BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Cassandra (5) Maandag wasdag

Cassandra had het afgelopen weekend een heel weekend opgepast en we hadden twee nachten samen in het ouderlijk bed geslapen. Onverwacht kreeg ik op maandagmorgen een appje van de moeder van de kinderen. Ze wilde iets met me bespreken en of ik langs kon komen. Ik had blijkbaar ook iets achtergelaten en ze wilde dat het liefst persoonlijk aan mij overhandigen en niet aan Cassandra. Eerlijk gezegd, was ik me niet bewust dat ik wat vergeten was maar fietste een half uur later toch maar even langs. Ik was wel een beetje gespannen over wat ze met me wilde bespreken, het klonk ernstig. Toen ik aanbelde waren de kinderen in het dagverblijf en moeder zag er ontspannen, vrolijk en luchtig gekleed uit. Ze droeg een frivool dun truitje, waarin haar priemende tepels mij direct opvielen en in haar strakke sportbroek kwamen haar billen prachtig uit en ik weet nog dat ik dacht dat ze misschien wel eens geen slipje kon dragen.

Ze verwelkomde me en stelde me op mijn gemak en vroeg of ik straks misschien ook nog mee wilde lunchen? Natuurlijk wilde ik dat wel. Tijdens een kop koffie praatten we over van alles, ondertussen wist ik het zeker: ze had naakte billen onder die sportbroek. De vormen aan de voorkant veranderden in het kwartier dat ze aan de koffie zaten.

Toen mijn mok leeg was pakte ze me bij de hand -‘oh ja waar ik voor belde’- en nam me mee naar boven. Ze sloeg het bed open aan haar kant. Sperma vlekken van twee nachten seks met Cassandra liet ze me zien. Ik dacht echt dat Cassandra het bed had afgehaald. Niet dus. Ik kreeg een rode kop. Zij streelde mijn hand en mijn billen, ‘Dit is niets om je voor te schamen jongeman, maar wat ik daar zie, dat is wel heel veel zaad’. Ze verplaatste haar hand en streelde de inmiddels tot maximale grootte gegroeide voorkant, de niet te verhullen stijve waar dat alles uitgespoten was in de twee nachten dat we hier het bed bewoond hadden
‘Ja, mevrouw’, stotterde ik ‘dat is zeker veel, sorry dat had niet in uw bed mogen liggen’. Ze lachte, vond me vertederend en ik kon haar niet tegen houden toen ze de knoopjes van mijn gulp losmaakte. Ik herpakte me nog voordat zij mijn slip had uitgetrokken. Ik keek naar haar en haar ogen en we keken samen hoe mijn lul uit mijn slip stuiterde en strak en fier naar haar navel priemde.
Ik voelde me vrij ook initiatief te nemen en ik voelde in haar sportbroek en, het klopte, ik voelde billen, naakte, warme, gloeiende billen, heet en hitsig van de straling uit haar diepste binnen.
Zij sprak me ernstig toe. Ze wilde liever niet meer dat ik mijn zaad in haar bed verspilde. Dan had ze liever dat ik het goed benutte en op een passende plaats bezorgde. En daarmee bedoelde ze, zei ze onomwonden, dat ze vooral wilde dat ik elke maandagmorgen na het oppassen ook aan haar mijn zaad schonk, haar mijn sperma doneerde. Ze duwde me op bed, midden tussen de vlekken en ze bereed me die morgen tot ik drie keer in haar kut gespoten had. Mijn zaad kon daarna rustig uit haar kut lekken voordat zij de lakens in de wasmachine deed. ‘Maandag, wasdag, komt dat goed uit.’ en likte mijn lul schoon voor we samen gingen douchen. Verbeelde ik het me nou of paste Cassandra na die maandag nog vaker op dan eerst?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9037 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie