BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Dagboek van Hilde (1) de eerste beginselen

In de zomer van 2017, ik was bijna 17 en om die reden had ik besloten dat ik alleen nog maar lekkere slipjes zou dragen. Of anders geen. Om die eerste reden kocht ik in Utrecht mijn eerste microfiber onderbroekjes in de winkel van Bjorn Borg. Die winkel bestaat niet meer maar die broekjes zijn zo lekker zacht op je huid. Alleen al door er overheen te wrijven werd en word ik geil. De verkoopster heeft me vast gehoord toen ik in de kleedkamer voelde, mezelf bevoelde, bevredigde. Ik kocht een rode, een zwarte en twee witte. Heel veel geld voor toen. Maar ik heb ze nog steeds en ze zitten zo ongelooflijk lekker dus ja dan valt het eigenlijk wel weer mee.

De eerste herinnering die ik aan het witte slipje heb is van een zwoele zomeravond, twee weken na mijn verjaardag, waarop ik een heerlijk kort rokje droeg, een strak T-shirt en dat witte slipje. En Converse schoenen. Daan, de vriend van mijn zus, 2 jaar ouder dan zij, 22 dus, was die avond bij ons. Mijn ouders en broer zaten binnen, mijn zus was werken; ik zat buiten in de tuin een boekje te lezen, mijn benen wijdgespreid en van binnen uit zag ik haar vriend al een paar keer naar me kijken. Na een tijdje kwam hij buiten en ging tegenover me in het gras zitten. Ik vond die aandacht wel leuk en ik was trots op mijn lekkere slipje en ik dacht dat ie daar in geinteresseerd was omdat ie er steeds naar keek. Daarom deed ik mijn benen nog wat wijder. En ik hoopte dat hij er wat van zou zeggen. En dat hij een stijve zou krijgen.

Met zijn stijve had ik een paar dagen eerder al kennis gemaakt. Hij liep toen in zijn zwembroek en daarin manifesteerde zich een enorme knots. Toen we elkaar op de gang passeerden, omdat hij naar de kamer van mijn zus liep, deed ik alsof mijn hand per ongeluk langs zijn stijve in zijn zwembroek gleed toen hij even met zijn rug naar de muur stil stond om mij te laten passeren. De ideale gelegenheid om heel even stil te staan en met mijn hand hem misschien niet langer dan 3 secoden aan te raken. Zijn paal te strelen. En met drie vingers onder zijn zak te voelen hoe zwaar die wel niet was. Het fascineerde me.

Nu zat hij vanwege de warmte weer in zijn bermuda en T shirt en zo voor me zag ik tussen de wijde pijpen ervan dat hij een enorme stijve had en zag ik zijn zak die nog net op de stof van zijn broek op het gras rustte. We praatten over het boek dat ik aan het lezen was voor mijn lijst, Turks Fruit, en ondertussen probeerde hij met zijn hand mijn onderbeen te strelen. Hij schoof wat dichter naar me toe en net toen hij met zijn hand boven mijn knie kwam stelde ik hem voor om samen op het bankje iets verderop in de tuin te gaan zitten. Ik zette mijn voeten op de bank en ging met mijn armen om mijn opgetrokken benen zitten, mijn rokje had ik bewust achter mijn billen gedaan zodat mijn witte slipje goed zichtbaar voor hem was. Hij ging recht tegenover me zitten en ik zag dat ie erg veel moeite had met zijn stijve. Hij streelde opnieuw mijn onderbeen en voelde mijn haartjes en mijn kippenvel. Ik voelde dat er in mijn witte broekje beweging zat. Mijn lippen gingen open en het was de eerste keer dat ik me bewust werd dat er ook wat vocht in mijn slipje kwam. Eigenlijk werd ik me dat pas later bewust toen zijn vingers me daar streelden, maar nu loop ik al een beetje op de zaken vooruit. Zijn vingers wonden me verschrikkelijk op en heel geleidelijk streelde hij mijn knieholtes tot hij langzaam maar zeker mijn dijen, mijn liezen streelde en mijn slipje voelde. Zo’n zacht slipje had hij nog nooit gevoeld, die had mijn zus niet, zei hij en hij wilde dat slipje eigenlijk wat beter voelen en ging met zijn hand over mijn buik, mijn vulva en gleed over mijn perineum door naar mijn billen. Zo, wat zacht, fluisterde hij, benadrukte dat hij het over mijn slipje had maar masseerde eerst mijn zachte billen en daarna de stof waar mijn slipje het vocht van mijn kutje opzoog.

Ik ging verzitten, legde mijn benen languit op de bank, naast zijn heupen zodat hij mij nog beter kon voelen. Ik voelde me trots dat hij zo veel belangstelling toonde voor mijn witte slipje en alles wat zij op dat moment nog voor hem verborgen hield. Maar niet voor lang. Met een hand probeerde ik ondertussen zijn bermuda te bereiken. Zijn geslacht leek wel een honkbalknuppel in de aanslag, en ik kriebelde met mijn vingers zijn zak toen ik er via zijn linkerpijp in geschoven was. Zijn zak was zwaar en vol alsof die in dagen niet geleegd was. Met twee handen probeerde hij mijn slipje uit te doen en ik hielp hem daar een beetje bij door mijn billen op te tillen. Even moest ik daarvoor weer mijn hand uit zijn broek halen, en bedacht me dat het handiger was als ik even ging staan en vlak voor zijn neus schoof ik mijn slipje omlaag en stapte er uit. Zodra ik weer zat duwde hij mijn rokje omhoog zodat hij goed naar mijn kutje kon kijken. Met zijn vingers streelde hij mijn buik en mijn kutje. Ondertussen ging mijn hand weer terug naar zijn zak en ging ik op zoek naar zijn harde staaf, die ik van onder tot boven langzaam betastte tot ik bij de vochtige spleet in zijn eikel was aangekomen. Met mijn vingers verspreidde ik het vocht over zijn eikel en masseerde hem op een manier die hem blijkbaar heel erg blij maakte. Ik haalde mijn hand terug en met een paar handige bewegingen stak de eikel van zijn pik nu uit zijn broekspijp boven de houten bank. Intussen streelde hij met twee vingers mijn kutje en ik wachtte op het moment dat hij met de vingers waarvan ik vermoedde dat hij daarmee mijn zus al zo vaak had bevredigd nu ook mijn kutje zou binnen gaan. Als in een reflex stak ik 3 vingers in mijn mond, proefde hoe hij smaakte, en streelde met mijn vochtige vingers opnieuw zijn schacht en eikel, waar zijn vocht zich met mijn speeksel mengde. Aan de onderkant van zijn lul voelde ik de strakke spanning die ik jaren later, street-wise geworden, spermaspanning zou noemen. Zijn paal stond zo gespannen dat ik intuitief voelde wat ik later als ervaren meisje wist, namelijk dat er maar een oplossing mogelijk was: het was tijd om bevrijd te worden van zaad, dat zou zijn zak en zijn spanning verlichten. Als er zo’n spanning is dan moet er niet gewacht worden, het moet ook niet worden bewaard voor iemand anders die er ‘recht’ op neemt te hebben – nee, het was voor mij, hier en nu.

Hij had niet veel nodig om dikke klodders op de bank en op mijn rokje te spuiten en zonder na te denken sprong ik van de bank, bukte voor hem en likte de klodders sperma van de bank. Het smaakte zoals net nog mijn vingers, slechts verrijkt door de geur van verzadigd hout. (! Mooie woordspeling, Hilde) Nadat hij bekomen was van deze ontlading pakte hij me op, zette me tegen de zijleuning van de bank, ging zelf languit op de bank liggen, zodat hij met zijn vingers en zijn lippen mijn vaginalippen zoog en me begon te bevredigen. Pas na een tijdje merkte ik dat hij zichzelf daarbij ook niet vergat omdat hij met zijn lul precies tussen de spijlen van de bank paste en met zijn lul strak tussen de spijlen bevredigde hij zichzelf. Of het goed geluk of goed getimed was weet ik niet maar precies op het moment dat er brand uitbrak in alle regionen van mijn maagdelijke kutje hoorde ik zijn adem heftig toenemen, zag ik de beweging van zijn billen heftiger worden en begreep ik dat hij de juiste bewegingen bij mijn kut niet maakte omdat hij de befprins van huize Appeloo was, mijn naam niet noemde omdat ik klaarkwam, maar omdat zijn uitstromende zaad door de felle bewegingen tussen de houten spijlen voor de tweede keer die avond zijn zak verlichtte en daar paste ‘oh Hilde, oh Hilde, oh Hilde wat is dit lekker’ bij. Het zou mij niet verbazen als ook binnen in huis dit driewerf hoera van zijn zaadlozing gehoord werd. Hopelijk begreep niemand dat zusje’s vriendje net gespoten had met zijn lippen aan de vaginale lippen van de jongste telg in huize Appeloo. Mijn moeder heeft een scherpe neus wanneer een van haar dochters in huize Appeloo met lippen, vingers, een roede of een speeltje bevredigd wordt. Want de dochters waren en zijn op die momenten niet de stilste. Dus gerust was ik daar niet op.

Nog nooit had hij mijn naam zo lief genoemd als toen; hij was zo close bij mijn vaginale lippen en ik had me voorgenomen dat ik vaker dan alleen deze keer het vriendje van mijn zusje wilde ‘lenen’.

De volgende morgen vroeg al onderwierp ik de zaadbank aan een grondige inspectie. Op de plek waar hij mijn kutje had bevredigd zat een wit vlekje, waar ik met mijn tong gelikt had was nog slechts een klein plekje gedroogd plaksel zichtbaar, maar waar zijn lul over de volle lengte tussen de houten planken van de bank geschuurd had, waren stevige druipsporen zichtbaar en onder op het gras lag, naast mijn slipje, een klodder opgedroogd zaad. Voorzichtig probeerde ik dat los te krijgen van de grassprietjes waar het op terecht gekomen was. Helemaal is me dat niet gelukt zodat ik het met een paar kleine plukjes gras in een klein blikje stopte dat ik in het linkerlaatje van mijn bureau bewaarde. Mijn duur gekochte slipje dat ik onder de bank had laten liggen nam ik ook mee naar boven.

Enkele weken daarna, mijn zus was naast haar opleiding gelukkig veelvuldig bij de Albert Heijn te vinden om haar spaarpot te vullen, had ik opnieuw gelegenheid om een flinke deuk in de spaarpot van haar vriend te slaan. Die middag was hij al bijtijds bij ons in huis gekomen en friste zich op voor de avond en de nacht met haar. Op dat moment was er niemand anders dan ik in huis. Hij stond al even onder de douche toen ik sneaky de badkamer binnen kwam. ‘Even wat pakken’ zei ik en zag door het glazen scherm hoe hij op dat moment net zijn geslacht aan het scheren en soppen was. Ik keek, hij ging door, keek me aan en knikte. Ik ging toch eerst maar iets anders pakken dan wat ik van plan was. Ik deed snel mijn kleren uit en floepte bij hem onder de douche. Ik ging op mijn knieen zitten en likte van onder zijn zak tot aan het topje van zijn eikel. ‘Voorzichtig Hilde, hij zit erg vol, ik heb een paar dagen gespaard voor Katja.’ Maar ondanks dat moest ik toch maar niet stoppen van hem. ‘Sparen doet Katja al he, op dit moment, jij hoeft niet te sparen, jij mag doneren’. Hij trok me omhoog, legde zijn lul tussen mijn billen, hield mijn borsten vast, en reed zich op tussen mijn billen. Ik voelde dat hij probeerde zijn lul tussen mijn benen te krijgen en toen ik zijn eikel aan de voorkant tussen mijn schaamlippen zag, deed ik mijn benen strak. Ik voelde hem langs mijn lippen bewegen en werd daar al snel heel heel opgewonden van. Hij trok zich terug, duwde weer zijn lid tussen mijn billen en hij was duidelijk van plan om zelf tussen mijn billen klaar te komen en mij met zijn vingers op mijn goddelijke clitje naar de zevende hemel te laten zweven. Ineens vroeg ik, en ik weet niet eens waarom, ‘wil je achterom’? ‘Wil je dat, weet je het zeker?’ Ik twijfelde maar ik had het gezegd, bevestigde, voelde hem in mijn strakke kontje glijden, wat een beetje zeer deed en ik had er bijna alweer spijt van dat ik dit gezegd had, maar ik voelde dat zijn vingers alle controle uit mijn lichaam vingerden. Ongecontroleerd bewoog ik met mijn onderlichaam, met mijn buik en al die bewegingen zetten zijn orgasme in werking. Hij had niet veel nodig om een fikse donatie in mijn kontje te spuiten. Hij draaide mijn hoofd om en zocht mijn mond. We kusten, lief, lang, intens. ‘Wat kwam je eigenlijk pakken, Hilde, toen je binnenkwam?’ ‘Jouw zaadjes, Daan, jouw zaadjes voor Katja’ en floepte snel onder de douche vandaan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11493 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie