BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tante Jopie, extase

Ik keek het lieve oude vrouwtje in haar, ondertussen weer grijsgroene, ogen, en vroeg of ze echt nog meer wilde. Tante Jopie haalde haar nagels uit mijn tepels en drukte zich een beetje overeind. Ze liet haar handen onder haar gestriemde tieten glijden en zei: Jongen, eindelijk voel ik weer eens wat in mijn tieten, ja ze branden, maar oh, wat voelt dat goed aan. Het geeft me het gevoel dat ik weer leef, in plaats van vegeteer. Tante Jopie drukte zich verder omhoog, trok een beetje pijnlijk gezicht toen ze haar hand over haar kutje en schaamheuvel liet gaan, en ging verder. Mijn schaamheuvel gloeit, mijn kut staat in brand, maar.. Ik liet haar niet verder praten. Ik kwam een beetje overeind, drukte mijn mond op haar mond en dwong mijn tong haar mond in. Ik pakte haar fragiele hoofd stevig tussen mijn handen en dwong haar zo mijn zoen te beantwoorden. Toen ik het genoeg vond, liet ik haar hoofd los en een beetje hijgend keken haar ogen mij dankbaar aan. Zachtjes begon ik tegen haar te praten. Ik zei: lieve, sexy, geile tante Jopie. Als je nog meer wilt, zal ik je nog meer kunnen geven, maar dan zal ik niet meer naar jouw genot handelen, ik zal puur en alleen met je doen wat ik wil. Tante Jopie slikte, kreeg tranen in haar ogen en fluisterde zachtjes terug: als je dat zou willen doen jongen, daar zou ik nog heel lang op kunnen teren. Ik knikte, drukte het breekbaar lijkende lichaam van tante Jopie stevig tegen mij aan en genoot van de druk van haar heerlijke lege hangtieten tegen mijn buik.

Ik reikte achterover naar de koffer op het bed, en terwijl tante Jopie nog op mijn benen zat pakte ik het bosje postelastiekjes uit de koffer. Ook haalde ik de leren halsband met ingenaaide ringen eruit. Terwijl tante Jopie nog steeds op me zat, pakte ik haar rechtertiet vlak bij haar borst en kneep de theezaktiet met mijn hand tot een bolletje. Met mijn andere hand pakte ik een postelastiek en draaide deze vlak tegen haar lichaam twee keer om haar tiet heen, hierdoor kwam er een spanning op haar tiet te staan, die haar tiet naar voren duwde. Zo draaide ik een viertal elastiekjes op verschillende afstand op haar tiet, zodat deze trillend van de opgebonden spanning recht vooruit stak. Met haar linkertiet deed ik hetzelfde. Glimlachend keek ik naar die puntige vuurtorens welke uit tante Jopies oude lichaam naar voren staken. Plagend tikte ik met twee vingers tegen haar, door de klemmen en de touwtjes, nog steeds gevoelige tepels en merkte dat tante Jopies ademhaling sneller ging. Kreunend ontving tante Jopie mijn pesterijen, en voorzichtig liet ik mijn hand over haar brandende venusheuvel naar haar geteisterde kutje glijden. Met wat ik van plan was, zou tante Jopie de komende week moeite hebben met zitten, met staan en met bewegen, maar ja, ze heeft het zelf gewild en erom gevraagd. Ik liet mijn hand plagend over haar mishandelde schaamlippen glijden, en merkte dat haar kutje weer (of nog steeds) nat was.

Ik liet tante Jopie van mijn benen glijden en deed haar de brede leren halsband om. De halsband was zo breed, dat tante Jopies hoofd bijna niet meer van boven naar beneden gedraaid kon worden en haakte de musketonhaken van haar polsboeien aan de halsband vast. Eigenlijk wilde ik haar nog een gag in de mond doen, maar als ze dan op haar rug zou liggen zou ze in haar eigen speeksel kunnen stikken, dus liet ik dat achterwege. Eerst draaide ik haar om zodat ze op haar buik op het bed lag, met haar benen over de rand van het hoge seniorenbed. Als vanzelf spreidde tante Jopie haar rimpelige, gebruinde dijen en bood mij een blik op haar gapende kutje. Dit moest gewoon al pijn doen, met haar tot puntige torens gevormde tieten, die ze nu met haar hele lichaam in het bed drukte. Ik pakte een opblaasbare dildo uit de koffer, smeerde deze in met wat glijmiddel en duwde het, nu nog kleine monster voorzichtig haar anus in. Stukje voor stukje, met nog wat extra glijmiddel toegevoegd, stak uiteindelijk de volle zestien centimeter dildo in haar aars, en zette ik deze vast met de riempjes rond haar dijen. Ik begon zachtjes te pompen en merkte aan het schelden van tante Jopie dat het effect begon te krijgen. Naar mijn idee was de dildo nu tot een centimeter of acht doorsnee op gepompt en zou best wel zeer moeten doen.

Tante Jopie wilde dat ze voelde dat ze leefde?, dat kwam mooi uit. Ik pakte het rotan stokje weer, ging een beetje naast tante Jopie staan en tikte zachtjes met de lengterichting van het stokje over allebei haar billen, vlak boven haar dijen. Ik zag tante Jopie sidderen en sloeg toen best wel stevig, precies op de rand van haar billen en dijen. Nadat de woesh van de klap was weg geëbd, kronkelde tante Jopie ineens door haar dijen heen van de krampende pijn die het stokje achter liet. Sissend hoorde ik het oude vrouwtje adem halen, meteen gevolgd door een nieuwe scheldpartij. Nu liet ik het stokje met dezelfde kracht een drietal centimeters daar boven op haar meeverende billen neerkomen en wachtte weer even tot de pijn was ingedaald en was door geëbd. Tante Jopie begon nu heftig te draaien met haar kont en rukte met haar polsen aan de halsband. Zo liet ik het stokje een zevental strepen op haar kont zetten, voordat ik stopte.

Heel even liet ik mijn hand over de dikke opgezette striemen op haar kont glijden, waarna ik mijn hand langs de dildo naar haar kutje liet afdalen. Zachtjes liet ik mijn vinger door haar kletsnatte kutje glijden en toen mijn vingertop haar klitje raakte, wipte tante Jopie met haar onderlichaam tegen mijn hand aan. Ik weet niet of het nog van de pijn in haar klitje was, of dat ze weer opnieuw geil geworden was. Even liet ik tante Jopie bijkomen, maar liet haar wel op haar buik liggen. Ik liep terug naar de hal en raapte daar mijn verloren “ wildboeket” op. Eenmaal terug in de slaapkamer, legde ik het wildboeket naast het bed, rolde de kranten open, legde ik tante Jopies benen op het bed, draaide haar voorzichtig om en keek in een paar ijsgrijze betraande, met mascarastrepen uitgelopen, ogen. Immens geil staken haar, inmiddels blauw aangelopen, tieten als trillende torens van Pisa uit haar borst omhoog. Ik trok haar benen weer naar de rand van het bed, trok het fragiele, oude besje met haar kont tot op de rand van het bed en boog heel gemeen haar benen zover naar haar bovenlichaam toe, dat ik de enkelboeien aan haar polsboeien kon klikken.

Tante Jopie had hier duidelijk moeite mee, gezien haar gekreun van het laatste stukje door duwen. Maar man, wat was dit een geil gezicht. Wijd gespreide dijen en een uitnodigende geopende kut, welke door de opblaasdildo nog omhoog gedrukt werd. Ik had het tante Jopie gezegd, dit keer zou ik voor mijn eigen genot gaan. Nog een klein beetje trok ik haar lichaam naar de rand van het bed, spoot, bewust, een hoeveelheid koud glijmiddel op haar brandende flamoes. Ik bevrijdde mijn lul uit mijn boxer, en liet mijn eikel, door de hoogte van het seniorenbed, netjes haar klamme grot inglijden. Dit voelde toch wel heel apart aan. De hitte van haar kut en de druk van de dildo aan de andere kant van het dunne velletje wat haar twee grotten uit elkaar hield. Rustig begon ik in haar te stoten, daarbij mijn ogen lavend aan het schouwspel wat haar,inmiddels donkerpaarse, tieten mij gaven. Bij elke stoot, schommelde haar torens van Pisa alle kanten uit. Ik voelde mijn lul al een beetje krampen en mijn ballen begonnen zich ook te roeren.

Ik pakte tante Jopie bij haar omhoog gevouwen dijen en zette een stevig neuktempo in. Telkens als ik harder begon te stoten draaiden haar tieten onregelmatige rondjes, soms zelfs zo hard dat haar tieten bijna haar kin raakten. Door dit schouwspel was ik zo geil geworden, dat ik mijn orgasme bijna niet meer in kon houden en pakte tante Jopie nu bij haar heupen en neukte haar nu stevig door. Ik merkte dat tante Jopie ondanks dat ze veel pijn moest hebben, zo met haar kut krampte, dat ik vermoedde dat ze tegen een orgasme aanzat. Net toen tante Jopie begon te kreunen en te hijgen, stopte ik resoluut, pakte het rotanstokje van het bed en sloeg haar stevig op de binnenkant van haar linkerdij. Schreeuwend kromde het vrouwtje zich uit haar aankomend orgasme en probeerde de pijn weg te zuchten. Ik zag echter wel dat haar geopende kut, krampachtige knijpbewegingen maakte. Hierop liet ik het stokje een paar centimeter boven de eerste slag neerkomen en wachtte weer even. Ik sloeg met het stokje op allebei haar dijen en genoot van de scheldende tante Jopie. Nadat er op allebei haar dijen een tiental dikker wordende strepen stonden, stapte ik weer naar het bed en pompte mijn trillend harde lul haar soppende kut in.

Tante Jopie was zo geil geworden dat het geil uit haar kut spetterde, toen ik mijn lul naar binnen stootte. Weer begon ik haar hard en snel te neuken, en door de spanning van de hele avond kon ik mijn orgasme niet lang meer tegen houden. Heet brandde het geil in mijn ballen en voelde aan het krampen van tante Jopies kut ook dat ze er niet ver meer afzat. Woest neukte ik mijn laatste stoten als een betonmolen haar kut door en spoot mijn ballen diep in haar leeg. Ik moest wel even stilhouden tijdens mijn ontlading en op dat moment voelde ik haar kut zo intens knijpen dat ik begreep dat ze lag klaar te komen. Net voordat tante Jopie met haar ogen begon te rollen in haar orgasme, trok ik mijn lekkende lul uit haar kut, pakte van naast het bed mijn “wildboeket” en drukte pardoes de bandnetels in haar krampende kut.

Wild keek tante Jopie mij aan toen de intense brandgloed van de brandnetels de binnenkant van haar kut in een teisterend inferno zette. Schreeuwend kwam het mensje klaar, wild met haar lichaam schuddend, wat haar afgebonden tieten alle kante op deed zwaaien, grommend als een bejaarde bouwvakker en scheldend op alles wat haar maar voor de mond kwam. Tijdens haar orgasmekramp, draaide en duwde ik de brandnetels steeds dieper haar kut in, totdat er zeker vijftien centimeter brandnetels de binnenkant van haar kut verwoestte. Ik pakte het tweede bosje brandnetels en sloeg zachtjes tegen de achterkant van haar dijen, wat de meeste brandhaarden van de netels in haar dijen deden steken. Wild gromde tante Jopie in deze nieuwe aanslag op haar lichaam, maar ik had nog een laatste verrassing voor haar.

Terwijl ik met mijn hand de brandnetels in haar kut zachtjes heen en weer drukte, zodat ze door dit pijnlijke wildboeket werd geneukt, pakte ik het laatste bosje brandnetels uit de kranten en haalde mijn hand van de brandnetels in haar kut af. Terwijl ik tante Jopies ogen peilde, sloeg ik haar met de laatste brandnetels van boven naar beneden over haar kut, waarbij haar kittelaar de volle laag van de intens jeukende brandnaalden kregen. Een paar keer liet ik haar klit genieten van deze pijniging en zag rondom haar kut en schaamlippen de dikke brandblaren omhoog komen. Krommend van pijn probeerde tante Jopie haar benen te buigen, maar door de vastgeklikte enkelboeien naast haar polsen kwam ze niet ver.

Heel even liet ik het mensje spartelen, waarna ik het ventieltje van de opblaasdildo los draaide en de dildo zachtjes leeg liep. Terwijl ik tante Jopie in haar ogen bleef kijken, trok ik zachtjes het geslonken monster uit haar kont, wat een zachte plop liet horen toen het ding haar lichaam verliet. Gemeen lachend keek ik tante Jopie aan, pakte demonstratief het restje brandnetels waar ik haar klitje mee had gepijnigd, en liet mijn vinger over haar openstaande anus glijden. Toen zag ik echt schrik in haar grijze ogen en ze verbaasde me door ineens te smeken. Ach jongen, lispelde ze zachtjes, je gaat deze toch niet…. Grijnzend knikte ik van wel, waarop het oude vrouwtje zo wild begon te spartelen dat ze opzij rolde en in huilen uitbarstte. Dit brak mijn hart. Ik legde de brandnetels weg, klikte de enkelboeien los en liet voorzichtig haar benen weer naar voren zakken, er hierbij goed op lettend dat ze haar knieën weer kon strekken. Eenmaal dat haar benen weer op het bed lagen, trok ik de brandnetels uit haar kut, en verbaasde mij erover dat de brandnetels zulke brede dikke bulten achterlieten.

Ik klikte de polsboeien los en haalde de brede leren halsband van haar nek. Ik rolde de postelastieken van haar inzakkende heerlijk hangtieten en liet haar tieten even liefkozend tussen mijn handen doorrollen. Ik ging naast haar, nog nakrampende, lichaam op het bed liggen en trok haar zachtjes tegen mij aan. Als vanzelf gleed haar been over mijn been en liet ze haar hand op mijn borst rusten, terwijl ze zachtjes met haar vingers door mijn borsthaar kroelde. Ik voelde het oude, warme lichaam tegen mij aan tot rust komen en we genoten simpelweg van elkaars aanwezigheid. Even later voelde ik tante Jopie een beetje bewegen en keek ik in haar dankbare, betraande grijsgroene ogen. Tante Jopie liet haar hand over mijn borst naar mijn gezicht glijden, en hield liefdevol mijn wang vast. Ik zag hoe het vuur weer in haar ogen kwam, toen ze zei dat ze vreselijk had genoten. Ja, ze had pijn, maar het was zo lekker om alles weer te voelen, te weten dat ze niet alleen bestond, maar ook nog leefde, ondanks haar jaren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Yan

De meeste verhalen schrijf ik op verzoek, of uit geestelijke jeuk, ik gebruik echter geen minderjarigen en dieren in mijn verhalen. Heb je een verzoek.......... neem dan contact met me op

Dit verhaal is 12043 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Tante Jopie, extase”

Plaats een reactie