BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eline

Het was op een vrijdagavond net voor de vakantie, dat mijn dochter Eline verdrietig thuis kwam en huilend naar haar kamer liep.

Eline is net 17 geworden, wij wonen met z’n tweeën nadat haar moeder 6 jaar geleden vreemd was gegaan ben ik gescheiden. Vanaf toen zag ik haar opgroeien tot een mooie jonge “vrouw”, die ze nu is. Ze had al een jaar verkering met Ralph.

Ze lag te huilen op haar bed toen ik bij haar binnen liep en vroeg haar wat er aan de hand was. Tussen de snikken door vertelde ze dat “Ralph het uitgemaakt had en dat ze nu ook niet op vakantie kon gaan”.

Ik had een weekje een tweepersoons bungalow geboekt voor ze op een vakantiepark als verjaardagscadeau voor haar.
Nadat ze iets bedaard was stelde ik voor om toch te gaan maar dan met mij als ze dat leuk zou vinden.
Ze keek me aan met betraande ogen en stamelde “wil je dat echt wel? Of doe je het alleen voor mij?”
Waarop ik antwoordde “lieverd, Ralph is goed dom om zo’n mooie meid te dumpen. We gaan er samen een leuke week van maken”
Ze vloog me om mijn nek en kuste me op m’n wang en zei “je bent de beste vader op de hele wereld, fuck Ralph”. Gelukkig begon ze weer een beetje te lachen.
Ze ging haar gezicht opfrissen toen ik weer naar de kamer liep met een biertje en op de bank plofte. Ze kwam even later ook de kamer met alleen een lang shirt aan binnen lopen en ging naast me op de bank zitten. Ze vroeg me wat ik zoal zou willen doen als we daar waren.
Ik vroeg haar of zij geen plannen had gemaakt om te gaan doen.
Ze bloosde en keek iets naar beneden toen ze me ineens schuchter aan keek zei “jawel maar die plannen mogen niet met mijn vader…”. Ik schoot in de lach en zei “had je alleen dat gepland dan?…” en trok haar tegen me aan. Zo bleven we nog even zitten tot het tijd was om naar bed te gaan.

In bed gingen haar woorden “jawel maar die mogen niet met mijn vader” continu door mijn hoofd. Ik wist dat ze seksueel actief was. Ze was vanaf haar 14de aan de pil en ik had haar het afgelopen jaar regelmatig gehoord als Ralph bleef slapen.

Ik was geen relatie meer aangegaan na mijn scheiding. Wel af en toe wat geneukt maar het merendeel is het toch wel de handkar.
Wij schaamden ons niet snel en zagen elkaar ook regelmatig naakt lopen. Ineens realiseerde ik mij dat het een tweepersoons huisje was met een tweepersoons bed. En weer schoten haar woorden door mijn hoofd. In gedachten pakt mijn hand mijn zwellende lul en ik begin me af te trekken. Ik zie in mijn dochter met Ralph bezig en voel mijn orgasme naderen. Ralph vervaagt, ik zie hem veranderen in mij als ik luid grommend diep in haar klaarkom. De droom vervaagt en ik zie een enorme plas zaad op mijn buik liggen. Ik pak snel een doek en veeg me schoon. Nog verward en schuldig van dat ik me op mijn eigen dochter heb afgetrokken val ik in een diepe slaap.

Zaterdag staan we bijtijds op om de laatste inkopen te doen. Eline wil nog wat kleren kopen. We spreken af, elkaar een uur later bij de auto weer te treffen en druk haar nog snel €100, in haar hand. Ze bedankt me en wil me op mijn wang kussen als ik net mijn hoofd iets draai. Ze kust me vol op mijn mond. Ik voel haar tong even over mijn lippen strelen, als ze me los laat en zich uit de voeten maakt.
Ik blijf haar even bewonderend nastaren. Wat een mooi en lief kind is het toch. Draai me ook om en doe rustig de boodschappen, loop naar de auto en leg ze achterin. Kijk en zie dat ik nog een half uur heb. Ik loop de hoek om en zie een seksshop, staar even door de ramen, loop naar binnen. Zoek een dildo uit en laat hem feestelijk inpakken. Koop verderop een kaartje, loop weer terug en verstop het onder de stoel.

Eline komt 5 minuten later ook aan lopen met haar armen vol tassen. Ik lach en help ze op de achterbank leggen.
Als we thuis haar tassen uit de auto hebben, pak ik de boodschappen en dildo. Loop naar binnen en verstop de dildo snel.
Eline pakt haar spullen uit, ze heeft een paar korte zomerjurkjes, bikini, wat leuke setjes en een mooi nachthemdje gekocht. Ze pakt alles behalve een rood jurkje en een mooi nieuw setje in haar koffer, nog wat spullen die ze nodig had gingen er bij. Keek nog even en sloot de koffer af.
Ik pak mijn koffer ook in en zet ze beiden vast in de auto.
Als Eline zich gaat douchen glip ik snel haar kamer in en leg de mooi verpakte dildo op haar kussen met het kaartje erop en glip terug de keuken in waar ik twee diepvries pizza’s in de oven doe.
Als ze de keuken in loopt heeft ze weer een lang shirt met alleen een slipje aan, een beha draagt ze zeker niet want ik zie haar tepeltjes tegen de stof aanwrijven.
De pizza is klaar, met moeite maak ik mijn blik los van haar mooie kleine tietjes, sta op pak ze uit de oven en zet ze op tafel.
Eline staat op en snijd ze in punten. Ik bekijk haar goed als ze bezig is en krijg weer een harde.
“Dit kan en mag niet gaat er door mijn hoofd” maar ik kan mijn ogen niet van haar afhouden.
Na het eten ruimden we samen op en kletsten wat. Morgenochtend zouden we vertrekken, het was een rit van een uur of 3. We namen een wijntje en keken nog wat tv. Ze kroop weer tegen me aan, haar hoofd op mijn schouder, opgetrokken benen. Ze zuchte en zei zachtjes “je bent de allerliefste vader…” en kuste weer mijn wang terwijl haar hand over mijn andere wreef.
Weer voelde ik mijn lul zwellen, stond snel op en zei “tijd om te gaan slapen lieverd..”.
Ik liep de douche in en sprong eronder.

Eline liep haar kamer in en zag iets op haar kussen liggen. Pakte het en las het kaartje – ‘voor als je onverwacht trek krijgt’ -. Ze begreep het niet en pakte het kado uit. Ze bloosde toen ze de dildo zag. Ze nam hem in haar hand en wreef er even over. Zonder na te denken loopt ze de douche in en roept lachend “bedankt pa, die kan ik nu wel gebruiken”. Ze blijft staan kijken en ziet mijn half harde lul tussen mijn benen hangen. Ik voel haar ogen bijna branden op mijn lul, die opwipt. Na een minuut of twee loopt ze de douche weer uit.
Eline loopt haar kamer weer in en trekt haar slipje uit. Met de dildo in haar hand stapt ze haar bed in. Haar kutje is al een beetje nat. Ze bekijkt haar speeltje nog eens en ziet dat hij net zo groot is als de halfharde lul van haar vader. Ze sluit haar ogen en wrijft met de knop over haar clitje en langzaam tussen haar natte lipjes. Een kreuntje ontglipt haar mond toen ze de dildo dieper in haar stootte “dit voelde veel beter dan dat kleintje van Ralph” dacht ze. Ze drukte steeds dieper tot hij zover als mogelijk in haar zat. Haar kutje kneep er hard in. Ze kwam ongelooflijk lekker klaar toen haar vinger haar clitje bewerkte, haar gekreun werd luider. Ze fantaseerde dat die lekkere pik van haar vader, die ze net had gezien, haar kutje opvulde en bewerkte toen ze met langzame lange halen de dildo in haar liefdestunneltje pompte. Ze vergat de omgeving, hijgde zwaar en kreunde steeds luider. Ze trok haar knieën op en neukte zichzelf naar haar zoveelste orgasme. Gillend kwam ze klaar. “…hmmm, veel beter dan, Ralph…” dacht ze met een glimlach op haar gezicht.

Toen Eline de douche verliet, droogde ik me af en liep naar mijn slaapkamer. Ik hoorde af en toe een wel wat geluiden uit de kamer naast de mijne komen. Een glimlach trok op mijn gezicht.
Toen ik duidelijk gekreun hoorde, zag ik haar voor me de dildo werd al snel mijn pik. Ik neukte haar achterlangs. Ik hoorde haar gillen, toen mijn zaad op de grond kletterde. Een beetje schuldig veeg ik mijn pik af en maak de vloer schoon.

Om 8 uur gaat mijn deur open, Eline staat in een mooi jurkje in de opening en roept “kom slaapkop, het ontbijt staat klaar over een uur gaan we”. Ik was me en kleed me aan. We ontbijten gezellig. 9 uur stappen we in de auto. Onder de rit vallen er geen stiltes, voor we het weten zijn we er al. Na ingecheckt te hebben rijden we naar onze bungalow. Als ze de deur opent en door loopt, dringt het tot haar door dat er maar één slaapkamer is met een tweepersoons bed. Ze had haar nieuwe speeltje in haar handtas gedaan in de hoop hem van de week weer te kunnen gebruiken. Kijkt me aan, terwijl ze knipoogt en zegt “nou dat wordt gezellig, pap”. We pakken alles uit en gaan het park verkennen. In de middag gaan we zwemmen. Ze komt het hokje uit in een heel klein bikinitje. De stukjes stof bedekten net haar tietjes en haar geschoren kutje. Mijn mond viel bijna open en mijn lul klopte in mijn broek. Toen ze langs me heen liep met een blik op haar gezicht die ik niet van haar kende. Keek ik naar haar kontje er liep een veter tussen haar mooie ronde gespierde billen. Mijn pik stond strak in mijn bermuda. Snel liep ik haar voorbij en sprong in het water. Ze sprong me achterna en zwom op me af. Het was erg rustig in het water. Sloeg haar armen om mijn nek en haar benen om mijn heupen. Ze moest mijn harde lul wel voelen want haar kruisje drukte ze hard tegen me aan. Even bleef ze zo stil hangen. Toen ze zich optrok wreef ze met haar kutje over mijn harde lul. Haar mond kwam dicht bij de mijne toen ze fluisterde “hmmm…wat voel ik daar?…” Haar lippen raakten de mijne en haar tong gleed in mijn mond. Minuten lang kusten we elkaar terwijl ze maar tegen mijn harde lul aan reed.

Alle tegenwerpingen gingen over boord. Ik wou haar lief hebben en zij mij. Dat was nu wel duidelijk. Na een uur kleden we ons weer om en gingen eten. Er hing nu een heerlijke spanning tussen ons, beiden wisten we wat er ging komen. Onderweg naar het huisje konden we niet van elkaar afblijven. Eenmaal binnen trok ik haar jurkje over haar hoofd en trok haar kanten slipje naar beneden. Ik knielde en snoof de zoet zilte geur van haar tienerkutje diep in mijn longen. Streelde haar borstjes en likte me een baan naar haar perzikje. Likte even over haar clitje. Ze trilde op haar benen. Ik pakte haar hand en liepen naar de slaapkamer, kleedde me uit en leg Eline op het bed en ga naast haar liggen.
Ik streel haar borstjes, kus haar teder in haar nek en lik haar oorlel. Zachtjes vraag ik haar “wil je dit echt, meisje?”. Zonder aarzelen antwoordt ze als ze een arm om mij heen slaat “ja, pap…ik zag je de laatste dagen steeds naar mij kijken, dat wond mij op..”. Ze zweeg even en ging verder “…ik heb stiekem gisteravond over jou gefantaseerd, toen ik bezig was met m’n dildo…”.
Nu was ik even stil en overwoog of ik ook eerlijk zou zijn. “Lieverd, ik hoorde je bezig en fantaseerde tijdens ik me aftrok, dat ik jou neukte”.
Ze drukte zich strak tegen me aan, haar hand ging naar mijn lul en trok me langzaam af terwijl we verstrengeld waren in een heftige tongzoen. Ik vroeg haar of ze zich om wou draaien. Ze klom boven mijn gezicht en zakte. Haar kleine lipjes drukte ze op mijn mond.
Mijn tong gleed in haar en begon gretig haar nectar op te likken. Ze wreef over mijn gezicht, luid kreunend “oooohhhh…Jaaaa…ik….kooom…”.
Haar sapjes zaten over mijn hele gezicht. Ze boog voorover en likte voorzichtig over mijn eikel. Een rilling ging door haar lichaam toen ze haar lippen om mijn eikel deed en zachtjes en op en neer bewoog.
Ik likte haar clitje en stak een vinger in haar goddelijke grotje en genoot volop van haar heerlijk zuigende mond.
Ik voelde een orgasme naderen en vroeg haar te stoppen. Een beetje teleurgesteld keek ze mij aan, draaide zich om en zei “waarom stoppen…ik wil je zaad best proeven…”. Ik streelde haar gezicht, gaf haar een zoen en antwoordde “we hebben nog tijd genoeg..ik wil je kutje neuken..”.
Zonder nog iets te zeggen klom ik bovenop haar, ze deed haar benen uit elkaar. Ik zet mijn eikel voor haar natte strakke kutje. Haar lipjes spreiden zich toen mijn eikel ertussen verdween. Haar ogen waren gesloten toen ze vroeg “om voorzichtig te zijn want ik heb nog nooit zo’n grote in mij gehad…”
Voorzichtig drukte ik langzaam steeds iets dieper in haar, tot onze schaambeenderen tegen elkaar zaten. Ik voelde haar strakke tunneltje hard in mijn keiharde lul knijpen. Zo bleven we even liggen tot ze haar kontje iets op drukte en stamelde “jaah..wat..lekkerrr..pap..wat..vul…je..mij..”.
Ik trok mij terug zo dat mijn eikel alleen nog in haar zat en begon haar liefdevol te neuken.
Eline voelde elke zenuw in haar buikje, zo vol had ze nog nooit gezeten. Haar sapjes stroomden uit haar kutje.
Nadat ze gewend was aan haar vaders pik, sloeg ze haar benen om hem heen. Ze voelde dat hij zo nog dieper in haar kwam, gewillig ontving ze elke stoot en kwam kreunend klaar.
Al zoenend voelde ik mijn orgasme naderen, ik drukte mijn pik zo diep ik kon in haar en luid grommend spoot ik mijn zaad tegen haar baarmoeder.

Eline voelde hoe haar vader klaar kwam en zijn zaad diep in haar spoot. Ze klemde haar benen nog strakker om zijn kont. Ze wilde dit intense gevoel zo lang mogelijk vasthouden, beefde over haar hele lichaam en kwam weer klaar op zijn kloppende lul. In haar jonge leven had ze nog nooit zo genoten van seks als op dit moment. Ralph was ze al bijna vergeten. Ze was blij dat het zo gelopen was. Haar vader had haar liefdevol bemind. En mijn god wat had hij een lekkere pik, hij vulde haar helemaal.

Ongeveer 5 minuten hield ze me vast in haar greep toen ze ontspande. Mijn pik was nog keihard en zat nog diep in haar toen we op onze zij rolden en lieve woordjes onder het vrijen tegen elkaar zeiden. Ze ging iets omhoog zodat mijn nog steeds harde pik uit haar schoot, gevolgd door een stroom zaad. Eline pakte hem in haar hand en trok me teder af, keek op en vroeg plagerig “zal ik je nu pijpen, of kun je niet meer?”.

Zonder mijn antwoord af te wachten hapte ze mijn nog natte en glibberige eikel in haar mondje, zoog er even op en zei “..mmmm lekker geil, ik proef mezelf….maar nu wil ik je sperma proeven…” gelijk zoog haar mondje mijn pik weer op en ze begon haar hoofd te bewegen. Ze zat nu op haar knieën naast me, ik streelde haar heerlijke tietjes met één hand terwijl de andere haar kutje vingerde. Ze kreunde met haar mond vol pik wat mijn gevoelige eikel nog meer stimuleerde. Ze zoog hem steeds iets dieper in haar mond tot haar keel om hem dan weer te bewerken met haar tong. Ik kon dit niet lang meer volhouden en zei haar dat ik bijna kwam.
Ze zoog nog harder en haar tong bewerkte mijn eikel, haar hand speelde met mijn ballen.
Ik spoot straal na straal in haar mondje, ze probeert alles door te slikken.
Trots komt haar hoofd omhoog als ze de laatste druppels doorslikt. Haar mond zoekt de mijne, ik proef mijn eigen zaad als haar tong mijn mond binnendringt.
We besluiten ons even te gaan douchen, ik bekijk haar frêle lichaam als ze voor me uit loopt. Als ze het in de gaten heeft draait ze een paar keer met haar kontje. Ik geef er een tikje op als ik zeg “mmmm wat een lekker kontje. Geil zegt ze “nou wie weet..”.
We wassen elkaar en lopen naakt terug naar de slaapkamer.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik in mijn hele leven nog niet zo genoten heb tijdens de seks. Dat ze mijn eigen dochter was gaf wel een speciaal gevoel.
Op het bed streelden en kusten we elkaar teder, mijn handen kneden haar billen. Ze drukt ze hard naar achteren en kreunde luid.
Haar handen pakken mijn hoofd vast en drukt die richting haar stijve tepeltjes. Ik zuig ze één voor één in mijn mond, met zwaar gehijg spreidt ze gewillig haar dijen als mijn mond richting haar kutje gaat. Mijn tong streelde haar clitje die als een klein stijf piemeltje recht op stond. Ze gaf een gilletje en begon zwaar te ademen toen mijn vinger tussen haar lipjes verdween op zoek naar haar gevoelige plekje. Ik vond het en wreef er met mijn vinger overheen.

Eline gooide haar benen zover als mogelijk uit elkaar toen haar vader op zijn knieën naast haar ging zitten. Hij legde één hand onder op haar buik en stak twee gekromde vingers in haar zeiknatte kutje. De hand op haar buikje drukte iets naar beneden toen hij zijn gekromde vingers steeds sneller op en neer bewoog en haar gspot bewerkte. “Oooh mijn hemel, wat gebeurt er met me…” dacht ze. Ze verloor de controle meer over haar lichaam terwijl ze riep “dat ze moest plassen”.

Ik stelde haar gerust dat wat ze voelde geen urine was terwijl ik haar nu iets rustiger vingerde zodat haar naderende orgasme iets weg kon ebben. Glazig keek ze me verwilderd aan, liet haar hoofd weer in het kussen zakken. Ik verhoogde het tempo weer. Ze trok haar benen op en kreeg een geile grimas op haar gezichtje. Ik voelde haar kutje nauwer worden en zag haar buikspieren aanspannen nog twee keer wreef ik stevig over haar gspot toen het eerste straaltje uit haar kutje spoot riep ze “ik…koooomm Snel drukte ik mijn mond op haar liefdestunnel en ving de tweede met geopende mond op terwijl mijn duim over haar klitje wreef. Ik likte zoveel als mogelijk was op en kom met een kletsnat gezicht en borst tussen haar benen vandaan.
Ze ligt nog te trillen en te beven als ik naast haar ga liggen. Dan ontspant ze weer een beetje, laat haar benen los en kijkt me met troebele ogen aan als er een traantje over haar wang rolt vraag ik een beetje schuldig “of ze spijt heeft”.
Ze zegt “Nee helemaal niet die traan is van geluk, papa. Dit wordt een vakantie om nooit meer te vergeten…” me een kus geeft en dicht tegen me aan kruipt en in slaap valt. Ik kijk nog even naar haar onschuldige gezichtje en val dan ook voldaan en uitgeput in slaap…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Ian19669

Na lang twijfelen, ben ik toch maar begonnen mijn/onze verhalen op te pennen. Ik hoop dat ze jullie bevallen.

Ik ga al jaren alleen naar het oudste festival van Nederland in het zuiden van het land. Zijn er meer lezers die daar naartoe gaan?
Reageer maar ; Ian19669@hotmail.com

Dit verhaal is 20221 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Eline”

  1. Lekker en onschuldig geil verhaal. Hoe wordt het vervolg want de vakantie is nog niet voorbij. Vriendje Ralph moest eens weten hoe stom hij is om zo’n geile meid aan de kant te zetten.

  2. Super geil verhaal.

    Wel even nalezen want er staat een foutje in:

    De pizza is klaar, met moeite maak ik mijn blik los van haar kleine mooie tietjes, pak ze uit de oven en zet ze op tafel.
    Eline staat op en snijd ze in punten……

Plaats een reactie