BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (2)

Ellen staat bij de Hema en heeft een grijze maillot in haar hand maatje 46, ze kijkt nu naar een panty van 150 denier ook maatje 46 en ze twijfelt of ze ook een gewone panty van 20 denier voor haar zoon mee zal nemen. Ze staat in gedachten als ze hieruit opgeschrikt wordt door de opmerking. ‘Zijn die niet wat te groot?’ geschrokken kijkt Ellen om en ziet daar Josephine de Ruijter staan, de moeder van Coen. ‘Hi Josephine, je hebt gelijk ik heb een maat kleiner. Maar deze is niet voor mij hoor, is gevraagd of ik deze wilde meenemen.’

Josephine haar hoofd begint gelijk te malen. “Zal ze vragen of het voor Remco is? Nee dat zou te direct zijn.” ‘O natuurlijk, voor je buurvrouw?’ vroeg Josephine schaapachtig.
‘Nee voor Remco, op de fiets is het te koud en de lange onderbroeken van Sjaak hebben we al een tijdje geleden weggedaan.’ vertelde Ellen alsof ze over haar dochter sprak. ‘Hij had vandaag voor het eerst een maillot van mij aan en de kou was te doen op de fiets.’ Ellen praatte maar door maar Josephine dacht terug aan het moment bij de trap.
“Het was dus een maillot wat Remco aan had, ik vond het al vreemde sokken.” Ze droomde even weg en zag Remco voor haar staan in zijn maillot met een bobbel die niet te missen was.
‘Josephine, wat denk jij?’ en Josephine kwam terug op de bewoonde wereld. ‘Wat vroeg je Ellen?’
‘Zal ik een zwarte maillot meenemen of een grijze?’
‘Waarom neem jij ze niet allebei mee? en neem je de 150 denier panty ook mee?’
‘Ja dat ga ik doen, kan hij zelf kiezen welke hij morgen aantrekt.’ en ze pakte er een zwarte bij en liep richting de kassa. Josephine liep mee en wachtte tot Ellen had afgerekend en nam afscheid. Ellen zag alleen niet dat Josephine terug liep en dezelfde maillots en panty pakte en deze ging afrekenen.

Ellen kwam thuis en hoorde haar zoon boven praten. Het leek wel of hij met Coen aan het praten was en daarom liep ze naar boven. De deur stond open en ze klopte netjes en wachtte tot haar zoon iets zou zeggen. ‘Kom maar binnen mam.’ hoorde ze haar zoon zeggen. Ze liep naar binnen en zag dat haar zoon met Coen via Teams zat te praten. Buiten het beeld legde ze de maillots en de panty op het bureau van haar zoon. Remco keek naar de maillots en de panty en toen naar zijn moeder. Ze wees op de maillot die hij nog aan had en zei. ‘Die mag je in de wasmand op mijn kamer gooien, dan kan je die alvast passen.’ en ze wees naar het stapeltje en maakte een handkus en wilde zijn kamer uitlopen.
‘Mam, de moeder van Coen zwaait.’
Ellen draaide zich om en keek in het glimlachende gezicht van Josephine. Ze zwaaide en gaf aan dat ze even weg moest.

Coen was naar de wc gegaan en zo zat Josephine alleen met Remco in de call.
‘Remco, kom je morgen wat eerder? Coen heeft tot 11 uur herkansing maar dan kunnen wij alvast een bakkie koffie doen.’ en ze trok een pruillipje.
Ik moest lachen. ‘Ja hoor, ik kom wel iets eerder, half 11?’ en Josephine knikte alleen maar en ging staan omdat Coen zijn kamer weer in kwam. ‘Zie ik je morgen.’ zei Josephine en ze gaf hem een knipoog.
Remco moest zich even herstellen. “Gaf de moeder van Coen hem nu een knipoog? Ja volgens mij wel. Wat moet ik hier nu van denken?” ging het door zijn hoofd.

Ik neem afscheid van Coen en wens hem weer succes. ‘Ik zie je morgen.’ en ik sluit Teams.
“Nu de maillots passen.” Ik trek de maillot van mijn moeder uit en pak de zwarte maillot van het stapeltje. Ik haal hem uit de verpakking en trek de maillot aan. Deze zit inderdaad beter, wat ruimer maar toch wel lekker strak om mijn benen en mijn kont. Ik loop naar beneden en show de zwarte maillot aan mijn moeder.
‘Kijk mam, deze zit inderdaad beter dan die van jou, maar die zat ook heel lekker.’
Ellen moest lachen en liep naar haar zoon toe, ze legde haar handen om zijn heupen en draaide hem rond. Haar hand gleed over zijn kont welke weer lekker stevig voelde. ‘Ja jongen, dit zit beter. Weer geen boxer eronder?’ want ze voelde niets.
‘Nee mam, dit vind ik lekkerder.’ was het antwoord van haar zoon.

‘Ik ga die andere even passen en dan kom ik die ook wel showen.’ Ik liep weer naar boven en trok de maillot uit en pakte de panty uit de verpakking. Die voelde eigenlijk wel veel lekkerder, veel zachter en gladder dan de maillot. Ik trok de panty aan en voelde dat deze lekkerder zat dan de maillot, dit was eigenlijk gelijk mijn favoriet. Ik wreef over mijn lul en die groeide nog verder. Ik liep naar beneden en zag mijn moeder al staan wachten.
‘Ja jongen, deze staat je ook goed. Kom eens hier?’ en ze deed exact hetzelfde alleen nu voelde ik dat ze een hand ook over mijn lul wreef, heel licht maar toch.
‘Ja jongen deze voelt ook erg lekker. Hoe vindt jij hem zitten?’
‘Ja mam, deze is wel mijn favoriet hoor. Het voelt zo………’ ik wilde geil zeggen maar durfde het niet tegen mijn moeder te zeggen.
‘Glad.’ zei mijn moeder die ook door had wat ik wilde zeggen.
‘Ja glad inderdaad. Ja mam dat.’ Mijn lul stond op knappen en ik wilde eigenlijk naar boven om mezelf te bevrijden van het opborrelende zaad.
‘Ja jongen, ga maar even lekker douchen, je vader komt zo thuis en ik denk niet dat hij erg zal staan springen als hij je in een panty in de kamer ziet staan.’ en beide moesten we er om lachen en ik liep naar boven.

In mijn kamer pakte ik de maillot van mijn moeder en liep ermee naar de slaapkamers van mijn ouders. Ik opende de wasmand en zag daar een een panty liggen, ik vermoedde dat mijn moeder die gisteren aan had gehad. Ik pak hem en deze is nog gladder dan die ik aan heb, hij voelt ook zachter. Ik steek mijn hand en arm erin en wrijf over mijn lichaam onder mijn shirt, dit voelt hemels. Ik laat mijn nylon hand mijn panty in glijden en streel mijn lul.
Met mijn andere hand trek ik de panty naar beneden en pak met de nylon hand mijn lul vast en begin aan mijn lul te trekken. “Dit is een ongewoon geil gevoel.” denk ik bij mezelf. Ik denk er niet over na dat ik betrapt zou kunnen worden door mijn moeder en binnen een minuut spuit ik mijn zaad op een doekje wat ook in de mand ligt. Ik zie dat er wat druppels sperma op de panty van mijn moeder zijn gevallen, ik wil ze wegvegen als ik mijn moeder hoor vragen. ‘Remco, kan jij een theedoek naar beneden gooien?’
‘Ja mam, ik zal hem pakken.’ en geschrokken pak ik het doekje met sperma en gooi ik de panty in de wasmand. Ik pak een theedoek en gooi deze naar beneden en roep dat ik ga douchen.
Na het douchen trek ik een joggingbroek aan en loop naar beneden, Pa is inmiddels thuis en we gaan eten.

We hadden alles opgeruimd en zaten in de kamer naar de tv te kijken als ineens Ellen zegt. ‘Ik ga even douchen.’ en opstaat en naar boven loopt. Ik kijk samen met mijn vader naar de film.
Na een 20 minuten komt mijn moeder beneden en heeft haar badjas aan, ik kijk naar haar benen en ik zie dat ze weer een panty aan heeft. Het lijkt zelfs op de panty uit de wasmand.
Mijn moeder ziet me kijken en kijkt me recht in mijn ogen aan, ze kijkt zwoel en ik weet niet waar ik moet kijken. Ze gaat op de stoel zitten en doet haar benen over elkaar.
Ik wordt rood en zeg. ‘Ik ga naar boven, welterusten.’ en ik wil langs mijn moeder lopen als ze me terug roept. ‘Krijg ik geen kusje?’ en ze kijkt me weer apart aan.
Ik draai me om en sta naast mijn moeder, ik kom naar beneden om haar een kus op de wang te geven als ze mijn hand, niet zichtbaar voor mijn vader, pakt en deze naar haar been toe beweegt. Ik zet mijn hand op haar bovenbeen en voel de panty onder mijn handen, hij voelt net als net alleen nu is het weer anders. Het been van mijn moeder zit er onder en het maakt bij mij het nodige los in mijn joggingbroek. Ik moet snel naar boven want mijn boxer heeft het moeilijk om mijn lul te verbergen.

Ik wil haar op haar wang zoenen als ze haar hoofd omdraait en me recht op mijn mond zoent. ‘Lekker slapen jongen, droom maar fijn.’ en ze kijkt er weer zwoel en gewoon geil bij.
‘Ja mam, jij ook. Welterusten.’ en ik loop snel naar boven waar ik me op mijn bed stort en mijn lul uit mijn broek haal. Ik begin hard aan mijn lul te trekken maar dan dringt het door dat mijn moeder mijn vader wil verleiden. “Zouden ze straks seks hebben? Zou ze mijn vader vandaag zo gek krijgen dat hij haar neukt?” langzaam blijft ik aan mijn lul trekken en heb ik het beeld van mijn moeder voor ogen die geneukt wordt door mij. Ik lig nog rustig aan mijn pik te trekken als ik mijn moeder een beetje giechelend de trap op hoor lopen. Ik doe net of ik slaap en hoor mijn vader zeggen. ‘Die slaapt al, vooruit geiltje.’ en ik hoor mijn moeder weer giechelen.

Ik wacht even voordat ik mijn bed uit ga en naar de gang loop, ik kijk om het hoekje en kijk mijn moeder recht in haar gezicht als ze uit de badkamer komt. Ze staat daar alleen in haar panty en heeft er niets onderaan, ik zie dat haar kutje glad is met een plukje schaamhaar erboven. Ze geeft me een luchtkus, doet het licht uit en loopt de slaapkamer in maar laat de deur op een kier staan. Ik loop snel naar de deur en kijk hoever ik de kamer in kan kijken, ik zie door de spiegel op de kast alles wat er gebeurt op bed. Omdat het donker is op de gang maar licht in de kamer van mijn ouders kan ik in de schaduw staan en best wel goed zien wat er allemaal gebeurt. Ik zie mijn vader op bed liggen en hij trekt aan zijn niet al te lange piemel, hij staat wel maar niet zo hard als die van mij altijd staat. Althans zo lijkt het.

Ik zie mijn moeder in beeld komen en ze gaat naast mijn vader liggen. Ze vrijen wat en mijn moeder positioneert zich zo dat ik tussen haar benen kan kijken. Ik zie de hand van mijn vader in haar kruis wrijven en hij wil zijn hand in de panty steken.
‘Nee Sjaak, ik heb gewoon zin om hard genomen te worden, trek mijn kruis maar stuk en neuk me hard.’ hoor ik mijn moeder zachtjes zeggen.
Ik zie mijn vader omhoog komen en het kruis van de panty stukscheuren. Hij gaat tussen de benen van mijn moeder zitten en duwt zijn lul in de kut van mijn moeder.
‘Ja Sjaak, dat is lekker. Neuk me hard, maar je mag niet in mijn kutje klaarkomen. Ik wil dat je over mijn panty heen spuit, dat lijkt me een geil gezicht.’ en ik zie mijn vader en moeder nu hard neuken. Ik hoor het kletsen van hun lichamen als mijn vader zijn lul helemaal in haar kut heeft zitten.

‘Ja Sjaak, neuk me harder, ik ga bijna klaarkomen.’ en ik zie mijn vader zijn best doen om mijn moeder te neuken. Dat is best lastig omdat Ellen nogal ligt te schokken en een orgasme krijgt. ‘Jaaaaa Sjaaaaaaakkkkkkk.’
Sjaak is er ook bijna en nu zijn vrouw is klaargekomen en haar ogen weer open heeft begint ook hij aan de eindsprint. Hij neukt haar en voelt zijn zaad omhoog komen, hij trekt zijn lul uit de kut van zijn vrouw en kijkt haar recht aan als hij zijn sperma over de panty van zijn vrouw spuit. ‘Hier geil wijf, je bent een lekkere geile slet met je panty aan.’ en hij spuit 3 kwakjes sperma over haar been en op het broekje.

Ellen kijkt in de spiegel en ziet daar iets bewegen. “Yes denkt ze, heb je het goed gezien jongen? Ook je vader zijn sperma zit op de panty.” Is wat er door Ellen heen gaat.
Ze ploft neer en geniet nog even van haar orgasme die nu wel bevredigend was. Kwam dat doordat ze zo met haar zoon bezig was? Of kwam het door haar vent? ze keek opzij en zag dat Sjaak al op zijn zij lag en nog net niet lag te slapen. Haar vinger gleed naar net boven haar been en voelde het sperma zitten, ze streek het op en bracht het naar haar mond. “Zo nu had ze sperma van haar zoon en haar vent geslikt vandaag. Het kon niet op.” ze keek nog naar de deur en had het vermoeden dat Remco nog steeds voor de deur stond. Ze trok nu de panty heel langzaam uit en nam het stukje panty in haar mond waar ze vochtige plekken had gezien toen ze iets in de wasmand wilde leggen. Ze wist bijna zeker dat haar zoon zich op haar panty had afgetrokken en wilde op deze manier laten zien dat ze het wist.

“Godver….. ze wist dus dat ik mijn sperma op haar panty had achtergelaten, en ook dat ik hier sta want ze kijkt me recht aan via de spiegel. En nu?” Het trok me ook over de streep en ik spoot 4 stralen sperma half haar kamer in. Kut, maar wat was dit geil en lekker.
Ik zag mijn moeder naar de deur komen dus ik maakte me uit de voeten. “Wat gaat er morgen gebeuren? Het was lekker maar was dit ook de laatste keer?” Ik kroop in bed en viel met mijn hand om mijn lul in slaap.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 11858 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (2)”

Plaats een reactie