BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (3)

‘Jongen, wakker worden?’ hoorde ik mijn moeder roepen. Ik keek richting de deur en daar stond ze, mijn moeder in haar badjas. ‘Zal ik een lekker ontbijtje voor je maken? Heb je trek in eieren?’
Ik zag haar staan en mijn hoofd sloeg gelijk op hol. “Zou ze weer een panty onder haar badjas aan hebben?” ‘Ja is goed mam, ik ren even onder de douche door en kom naar beneden.
‘Is goed jongen, dan zie ik je beneden.’ En Ellen draaide zich om en liep naar beneden. Ze kon zich gelukkig inhouden om niet de kamer in te lopen en te kijken of haar zoon met een stijve in bed lag. Ook liep ze nu weg om haar zoon de gelegenheid te geven om met een stijve uit bed te stappen en naar de badkamer te lopen. Toch kriebelde het allemaal waardoor ze stil bleef staan op de trap zo dat ze Remco zijn kamer uit kon zien komen.
‘Wat ik wilde vragen Remco, trek je weer een maillot aan? Of wordt het de panty?’ en ze keek haar zoon eerst recht in het gezicht en tegen haar wil in zakte haar blik naar zijn kruis.

Remco liep zijn kamer uit en zag zijn moeder op de trap staan. “Shit, daar sta ik dan met mijn ochtend lul.” en ik hoorde zijn moeder vragen. ‘Wat ik wilde vragen Remco, trek je weer een maillot aan? Of wordt het de panty?’
‘Mam, ik trek vandaag de panty aan, kijken of die net zo warm blijft als de maillot.’ en ik liep naar de badkamer. Mijn was gooide ik in de wasmand. Ik zag hier de gescheurde panty in liggen, raar want die had ik verwacht in de wasmand bij mijn moeder op haar slaapkamer. Dit was de algemene wasmand waar ik al mijn spullen ingooide als ze in de was moesten. Ik pakte de panty en voelde weer die heerlijke stof door mijn vingers.
“Zal ik mezelf weer aftrekken met de panty?” was mijn eerste gedachten maar ik bracht de panty naar mijn gezicht en rook eraan. Ik rook mijn moeder en toen ik mijn tong uitstak likte ik de panty, ik wist niet wat mij overkwam. Ik wilde maar 1 ding en dat was klaarkomen.

Ik stak mijn lul in de panty en schoof deze helemaal op zodat het voetstuk rond mijn eikel zat. Heel voorzichtig wreef ik over de panty en voelde ik een geil geweldig gevoel in mijn eikel. “Dat ik dit niet eerder heb geprobeerd?” was mijn eerste gedachten. Ik wreef rustig door en het gevoel aan mijn eikel was ongekend, ik bleef rustig doorwrijven tot mijn eikel erg gevoelig werd. Ik liet mijn eikel even met rust en begon mijn lul af te trekken met de panty eromheen, heerlijk was het gevoel en ik begon wat harder te trekken. Ik voelde mijn zaad omhoog komen en wist dat ik het niet in de panty kon spuiten want dan zou mijn moeder dit vinden. Maar ik kon niet stoppen en met kracht spoot ik 5 stralen sperma in de panty van mijn moeder. Ik stond met knikkende knieën na te genieten en haalde heel voorzichtig de panty van mijn lul, deze was best wel gevoelig geworden van deze trek sessie.

Ik keek naar de panty en besloot hem binnenstebuiten te keren en het zaad in de wastafel weg te spoelen. Nadat ik dit gedaan had heb ik de panty weer teruggelegd in de wasmand en ben ik gaan douchen.

Ellen liep naar beneden met in gedachten de lul van haar zoon. “Daar mag je niet aan denken Ellen, het is je zoon.” en ze liep verder. Het duiveltje kwam nu naar boven. “Dan moet je vent maar zijn taken beter vervullen. Waarom zou je de kriebels niet door je zoon laten weghalen? Je vent doet dat eens in de 5 weken.” en Ellen moest ook het duiveltje gelijk geven, ze was duidelijk in een tweestrijd beland. Haar gezond verstand zei. “Niet doen.” maar haar lichaam schreeuwde “Gebruik hem om je vuur te blussen.” en ze liep in gedachten verder naar de keuken en begon het ontbijt te maken voor haar en haar zoon.

Remco liep de keuken in en zag zijn moeder staan bij het fornuis, ze keek om en zei. ‘De eieren zijn klaar, ga maar lekker zitten kerel.’ en ze pakte de koekenpan en liet de eieren op het brood glijden wat op het bord lag wat naast het fornuis stond. Ze pakte het bord en draaide zich om, de ceintuur van de badjas bleef hangen achter een knop van een kastje waardoor deze knoop losser kwam te zitten. De panden van de badjas vielen iets naar buiten waardoor er meer van haar lichaam zichtbaar was.

Remco zag het gebeuren en zag 2 borsten zichtbaar worden, niet helemaal maar wel net 1 tepel. Snel keek hij naar beneden en zag dat ze geen slipje aan had, het plukje schaamhaar wat hij gisteren had gezien was net zichtbaar alleen haar kutje niet. De lul in zijn broek groeide weer tot volle oorlogssterkte en hij keek nu in haar geschrokken gezicht.
‘Sorry jongen.’ en ze draaide zich weer om, zette het bord op het aanrecht en knoopte de ceintuur weer vast nadat ze de badjas weer goed had dicht geknoopt.
Ze kwam met rode wangen naar de tafel lopen en zette het bord met de eieren voor hem neer. Ze ging tegenover hem zitten en keek hoe hij zijn eieren aan het opeten was, ze kreeg weer kriebels in haar buik. “Was ze nu verliefd aan het worden op haar zoon? Nee dat kon niet. Het was wel een beetje hetzelfde gevoel moest ze bekennen.” Ze zat even in gedachten en zag niet dat haar zoon haar ook op een bepaalde manier aankeek.

“Mam, wat ben je eigenlijk een geil wijf. Je hebt een lekker lichaam en als ik pappa zou zijn dan zou ik je elke dag neuken.” Remco had ook het beeld nog voor ogen van de open vallende badjas en wist dus dat zijn moeder onder de badjas naakt was. “Had ze dat voor hem gedaan? Was ze hem aan het verleiden? Wilde zijn moeder hetzelfde als hij wilde?” Al deze gedachten gingen door zijn hoofd en hij had hierdoor een brok in zijn keel en kon hierdoor moeilijk slikken en eten. Normaal had hij zijn eieren altijd binnen no time op maar nu deed hij er wel erg lang over. Allebei zaten in gedachten aan tafel.

Ellen kwam het eerste terug in de keuken en zag haar zoon zijn eieren erg langzaam op eten. “Zou hij ook aan mij denken?” was haar gedachten. “Zou hij nog nadenken over gisterenavond? Hij stond eerste rij.” ze wilde het weten dus vroeg ze het aan haar zoon.
‘Remco, Heb je nog wat meegekregen gisterenavond?’ en dit bracht ook Remco weer terug in de keuken. ‘He mam, wat vroeg je?’ en Remco keek zijn moeder in haar ogen.

‘Of je ons nog gehoord hebt? was mijn vraag.’ en ze draaide zich iets op haar stoel waardoor ze schuin voor haar zoon kwam zitten. Met deze beweging gingen de panden van haar badjas ook iets van elkaar en zo werden haar borsten wat meer zichtbaar. Dit was geen bewuste actie van Ellen maar Remco was er wel van onder de indruk.
‘O….ehu…..ja…..…….’ Remco viel even stil en moest even slikken.
‘En heb je ook nog wat gezien?’ vroeg Ellen nu aan haar zoon die steeds roder werd.
‘Ja ik heb je uit de badkamer zien komen en toen ben ik weer naar bed gegaan.’ Zei ik wat onzeker.
“Ja jongetje, jij hebt meer gezien. Ik hoop dat je ervan genoten hebt want ik heb dat zeker.” Dacht Ellen alleen maar. Ze zag ook dat haar zoon zich even geen raad wist met de situatie.
‘Zo jongen, en hoe voelt de panty? Volgens mij heb je panty aangetrokken toch?’
‘Ja, ik heb de panty aangetrokken, die voelt lekkerder dan de maillot.’ en Remco nam snel een hap.
Ellen keek haar zoon aan en zei. ‘Dan heb je dezelfde voorliefde voor panty’s als je moeder. Ik heb ook liever panty’s aan dan maillots. Maar soms is een maillot gewoon beter en daar komt ook niet zo snel een ladder in, in de wat dunnere panty’s gebeurt dit best wel snel.’ en ze stond op om koffie te pakken.

Remco vond het zonde dat zijn moeder was opgestaan want nu kon hij haar borst niet meer bewonderen. Snel nam hij de laatste hap en keek weer hoe zijn moeder bij het Nespresso apparaat stond en 2 lungo’s maakte. Ze kwam terug met de badjas weer dicht en zette de koffie voor haar zoon neer. Ze ging zitten zonder iets te zeggen en keek in haar kopje koffie. “Wat gebeurt er toch met me? Ik zou mijn badjas open willen gooien en me aan willen bieden aan mijn zoon. Ik moet hier wat op vinden, misschien moet ik het er eens over hebben met Elise?” Elise is de beste vriendin van Ellen en ze delen heel veel.

Remco heeft net de laatste hap eten doorgeslikt en zit met een harde lul aan de tafel. “Ik geil op mijn moeder maar weet niet hoe ik dit moet aanpakken, misschien eens over hebben met Coen. Misschien dat Coen ook wel zoiets heeft, zijn moeder is ook lekker.”
Ik pak mijn bord en zet deze op het aanrecht, ik pak mijn schoenen en wil weer aan de tafel gaan zitten.
‘Remco, kom eens hier?’ en Ellen draait zich om zodat ze een kwartslag gedraaid op de stoel zit. Ik ga voor haar staan en ze kijkt naar mijn voeten. ‘Ja dat staat goed, vindt jij dit nu lekker om te dragen?’
Ik moet nu heel goed nadenken over wat ik ga zeggen. ‘Nou mam, ja als ik eerlijk ben dan voelt dit erg lekker. Ik word er wel …..ehu…..ehu…’
‘Opgewonden van’ maakt Ellen het af.
‘Ehu…….ja eigenlijk wel.’ zeg ik verlegen en wordt rood.

Ellen begint te glimmen. “Hij wordt er geil en opgewonden van, dit moet ik dus misschien langzaam uitbouwen en kijken of hij hier meer mee wil en mogelijk misschien wel met mij.” is de gedachten van Ellen.
‘Jongen dat is heel gewoon, sommige mannen zijn verslaafd aan vrouwen met lingerie aan. Nylon speelt daar soms ook een grote rol in.’ en ze ziet haar zoon wat minder rood worden.
‘Ga jij maar naar Coen en dan hebben we het er vanmiddag of morgen wel over.’ en ze staat op en geeft haar zoon een kus op de mond. Ze loopt snel naar boven en laat een verbaasde zoon achter.

Ondertussen in huize de Ruijter. Josephine komt onder de douche vandaan en trekt een string en bh aan, hier overheen trekt ze een badjas aan die ze vakkundig dicht knoopt. Nadat Coen het huis had verlaten was Josephine onder de douche gesprongen, alle haartjes in de schaamstreek weggehaald en zich lekker ingesmeerd met douche lotion. Ze was veel te vroeg klaar want Remco zou om half 11 komen en nu was het net 10 uur geweest, ze wilde Remco ontvangen in haar badjas en dan zou ze wel zien hoe het liep. Vaker had ze plannetjes gemaakt over vriendjes van haar zoon maar die kwamen nooit uit zoals ze gehoopt had dus vandaar dat ze nu wel zou zien hoe het zou lopen.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10061 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (3)”

Plaats een reactie