BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oudere zus is van mij!

Slaperig, denkend aan mijn vriendin Claudia laat ik de dikke kale pik door de hand gaan. In een ogenblik van een seconde zie ik Miriam in mijn slaapkamer. Voordat ik het besef dat zus me heeft ‘betrapt’ is zij weg. Gelukkig heeft zij niemand om het te vertellen zelfs onze ouders willen haar niet meer. Wat ik niet begrijp of heeft zus diepere gronden. Door ons leeftijdsverschil hebben we samen nooit met elkaar opgetrokken, feitelijk ken ik mijn oudere zus niet goed. Dat komt ook omdat zij amper praat en verlegen door het leven gaat. Ik ben met zestien de jongste in huis, heb de grootste mond en zeg alles recht voor zijn raap. Dat zus me net heeft gezien maakt het aftrekken nog geiler. Bij de gedachten dat ik haar aan het neuken ben kom ik hevig klaar. Vanaf nu wordt zus een obsessie, ik pak papier en pen: ‘Beste Zus ik weet dat jij nog nooit een vriendje hebt gehad, wil je met me neuken?’. Helaas een week later geen enkele reactie, actie is er wel wordt er wakker van, het is weer hommels, ma roept; “Miriam! Volgende week ben jij hier weg!”. Er wordt op de slaapkamerdeur opgeklopt; “Pat mag ik binnenkomen?”. Zwijgend staat zus gebogen naar de vloer te staren, ik vraag; “Wat moet jij?”. Het lijkt uren te duren voordat ik alles op een rijtje krijg, Miriam heeft voor het eerst een man ontmoet, Jan een gescheiden dakdekker die twintig jaar ouder is dan zij. Ik vraag; “Moet je daarom het huis uit?” Zus schudt haar hoofd; “Pat ik ga bij Jan wonen”.

Ik haal mijn schouders op; “Dan heb jij toch geen probleem”. Zus staat te schutteren; “Pat ik durf niet te vrijen….Euh….schaam voor mijn lichaam”. Ik kijk op mijn horloge; “Zus ik moet zo voetballen”. Naakt kom ik onder dekens vandaan, zij draait haar hoofd weg, ik grijns: “Zus jij hebt echt een probleem”. Ik doe de slaapkamerdeur op slot; “Miriam wil je helpen door je te beoordelen”. Zij weet geen raad, is hulpeloos en laat zich gelaten uitkleden. Zus met een lengte van amper één meter zeventig blijkt mollige dan gedacht. Voelend over de beha fluister ik; “Miriam je bent te dik misschien maken jouw borsten het goed”. Ik knoop de beha los laat de blote peervormige borsten door mijn handen gaan. Onder de vingers voel ik de mooie roze tepels hard worden; “Pat……hoe zie ik eruit?”. Zuchtend; “Sorry Miriam hopelijk maakt jouw vagina alles goed”. Ik heb zus zo minderwaardig dat zij uit haar slipje stapt, ik fluister; “ mmm een kaal vadsig kutje…….dat moet ik beter bekijken…..doe je benen is wijd…….je schaamlipjes voelt lekker strak……”. Bij de gedachten dat oudere zus machteloos naakt in mijn slaapkamer staat maakt me knettergeil. Strelend door haar bruine halflange haren duw ik zus op de knieen; “Toe Miriam je zult wel moeten…… wat denk wat jouw vriend straks gaat doen alles jij weigert…..…… dit is beter ……. lik de eikel ……….. mond open ……..zie je wel……zo moeilijk is het niet………”. Hulpeloos kijkt zij met haar bruine ogen me aan of zij wilt vragen: broertje doe ik het goed. Kijkend naar haar naakte mollige lichaam voel ik spontaan mijn orgasme komen; “Zus snel doe je mond open”. Ik druk de kloppende eikel op haar tong spuit ladingen, kwakjes sperma glijden haar keel in; “Toe alles…..doorslikken…..”. Verward komt mollige zus in de benen, gaat zitten op bed; “Pat……dit kan niet…..doen wij……niet meer…..”. Ik pak de sporttas; “Miriam wees blij, tot later”.
—————————————————————–
1-0! Voor ons team! Langs de lijn staat mijn grootste trots Claudia te juichen. Zij is de mooiste vriendin die ik kan bedenken, lang, slank figuur, volle borsten, knap met prachtige lange blonde haren.
De scheidsrechter blaast einde wedstrijd met de winst op zak gaan wij vrolijk de kleedkamer binnen. Fris en fruitig kom ik eruit, wij laten de tongen even samensmelten, Claudia fluistert; “Pat ik heb zin, kunnen wij naar jouw huis?”. Met een grijns; “Mijn ouders zijn de hele dag weg”. Hand in hand richting huis vertel ik dat Miriam me heeft gepijpt.
Zij lacht; “Die oude dikke verlegen zus van jou?”. Ik knik; “Het was trouwens niet bijzonder”. Claudia slaat de arm om me heen; “Pat dat verbaast me niet, je zus heeft nooit seks gehad, gaat ze ook niet krijgen”. Ik zeg; “Toch wel, zij heeft net een oude vent ontmoet, zus durft niet te seksen omdat zij zich schaamt voor haar figuur”. Claudia zegt; “Pat er is iets mis met je zus, ik mag haar niet, zij is een vreemde”. Als je het over de duivel hebt achter in de tuin bij de schuur staat Miriam te roken. Ondanks dat zus al eenentwintig is mag zij van onze ouders absoluut niet roken. Verlegen met een rood hoofd voelt ze zich betrapt; “Alsjeblieft….niets tegen ma en pa zeggen”. Claudia kijkt indringend; “Miriam je hebt jouw broertje gepijpt dat is ziek”. Vriendin sleept zus aan de haren het schuurtje in, die is zo beduusd en wordt weerloos naakt op de werkbank gegooid. Ik roep; “Claudia wat maakt jij nou?”. Zij grijnst; “Pat die zus van jou heeft een beurt nodig”. Miriam stamelt; “Niet mijn broertje…..dit kan niet……”.

Claudia pakt zus stevig bij de kin; “Knorretje ……kop dicht of ik vertel jouw ouders dat je rookt”. Om ruimte te maken zet ik snel wat fietsen buiten. Zus die spartelt over de werkbank wordt door vriendin bij de nek vastgepakt; “Pat schiet op!”. Met de trainingsbroek op de enkels trek ik de mollige zus naar me toe, richt mijn kale dikke pik, ik houdt haar schoppende mollige benen in bedwang, duw de eikel tussen de schaamlippen, druk door het maagdenvlies, schuif door de vadsige kut en begin zus te neuken. Wow wat lekker strak voel elke kutspier, zus smeekt om te stoppen terwijl mijn pik hoorbaar door de soppende kut gaat, Claudia kijkt zus streng in de ogen; “Je vindt het geil om door jouw broertje geneukt te worden, je bent ziek”. Met haar ranke slanke vingers masseert zij de borsten van zus maakt de roze tepels hard. Zus kreunt; “O God……ik kommm…..”. Zij begint hevig te trillen, terwijl ik zus stevig neukt vingert vriendin haar groeiende clitoris, zus schreeuwt het uit, vriendin snoert haar mond; “Pat schiet op … spuit je zus vol…..”. Onder aanmoediging van vriendin gaat het snel de rillingen lopen over mijn rug; “O wat is dit geil……. Ik kommm”. Ik houdt de kloppend eikel diep en spuit ladingen zaad in mijn zus. Claudia gaat op de knieën likt de sperma uit de openstaande de schaamlippen. Het likken laat zus niet onberoerd, zie de clitoris groeien, hevig trillend van weer een orgasme laten wij haar achter en gaan lachend de schuur uit.
———————————————————–
Een week later gaan wij triest de kleedkamer binnen, Ivo zegt; “Wat een kut wedstrijd”. Ik grap; “Was het kut dan hadden wij nog wat”. Ivo lacht; “Over kut gesproken ga jij naar Claudia?”. Ivo is de enige die zo mag praten over mijn vriendin hij is me beste vriend! Ik knik; “Wij moeten Miriam helpen bij het inpakken en zorgen dat zus voor einde middag is vertrokken”. Ivo vraagt; “Kunnen jouw ouders dat niet doen?”. Ik zeg; “Die willen niets meer met haar te maken hebben die komen morgen pas terug”. Ivo zegt; “Dat verbaast me niets die ouwe zus van jou is een vreemde”. Ik pak mijn voetbaltas; “Ivo zie je morgen”. Onderweg denk ik: hopelijk zijn zus en Claudia klaar met inpakken. In de keuken smeer ik een broodje, in het huis is het opvallend stil er klopt iets niet.

Met een unheimisch gevoel loop ik de trap op, langzaam doe ik de slaapkamerdeur open; “Claudia?! Wat gebeurt hier!”. Vol ongeloof zie ik zus naakt met haar mond getapet vastgebonden over de bedleuning. Mijn vriendin met haar handen vast in haar heupen neukt zus met een strap-on. Zus wankelt door de neukende zwarte dildo, Claudia briest; “Zal je leren smerig varken”. Wat er is gebeurt weet in niet, ik moet ingrijpen; “Claudia stop ermee!”. Met tegenzin haalt zij de dildo eruit, doet de boeien af en rukt de tape van haar mond. Shit! De voordeurbel gaat; “Kut, zus vriend is te vroeg”. Claudia schiet in de kleren en zegt; “Pat ik houdt die vent bezig dan kun jij met je pik afscheid van je zus nemen”. Het gaat me te ver om mijn zus die als een slappe pop spastisch trillend nog over de bedleuning hangt te nemen. Dat zegt me verstand, niet mijn dikke lul die op knappen staat, wrijvend over haar mollige benen zet ik haar voeten uit elkaar, zus is zo uitgeput kan zich niet verweren als ik mijn dikke kale pik in haar kut schuif. De zeiknatte doos neuk nog lekker, strelend over de vetrollen ram ik tot ballen door, bij de gedachten dat haar vriend beneden zit te wachten maakt het neuken nog geiler; “O zus…..ik ga je helemaal volspuiten…..”. Ik druk me ballen tegen de dikke kale kut en laat mijn zak in zus leeglopen.

Ik krijg bijna een hartstilstand als Claudia met iemand binnenkomt, God zij dank het is Ivo, hij grapt; “Noem je dit inpakken”. “Ivo wat kom jij doen?”. “Pat, ik wou je een handje helpen”. Claudia wijst naar zus; “Ivo dat kan nog steeds”. Hij trekt een vies gezicht; “Niet Miriam, te oud, lelijk, dik en ik mag haar niet”. Zus komt moeizaam in de benen, wordt door Claudia weer over de leuning gedrukt; “Ivo koop voor jou een paar biertjes als jij……”. Mijn vriend weet genoeg, kleed zich uit, hij heeft net als ik een stevige stoere iets gespierde lichaam. Wow zijn pik is een stuk langer, trekkend aan zijn lul bekijkt Ivo de openstaande schaamlippen, hij zucht; “Wat een natte troep, kost je een kratje”. Ivo richt zijn enorme lul, zus smeekt; “Niet doen…. kan niet meer….”. hij drukt in één keer zijn lange pik en begint met lange halen mijn zus te neuken.

Het is geil om mijn vriend in de vadsige kut te zien schuiven. Helaas kan ik niet blijven kijken want die klote voordeurbel gaat weer. Claudia en ik lopen naar beneden; “Hallo ik ben Jan ik kom Miriam ophalen”. Wat een ouwe zak, Claudia zegt; “Zij is nog niet klaar, wilt u koffie?”. Na een paar slokken zeg ik; “Ga even kijken”. Boven in de slaapkamer is Ivo nog bezig wat een uithoudingsvermogen met diepe harde stoten laat hij mijn zuster spuiten, het sap kolkt uit de kut over de grond; “Ivo je moet opschieten haar vriend wacht beneden”. Deze woorden maken hem geiler, zie zijn spieren samentrekken; “O Pat…..ik kommm”. Met een oud shirt vegen wij haar kut, benen droog, helpen haar in de kleren en leveren zus bij haar nieuwe vriend af.
—————————————————–
Een halfjaar later pas laat zus van zich horen; “Pat ik kan wel wat hulp gebruiken”. Zij wilt aan de telefoon niet zeggen waarom het gaat, het schijnt wel een grote klus te zijn want zij heeft me gevraagd om Ivo ook mee te nemen. Vrijdagochtend staan wij op de trein te wachten, Ivo vraagt voor de honderdste keer; “Ben zo benieuwd wat jouw zus van ons wilt en die vent van haar vindt hij het goed dat wij komen?”. Na een korte reis staan wij op de stoep en bellen aan. Onze monden vallen open, ik stamel; “Miriam….niet te geloven…..je bent zwanger”. Zij knikt; “Zes maanden, Pat je wordt oom”. Zus lijkt niet echt gelukkig, ik vraag; “Scheelt er iets?”. Zij zucht; “Jan werkt zeven dagen per week”. Ivo grapt; “Hij heeft wel tijd gehad om je zwanger te maken”. Zus lacht als een boer met kiespijn; “Dat die ene keer gelijk raak was is een wonder”. Na de lunch laat zus een partij dozen zien; “Moet allemaal in elkaar gezet worden, zijn meubels voor de babykamer”. Ivo vraagt; “Komt je vriend nog helpen?”. Zus schudt haar hoofd; “Die komt voorlopig niet thuis heeft in het oosten van het land een grote klus”.
Gezien het aantal dozen gaan wij direct aan de slag, achteraf valt het mee tegen de avond hebben we de klus geklaard. Zus is opgelucht; “Jongens wat ben ik blij, ik weet niet hoe ik jullie moet bedanken?”. Ivo grijnst; “Ik wel, zou heel graag een naakte zwangere vrouw willen zien”.

Zus zegt; “Wat geweest is geweest, Jan en ik gaan trouwen voor de baby komt”. Ivo zegt; “Alleen kijken, wij raken je niet aan, belooft!”. Na een uur gezeur van Ivo waarin hij duizend keer belooft om haar met geen vinger aan te raken zwicht Miriam. Wow Ivo’s gezeur was de moeite waard met open mond staren wij naar de dikke zwangere gestriemde buik waar gigantische borsten hangen met grote donkere tepels vlakken en tepels. Zus met gesloten ogen staat ongemakkelijk te luisteren naar onze complimenten. Ivo vraagt; “Doen jouw borsten ook zeer?”. Ik grap; “Sinds wanneer heb jij verstand zwangere tieten”. “Meer dan jij denk vriend”. Ivo is zijn beloftes wel heel snel vergeten, onder het mom van educatie aan mij betast hij de grote borsten. Zachtjes masserend druppelt er melk uit de donkere tepels, dit is geil. Samen persen wij de melk uit de borsten en vangen de straaltjes in onze mond op. Ivo en ik kijken elkaar aan, denken waarschijnlijk hetzelfde: wat hebben wij te verliezen. Voorzichtig leggen wij zus op de salontafel, Ivo fluistert; “Pat moet je zien, de schaamlippen staan open, je kunt zo in de vagina kijken”. Ivo streelt zachtjes over de gestriemde buik, ik haal mijn dikke pik uit de broek, houdt de eikel enkele seconde tussen de schaamlippen, zonder protest laat zwangere zus mijn stijve toe en begin haar rustig te neuken. Ivo kan geen genoeg krijgen van de tepels, zachtjes knijpend melkt hij de grote borsten, zus kreunt van genot, haar warme strakke kut sopt van verlangen; “O Jongens……ik kommm……..”. Het sap guts over mijn pik de kut uit, ik houdt het niet meer, stoot nog een keer diep en spuit zus vol. Ivo staat al klaar, zodra mijn lul eruit is gaat zijn enorme lul erin; “O Pat…..wat een lekkere kut heeft jouw zus”. Ik ken zijn uithoudingsvermogen en ben zo vrij om drinken voor ons te halen. Terug in de woonkamer kijk ik relaxed vanuit een lekkere stoel hoe mijn vriend zus weer klaar neukt. Tijdens het neuken blijft hij zuigen aan de enorme donkere tepels. Zus is in extase en smeekt om door geneukt te worden. Na een enorme zaadexplosie door mijn vriend heb ik weer energie om verder te neuken. Hevig trillend spuit zus urine en sap over mijn schaamstreek, spontaan begin ik te spuiten; “O Geile zus……ik kommmmm…..”. Ik druk de ballen tussen de openstaande schaamlippen en laat me zak ik de kut leeglopen.
———————————————————
De volgende ochtend snurkt Miriam tussen ons in; “Pat wat dacht je ervan, eerst koffie voordat wij jouw zus wakker maken”. Relaxed onderuit gezakt genieten wij van het zwarte goud, uit het niets horen wij; “Wie zijn jullie? Wat doen jullie hier?”. Ivo grijnst; “Dat kunnen wij ook aan jullie vragen?”. Na een uurtje nemen we teleurgesteld afscheid van mijn zus en haar stiefkinderen. Onderweg in trein zegt Ivo; “Pat het is toch niet geloven dat jouw zus zoveel verzwijgt, zij blijft een vreemde”. Ik knik; “Zij heeft diepere gronden dan gedacht”. Eigenlijk vindt ik het niet kunnen Miriam had het me moet zeggen. Als pleister op de wonden hebben wij wel genoten van haar zwangerschap. Waarschijnlijk was dit wel het laatste avontuurtje met zus. Dat blijkt, jaren verstrijken zonder een teken van leven. Het is of Miriam in rook is opgegaan, jaren gaan voorbij en er is veel veranderd in mijn leven. Claudia en ik zijn al heel lang uit elkaar en Ivo zie ik door zijn carrière in het leger amper. Vorige week kwam die grappenmaker wel langs om een gigantische abraham pop voor mijn deur te zetten. Vijftig doet me niets, ik maak nu pas de enveloppen open. Op facebook krijg ik ook felicitaties en heb zelfs een privé-bericht die ik niet had verwacht; ‘Pat, Van Harte Gefeliciteerd! Helaas heb ik nooit de gelegenheid gehad om je te bezoeken. Er is te veel met me gebeurd, ik woon sinds kort alleen in een seniorenwoning. Heb helaas niemand meer mocht je ooit de behoefte hebben om te praten ben je welkom, zus Miriam’. Ouderdom komt met gebreken blijkt een dag later als zus achter een rollator mij binnenlaat; “Miriam wat heb jij?”. Zij zegt; “Praat me er niet van, ontstekingen in de benen, vocht in enkels, En?! hoe gaat het met jou broertje?”.

Ik sla op mijn buik; “Paar kilo’s te zwaar, voor de rest mag ik niet klagen”. In de een kleine woonkamer wijs ik naar Geraniums, ik grap; “Daar zit jij nu de hele dag achter?”. Zij knikt; “Pat ik heb niemand …… dochter wilt me niet zien …… heb geen vrienden”. Mijn God zus is wel een ouwe zeur geworden, het is eruit voordat ik het besef; “Miriam het verbaast me niet dat je niemand hebt, iedereen vond je vreemd”. Zij wordt woedend; “Dat moet jij zeggen, je hebt me gebruikt!”. Ik snauw; “Dat is niet waar, jij wilde het ook”. Het is haar frustratie van haar leven als zij begint te schreeuwen. Met een hand snoer ik haar mond, ik ben woedend, wat denk zij wel, ik ruk de kleren van haar lijf, druk haar voorover op de rollator, zet de benen gehuld in steunkousen wijd, tussen knieën wrijf ik over de uitgezakte venusheuvel met een vinger tussen de schaamlippen probeert zus zich te verweren, ik snauw; “Maak het niet erger”. Ik rits de broek open druk in één keer mijn pik in haar kut en begin te rammen; “Ik zal je leren”. De oude vochtige doos doet het nog goed, soepel toch lekker strak neukt het lekker, zus kreunt; “O broertje je moet stoppen…..oooh…..ik kommm…..”. Wankelt aan de rollator druipt het kutsap via de steunkousen in haar sloffen. Met de slappe hangborsten door mijn handen kom ik spontaan klaar en spuit mijn oudere zus heerlijk vol. Na mijn heftige ontlading besef ik pas wat ik heb gedaan, terwijl zus nog natrilt ga ik snel naar huis.
—————————————————————-
Thuis weet ik niet goed of ik me schuldig moet voelen. Toch wil ik niet op zo’n manier afscheid van zus nemen. De volgende dag koop ik een bos bloemen en met wat lood in de schoenen bel ik bij haar aan; “Miriam sorry”. Zij lacht, slaat een arm om me heen en krijg een hartstochtelijke kus. Onze tongen smelten samen en vrijen tot in de nacht, de volgende ochtend wordt ik op een bijzondere manier wakker gemaakt. Zus likt aan mijn eikel, zij stopt, ik smeek om meer, zij kijkt me met haar bruine ogen indringend aan; “Broertje ik ga pas verder als jij bij mij komt inwonen”. Een overtuigende knik van mij is voldoende, zus neemt mijn pik gulzig in haar mond en ik denk: zij is geen vreemde voor mij!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 17563 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Oudere zus is van mij!”

  1. Heerlijk geil verhaal hoor.
    Zo zie je maar dat mollige dames, waar ik overigens dol op ben, heerlijk geil kunnen zijn.
    Ik heb ook een 7 jaar oudere zus, en ik sta niet boor mezelf in wanneer ik de kans zou krijgen om haar ook te nemen.
    Jullie verhaal geeft mij misschien wel dat laatste zetje.
    Bedankt. 👍😋😋😋😜😜

Plaats een reactie