BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De kerstvakantie van Remco (12)

‘Remco, van wie heb jij dit allemaal geleerd?’ vroeg Josephine aan mij.
Ik schrok in eerste instantie. “Kon toch moeilijk zeggen dat ik het van mijn moeder had geleerd?” ik twijfelde iets en dat zag Josephine. ‘Kan je het niet zeggen jongen?’ vroeg Josephine. Ik knikte alleen maar. “O, hij heeft het gedaan met Ellen. Ik zal eens kijken of ik het uit hem krijg?” was de gedachten van Josephine.
‘Is het te dichtbij en hoort het eigenlijk niet?’
“Ze weet dat ik het met mijn moeder heb gedaan, ze vraag het niet direct maar dit is wel vragen naar de bekende weg.” dacht ik nog. ‘Ja Josephine, ik zal het wel vertellen.’ en ik bleef haar lichaam strelen. ‘Ja, ik heb seks gehad met mijn moeder.’ en ik kwam omhoog met mijn gezicht en keek Josephine aan.

‘Jongen, wat mooi. Ik zou ook zo’n moeder willen, ze heeft je wel de juiste dingen geleerd.’ en ze trok me dichter tegen zich aan en kuste mijn voorhoofd.
‘Josephine, als mijn moeder mee zou doen, zou je dat dan erg vinden?’ vroeg ik verlegen.
Josephine kon wel juichen. “Stelt hij nu voor om ook met Ellen het bed te delen? Dit moet ik voorzichtig aanpakken.” ‘Remco, ik zou het geweldig vinden. Maar moet je moeder hier ook niet iets van vinden?’
‘Nou……ja…ehu……..die stelde het voor.’ zei ik weer verlegen. Ik wist niet hoe Josephine zou reageren.

Josephine wist genoeg. ‘Remco, ik zou graag met jou en je moeder seks willen hebben. Ik zal je moeder eens contacten.’ en ze trok me verder omhoog en begon me geil te zoenen.
Mijn lul gleed weer over het nylon en begon weer te groeien, zowel van het gevoel als de gedachten.

Ik ging op mijn knieën zitten en draaide Josephine om, ik wilde wel eens op zijn hondjes neuken. ‘Kom eens hier met die lekkere geile kont van je?’ vroeg ik Josephine. Die gelijk met haar kont naar mij ging zitten. Ik streelde de nylon billen en sloeg er zachtjes op. Josephine kreunde en ik ging achter haar zitten. Ik pakte haar heupen vast en zette Josephine recht voor me en tikte met mijn eikel tegen haar lipjes aan. Josephine kwam naar achter en ik ging mee in de beweging. ‘Je zit me te pesten.’ en ze ging weer naar voren. Ik zetten mijn lul weer tegen haar lipjes en weer kwam Josephine naar achteren. Dit herhaalde zich 3 keer en de 4de keer kwam ik naar voren op het moment dat Josephine naar achteren kwam. Ik vulde in 1 keer het kutje van Josephine die hem met een kreun ontving. ‘Jaaaaaa………’

Ik liet me over de rug van Josephine vallen en omvatte haar lichaam, ik pakte haar borsten vast en kneden hier even lekker in. Ik kon hierdoor niet lekker bewegen dus kwam ik weer omhoog, pakte haar heupen vast en zette er een goed tempo in. Ik neukte Josephine hard en snel en ik keek af en toe naar beneden, het leek wel of mijn lul in een nylon lichaam verdween. Ik duwde mijn lul stevig tegen Josephine aan en bewoog nu van links naar rechts en terug. Het gevoel was eindeloos en ik hoorde en voelde Josephine voor de tweede keer klaarkomen.

Ik trok mijn lul terug en duwde heel rustig Josephine op haar zij, ik pakte 1 been en bracht deze omhoog. Ik keek nu tegen een geopende doos aan die lekker vochtig was en lag te wachten op mijn harde snikkel. Ik zette mijn lul weer voor het grotje en pakte de nylon been vast en drukte mijn lul dieper bij Josephine naar binnen. Ik kuste haar been en streelde deze geil, ik bewoog rustig in en uit het grotje van dit heerlijk schepsel wat onder mij lag. Ik zag de hand van Josephine naar haar kruis gaan en zichzelf strelen, ik vond het een mooi gezicht.

Josephine begon harder te kreunen en aan te geven dat er weer een orgasme aan zat te komen. Ik neukte nu rustig verder en zag het handje van Josephine steeds sneller over haar clitje gaan. ‘O ja jongen, wat doe je dat lekker. Jaaaaaaaaa………’ en ik voelde het kutje van Josephine in mijn lul knijpen. Ik legde het been naast me neer en trok mijn lul uit het grotje van Josephine, ik kroop over Josephine heen en ging op haar buik zitten, ik legde mijn lul tussen haar borsten en Josephine drukte ze van de zijkanten tegen elkaar. ‘Wil het kereltje deze milf tussen haar tieten neuken?’ en ik knikte alleen maar en maakte neukbewegingen tussen de nylon borsten van Josephine, dit was teveel en ik voelde het zaad omhoog komen.

‘O Josephine, hier is mijn zaad…….’ en ik spoot een aantal stralen sperma over Josephine heen. Er kwam wat zaad op haar gezicht maar het meeste zaad zat op de catsuit. Ik ging naast Josephine zitten en kuste haar op haar mond. Vlak naast haar mond zat wat zaad wat ik op likte en in de mond van Josephine liet glijden. Josephine ontving het zaad alsof het een lekkernij was, haar lippen likte haar lippen en ik zag dat ze het doorslikte. Ik keek nu naar de catsuit en wilde niets liever dan het zaad ook daarvandaan oplikken. Ik liet me iets zakken en likte het zaad van haar borsten tot het kanten kraagje van de catsuit. Ik deed mijn mond open om het aan Josephine te laten zien en daarna slikte ik alles door.

‘O Remco houdt ook van zaad, wat ben jij een eigenlijk een geil ventje.’ zei Josephine met een glimlach.
‘Dat komt door het gezelschap waarin ik ben.’ en ik kuste Josephine weer hartstochtelijk.
We lagen nog even te vrijen en toen ging mijn telefoon. Ik keek Josephine aan.
‘Neem maar op hoor.’ zei ze en ik liet me van het bed glijden. Ik pakte mijn broek en haalde mijn telefoon eruit. Ik keek en zag dat het Coen was. ‘Het is Coen, ik zeg wel dat ik bij je ben hoor.’ en ik zag Josephine knikken en ik nam op.
‘Ha die Coen.’
‘He Remco, ben je bij mijn moeder?’
‘Ja dat klopt. We hebben net seks gehad en je moeder ligt uit te puffen op haar bed.’
Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn tot er een daverend gelach te horen was door de telefoon. ‘Ja natuurlijk jongen. Zeker 2 keer of niet?’
‘Ja nu je het zegt, dat klopt.’
‘Natuurlijk hoor, ze heeft je natuurlijk verleid en gevraagd of je haar wilde neuken.’
‘Daar komt het wel een beetje op neer, we zijn niet eens aan de koffie toegekomen. Hahaha.’
We lachte nu allebei en Coen nam het niet serieus want hij begon over dingen die hij met zijn vader gedaan had, wel nadat hij zeker wist dat ik mijn afspraak met hem was nagekomen. Ik begon er niet meer over maar op een zeker moment vroeg Coen naar zijn moeder. ‘Wacht even dan loop ik naar haar toe.’ en ik deed of ik wat langer bezig was en gaf de telefoon aan Josephine.

Coen praatte nog even met zijn moeder en daarna drukte Josephine de verbinding weg.
Ze keek mij aan en begon hard te lachen. ‘Ik schrok me kapot, dat je begon over dat je mij had liggen neuken. Hij begon er tegenover mij niet over dus hij zal het wel niet serieus nemen.’ en samen lachte we erom en gingen we onder de douche en gingen we aangekleed naar beneden waar ik met Josephine nog een nieuwe bak koffie nam, diegene die er stond was ijskoud.

‘Josephine, waar kan ik die catsuit krijgen die jij aan had?’ vroeg ik Josephine toen we aan de koffie zaten.
‘Online natuurlijk maar ook bij Christine le Duc hier in de stad.’
Ik dronk mijn koffie op en dacht dat ik maar eens bij le Duc moest kijken. ‘En waar haal jij normaal gesproken je panty’s?’
‘Waarom vraag je dat Remco?’ En Josephine keek over haar kopje naar mij. Haar gezicht ging schuil achter het kopje en haar handen.
‘Nou, ik weet dat de maillot en de panty die ik heb bij de Hema vandaan komen. De mooie panty’s komen bij Hunkemöller vandaan maar als je die steeds stuk scheurt dan kost dat best wel veel geld.’
Josephine liet haar kopje zakken en zat met een glimlach op haar gezicht te kijken. ‘Jongen, als je panty’s zoekt die stuk mogen dan zou ik naar de Primark gaan. Daar heb je een pak van 3 paar panty’s voor 6 euro. Dan kan je er nog eens 1 stuk scheuren. Hahaha.’

Ik had de route die ik naar huis zou rijden al in mijn hoofd zitten. Via Le Duc naar de Primark en het geld van mijn vader uitgeven.
‘Josephine, woensdag ga ik naar Elly maar wat kan ik daar verwachten?’ Ik hoopte dat Josephine iets los zou laten.
‘Jongen, ga dat zelf maar ervaren. Je geeft toch bijles?’ zei ze erg onschuldig.
We moesten allebei lachen en ik pakte mijn telefoon. Ik pakte het bericht van Josephine erbij met de foto’s. Ik liet de foto met de 3 benen erop zien en vroeg. ‘Zijn dat 2 benen van jou en 1 van Elly of 2 van Elly en 1 van jou?’ Josephine maakte de beweging alsof ze haar mond op slot deed. Ik selecteerde de andere foto waarop Josephine alleen te zien was en ik vroeg nu. ‘Heeft Elly deze gemaakt?’ en weer dezelfde beweging. Josephine zei niets.

Ik probeerde nog wat los te krijgen maar Josephine zei niets over Elly en ik stopte er maar mee, ze zou toch niets loslaten. Ik wilde zo gaan omdat ik nog door de stad wilde om een catsuit te kopen. Ik stond op en liep naar Josephine, ik pakte haar hand en trok haar uit de stoel. Ik kuste haar en we raakte verstrengeld in een lange tongzoen.
‘Dag lekker moedertje, ik kom je deze week nog wel opzoeken. Of ik ga je vragen om bij mij langs te komen. Je hoort me nog wel.’ en ik kuste haar nogmaals.
Josephine knuffelde me nog even stevig en zo namen we afscheid.

Remco

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 12498 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De kerstvakantie van Remco (12)”

Plaats een reactie