BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een perverse, adellijke familie, deel 15

Alhoewel Adriaan nog maar kort geleden heerlijk was klaar gekomen in de mond van Fleur, wist Eugenie zijn pik weer hard te maken.

Ze kuste de jongen tot deze gek werd van verlangen naar deze rijpe milf. Zijn handen kneedden haar stevige tieten en tepels. Eugenie trok de jongen heel langzaam af en genoot van de harde pik in haar hand. Adriaan nam beurtelings de gezwollen tepels van Eugenie in zijn mond en zoog de tepels tot deze keihard waren. Hij genoot met volle teugen van de heerlijke en wellustige vrouw. Zijn handen verkenden haar prachtige lichaam en toen hij een hand tussen haar dijen liet glijden en tegen haar spleet duwde, voelde hij hoe nat ze was. Instinctief wist de jongen precies wat te doen. Hij liet twee vingers tussen de gezwollen schaamlippen glijden, diep in haar hete spleet. Haar vocht liep langs zijn vingers, toen hij deze in en uit haar bewoog. Het maakte een soppend geluid, dat hem nog geiler maakte.

Dan vroeg Eugenie hem, haar rijpe spleet te likken. Gretig liet de jongen zich tussen zakken en drukte zijn mond op haar hunkerende kut. Haar zoete geur bedwelmde hem en verlangend drukte hij zijn tong zo diep als mogelijk tussen haar kutlippen. Ze smaakte heerlijk en gretig begon hij haar te likken. Steeds als zijn tong haar harde genotknopje raakte, kronkelde Eugenie van geilheid. Ze smeekte hem op haar klit te zuigen tot ze zou klaarkomen. Adriaan nam haar knopje tussen zijn lippen en zoog en likte gelijktijdig. Korte tijd later, diende haar orgasme zich aan. Haar buik- en bilspieren spanden zich, ze kromde haar rug en met een diepe kreun, ontlaadde Eugenie zich en liet haar overvloedige geil in de mond van de jongen lopen. Gretig slurpt hij zoveel mogelijk van haar vocht op.

‘Kom, neuk me’, commandeerde Eugenie de jongeman. Ze trok Adriaan op zich, die zijn pik in één vloeiende beweging in haar hunkerende gleuf liet glijden. Dit gevoel was onbeschrijflijk en Adriaan was de gelukkigste jongen ter wereld. Voor de eerste keer in zijn leven neukte hij een vrouw en wat voor eentje!

Omdat hij al eerder was klaar gekomen en een potente jonge knul was, kon hij zijn orgasme lang tegenhouden. Dieper en dieper beukte hij zijn paal in de hete vrouw. Eugenie lag te schokken en kronkelen van genot. Zij was gek op jong pikvlees en genoot met volle teugen. Vrijwel onophoudelijk kwam ze klaar, totdat ook Adriaan het niet meer kon tegenhouden. Hij voelde hoe de spanning in zijn ballen werd opgebouwd en zijn warme zaad zich schokkend een weg naar buiten zocht. De ene na de andere straal dik, heet sperma loosde hij in Eugenies kut.

Volledig leeggespoten liet hij zijn verslappende pik uit haar kut glijden. Sperma kwam mee en liep tussen haar billen. ‘Kom kus mijn kut nog een keer’, vroeg Eugenie hem. Adriaan aarzelde even, immers hij had haar zojuist volgespoten.

Echter, hij wilde de vrouw niet teleurstellen en drukte zijn lippen op haar warme spleet en begon haar te likken. Haar geil vermengd met zijn zaad, liep zijn mond in en hij vond het het geilste en lekkerste wat hij ooit had ervaren. Er was geen twijfel meer mogelijk of vanaf nu zou ook de verlegen Adriaan genieten van de geneugten van perverse seks.

Ondertussen verderop op het terrein, was de 78-jarige freule Agnes op zoek naar wat geil vertier. Ze had ervan genoten dat haar opengesperde kont als publieke pisbak was gebruikt en dat ze meerdere keren in haar gezicht was gespoten. Hoe perverser seks was, hoe meer de freule ervan genoot.

Haar leeftijd vormde geen enkele belemmering om zich aan de meest perverse spelletjes over te geven. Vanuit haar ooghoeken bespeurde ze twee jongens die ze nooit eerder had gezien. Zo snel als ze kon, liep ze op het tweetal af. Het bleken verre achterneefjes te zijn, die hier voor het eerst waren. Eerder waren ze te jong om te mogen komen. Agnes vroeg hen of ze al veel seks hadden gehad op het feest. Ze bleken nog niet veel te hebben gedaan, behalve een beetje met elkaar gespeeld te hebben. Met een ondeugende knipoog nodigde Agnes hen uit, met haar mee te gaan naar één van de enorme bedden die op tal van plekken stonden.

De jongens waren hier wel voor te porren en liepen met de hoogbejaarde dame mee. Bij een groot bed aangekomen, ging Agnes erop zitten en vroeg de jongens voor haar te komen staan en hun broeken uit te trekken. Als een volleerde pijpslet, zoog ze beurtelings de beide jongens tot hun pikken keihard en gespannen rechtop stonden.

Dan gebood ze één van de jongens om op zijn rug op het bed te gaan liggen. Ze liet zich met haar natte spleet over zijn harde paal zakken en gebood de andere jongen, zijn pik in haar opgerekte kontgat te schuiven.

In een stevig tempo werd ze door de twee jonge, potente pikken naar het ene na het andere orgasme geneukt. Haar sappen liepen overvloedig over de onderste pik en langs zijn ballen omlaag. Na een poosje zo geneukt te hebben, werd het de jongens teveel. Met een luide kreun gaven ze aan klaar te gaan komen. Vrijwel gelijktijdig werd het warme zaad in zowel haar oude kut als kont gespoten.

Verzadigd liet Agnes de verslappende pikken uit haar lichaamsholtes glijden. Ze zoog beide pikken nog even heerlijk schoon, zei de beide jongens vriendelijk gedag en liep met opgeheven hoofd weg van het bed, het zaad langs haar dijen druipend.

Het feest was in volle gang en overal werd uitbundig seks bedreven. Fleur en Pepijn keken hun ogen uit en genoten met volle teugen. De kut van Fleur lekte aan één stuk door, zo geil was ze en ook de pik van Pepijn bleef vrijwel constant stijf.  Bij één van de tenten bleven ze even staan om een blik naar binnen te werpen. Daar zagen ze, hoe een jonge serveerster de pik aan het zuigen was van één van de oudere gasten.

De tweeling kwam dichterbij om het tafereel goed in zich te kunnen opnemen. Het was een prachtig slank meisje, met kleine borstjes dat de pik zoog of haar leven er vanaf hing. Fleur ging achter het meisje zitten en sloeg haar armen om haar heen. In elke hand nam ze een klein en stevig tietje en speelde met de tepels. Het meisje kreunde zachtjes van het heerlijke gevoel.

Pepijn ondertussen, zette zich naast het meisje en maakte duidelijk, dat hij de pik ook wilde proeven. Beurtelings zogen en likten ze de forse lul van de man voor hen. Af en toe raakte hun tongen elkaar in een wild en geil spel, voordat ze de dikke eikel weer in hun monden lieten verdwijnen.

Dan verstrakte de man en uitte een diepe kreun. Hij trok zijn pik uit het meisje haar mond en de twee die hun monden dicht bij elkaar brachten en wijd openden, ontvingen de ene na de andere straal dik, warm zaad op hun tong en lippen. Toen de oude geilaard was uitgespoten, bedankte hij hen en liep weg.

Pepijn en het meisje begonnen hevig te tongen en het zaad in hun monden te mengen. Ook Fleur mengde zich in de strijd en eiste haar deel op. Ze tongde het meisje en genoot van de dikke room.

Toen alle zaad was doorgeslikt, stelden de drie zich aan elkaar voor. Het meisje bleek Melissa te heten. Ze had nu twee uurtjes vrij en had besloten om ook even te gaan genieten. Fleur ging op haar rug liggen en nodigde Melissa uit om haar te likken. Ondertussen schoof Pepijn zijn keiharde pik in het uiterst strakke spleetje van Melissa.

Terwijl Melissa Fleur een fantastische befbeurt gaf, werd haar kutje vakkundig en diep doorgeploegd door Pepijn. Ze kwam een paar keer klaar en op het moment dat Fleur haar lustsappen in het meisje haar mond spoot, vulde Pepijn haar jonge kut met een forse hoeveelheid sperma.

Toen zijn pik uit haar gleed, vroeg Fleur het meisje om snel met haar lekkende kut op haar mond te komen zitten. Gretig likte ze het verse zaad uit de spleet om haar vervolgens klaar te likken. Volledig bevredigd, kusten de drie elkaar.

Melissa liep naar de douches om zich op te frissen. Over een half uurtje zou ze weer bardienst hebben. Fleur en Pepijn keken elkaar verliefd aan.

Fleur verzuchtte: ‘lief broertje van me, wat ben ik blij dat we in deze familie geboren zijn’. Pepijn kon niet anders dan dit volmondig beamen en kuste zijn zusje teder op haar lippen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sohot

Geile man die geniet van seks in vele vormen, van erotiek en het schrijven en lezen van opwindende verhalen. Ik schrijf zowel vanuit opgedane ervaring als vanuit fantasie en vind het ook leuk om verzoekverhalen te schrijven.

Een goede zinsopbouw en correcte spelling vind ik erg belangrijk. Mocht je me op een taalfout betrappen, laat het me dan alsjeblieft weten.

Dit verhaal is 5840 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie