BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Plattelandsjongeren (2)

De geile tweeling wordt ontmaagdZUSJES ONTMAAGDEN

Als Marieke en ik na het zwemmen nat en in ons blootje de CHILL-keet binnenlopen is het daar gelukkig nog lekker warm, we lopen echt allebei te bibberen. Maar dan zie ik tot mijn schrik en verbazing dat mijn zusjes zich inmiddels ook hebben uitgekleed en relaxed naast elkaar op een van de matrassen liggen.

‘Zo Jules en Marieke, dat duurde lang, kom er maar gauw bij liggen’ zegt Sanne, en ze klopt een beetje dwingend naast zich op het matras. Marieke loopt er direct naar toe en dan pas valt bij mij het kwartje, Marieke zit in het complot. Ik ga naast haar zitten en fluister ‘Hey Marieke, wat is dit nou, jij wist hiervan he?’. Marieke glimlacht liefjes naar me en zegt ’Sorry Jules, klopt, we hoorden dat er vanavond verder niemand meer hierheen ging en dat bracht je zusjes op een idee. Ik moest jou hierheen lokken en heb meteen de gelegenheid maar even goed benut, we moesten toch op ze wachten hè?’ Tjé, ze zien me gewoon als een lustobject.

Mijn tweelingzusjes

‘Hier hebben jullie een pilletje, wij hebben er ook al eentje op’ en Ankie geeft Marieke en mij er allebei eentje aan. Nou ja, als ik er dan toch aan moet geloven kan ik er ook maar beter een innemen, hoewel het vanavond dus al wel mijn tweede is, voor Marieke ook. Als ik het pilletje heb doorgeslikt bekijk ik eens goed mijn zusjes. Wat zijn ze mooi geworden, lang geleden dat ik ze zonder hun kleding heb gezien. En bloot zie je nog meer hoe ontzettend ze op elkaar lijken, allebei zijn ze best wel lang, ruim een meter vijfenzeventig, slank met strakke buikjes, best wel al flinke tietjes, mooi rond, klein roze tepeltjes, haarloze kutjes, waarvan het bovenste deel net te zien is in het driehoekje waar hun benen bij elkaar komen. Ik vind ze echt heel mooi en de meiden merken dat, ze glimlachen liefjes naar me en weten dat ze me in de pocket hebben.

Ze hebben net als ik blond krullend haar en blauwe ogen en ook Marieke valt het op hoe ontzettend wij drietjes op elkaar lijken: ‘Als je jullie zo ziet zouden jullie wel een drieling kunnen zijn.’ Maar ja, jongens en meisjes uit een en hetzelfde eitje, dat gaat niet. Nee, ik ben dus duidelijk geen meisje want tussen mijn benen groeit mijn pik alweer, combinatie denk ik van de aanblik van mijn zusjes, Marieke daarnaast en het pilletje. Ik ga naast Marieke liggen en wacht maar eventjes rustig af wat er gaat gebeuren. Nou, van rust komt het niet, want Ankie gaat leunend op haar elleboog op haar zij liggen en begint met haar andere hand mijn lijf te strelen. Eerst wat in cirkels over mijn borstkas maar langzamerhand cirkelt ze zo naar beneden, raakt daarbij af en toe ‘per ongeluk’ mijn pik aan. Die reageert alsof er een elektroshock op wordt gezet, met sprongetjes veert die omhoog en ‘kijkt’ Ankie nieuwsgierig aan. Zo te zien heeft dat lichaamsdeel er wel zin in om een tijdje in haar binnenste diepte rond te neuzen.

Zelf word ik vooral geil, het voelt heerlijk als mijn zusje me zo streelt. Op een gegeven moment beweegt Marieke zich sneaky tussen ons uit en vanaf dat moment lig ik tussen mijn twee zusjes ingeklemd, als een plakje kaas tussen twee sneetjes. Leuk beeld wel vind ik, als ik zo die twee kale sneetjes van mijn zusjes bekijk…

Ankie gaat door met mijn borstkas en buik te strelen en Sanne buigt zich over mijn pik, om die eens goed te bekijken. Mijn staaf is inmiddels zo’n beetje weer op oorlogssterkte, best wel groot en in ieder geval meer dan genoeg size om meisjes er een groot plezier mee te doen, dat heb ik bij Marieke wel gemerkt. ‘Ohw’ zegt Sanne, ‘wat een raar ding zo in het echt zeg. Al die adertjes en dat velletje en dat gaatje, best wel even wennen.’ Heel voorzichtig gaat ze met het topje van haar wijsvinger over mijn eikel, en echt, wat is dat extreem lekker, vooral als ze met haar nageltje heel voorzichtig het randje omcirkelt. Mijn pik wordt er spontaan nog weer iets groter van, ik denk ook omdat de ghb goed meewerkt.

Sanne buigt zich nog verder voorover en geeft heel voorzichtig een kusje op mijn eikel, en daarna nog een aantal langs de stam van mijn pik omlaag, tot ze bij mijn ballen is. Ik weet niet of dit grietje al ergens geoefend heeft, ze doet dit wel heel goed en geil. ‘Waar heb jij dit geleerd Sanne? vraag ik. ‘Oh, op internet, daar is veel te zien hoor’, komt er een beetje ‘onschuldig’ uit. Oké, mijn kleine zusjes worden groot. ‘En klopt het nou dat jullie allebei nog maagd zijn?’ ‘Ja, stom he? Tijd dat dat verandert en omdat jij zo’n lieve broer bent hebben we jou daarvoor uitgezocht. Een eer toch voor jou hè?’ ‘Ja, best wel, maar broer en zusjes, toch wel raar hoor, papa en mama moeten dit nooit horen.’ Beide meiden en ook Marieke gniffelen tegelijkertijd en Ankie reageert ‘nee, lijkt ons ook niet.’

Op de een of andere manier onderga ik het allemaal wel met veel genoegen, maar ik kom er niet toe zelf in actie te komen, best wel een drempel om aan het lijf van mijn zusjes te gaan zitten. Op een gegeven moment zegt Sanne ook zoiets: ‘Hé dooie pier, doe je zelf ook nog iets? Vind je ons niet leuk genoeg?’ ‘Nou, echt wel, maar ik vind het wel een beetje raar dat we dit doen.’ Ankie er overheen: ‘Echt onze Jules weer, altijd wel een moraalriddertje hoor. Come on joh, ’t is gewoon fun hoor. We hebben allebei de pil, er komen dus geen kindjes van, we zijn jong, het moet toch een keer de eerste keer zijn, we kennen elkaar goed én we hebben er zin in, wat wil je nog meer?’ Zo zeg, een hele speech. En ja, ik wil best alweer neuken maar wat ik eigenlijk vooral níet wil is dat ze mijn zusjes zijn. Maar ze hebben gelijk, het is meedoen of niet, en ik doe mee.

Ankie

Ik lag op mijn rug ingeklemd tussen mijn beide ‘tochtige’ zusjes, maar draai me nu naar Ankie toe en nestel me tegen haar buikje en tietjes aan, zij verdient als eerste mijn pik, vanwege haar overtuigende speech. Sanne maakt meteen van de gelegenheid gebruik zich als een lepeltje tegen mijn rug aan te krullen. Ik kan gewoon nog niet goed verwerken dat dit mijn zusjes zijn, die twee vrije meiden die gewoon voor hun plezier gaan. Als we zo met zijn drietjes even heel close hebben gelegen, draait Ankie zich op haar rug, trekt haar benen op, doet ze iets uit elkaar en kijkt me een beetje smachtend aan. Deze uitnodiging is duidelijk, ik buig me over haar heen en geef haar een kusje op haar mond en een dikke knipoog er achteraan.

Ik breng mijn hand naar een van haar tietjes en betast dat, toch al echt een groter bolletje dan bij Marieke, het vult ruimschoots mijn hand, heerlijk stevig, het roze tepeltje meteen helemaal stijf. Ook haar andere tietje kneed ik wat en dan neem ik een tepel in mijn mond, heerlijk om op te sabbelen en ondertussen te merken hoe zusje begint te zuchten en wat met haar benen beweegt, ze steeds iets verder opent en dan weer dicht doet. Aan mijn achterzijde gluurt Sanne over mijn schouder en beleeft het allemaal mee, ik voel hoe ze haar lijf tegen het mijne drukt, haar tepeltjes prikkend in mijn rug.

Langzaam lukt het me over de drempel te stappen die ik voel om dit met mijn zusjes te doen. Het is zo ontzettend intiem zoals we nu bij elkaar liggen en dit beleven, dit kan bijna niet fout zijn, toch? Ik houd echt van hen allebei, we hebben zo’n goede band altijd gehad, misschien is het daarom wel oké dat we ook dit met elkaar delen. Ondertussen is Marieke aan de andere kant van Ankie ook aangeschoven, ze kroelt me wat door mijn haar, en ik kan maar niet begrijpen hoe ik ineens in dit Walhalla van drie gewillige geile meisjes terecht ben gekomen.

Voorzichtig maak ik me los van het sabbelen aan Ankie’s tietjes en schuif me volledig op haar lijf en werk me dan omlaag, tot ik haar kutje in beeld krijg. Ik til haar benen nog wat hoger op, zet haar voeten tegen mijn schouders en zie hoe haar kutje zich daardoor wat opent. Een mooi roze ingangetje laat zich zien en ik zie dat het al wat vochtig is van Ankie’s eigen smeersel. Ik lik er overheen en proef haar genietend op mijn tong, net als bij Marieke een beetje zoutig maar toch ook weer heel anders. Bijna alsof ik ook echt het karakter van mijn zusje erin kan proeven, altijd in voor een lolletje, beetje een branieschoppertje, ze smaakt en ruikt heerlijk, tikje wild wel. Ik lik haar een tijdje, steeds intensiever en bewerkt dan met mijn tongpuntje haar klitje, ze bokt en steigert meteen dat het een lieve lust is. Ik breng mijn armen tussen haar benen naar boven en knijp zachtjes in haar beide tepeltjes, als kleine staafjes staan die inmiddels overeind.

Sanne is ondertussen met haar gezicht tegen dat van Ankie aan gaan liggen, ik zie hoe de zusjes samen genieten van wat hier gebeurt en elkaar daarbij af en toe snel even een kusje geven. Zij zijn zo close, altijd geweest al, ze hebben soms geen woorden nodig om elkaar te begrijpen en heel vaak zo een beetje samenspannend tegen papa en mama en mij. Maar nu is het anders, nu is het wij drietjes, samen met Marieke.

Eigenlijk zou ik zo best nog een hele tijd door kunnen gaan, maar Sanne is er ook nog. Ik schuif me daarom weer naar boven tot ik helemaal over Ankie heen lig. Sanne schuift meteen ook weer aan en gaat heel close tegen ons aanliggen. ‘Ben je er klaar voor zusje?’ vraag ik haar zachtjes en ze knikt, steekt haar duim omhoog, me een beetje geil glimlachend aankijkend. Ik pak mijn pik vast en plaats hem voor Ankie’s gleufje, bijzonder hoe snel je weet waar je moet zijn en leert om te neuken. Ik glijd een stukje bij haar binnen, ik voel hoe Ankie een beetje verkrampt, Sanne ziet het ook, ze geeft haar meteen een hug. En dan is er geen weg terug, ik doe het met mijn zusje…

‘Doet het pijn?’ vraag ik. ‘Ja, maar ga door Jules, het went wel’. Ik duw me wat verder in Ankie’s kutje en voel dan op een gegeven moment dat ik niet verder kan. Aha, zij heeft dus nog wel een vliesje. Voordat Ankie beseft wat er gebeurt trek ik me terug en ram me dan ineens naar binnen, en voel hoe ik dwars door de weerstand heen diep in haar schiet. Gelezen ergens dat dit het beste is, maar ik twijfel nu toch wat, want Ankie gilt het uit en roept ‘kutgast, moest dat nou? Typisch Ankie, boem er bovenop. ‘Ssst, ‘t went wel’ zeg ik en houd me daar diep in haar zo stil mogelijk, zodat ze inderdaad kan wennen aan het gevoel. Sanne streelt ondertussen Ankie overal, ik voel hoe ze zich langzaam weer ontspant.

Al na een paar minuten voel ik hoe ze zachtjes wat beweegt met haar bekken, ze is eraan toe om verder te gaan. Ik trek me wat terug uit haar en glijd dan weer naar binnen, waarna we sameneen rustig tempo opbouwen, heerlijk. Sanne streelt me ondertussen over mijn rug en billen en het is niet te geloven hoe geil me dat maakt. Ik wil wel dat Ankie klaarkomt maar ikzelf moet oppassen, want Sanne is er ook nog.

Als we zo een aantal minuten rustig aan geneukt hebben begint Ankie’s ademhaling te versnellen, ik voel hoe ze haar onderlijf steviger tegen me aandrukt zodat ik nog net ietsje dieper in haar kom, en dan voel ik hoe het begint, wat pulsjes in haar kutje, nog sneller ademen, wat kreuntjes, en dan komt ze klaar, heel ingetogen, zo totaal anders dan wat ze meestal aan opgewonden gedoe laat zien, ze trekt me strak op zich, slaat haar benen om mijn rug en wrijft haar kutje zo stevig om mijn pik dat ik moet oppassen niet samen met haar klaar te komen. Ze blijft maar kleine kreuntjes laten horen, bijna zoals een opgewonden miauwend poesje, zo lief. En dan is het voorbij voor haar, ze ontspant zich, laat haar benen naast de mijne vallen, en zo liggen we een tijdje na te hijgen, ondertussen aan alle kanten gekust en geaaid door Marieke en Sanne, die er duidelijk ook allebei opgewonden van zijn geraakt.

Na enkele minuten schuif ik van Ankie af, mijn pik die gelukkig goed stijf is gebleven komt met een zuigend geluidje naar buiten en ik zie met het vocht uit haar kutje ook wat bloed meekomen. ‘Ik wil je zelf schoonmaken’ zegt Ankie die heeft meegekeken en tot mijn verbazing trekt ze me verder over haar heen en likt ze mijn pik schoon met haar tong. ‘Mmm, ik smaak best lekker’ gniffelt ze. Dan wil Sanne het ook proeven en ik zie dat zij de smaak van haar zusje ook wel oké vindt. Maffe meiden. Als tegenprestatie lik ik Ankie’s kutje schoon, het voelt wel als een mooie afronding van onze eerste seks en haar ontmaagding.

Sanne

En dan is het Sannes’ beurt, ze maakt dat al duidelijk door een bereidwillige houding aan te nemen, op haar rug, haar mooie lange benen wat opgetrokken en uit elkaar gedaan, ook haar paradijsje zie ik lonken…

Ik ga op haar liggen, Marieke en Ankie schuiven ook direct weer close aan en dan is het Sannes’ beurt om goed verwend te worden. Ik kus haar overal op haar gezicht, ben inmiddels zo opgewonden door het neuken van Ankie dat mijn pik snoeihard tegen Sannes’ platte, een beetje van de spanning trillerige buikje drukt, ik voelt die spanning in haar ook tegen mijn pik. Al kussend schuif ik omlaag, verwen haar heerlijke bolle tietjes, kneed ze zachtjes tot ze roze van kleur zijn, neem de kleine tepels een tijd in mijn mond tot ze als twee kleine antennes op die mooie heuveltjes staan. En lager, haar buikje, haar navel, haar liezen, overal kus ik haar.

Bij Sannes gleufje aangekomen kan ik nu vergelijkend onderzoek doen. Haar kutje is bijna identiek kutje aan dat van Ankie, ook zo mooi roze. Ik lik haar een tijdje en ook bij haar denk ik te proeven hoe ze is, rustig, meer stil en ingetogen, heel erg gericht op andere mensen, sociaal. Het vreemde is dat het me nog meer opwindt, haar geur en de smaak van haar vocht, ik raak zó opgewonden dat ik weer naar boven schuif, haar aankijk en vraag ‘kan het zusje?’ Sanne knikt en vraagt me wel voorzichtig te doen. Natuurlijk, maar ik zeg haar wel dat het toch echt even zeer doet als haar vliesje wordt gebroken. Ze knikt zachtjes en kijkt me lief aan.

Ik schuif mijn nu echt harde staaf een stukje in haar wachtende love-tunneltje en ze opent bereidwillig nog verder haar benen. Ik beweeg mij dieper in haar tot ik halverwege ook bij haar vliesje ben aangekomen. Het voelt bijna alsof Sanne nog nauwer is dan Ankie, ik moet behoorlijk doorduwen, geil gevoel! ‘Zachtjes doorduwen of ineens, net als bij Ankie, zusje?’ Doe maar snel fluistert ze en ik zie hoe Marieke en Ankie haar allebei een kusje geven, om haar moed te geven. Ik trek me terug en duw me dan met alle kracht in haar, maar haar vliesje is sterker dan ik dacht. Oei, klote voor Sanne, dit moet nog een keer.

Ik voel hoe Sanne al onder me verkrampt, ze heeft er schrik voor en ik wil daarom dat het me nu snel lukt helemaal in haar te komen. Als ik bijna uit haar ben kriebel ik haar opgezwollen klitje zachtjes met mijn duim, ik wil haar afleiden, zie dat ze met wat schokjes reageert en dan stoot ik me onverwacht zo hard als ik kan haar buisje in. En het lukt, ik voel het daarbinnen meegeven en ik ben diep in haar. Sanne kreunt even maar laat verder niet veel van pijn merken. Ik houd me stil, ga op haar liggen en merk dat ze aan het gevoel went, voel hoe ze de binnenste spieren van haar kutje verkent dat nu strak om mijn pik geklemd zit. Zo’n ander meisje dan Ankie, ze ondergaat het veel rustiger en zet nu alweer haar kutje aan de slag om te mij pleasen. Super,, deze zusjes.

En dan is het dus een ontmaagding voor vier personen te zijn geworden, allevier doen we het voor het eerst. Sanne beweegt zich rond mijn pik en meer naar boven kroelen Marieke en Ankie over mijn rug en door mijn haren, af en toe dwalen Mariekes handen af naar mijn billen en tussendoor naar mijn ballen, ze kneedt me daar. ‘Bewaar je wat voor mij Jules, ik wil ook nog wel een keer’ fluistert ze zwoel in mijn oren. Nou, graag, maar dan moet ze wel uitkijken wat ze doet want zo lukt dat niet en ook in Sanne mag ik me dus niet helemaal laten gaan. Misschien wel goed ook, want het zijn toch mijn zusjes, niet mijn zaaddoosjes.

Ik ga in Sanne op en neer schuiven en als ik merk dat ze er helemaal aan toe is versnel ik mijn beweging, tot ik echt in haar aan het beuken ben, whow, eerste zo ontvankelijk en lief en nu al echt een sexdiertje, Sanne is een zusje met meer gezichten! Ze vouwt haar benen om mijn billen en duwt met kracht mee zodat mijn pik steeds weer diep in haar verdwijnt. Nou, dat doet veel met me en al snel kan ik het niet meer houden, zeker als ik voel hoe Sanne onder mij begint te kreunen en trillen en dan giga klaarkomt, alles aan haar schokt, haar lieve gezichtje is al kletsnat van het zweet.

Mijn zaad heeft zich voor een grote aanval verzameld, mijn ballen doen er alles aan om het te laten gaan en echt, er is niks meer aan te doen, met kracht spuit ik alles diep in Sannes’ ontvankelijke grotje, owh, dit was niet de bedoeling, maar is wel heel lekker. Ook ik ben nu kletsnat van het zweet en tijdens het bewegen van onze lijven voelt dat heerlijk smooth aan.

Mariekes tweede keer

Na een tijdje komen we tot rust en tot mijn verbazing staat Marieke dan op en is ze weg. Boos? Maar nee, ze komt met een nieuw pilletje aanzetten. ‘Alsjeblieft Jules, wil je deze nog nemen. Ik wil je zo graag nog een keer. Hé Sanne, kan jij zijn pik daarbinnen in jou een beetje vasthouden en bewerken tot hij weer groot is?’ Sanne knipoogt tegen Marieke en gaat aan de slag. ‘Ehm, dames, doe ik ook nog mee?’ vraag ik half lachend, vind het wel leuk, dit doorduwerige van hen. En ja, ik voel hoe Sanne haar kutje rond mijn pik in pulsjes spant en ontspant, dat kan ze echt al vanaf het begin!

Mijn pik reageert snel, is eigenlijk nauwelijks verslapt, ik voel ik hoe hij harder en langer weer in haar warme zachte vochtige goddelijke holletje kruipt. Sanne maakt zich klaar voor een nieuw potje neuken, slaat haar benen alweer om mijn billen, maar dan grijpt Marieke in. ‘Hou op San, deze is voor mij’ zegt ze een beetje snibbig en onwillig laat Sanne me gaan. Ik trek me uit haar terug, ook zij heeft een beetje gebloed en ik zie nu een mixje verschijnen van haar sap en bloed vermengd met mijn zaad. Opnieuw als eerbetoon lik ik het op, wennen wel maar toch lekker en vooral geil. Sanne drukt haar kutje close tegen me aan, het bevalt haar wel. Met een kus geef ik haar een beetje van wat ik heb opgelikt door, ik zie hoe ze het proeft en dan doorslikt.

Maar dan trekt Marieke me aan mijn haren naar haar toe, oké, ‘Sorry Sanne, i’m badly needed’. Maar eerlijk gezegd ben ik wel behoorlijk moe inmiddels en vind dat Marieke maar eens even haar best moet doen. Ik ga op mijn rug liggen, trek Marieke over me heen en dat staat haar duidelijk aan, ze knielt op haar knieën aan weerszijden van mijn heupen, pakt mijn pik beet, plaatst die voor haar kutje en laat zich dan over me heen glijden. In deze houding kan ze me heel diep nemen en doet dat ook, ik heb het gevoel dat ik zelfs haar baarmoeder raak en misschien zelfs wel een stukje opduw of binnendring. Sanne en Ankie liggen aan weerzijden tegen me aan, Ankie kriebelt mijn ballen en Sanne streelt in cirkeltjes mijn borst. Beter dan dit zal het denk ik nooit meer worden…

Marieke gaat zich helemaal op mijn pik te buiten, haar mooie lange bruine haren zijn al na een paar minuten helemaal in de war door hoe ze ze steeds voorover en achterover zwiept, haar nog prille tietjes wippen in een prachtig ritme mee met de bewegingen van haar dolle ritje op mijn pik. Steeds gaat ze zover omhoog dat ik bijna uit haar schiet en laat zich dan met kracht weer zakken, alsof ze me tot tegen haar maag wil laten doordringen. En weer omhoog en omlaag en zo door, ohw, het enige wat ik hoef te doen is genieten van hoe ze eruitziet en wat ze daarbinnen met me doet. De ghb helpt goed mee, ik betwijfel of mijn pik ooit nog weer slap wordt, maar ja, het was ook het derde pilletje, misschien niet zo slim.

Totaal onverwacht komt Marieke klaar, ik heb het niet echt zien of voelen aankomen. Haar kutje schroeft zich nog strakker om mijn pik en met een harde kreun laat ze zich op mij voorovervallen, zo tussen mijn zusjes in die nog steeds aan weerszijden lekker mee kroelen. Marieke schokt en kreunt en gilt alsof haar laatste minuutjes zijn aangebroken, tjee, wat een temperament, wat komt die meid klaar zeg. Goed opgewonden geraakt natuurlijk van het bekijken en meebeleven van de avonturen van mijn zusjes en mij. Als Marieke eindelijk tot rust komt wil ik ook nog graag een keer mijn zaad in haar kwijt, ik beweeg flink door, trek mijn benen op om nog dieper in haar komen, het voelt goddelijk zo, maar er gebeurt niks meer. Hard en stijf sta ik in haar en het voelt absoluut niet alsof er nog iets gaat gebeuren.

Ik beuk maar door, totdat Marieke op een gegeven moment zachtjes zegt dat het pijn begint te doen. ‘Sorry liefje’ en ik stop meteen met bewegen, geef haar wat kusjes en til haar dan van me af. Als mijn zusjes zien hoe hard mijn pik nog is wil Ankie er nog wel een tijdje op, maar ik vind het genoeg zo. ‘Komop meiden, bij mij begint het ook pijn te doen, tijd voor afkoeling’.

Ik wurm me tussen die heerlijke blote meidenlijven uit, sprint met mijn ‘geheven lans’ de CHILL-keet uit richting het meertje, duik er met een grote plons in en gelukkig voel ik daar direct al hoe mijn pik verkoelt en wat afneemt. De meisjes volgen mijn voorbeeld, met hun heerlijke wiebelende tietjes komen ze op me afrennen en even later hebben we een supervrolijk waterballet voor vier ex-maagden. Kan het leven nog beter worden?

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 17327 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Plattelandsjongeren (2)”

  1. Jammer dat je losjes omspringt met het gebruik van GHB zonder te vermelden dat dit een zeer gevaarlijke en verboden drug is waarvan men niet weet hoeveel een overdosis kan veroorzaken en die tot de dood kan leiden.

    Bovendien wordt GHB nooit in pilletjes verkocht(info van de Drugslijn) .

    Dat jongeren experimenteren dat weet iedereen maar gebruik dan XTC zoals in je vorige verhalen.

  2. Jules je bent een geluksvogel met twee van die super geile zusjes en een willige vriendin Marieke. Er wordt ook geschreven dat je de tweeling lang geleden naakt hebt gezien. Jullie waren ‘s middags aan het naaktzwemmen. Toen heb je ze kunnen bewonderen.

  3. Heerlijk geschreven verhaal Zara. Fijne rustige opbouw en vrij realistisch waardoor ik me goed in de hoofdpersonen en de scene kan verplaatsen. Erg opwindend om te lezen. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

    Groet, Art

Plaats een reactie