BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De nieuwe liefde van mijn moeder.

Rob was al jaren stapelgek op zijn moeder. Al in zijn vroege tienerjaren trok hij zichzelf bijna elke dag af, met het beeld van zijn moeder op zijn netvlies. Zelf vond hij dat hij een wat ongezonde moedercomplex had, aan de andere kant kon het hem niet zoveel schelen, want voor hem was ze toch een onbereikbaar ideaal. Realistisch bekeken zou hij toch nooit met haar in bed belanden, dus wat maakte het uit, wanneer hij zich heimelijk op zijn slaapkamer kreunend aftrok, en fantaseerde dat hij haar neukte. Maar de fantasie ging tamelijk ver. Hij verzamelde seksboekjes waar moeder en zoon verhalen in stonden, en sinds ze een computer hadden had hij al snel de nodige geile sites ontdekt. De foto’s verzamelde hij op een stickje, en de verhaaltjes printte hij uit, om ze na te lezen, als hij weer de behoefte had om zijn sperma te lozen. Ja, Rob was helemaal gek op zijn moeder. Achttien jaar was hij nu, en er was niets veranderd. Wel had hij af en toe een vriendinnetje, waarmee hij ging stappen, en anders ging hij wel te stappen met een paar vrienden van school of de voetbalclub. Hij had ook al een paar keer een meisje geneukt. De eerste keer was op een koude oktobernacht in een donkere steeg, waar hij het meisje staande tegen de muur neukte. De tweede keer was het een ander meisje, Anita, die twee jaar ouder was, en meer ervaring had. Zij nam hem mee naar haar huis, haar ouders waren die avond weg, en ze leerde hem van alles. Het was de eerste keer dat een meisje zijn grote lul in haar mond nam, en hij gek van geiligheid haar mond volspoot met zijn sperma.

En hij had echt een grote lul, tweeëntwintig centimeter lang, en zeker vijf cm doorsnee. Anita was gek op zijn lul, die na die eerste zaadlozing gewoon stijf bleef staan, waarna zij hongerig op hem ging zitten, en zijn lul tot hij niet verder kon in haar kut liet glijden. Hij vond het heerlijk, dat wel, maar toen hij na een kwartier heftig neuken, voor de tweede keer zou klaarkomen, sloot hij zijn ogen, en kwam opeens het beeld van zijn moeder weer voor zijn ogen, en spoot toen brullend van genot de haar kutje vol. “Tjees wat was je fel” fluisterde Anita, toen ze weer wat op adem was gekomen. Hij had zijn ogen nog steeds gesloten. “Je moest eens weten,” bedacht hij zich. Evelien, de moeder van Rob was een mooie vrouw. Ze was lang, slank, had blond haar dat tot op haar schouders hing, en ze had een paar fraaie borsten die niet te groot en niet te klein waren. Ze was veertig jaar, vrijwel elke dag in een goede stemming, en had een aanstekelijke glimlach. Koos, de vader van Rob was een behoorlijk stuk ouder, hij was vijftig jaar, bijna kaal, en nog wat kleiner dan zijn vrouw. Hij werkte bij een administratiekantoor, waar hij een saai leventje leidde, maar het geld dat híj verdiende vergoedde veel. Hij had echter een flinke bierbuik, want hij zat bijna elke avond in de kroeg en liet zich de glazen bier goed smaken. Niet dat hij een alcoholist was en dronken thuis kwam, nee, hij lustte gewoon graag een biertje, en was gelukkig in zijn stamcafé.

Het ging niet zo bijster goed tussen zijn ouders, en hij zag wel dat ieder zijn en haar eigen leventje hadden, en zich niet veel met elkaar bemoeiden. Ze lieten elkaar meer in hun waarde, maar juist daarom waren ze wat ver uit elkaar gedreven. Gelukkig was er vrijwel nooit ruzie, als er wat wrijving was, negeerden ze elkaar nog meer dan anders. Hij was enigst kind, en volgens hem was dat ook de enige keer dat ze met elkaar hadden geneukt. Maar hij was wel de bindende kracht tussen z’n ouders. Met zijn vader ging hij wel eens vissen, en kwam altijd kijken als hij moest voetballen. Met zijn moeder had hij een andere band. Zij had nu eenmaal veel liefde in haar, kon dat bij haar man allang niet meer kwijt, en ze knuffelde haar zoon regelmatig. Ook gingen ze wel eens samen naar de bioscoop, of een dagje winkelen in Amsterdam. Eén keer zelfs kocht ze nieuw ondergoed voor zichzelf in Amsterdam, en moest hij lijdzaam toezien hoe zijn moeder en de verkoopster diverse Bh’s keurden, terwijl zijn moeder met een laag uitgesneden zwarte BH om haar borsten in het geopende kleedkamertje stond, en hij bijna kwijlend van geiligheid toekeek. Toen ze thuis waren, holde hij meteen naar zijn slaapkamer om zich af te trekken, verbaasd nagekeken door zijn moeder.

De verandering kwam op de dag dat hij achttien jaar werd, en vergeten was zijn slaapkamer op te ruimen. Zijn ouders waren niet thuis. Zijn vader zat zoals gewoonlijk in de kroeg, en zijn moeder was naar een vriendin gegaan. Hij had die avond het huis voor zich alleen, en vierde met zijn vrienden zijn verjaardag. Het was een vrolijke boel, het bier vloeide rijkelijk, en zijn moeder had balen chips en pinda’s gekocht, om de hongerige magen te vullen. Het was een uur of elf toen z’n moeder thuis kwam, en voor de jongens een flinke portie hamburgers van de snackbar had meegenomen. Ze glimlachte blij, toen de heren er gretig op aanvielen, en zei tegen hem, dat ze even naar zijn slaapkamer ging om een boek te halen, om die op haar eigen slaapkamer te gaan lezen. Hij knikte instemmend, kuste zijn moeder nog even een goedenacht op haar wang, en liep door naar de schuur om een nieuw kratje bier te halen. Toen zijn vrienden om een uur ’s nachts afscheid hadden genomen, stommelde hij slaperig naar zijn slaapkamer, en merkte toen pas, dat hij vergeten was zijn kamer op te ruimen, dat al zijn seksboekjes met incest plaatjes nog op het bed lagen, en dat de uit geprinte moeder/zoon seks verhalen nog op zijn nachtkastje lagen. Opeens schoot het door zijn hoofd, dat zijn moeder ze ongetwijfeld had ontdekt, en toen sloeg de paniek toe. Hij had echter teveel bier op, ging op zijn bed liggen en viel in slaap.

De volgende ochtend was dat wel het eerste waar hij aan dacht. Hoe zou zijn moeder reageren, want dat ze zijn seksuele voorkeur had ontdekt, stond voor hem als een paal boven water. Hij stond op, en durfde haar bijna niet onder de ogen te komen. Maar ze deed of er niets aan de hand was. Ze vroeg of het een leuk feestje was geweest, en of hij geen hoofdpijn van al dat bier had. Verder helemaal niets. Geen boosheid, geen verwijtende blikken, alsof ze van niets wist. Maar een paar dagen later merkte Rob wel degelijk wat aan haar. Zijn moeder had op die avond opeens een bloesje aan, met de bovenste drie knoopjes helemaal los, en ze bukte vlak voor hem, toen ze hem een koekje presenteerde voor bij de koffie. Zijn ogen puilden bijna uit, toen hij haar harde tepels in haar BH kon zien. Ze deed alsof ze van niets wist, en ging glimlachend heupwiegend terug naar de keuken. Voordat hij ging slapen, beleefde hij even een koortsachtig kwartiertje op zijn kamer, toen hij zich weer aftrok. De volgende avond had ze een heel kort rokje aan, en bukte nu met haar rug naar haar zoon, toen ze de koffiekopjes opruimde. Ademloos keek hij naar haar lichtblauwe slipje, en kon hij zijn handen bijna niet meer thuis houden. Buiten de randjes zag hij wat licht krullende schaamhaartjes, en hij kreeg weer een enorme bult in zijn broek. Ze liep weer naar de keuken, maar kwam nu snel terug. Haar ogen keken naar zijn kruis, waar hij wanhopig probeerde zijn erectie te verbergen.

“Ga je nu weer naar je kamer om jezelf af trekken?” vroeg ze plompverloren. Hij zweette peentjes, en wist niets te zeggen, zijn keel was opeens gortdroog. “Mag ik het eens zien? Mag ik zien hoe jij je aftrekt?” vroeg ze zacht, en beet op haar lip. Ook voor haar was het een uur van de waarheid. Ze had al vele jaren geen seks meer met haar man, maar ze weigerde om vreemd te gaan, aan die rompslomp wilde ze niet beginnen, en ze neukte zichzelf al vele jaren met een grote dildo, hunkerend naar een echte warme stevige mannen lul. Ze was ook al een paar jaar verliefd op haar zoon, ze had hem zien opgroeien van een puber, naar een grote sterke gespierde jongeman, en keek er vol bewondering naar. Ze wist al een jaar of twee, dat haar zoon kikte op incest en moeder/zoon verhaaltjes, dat hij foto’s verzamelde, en dat hij zich daarop aftrok. Voor een moeder blijft niets geheim. Het had haar meteen opgewonden, maar ze had nooit iets laten merken. Ze wist waar hij zijn verzameling had verstopt, en las de geile verhaaltjes als hij naar school was, en haar man op zijn werk. Ze nam de foto’s mee naar haar eigen bed, waar ze wild haar grote dildo in uit haar kut ragde, en legde ze daarna weer keurig terug op zijn kamer, als ze was klaargekomen. Nu haar zoon vergeten was ze op zijn verjaardag op te ruimen, zag ze haar kans schoon, en zette ze al haar schroom opzij. Ze wilde zo graag zijn grote lul zien, er op zuigen en in haar kletsnatte kut stampen. Ze hield zoveel van haar zoon, dat ontsteeg de normale moederliefde. Ze wist dat hij haar ook wilde, haar man zat bijna elke avond in de kroeg, en volgens haar stond er niets meer in de weg, alleen de eerste stap.

Hij zat nog op de bank, zijn stijve lul weggeborgen achter zijn rechterhand, en zijn moeder waar hij al jaren naar verlangde, stond voor hem met gesloten ogen, alsof ze zich schaamde voor haar voorstel. Toen opende ze haar ogen en keken moeder en zoon elkaar opgewonden aan. Ze wisten het van elkaar. Hij stond op, verloor opeens alle zenuwen, en deed geen moeite meer zijn erectie te verbergen. Hij deed twee stappen naar voren, en sloeg zijn armen om haar heen. Hij drukte haar heel stijf tegen zich aan, en het kon hem niet meer schelen of ze zijn lul zou voelen. Ze zoenden elkaar vol passie, en hij stak zijn tong in haar geopende mond, en zoog haar speeksel naar binnen. Zijn handen waaiden over haar lichaam heen, wreven over haar rug, haar heupen, betasten haar billen, en zijn onderlijf maakte spastische neukbewegingen tegen haar onderlijf, dat helemaal in zijn ritme meedeed. En ze bleven maar tongen, jaren van verlangen werden opeens ingehaald, en het was hij, die het initiatief overnam, en zijn moeder bijna meesleurde naar zijn kamer. Ook daar stonden ze weer te strelen en te tongen, maar hij wilde nu alles. Hij rukte haar kleren bijna van haar lijf, en keek vol bewondering naar het heerlijk lichaam van zijn moeder. Wat een prachtige borsten, wat een heerlijke harde tepels, en wat een mooie kut met dat blonde streepje schaamhaar. Haar benen waren gehuld in een paar donkere nylons, die aan een jarretellegordel vast zaten, precies zoals hij dat zo graag wilde. Hij kleedde zich vliegensvlug uit, en toen kon ze vol bewondering naar haar naakte zoon kijken.

Ze zag die grote vent, een halve kop groter dan haar, de gespierde borst, de platte buik, en die ontzettende grote lul, die veel langer en dikker was dan dat die van zijn vader. Er droop al een sliertje voorzaad uit die dikke purperen eikel. Oh wat wilde ze hem graag in haar kut hebben. Als nieuwsgierige kleine kinderen keken ze naar elkaars lichamen, en omhelsden elkaar weer wild. Ze voelde zijn enorme lul tussen hun in, en ze voelde de glibberigheid van zijn voorzaad. Ze ging op het bed zitten, en zag de grote jongens lul vlak voor haar ogen. Vol liefde keek ze haar zoon even in zijn ogen, en nam zijn lul in haar hand. Voorzichtig maakte ze wat rukkende beweginkjes. Ze rook nu zijn lul, en hongerig opende ze haar mond. Hij dacht in de hemel te zijn gekomen toen zijn dikke eikel in haar mond verdween. Hij keek omlaag, en zag dat zijn steigerende lul steeds verder haar mond in ging. Hij had nu totaal geen zelfbeheersing meer, en begon haar wild in haar mond te neuken, terwijl zijn moeder met de ene hand zijn ballen koesterde, en met haar andere zacht zijn bilspleet aaide. Hij had niet veel tijd nodig. Hij voelde al vlug zijn sperma opkomen, en spoot met een hese kreet, zijn hele lading sperma in haar mond. Ze had zich niet teruggetrokken, ze wilde het sperma van haar zoon persé proeven, en klokte gulzig de warme stralen naar binnen. Ze vond het zo lekker, dat ze spontaan klaarkwam, zonder dat er nog maar iets aan haar kut was gebeurd.

Ze vielen op het bed neer, zij op haar rug en hij er bovenop. Hij zoende haar weer intens, en proefde de smaak van zijn eigen sperma. Daarna ging zijn mond omlaag, om haar borsten op te zoeken, haar nog steeds mooie borsten, waar hij als baby zo vaak aan had gezogen. Hij kneedde ze, kneep er zachtjes in, en zoog een voor een op haar stijve tepels in zijn mond. Ze lag alweer te sidderen van genot, toen hij eindelijk met zijn mond wat lager ging. Hij tongde haar navel, wat bij haar weer een scheut van genot teweeg bracht, daarna ging hij nog lager en opende ze haar benen heel wijd. Ze was helemaal klaar voor haar zoon, alle schaamte was verdwenen. Ze huiverde toen hij met een wijsvinger over haar licht geopende schaamlippen wreef, en kwam klaar, toen hij met zijn tong haar klit had gevonden. Het kutsap droop uit haar kut, toen hij haar begon te vingeren. Hij rook haar kut geur, en ramde toen twee vingers in haar kut. Weer kwam zij klaar, nu nog heftiger dan daarvoor. Hij keek op naar haar gezicht, en zag haar zweten van genot. Toen wilde hij haar neuken, gewoon wild neuken. Hij wilde haar zo neuken, dat ze samen in de zevende hemel zouden belanden. Hij verliet haar kut, en zocht haar mond weer op. Gretig gaf ze hem een wilde tongzoen, en het kon haar niets schelen, dat ze haar eigen kutsappen proefde. Ook zij wilde neuken. Met haar hand vond ze zijn allang weer stijve lul, stuurde hem richting haar kut, en plaatste toen haar handen op zijn harde jongens billen. Zijn lul schoot in één keer helemaal naar binnen, en voelde de natte warmte van haar kut. Ze neukten elkaar als wilde dieren, en al gauw was ze voortdurend aan het klaarkomen. De orgasmes gierden door haar lichaam, toen hij steeds heftiger begon te stoten, het gooide alle remmen in haar los.

“Neuk me!” schreeuwde ze wild. “Neuk me helemaal plat! Neuk je moeder! Ohh, spuit me helemaal vol!” Hij werd er gek van. “Geile kut van me!!!!! Geile kut!!!!!!!!! Ik kom klaar!” Hij ramde zijn lul maar heen en weer in haar soppende kut. Kort daarna voelde hij voor de tweede keer die avond zijn sperma opstuwen, zijn lul werd er nog groter van, en spoot zijn sperma tomeloos in haar kut, terwijl zijn moeder haar benen om zijn lijf had geslagen, en haar hielen tegen z’n reet aan duwde, om zijn lul zo ver mogelijk in haar kut te stoppen. Bijna bewusteloos van genot gingen moeder en zoon van elkaar af, en vielen ze in een korte diepe slaap. Ze was de eerste die wakker werd. Ze keek kreunend op het wekkertje, en zag dat het half elf was. Toen keek ze naar haar zoon die nog lag te slapen. Ze was stapel verliefd op hem, en wilde hem op zijn mond zoenen, wat ze heel voorzichtig deed. Het kon net nog voordat haar man thuis zou komen. Toen keek ze omlaag naar zijn lul, die half stijf met een kromme boog op zijn onderbuik lag. Mmm, wat had ze van die lul genoten, en wat was hij mooi. Zachtjes pakte ze de wat verslapte lul tussen haar duim en wijsvinger, ze boog haar hoofd, en likte verliefd aan de eikel. Dat haar opgedroogde kutsap er nog aan zat, kon haar niets schelen, zo gek was ze op haar zoon. Ze opende haar mond, en hapte de stijver wordend purperen eikel naar binnen. Op dat moment werd hij wakker, en moest zich even oriënteren, maar toen hij de zuigende mond van zijn moeder om zijn lul voelde, wist hij alles weer. Hij kreunde weer van genot, en streelde verliefd door het blonde kapsel van zijn moeder.

“O Evelien, wat lekker,” fluisterde hij. Ze keek even op, en keek glimlachend naar het gezicht van haar zoon. “Hoi lieverd, heb je lekker geslapen?” vroeg ze zacht. “Ja, mammie, wat is dit lekker wakker worden!!!!” Ze voelde zich heerlijk na dit compliment, en nam zijn lul weer in haar mond. Ze wilde hem weer keihard maken, ze wilde die lul weer in haar kut hebben, ze wilde weer neuken met haar zoon. Het duurde niet lang of zijn lul was weer keihard, hij was er helemaal klaar voor. Ze draaide zich een beetje om , liet hem op zijn rug liggen, en ging toen op haar zoon liggen. Ze tongden elkaar vol hartstocht. Hij greep naar zijn hunkerende lul, en zijn moeder liftte haar kont even op, zodat zijn eikel tegen haar geopende schaamlippen aan stootte. Daarna ging ze op hem zitten, en voelde ze zijn lul heel diep in haar kut glijden. “O mijn God, huiverde ze, God, wat is dit toch lekker.” Ze had alle besef van tijd weer helemaal verloren, en hij dacht ook nergens meer aan, behalve dan aan neuken. “Ja mamma, hijgde hij, terwijl hij zijn lul in haar kut heen en weer ploegde. Dit is voortaan mijn kut, mijn eigen geile warme kut.” “Ja mijn kind, alles is van jou, mijn hele lijf is voortaan van jou. Alles is van jou.” hijgde zijn moeder terug. Hij voelde een bepaalde macht in hem opborrelen, en verhoogde het tempo. “Ahh!” riep ze ongecontroleerd, het speeksel droop uit haar mond, toen hij met zijn ene hand ook nog in haar linkerborst begon te knijpen. Moeder en zoon neukten maar door.

Het was rond een uur of elf, dat zijn vader gewoonlijk thuis kwam van de kroeg, zo ook die avond. Hij had een leuke avond gehad, ook zoals altijd. Het was een rustige kroeg, waar hij met een paar soortgenoten ontspannen een kaartje kon leggen, afgewisseld met een potje biljarten. Meer hoefde Koos ook niet, hij dronk op zo’n avond misschien maar vijf pilsjes, en een borreltje als hij naar huis ging. Hij was een tevreden mens op die manier. Hij kwam dan thuis, bleef dan meestal nog een kwartiertje in de huiskamer, wenste zijn vrouw welterusten, en ging dan naar bed, waar hij vrijwel meteen insliep, tot de volgende ochtend zeven uur het wekkertje weer ging. Maar nu was het anders. Het licht in de kamer was wel aan, maar zijn vrouw was er niet. Verbaasd keek hij in de keuken of ze daar soms was, maar ook daar was ze niet. Vaag hoorde hij echter wat gestommel en gekreun van boven komen, ook hoorde hij een krakend bed wat zijn nieuwsgierigheid wekte. Zo te horen kwam het van de slaapkamer van zijn zoon. Glimlachend liep hij de trap op. Het was zo’n fijne jongen die Rob, hij dacht hoe ze samen wel eens gingen vissen, en was maar wat trots, dat zijn zoon al op deze leeftijd bij de selectie van het eerste team van de plaatselijke voetbalclub was gevraagd. Misschien had hij wel een meisje meegenomen naar zijn slaapkamer. “Ach, die jongelui,” dacht hij nog.

Bij de deur van de slaapkamer van zijn zoon aangekomen, hoorde hij toch rare dingen. Hij hoorde Rob in vervoering kreunen, dat deze kut voortaan zijn kut was, en een vrouwenstem die hem zeer bekend voorkwam, schreeuwde dat ze klaar kwam. Dat moest er heftig aan toegaan. Maar die vrouwenstem…..hij wist zeker dat hij die kende. Voorzichtig opende hij de slaapkamerdeur, en keek naar de zwoegende kont van een blonde vrouw, die op en neer een de grote lul van zijn zoon bereed. “Zo, dacht hij nog, die heeft een veel grotere lul dan de mijne.” Op dat moment keek zijn zoon langs de vrouw naar de deur, en zag zijn vader staan. Hij was nog steeds vol van zijn plotseling verkregen macht. Hij trok zijn moeder dicht tegen zich aan, zodat haar borsten tegen zijn borst werden geplet. Zijn moeder had niets in de gaten, ze was helemaal vervuld van wellust voor haar grote sterke zoon, ze hoorde en zag niets meer, ze voelde alleen maar die mokerende lul in haar kut, en ze wilde dat dat nooit meer zou ophouden. Hij bleef zijn gebiologeerd kijkende vader aankijken, hij voelde zich nog steeds machtig. Zijn ogen verlieten zijn vaders ogen niet, toen hij zei: “kom maar weer klaar, geil moedertje van me, ik zal je hele kut vol spuiten, laat je gaan Evelien, geile kut van me.” Ze had het niet meer bij deze woorden. “JA JA JA JA JA JA spuit me vol Robbie! DOE HET!!!!! Opeens was het geheel duidelijk voor zijn vader. Hij keek z’n vader nog dieper in zijn ogen. Met zijn vrije hand ging hij om het zwetende klaarkomende lijf van zijn moeder heen, vond haar anus, en stak vlak voor de ogen van zijn stomverbaasde vader, pardoes zijn wijsvinger in haar aars. Als door een wesp gestoken veerde ze overeind, deze sensatie had ze nog niet meegemaakt. Ze kwam klaar als een orkaan, en hij spoot haar helemaal vol met zijn jongens sperma. Het was een eindeloze stroom van genot, waar geen eind aan leek te komen. Versuft vielen de geliefden terug op het bed, en was hij even het oogcontact met zijn vader kwijt. Toen hij meteen weer naar de deur keek, was zijn vader verdwenen, en even later hoorde hij de buitendeur slaan.
Terwijl moeder en zoon in een innige omhelzing in slaap vielen, opende Koos de deur van zijn stamcafé. “He Koos, al weer terug?” vroeg de verbaasde kastelein. “Ja, zei Koos, nog steeds perplex. En geef me nou maar een flinke borrel.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 22354 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De nieuwe liefde van mijn moeder.”

Plaats een reactie