BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De mysterieuze voetbalploeg (5)

Mijn hart bonkt als een razende in mijn borstkas terwijl ik het zware gestommel, elke stap als een donderslag in mijn oren. De angst verstijft me, en ik sta daar, helemaal naakt en blootgesteld, als een prooi die zijn belager recht in de ogen kijkt. Mijn vaders stem weerklinkt, doordrenkt met alcohol, galmt door de ruimte terwijl hij mijn naam mompelt, zijn woorden verward en onsamenhangend. Het geluid maakt me duizelig, alsof de grond onder mijn voeten begint te wankelen.

Plotseling verschijnt zijn gestalte in de deuropening, zijn ogen wazig en zijn lichaam wiebelig. Een moment van absolute paniek slaat toe wanneer onze blikken elkaar kruisen. Hij ziet me staan, met het scheermesje in mijn hand, het scheerschuim op mijn huid, en ik voel de schaamte mijn wangen kleuren. Ik sta daar volledig naakt, een slappe penis bungelend tussen mijn dijen die gevuld zijn met scheerschuim. Ik kan geen woord uitbrengen, verlamd door de angst voor zijn reactie. Maar dan, tegen alle verwachtingen in, lacht mijn vader breed, zijn tanden blootgesteld in een uitgestrekte grijns die me met verbijstering vervult. “Kijk eens wie we hier hebben, mijn kleine man wordt een echte vent!” roept hij uit, zijn stem luid en schel in de stille badkamer. Zijn woorden dringen nauwelijks door tot mijn bewustzijn, verloren als ik ben in de chaos van emoties die door mijn lichaam razen.

Hij komt onhandig op me af, zijn armen wijd open gespreid alsof hij me wil omhelzen. Maar in plaats daarvan grijpt hij het scheermesje uit mijn hand en begint wild in de lucht te zwaaien, als een komische vertoning die me in verwarring brengt. “Zo, mijn jongen, weet je wel hoe je je moet scheren? Laat papa het eens zien!” brabbelt hij, zijn woorden vermengd met een vleugje trots en dronken overmoed. Mijn geslachtsdeel worstelt om slap te blijven, wat eigenlijk onmogelijk lijkt. Dit kan toch niet, niet met mijn vader… Hij houdt mijn geslachtsdeel nu stevig vast, hij wordt volledig stijf en hard. Ik kan niet anders dan verbijsterd toekijken terwijl mijn vader mij verder glad scheert met mijn penis in zijn grote handen, zijn bewegingen ongecontroleerd en wild. De geur van alcohol hangt zwaar in de lucht, vermengd met het scherpe aroma van scheerschuim. Het tafereel lijkt surrealistisch, als een scène uit een absurde komedie die ik niet had kunnen bedenken, zelfs niet in mijn wildste dromen. Uiteindelijk, met een mengeling van opluchting en verwarring, besef ik dat mijn vader te dronken is om de situatie volledig te begrijpen. Hij mompelt onsamenhangende zinnen terwijl hij mij blijft scheren, zijn gezicht ondertussen bedekt met schuim en zijn blik verloren in de mist van zijn eigen roes. En hoewel de spanning in de kamer blijft hangen als een zwaard van Damocles, voel ik een vleugje dankbaarheid dat mijn geheim veilig lijkt te zijn, althans voor nu.

Mijn ladderzatte vader strompelt de badkamer uit, zijn ogen glazig en zijn tred wankelend. Een zucht van opluchting ontsnapt me terwijl ik zijn vertrek verwerk.

Maar slechts enkele momenten later keert hij terug, ik merk de sporen van scheerschuim op aan zijn donkere jeansbroek. Mijn onhandige vader is blijven haperen aan mijn balzak vol scheerschuim. “We hebben gewonnen, zoneke,” mompelt hij. De betekenis ervan lijkt verloren te gaan in de mist van zijn dronkenschap. Verwarring overvalt me terwijl ik zijn onverwachte reactie probeer te begrijpen. “Wat bedoel je?” vraag ik, terwijl de penetrante geur van drank mijn neusgaten vult. Ik staar hem aan met mijn geslachtsdeel verbergend achter mijn handen, hopend op een zinnig antwoord, maar zijn blik dwaalt af en zijn aandacht is elders. Hij lijkt te stralen van opwinding als hij zijn woorden uitspreekt, alsof hij zichzelf oprecht verheugt. “Ze verkochten lotjes op de barbecue,” begint hij, terwijl hij zijn verhaal deelt alsof het een episch avontuur was. “En ik en je moeder hebben een duoticket gewonnen om op reis te gaan. Naar Nederland, zeven dagen lang. Daar zijn prachtige koeien, jongen. Prachtige koeien.”

Plotseling wankelt hij naar een kast aan de andere kant van de kamer, zijn bewegingen gevuld met een onderliggende sensualiteit die mijn hartslag versnelt. Terwijl hij terugkomt, zie ik de glans van verlangen in zijn ogen, en mijn lichaam tintelt van anticipatie. In zijn handen draagt hij een blauw busje, de belofte van genot in zijn greep. De geur van lavendel en eucalyptus streelt mijn zintuigen als hij een royale hoeveelheid van de olie in zijn handpalm knijpt, een gebaar doordrenkt van belofte. Langzaam, bijna als een ritueel, wrijft hij de olie tussen zijn handen, zijn blik doordringend, verlangend. Zijn aanraking is niet alleen fysiek, het is een dans van verlangen die tussen ons opbloeit. Zijn handen, stevig en zelfverzekerd, verkennen mijn lichaam met een bedrevenheid die mijn adem beneemt. De warmte van zijn huid tegen de mijne doet mijn verlangen naar hem groeien, en ik verlies mezelf in de extase van zijn aanraking.

Mijn gedachten tollen in een draaikolk van verlangen en verwarring, elke aanraking van hem doordrenkt met een magnetische aantrekkingskracht die me naar hem toe trekt. Is dit werkelijkheid of slechts een droom die ik koester in mijn meest verborgen verlangens? Maar als ik zijn warme, sterke handen rondom mijn geslachtsdeel voel, weet ik dat dit geen illusie is. Het is een werkelijkheid die meer opwindend is dan enige droom die ik ooit heb gehad. Zijn stem, zacht en doordrenkt van bezorgdheid, doorbreekt de betovering die ons omhult. “En doe ik het goed?” vraagt hij, zijn woorden gevuld met een verlangen dat mijn hart doet overslaan. Mijn lippen vinden nauwelijks de kracht om te antwoorden, mijn lichaam verdrinkend in een zee van sensaties die hij heeft opgeroepen. “Ja,” fluister ik uiteindelijk, mijn stem een zachte, hese klank van verlangen en overgave. Een glimlach speelt om mijn vaders lippen, een glimlach die mijn hart doet overslaan van opwinding. “Ik ben blij dat je eindelijk volwassen bent, Stanneke,” fluistert hij, zijn woorden doordrenkt van tederheid en verlangen. Een golf van emoties overspoelt me, verlangen vermengd met twijfel, lust vermengd met angst. Maar in het brandpunt van ons verlangen, is er alleen maar de waarheid van onze passie. Terwijl zijn handen blijven bewegen over mijn pik, voel ik een ontembare drang om hem aan te raken, om zijn verlangen te beantwoorden met het mijne. Maar temidden van de kamer, is er slechts de pulsatie van onze hartstocht die ons verbindt. Zijn aanraking is een symfonie van verlangen, een dans van passie die ons beiden gevangen houdt in zijn betovering.

En dan, in een moment van pure extase, voel ik mezelf losbreken van de ketenen van twijfel en angst, en me overgeven aan de vurige verlangens die ons verbinden. Mijn lichaam trilt van opwinding als ik voel dat ik nader aan de rand van de afgrond, mijn verlangen naar hem brandend als een vuur dat niet kan worden gedoofd. “Kom jongen, neem een doekje,” fluistert hij, zijn stem gevuld met verlangen en overgave. En als mijn climax nadert, voel ik zijn warme, sterke handen me begeleiden naar de rand van de extase, zijn aanraking als een baken van verlangen in de duisternis van de nacht. En als de laatste golven van genot door mijn lichaam golven, weet ik dat dit misschien niet het einde is, maar slechts een begin van iets dat veel dieper gaat dan woorden kunnen beschrijven. “Jongen, ik zie je graag, maar ik ga slapen” sluit hij ons moment bruut af en begeeft zich richting zijn kamer.

Zijn woorden vielen als puzzelstukjes op hun plaats, en plotseling begon ik te begrijpen wat hem zo opgewonden maakte. Een reis naar Nederland, een onverwacht geschenk van het lot, was de oorzaak van zijn extase. In het licht van onze passie, zijn we niet langer slechts vader en zoon, maar minnaars, gevangen in de vurige omhelzing van onze verlangens. En terwijl de duisternis van de nacht verdergaat, weet ik dat er geen plaats is waar ik liever zou zijn dan hier, in zijn armen, waar onze verlangens samenkomen in een vuur dat nooit zal doven. Een innerlijke stem fluistert me toe dat dit het perfecte moment is om nu ook het dagboek te pakken, maar ik besluit dat het risico te groot is. Mijn moeder kan elk moment thuiskomen, dus het lijkt verstandiger om al mijn scheerspullen op te ruimen en misschien wel het pikante dagboek later te bekijken. Bovendien, met hen zeven dagen weg, zal ik tijd genoeg hebben om het rustig door te nemen.

De volgende ochtend Ik zit rustig aan het ontbijt, nippend aan mijn glaasje melk terwijl ik een boterham met kaas verorber. Ondanks mijn ogenschijnlijke kalmte voel ik een lichte stress opborrelen. Mijn vader was gisteravond stomdronken, en ik hoop vurig dat hij ons intiem (scheer)avontuur vergeten is.

Plotseling komt mijn imposante vader de keuken binnen, zijn handen stevig tegen zijn bonzende hoofd gedrukt. “Jij daar!” roept hij, terwijl zijn ogen zich op mij richten. Mijn hart springt op van angst en mijn adem stokt even. “Zullen we eens aan je moeder vertellen wat je gisteravond hebt uitgespookt?” vraagt hij, met een grijns die me de rillingen bezorgt. Mijn mond voelt droog aan terwijl ik worstel om mijn zenuwen onder controle te houden. “W-wat bedoel je?” stamel ik, mijn stem trilt onbedoeld. Mijn moeder kijkt bezorgd op van haar krant, haar frons diep als ze de gespannen sfeer in de kamer opmerkt. Een ondeugende twinkeling verschijnt in de ogen van mijn vader terwijl hij het gesprek voortzet. “Je hebt hete Lisa afgewezen,” verkondigt hij triomfantelijk. “Ik zag haar op de barbecue gisteravond en ze vertelde me dat ze jou had gespot in de bibliotheek. Wat deed jij daar trouwens?” Hij leunt nonchalant tegen het aanrecht, zijn blik doordringend terwijl hij op een antwoord wacht. Ik voel de hitte van schaamte naar mijn wangen stijgen terwijl ik haastig probeer een geloofwaardige verklaring te bedenken. Mijn gedachten racen, zoekend naar een manier om uit deze penibele situatie te ontsnappen, terwijl mijn vader en moeder verwachtingsvol naar me kijken, wachtend op mijn antwoord.

“Ik was in de bibliotheek om nog een schoolboek in te leveren,” geef ik toe, mijn stem iets nerveus vanwege de halve waarheid. “Het lag nog op mijn kamer en ik dreigde bijna een boete te krijgen als ik het niet snel terugbracht.” Mijn vader en moeder kijken me begrijpend aan. “Oh, dat is begrijpelijk,” zegt mijn vader, terwijl hij een slok van zijn koffie neemt. Mijn moeder knikt instemmend, haar blik verzachtend. Een golf van opluchting spoelt over me heen. Met mijn verklaring geaccepteerd, kan ik nu weer rustig ademhalen.

“Maar laten we het nu over iets leuks hebben,” stel ik voor, terwijl ik mijn ouders nieuwsgierig aankijk. “Ik hoorde dat jullie een reis hebben gewonnen? Vertel me alles!” Mijn vader straalt van opwinding. “Ja, we hebben een duoticket gewonnen voor een reis naar Nederland!” zegt hij met een brede glimlach. “We vertrekken al snel, de laatste week van augustus.” Mijn interesse is meteen gewekt. “Dat is geweldig!” reageer ik enthousiast. “Vooral voor jou, pa, met al die prachtige koeien daar.” Mijn vader knikt instemmend, zijn ogen glinsterend van anticipatie. “Precies,” beaamt hij. “Ik kijk er echt naar uit.” Een golf van opwinding overspoelt me terwijl ik me verheug op het avontuur dat voor ons ligt. Ik kan niet wachten om samen met mijn ouders nieuwe herinneringen te maken tijdens hun reis naar Nederland.

De dagen tikken langzaam voorbij terwijl ik ongeduldig aftel tot het moment dat mijn ouders vertrekken voor hun reis naar Nederland. Elke ochtend kijk ik hoopvol uit naar het geluid van de motor die de auto van het erf doet rijden, maar telkens lijkt het alsof de tijd stil blijft staan.

Op de dag van hun vertrek, terwijl ik de witte BMW X5 van het erf zie wegrijden, schiet ik naar boven, mijn hart bonzend van opwinding. Ik haast me naar de zolder en gris het dagboek van onder de planken vloer vandaan. Met bonkende hartslag ga ik zitten en begin te bladeren. De pagina’s vliegen voorbij terwijl ik door het dagboek blader, maar beneden in mijn broek begint zich ook een reactie te manifesteren. Het boek is afwisselend gevuld met foto’s van de intieme delen van de voetbalspelers en pikante details over hun escapades. Mijn ogen worden groot van verbazing en opwinding terwijl ik de pikante informatie tot me neem. Maar op dit moment, omringd door de stilte van het huis, voel ik me vrij om te genieten van deze ondeugende ontdekkingstocht. De koeien kunnen even wachten.

Terwijl ik door het dagboek blader en de namen van de spelers in volgorde van onze ploegnaam, OBEES, zie verschijnen – Olivier, Bernard, Eryk, Elias – besef ik plotseling dat de ‘S’ leeg is. Verward en verrast merk ik op dat Sander, de voormalige speler, niet meer in het boek wordt vermeld. Een frons van verwarring trekt over mijn voorhoofd terwijl ik me afvraag waarom hij niet langer in het dagboek staat vermeld. Maar nog verontrustender is de vraag die nu in mijn gedachten opkomt: verwachten ze van mij, Stan, dat ik mijn intieme informatie deel? Een mengeling van nervositeit en aarzeling bekruipt me terwijl ik overweeg wat ik moet doen. Moet ik de ontbrekende informatie aanvullen, of moet ik het boek laten voor wat het is? De beslissing lijkt op mijn schouders te rusten, en ik voel de druk van verwachting zwaar op me wegen.

De eerste die ik tegenkom is Olivier, de meest imposante man van allemaal vind ik persoonlijk, ik lees er het volgende over:
Naam: Olivier (Olli voor vrienden)
Geboortedatum: 16/02/1989 (35 jaar)
Gewicht: 160 kilogram Lengte: 1m90
Penislengte: De ‘cobra’ is vijfentwintig centimeter groot, zowel in stijve als slappe toestand
Beroep: Vastgoedmakelaar
Gezinssituatie: Getrouwd met Sara, twee kinderen (dochtertje van 3 en zoontje van 1 jaar)
Geheim: Verbergt zijn wilde avonturen met de voetbalploeg onder het mom van bijscholingen op woensdagavonden
Guilty pleasure: Pikante spelletjes met chocoladesaus
Mijn meest opwindende seksmoment:
Het was een koele avond in de herfst toen Sara en ik besloten om een uitstapje te maken naar een afgelegen berghut. De sfeer was geladen met spanning en belofte terwijl we ons overgaven aan onze verlangens. In de gloed van het haardvuur voelde ik mijn ‘cobra’ ontwaken, groeiend tot een indrukwekkende lengte. Mijn vrouw haar ogen werden groot van verbazing en verlangen toen ze de omvang van mijn krachtige lid zag. Met elke beweging bracht ik haar naar nieuwe hoogten van genot, terwijl de berghut gevuld was met het geluid van onze passie. Negen maanden later werd ons zoontje geboren.

De volgende is Bernard, de man waar ik de grootste klik mee voel. Ik kan mijn ogen niet geloven van wat er te lezen valt. Naam: Bernard (Daddy Bernard)
Geboortedatum: 10/03/1958 (66 jaar)
Gewicht: 122 kilogram
Lengte: 1m83
Penislengte: drie centimeter slap, elf centimeter stijf
Beroep: Huisarts
Gezinssituatie: Getrouwd met Jacqueline, drie kinderen (dochter van 30, zoon van 28 en dochter van 25)
Geheim: Heb stiekem sperma monsterpotjes verwisseld met mijn eigen topzaad, waardoor enkele mooie vrouwen onbewust zwanger zijn geraakt van mijn biologische kinderen
Guilty pleasure: Betrapt worden tijdens de seks in mijn praktijkruimte
Mijn meest opwindende seksmoment: Tijdens een huisbezoek aan een echtpaar waarvan de man vruchtbaarheidsproblemen had, werd ik verleid door bloedschone vrouw. In het bijzijn van haar echtgenoot gaf ze zich over aan mijn zorgzame handen, waarbij ik haar intens en gepassioneerd bevredigde tot ze zwanger werd. Het kostte echter meerdere bezoeken en herhaalde pogingen voordat we eindelijk succesvol waren. Na dit verhaal moet ik toch even bekomen, ik begin meer en meer te begrijpen dat deze zaken het daglicht niet mogen zien. Ik besluit het lezen even te staken om wat te bekomen. Ondertussen masturbeer ik rustig op mijn bed, na slechts enkele seconden kom ik klaar, het zaad ligt volledig verspreid tussen enkele vetrollen. Na een kwartier maak ik me schoon en ga verder met het lezen, de volgende is Eryk, de enige buitenlander in het gezelschap.

Naam: Eryk (Big Rig Eryk)
Geboortedatum: 15/12/1984 (39 jaar)
Gewicht: 144 kilogram Lengte: 1m79 Penislengte: 3 centimeter slap, 5 centimeter stijf
Beroep: Truckchauffeur Gezinssituatie: Alleenstaand
Geheim: Ik gebruik de woensdagavond als de ideale gelegenheid om mijn lange afstandsroutes te plannen en af te leggen, zogezegd om extra geld te verdienen voor mijn toekomst.
Guilty pleasure: Erotische verhalen schrijven over tegenstanders in de voetbalcompetitie
Mijn meest opwindende seksmoment: Tijdens een nachtelijke rustpauze op een verlaten parkeerplaats, ontmoette ik een avontuurlijke passagier die net zestien was geworden en haar maagdelijkheid wilde verliezen. Terwijl ik haar langzaam ontmaagde, genoot ik van haar zachte kreten van pijn vermengd met het verlangen naar meer. Het was een ervaring die ik nooit zal vergeten, een onvergetelijk hoogtepunt van passie en verlangen op de open weg.

Als laatste ging ik naar Elias, hij is na mij de jongste van de groep:
Naam: Elias (The Mysterious Chef)
Geboortedatum: 25/09/1998 (25 jaar)
Gewicht: 107 kilogram
Lengte: 1m84 Penislengte:
Een bescheiden maar trotse 12 centimeter in slappe en stijve toestand
Beroep: Chef-kok
Gezinssituatie: Samenwonend, twee kinderen (twee dochters van 8 jaar)
Geheim: Ik vertel dat ik meewerk aan een liefdadigheidsorganisatie die voedselpakketten bezorgt aan daklozen
Guilty pleasure: Gebruik voetbalquotes tijdens de seks
Mijn meest opwindende seksmoment: Tijdens een culinair evenement waar ik werkte, belandde ik in een stomende affaire met mijn verleidelijke stagebegeleidster. In de hitte van de keuken vonden we passie tussen de potten en pannen, terwijl we ons overgaven aan onze verlangens tussen de geuren van kruiden en specerijen. Het was een moment van verboden genot dat ik koester als een van mijn meest opwindende seksuele ervaringen.

Eindelijk bereik ik het einde van het boek en het besef dringt tot me door dat ik me in iets heel bijzonders heb laten meeslepen. Tussen de pagina’s heb ik een wereld ontdekt verbazing, opwinding en verwondering. Het fascineert me hoe alle mannen in het boek zich voor de buitenwereld presenteren als hetero, terwijl ze achter gesloten deuren hun eigen seksuele ontdekkingen beleven. Het doet me nadenken over de complexiteit van menselijke seksualiteit en de manieren waarop mensen hun identiteit vormgeven en uitdrukken, soms in contrast met wat de maatschappij van hen verwacht.

Als ik naar het laatste blad van het boek kijk, vind ik daar een klein kaartje met daarop de masturbatierecords van 2023. Mijn ogen glijden over de tijden waarin de mannen klaarkomen, en een glimlach krult zich om mijn lippen terwijl ik mijn eigen resultaat bekijk. Ik zie dat ik een bronzen medaille heb behaald in deze schijnbaar onconventionele competitie. Het brengt me aan het lachen en doet me beseffen hoe relatief de normen en verwachtingen van seksualiteit eigenlijk zijn. Misschien mag ik dan wel niet de snelste zijn, maar in deze wereld van geheimen en taboes voel ik me trots dat ik goed genoeg ben om een plekje op het podium te verdienen. En dat is een gevoel waar ik best tevreden mee ben.

1) Eryk: 0 minuten en 53 seconden 2) Elias: 1 minuut en 55 seconden 3) Olivier: 6 minuten en 49 seconden 4) Bernard: 14 minuten en 30 seconden

Met een laatste blik op het boek besef ik dat de koeien wachten. Ik sluit en maak me klaar om aan de slag te gaan. Het leven op de boerderij roept, en ik ben er klaar voor.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Luca86

Als beginnend schrijver ben ik enthousiast om mijn verhalen te delen. Jullie feedback is altijd waardevol, dus laat je gedachten en kritiek zeker achter in de comments of mail het naar louisvandeweghe86@gmail.com . Laat me vooral ook weten wat mijn verhalen met je doen! 😜

Vind je mijn schrijfstijl leuk en heb je een idee of verzoek? Mail me dan gerust, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Ik hoor graag van jullie!

Ik kijk er alvast naar uit om van jullie iets te horen! 😊

Dit verhaal is 5999 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “De mysterieuze voetbalploeg (5)”

Plaats een reactie