BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (9)

Remco kwam beneden en zag zijn moeder niet in de kamer, hij liep naar de keuken en zag zijn moeder bij het aanrecht staan. Ze was bezig om snacks op een schaaltje te leggen, ze had ook een glas wijn staan.
Ellen hoorde haar zoon de keuken binnen komen en draaide zich om. ‘Wil jij een biertje of ook een wijntje?’
Ik had wel zin in een biertje en liep naar de koelkast en pakte er een biertje uit. Samen liepen we naar de kamer. ‘Mam, de seks was heerlijk en je krijgt van mij een nieuwe rode panty. Maar zoals de panty nu zit is hij helemaal niet zo geil meer, hij bedekt je kont niet meer.’ en ik streelde half over de panty, half over haar blote bil.
‘Ja jongen, ik ben het met je eens.’ en ze zette de spullen op de tafel.

We gingen zitten en ik streelde de knie van mijn moeder weer. ‘Kijk dit voelt geil maar omdat het niet netjes gescheurd is voelt je kont minder geil aan.’
Beide moesten we lachen en Ellen streelde nu ook mijn been. ‘Jongen, ik denk dat we maar 2 nieuwe panty’s moeten kopen en een paar neuk panty’s bij de Action. Die zijn niet zo duur en die kunnen we stuk scheuren als we willen.’ en ze streelde mijn been richting mijn lul, die nog door de panty heen stak.
‘Ja mam, ga ik die morgen halen. Ook de 2 nieuwe panty’s voor ons.’ en Ellen keek haar zoon verbaasd aan. ‘Waarvan dan wel?’
‘Ja dat is mijn geheim.’ en ik nam een slokje van mijn biertje.

We zaten lekker te praten en elkaar te strelen en mijn lul was nog niet echt slap geweest. Ik had wel weer zin om mijn moeder eens lekker te neuken. Ik had de smaak te pakken.
Ik ging dichter bij mijn moeder zitten en streelde haar been, mijn hand kwam steeds dichterbij het heuveltje van mijn moeder die haar benen niet wijder deed. Integendeel.
Ik kreeg met moeite een hand tussen haar benen maar de gladde panty hielp hier wel een beetje bij. Ik raakte met mijn wijsvinger de lipjes van mijn moeder en ik voelde de druk gelijk minder worden.
‘Is mijn mannetje alweer klaar voor de volgende ronde?’ vroeg Ellen aan haar zoon. ‘En hoe wil mijn mannetje dat hij zijn vrouwtje neukt?’

Ik werd geil van de manier waarop mijn moeder tegen mij aan het praten was. “Ik was haar mannetje en zij mijn vrouwtje. Hoe ik haar wilde neuken. Ja dat wist ik wel.” Ik ging op mijn knieën zitten en begon me moeder geil te zoenen, we wisselde wat speeksel uit en ik kuste haar overal. Mijn vinger gleed tussen de lipjes en ik voelde de vochtige warmte in mijn moeders schoot. Ik was geil, ik wilde haar bezitten ik wilde neuken en geneukt worden.

Maar eerst wilde ik wel eens weten hoe het voelde om gepijpt te worden, de eerste keer dat mijn lul de mond van mijn moeder raakte spoot ik al mijn zaad gelijk in haar mond. Net op bed was het likken voordat ze moest plassen, er was niet echt op gezogen. Ik trok mijn benen op de bank en kwam omhoog zodat mijn lul voor het gezicht van mijn moeder kwam. ‘Wil je je mannetje eens lekker pijpen, vrouw?’
Ellen pakte de lul van haar zoon vast en hapte de eikel in haar mond, haar tong streelde de eikel en verder deed ze niets.
Het voelde overweldigend, alsof mijn lul in een zachte fluwelen doek gewikkeld was. Ik stond te genieten en wist niet wat ik nu moest doen. Moest ik net als op internet mijn hele lul proberen in de mond van mijn moeder te krijgen of zou ik het initiatief bij haar laten liggen? Ik koos voor het laatste.

Ellen zag de lul van haar zoon voor haar gezicht en pakte deze vast, zonder erbij na te denken hapte ze de eikel in haar mond en begon met haar tong de eikel plaagstootjes te geven. Verder deed ze niets. “Zou Remco het initiatief nemen of zal ik het zelf doen?” vroeg Ellen zich af. Er gebeurde niets dus Ellen begon nu heen en weer te bewegen en zo gleed de lul van haar zoon in en uit haar mond. Ze hoorde hem kreunen en haar hoofd vastpakken, wat een verschil met Sjaak. Hij wilde alleen maar neuken en zo snel mogelijk klaarkomen. “Wat ben ik blij dat ik het heb laten gebeuren en de stap heb durven zetten.”
Ellen wilde de aankomende dagen genieten en hoopte dat haar man meer grote klussen kreeg nu ze wist dat haar zoon haar kon bevredigen.

Ik stond een beetje raar waardoor ik kramp in mijn been kreeg. Ik trok mijn lul uit de mond van Ellen en bukte om haar te zoenen. ‘Wat ben je toch een heerlijk geil wijf.’ en ik stak mijn tong weer in haar mond. Ik liet mij naar achter vallen en trok mijn moeder mee, ze kwam met haar gezicht ter hoogte van mijn lul en ze hapte hem weer naar binnen. Ik pakte een kussentje achter mij en ging er tegenaan liggen, ik had nu een perfect zicht op mijn moeder die mij aan het pijpen was. Ze keek me geil aan en ze liet mijn lul steeds verder in haar mond verdwijnen. Ze ging op haar knieën zitten en maakte er nu werk van, ze raakte bijna mijn schaambeen met haar lippen en ik hoorde haar af en toe kokhalzen. Dikke slierten speeksel zaten er tussen de mond van mijn moeder en mijn lul.

Gefascineerd keek ik hoe mijn moeder het laatste zetje gaf en met haar lippen mijn schaambeen raakte. Ik voelde een geil heerlijk gevoel in mijn eikel en begreep nu dat ik in haar keeltje zat. Ik wilde dat mijn moeder stopte want ik wilde haar neuken en niet weer klaarkomen in haar mondje. Toen ze mijn lul uit haar mond haalde om adem te halen trok ik haar omhoog, ik likte het speeksel wat rond haar mond zat op en stak mijn tong diep in haar mond. Ik trok haar verder op mij en ik voelde haar heuveltje over mijn lul glijden, ik duwde mijn heupen omhoog en ik voelde mijn eikel tussen haar lipjes glijden. ‘Wil jij mij neuken mam?’ en ik keek in het gelukzalige gezicht van mijn moeder.

‘O mannetje, natuurlijk wil ik je neuken. Zal het vrouwtje je zaad uit het mannetje zijn ballen trekken?’ en Ellen drukte zich omhoog.
Ik liet mijn handen langs de heupen over de benen van Ellen glijden en ik voelde de nylon stof onder mijn handen. Ik pakte de panty beet en trok er hard aan, er sprongen ladders in de panty en er ontstond een gat.
‘O wil mijn mannetje het een beetje ruig?’ en Ellen zette haar handen op de borst van haar zoon en kneep in zijn tepels.
‘Oooooo…..aaaauuuuuu…..jaaaaaaaa…’ kon ik alleen maar uitbrengen.
Ellen begon nu als een wilde op de lul van haar zoon te rijden en ze voelde dat hij af en toe haar baarmoeder raakte, zo diep zat zijn lul in haar kutje. ‘Ja man, neuk je vrouw hard. Neuk haar naar de zevende hemel.’ en ze neukte harder en ze hoorde hun lichamen tegen elkaar kletsen.

“Ze wil hard geneukt worden, dan zal ze het krijgen ook.” Ik pakte mijn moeder vast en trok haar naar me toe. Het was een welkome afwisseling voor Ellen want ze had een beetje ademnood. Ik zoende haar weer en fluisterde in haar oor. ‘Zal ik je eens hard en diep neuken moedertje?’ en voor ze kon reageren draaide ik onder haar weg en draaide ik haar op haar rug. Ik trok haar naar de rand van de bank en pakte haar benen en legde deze tegen mijn schouders. Ik drukte mijn lul weer in haar grotje en begon haar gelijk hard en snel te neuken.

‘Aaarrcchhhhhh……Jaaaaaaaaa neuk me.’ kreunde Ellen tegen haar zoon.
Ik pompte mijn lul in en uit het natte kutje van mijn moeder en ik voelde alweer zaad opkomen. Ik wilde nog even wachten dus stopte ik met neuken.
‘Neuk me, ik was er bijna. Neuk me hard.’ klonken de smeekbede van mijn moeder.
Ik pakte een been en stak een voet in mijn mond en begon op haar grote teen te sabbelen, ik streelde tegelijk haar kuit. Ellen keek met wazige ogen naar mijn handelingen en haar hand ging naar haar clitje. Ze begon zichzelf te strelen en ik begon weer langzaam te bewegen. Al sabbelend op haar nylon voet neukte ik mijn moeder die haar clitje lag te strelen, geiler kan toch niet?

Ook haar andere voet kwam aan bod en ik was nu wel klaar om mijn zaad in het grotje van mijn moeder te storten. Ik pakte de bovenbenen van Ellen vast en trok haar naar me toe, ik ging wat over haar heen hangen waardoor het kutje kantelde. Ik begon nu weer hard op mijn moeder in te neuken.
‘Ja jongen, neuk me hard. Laat me weer klaarkomen…..oooo jaaaaaaa.’ en ik zag haar ogen wegrollen. Ik neukte nu voor eigen genot en ik voelde nu het zaad omhoog komen en dat kon ik niet meer tegenhouden. Ik stootte een laatste keer en ik spoot een lading zaad tegen de baarmoeder van mijn moeder aan. Ik bleef mijn moeder aankijken en zeker een minuut had ze haar ogen gesloten, ze ademde snel en diep maar haar ogen bleven gesloten.

‘Hallo vrouwtje, heeft je mannetje je een goede beurt gegeven?’ vroeg ik toen ze haar ogen weer open deed. Ik zag tranen in haar ogen en ze knikte alleen maar. Ik trok mijn lul uit haar kutje en ik smeerde mijn eigen panty helemaal vol met zaad en kutvocht. Ik ging naast Ellen zitten en samen pufte we uit.
‘Jongen, ik ben nog nooit zoveel klaargekomen in de tijd dat wij bezig zijn geweest.’ Ellen kwam omhoog en stak haar hand tussen haar benen. Ze bekeek haar panty die helemaal gescheurd en met gaten was, ze trok het onderste deel eraf en drukte dat tegen haar heuveltje. ‘Anders lekt het op de bank.’ was haar commentaar.
We moesten er allebei om lachen.

Met de beste wensen voor 2023 Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10271 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (9)”

  1. Misschien ben ik te kritisch, maar ik zeg het toch. Deze serie leest heel fijn weg, maar ik mis iets. In een van de eerdere delen heb je geschreven dat moeder en zoon genieten van nylons en panty’s. Het eerste heb ik daarna niet meer terug gelezen, het tweede wel, en daar is niets mis mee. Misschien iets voor een volgend deel?

    • Hi Max, ik moet je wel een beetje gelijk geven. Remco komt alleen maar nieuwe vrouwen tegen. Ik neem het mee 🙂

Plaats een reactie