fred 24j) uit mijn vorige huwelijk, getrouwd met Corine 41j. Ik heb Corine 12 jaar geleden, ontmoet op een datingsite en het klikte meteen tussen ons alle drie. We trouwden 2 jaar later, aan geld is er geen gebrek, ik heb een prima baan en Cor (zoals ik haar meestal noem) werkt ook nog drie dagen. Fred woont nog bij ons in en werkt 40 uur voor hetzelfde bedrijf als Cor.

Maar goed, ik moet nog ruim een uur rijden het is 3 uur vrijdagmiddag dus nog rustig op de weg. Als ik het pad op rij parkeer ik voor de garage. De koffer pak ik straks wel, loop naar binnen. Alles is stil, ik loop door en hoor geluid uit de slaapkamer komen. Om haar te verrassen open ik zachtjes de deur op een kier. Ik gluur om te kijken waar ze is, mijn hart slaat over en mond wordt droog. Ik kijk nogmaals en zie de benen van Corine om de stotende kont van Fred zitten. Ze gaan zo in hun spel op en maken zoveel kabaal, dat ze mij niet opmerken. Hij ramt zijn niet al te kleine pik genadeloos hard en diep in zijn stiefmoeder, mijn vrouw, die ze zo te zien en horen met graagte ontvangt.

Ik blijf nog even roerloos staan kijken, twijfel wat ik zal doen. Boos naar binnen stormen met als gevolg dat ik waarschijnlijk beiden kwijt zal raken of me terugtrekken en Corine er later mee confronteren. Ik besluit het laatste te doen, sluit de deur zachtjes en sluip terug, pak de auto en rijd, verward en boos, de weg uit. Ik voelde me zwaar belazerd maar aan de andere kant wond het me gek genoeg ook op. Ik had zijn pik niet in haar zien verdwijnen maar de sopgeluiden die zijn stoten veroorzaakten maakten me botergeil. Wie heeft de wens nooit gehad om zijn vrouw eens door een ander te laten neuken.

Ik besluit om over een half uur te bellen dat ik bijna thuis ben en rijd naar een stad iets verderop om een koffie te gaan drinken en een plan van aanpak te maken. Na verloop van tijd, loop ik terug naar m’n auto, start hem en bel ik haar, als ik hem bijna weg wil drukken neemt ze hijgend op. “Ha…lieverd…ja…sorry..ik..was…bezig..”.
“Hoi schat, ik bel je even om je te verrassen. Ik was eerder klaar en ben al bijna thuis..”, zeg ik. Het werd even stil aan de andere kant, toen “oh, leuk…hoe lang heb ik nog, voor je thuis bent?”. Ik was inmiddels al een stukje op weg en zeg “een kleine tien minuten..tot zo schatje” en druk haar weg. Ik zie voor mijn ogen hoe de paniek thuis uitbreekt.

Corine zit nu boven op Fred en is net mega klaargekomen en volgespoten. Ze hoort haar mobiel gaan. Verschrikt ziet ze op het scherm dat het Ron is. Ze laat het scherm aan Fred zien en blijft stil zitten op zijn diep begraven pik. Dan besluit ze toch maar op te nemen. Nog bijkomend van haar orgasme en zwaar hijgend. Als ze hoort dat hij weggedrukt heeft spring ze snel van zijn nog fier rechtop staande leuter en roept bijna panisch “nog 10 minuten…dan is hij thuis…”. Snel trekken ze het bed glad en zetten de ramen open om hun geur van seks te verdrijven. Fred rent met zijn kleren onder zijn arm naar zijn gedeelte van het huis, Corine trekt snel een slipje over haar nog lekkende gleufje, geen beh, daar is geen tijd voor en trekt een leuk strak, kort jurkje over haar hoofd. Haalt haar vingers door haar haar en werkt snel haar mascara en lipstick bij. Ze is net in de keuken als ze de auto op de oprit ziet aankomen.

Ik rijd voor de tweede keer vandaag de oprit op, als ik uitstap zie ik Cor in de deuropening staan met nog een behoorlijke blos op haar wangen. Ik doe normaal en geef haar een knuffel en een tongzoen of er niets aan de hand is. Als we binnen zijn vraag ik “is Fred er nog niet?”. Snel antwoordt ze “uhm ik geloof het wel maar weet het niet zeker..”. Mijn hand grijpt onder haar jurkje en wrijft over haar kruis, ze wil me wegdrukken, wat haar niet lukt. Het kruisje van haar slip is kletsnat. Ik vermoed dat het nog zaad van mijn zoon is maar vraag haar met een knipoog “ben je zo geil, lieverd.

Corine weet niet zo goed wat te zeggen en knikt ‘ja’. Als ze hem verder laat gaan weet ze dat ze de klos is en fluistert in zijn oor “we gaan vanavond vroeg naar bed…dan ben ik helemaal voor jou..”. Ze hoort gelukkig de deur opengaan en Fred binnenkomen die zijn vader vrolijk begroet. De hand van Ron trekt hij snel uit haar kruisje, ze ziet hem aan zijn hand ruiken en er even aan likken en denkt een beetje schuldig “Jezus hij likt zijn eigen zoons zaad op”. Gelijk schiet er een kriebel door haar kutje die nog natter wordt.

Fred omarmt me en samen lopen we al pratend de kamer in. Ik plof op de bank en Fred in een stoel, of er niets gebeurt is praat hij honderd uit. Ik vertel over mijn klus als Cor met drie glazen wijn aan komt lopen en zich naast me nestelt. We besluiten om Chinees te eten, Fred wil het wel halen. Ik zeg hem dat hij mijn auto wel mag gebruiken en hij vertrekt.

Ik wacht geen seconde, draai me om en kijk Cor aan, kus haar op haar mond en mijn hand wringt zich tussen haar gesloten dijen. “Nu niet.. Ron..” kermt ze zachtjes. Ik blijf over haar kruisje wrijven en fluister in haar oor “waarom niet? Omdat je kut nog vol zit van zijn zaad?”. Cor verstijfd van schrik “hoe..hoe..weet..je..dat..” brengt ze snikkend uit. Ik zeg zo kalm als ik kan “ik was al thuis geweest…maar jullie waren zo aan het neuken dat jullie niets in de gaten hadden..”, “ik was in eerste instantie woest, maar het wond me ook wel op..”.

Cor keek me met tranende ogen aan stamelde “sorry…schat..het was echt de eerste keer..”, “ik lag mezelf te vingeren toen Fred ineens binnenkwam..zo is het gebeurt..” snikte ze en vliegt me om mijn nek en vraagt snikkend en schuldig ”hoe nu verder?”.

Ik kijk haar aan en zeg zachtjes “lieverd, als het aan mij ligt veranderd er niet veel..ik heb liever dat je met Fred neukt dan met een vreemde.., als ik eerlijk ben..” en kus haar vurig op haar mond. Nu gaan haar benen iets uiteen, twee vingers druk ik langs haar kruisje en pers ze diep in haar strakke natte kutje. Ze ademt steeds zwaarder, ik vinger haar klaar, haar kutspieren knijpen in mijn vingers.

Cor is blij, ze is stapelgek op Ron en wil hem ook niet kwijt. Ze komt gigantisch lekker klaar op zijn vingers, kust en bedankt hem. Als hij zijn vingers uit haar trekt voelt ze ze gelijk op haar lippen drukken en hoort hem zeggen “hier proef zijn zaad en je sappen..”. Ze opent haar mond en voelt de vingers over haar tong strelen. Ze likt ze schoon en proeft het zaad van Fred, slikt en drukt haar mond op die van hem.

Ze staat op en loopt naar de badkamer, frist zich op en dekt de tafel alvast, precies op tijd, Fred kwam aanrijden. De Chinees werd met een pilsje weggespoeld, het was pas half 8 toen Cor vroeg: “ruimen jullie af? Ik ga me douchen”. Toen ze wegliep keek ik naar Fred, die haar verlekkerd na keek, mijn pik sprong weer iets op. Ik besloot hem ook te confronteren met wat ik gezien had. Hij bood zijn excuses aan met een rood hoofd en belooft dat het nooit meer zal gebeuren. Ik lach een beetje en zeg “kop op joh…het wond me ook wel op om jullie zo bezig te zien..”. Met een knipoog, omdat ik niet weet hoe hij zal reageren er achteraan “moeten we een keer met z’n drieën doen..”.

Fred kijkt zijn vader verbaast aan, hij wist vanmiddag toen hij hun slaapkamer binnen liep, niet dat hij zijn lekkere stiefmoeder zo zou aantreffen. Dat hij niet verschrikt terug liep kwam omdat hij al jaren fantaseerde over haar, zelfs als hij een vriendin neukte deed hij of zij het was. Ze had hem niet tegengehouden toen hij haar begon te likken. Ze zag er zo mooi uit, alles aan haar was klein maar fijn behalve haar mooie strakke ronde billen. Ze smeekte om zijn pik toen ze klaarkwam op zijn tong. Hij had haar bijna een uur geneukt. Eindelijk geeft hij zijn vader antwoord “weet je dat zeker, pap?”

Ik zeg “ja jongen, heel zeker…” en kijk op de klok. We zijn al een uur verder en Cor is nog niet terug. Ik pak twee glazen en zeg tegen Fred: “ik ga eens kijken wat “ons” meisje aan het doen is” en schenk de wijn in. In de douche is ze niet, ik loop de slaapkamer in en zie haar, naakt met opgetrokken benen, wijd uit elkaar, een dildo in haar poesje pompen. “Hè, hè..ik dacht dat je nooit zou komen…dus ben ik maar vast begonnen..” zegt ze me geil aankijkend. Ik zet de glazen op haar nachtkastje, kleed me snel uit, mijn lul springt halfhard uit mijn boxer en ga naast haar zitten. In gedachten zag ik de pik van mijn zoon in haar kutje pompen. Ik zet mijn eikel op haar mond.

Cor hapt zijn dikke eikel in haar mond, haar tong draait rondjes en likt over zijn toompje. Ze is bloedgeil en blij dat het zo afgelopen is, ze wil zich vanavond helemaal aan ‘haar’ Ron geven. Ze zuigt en likt terwijl hij korte neukbewegingen in haar mond maakt en steeds luider begint te kreunen. Na enkele minuten voelt ze zijn toch al dikke lul nog iets dikker worden.

Ik sta op knappen, pak haar hoofd en stoot iets dieper en sneller in haar mond. Dan wordt het even zwart voor mijn ogen en roep “slik mijn zaad..sletje..”. Straal na straal gutst er uit mijn pik, in haar mond. Ik houd haar stevig vast zodat ze alles door moet slikken, zelf kwam ze ook klaar op de stotende dildo.

Cor slikt gewillig zijn sperma door, zijn pik blijft stijf nadat ze de laatste druppel eruit heeft gezogen. Ze fantaseerde dat de dildo de pik van Fred was, terwijl ze Ron tegelijk afzoog. Rillingen liepen over haar kleine lichaam toen ze klaarkwam, zo heftig was ze nog nooit gekomen, ze schaamt zich er een beetje voor.

Nahijgend ga ik naast haar liggen, mijn hand pakt één van haar kleine stevige tietjes waar de tepels stijf opstaan en speelt ermee. Ze kust me minuten lang en fluistert lieve woordjes. Ik pak de dildo, die nog uit haar kutje steekt en begin weer in haar te stoten. Ze kreunt “mijn god, wat ben ik geil..jaah..maak me klaar..”. Ik pomp de dildo rustig in de volle lengte in haar kutje, ervoor zorgend dat ik haar g-spot ook goed raak. Telkens als ze klaarkomt, kromt ze haar rug en drukt haar perzik hard op de dildo. Mijn hand glimt van haar sappen.

Cor is nu al 5 maal klaargekomen, haar kutspieren heeft ze niet meer onder controle. Dan, met een plopje, trekt hij hem uit haar kutje, pakt haar benen en legt ze op haar schouders, gelijk voelt ze de natte dildo tegen haar sterretje drukken, hij wist dat ze dat ook heerlijk vond, en gelijk een stukje in haar verdwijnen. Ze kreunt geil “ooh..jaah..neuk mijn kontje..”. Ze voelt en ziet door haar positie, de dildo steeds dieper in haar darmen verdwijnen.

Ik druk de dildo tot het uiterste in haar en begin haar kontje er met lange halen mee te neuken. Mijn pik klopt tegen mijn navel, ik zie haar kutje glinsteren van haar sappen. Terwijl ik langzaam aan mijn pik trek druk ik mijn mond op haar natte pruim, lik haar diep en zuig me vast op haar stijve clitje. Ze gilt het uit als ze klaarkomt, haar vingers trekken aan haar harde tepels. Ik kom omhoog, zie haar vuurrode wangen en kijk haar aan als ik mijn eikel tussen haar gezwollen lippen druk. De dildo heb ik diep in haar kontje gedrukt, terwijl ik mijn lul steeds iets verder in haar extra strakke kutje druk.

Cor zit nog diep in haar intense orgasme als ze zijn eikel tussen haar lippen voelt drukken. Ze schrikt een beetje, ze is nog nooit tegelijk in haar kutje en kontje geneukt. Het lijkt of zijn pik haar kutje uitscheurt, ondanks het feit dat ze kletsnat is. Gelukkig doet hij voorzichtig en de schrik verandert in genot, ze voelt zich geheel gevuld. Ze kijkt en ziet dat zijn pik nu bijna geheel in haar zit, een rilling van geiligheid schiet door haar lichaam als hij begint te stoten. Ze voelt zijn handen haar borsten pakken en haar stijve tepeltjes worden bewerkt door zijn duimen en wijsvingers. Weer voelt ze een orgasme door haar lijfje denderen en kreunt hijgend “ ja Ron..neuk mijn strakke kutje…spuit me vol met je dikke pik..”.

Ik begin haar steeds iets sneller te neuken, telkens als ze een orgasme krijgt, stop ik met stoten, ik wil niet al te snel komen en kan mijn geile lust zo ook even afkoelen en begin weer als ze is bijgekomen. “Ze moest eens weten wat ik morgen voor haar in petto heb” denk ik als ik naar haar geil verwrongen gezichtje kijk en blijf in haar stoten. Ik sta op knappen, trek mijn lul uit haar kutje, de dildo uit haar kont en zonder waarschuwing ram mijn pik in haar openstaande holletje en neuk haar hard. Tot ik luid grommend “ik spuit je reet vol..oooh..ik..kooom..” uitkraam.

Cor haar hand wrijft wild over haar clitje, terwijl haar kontje vol gespoten wordt. Ze voelt de spanning in haar buik oplopen, ze verkrampt en spuit met kracht een straal uit haar kutje, het spettert via zijn buik terug op haar tietjes en gezicht. Zo intens is ze nog nooit gekomen, als ze haar benen loslaat en langs hem legt, floept zijn lul uit haar lekkende kontje. Ze trekt hem op zich en kust hem innig en stamelt “pfff, wow…dat was heftig…, dank je lieverd.

Ik ga naast haar liggen, nog kletsnat van haar sappen. Ik lik nog wat sap van haar kleine tietjes en zuig tussendoor aan haar harde tepels, sla een arm om haar heen en we vallen zo in slaap.

De volgende dag verliep zoals zo velen, ‘s middags ging Corine boodschappen doen. Ik was alleen met Fred thuis, we dronken een kop koffie, toen ik mijn plan ontvouwde aan hem. Ik zou hem een appje sturen wanneer hij stiekem en zachtjes binnen moest komen.

We aten ‘s avonds met z’n drieën en Fred trok zich terug in zijn eigen gedeelte. Hij was best zenuwachtig om samen met z’n vader, zijn stiefmoeder te verwennen. Hij douche zich grondig en schoor de stoppeltjes van zijn edele delen, tevreden liep hij naar zijn slaapkamer. Hij zat tv te kijken toen zijn foon bliepte, greep ernaar en las het bericht. “Over 3 kwartier kun je komen”.

Wij hadden samen gedoucht en buiten een jointje gerookt, dat doen we heel af en toe. Cor wordt er altijd super geil en ontspannen van, we kunnen dan uren van elkaar genieten als we in bed liggen. Toen we naar binnen liepen kneep ik Cor in haar billen. Ze kreunde en draaide zich om, kuste me vurig en zei met een zwoele stem “kom, mee naar bed jij..” en liep richting slaapkamer. Ik schonk 2 wijn in en appte mijn zoon.

Cor lag al naakt op bed, ik kleed me snel uit terwijl zij aan haar wijn nipt. We knuffelen en strelen elkaar en genieten van de vingers die geen plekje overslaan. Ik lik haar gladde perzik en zuig op haar lipjes die zwellen in mijn mond, mijn tong likt haar nectar gulzig op.

Cor komt hijgend klaar op zijn mond en kreunt “ik wil je pik..”. “is goed” zegt Ron als hij op de klok kijkt. Hij gaat op zijn rug naast haar liggen. Cor kruipt op hem en haar lipjes grijpen om zijn lul, die hard op zijn buik ligt. Ze glijdt over de volle lengte heen en weer, pakt zijn pik en zet hem rechtop als ze opwipt. Zet zijn dikke eikel tussen haar lippen en kijkt recht in zijn ogen als ze zich laat zakken.

Ik kreun als haar strakke kutje over mijn lul zakt, kijk op de klok en zie dat ik nog een paar minuten heb. Ik trek haar op me, sla mijn armen om haar heen en begin haar in een rustig tempo te neuken. Doordat ik een stuk langer ben kan ik langs haar heen kijken en de deur in de gaten houden. Ze kreunt hard bij elke stoot, als ze gillend klaarkomt zie ik de deur zachtjes open gaan. Ik word nu toch wel wat nerveus, voor de reactie van Cor. Ik blijf in haar stoten en zie Fred naderen.

Gelukkig maakte zijn stiefmoeder veel kabaal zodat Fred ongestoord binnen kon komen. Hij zag de forse pik van zijn vader in haar stoten, zacht liep hij op het bed af. Hij keek zijn vader nogmaals aan, die knikte, toen bracht hij zijn handen naar haar billen en begint ze te kneden.

Cor zit nog midden in haar orgasme toen ze uit het niets handen op haar billen voelde, het konden die van Ron niet zijn. Ze wil zich losmaken maar hij houdt haar stevig vast. Hij fluistert “rustig maar…lieverd…geniet alleen maar..”. Een beetje gerustgesteld van zijn woorden ontspant ze zich weer en geniet van een tong die haar billen en onderrug likt. De pik van Ron blijft maar stoten in haar natte strakke kutje, ze voelt elke ader die erover loopt.

Ik voel haar steeds meer ontspannen en laat haar los, kus haar en zeg zachtjes in haar oor “nu mag je kijken..”. Ze draait haar hoofd en kijkt in het gezicht van Fred, ook hij kust haar innig en vraagt “doorgaan? of stoppen..”. ik hoor haar “doorgaan, natuurlijk” zeggen en kijkt me glimlachend en geil aan. Door de afleiding is mijn orgasme verdrongen maar blijf nog even in haar stoten. Als ze rechtop gaat zitten pakt ze de pik van mijn zoon en begint hem af te trekken terwijl ze haar liefdesnestje mijn pik laat melken.

Cor heeft de wildste fantasieën aangewakkerd door de joint, “eindelijk kon ze haar twee gaatjes tegelijk laten neuken door die dikke pikken. Ze wilde pijpen en neuken tegelijk…ze wilde nog zoveel…”. Haar mond omsluit Freds grote eikel, een rilling schiet door haar lichaam en komt spontaan kreunend klaar. Haar mond zuigt zich vast op zijn eikel terwijl haar tong rondjes draait om zijn eikelrand.

Als Fred begint te kreunen en geniet van haar mond kijkt hij even naar zijn vader, die haar stevige borstjes kneed en zijn duim opsteekt. Hij trekt hem na een paar minuten uit haar mond, bang om al klaar te komen want hij wil haar ook graag neuken. Hij drukte haar weer voorover op de borst van zijn vader, kruipt tussen zijn vader benen, trekt haar billen uit elkaar en begint haar sterretje te likken. Af en toe likt hij iets lager, zijn tong glijdt dan langs de stotende pik in haar kutje maar zo kan hij wel haar nectar proeven. Dan concentreert hij zich op haar kontje, zijn tong penetreert haar, als ze goed nat is drukt hij zijn duim diep in haar en rekt haar gaatje op. Hij voelt de pik van zijn vader door het dunne wandje tegen zijn duim wrijven.

Cor voelt zich te gek en relaxed, het idee dat ze zo gevuld word door nog zo’n gigant maakt dat ze klaarkomt. Ze zal morgen wel pijn hebben maar dat boeit haar op dit moment niets. Ze kreunt “voorzichtig Fred” als ze zijn eikel tegen haar ster voelt drukken.

Ik blijft even stil liggen als ik haar kutje nog nauwer voel worden en de pik van mijn zoon langs de mijn voel schuiven. Cor ademt zwaar en hijgt “mijn god…jongens, doe rustig aan….ooh wat zijn ze groot..”. Ik begin, na een poosje, weer langzaam in haar te stoten. Fred vult haar kontje als ik mijn pik een stuk uit haar kutje trek. Zo blijft ze altijd gevuld.

Cor voelt zich klein, maar super geil nu ze zo tussen haar man en zijn zoon ligt gesandwicht en de pompende palen in en uit haar voelt schuiven. Haar orgasmes zijn niet meer te tellen, ze ziet nog wazig en kraamt smerige taal uit zoals “neuk deze slet, spuit mijn hoeren kut en kont vol geile dekhengsten..”. Ze is totaal van de wereld.

Alsof we het afgesproken hebben voeren we ons tempo steeds iets op om beiden met een kreet diep in haar te stoten en onze lading zaad tegelijkertijd in haar beide gaatje te lozen. Ze gilt even als we tegelijk diep in haar stoten, maar dat gaat over in een “Ooooh…jaahg…spuit me vol..” als we beginnen te spuiten.

Waarschijnlijk door de joint, of door de situatie, blijft mijn pik snoeihard en die van Fred ook zo te voelen als hij zich terugtrekt en zich naast me legt. Cor ligt nog na te hijgen en bij te komen op mijn buik. Na enkele minuten fluister ik in haar oor “nu mag Fred je kutje neuken” ze kreunt uitgeput maar stapt van mijn pik over op die van Fred. Mijn zaad lekt uit haar over mijn zoons ballen en pik. Ik kijk even hoe hij haar neukt en betast, dan kom ik omhoog en zet mijn stijve voor haar mond. Ik laat me even pijpen, zegt niets en kruip achter ze.

Cor laat het maar gebeuren en denkt dat haar kontje zo voor de tweede keer gevuld wordt als hij achter haar kruipt en haar zacht voorover duwt. Ze schrikt als ze zijn eikel ook tegen haar kutje voelt drukken en kermt “nee…”. Haar kutje wordt tot het uiterste opgerekt als de tweede forse pik langzaam in haar schuift. Ze moet even wennen en ontspant weer, zwaar ademend tussen de twee mannen kreunt ze “rustig..jongens…stoot maar zachtjes…”. Als de twee pikken om en om in haar kutje beginnen te stoten, gilt ze de boel bij elkaar van geiligheid. “Mijn god..wat geil..” denkt ze en geeft zich helemaal over.

Ik voel telkens de pik van Fred langs de mijne schuiven, we zorgen ervoor dat haar buikje steeds goed gevuld blijft. Minuten lang neuken we haar, tot ze hijgt dat ze niet meer kan. We verhogen ons tempo, Fred komt als eerste en plant zijn pik zo diep als hij kan in zijn stiefmoeder. Ik stoot nog heel even en ram de mijne ook diep in haar en loos mijn zaad bij dat van mijn zoon diep in haar.

Cor ligt slap op Fred, vastgespiest op twee spuitende pikken. Ze is totaal sufgeneukt en doodop, als ze voelt dat ze verslappen en uit haar glijden, schrijnt haar binnenste. Ron rolt van haar af en ligt na te hijgen. Als Fred haar vastpakt en haar naast mij legt, staat hij op en loopt de kamer weer uit. Het enige wat ze nog uit kan brengen is “ik ben kapot, schat…maar vond het heerlijk..”, kruipt tegen me aan en we vallen verder zonder een woord te zeggen in een welverdiende slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 15252 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Corine, Ron en Fred”

Plaats een reactie