BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dagboek van Hilde (2) Het blikje

Een paar weken later vond mijn zus het blikje met Daans sperma op mijn bureau. Ze had het opengemaakt en gevraagd wat dat voor raars was wat ik daar bewaarde. Ik kon moeilijk zeggen dat dat zaad van haar vriendje Daan was. Het eerste zaad dat haar vriendje voor mij gespoten had, symbool van mijn inwijding op het seksuele pad. Mijn moeder, verloste mij uit een benarde positie, pakte het doosje van haar af, vond dat ik zo mijn geheimpjes mocht hebben en nadat mijn zus mijn kamer had verlaten keek ze me wellustig aan. ‘Dus je hebt het eerste zaad dat Daan voor jou gespoten heeft in dit blikje bewaard. Vunzig meisje. Vertederend wel.’ Ze vertelde dat ze wel door had dat wij een paar dagen geleden samen buiten waren en ze vermoedde toen al dat ik misschien wel op mijn seksuele verkenningstocht was. Pa en broer merken nooit wat, maar toen ze Daan hoorde, mijn naam meer kreunde dan uitsprak, en het woord lekker hoorde, wist ze dat ik hem had laten klaarkomen.

Voordat ze ging slapen had ze een wit vlekje en zaadvlekken op de tuinbank gezien. Mijn slipje had onder de bank gelegen, ze had het opgepakt en er aan geroken. Ze rook er een jong geil meisje in en zag een paar druppels opgedroogd mannenzaad. En toen wist ze dat ik ook gekomen was. Ze had haar yogabroek omlaag getrokken en op de bank waar wij elkaar hadden bevredigd, nog vochtig van zweet en zaad, legde zij haar naakte billen, en half zittend, half liggend, bevredigde zij zich met haar vingers en mijn slipje in haar gleufje en fluisterde ‘oh Daan, oh Daan, oh Daan wat is dit lekker’ toen ze klaarkwam. Zoals het een pubermeisje past zei ik ‘Mam, too much information’ maar ondertussen was ik maar wat blij dat zij niets, maar dan ook niets had laten merken van wat zij die avond had gehoord. Niet aan mij, maar ook niet aan de andere gezinsleden.

En Daan? ‘Mam? Mam, heb jij Daan ooit gedaan?’ Stilte.
‘Nee toch?’ Een glimlach. ‘Oh mijn god ik zie aan je dat je hem gedaan hebt….’

Lieve Hilde zei ze. Een paar dagen later toen jullie, Katja, Tim en jij met elkaar naar de Efteling waren heb ik Daan geappt of hij langs wilde komen. Ik heb hem meegenomen naar de kamer van je zus, ik ben op haar bed gaan zitten en daar heb ik terwijl hij voor me stond zijn korte broek omlaag getrokken. Hij stond daar een beetje verlegen met zijn stijve wijzend naar mij en ik zei dat ik wist dat hij Hilde heeft bevredigd. ‘Ik weet dat je haar neuken wilt, neuken gaat, maar eerst, Daan, eerst wil ik dat je mij neukt met die harde staaf. Duw je harde lul in me en fantaseer terwijl je me neukt hoe je Hilde naait, laat me horen, hard op, wat je met haar doen wil. Ik trok hem op Katja’s bed….Ik zal zwijgen als het graf, maar nu, moet je me neuken.’ Vlak voordat hij in me kwam zei ik hem ‘Zorg goed voor Hilde, ze zal ontwaken en je veel, heel veel geven.’

‘Mam, too much information. Dat wil je toch niet horen dat je moeder een paar dagen na jou is klaargekomen op de seks die jij zelf gehad hebt….’’ ‘Dat weet ik. Je zus mag nooit weten dat ik en jij met Daan…. Oke? ‘Oke!’ ‘Ik wist dat je vroeg seksueel rijp zou zijn, Hilde, en ik was allang blij dat het iemand was die veilig was, ook al was het dan de vriend van je zus. Door hem te neuken maakte ik voor jou de weg vrij. En voor hem om vrij met jou om te gaan. En heb je alle ruimte om met hem te seksperimenteren.’ In alle stilte toonde zij zo hoe trots ze op me was. Ik, rebels, vrijgevochten, me bewegend op de smalle paden van liefde en lust. Zelf was ze teveel ingekapseld geraakt, zo vertelde ze later, en eigenlijk werden die avond haar ogen geopend. Ze wilde voorkomen dat ik mijn vrijgevochten aard aan banden zou leggen. En om haar eigen rebelsheid los te laten en mij alleen maar volgde had ze hem geappt en was ze mij net een stapje voor door eerder dan ik door hem geneukt te worden. Door zich op het bed van Katja door Katja’s lief te laten berijden. Ik had haar net op tijd wakker gemaakt en haar dank was dat ze me, nadat ze hem eerst nog even geneukt had, daarna alle ruimte gaf om mijn rebelse pad verder op te gaan, allereerst en voorlopig vooral door de vriend van mijn eigenste zus te neuken.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8976 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Dagboek van Hilde (2) Het blikje”

Plaats een reactie