BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (4)

Remco is er niet helemaal bij met zijn hoofd als hij naar het huis van Coen rijdt, zijn moeder speelt steeds door zijn hoofd. “Waarom gaan we het er nog wel over hebben?” speelt er door zijn hoofd. “Heeft ze er ideeën bij?” hij wist het niet. Het maakte hem gek. “Wat wilde ze ermee?” Remco schrok zich rot toen er een auto achter hem toeterde. “Even bij de les blijven vriend.” en hij fietste door en reed de straat in waar Coen woonde.

Remco zette zijn fiets voor de deur en belde aan. Het duurde even voor er open gedaan werd, Josephine bleef achter de deur staan en met haar hoofd om de deur kijkende. ‘Hi Remco, kom binnen. Ik ben een beetje laat, moet me alleen nog even aankleden.’ en ik liep langs de deur en zag de moeder van Coen in haar badjas staan.
Gelijk dacht ik aan net. “Zou de moeder van Coen ook naakt onder de badjas zijn?” en ik hoorde de deur achter mij dicht gedaan worden.
‘Remco, zou je mij willen helpen?’ vroeg Josephine.
‘Natuurlijk mevrouw de Ruijter, zegt u het maar.’ zei ik beleefd.
‘Als eerste hou je op met mevrouw, noem mij maar Josephine.’ en ze liep langs mij heen de kamer in. ‘Zou jij mij willen helpen met het uitzoeken wat ik aan moet trekken.’ en ze wees op de drie verpakkingen die naast elkaar op tafel lagen.

Ik zag hier de 2 maillots en de panty liggen die mijn moeder ook voor mij had gekocht. Ik keek naar Josephine die een glimlach op haar gezicht had.
‘Zal ik dezelfde aantrekken die jij nu ook aan hebt? of heb je geen panty of maillot aan vandaag?’
Ik werd zo rood als een kreeft voor mijn gevoel. “Hoe wist ze dit? Waar kwam dit nu vandaan?” ik kon even niets uitbrengen en dat zag Josephine. Ze kwam naar me toelopen en pakte mij vast bij mijn schouders. ‘Jongen, ik zag je moeder gisteren bij de Hema waar ze deze maillots en panty voor jou gekocht had. Ze was er helemaal vol van dat ze de panty en maillots voor je kocht, het leek wel of ze dit voor het eerst deed en nog leuk vond ook.’ en Josephine streelde mijn armen.
Ik was met stomheid geslagen en wist even niets uit te brengen.

Josephine was hierop voorbereid en ze ging op haar knieën voor de jongen zitten, net als gisteren en begon zijn veters los te maken.
Ik stapte uit mijn schoenen en keek naar beneden. Josephine streelde net als gisteren mijn voeten voordat ze deze op de grond neerzette, ze keek omhoog en ik kon nu in haar badjas kijken. Josephine had wel een bh aan onder haar badjas.
‘Remco, jij hebt de panty 150 denier aan, klopt dat?’ en ik kon alleen maar knikken. ‘Dan ga ik die ook aantrekken.’ Josephine stond op, pakte de panty en liep de kamer uit.

Ik stond nog steeds in de kamer en spoelde alles even terug wat zich net had afgespeeld. “Wat gebeurt hier allemaal?” ik wist het gewoon niet meer. Ik weet niet waar het vandaan kwam maar ik liep ook naar de trap en sloop naar boven, de kamer recht tegenover de trap is die van de ouders van Coen. Ik keek over het randje de kamer in en zag Josephine op het bed zitten en de panty uit de verpakking halen. Ze had haar badjas niet meer aan en stak haar hand in de panty en begon deze aan te trekken. Haar been verdween heel langzaam in de panty, en het leek allemaal wel in slow motion te gaan. Ook haar andere been verdween in de panty en heel langzaam trok Josephine de panty aan. Josephine ging staan en trok de panty over haar heupen en draaide zich met haar rug naar de deur, ik had nu een mooi uitzicht op haar kont. Ze pakte de achterkant van de panty en deed deze naar beneden waardoor ik zag dat ze een string aan had, Ze deed hem weer over haar kont en wreef erover. Ze bukte om de verpakking op te pakken zodat hij strak rond haar billen spande, wat een waanzinnig gezicht was dit. Ze pakte een jurk van de kast en trok deze aan, ze was klaar met aankleden dus ik maakte mij uit de voeten.

Josephine had gehoopt op de brutaliteit van Remco, ze had zich zo opgesteld dat het vanaf de trap zichtbaar zou zijn. Ze was bezig met de panty toen ze heel voorzichtig richting de trap keek en daar het hoofd ontdekte van Remco. “Yes jongen, kijk jij maar lekker.” en Josephine ging door met de jongen teasen. Ze liet de verpakking express van het bed glijden zodat ze deze straks kon oppakken. Toen ze haar panty aan had ging ze staan en draaide haar rug naar de trap. “Ik zal hem laten zien dat ik een string aan heb.” en ze pakte de panty van achter vast en trok deze naar beneden, ver genoeg om haar string te laten zien. Ze trok de panty weer over haar kont en wreef er lekker over, het gevoel was heerlijk zeker met de ogen gericht op haar billen. Dan nog wel door de vriend van haar zoon, ze flirten al langer met jonge mannen maar met iemand van Remco zijn leeftijd had ze nog nooit geflirt. Ze bukte nu om de verpakking te pakken die op de grond lag en keek stiekem tussen haar benen door en zag hem naar haar kont staren. “Yes, die heb ik waar ik hebben wil.” en ze kwam weer omhoog. Ze pakte haar jurk, die eigenlijk te koud was, van de kast en trok deze over haar hoofd aan. Er zat een rits op maar die wilde ze eigenlijk door Remco dicht laten ritsen. Ze keek naar de trap en daar zag ze Remco niet meer.
Ze liep glimlachend naar beneden de kamer in en haar jurk vast houdend.

‘Remco zou jij mij even willen helpen met mijn rits?’ en ze liep naar een onzekere jongen die nog een blos op zijn wangen had. “Ach jongen was het zo’n mooi gezicht” dacht Josephine toen ze voor Remco stond.
Remco knikte en Josephine draaide zich om en Remco zag nu pas dat ze een mooie bh aan had die bij haar string paste.

Ik pakte de rits vast en trok deze heel langzaam omhoog. Toen de rits dicht zat streelde ik de schouder van Josephine en via haar arm liet ik deze opzij glijden.
‘Dank je wel jongen, wil je koffie?’ en Josephine liep naar de keuken gevolgd door Remco.

De koffie werd ingeschonken en Josephine zette de koffie op de eettafel, naast elkaar. Ze schoof de 2 stoelen opzij zodat we tegenover elkaar kwamen zitten. Josephine wachtte tot ik zat en ging toen zitten, ze sloeg haar benen over elkaar en ze streelde hierbij haar benen.
‘Ze voelen zo lekker glad aan, moet jij eens voelen?’ zei Josephine. ‘O nee, dat hoeft niet, dat weet je natuurlijk zelf al.’ en ze lachte zachtjes. ‘Of wil je toch even voelen?’ en ze keek me zwoel aan. Weer zag ik een knipoog.
‘Ehu…als u dat niet erg vindt wil ik wel even voelen.’ en ik bracht mijn hand naar de knie van Josephine en streelde over haar knie. ‘Ja dit voelt anders dan dat je zelf de panty aan hebt.’ en ik streelde nu ook haar bovenbeen net boven de knie. Ik kneep er zachtjes is en ik hoorde Josephine een zuchtje uitblazen.

‘Dit vind je fijn he jongen? Dat dacht ik al toen ik gisteren je schoenen uitdeed. Ik wist toen nog niet dat het een maillot was tot ik je moeder sprak bij de Hema. Maar als je dit lekker vind dan heb ik nog wel andere panty’s die je ook eens moet voelen.’
Mijn gedachten gingen nu alle kanten op, werd dit mij nu zomaar in de schoot geworpen? Maar wat bedoelde Josephine hier nu mee? ‘Wat bedoel je precies Josephine?’ vroeg ik verwonderd.

‘Hi Remco, je bent er al.’ hoorde ik achter mij vandaan komen. Geschrokken liet ik Josephine los en draaide me om. Coen kwam de keuken in lopen en liep naar het Nespresso apparaat.
‘Ehu…ja Coen, ik ben net binnen. Maar hoe ging je herkansing?’
‘Geweldig, dank je wel dat je me geholpen hebt. Alle vragen die wij gisteren behandeld hebben kwamen terug met alleen andere getallen. Ik was sneller klaar dan gedacht.’ en Coen ging verder met het maken van zijn koffie.

Ik keek Josephine aan die iets beteuterd keek, ze gaf me een knipoog en stond op. Coen draaide zich om en vroeg of ik ook nog koffie wilde. Samen gingen we met koffie en al naar boven, naar de kamer van Coen.
Coen zette zijn koffie op zijn bureau en pakte zijn natuurkundeboek, hij gooide het naast zijn koffie en pakte het kopje op. ‘Ik zag dat je lekker met mijn moeder aan het praten was?’ en Coen nam een slokje.
Ik schrok me rot want ik wist natuurlijk niet wat Coen wel of niet gezien had. ‘Ja, inderdaad. Je moeder is een mooie en aardige vrouw.’ en hier schrok ik ook weer van. “Zei ik nu dat de moeder van Coen mooi was? Sukkel.”
‘Ja he, mijn moeder is mooi maar die van jou ook?’ kwam Coen gelijk terug als antwoord.

Ik nam snel een slokje koffie en knikte. ‘Wat vindt jij mooi aan mijn moeder Remco?’
‘Ik vind haar benen en kont geweldig, ze heeft een maatje meer maar dat vind ik aantrekkelijk. Maar wat vindt jij mooi aan mijn moeder?’ was mijn wedervraag.
‘Het gezicht van jouw moeder vind ik mooi, net als haar benen en kont. Haar benen komen mooi uit als ze een panty aan heeft, als ze er dan ook nog een pump met hak bij draagt heb ik weer weken rukmateriaal.’ en Coen draaide zich om naar zijn bureau en ging zitten.

‘Coen, vind je het mooi of geil?’ vroeg ik eigenlijk naar de bekende weg.
Coen draaide zich om en keek me lachend aan. ‘Wat denk je zelf snikkel? Geil natuurlijk.’ en hij draaide zich weer om. ‘En jij bij mijn moeder?’
‘Hetzelfde, ze zat net tegenover me met een zwarte panty aan. Ik heb mijn hand op haar knie gelegd.’ en Coen draaide zich snel om.
‘En zei ze er wat van?’
‘Nee helemaal niets, ze lachte me alleen maar toe en toen kwam jij binnen sukkel.’
En we lachte er allebei om en gingen aan het werk.

We waren een uurtje bezig toen ik even pauze wilde, moest plassen en had nog steeds het been van Josephine in mijn gedachten. Ik kwam terug van het toilet en Coen zat een bericht te sturen.
‘Mijn vader vraagt of ik 2de kerstdag al kom? Hij heeft dan al vrij in plaats van 3 dagen later. Hij wil wat leuks met mij gaan doen.’ Coen was niet enthousiast in mijn ogen.
‘Dat is toch mooi, 3 dagen langer met je vader. Dat is toch tof?’
‘Ja en nee, met mijn vader is het tof alleen zit mijn moeder dan alleen met Elly. We zouden met z’n drieën kerst vieren en dan 2 dagen later zou ik naar mijn vader gaan.’
Ik zag dat Coen er mee worstelde.
‘Jongens komen jullie eten?’ hoorde we Josephine van beneden roepen.

‘Mam, pap vroeg of ik al 2de kerstdag naar Zutphen kwam.’ en Coen stopte een broodje in zijn mond.
Josephine keek haar zoon aan en ik zag haar denken. ‘Jongen, ga lekker naar je vader. Zo vaak zijn jullie niet samen en dan kunnen jullie over mannenzaken praten. Elly komt toch langs dus ik ben niet alleen.’ Josephine keek mijn kant op met een glinstering in haar ogen. ‘Anders vraag ik Remco gewoon om af en toe een kopje koffie te komen drinken na de kerst. Toch Remco?’
Ik begon te blozen en met moeite kon ik uitbrengen. ‘Natuurlijk mevrouw de Ruijter, ik heb toch niets te doen.’ en ik nam snel een hap van mijn boterham.
‘Ah Remco, zou jij dat voor mij willen doen?’ vroeg Coen.
‘Tuurlijk doe ik dat voor je. Je bent mijn beste vriend en je moeder is een aardige vrouw.’ zei ik snel. Mijn kleurtje op mijn wangen bleef, ik kreeg het er warm van. Wat er ruim 2 uur geleden voorgevallen was zat nog in mijn hoofd.

Coen stond op en zette zijn bord op het aanrecht. ‘Ik ga even naar het toilet en dan kom ik naar boven. Als jij alvast die kant opgaat en 2 nieuwe opgave voor me klaar legt. Kan wel even duren trouwens.’ en Coen liep al lachend naar het toilet. Bij de deur draaide hij zich om en zei nog. ‘Als je morgen er weer bent na mijn herkansing en het is net zo goed gegaan als vanmorgen dan heb ik een cadeautje voor je.’ en weg was Coen.

Josephine keek me glimlachend aan. ‘Zo, dus ik ben wel aardig?’ vroeg ze schaapachtig.
Weer werd ik rood en wist even niets te zeggen. ‘Ik dacht dat ik wel meer was?’
‘Nou…ehu……ja….sorry…..maar ik heb steeds uw been met de panty in mijn hoofd. Het gevoel heeft mij helemaal van slag gebracht.’ Zo dat was eruit.
‘Hahaha, dat kan ik me voorstellen. Ik heb ook lekkere benen in deze panty. Maar kom je morgen weer eerder koffie drinken als Coen zijn herkansing heeft?’ Josephine stond op en kwam achter mij staan. Ze gaf me een kusje op mijn hoofd en zei. ‘Coen gaat om half 11 de deur uit.’ en Josephine liep weg de kamer in. Mijn verrast achterlatend.
Ik liep naar boven en had 2 opgave klaarliggen voor Coen toen hij binnen kwam. Na deze gemaakt te hebben gaf Coen aan dat hij er klaar voor was, ik had even geen idee. Mijn gedachten gingen alle kanten op.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13435 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (4)”

    • Normaal is een panty ook “doorzichtig” maar mama ziet zijn pik niet door de panty heen maar enkel een dikke bobbel 😉
      En in veel verhalen gebruiken ze 150 den, ik hou toch liever van de doorzichtige variant zodat kunt zien wat er in zit 🤣

Plaats een reactie