BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Broer pimpt zusje (slot)

NOG EENMAAL BROER EN ZUS

Binnenkort hebben we een handbaltoernooi waarvoor we extra trainen, het werd hoog tijd om terug naar huis te gaan. Als ik die avond in de sporthal arriveer en de andere meiden van m’n team voor het eerst weer zie na m’n metamorfose in Amsterdam, is het ah en oh niet van de lucht en vallen ze me allemaal om de nek. Ik lig best wel goed in de groep omdat ik onze beste aanvalster ben, maar op de een of andere manier kon ik nooit mee doen aan de gezelligheid buiten de trainingen om.
Toen ik dus vertelde dat mijn broer me wilde gaan pimpen waren ze allemaal benieuwd hoe dat zou uitpakken, en nu zijn de reacties dan ook superlief. Ik krijg allerlei complimenten dat ik er nu zo anders en mooi uitzie en dat het korte donkere haar me zo goed staat en dat m’n Thaise ogen nu veel meer spreken en dat m’n kleren zo leuk zijn en… nou, ja ’t is dus een heel geknuffel en gerebbel en gekwaak en gegiechel.

En ‘vroeger’, nog maar twee weken geleden dus, zou ik zijn weggedoken maar nu doe ik m’n best om overeind te blijven in die lawine van enthousiaste meiden, maar ik ben eerlijk gezegd toch wel blij als we kunnen beginnen met de training. Vanavond doen we met de drie meidenteams van onze club onder elkaar een op de spieren gerichte bodyshape-training, morgen hebben we dan met alle jongens en meiden nog een gezamenlijke training, omdat we het toernooi in mixed-teams van jongens en meiden spelen.

Kutjestraining

Het is nog steeds behoorlijk warm, zeker omdat de airco in de sporthal niet veel meer doet. En hoewel ik gelukkig een kort broekje met een dun sportshirtje heb aangetrokken, heb ik het toch al snel bloedjeheet als we een keer of twintig op een drafje de zaal moeten rondrennen. Als we op die manier allemaal goed zijn opgewarmd doen we eerst allerlei vormen van krachttraining met gewichten en aan de ringen en wandrekken. Handbal is een behoorlijk zware sport waarbij je echt sterk moet zijn en goed ontwikkelde spieren moet hebben.

Als we het rekken en strekken en het tillen van het ijzerwerk achter de rug hebben moeten we een matje pakken en gaan we shape-oefeningen doen. Heel systematisch werkt onze trainster dan alle spiergroepen af, met heel veel aandacht voor de core-spieren, die van buik en rug. We moeten daar een ‘spiercorsetje’ hebben om in het spel goed wendbaar te zijn. We mogen maar een beperkt aantal passen met de bal in de hand lopen en vaak is het een kwestie om in zo’n korte run bijna tegelijk te kunnen duiken en opzij te springen, en zonder sterke spieren wordt dat dus niks. Het gevolg is dat bijna alle meiden die handbal doen een strak lijf en vaak ook wel een six-pack hebben.

Het is een eindeloze reeks oefeningen die we moeten doen, vaak zijn het houdingen die je ook in de yoga hebt, zoals de plank en de sfinx en de zonnegroet. De laatste en meest spectaculaire is wat we onder elkaar de kutjesoefening noemen, waar we in de kleedkamer altijd heel giechelig over doen. We moeten dan op onze rug liggen, onze knieën optrekken, de voeten plat de grond en onze bekkenbodem aanspannen. Dan de benen zo ver mogelijk spreiden tot de knieën aan weerskanten bijna de grond raken, ze tien seconden zo houden en opnieuw de boel daar beneden flink aantrekken. Dit gaat zo een keer of twintig in de herhaling en wat je eigenlijk iedere keer doet is je kutje flink dicht knijpen, vandaar…

Meestal komen daar dan ook nog de billen en onderrug achteraan, door steunend op onze schouders en voeten het bekken zo hoog mogelijk op te duwen. Op de een of andere manier raken we daar altijd allemaal behoorlijk van aan de kook, waardoor het daarna in de kleedkamer nogal eens een dolle boel kan worden. En ook vandaag gaat het weer zo. Omdat het zo warm is zijn we al drijfnat van het zweet en als we dan ook nog ‘ns de kutjesoefening gaan doen lijkt het alsof in één keer de sfeer omslaat van hard trainen naar wellustig opgeilen. M’n hele lijf reageert op het keer op keer aantrekken van mijn kutje, waardoor meteen weer alles terugkomt van mijn ontmaagding en de neuksessies met Theo en Lawy. Ik voel dat mijn kutje na enkele oefeningen al drijfnat is, alsof ik inmiddels niet alleen van buiten peentjes zweet maar mijn lijf van binnen ook behoorlijk mee begint te doen.

En het overkomt niet alleen míj, om me heen hoor ik regelmatig een zuchtje of een kreuntje. ‘Dames’ zegt de trainster daarom op een gegeven moment, ‘ kunnen we nog even onze aandacht bij de training houden? Straks kunnen jullie je afreageren.’ Zij is ook niet van gisteren en heeft allang in de gaten wat die oefeningen met ons doen, ze zal ze niet voor niks aan het einde van de sessie hebben gezet…

Schuimende meisjes

Na afloop duiken we zoals altijd zonder gêne voor elkaar bloot onder de douches, en opnieuw moet ik mezelf eraan herinneren dat ik niet wegschuif naar een hoekje voor mezelf maar dat ik nu eens tussen de meiden blijf. Op het moment dat de sproeiers aangaan en het doucheschuim op de lijven wordt gesmeerd begint het feestje eigenlijk meteen al. Ik voel het zelf nu ook meer dan vroeger, ik ben zo opgegeild door de kutjesoefeningen en nu, met al die glanzende blote meidenlijven om me heen móet mijn hand haast wel naar mijn kutje.

Net als ik besluit dat te gaan doen, ook omdat ik al aardig wat andere meiden met zichzelf bezig zie, vraagt Annika die naast me staat of ik haar rug in wil zepen. Annika is een van de flankspeelsters, net als ik behoorlijk klein en in de wedstrijd zijn we constant op elkaar aangewezen als aangever en afmaker. Veel meiden doen dat bij elkaar, de rug inzepen, maar voor mij is dit de eerste keer dat ik ooit een bloot meisje ga aanraken. Maar ik voel dat ik dit nu wil doen en ja knikkend neem ik Annika haar flesje douchegel aan en doe er wat van op beide handen. Bijna aarzelend leg ik die dan op haar schouders en beweeg haar heel lichtjes aanrakend mijn handen naar haar billen. Meteen kreunt Annika zachtjes: ‘hmm, Mayke, dat doe je lekker zeg.’ En dan, gniffelend er achteraan: ‘’ Zeep me maar goed in want ik ben echt héél vies.’

Ik beweeg mijn handen weer omhoog tot in haar nek, kneedt haar daar zachtjes en dan gaat het zo weer omlaag. Ietsje steviger dit keer, want ze moet ten slotte schoon worden. Om me heen doen inmiddels meer meiden dit bij elkaar, dat inzepen bedoel ik dus, maar tegelijk zie ik ook dat er nogal wat behoorlijk onbekommerd hun hand op hun kutje hebben gelegd en zichzelf vingeren. En ook Annika doet dat en ik kan er niks aan doen, het windt me mateloos op.

Ik had niet verwacht dat het zo apart zou zijn om een ander meisje zo intiem aan te raken. Het voelt als heel bekend, dit andere meisjeslijf, het is allemaal zo hetzelfde als bij mij en misschien is dat wel wat soms jongens of meiden zo bij elkaar aantrekt, het bekende van het lichaam van de ander en het weten wat het aan gevoelens het oproept als je het aanraakt. Annika geniet er duidelijk van, ze kronkelt onder mijn handen. Ze heeft zó’n lekker glad lijf en het is super erotisch om keer op keer dan weer haar rug, dan weer haar nek en dan weer haar billen te masseren. Op een gegeven moment raak ik ook even de zijkanten van haar borsten aan, die aardig wat groter zijn dan de mijne en waarvan de tepels hartstikke stijf uitsteken.

Na een tijdje begint Annika behoorlijk te kreunen en ik voel aan haar hele lijf hoe de spanning toeneemt. Om haar wat te helpen wrijf ik onder haar armen langs nog een paar keer langs de zijkanten van haar tieten, raak ‘per ongeluk’ heel lichtjes de tepels aan en dan voel en hóór ik dat ze klaarkomt. Ik word er helemaal stil van, kan eigenlijk niks anders doen dan me van achteren even tegen haar aan te drukken en haar een kusje in de nek te geven. ‘Ohw, Mayke, dat was lekker’ fluistert Annika, en meteen draait ze zich om, geeft me een kusje op mijn mond en zegt meteen er achteraan ‘nou jij’.

En nu is het dus mijn beurt om mijn rug naar haar toe te keren. Vanaf het moment dat ze me voor het eerst aanraakt trekken er constante rillingen van, ehm… ja, niet alleen van genot maar ook van een soort herkenning door mijn lijf. Zo heel anders dan met Theo of Lawy, deze zachte handen die soepeltjes al mijn rondingen volgen en moeiteloos de plekjes weten te vinden die me in vuur en vlam zetten. En net als de andere meiden kan ik het ook niet laten, mijn hand gaat naar mijn kutje en ik moet uitkijken dat ik niet meteen ontplof als ik mijn klitje aanraak.

Het is zo ontzettend erotisch dit, om mezelf te vingeren tussen al mijn teamgenoten waarmee ik normaal gesproken samen ten strijde trek om andere teams in te maken. Dit is wel heel wat anders, niet tegen de ander maar juist samen optrekken en alleen maar uit zijn op genot.

Op een gegeven moment doet Annika wat ik ook bij haar deed, ze brengt haar handen vol schuim tussen mijn armen door naar voren maar gaat dan verder, ze pakt mijn tietjes vol vast en kneedt en masseert ze, daarin ook mijn tepels tussen haar vingers meenemend. Al gauw staan ze als spijkertjes op mijn borsten en dat is wel zo’n beetje het laatste duwtje dat ik nodig heb, kreunend kom ik klaar. Blijkbaar ga ik zó te keer dat het de andere meiden opvalt en als een van hen dan gilt ‘Mayke doet ook mee!’ staat er al gauw een heel kringetje om me heen om me aan te moedigen. Het effect is bijna tegengesteld, het maakt me acuut verlegen maar ik dwing mezelf door te gaan en mijn orgasme terug te halen. Uiteindelijk en met hulp van Annika lukt dat en laat ik het compleet over me heen spoelen.

Na afloop komen we als team in een groepshug terecht met mij als middelpunt. Echt, ik had geen idee hoe fijn het is om aan deze spelletjes mee te doen en er ook op déze manier bij te horen. De dagen erna blijft vooral het gevoel van de gezamenlijke hug steeds terugkomen, het gevoel van er nu helemaal bij te horen, maar ook het gevoel van al die blote meidenlijven tegen het mijne. Mijn avonturen in Amsterdam en nu deze belevenis met mijn teamgenoten heeft me van mijn oude overtuigingen losgerukt, ik mag er zijn!

Nederland-België

De dag van het toernooi is aangebroken, het is meteen een opgetogen sfeertje als de bus met spelers van onze Belgische zusterclub arriveert. Ik word altijd helemaal blij als ik mensen Vlaams hoor praten, het is dezelfde taal als de onze maar zoveel mooier gebruikt! Zachter en beeldender ook, waardoor het lijkt alsof mensen uit Vlaanderen wat meer relaxed maar ook met meer gevoel in het leven staan. Geen idee of het klopt, maar zo komt het op me over en ik hoor ze dus graag praten.

We spelen als landen tegen elkaar in gehusselde teams, acht Belgische en acht Nederlandse. Steeds is er een jongen keeper en verder staan er drie jongens en drie meisjes in het veld. We hebben binnen ons gelegenheidsteam vooraf de tijd genomen om onze tactiek goed door te praten, maar toch is het wel een kwartiertje wennen, omdat de jongens er toch een stuk harder ingaan dan wij meiden. Maar op een gegeven moment zijn we aardig op elkaar ingespeeld en komen we helemaal in de wedstrijd te zitten. Omdat ik ook nog eens weird goed wordt aangespeeld lukt het me om behoorlijk spectaculaire goals te maken, soms met een draai om mijn as of met een jump of wat dan ook en omdat die ‘moeilijke’ goals voor twee punten tellen lopen we al gauw behoorlijk uit en winnen we uiteindelijk.

Met een uurtje pauze er tussenin beginnen we aan de kwart finales en daar kom ik tegenover een Belgische keeper te staan die er wel heel vreemde gewoontes op na houdt. Steeds als ik voor zijn doel verschijn gaat hij met wijd gespreide armen en benen staan. Op zich is dat niet zo raar want hij moet de bal immers in iedere hoek kunnen opvangen. Maar wat hij ondertussen ook doet is met kleine schokjes zijn bekken naar voren pushen, me ondertussen knipogend aankijkend. Hij gooit duidelijk zijn geslacht in de strijd want dat valt wel behoorlijk op zo.

Om hem een keer terug te pakken ga ik op een gegeven moment met een stevige rush op het doel af en met een hoge jump druk ik mijn tieten tot zowat tegen zijn gezicht, ondertussen de bal over zijn schouder ingooiend. Deux points! De jongen pakt het leuk op, hij kijkt me grijnzend aan en steekt zijn duim op. Daarna gedraagt hij zich verder netjes en bijna relaxed poeier ik de ene na de andere bal bij hem het doel in. Iedere keer steek ik daarna mijn duim naar hem op om die leuke maar soms ook beteuterde grijns van hem te zien. En yés, we zijn door naar de halve finales.

De schoonheid zelve

In de halve finale houdt het voor ons op, het Belgische team dat we dan treffen is te sterk voor ons. Als we later met alle uitgeschakelde teams en het publiek op de tribunes gaan kijken naar de finale komt de Belgische jongen naast me zitten die als keeper zo’n zwoele heupbewegingen maakte. Het is een móóie jongen, met zijn felblauwe ogen en krullende blonde haren en hij weet dat duidelijk ook want hij gaat er meteen vol voor: ‘hoi schoonheid, aangenaam, ik ben Willem.’ Ik doe alsof zijn woorden niet voor mij bestemd zijn en kijk zoekend om me heen. Dan, hem terug aankijkend: ‘bedoel je mij?’ Grijnzend steekt hij zijn welbekende duim op: ‘jawel, mooie Oosterse dame.’

‘Natuurlijk’ zeg ik cynisch, nog steeds niet aan dit soort bijna slijmerige complimentjes gewend, ‘de schoonheid zelve toch?’ Willem knikt grijnzend maar echt, ik weet totaal niet wat ik hier mee aan moet en laat hem maar even in zijn Belgische sop gaarkoken. Maar daar neemt hij duidelijk geen genoegen mee. ‘En hoe heet jij dus, schoonheid?’ Gelukkig begint precies op dat moment de wedstrijd en rusht het Hollandse team meteen op het Belgische doel af. Dat geeft mij de kans op te springen en hen juichend aan te moedigen.

Jammer genoeg loopt die eerste aanval nergens op uit en als ik weer neerplof kom ik op de schoot van de Belgische jongen terecht. Getsie, terwijl ik stond is hij snel op mijn plaats gaan zitten. Alsof ik met mijn achterste in een wespennest terecht ben gekomen schiet ik weer omhoog maar dan pakt hij me stevig bij mijn middel, trekt me terug omlaag, brengt zijn mond bij mijn oor en zegt dan: ‘niet zo schichtig, schoonheid. Ik zie u graag en uw poepeke ook.’ Whow, die gast is écht gek. Ik wurm me los van hem en als ik weer naast hem plof kijk ik hem ongelovig aan: ‘zei je nou poep?’ Willem grijnst breed, hij weet dat hij beet heeft: ‘zeker meisje, uw billen mogen er zijn.’ Oké, Vlaams dus…

‘Nou schoonheid, hoe heet je dus?’ Om maar van dat ‘schoonheid’ af te zijn zeg ik ‘Mayke’ en doe dan of ik hem niet meer zie, alsof ik helemaal in de wedstrijd opga. Maar het lukt me niet echt om hem los te laten, want hij laat het er duidelijk niet bij zitten, iedere keer als er reden is om op te springen zitten we daarna dijbeen aan dijbeen en moet ik hem weer van me afduwen. Deze gast laat zich duidelijk niet afpoeieren en eerlijk is eerlijk, hij heeft succes want ik vind hem leuk. En leuk vond ik hem ook al in de wedstrijd, toen hij daar zo’n beetje stond te, ehm.. nou ja, zeg maar droogneuken met die zwoele bekkenbewegingen van hem.

Pauzenummertje

In de pauze na de eerste helft ren ik zonder iets te zeggen naar de toiletten maar als ik daarna terug de gang inloop staat Willem daar ook weer. ‘Schoonheid, even was ik bang dat ik u kwijt was, maar gelukkig heb ik u teruggevonden’ grijnst hij en voor ik het besef zet hij me klemvast door met zijn armen aan weerszijden van mijn hoofd tegen de muur te steunen. Als ik zou willen zou ik er best onderuit kunnen schieten, maar op de een of andere manier komt dat niet in me op. Deze jongen is als een één-mansleger dat me stormenderhand verovert, alsof hij me met die felle blauwe ogen van hem hypnotiseert. Als ik eerlijk ben vind ik het leuk, het vleit me en het geeft me een gevoel dat ik er nu definitief bij hoor en gezíen wordt.

Maar dan: ‘Zou jij mij ook zo willen verwennen als je met Annika hebt gedaan?’ Als een mens in een groot vraagteken zou kunnen veranderen zou ik dat nu ongetwijfeld doen. Willem lacht hartelijk als hij mijn verbaasde reactie ziet en zegt dan: ‘dat is mijn nichtje hoor, hare papáa is ‘n Ollander. Maar daar kan hij natuurlijk niks aan doen dus we doen het er maar mee, zeggen we thuis altijd.’ Ineens valt het kwartje, waarom hij in zijn goal voor mijn neus stond te droogneuken. Lekker, die kletsende Annika…

‘Nou? Wilt ge mijn rug ook doen?’ vraagt Willem weer. Het wordt me hier te heet onder de voeten en ik duik onderuit, tussen zijn armen vandaan om terug te rennen naar de bewoonde wereld. Maar Willem is me te snel af, weet mijn rechterarm in een houdgreep te krijgen en trekt me dan achter zich aan tot we bij de kleedkamers zijn. Hij duwt me de eerste de beste binnen, sjort me mee naar een douchecabine waar we buiten het zicht van eventueel binnenkomende mensen staan en zet dan meteen vol de kraan open. ‘Ik vind u leuk en gij mij ook’ gromt hij in mijn haar en of ik nou wil of niet, terwijl we allebei kletsnat staan te worden komen we in een heftige tongzoen terecht.

Ik heb eigenlijk alleen nog maar tongervaring met Theo en een beetje met mijn broer Lawy, maar het is wonderlijk om te voelen hoe ik nu toch al intuïtief weet wat ik moet doen. Ik laat Willem in me toe en mijn tong begroet de zijne alsof het een vriendje is dat eindelijk terug is na een lange reis of zo. We dansen in onze monden om elkaar heen en staan het elkaar toe ieder smaakje van elkaar te proeven en ieder hoekje van elkaar te verkennen.

Willem zijn tong is best wel lang en hij weet regelmatig diep in me door te dringen, het voelt bijna alsof ik in mijn mond wordt geneukt. Ik laat het gebeuren omdat mijn lichaam er echt super op reageert, alsof al mijn hormonen in stelling worden gebracht, alsof ze me met zijn allen zijn kant opduwen, alsof ze me dwingen hierin mee te gaan. En ik wíl dat ook, ik ben lang genoeg voor alles en iedereen weggekropen en nu me dit overkomt wil ik laten gebeuren wat er gebeurt.

Tot het gaatje

Blijkbaar is mijn reactie heel duidelijk want zo ongeveer op het moment dat ik besluit in Willem zijn veldtocht mee te gaan maakt hij zich van me los en trekt hij mijn kletsnatte sportshirtje over mijn hoofd. Meteen gaat mijn sportbehaatje er achteraan en als Willem me dan, bijna een kop groter dan ik, vanonder zijn druipende haren triomfantelijk aankijkt kan ik niks anders doen dan het voor hem af te maken en mijn sportbroekje en slipje omlaag te stropen. Tot slot gaan mijn knie en elleboogbeschermers uit en dan wijs ik naar de dispenser met douchegel. Nog breder grijnzend dan zojuist pompt Willem flink wat van het spul in zijn handen. Ik draai mijn rug naar hem toe waarna hij ze strelend over mijn lijf laat dwalen, mijn nek, mijn rug, mijn billen, mijn benen, tot aan mijn voeten toe.

In de verte hoor ik dat de tweede helft van de finale is begonnen, wat verklaart waarom het hier zo rustig is, we kunnen totaal ongestoord onze gang gaan. Met mijn ogen dicht sta ik te genieten hoe Willem me keer op keer van boven naar onder bewerkt en weer terug. Geen enkel stukje van mijn achterkant slaat hij over, ook tussen mijn benen is hij af en toe ijverig aanwezig en het voelt steeds weer als een elektroschokje als hij met zijn handen tegen de ingang van mijn kutje aanstoot. Door het nog steeds stromende water schuimt het flink en de combinatie van Willem zijn werkende handen en het omlaag glibberende sop voelt onwijs geil

‘Dan nu graag uw voorzijde, schoonheid’ komt er een beetje schor uit. Ik draai me om, kijk Willem even kort aan en zie dat hij me verlekkerd staat te bekijken. Hmm, ogen dicht maar weer want dat leidt erg af. En ik hoor hoe hij opnieuw flink wat douchegel uit de dispenser pompt en dan mijn voorkantje beginnen te bewerken. Logisch natuurlijk dat hij eerst mijn tieten in behandeling neemt, want die steken ten slotte begerig naar voren. Maar als hij na een tijdje kneden en masseren en strelen daar steeds maar blijft hangen doe ik even mijn ogen open, kijk ik hem aan en zeg ik met een knipoogje: ‘er is nog meer hoor.’

Willem grinnikt en masseert dan mijn buik. ‘hmm, strakke handbal-spieren hoor’ fluistert hij en als hij daarna afdwaalt naar mijn kutje en zijn duimen over mijn lipjes en klitje laat dwalen kan ik een kreuntje niet onderdrukken. En weer klinkt dat grinnikje. Meteen daarna hoor ik dat hij opnieuw zijn handen vult met douchegel en opnieuw van boven af aan begint. Mijn borsten, mijn buik, mijn kutje, mijn benen en dan ineens helemaal terug naar boven neemt hij mijn gezicht tussen zijn beschuimde handen en ‘wast’ hij me daar ook. Dan haalt hij ze door mijn kletsnatte druipende haren, duwt zo mijn hoofd wat achterover en dan voel ik, nog steeds met mijn ogen dicht, hoe hij zijn lippen op de mijne drukt.

In een soort reflex sla ik mijn armen om zijn nek en hijs me dan aan hem op, om onze gezichten op gelijke hoogte te krijgen. Mijn benen sla ik voor het houvast om zijn kletsnatte spijkerbroek, waarin ik duidelijk een verdikking voel. ‘Whow’ kreunt Willen en terwijl hij zijn droog-neukkunsten opnieuw vertoont zijn onze tongen alweer aan hun rondedansjes begonnen. En of ik nou wil of niet, ook ik ‘droog-neuk’ mijn bekken op en neer tegen Willem zijn bewegingen in. Op dat moment maakt Willem me van zich los, kijkt me aan en vraagt: ‘nog meer doucheschuim schoonheid of wilt ge meer?’

Als antwoord laat ik me van hem afglijden en sjor ik zijn kletsnatte vastgeplakte t-shirt omhoog. Meer aansporing heeft Willem duidelijk niet nodig, in no time is hij bloot en springt zijn harde neukpaal gretig de vrijheid in. Ik geef een kusje op het mooie topje maar dan trekt hij me tegen zich aan, hij heeft blijkbaar haast gekregen. Ik klauter weer in hem en als ik dan boven zijn paal hang voel ik hoe hij het topje ervan tussen mijn kutlipjes plaatst, waarna ik me er zachtjes overheen laat zakken.

Whow, dit is by far het geilste wat ik ooit heb meegemaakt. Terwijl ik beetje bij beetje Willem zijn paal in me opneem blijft het water maar over ons heen stromen en hebben we onze tongkunsten ook weer opgepakt. Het is als een soort ultieme kermisattractie, waarin je alle kanten wordt opgeslingerd, het lijkt wel een soort drie-dimensionale geilheid, mijn kutje dat gevuld wordt, het stromende water met sop dat onze huid hypergevoelig maakt en onze tongen die elkaar steeds verder opfokken.

Voor ik het besef kom ik kreunend klaar, waardoor ik de controle totaal kwijtraak en me dieper dan diep op Willem vastpin. Met zachte gilletjes schuif ik me steeds heftiger op en neer over Willem zijn lul die nu echt volledig in me steekt en ook Willem krijgt het nu behoorlijk te pakken. In een soort ‘samenkreunkoortje’ tilt hij me steeds op en duwt me dan weer hard omlaag, hij vult me compleet en mijn harde tepels schuren steeds weer langs de stoppeltjes van zijn borstharen. Hij neukt me regelrecht de hemel in…

Na een tijdje zakt mijn orgasme weg en dat is het moment voor Willem om me van zich af te tillen en op de kletsnatte vloer van de doucheruimte te leggen. Dan spreidt hij mijn benen, gaat er tussen liggen en terwijl het water maar over ons heen blijft stromen jaagt hij zijn paal weer tot aan zijn wortel in me. Ik voel me alsof hij me aan zich vastpint om me nooit meer los te laten en ik onderga het gewillig, ik maak me zo open als ik maar kan en laat hem helemaal in me toe. En nu is het dus duidelijk zíjn beurt, hij pompt en beukt zich steeds weer in me en omdat de vloer nat en glad is voel ik hoe hij me met iedere beuk in mijn kutje wat opschuift en me zo uiteindelijk alle hoeken van de doucheruimte laat zien. De harde vloer of pijn daarvan of wat dan ook voel ik niet, het enige wat er in mijn bewustzijn is zijn mijn lijf, Willem die bloot en nat en bewegend op me ligt, zijn neukpaal die in me tekeer gaat, het stromende water met het glibberige sop en het gejoel van de mensen in de verte bij de tweede helft van de finale.

Juist dat geluid van de wedstrijd maakt het allemaal extra bijzonder, want die sport is een belangrijk deel van mijn leven, dat hier nu met deze jongen en de manier waarop hij me heeft veroverd samenkomt. En als ik dan voel dat ook Willem naar zijn climax gaat sla ik alles wat ik heb aan armen en benen om hem heen en voel ik hoe hij totaal in me klaarkomt. Meteen daarna valt hij slap op me neer en samen liggen we zo kreunend en hijgend na te genieten, terwijl het water maar over ons heen blijft stromen.

Zuster-Broeder-Liefde

Het is inmiddels een maand of drie later, diep in de herfst en opnieuw zit ik in de trein naar Amsterdam. Ik voel me nog steeds als herboren en geniet ervan zoals mijn leven tegenwoordig is. ‘Belgische Willem’ is allang een mooie herinnering geworden. Hij wilde me daarna graag blijven ontmoeten maar dat hoefde niet voor mij, ik heb net mijn vrijheid herwonnen en daar past nog geen claimerig vriendje bij.

Gisteren belde Lawy me heel verdrietig op, hij had een paar weken na mijn pimp-over iets gekregen met een leuk meisje dat hij na een tijdje graag als vaste vriendin had, maar ze heeft het na een paar maanden alweer uitgemaakt. In een impuls beloofde ik hem zo snel mogelijk te komen, hij heeft mij geholpen en nu is het mijn beurt.

Als ik laat in de middag bij hem thuis aankom schrik ik van de puinhoop in het appartementje van Theo en mijn broer. We knuffelen heftig en als we uiteindelijk op de bank zitten en een tijdje over zijn vriendinnetje en zijn verdriet daarover hebben gepraat vraag ik Lawy waarom hij hier helemaal alleen zit in deze zooi. Hij vertelt me dat Theo met zijn ouders enkele weken naar hun huis in Spanje is en dat hij hier al een week alleen zit te verprutten.

‘Oké broertje, hier gaan we wat aan doen’ reageer ik. Allereerst haal ik wat te eten bij de Thai om de hoek en zo te zien heeft mijn in de versukkeling geraakte broer al tijden niks gegeten, zijn eten schrókt hij gewoon naar binnen. Als het op is stuur ik Lawy naar bed, die zich dat graag laat gebeuren, ik zie dat hij out is. Daarna ruim ik alles op, doe ik de afwas en poets ik tot slot uitvoerig de keuken want het is serieus één grote baggerzooi.

Nadat ik mezelf heb gedoucht kruip ik in mijn nachtkleding over mijn broer heen die bloot in zijn tweepersoons bed ligt. Gelukkig slaapt hij door, maar net als ik zelf ook bijna in slaap val begint Lawy heftig te dromen. Hij kreunt en roept steeds maar ‘nee’ en begint dan zó met zijn armen om zich heen te meppen dat ik gewoon moet uitwijken om niet hard door hem geslagen te worden. Om hem tot rust te brengen ga ik half over hem heen liggen en neem ik zijn hoofd tussen mijn handen. ‘Rustig maar broertje, ik ben bij je’ fluister ik een paar keer en dan wordt hij langzaam wakker. ‘Ohw, sussie, wat fijn dat je er bent, echt iedere nacht heb ik deze klotedroom.’

Een tijdje liggen we stil tegen elkaar aan, en als ik daarna vraag wat er toch met hem is vertelt Lawy me beetje bij beetje wat er eigenlijk aan de hand is. Dat hij altijd met meisjes zo’n beetje gepakt heeft wat hij te pakken kreeg en dat hij nu misschien wel voor het eerst pas heeft ervaren wat dat betekent als je dat zélf overkomt. Want Lilly, zijn ex-vriendinnetje, deed precies hetzelfde, ze heeft Lawy gebruikt tot het over was en is toen vertrokken. En dan komen de tranen, dikke tranen met tuiten en misschien is dat ook wel goed, dat hij niet alleen zijn verloren liefde maar ook zijn eigen gedrag weg huilt en zich zo als het ware van binnen schoon maakt.

Therapeutisch neuken

Als mijn broer dan uiteindelijk vertelt dat hij best wel onzeker is geworden door het gedrag van Lilly vind ik dat ik daar wat aan moet doen. Hij heeft mij ten slotte op weg geholpen om meer zelfverzekerd te worden en nu ben ik aan de beurt. Ik trek mijn nachthemd en boxertje uit en ga dan languit op hem liggen. Ik wil hem in me nemen maar zijn pik is bepaald niet hard en lijkt ook niet van plan om mee te werken. Net als Lawy trouwens want tot mijn verbazing mompelt hij dat hij hier helemaal geen zin in heeft. Maar ik laat me niet ontmoedigen, volgens mij heeft hij dit nodig.

Ik maak eerst mezelf goed nat en met een beetje gewurm lukt het me dan zijn pik met het kopje in me krijgen. Vanaf dat moment kan ik mijn kutspiertjes aan het werk zetten, waarop ik tijdens onze trainingen zo hard geoefend heb. En het werkt. Steeds weer trek ik ze aan en laat ik ze los en langzaam maar zeker voel ik hoe mijn broer zijn lul in me groeit en uiteindelijk weer een echte stevige neukpaal wordt. ‘Ohw sussie, dit is heel lekker’ kreunt hij en vanaf dat moment neemt hij het langzaam maar zeker over.

Na een tijdje trekt hij zijn knieën op waardoor ik mijn benen nog verder moet spreiden en duwt hij zijn neuklat dan tot aan de wortel in me. Het voelt heerlijk dat ik mijn broer zijn neuklust weer aan de praat heb gekregen en blij laat ik hem zijn gang gaan, erop vertrouwende dat dit hem zal helpen om over Lilly heen te komen en weer zijn zelfvertrouwen op te krikken. Genietend lig ik op hem, ervarend hoe hij zich steeds heftiger in me begint uit te leven en weer mijn vertrouwde levenslustige broer wordt.

Op een gegeven moment draait hij zich met me om, spreidt dan mijn benen ver open en vouwt ze daarna met zijn handen in mijn knieën omhoog langs mijn lijf, waardoor hij dieper dan diep in me kan komen. Mijn kutje ligt nu volledig open voor hem en grommend gaat hij op me los, alsof hij in een soort van therapie al zijn demonen wil weg neuken.

Ik onderga het, iets anders kan ik ook niet want hij heeft me ver opengesperd in deze houdgreep en pompt zijn pik steeds weer diep in me, alsof de wrijving van zijn nu snoeiharde paal in mijn kutje alle trubbels van de afgelopen tijd moet laten verdampen. Met wijd open ogen kijk ik mijn broer constant aan, genietend van hoe hij zich uitleeft, bijna verbaasd dat het me gelukt is hem uit zijn depressie te krijgen. Ik laat gebeuren wat er gebeurt, vind het gewoon fijn om zo onder hem te liggen en te voelen hoe hij op en in me te keer gaat.
Relaxed bijna laat ik zijn geweld over me heen komen, ik gun het hem. En ja, ik weet het, hij gebruikt me nu om alle sjit weg te neuken maar dat geeft niet, ik heb het zelf uitgelokt en hij is mijn broer, ik hóu van hem…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9454 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Broer pimpt zusje (slot)”

Plaats een reactie