BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eric gaat op kamers deel 4

We werden wakker gemaakt door Carmen die zei: zorg dat je op tijd bent voor je afspraak ik wil je om kwart voor tien bij de receptie ophalen. Ik zei: ik zorg ervoor en deze lieve schat, en ik wees naar Annelies, brengt mij en haalt mij op. Carmen boog voorover en gaf me een tongzoen en zei tegen Annelies: kruidenthee vanmorgen, niets anders. Annelies was voor mij uit mijn kamer gegaan en zei: ik ga voor jou een speciaal ontbijt maken. Je zult het nodig hebben vandaag. Tien minuten later liep ik naar beneden en zag ik Hetty, Chantal en Cindy aan de ontbijt tafel zitten. Ik liep naar hen toe en gaf elk een tongzoen en werd door alle drie even in mijn boxer gevoeld. Annelies riep vanuit de keuken: denk eraan, hij mag niet klaarkomen voor zijn onderzoek. Ik voelde bij elk van de dames onder hun nachthemd en het viel op dat geen van drieen een slipje aan had. Hierna liep ik de keuken in en ging achter Annelies staan en stak mijn handen onder haar nachthemd. Wat zijn ze lekker hard zei ik tegen haar terwijl ik haar tepels streelde.

Ik liet mijn hand afzakken naar haar kut en kreeg een tik op mijn handen. Annelies zei: wil je dat ik je ontbijt verpruts? Dan moet je zo doorgaan. Shh uit de keuken en ga maar aan de tafel zitten. Ik deed dit en vijf minuten later stond er een bord met een grote steak erop en 6 gepocheerde eieren eromheen. Verder kwam ze met een grote kop kruidenthee. Toen ik alles binnen gewerkt had zei Annelies: nu ga je mee, eerst spoelen, dan wassen en dan kleed ik je aan. Een kwartier later kwam ik als een heertje terug beneden en werd ik toegefloten. Cindy en Chantal hadden zich ook al omgekleed en stonden op het punt om te vertrekken. Cindy zei: stuur me straks je boekenlijst. Ik kan via de bibliotheek 40 % korting krijgen. Dat kan je dan ergens anders aan besteden. Beide vrouwen gaven me een tongzoen en vertrokken. Nu was ik alleen met Hetty en Annelies. Die ging zich omkleden en ik zat nu enkel met Hetty op de bank. Ze vroeg: wil je mij even klaar likken? Ik heb de hele nacht van je gedroomd en ben zo geil als boter. Ik tilde haar nachthemd omhoog en ging tussen haar benen zitten en begon haar te beffen. Hetty kreunde hard en kwam na 3 minuten heftig klaar. Ze zei: dank je nu kan ik er tegen tot vanavond, dan gaan we verder.

Annelies kwam naar beneden en vroeg of ik klaar was. Ik zei: net zo klaar als Hetty. Ze keken elkaar aan en schoten in de lach waarna Annelies zei: kon je weer niet wachten? Het is ieder jaar hetzelfde met je. Annelies nam mijn hand en we liepen naar de garage waar ze in een Mazda MX5 stapte en zei: kom anders halen we het niet. Het was tien over half tien toen we het UMC binnen stapten en vijf minuten later kwam Carmen aangelopen met een doktersjas aan. Ze zei tegen Annelies: ga maar naar de kantine en verwen jezelf maar op mijn kosten. We zullen dik twee uur bezig zijn. Ik werd meegenomen naar de poli gynaecologie waar ik onder toeziend oog van een zuster mee een kamer in werd genomen. Ze zei tegen de zuster: als Gina aankomt mag ze deze kamer inkomen. Verder is deze kamer voor NIEMAND toegankelijk tenzij ik er om vraag, begrepen? De zuster knikte slechts. Binnengekomen in de kamer zei Carmen: kleed jezelf maar helemaal uit dan gaan we alles opnieuw opmeten. Ik zat naakt op een stoel voor haar buro en ze maakte een nieuw dossier aan met mijn naam erop. Mijn persoonlijke data werd ingevuld en terwijl Carmen dat deed ging de deur open en stapte er een vrouw van vooraan 50 jaar oud binnen. Ze was goed gebouwd, mooi figuur en een knappe kop erop. Ze liep naar het buro en zei tegen Carmen: is dit de patient waar je het over had? Carmen zei: dat klopt en hij heeft iets heel aparts: bloedgroep AB+. Die zien we zelden.

Gina stapte naar mij toe en stak haar hand uit. Ik stond op en stelde me voor. Ze vroeg hoe oud ik was en ik vertelde haar dat ik bijna 18 was. Ze keek me aan van boven naar onderen en zei: je bent flink geschapen voor zo’n jonge knul. Tegen Carmen zei ze: is hij al gemeten? Carmen zei: nee daar heb ik mee gewacht tot jij hier was. Ik dacht dat jij dit wel zou willen doen. Gina zei tegen mij: ik ga eerst je lengte en gewicht meten en daarna mag je op die onderzoekstafel gaan liggen. Ze zei tegen Carmen: lengte een meter achtenzeventig centimeter. Gewicht 75 kilo. Kom Eric, nu op die tafel en je benen in de beugels. Ik ging liggen en mijn benen werden vastgemaakt in de beugels. Gina kwam naar de tafel toe en pakte mijn pik en een meetlint. Ze zei: 19 centimeter. Ze pakte een schuifmaat en deed deze om mijn pik en zei: doorsnede 7,9 centimeter. Ze voelde aan mijn zak en zei: ballen in de juiste proporties voor zo’n mooie pik. Carmen zei: tot afgelopen vrijdag was hij nog nooit met een vrouw samen geweest. Hij trok zichzelf wel af maar had tot die dag nog nooit geneukt. Wij (mijn zussen, moeder en huishoudster) hebben hem dit weekeinde veel geleerd. Hij is een echte aanwinst. Gina vroeg: en zijn zaad, is dat onderzocht? Carmen antwoordde en zei: top kwaliteit. Gina nam mijn pik in haar hand en begon me tergend langzaam af te trekken. Ze zei: ik moet een sperma monster van je hebben. Ik geloof Carmen, maar wil het zelf controleren ze had een hand op mijn borst en speelde met mijn tepels terwijl ze met haar andere hand het trekwerk deed. Carmen zei: oh en nog een merkwaardigheid: oudere vrouwen winden hem op.

Gina keek me aan en zei: is dat waar? Ze haalde de hand van mijn borst en deed de bovenste drie knoopjes van haar doktersjas open. Ik keek direct tegen een mooie kanten bh aan. Ze vroeg: mooi? Ik knikte slechts. Ze plaatste haar hand weer op mijn borst en ik ging met mijn rechterhand achter haar rug en legde deze op haar doktersjas en wreef zacht op en neer. Ze keek Carmen aan en draaide naar haar toe. Ik keek nu recht tegen haar kont aan en liet mijn hand zakken en ging ermee onder haar doktersjas en streelde haar dijen. Ze zette haar benen wat verder uit elkaar en mijn hand ging hoger tot ik een kanten slip voelde. De slip was drijfnat. Ik liet een vinger in de slip gaan en voelde dat ze net als Carmen een kale poes had mijn vinger ging tussen haar lippen door. Gina kreunde zacht en stopte met het trekken. Ze zei: ik zal het wat makkelijker voor je maken en ze trok haar slipje uit en ging verder met mij af te trekken. Ik ging weer met mijn hand tussen haar benen en streelde met mijn vingers haar kut terwijl ik met mijn duim haar anus opzocht. Gina zei: het is inderdaad goed dat je deze jongen hier gebracht hebt. Ik was zelf intussen zo opgewonden geraakt en Gina voelde mijn eikel dikker worden. Ze zei: vlug een beker zodat we het zaad kunnen opvangen. Ze hield de beker voor mijn pik en trok nog een paar keer en toen begon ik te spuiten. Vier dikke stralen wit zaad gingen de beker in. Ze liet mijn pik los en nam een pipet en deed daar een beetje van het zaad in en nam het mee naar een microscoop.

Ze bekeek het zaad en zei: je hebt gelijk. Prima kwaliteit met een hoog zaadgehalte. Ze kwam terug met de beker nog in haar hand en zei: we zullen dit monster niet weggooien. Ze zette de beker aan haar mond en goot de inhoud in haar mond en slikte alles door. Ze keek Carmen aan en vroeg: weet hij al hoe hij moet beffen? Als de beste zei Carmen. Gina ging in een gynostoel zitten en zei: laat maar een zien. Ze deed haar jas open en maakte de voorsluiting van haar bh los. Er kwamen een paar mooie tieten tevoorschijn. Ik ging op een kruktussen haar benen zitten en begon haar te beffen. Ik zoog haar schaamlippen inmijn mond en haar clit kreeg extra aandacht. Ze kreunde hard en wees naar de wastafel en zei: geef me die handdoek voor ik de hele afdeling bij elkaar gil. Ze deed de handdoek in haar mond en ik bleef haar aandachtig beffen. Op een bepaald moment stak ik mijn wijsvinger in haar anus en Gina kwam heftig klaar. OOOOOOHHHHH JAAHHHH klonk het zacht door de handdoek. GA DOOR GA DOOR en ik ging door. Ik bleef haar likken en haar anus vingeren tot ze een tweede veel heftiger orgasme kreeg. Toen duwde ze mijn hoofd weg en zat nahijgend op de stoel. Carmen zei tegen Gina: ik dacht dat hij een goede kandidaat zou zijn voor jouw medicijnproef. Gina zei: ik denk dat je gelijk hebt en zei tegen mij: wil je meedoen aan een medisch onderzoek. Aan het einde, dat is over twee maanden , krijg je 2000 euro op je rekening gestort.

Ik vroeg haar of het iets engs was en ze zei: nee het is een nieuw medicijn waardoor je zaadlozing twee tot drie keer groter word. Er zitten echter een paar maren aan. Je pik kan 4 tot 6 centimeter langer worden en 1 tot 2 centimeter dikker. Ik zei: daar heb ik geen problemen mee. En zei Gina de eerste week ga je ontzettend veel voorvocht produceren. Zoveel dat we je een aantal incontinentie onderbroeken meegeven zodat je overdag niet met een grote plek voorvocht in je broek loopt. Dit is normaal binnen een week voorbij. Zin om mee te doen? Ik zei ja. Mooi zei Gina dan moet jij je iedere zaterdag voor de komende twee maanden om 10 uur bij de receptie melden. Zij zullen mij oproepen om je op te halen. Carmen zei: ik heb nog een idee. Je weet dat zuster Roxy probeert zwanger te raken. Ze staat ingeschreven voor zaaddonatie en inseminatie maar heeft het geld nog niet om dit te laten doen. Haar man heeft geen productief zaad. Als we haar nu eens een voorstel doen. Gina zei: ok haal haar maar even. Terwijl Carmen Roxy ging halen deed Gina haar bh weer goed aan en haar doktersjas. Roxy werd gehaald en was geschokt een naakte vent te zien waar normaal alleen maar vrouwen kwamen. Gina zei tegen Roxy: ik weet dat jij ingeschreven staat voor invitro, en ik weet hoe hoog de kosten ervan zijn. Carmen en ik dachten dat we misschien een betere oplossing voor je hadden. Stel jezelf eens voor Eric.

Ik gaf Roxy een hand en stelde me voor. Gina ging door en zei: Eric is hier voor een aantal redenen en heeft toegezegd mee te willen doen aan de medicijnproef die we momenteel hebben. Roxy knikte en keek intussen naar wat ik tussen mijn benen had hangen. Wij zijn bereid om jouw zwangerschap te regelen, echter geen invitro maar langs de natuurlijke weg. Dit houdt voor jou het volgende in. De komende twee maanden kom jij op zaterdagmorgen hier naar toe en mag jij wat tijd doorbrengen met Eric. Zou je gedurende die tijd zwanger raken, blijf je toch de volle twee maanden hier komen. Daarna laat ik het aan jou over of je een keer per maand op zaterdag wil blijven komen. Een keer per maand komt Eric bloed doneren en zou hij voor jou beschikbaar blijven. Zelfs als je een kind hebt gehad. Dat is het voordeel wat je hebt als je dingen in-house kan regelen. Carmen en ik gaan even naar buiten zodat jij het kan doorpraten met Eric en over tien minuten wil ik je antwoord horen. Ik werd alleen gelaten met Roxy en ze zei: ik hou heel veel van mijn man, maar ik wil kinderen. Die kan hij mij niet geven. En we hebben het geld niet om met invitro te starten. Ik weet niet goed hoe ik dit thuis moet vertellen. Ik zei: je zegt gewoon dat er een financiele regeling getroffen is. Je laat bij salaris administratie een klein bedrag naar een andere rekening storten die je niet aanraakt. Dat is voor je kind later. Ze zei: maar het is niet eerlijk tegenover mijn man. Ik antwoordde: dat is een overweging die je moet afwegen. En het is tenslotte niets meer dan seks. Ik heb geen behoefte aan een relatie. Ik begin net met mijn studie en kinderen staan bij mij nog lang niet op mijn programma. Ik ben bereid je te helpen zonder enige emotionele situaties. Het enige wat ik wil is dat ik in geen geval voor kinder support aangeklaagd kan worden. Roxy vroeg: dus ik hoef je niet eens te kussen? Ik antwoordde: niet als je dat niet wil. Je mag gewoon gebruik van mij maken en of je dit met plezier doet of niet, laat ik aan jou over.

Ze kwam dichter bij me staan en pakte mijn pik. Ze zei: deze is veel groter dan die van mijn man en ik weet niet of ik die aan kan. Ik zei: je zult straks ook een baby door datzelfde gaatje moeten proppen. Een vagina past zich aan. Ze had nog steeds mijn pik vast en zei: laten we het dan maar doen. Even later kwamen Carmen en Gina binnen en we bespraken wat er beslist was. Gina zei: die financiele kant regel ik wel. Kom Carmen, dan laten we deze twee een uurtje alleen en ze vertrokken beide. We sloten de deur zodat we niet gestoord zouden worden en ik vroeg aan Roxy of ze zich wilde uitkleden of dat ze haar uniform wilde aanhouden. Ze zei: vind je dat spannend dan? Ik zei dat ik het een interessant idee vond en ze zei: dan houd ik zaterdag mijn uniform aan. Nu wil ik dat je mij ziet zoals ik ben. Ze trok haar uniform uit en stond enkel nog in bh en slip. Ik vroeg: mag ik je helpen. Ze draaide zich om en ik maakte haar bh los. Ze had eenzelfde type tieten als Annelies, alleen wat groter maar ook met opstekende tepelhoven. Ik deed haar slip uit en zag een klein toefje haar boven haar schaamlippen. Het was rood, net als haar haren.

Ik maakte een opmerking over haar tepels en ze zei: dat is een van de kenmerken van roodharigen, dat samen met sproeten. Ik vroeg haar of ze een favoriet standje had en ze zei: laten we dit keer gewoon de tafel gebruiken. Ik leg mijn benen in de beugels en jij mag je gang gaan. Ze ging op de tafel liggen en legde haar benen in de beugels. Ik voelde even aan haar kut, maar ze was nog niet erg nat. Ik pakte een krukje en ging tussen haar benen zitten. Ze vroeg wat ik ging doen en ik zei: ik ga je eerst eens lekker likken zodat je kutje goed sappig is voor ik je neuk. Ze zei: mijn man doet dat nooit. Bij hem is het neuken en slapen. Het gebeurt zelden dat ik tijdens het neuken klaar kom. Meestal vinger ik mezelf na de seks in de badkamer. Nou geniet er dan maar van zei ik en ik begon met haar dijen te kussen en strelen. Ik vroeg haar of ze veel lawaai maakte als ze klaar kwam en gaf haar een handdoek. Die mag je gebruiken om lawaai te voorkomen. Ik begon haar steeds dichter bij haar kut te kussen en Roxy draaide met haar heupen om dit te bespoedigen. Ik drukte haar kont terug op de tafel en zei: rustig, we hebben genoeg tijd. Ze ging weer rustig liggen maar legde haar handen op mijn hoofd en drukte dat dichter tegen haar kut aan. Ik zoog haar schaamlippen een voor een naar binnen en Roxy kreunde hard.

Hierna ging ik met mijn tong haar kut in en draaide ermee in haar neukkanaal. Ze zei zacht: vergeet je niet iets? Ik trok mijn hoofd wat terug en zei: nee, daar ga ik nu aan beginnen. Ik zoog haar clit mijn mond in en ging er met mijn ruwe tong over terwijl ik erop zoog. Ik hoorde een gesmoorde kreun uit haar mond komen en voelde hoe ze mijn hoofd vast tegen haar kut drukte. Tevens voelde ik hoe ze een flinke hoeveelheid kutvocht tegen mijn gezicht liet komen. Toen de rust teruggekeerd was liet ze mijn hoofd gaan en zei ze: dat was beter dan welke vibrator ook. Ik zei: je bent nu nat genoeg om je een menselijke vibrator te laten voelen en zette mijn pik tussen haar lippen. Ik drukte deze langzaam in haar terwijl Roxy naar adem snakte. Zo groot en zo diep zei ze. Ik voelde dat ik niet dieper in haar kon en zei: volgens mij zit ik tegen je baarmoeder kanaal en ik begon haar langzaam te neuken. Roxy had haar handen op mijn borst en kraste met haar nagels terwijl ik haar tepels in mijn handen nam en er mee speelde. Ik zei tegen haar dat ik een vrouw kende wiens tepels zo gevoelig waren dat met ermee spelen alleen al ze kon klaarkomen. Roxy zei ik ken het gevoel. Soms speel ik zelf ook met mijn tepels maar meestal pak ik daarna mijn dildo. Ik zei: dat hoef je vanaf vandaag niet meer te doen. Een dag in de week ga ik je verwennen, de rest van de week mag je niet met jezelf spelen. Je man mag je neuken maar daarna moet je wachten met klaarkomen tot zaterdag.

Roxy zei dat ze niet wist of ze dat kon volhouden. Ik zei: dat is mijn opdracht aan jou. Houd je in en op zaterdag mag je jezelf 150 procent aan mij geven. Ze knikte en nam de handdoek in haar monden begon met haar onderlichaam te stoten. Ik voelde haar kut verkrampen en wist dat ze weer klaar kwam. Ik was echter nog niet zover en toen ze weer gekalmeerd was ging ik verder. Ik voerde het tempo op en Roxy begon weer te kreunen. Ze zei dit heeft mijn man mij nog nooit laten voelen. Ik zei: vertel hem het maar niet, anders gaat het fout tussen jullie. Nog een paar stoten voor ook ik klaar kwam en Roxy kwam op hetzelfde moment. Ik spoot 4 stralen in haar en ze zei: ik kan je voelen spuiten. Toen ik uitgespoten was trok ik mijn pik uit haar en tilde het bodemdeel van de tafel omhoog en zei: blijf nu maar een kwartiertje liggen zodat mijn zaadjes hun doel bereiken. Ze vroeg wat ik verder ging doen en ik zei: met je tietjes spelen. Ik wil zien of ik je ook op die manier kan laten klaarkomen. Ik nam om beurten haar tepels in mijn mond, zoog erop en beet er zacht in. Roxy bleef zacht kreunen maar kwam niet klaar, dus besloot ik haar maar even over haar clit te strelen tot ze voor de vierde keer klaar kwam. Ik zei: ik hoop dat je nu genoeg gehad hebt tot zaterdag. Ze vroeg me om naar haar hoofd te komen. Ik deed dit en ze pakte mijn hoofd en gaf me een tongzoen. Ze zei naderhand dat dit het minste was wat ze voor mij kon doen.

Ik liep naar de deur en deed deze van het slot en stak mijn hoofd door de deur en zag Gina en Carmen zitten. Ik zei komen jullie ook even binnen? Ze kwamen binnen en zagen Roxy liggen met zaad tussen haar dijen. Roxy zei: sorry dat jullie mij zo zien maar ik wil dat er zoveel mogelijk zaadjes naar mijn eitje gaan. Gina zei: zeg maar verder niets, je maakt me jaloers. Is alles goed verlopen? Roxy glimlachte en zei: veel beter dan verwacht. Dus ik kan je zaterdag verwachten? Roxy vroeg of we in plaats van 2 uur er geen drie van konden maken. Kunnen we niet om 9 uur beginnen? Gina keek mij en Carmen aan en zei: wat mij betreft mag het. Ik zei: ik heb er ook geen problemen mee maar Carmen zei: je weet dat mijn zaterdagen vol geboekt zijn maar als jij, Gina, hem ophaalt bij mij thuis dan mag je hem de hele dag hebben. Roxy keek mij vragend aan en zei: ik zal proberen wat je van mij gevraagd hebt en ik neem een extra uniform mee. Ik kleedde me aan en Roxy deed hetzelfde na eerst een tampon ingedaan te hebben. Ik greep onder de tafel naar de slip van Gina en zei: volgens mij ben je deze vergeten aan te doen. Gina kreeg een rood hoofd en Roxy zei: ik zwijg als een graf en lachte Gina toe. Gina keek mij streng aan en zei: hier hebben we het zaterdag nog wel even over. Ze gaf me een potje met pillen en zei: neem er nu maar twee en daarna elke dag een. De eerste twee pillen zullen binnen een uur gaan werken, de rest gaat geleidelijk.

Ik nam de pillen in en gaf de rest mee aan Carmen. Carmen en ik liepen naar het restaurant waar Annelies op mij zat te wachten. Ik at nog snel een broodje waarna Annelies en ik vertrokken naar de winkel van Els. Daar aangekomen was de deur op slot maar Els zag ons en liet ons binnen. Ze zei: maandag gaat de winkel niet open. Binnen gekomen ontmoette ik Annet, een slanke vrouw met grote tieten. Ze zei: ik heb alles bij me, zullen we dan maar direct beginnen? Ik zei ok en zei tegen Annelies dat ze zich moest uitkleden. Annelies deed dit en toen ze naakt voor me stond vroeg ik haar waarom ze haar haar geverfd had. Ze zei: hoe weet jij dat en ik antwoordde: je bent van nature een roodharige. Dat zie ik aan je sproetjes en de manier waarop je tepels uitstaan. Annelies zei: niemand heeft dit ooit gezien. Ik verf mijn haren al vanaf mijn 16e jaar. Ik zei tegen haar: vanaf nu doe je dat niet meer, ik vind je knap genoeg maar wil je helemaal puur natuur. Annet pakte de setjes uit haar tas en zei tegen Els: help je even mee. Samen kleden ze Annelies aan en het was een spectaculair gezicht hoe ze er uit zag. Haar tepels mooi vrij boven de push-up bh en haar schaamlippen goed zichtbaar. Annet voelde even in de bh en streelde de tepels van Annelies en Els kon haar vingers niet van de kut van Annelies houden. Ik zei: dit is hoe een vrouw huishoudelijk werk moet doen en dit word jouw uniform als ik in huis ben. Ze keek me aan en zei: daar word je geil van of niet? En ze greep mij in mijn kruis. Els kwam achter mij staan en begon mijn broek open te maken en nadat ze dat gedaan had trok ze mijn broek en boxer naar beneden.

Ze zei: trek nu de rest ook maar uit. Ik zei: ok maar dan ga jij ook naakt. Ze antwoordde: ik dacht dat je het nooit zou vragen. Annet zat met grote ogen toe te kijken en zei: kijk dat voorvocht eens uit zijn pik lopen. Dit heb ik maar zelden gezien. Toen Els naakt was zei ik dat ze op een bank moest gaan zitten met haar benen ver uit elkaar. Ik zei tegen Annet: voor haar alleen de letter. Annet opende haar koffertje en pakte het apparaat waarmee ze de ring in de clit van Els zou zetten. Ze vroeg me: gewoon of als een geile slet. Bij het laatste word het kapsel van de clit naar achteren geschoven en komt de ring ervoor te zitten zodat haar kapsel niet meer terug kan. Bij de geringste aanraking met kleding zal ze een natte kut krijgen en bij het dragen van jeans kan ze er zelfs mee klaarkomen omdat haar clit dan tegen de stof rijdt. Ik zei doe het laatste maar. Els keek me verschrikt aan en ik zei: het is mijn cadeau voor jou en om het niet al te veel op te laten vallen krijg je alleen de eerste letter van mijn naam, die gelijk is aan die van jou. Annet pakte een zuigertje wat ze op de clit zette en daarmee de clit verder naar buiten trok. Haar clit stak nu bijna twee centimeter buiten haar schaamlippen. Annet zette het stuk gereedschap met de holle naald tegen haar clit en zei: dit doet even pijn en voor Els iets kon zeggen schoot de holle naald door haar clit. Annet bracht de opening van de ring in de naald en trok deze samen met de ring door haar clit.

Toen dat gebeurt was bevestigde ze de letter aan de ring en vroeg me of dit permanent moest zijn. Ik knikte ja. Annet pakte een klein flesje met superlijm en spoot een druppel in de holle opening van de ring voor ze deze sloot. Ze zei: nu is de enige manier om dit ongedaan te maken een kniptang. Ze pakte een alcohol doekje en veegde de druppel bloed van haar clit. Ze zei je moet dit elke keer dat je naar de wc gaat even schoonmaken met een alcohol doekje en het ringetje een paar keer op en neer bewegen. Els stond op en liep naar de spiegel van de paskamer en bekeek haarzelf. Ze knikte tevreden en zei: ik vind het mooi. Ik keek Annet aan en zag een grote natte plek op haar t-shirt en vroeg of ze iets gemorst had. Ze keek ernaar en zei: kut, ik ben vergeten mezelf te kolven. Dat is melk. Ik heb twee maanden geleden een baby gehad en doe nog steeds aan borstvoeding. Mijn man kijkt nu achter mijn baby aan en geeft haar de fles. Vinden jullie het erg als ik mezelf even kolf? Annelies zei: nee hoor, maar waarom laat je Eric niet even je borsten legen. Hij vind het heerlijk om op mijn tepels te zuigen. Eric, wil je haar niet even helpen?

Ik zei ok, vertel me wat ik moet doen. Annet zei: ik zal mijn t-shirt uittrekken en mijn bh afdoen dan ga ik op de bank zitten en mag jij op mijn schoot komen liggen en mijn tepel in je mond nemen. Ze trok haar shirt uit en deed haar bh af en er kwamen twee volle tieten uit. Zeker een d cup met donkere grote tepels en blauwe aders over haar tieten. Ik keek ernaar en ze zei: die gaan weg zodra ik van de melk af ben. Ik nam een tepel in mijn mond en begon er zacht aan te zuigen. Annet zei: je moet beter je best doen anders krijg je bijna niets en het enige wat er dan gebeurt is dat ik nog geiler word dan dat ik nu al ben. Ik begon harder te zuigen en proefde de zoete melk die mijn mond in liep het begon steeds harder te vloeien en Annet streek met een hand over mijn haren en met de andere streelde ze mijn pik. Ze zei: je hebt een mooie grote pik en veel voorvocht, maak ik je een beetje geil? Ik knikte en ze pakte mijn pik vol in haar hand en begon me langzaam af te trekken. Na tien minuten was haar melk op en zei ze nu moet je andersom gaan liggen want mijn andere tiet zit ook nog vol melk. Ik draaide me om op de bank en voor ik haar tweede tepel in mijn mond nam zei ik tegen Annelies: Bel jij Chantal eens even om te kijken of ze woensdag en donderdag vrij kan nemen. Ik wil even wat spullen ophalen bij mijn huis en dan kan ik jullie even voorstellen aan mijn moeder en zus.

Annelies pakte haar telefoon en begon te bellen terwijl ik de tweede tepel in mijn mond nam en erop begon te zuigen. Annet zei: ik voel het geil in mijn slipje lopen. Ze keek me aan en zei: ik heb geen seks meer gehad sinds mijn tweede maand van mijn zwangerschap. Mijn man zegt dat hij pas weer seks met mij wil hebben tot ik weer mijn oude figuur terug heb. Ik zei: hij weet niet wat hij mist. Annelies was uitgebeld en zei: Chantal neemt woensdag en donderdag vrij. Annet had mijn pik weer in haar hand en Els was naast de bank komen zitten en nam de pik over en ging met haar mond er naar toe. Ze begon me rustig af te zuigen en nam mijn pik steeds dieper in haar mond. Ze begon harder te zuigen en had op een bepaald moment mijn pik tot aan mijn schaambeen in haar mond. Ze begon slikbewegingen te maken terwijl Annet zacht met mijn ballen speelde. Ik voelde dat het niet lang zou duren en nam de tepel uit mijn mond en zei: wil je zien hoe ik Els onderspuit of moet ik het in haar mond spuiten? Annet zei: nee, niet in haar mond, ik wil je zien klaarkomen terwijl je aan mijn tepel zuigt.

Ik nam de tepel weer in mijn mond en Els liet mijn pik uit haar mond gaan en gaf hem terug aan Annet die nu snel aan mijn pik begon te trekken. Na een kleine minuut begon ik met mijn onderlichaam te stoten en richtte Annet mijn pik op het lichaam van Els. Ik kwam heftiger dan ooit klaar en spoot niet vier maar vijf stralen dik zaad over het lichaam van Els. Annelies was er snel bij en begon het zaad weg te likken. Annet zei: ik heb nog nooit iemand zo zien klaarkomen. Wat ik er voor over zou hebben om dat in mij te voelen. Ik zei, toen haar tweede tiet ook leeg was, zeg het maar. Als je wil mag jij mijn lichaam ook misbruiken, maar eerst moet je Annelies even afhandelen. Ze zei: meen je dat echt? Ik knikte ja. Annet duwde me van haar af en stond op en liep naar haar koffertje en pakte het ringetje voor Annelies. Ze gaf mij het plaatje met mijn naam erop en zei: laat het haar maar zien. Ik liet het aan Annelies zien en ze kreeg een grote glimlach op haar mond. Ze zei: dat is beter dan een verlovingsring. Ik zal het met trots dragen. Ze ging op de bank zitten en spreidde haar benen. Wederom nam Annet het vacuum pompje en zoog de clit van Anneliesnaar buiten. Ze deed het plaatje aan de ring en vroeg: vooraan of achteraan de clit? Annelies zei: doe het maar zo ver mogelijk naar achteren. Als dit mijn uniform moet worden, dan wil ik het zo geil mogelijk dragen.

Annet trok de clit zo ver mogelijk uit het kapsel en schoot de naald door haar clit. Ik zag een paar tranen uit haar ogen komen en gaf haar een tongzoen en zei: ik ben trots op je! Het ringetje werd door de clit getrokken en daarna gesloten met superlijm. Met een alcoholdoekje werd het bloed weggeveegd en Annet zei: net als bij els, elke keer dat je naar de wc gaat even met een alcoholdoekje schoonmaken en het ringetje even bewegen. Ze stapte weg bij Annelies en zei: je hebt mijn tieten al gezien, nu komt de rest. Ze deed haar rok uit en trok haar slip naar beneden. Ik keek naar haar kut en zag dat er vijf ringen door elk van haar schaamlippen zaten. Ik zei dat is pas echt geil. Ze zei: mijn tepelpiercings heb ik uit moeten doen om fatsoenlijk te kunnen voeden. Ze zei: normaal heb ik daar in elke tepel een staafje zitten, maar dat is niet hygienisch als je borstvoed. Annet zei terwijl ik stond te kijken: man wat ben jij geil, kijk eens naar dat voorvocht. Er hing een lange draad voorvocht aan mijn eikel. Annet nam mij mee naar de bank en zei: ga jij maar liggen, ik wil het werk doen. Ze ging over mij zitten en liet zich tergend langzaam over mijn pik zakken.

OOOOOOOOOHHHHHH kreunde ze, dit voelt ZOOO goed. Ze liet zichzelf zakken tot op mijn schaambeen en ik stond versteld hoe krap ze was na een baby gehad te hebben. Ze begon langzaam met haar onderlichaam te draaien en ik voelde elke ribbel in haar kut. Terwijl ze dit deed ging ze heel langzaam omhoog en weer omlaag. Ze bleef dit herhalen tot ze uiteindelijk zwaar kreunend klaar kwam. Ze kneep met haar kut en het was alsof mijn pik in een tang zat. Toen haar orgasme voorbij was zei ze: ik hoop dat je nog wat over hebt voor mij want ik wil dat kanon van jou in mij voelen spuiten. Ze kwam met haar lichaam op me liggen en met mijn pik in haar begon ze knijpende bewegingen te maken met haar kut terwijl ze op me lag. Ze kwam met haar gezicht naar dat van mij en begon me te tongen. Dit deed ze voor een kleine tien minuten en toen ze de zoen verbrak zei ze zacht: ik hoop dat Annelies dit niet erg vind. Ik zei: ik deel haar met nog vier vrouwen en ik denk dat Annelies wel weet dat ze mijn favoriet is. Annelies keek lachend toe en zei: zolang je dat maar weet vind ik het niet erg. Annet kwam terug voor nog een lange tongzoen en ging toen terug rechtop zitten. Ze zei: nu mag je terugstoten terwijl ik je neuk. En vergeet niet dat ik nog minimaal een keer wil klaarkomen.

Ze begon me steeds sneller te berijden en kwam na nog eens vijf minuten voor de tweede keer heftig klaar. Ik besloot haar orgasme door te laten gaan door heftig over haar clit te wrijven. Ze bleef in haar orgasme tot het moment dat ik mijn zaad in haar begon te spuiten. Straal na straal spoot ik diep in haar kut en Annet riep: ik voel het. Ze liet zich helemaal op mij zakken en zei: je mag blijven spuiten en ik hoop dat je zaad in mijn baarmoeder komt. Ik drukte haar naar beneden en voelde dat ik tegen haar baarmoeder kanaal zat en spoot de laatste twee stralen tegen de opening. Ik zei: ik hoop dat ik het geraakt heb. Ze liet zich weer over mij vallen en draaide op haar zij en daarna op haar rug terwijl ik nog in haar zat. Ze zei: Els pak een paar kussens en leg die onder mijn kont. Ik wil die zaadjes kans geven om mij opnieuw zwanger te maken. Ik vroeg haar hoe ze dit aan haar man ging uitleggen en ze zei: denk je dat ik niet weet dat hij naar de hoeren gaat. Als hij mij en mijn kut verwaarloosd en het elders gaat zoeken, wat stopt mij dan om hetzelfde te doen. En als hij het er niet mee eens is, dan kan hij opflikkeren. Ik kan met het inkomen van mijn winkel makkelijk in mijn onderhoud voorzien. Ik zei: ik hoop voor jou dat het lukt. Ze zei: je mag mij komen opzoeken in mijn winkel als het niet gelukt is. En ook als je nog eens zin hebt in moedermelk. Ik vroeg haar hoeveel ben ik je verschuldigd? Ze zei: alleen de twee setjes en die mag je hebben voor 200 euro.

Ik pakte mijn portomonee maar Annelies stopte mij. Ze zei: dit komt op mijn kosten en betaalde Annet. Annet zei: als je nog eens wat piercings wil laten zetten weet je me te vinden. Ik zal dadelijk als ik van de bank kom je mijn kaartje geven. Annelies zei: ik zat er al aan te denken maar het moeten wel mooie zijn en Eric moet het er mee eens zijn. Ik zei: daar praten we nog wel over. Annet vroeg aan Els of ze toevallig tampons in haar tas had en Els zei: toevallig wel, en gezien ik nu toch niet mag neuken, mag jij er best een hebben. Ze gaf een nachttampon aan Annet en die bracht deze in haar kut. Ze zei: laat die zaadjes van jou maar lekker warm in mij blijven en hun werk doen. Ik zit in mijn vruchtbare periode dus wie weet. Annelies zei: hoe lang kan jij melk blijven produceren? Annet zei: zolang als mijn baby het wil hebben, waarom? Annelies antwoordde: omdat wij jou waarschijnlijk toch gaan bezoeken en dan mag Eric nog eens lekker aan je tepels zuigen terwijl ik dan je kutje ga verwennen. Annet zei: laat het even weten dan zorg ik dat de winkel, wegens omstandigheden, gesloten is. Ik zei: het word tijd om naar huis te gaan. Annelies begon haar setje uit te trekken en ik zei: wat doe je nu? Heb ik dat gezegd. Je houd dit aan en trekt je kleren erover aan, en zodra we thuis zijn dan gaan jou kleren uit en loop jij in je uniform. Ze zei: dus je meende dat echt? Ik zei: jazeker, ik heb ook plannen voor de andere vrouwen, maar dat is van latere zorg en daarvoor heb ik Annet ook nodig. Dus we zullen elkaar nog wel vaker zien. We vertrokken naar huit en daar aangekomen ging Annelies naar boven om zich uit te kleden en toen ze de trap afkwam zei Hetty: wat heb je met haar gedaan? Ik vroeg vind je het geen geil idee om haar zo rond te laten lopen in huis?

Geil idee vroeg Hetty: ik vind het een super idee. Annelies liep naar Hetty toe en zei: wat vind je van mijn verlovingsring? Hetty pakte haar hand en zei: ik zie hem niet. Annelies zei: je kijkt op de verkeerde plek en wees naar haar kut. Hetty pakte het ringetje en keek naar het plaatje met mijn naam erop. Ze keek mij aan en zei: en wij dan? Ik zei er veranderd niets in de regeling, maar Annelies is mijn favoriet hier in huis. Ik zal jullie niet minder behandelen maar voor speciale dingen zul je toestemming moeten vragen. Daarmee bedoel ik als jullie overdag iets willen doen, dan gaat dat in overleg. Hetty zei: ok daar kan ik mee leven. Ze trok mijn broek omlaag en keek naar mijn pik. Ze zei volgens mij heeft deze vandaag al het nodige werk gedaan. Ik zei: dat klopt. Hetty zei: Carmen heeft mij verteld over de pillen die je gaat innemen. Ik wil dat jij tot wij vanavond naar mijn kamer gaan dat je naakt hier in huis rondloopt. Ik wil kunnen zien waar je geweest bent en met dat voorvocht trek je een mooi spoor. Ik trok de rest van mijn kleren uit en ging op de bank zitten. Opstaan zei Hetty, eerst een stuk zeil onder je anders is mijn bank straks bedorven.

Els kwam met een stuk plaslaken en legde dat onder mij en zei tegen Annelies: ik hoop dat je het niet erg vind, maar dit maakt mij behoorlijk geil. Annelies antwoordde: mij ook maar ik mag vandaag en morgen niet met hem neuken in verband met de piercing. Ik zei: er zijn meer gaatjes in je en ze keek me geil lachend aan. Ik zei: ik denk niet dat jij veilig bent met je uniform aan. Tegen Hetty zei ik: Annelies heeft beloofd dat ze haar haren niet meer laat verven. Ze is van nature roodharig. Dat wist ikniet zei Hetty. Ik ook niet tot ik vanmorgen kennis maakte met Roxy en die heeft mij uitgelegd hoe je het kan zien. Sproetjes en opgezette tepels. De sproetjes heeft Annelies goed weten te verbergen, maar haar tepels niet en ik trok Annelies op de bank en nam haar tepels om beurten in mijn mond. Nadat ik dat gedaan had zei ik: zouden ze ook zo gevoelig blijven als je ze laat piercen? WAT riep Hetty? Ik zei: ze zit er aan te denken. Hetty zei: en daarna nog een hertegewij laten tatoeeren en dan zie je er echt uit als een straat slet. Ik zei: daar heb je een goed punt. We zullen hier nog eens over nadenken. Even later kwamen de drie zussen thuis en die waren net zo geschokt als Hetty was en ook van hen kwam de vraag: en wij dan? Ik legde de nieuwe regels uit en niemand had er een probleem mee.

Carmen kwam naar mij toe en zei: je was je slips vergeten, ik heb ze meegebracht. Ze zei: ik zie dat de pillen al beginnen te werken en ging met haar vinger door het voorvocht en likte het op. Annelies had intussen pizzas besteld en toen die verorberd waren zei ik: dames, tijd voor jullie douche. Hetty, jij gaat als laatste omdat ik met jou de slaapkamer in ga. Ik waste alle dames uitgebreid en bij Annelies ging dit gepaard met het nodige voelwerk aan mijn kant en de nodige zoenen van haar kant. Nadat Annelies gewassen was kwam Hetty. Ze ging zichzelf eerst spoelen en kwam daarna naar mij toe en zei: laten we elkaar wassen, dat lijkt me wel zo lekker. Er werd royaal met doucheschuim geknoeid en na een kwartier onder de douche te hebben gestaan en elkaar afgespoeld te hebben gaf ze me een kus, zette de douche uit en pakte twee handdoeken om elkaar af te drogen. Eenmaal gedroogd zei ze: kom dan gaan we lekker vroeg naar bed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10051 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Eric gaat op kamers deel 4”

    • Fijn dat je reageert op een verhaal echter jij blijft continu zeuren over d’s en t’s en taalfouten. Blijkbaar heb je niet door dat er schrijvers uit België komen en Nederland en onze talen lijken op elkaar maar verschillen duidelijk. Je opmerkingen komen als ZEER storend over en voeg niks toe. Bijna bij elk verhaal vindt jij het nodig om steeds dezelfde opmerkingen te plaatsen. Verreweg van originele feedback die jij geeft. Verzoek van vele hier stop met dit.

Plaats een reactie