BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sanne in de sauna, deel 2

Sanne blijft beduusd achter in de tonsauna. Pas wanneer Michael weg is, beseft ze pas goed wat ze heeft gedaan. Beter gezegd, wat de jongen met haar heeft gedaan en wat zij heeft toegelaten. Hij heeft haar betast en haar gedwongen om hem af te trekken en te pijpen. Ze heeft zelfs zijn sperma geslikt! En dat alles terwijl haar man ergens anders in het complex in de sauna zit te puffen.

Hoewel ze het maar moeilijk kan bevatten, weet ze één ding zeker: het heeft haar bloedgeil gemaakt. De jongen heeft haar wel gevingerd, maar haar niet klaar laten komen. Wanneer ze tussen haar benen reikt en zelf haar klitje bewerkt, heeft ze door dat ze klaar moet komen voordat ze überhaupt verder kan.

Ze bewerkt haar klitje. Het enige waar ze aan kan denken, is de indrukwekkende lul van de jongen. “Michael…”, jammert ze zachtjes. Ze moet zijn lul in haar kutje voelen. Wanneer ze in haar gedachten zich voorstelt dat Michael zijn lul haar kutje in drukt en haar de beurt geeft die hij haar heeft beloofd, waar zij zo naar verlangt, lukt het haar om vliegensvlug klaar te komen. Net wanneer haar orgasme wegtrekt, hoort ze beweging buiten de sauna. Ze gaat snel weer normaal zitten en knikt naar het stel dat erbij komt zitten voordat ze zich verontschuldigt.

“Wat zie je rood”, grapt haar man Chris wanneer ze bij hem komt. Je moest eens weten, denkt ze. Uit gewoonte heeft ze hem een kusje. Ze beseft dat ze de smaak van Michaels sperma nog in haar mond heeft. Ze betrapt zichzelf erop dat ze het niet eens zo erg vindt smaken…

Wanneer haar man voorstelt om te gaan eten, gaat Sanne snel op het aanbod in. Ze bestellen wat en nemen er een drankje bij. Met het drankje spoelt de huisvrouw snel de laatste restjes zaad weg, waardoor ze weer wat gemakkelijker erbij zit.

In haar ooghoek ziet de huisvrouw Michael aan de andere kant van het restaurant zitten. Ze ziet dat hij nog nageniet van wat hij met haar heeft gedaan. Ondanks dat ze niet kan ontkennen dat ze er zelf ook van heeft genoten, is ze wel nerveus. Ze wil niet dat Chris erachter komt wat zij heeft gedaan. “Wat ben je stil”, merkt haar man op. “Ooh, gewoon even aan het bijkomen”, zegt ze nonchalant. Dat lijkt genoeg te zijn voor hem. Ze is blij dat hij het niet door lijkt te hebben.

Als Sanne met haar man na het eten nog even op een ligstoel gaat zitten om het eten te laten zakken, loopt Michael langs. Chris heeft net zijn ogen dicht. De jongen heeft het door en houdt zijn wijsvinger voor zijn mond. Hij gebaart naar de tonsauna. Tegen beter weten in glimlacht ze naar de jongen en knikt ze. Hij steekt zijn duim op en loopt erheen.

“Schat?” vraagt Sanne zodra de jongen uit het zicht verdwenen is. Chris doet zijn ogen open. Hij lijkt even weg te zijn gedommeld. “Ik ga alvast weer een sauna in, ik zie je straks wel weer.” “Is goed, zie je zo”, murmelt haar man voordat hij zijn ogen weer dichtdoet.

Onderweg naar de tonsauna vraagt de huisvrouw zich af waar ze in godsnaam mee bezig is. Ze zoekt willens en wetens de jongen op om zich door hem te laten neuken terwijl haar man een paar sauna’s verder nog weg ligt te dommelen. Ze vindt het te spannend om de kans te laten varen. Michael geeft haar aandacht en laat haar zich mooi voelen en dat gevoel heeft ze al zo lang moeten missen. Het idee dat hij haar volledig onder controle heeft, laat haar ook niet koud. Ze is een sterke vrouw, maar ze betrapt zichzelf erop dat ze het ontzettend spannend vindt om de controle uit handen te geven en al helemaal aan een wildvreemde jongen die al bijna haar zoon had kunnen zijn.

Bij de tonsauna kijkt ze nog snel om zich heen voordat ze voor de deur gaat staan. Niemand. Ze schuift zachtjes de slippers van haar voeten en trekt de deur open.

“Ik wist wel dat je zou komen”, zegt Michael zodra ze in de deurpost staat. Nog voordat ze wat kan zeggen, staat de jongen op en pakt hij haar hand vast. Hij legt een hand in haar nek en kroelt door haar rossige haren. De huisvrouw heeft door dat hij haar al direct weer heeft ingepalmd.

“Wil je zo graag geneukt worden, Sanne?” vraagt hij. De grijns op zijn gezicht zegt Sanne dat hij weet dat ze als was in zijn handen is. “J… ja…”, stamelt ze. Michael gniffelt. “Hmm…” De jongen leunt naar voren en kust haar hals voordat hij zich omhoog werkt naar haar lippen. Sanne doet gewillig haar mond open zodra hij zijn lippen op die van haar drukt. Ze tongzoent met hem alsof ze een verliefd tienermeisje is. “Goed zo, je leert het wel”, complimenteert hij haar.

“Sanne”, begint Michael. “Ja?” “Wil je echt dat ik je neuk?” Sanne kijkt op naar de jongen. Ze heeft even het idee dat hij het vraagt om te voorkomen dat ze iets doet waar ze spijt van heeft. Wanneer ze wil antwoorden, ziet ze in zijn blik dat hij hele andere bedoelingen heeft. Ze ziet dat hij wacht op het juiste antwoord. “Ja, Michael, ik wil dat je me neukt””, antwoordt ze.

De jongen geeft geen kik. In plaats daarvan draait hij haar om, duwt hij haar op zo’n manier dat ze haar handen op het bankje moet rusten om niet voorover te vallen en gaat hij achter haar staan. “Dat kun je beter vragen.” “Hoe bedoel je?” PATS! Michael slaat met zijn vlakke hand hard op haar billen. Ze hapt naar adem. Ze voelt zijn handafdruk nabranden op haar billen. “Smeek het me.” “Alsjeblieft…” PATS! Nog een fikse klap. “Wil je het, of wil je het niet?” “JA!” antwoordt de huisvrouw. PATS! “Smeek me dan!” bijt hij haar toe. “Alsjeblieft, Michael”, probeert ze. PATS! “Kom op, je kunt beter smeken.” Sanne heeft door wat hij wil horen. “Mmh… Michael… alsjeblieft… ik wil dat je me neukt met je lekkere, dikke lul…”

Sanne zet zich schrap voor nog een klap. De klap blijft uit. Ze hoort Michael lachen. Hij legt zijn hand rustig op haar billen en streelt ze. Door de pijn van zijn klappen voelt ze het tintelen wanneer hij zijn vingertoppen over haar billen trekt. “Heel goed, Sanne. Ik ga je neuken.”

De jongen pakt haar schouders vast en trekt haar weer omhoog. Sanne laat zich gewillig door hem neerzetten zoals hij het wil. Hij kust haar voordat hij haar rustig op het bankje laat liggen. Wanneer ze met haar billen op het bankje ligt, voelt ze haar billen nog tintelen van de klappen. Ze kijkt met grote ogen toe hoe Michael haar benen uit elkaar trekt en ertussen gaat zitten. Het was haar nog niet eens opgevallen dat hij al keihard is. Ze kijkt recht in zijn ogen. Ze knikt. Ze weet dat hij de controle heeft, maar toch wil ze hem laten weten dat ze het meent. Ze wil echt dat hij haar neukt.

“Speel met je lekkere tieten”, draagt Michael haar op. Gewillig pakt Sanne haar grote borsten en kneedt ze voor hem. Ze knijpt af en toe in haar tepels. Ze weet dat ze hem precies laat zien hoe ze het het lekkerst vindt als een man met haar tieten speelt en ze hoopt dat hij ook haar tieten zo gaat kneden.

Ondertussen strijkt hij met zijn eikel langs haar schaamlipjes. Hij kijkt haar met een zelfverzekerde glimlach aan. Ze voelt zijn voorvocht met haar vocht mengen. Hij hoeft alleen maar door te duwen en dan zou hij in haar zitten. Ze merkt dat hij uitstelt. Ze kijkt in zijn ogen en weet genoeg.

“Mmh… Michael… steek hem erin, alsjeblieft… ik wil dat je je lekkere, dikke lul in mijn kutje steekt… neuk me alsjeblieft”, smeekt ze hem. “Dat wilde ik horen”, zegt Michael nonchalant voordat hij zijn heupen naar voren duwt. Ze voelt hoe zijn eikel druk geeft tegen haar schaamlipjes. Iets meer druk en haar schaamlipjes beginnen te wijken. Haar ogen worden groot wanneer ze voelt dat zijn eikel bij haar naar binnen dringt.

“Ooh… zo groot… rustig… alsjeblieft…” Ze kan zich niet herinneren dat ze ooit zo’n grote lul in haar kutje heeft gehad. “Ja, is hij groter dan die van je man?” “Ja…”, antwoordt Sanne meteen. Michael glimlacht. Rustig, tergend langzaam drukt hij zijn eikel steeds dieper haar kutje in.

Sanne heeft het gevoel dat ze volledig wordt opgevuld door Michaels grote lul. Ze jammert en kreunt terwijl hij steeds dieper bij haar naar binnen dringt. “Ooh… zo groot…”, jammert ze. Ze weet dat Michael het wil horen. Wanneer hij tot aan zijn ballen in haar zit, legt hij zijn handen op haar zij. Ze heeft een buikje, maar aan de verlekkerde blik van de jongen te zien, vindt hij haar alleen maar mooi. Hij heeft haar volledig onder de duim, maar ze heeft ook door dat hij haar oprecht een mooie vrouw vindt. Dat besef zorgt ervoor dat ze alleen maar meer ernaar verlangt dat hij haar goed neukt. “Doe maar”, moedigt ze hem aan met een hese stem. Michael knikt.

Met langzame halen begint de jongen haar te neuken. Sanne kijkt de jongen met een gelukzalige blik aan. Terwijl ze voelt dat de jongen precies de juiste plekjes in haar kutje streelt met zijn dikke lul, beseft ze dat ze hier al zo lang naar heeft verlangd. “Vind je het lekker, Sanne?” “Ja…”, antwoordt de huisvrouw enthousiast.

Na een paar halen merkt Sanne dat Michael zijn tempo versnelt. Hij lijkt ook door te hebben dat ze went aan zijn pik in haar kutje en vooral aan het formaat. “Ja…”, murmelt ze om hem aan te moedigen. Ze voelt dat haar borsten mee beginnen te wiegen op zijn stoten. De jongen kan zijn ogen niet van haar borsten afhouden. Ze knijpt met haar ogen. Het doet haar goed dat hij er even veel van geniet als zij.

“Mmh… ja…”, verzucht Sanne. Michael neukt haar steeds harder. Ze voelt dat het niet lang meer duurt voordat de jongen haar klaar gaat neuken. Onwillekeurig vraagt ze zich af of een man haar ooit door alleen penetratie klaar heeft laten komen. Ze wuift de gedachte snel weg. Ze wil zich concentreren op het heerlijke gevoel dat in haar lichaam opbouwt.

Plotseling zwaait de deur open. Uit reflex slaat Sanne haar handen om haar borsten, ook al weet ze dat ze op geen enkele manier kan verbergen waar ze mee bezig is. Wanneer ze ziet dat het een andere man is, merkt ze dat haar eerste gedachte is dat ze is opgelucht dat haar man haar niet heeft betrapt.

Het valt Sanne op dat de jongen haar onverstoorbaar door blijft neuken. Het lijkt hem helemaal niks te doen dat de man erbij staat, alsof hij het wel gewend is om een vrouw te neuken met publiek erbij. Ondanks dat ze helemaal van haar apropos is, vindt ze het wel fijn.

“Moet ik even…?” vraagt de man. Michael kijkt op naar hem en lacht. “Nee hoor, kom er maar bij zitten. Vindt zij ook niet erg”, zegt de jongen. Sanne kijkt hem met grote ogen aan. Ze weet dat het geen nut heeft om tegen hem in te gaan. Als ze tegen hem in zou gaan, zou het moment voorbij zijn en zou hij haar niet het orgasme geven waar ze zo naar verlangt.

“Je bent net op tijd om te zien dat ze komt”, zegt Michael. “Toch?” Sanne kijkt hem aan en knikt. Ze weet dat de hele situatie bizar is. Toch wil ze niks liever dan klaarkomen. “Ja… neuk me klaar… alsjeblieft…” “Zie je? Zij wil wel.”

Doordat Michael doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is, merkt Sanne dat het makkelijk is om met hem mee te gaan. De man zit direct in haar blikveld, waardoor ze hem niet kan negeren, maar ze kan wel accepteren dat hij erbij zit. Hij lijkt het zichzelf wel heel gemakkelijk te maken. Terwijl Michael haar blijft neuken, pakt de man zijn pik vast. Hij kijkt met een grijns op zijn gezicht toe hoe de jongen hard op haar in blijft stoten. Ze ziet zijn vuist over zijn schacht flitsen. “Ze is wel een lekker wijffie, hoor…”, verzucht de man. “Jaaa, ik weet ze wel uit te zoeken”, kaatst Michael terug. Hij kijkt haar aan. Ze ziet weer dezelfde bewonderende blik in zijn ogen. Ze glimlacht terug naar hem.

“Kom maar voor me”, moedigt Michael haar aan. Alsof hij haar lichaam toestemming geeft om klaar te komen, voelt Sanne haar orgasme opwellen. “Ja…”, verzucht ze. Het gevoel wordt steeds sterker en sterker, totdat ze zeker weet dat hij haar onverbiddelijk klaar gaat laten komen.

Sanne pakt haar handdoek stevig vast, ze drukt haar hoofd stevig tegen de bank aan en kijkt haar minnaar met grote ogen aan. “Oh…”, zucht ze zachtjes. Ze voelt haar orgasme vanuit haar hielen opkomen en door haar hele lichaam razen. Ze wil de hele sauna bij elkaar schreeuwen van genot, maar met al haar wilskracht lukt het haar om haar kreet te beperken tot een langgerekte kreun. “Ooohhhhwww…” “Ja, kom maar, kom maar”, moedigt Michael haar aan terwijl hij door blijft gaan. Sidderend en stuiptrekkend blijft Sanne klaarkomen. “Ooohhh jaaa…”

De huisvrouw waant zich in de zevende hemel. Zelfs wanneer het heerlijke gevoel van haar orgasme langzaam wegtrekt, blijft Michael haar door neuken. “Was het lekker?” vraagt de man. “Ja”, antwoordt Sanne zonder na te denken. Door haar orgasme zijn alle bezwaren volledig verdwenen, ze accepteert dat de man erbij zit.

“Sanne?” “Ja?” antwoordt de huisvrouw terwijl ze met een gelukzalige glimlach opkijkt naar haar minnaar. “Ik ga je lekkere kutje zo volspuiten.” Ze kijkt hem met grote ogen aan. “Nee…”, probeert ze tegen te werken, ook al weet ze dat het geen nut heeft. Hij grijnst. Hij pakt haar borsten vast en kneedt ze hard, zo hard dat ze pijnscheuten door haar borsten voelt trekken. “Volgens mij heb je wel door dat jij daar niks over te zeggen hebt, of niet?” bijt hij haar toe terwijl hij op haar in blijft stoten. Ze merkt dat ze meer bezig is met het fijne gevoel dat hij haar geeft doordat hij zo hardhandig haar tieten vastpakt dan met dat hij in haar klaar gaat komen. “Ja… Michael”, antwoordt ze gedwee. De jongen laat haar borsten los en pakt haar zij weer. “Goed zo.”

“En ik dan?” vraagt de man. Michael lacht. “Spuit lekker waar je wil spuiten, kerel.” “Zeker weten?” vraagt hij terwijl hij naar Sanne kijkt. “Zeker weten”, zegt Michael voordat de huisvrouw antwoord kan geven. “Oké”, zegt hij terwijl hij zich van de bank af duwt en naast haar gaat staan.

De man voelt zich blijkbaar volledig vrij. Terwijl hij met zijn ene hand zichzelf af blijft trekken, pakt hij met zijn andere hand haar borst. “Jezus, ze heeft echt lekkere tieten”, merkt hij op. “Zeker”, kaatst Michael terug. Sanne merkt dat hij kortaf antwoordt en vooral met haar bezig is. Ze heeft door dat het niet lang duurt voordat hij haar kutje vol gaat spuiten. Ze vraagt zich af of ze het echt niet wil, of dat ze het hem gewoon toe moet laten. Ze weet dat hij het hoe dan ook gaat doen en legt zich erbij neer. “Kom maar”, moedigt hij haar aan.

“Ik ga je kutje volspuiten”, kondigt hij grommend aan. “Ja, spuit maar, spuit maar in me”, fluistert Sanne. Michael heeft haar zo goed in bedwang dat ze zonder gesteggel haar wensen opzij zet en volledig voor zijn behoefte wil gaan.

Met een gemoffelde brul duwt Michael zijn pik zo diep als hij kan Sannes kutje in. Ze voelt zijn warme sperma diep haar kutje in spuiten. “Ja, spuit maar, kom maar”, moedigt ze hem hijgend aan. “Spuit alles in me.” De jongen grijnst. Hij stoot nog een keer en ze voelt nog een lading zaad uit zijn pik vloeien. “Godverdomme wat ben jij lekker”, merkt Michael grommend op terwijl hij zijn laatste sperma diep in haar poesje loost. “Jij ook…”, zegt Sanne meteen terug. Ze glimlacht naar hem. “Dank je wel…”

Sanne heeft niet eens tijd om na te genieten van het gevoel van Michaels zaad in haar kutje. De andere man verlegt zijn hand van haar borst naar haar rossige haren. Ze kijkt op naar hem. “Nu is het mijn beurt.” Hij verplaatst haar hoofd op zo’n manier dat hij zijn eikel recht op haar gezicht kan mikken.

“Oogjes dicht”, zegt de man lachend. Sanne kan nog maar net haar ogen dicht doen voordat ze een dikke klodder sperma op haar gezicht voelt spatten. Hij spuit met zo’n kracht dat het niet anders kan dan dat hij ook in haar haren spuit. “Oh Jezus”, verzucht de man. Ze voelt nog een paar spetters zaad op haar gezicht.

Wanneer Sanne haar ogen weer opent, ziet ze de man met een tevreden glimlach op haar neer kijken. “Lik hem maar schoon”, draagt Michael haar op. De man begrijpt het meteen en brengt zijn eikel naar haar mond. Zonder slag of stoot opent ze haar mond en likt en zuigt ze de laatste restjes sperma van zijn eikel af. De man zucht zijn genot uit. “Ooh goed zo ja.” “Niet vergeten te slikken”, merkt Michael op wanneer de man zijn pik terugtrekt uit haar mond. Gewillig slikt ze het ziltige sperma door.

“Goed zo, Sanne, en nu ik.” De man maakt plaats voor Michael. Onbewust leunt Sanne naar zijn pik toe en hapt hem in haar mond. Ze beseft dat ze in een klap over haar weerzin tegen sperma is en de laatste restjes zaad van zijn eikel aflikt en zuigt alsof het haar lieve lust is. Michael legt zijn hand in haar nek en kroelt door haar haren. “Heel goed, schatje.”

Pas wanneer ook Michael zijn pik terugtrekt, merkt Sanne dat zijn sperma al uit haar kutje voelt sijpelen. Michael merkt dat haar aandacht naar haar kutje gaat en leunt naar haar kutje toe. “Zo, je hebt er goed wat in zitten. Ik hoop dat het niet de hele dag gaat lekken”, merkt hij lachend op. Sanne giechelt. Ze weet dat ze haar best zal moeten doen om het sperma dat uit haar kutje lekt te verbergen, maar ze ligt nog zo na te genieten van haar beurt, dat het haar eigenlijk niks uitmaakt.

Michael leunt naar haar gezicht toe. Hij geeft haar een kusje. “Je hebt het hartstikke goed gedaan, Sanne. Als je zo doorgaat, ga ik je nog veel vaker neuken”, belooft hij haar. “Ik kijk ernaar uit”, hoort Sanne zichzelf zeggen. “Weet ik”, zegt de jongen zelfverzekerd voordat hij de sauna uit gaat.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Erato

Ik schrijf graag verhalen over vrouwen die mannen verleiden en die zich laten verleiden door mannen met een buitenlandse achtergrond of door oudere mannen. Cuckoldverhalen zijn mijn favoriet. Wil je dat ik een verhaal over of met je schrijf? Laat het weten onder één van mijn verhalen!

Dit verhaal is 12308 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Sanne in de sauna, deel 2”

  1. Wat een heerlijk sexfeest moet dat zijn voor die vrouw. Door twee mannen genomen worden en daar zo van kunnen genieten. Wat goed dat ze haar tegenzin van het slikken van zaad zo heeft kunnen overwinnen. En wat een genot ook voor die mannen. Je lul heerlijk laten schoon likken.

Plaats een reactie