BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Eric gaat op kamers deel 3

We werden wakker door het geluid in mijn kamer. Rond het bed stonden Hetty en haar drie dochters. Alle vier stonden ze naakt rondom het bed en zagen de hand van Annelies die mijn pik stevig vast hield. Ik fluisterde in het oor van Annelies: we hebben bezoek. Ze zei: ik weet het, ze staan al bijna een kwartier te kijken. Hetty was de eerste die sprak en zei: we hebben met ons vieren een gesprek gehad en zijn met een systeem opgekomen. Het gaat als volgt. Degene die jij voor het weekeinde gekozen hebt word nummer vijf in de rij in de volgorde van met wie jij door de week de nacht doorbrengt. Ze blijft het hele weekeinde bij jou, en jij bepaalt wat je in je slaapkamer doet. Door de week bepalen wij het. Gedurende de dag in het weekend mogen de overige vier jullie zoveel opgeilen als ze willen, maar je mag alleen klaarkomen in degene wie aan de beurt is voor het weekeinde. Vanaf morgen heb je daar geen keuze meer in en gaat het om beurten. De volgende keer dat jij Annelies in jouw kamer hebt is pas over vijf weken. Ik zei: maar dat kan pas vanaf maandag, want vanavond verwacht ik bezoek. Hetty antwoordde: ok daar kunnen we mee leven.

Het schema is als volgt: maandag ben je bij mij in de slaapkamer, dinsdag bij Carmen, woensdag bij Chantal , donderdag bij Cindy en vrijdag bij Annelies. Omdat ik de eerste ben bij wie je in de slaapkamer komt ben ik ook degene met wie jij het volgende weekeinde doorbrengt. Daarna kom ik achter in de rij. Op die manier krijgt ieder haar beurt. Chantal was inmiddels op het bed komen zitten en had mijn pik overgenomen van Annelies. Annelies was gaan zitten op het bed en Cindy ging naast haar zitten en nam een van haar tepels in haar mond en streelde haar kut. Ze voelde het zaad over haar vingers en vroeg: heeft hij je goed bediend? Annelies knikte slechts. Cindy begon Annelies te vingeren en Chantal begon zacht met mijn ballen te spelen. Hetty was over mijn gezicht komen zitten en zei: lik mij eens klaar. Ik begon haar te likken en ze zei: stop maar, vandaag ga jij een cursus krijgen van ons alle vier over hoe je een kut moet likken. Carmen kwam naast mij liggen en begon mij uitgebreid te tongen. Na een kleine tien minuten zei ik: stoppen, anders kom ik klaar. Iedereen stopte en Hetty zei: waar wil je in klaarkomen? Ik zei: niet in, ik wil over de tietjes van Annelies spuiten en het haar daarna zien oplikken.

Annelies ging weer liggen en ik ging op mijn knieen tussen haar benen zitten. Chantal nam mijn pik weer in haar hand en begon me rustig af te trekken. Het duurde een kleine drie minuten voor ik begon te spuiten en Chantal richtte mijn pik op de tietjes van Annelies. Lange stralen dik zaad spoot ik over beide tietjes en toen ik uitgespoten was ging Annelies met haar vingers het zaad opscheppen en in haar mond te doen. Ze hield het daar tot ze al het zaad in haar mond had en kuste toen Hetty vol op haar mond en met haar tong duwde ze wat van het zaad haar mond in. Ze deed dit ook bij de zussen. Iedereen hield het zaad in hun mond en om beurten kwamen ze naar mij en tongden ze het zaad bij mij in mijn mond waarna ik na elke tongzoen te horen kreeg: doorslikken, zodat je weet hoe je zelf smaakt. Ik had dit deel niet verwacht maar deed toch wat mij gevraagd werd en toen ik het laatste beetje zaad had doorgeslikt gaf ik Annelies een lange tongzoen en zei: wat ben je toch een geil loedertje. Ze lachte me hard toe en zei: je moest eens weten. Ik zei tegen Hetty: je mag maandag twee extra cameras laten plaatsen zodat je mijn bed van meerdere kanten kan bekijken. De meiden keken hun moeder vragend aan en Hetty zei: in iedereens kamer zijn cameras. Ik weet precies wat jullie in jullie nachtelijke uren doen. Je hoeft je nergens voor te schamen. Als jullie mijn kamer willen zien morgen nacht moet je maar aan Annelies vragen hoe. Je hoeft niet te gaan zoeken voor de cameras. Ik zal jullie vertellen waar ze hangen, maar ga er niet mee knoeien, anders laat ik ze verhangen op plekjes waar jullie ze nooit zullen vinden.

Annelies zei: ik kon wel wat ontbijt gebruiken, laten we gaat ontbijten. Annelies maakte voor mij weer eieren met spek klaar en de rest at brood met gewoon beleg. Ze gaf me ook nog een kop kruidenthee bij mijn ontbijt en ik dronk het gulzig op nadat ik mijn bord had leeg gegeten. Ik vroeg wat er vandaag op de planning stond en Cindy vertelde mij dat zowel Annelies als ikzelf eerst uitgebreid gemasseerd zouden worden waarbij ik tevens les zou krijgen in beffen. Cindy zei: je hoeft je vandaag overdag niet aan te kleden, we blijven allemaal naakt tot vanavond. Je mag je aankleden voor je je bezoek krijgt. Tegen Annelies werd gezegd: zorg jij er voor dat Eric morgen in goede conditie voor zijn onderzoek in het ziekenhuis is? Annelies zei: ik zal hem vannacht een goede nachtrust geven. Een uur nadat ze van de ontbijt tafelkwamen zei Hetty: zo nu ga ik je de grote kamer op de zolder laten zien. Daar is onze massage ruimte en de speelkamer van Cindy. We liepen naakt naar de zolder waar een ruimte was met twee massagetafels die in allerlei verschillende posities gezet konden worden. Annelies en ikzelf mochten plaats nemen op de tafels en bij ons beide werden de been delen uit elkaar geschoven. Mijn tafel had andere beendelen dan die van Annelies. Bij mijn tafel kwam mijn pik helemaal vrij te hangen, bij Annelies niet.

Aan mijn tafel stonden Hetty en Carmen. Annelies had Chantal en Cindy bij zich staan. We werden beide met massage olie ingewreven en de massage begon aan twee kanten tegelijk. Aan het hoofdeinde stond Carmen terwijl Hetty bij mijn voeten begon. De andere tafel had Cindy aan het hoofdeinde en Chantal aan het voeten einde. De massage was geweldig mijn nek, mijn rug en mijn armen werden kundig door Carmen gemasseerd en mijn benen door Hetty die langzaam steeds hoger ging tot het moment dat beide bij mijn billen aankwamen. Hetty trok mijn bilhelften van elkaar en Carmen begon zacht mijn anus te bewerken. De vrouwen wisselden van plaats en terwijl Hetty mijn bilhelften open hield ging Carmen met haar gezicht naar mijn anus. Ze begon deze te likken en stak zelfs haar tong in mijn anus. Ze bleef dit een tijdje doen en verving haar tong met twee vingers. Zacht ging ze mijn anus in en met gaar tweevingers spreidde ze deze open. Ze zei tegen Hetty: wat denk je: is hij er klaar voor? Hetty zei: probeer het maar. Er werd een derde en vierde vinger bij geduwd en ze spreidde haar vingers zo ver mogelijk. Ze vouwde haar duim in haar hand en begon draaiende bewegingen te maken met haar hand terwijl ze die steeds dieper in mijn anus duwde.

Hett keek lachend toe toen haar hele hand in mijn anus verdween. Ze zei tegen Carmen: probeer eens een vuist te maken. Carmen deed dit en begon mij rustig anaal te fisten. Ze trok haar vuist uit me zonder deze te openen en zei: Mam, kijk eens of jij jou vuist in hem kan duwen. Hetty maakte een vuist en begon tegen mijn anus te duwen die langzaam om haar vuist begon te openen tot de vuist van Hetty in een keer in mij schoot. Carmen was onder de tafel met mijn ballen aan het spelen. Cindy en Chantal waren bezig bij Annelies hetzelfde te doen en Annelies kreunde hard terwijl dit gebeurde. Na een aantal minuten gefist te zijn werd bij Annelies de hand uit haar kont getrokken en zei Hetty: nu mag je voorzichtig opstaan terwijl ik mijn hand in je houd en ga jij Annelies anaal neuken terwijl ik jou kont blijf bewerken. Ik ging tussen de benen van Annelies staan en mijn pik gleed zonder moeite in haar openstaande anus. Ik begon haar te neuken en Hetty was op de grond achter me komen zitten en begon aan mijn ballen te trekken. Cindy keek toe en zei: kijk eens hoeveel hij kan hebben? Mijn ballen draaiden in de hand van Hetty terwijl ze deze zo ver mogelijk naar beneden trok. Ik bleef doorstoten hoewel het vrij pijnlijk was. Hetty liet haar vuist gaan en ging met Haar vingers op zoek naar mijn prostaat. Ze masseerde deze en ik spoot mijn zaad diep in de kont van Annelies. Hetty zei: je had zijn ballen moeten voelen toen hij klaar kwam. Cindy zei: dat komt nog wel. Mijn beurt komt nog.

Hetty trok haar hand uit me en gaf me een kus en zei: wij gaan nog veel plezier met jou hebben. Nadat alle vrouwen samen mijn voorkant gemasseerd hadden, behalve mijn edele delen moest ik om beurten bij elk van de vrouwen komen en werd mij uitgelegd hoe deze vrouwen het liefst gelikt wilden worden. Na ongeveer twee uur uitleg en oefenen moest ik bij Hetty mijn bef examen afleggen. Ze ging op een van de massage tafels liggen en spreidde haar benen. Ze zei: kom maar en laat maar eens zien wat je geleerd hebt. Ik begon met de binnenkanten van haar benen te kussen en likken en werkte mijn weg naar boven waarna haar buitenste schaamlippen gelikt werden en in mijn mond gezogen werden. Hetty kreunde dat het een lieve lust was. Ik ging daarna met mijn tong richting haar anus en likte daaraan en stak mijn tong in haar anus. Hetty kwam daarop de eerste keer klaar. Ik ging daarna terug naar haar kut en zoog haar binnenste schaamlippen in mijn mond en zoog erop. Hetty drukte mijn hoofd vast tegen haar kut en zei: laat me niet langer wachten. Ik liet haar binnenste schaamlippen gaan en stak mijn tong diep in haar kut en draaide met mijn tong in haar. Hierna kwam haar clit aan de beurt. Ik likte haar clit en zoog deze in mijn mond. Ik zette mijn tanden zacht in haar clit en ging met mijn ruwe tong over haar clit tot ze de tweede keer, ditmaal veel heftiger, klaar kwam op mijn gezicht. Mijn hele gezicht zat onder haar kut sappen. Ze liet mijn hoofd los toen ze een beetje was bijgekomen en zei: Je bent een natuurtalent.

Ik moest haar ondersteunen toen ze van de tafel afkwam. Ze zei tegen de andere vrouwen: hij is geslaagd en kan iedereen klaar likken. MAAR, je moet wel op je beurt wachten. Ze zei tegen haar dochters: kom we laten hem nu alleen met Annelies. Ik zei tegen Annelies: ga jij nu maar eens op je rug op de massagetafel liggen. Dan ga ik je tietjes eens verwennen. Annelies ging liggen en ik begon haar tepels zacht te strelen en ze tussen mijn duimen en wijsvingers te nemen en er zacht in te knijpen. Ze kreunde zacht en zei: ze zijn zo gevoelig. Ik liet haar tepels los en nam er een van in mijn mond en begon er zacht op te zuigen. Ze streelde mijn haren en zei: goed zo jongen, laat je moeder maar eens voelen hoe goed je kan zuigen op mijn tepels. Ik liet haar tepel uit mijn mond gaan en zei: moeder????? Ze zei: ik zie jou als de zoon die ik nooit gehad heb en wil je laten genieten van mijn lichaam zoals een moeder voor haar zoon moest doen. Ik vroeg haar: zou je dit met jou zoon doen?? Ze antwoordde en zei: als hij zo geil was als jou, dan zeker. Nu mijn andere tepel alsjeblieft. Ik nam haar andere tepel in mijn mond en ze zei: zuig er maar hard op, doe maar net alsof ik je moedermelk wil geven. Ik zoog zo hard ik kon maar gebruikte mijn tong tegelijkertijd en na een paar minuten begon Annelies heftig met haar onderlichaam te draaien. Ze zei: dit heeft nog nooit iemand bij mij klaargekregen. Dat ik ooit zou klaarkomen op het zuigen van en het spelen met mijn tepels had ik niet gedacht. Ik zei: wacht maar, ik ben nog niet klaar met je en ik begon haar lichaam te masseren.

Eerst haar hoofd, haar nek en schouders daarna haar tietjes en zo verder naar beneden tot aan haar navel. Hierna begon ik met haar benen, steeds hoger gaande tot ik tussen haar dijen aankwam. Ik begon haar schaamstreek te verwennen. Kussen, likken, zuigen en zonder haar clit aangeraakt te hebben kwam ze weer klaar en liet een stroom kutvocht uit haar lopen. Ik liet haar tot rust komen en begon daarna haar clit te verwennen terwijl ik met mijn vingers haar kut in ging eerst twee, daarna drie. Annelies pakte mijn hand vast en zei: niet met je volle hand, dat is voor een andere keer, maar je mag me blijven vingeren. Ik deed dat en bewerkte haar clit tot ze de derde keer klaar kwam. Ze duwde me weg en zei: dat is genoeg voor nu. Je moet jezelf inhouden voor vanavond. Ze zei: kom dan gaan we eerst nog wat eten en dan lekker relaxen in het bruisbad. Bij het eten kreeg iki nog een kop blauwbessenthee en ik voelde me geweldig toen we uit het bruisbad stapten. Het was bijna 8 uur en er was verder niemand meer in huis. Ik zei tegen Annelies: Ik zal de vrouwen moeten bestraffen. Ze hebben mij geen afscheidszoen gegeven. Annelies lachte en zei: daar hebben ze vast niet aan gedacht na de hele dag met je gespeeld te hebben. Ze zei: kom dan gaan we naar je kamer en trekken beide een trainingspak aan. We waren amper tien minuten in mijn kamer toen de bel ging. Annelies deed open. De vrouw stelde zich voor als Els en zei dat ze een afspraak had met mij. Annelies zei: volg mij maar, hij is op zijn kamer. Mijn naam is Annelies en ik ben de huishoudster hier.

Els zei: dan zal jij vast wel het nodige meemaken hier. Annelies zei: dit hele weekeinde is hij van mij. Ik mag met hem doen wat ik wil. Els keek haar aan en vroeg: heeft hij dan ook al met jou geslapen en Annelies antwoordde: nee, niet geslapen, wel veel geneukt, gebeft en gespeeld. Ze kwamen mijn kamer in en ik had voor de zekerheid een video op mijn pc aangezet van een jonge jongen die seks had met een oudere vrouw. Els kwam binnen en gaf me een omhelzing. Ik zei tegen haar spreid de kleren maar uit op mijn bed dan kijken we daar zo naar. Ze deed dit en kwam toen naar mij en vroeg: blijft Annelies hier? Ik zei: ja ze blijft hier. Ze kwam naar de pc gelopen en stond te kijken naar wat er op het scherm gebeurde. Ik stond op en ging achter haar staan en drukte mijn harde pik tegen haar bilnaad. Ik fluisterde in haar oor: word jij hier ook zo geil van, een jonge jongen met een oudere vrouw? Ze zei zacht: hier droom ik al de hele nacht van terwijl mijn man naast mij ligt te snurken. En om de daad bij het woord te voegen drukte ze haar kont vast tegen mijn harde pik. Ik ging met mijn handen naar haar voorkant en begon haar bloes los te knopen en trok deze over haar schouders uit. Ik streelde haar tieten door haar sport bh en zei tegen Annelies: voel jij eens of haar tepels hard worden. Annelies ging voor haar staan en voelde door haar bh de tepels verstijven. Ze zei: haar tepels zijn hard, maar staan niet zo mooi uit als die van mij.

Ik deed de sluiting van haar bh open en gaf de tieten van Els de vrijheid die ze nodig hadden. Ik zei: Annelies, voel eens of ze een natte slip heeft. Annelies deed dit en zei: de geile minx heeft geen slip aan en het kutvocht loopt langs haar dijen. Ik maakte de knoop los van haar rok en deed de rits omlaag en haar rok viel van haar blote kont. Ze had nu enkel nog haar schoenen aan en die werden snel verwijderd. Ik zei tegen Els: Annelies gaat mijn kleding regelen en ik wil dat je haar leert hoe ze mijn onderbroeken moet controleren op maat. Els antwoordde: dan zul jij je broek uit moeten doen. Ik deed dat en Els zei tegen Annelies: vind je het erg als ik je Liesje noem? Nee hoor was het antwoord. Nou Liesje, als je een man een beetje wil opgeilen dan kies je eerst een slip of boxer waarvan je weet dat hij te klein is. Els pakte een te kleine slip en zei tegen mij: doe die maar eens aan. Ik deed de slip aan en voelde direct dat hij veel te strak zat. Els zei: het eerste wat we controleren is of de slip goed om zijn kont valt. Geef me je hand eens Liesje. Ze nam de hand van Annelies en vouwde haar vingers tussen die van haarzelf. Ze zei: we gaan achter de slip in en beide handen gingen mijn slip in. Nu gaan we met de middelvinger door zijn bilnaad om te kijken of daar ruimte is. Ik zal mijn vinger op die van jou leggen zodat je voelt wat ik bedoel.

De twee vingers op elkaar liggend drukte Els de vingers mijn bilnaad in tot aan mijn anus. Ze zei: liesje krab er maar eens zacht over. Annelies deed dit en toen zei Els: nu mag je je eerste kootje zacht bij hem binnen duwen en Annelies deed als gezegd. Ga maar een paar keer in en uit zijn kontje zodat hij goed geil word. Terwijl Annelies dit deed ging ook de vinger van Els mee mijn anus in en werd ik door twee vingers anaal gevingerd. Els, die achter Annelies stond ging met haar andere hand over te trainingstop van Annelies en vroeg: mag ik? Annelies knikte en Els ging met haar hand onder de top en begon de tepels van Annelies te bevoelen. Ze zei zacht: wat heb jij aparte tepels, je tepelhoven staan ook omhoog. Annelies antwoordde en zei: daarom vind mijn zoon ze de mooiste die hij ooit gezien heeft. Els schrok en zei: jouw zoon? Annelies zei hij is de zoon die ik nooit gehad heb, maar als hij werkelijk mijn zoon zou zijn dan was incest een definitieve mogelijkheid. Hij is geobsedeerd met mijn tietjes en vind niks lekkerder dan eraan te zuigen. De twee vrouwen trokken hun hand uit de slip en Els zei: deze is te klein.

Ze trok de slip omlaag en zag de lange draad voorvocht uit mijn pik hangen. Annelies zei: geef me eerst je hand. Els deed dit en Annelies nam de middelvinger die in mijn anus was geweest en nam die in haar mond en likte en zoog eraan. Els vroeg: is dat niet vies? Annelies zei: nee we hebben ons gespoeld voor je kwam. Hier proef maar en ze gaf haar middelvinger aan Els die hem in haar mond nam. Ze zei: dit smaakt geil. Els ging voor me staan en zei tegen Liesje: kijk, hij is al goed geil aan het worden. Liesje keek en zag het voorvocht ook. Toen keek ze naar Els en zag het oerwoud tussen haar benen. Ze zei: dat gaan we straks aanpakken. Els pakte een boxer van de goede maat en zei: trek deze maar aan. Ik deed dit en Els zei: nu gaan we aan de voorkant voelen of alles goed past. Ze pakte de hand van Liesje en stak die samen met haar hand in de boxer. Beide handen gingen naar mijn ballen en ik werd daar uitgebreid bevoeld. Els zei: zullen we eens kijken of we hem kunnen laten spuiten voor hij drie boxers gepast heeft. Ze nam de hand van Liesje en bracht dienaar mijn eikel. Ze zei: net achter zijn eikel is heel gevoelig. Gebruik je nagel maar.

Liesje krabde zacht over mijn toompje en Els begon weer met mijn ballen te spelen. Na een paar minuten zei Els: even een ander type boxer proberen. Ik trok de volgende boxer aan en weer gingen er twee handen naar binnen. Ditmaal was het Els die aan mijn eikel zat terwijl Liesje mijn ballen bevoelde. Els streelde mijn eikel en ging met haar pinknagel in mijn pisbuis Ik begon te stoten met mijn pik en Els zei: hij gaat komen. Ze hield haar hand waar deze was en ik spoot een volle lading in de boxer. Het zaad liep over de handen van beide vrouwen die elkaar lachend aankeken. Annelies zei: dit is zo’n geile belevenis. Els zei: het gebeurt niet vaak dat ik een jonge vent krijg waarbij ik dit kan doen. Het zijn vaak oudere mannen en dan is het minder prettig. Annelies trok haar hand uit de boxer en gaf deze aan Els om schoon te likken en Els likte gretig. Toen de hand van Annelies schoon was zei Els: hier nu mag je die van mij doen en Annelies likte net zo gretig. Toen kwam de boxer naar beneden en Els deed deze in een plastic ziplock zakje en zei: deze is voor mij als aandenken. Ik vroeg aan Els of ze ook in vrouwen ondergoed deed en ze antwoordde: waar ben je naar opzoek? Ik vertelde haar dat ik voor Annelies een kwart cup bh wilde hebben. Een die haar tepels vrij lieten. Verder een Jarretelgordel met kousen en sexy slipjes. Ik wil er ook die een open kruis hebben zodat haar kut vol toegankelijk zou zijn.

Ik trok het trainingspak top van Annelies uit en hield mijn handen onder haar tietjes en zei: die mogen best gezien worden, of niet dan? Els vroeg naar de maten van Annelies. Ze antwoordde 75A voor bh en slipmaat 36. Els zei: ik doe zelf niets in vrouwenkleding maar ik heb een oud-collega die je daar vast in verder kan helpen. Wacht dan bel ik haar even. Ik zei doe maar twee volle sets, een in rood een in blauw. Els pakte haar telefoon en belde een vrouw. Ze vroeg of dit verkrijgbaar was en op wat voor termijn. De vrouw zei: ik heb het op voorraad. Els vroeg of ze de volgende middag naar haar nieuwe winkel kon komen. Ik zei tegen Els dat ik even met de vrouw wilde praten en Els gaf me de telefoon. Ik zei: hallo ik ben Eric en ze antwoordde: ik ben Annet hoe kan ik je helpen? Ik liep met de telefoon uit de kamer en vroeg haar wat ze nog meer deed. Ze zei: ik heb een winkel in erotische dingen. Ik vroeg haar of ze ook piercings deed en ze zei dat ze die ook deed. Ik vertelde haar wat ik wilde hebben en ze zei dat ze morgen haar koffertje mee zou brengen met de gevraagde artikelen. Ik liep terug mijn kamer in en gaf de telefoon terug aan Els en zei: we gaan nu eerst eens aan dat oerwoud van je werken, maar voor we dat doen gaan we jou eerst een darmspoeling geven. Annelies had inmiddels de rest van haar kleding uitgedaan en ik deed hetzelfde met mijn trainingsbroek. We waren alle drie naakt en ik nam Els bij de hand naar de badkamer. Ze zei: ik heb nog nooit een darmspoeling gehad. Annelies zei: geeft niets, wij zijn er om je te helpen.

In de inloopdouche zei ik tegen Els: buig maar even voorover zodat we de anaaldouche in kunnen brengen. Nadat deze geplaatst was nam ik haar mee naar de hoek waar het vuile water weg kon stromen. Ik zei: probeer het zo lang mogelijk vol te houden. Je gaat buik krampen krijgen. Als je het niet meer kan uithouden mag je gaan persen zodat het vuile water uit je loopt. Nadat we haar drie keer gespoeld hadden was ze schoon en namen we haar mee naar de zijruimte van de badkamer. Ze moest op de bank gaan liggen en Annelies begon haar in te zepen met scheerschuim. Haar oksels, haar kut en haar kont. Annelies had haar oksels binnen een paar minuten kaal. Haar kut duurde aanmerkelijk langer en haar kont ook maar toen ze klaar was had Els een mooie kale kut met uitpuilende schaamlippen. Annelies zei: nu moet je nog even op handen en knieen zodat ik de laatste haartjes rond je anus met een pincet kan verwijderen. Dat was het pijnlijkste deel van de ontharing en Els gaf de nodige gilletjes. Toen het gedaan was ging ik achter haar staan en likte ik haar kont en stak mijn tong in haar anus. Els schoot naar voren en riep: whoa dit heb ik nog nooit gevoeld. Annelies zei: dit is pas het begin. We namen haar mee naar het bruisbad en ze mocht op de speciale plaats in het bad gaan zitten.

Het was een voorgevormde zitting waarbij haar bilhelften uit elkaar gingen en er een verhoging voor haar kut zat. Annelies zei: ben je klaar voor je eerste orgasme? Els knikte slechts en ik zei geniet er van. Annelies drukte op een knop en het hele bad begon te bruisen. Ze drukte op een andere knop en een harde straal water en lucht spoten tussen haar billen haar anus binnen. Els veerde omhoog en zei: wat een vreemde sensatie. Ik zei gewoon gaan zitten en alles laten gebeuren. Toen ze weer zat zette Annelies de straal weer aan en weer spoot het water en de lucht haar anus in. Na dit een tientalkeren gedaan te hebben zei Annelies: en nu ga je plezier krijgen. Ze drukte op een andere knop en een straal water met lucht spoot recht tegen de clit van Els. Ze gaf een harde kreun en Annelies drukte nogmaals op de knop en nu ging de straal pulserend tegen haar clit spuiten. Binnen een minuut kwam Els schreeuwend klaar. Ze zei: dit heb ik nog nooit gevoeld. Annelies liet het doorgaan tot ze een tweede keer klaar kwam en zei toen: nu mag je op schoot bij Eric. Els ging op mijn schoot zitten en pakte mijn pik en wilde die in haar kut duwen. Ik zei: nee eerst je andere gaatje en ik nam mijn pik in de hand en bracht deze naar haar anus en liet haar daarop zakken. Annelies zei: je mag kiezen in welk gaatje hij zijn zaad mag spuiten, maar je krijgt vandaag maar een lading zaad, en die moet je eerst verdienen.

Ik tildehaar van mijn pik af en Annelies zei: nu gaan we naar de zolder, naar de kamer van Cindy. Ze nam Els bij de hand mee naar de zolder en voor ze de kamer ingingen vroeg ze: vertrouw je ons? Els knikte ja en Annelies zei: dan ga je van nu af een blinddoek dragen zodat je niet ziet wat we doen. Annelies deed haar een slaapmasker om en we liepen samen de kamer van Cindy in. Het was een volledig ingerichte sm kamer. Annelies bracht Els naar een tafel waar ze op moest gaan liggen en deed haar een paar polsboeien om en klikte die vast aan de tafel. Haar benen werden in beensteunen gelegd en met riemen vastgemaakt en daarna zo ver mogelijk gespreid. Annelies bracht een kast en zette die tussen haar benen en maakte hem vast aan de tafel. Ze liep naar een kast en pakte twee verschillende types dildo en maakte die vast aan de stangen die uit de kast staken. Ze zei nu gaan we eerst even kijken of de afstelling goed is. De eerste dildo had buiten een kop nog een tweede kleine kop. Ze trok de stang uit en maakte de dildo erop vast. Ze duwde de dildo in de natte kut van Els die meteen een kreun liet horen. Toen de dildo helemaal in haar zat en de tweede kop tegen haar clit zat maakte ze de dildo vast aan de stang. Hetzelfde werd gedaan met de tweede dildo die Annelies eerst aan mij liet zien en zei: herken je deze. Ik knikte en na wat kutvocht over de dildo gesmeerd te hebben werd die anaal ingebracht. Ook deze werd afgesteld op lengte en daarna zei Annelies: laten we langzaam beginnen. Eerst werd de dildo in haar kut aangezet en na een paar minuten werd de dildo in haar kont aangezet.

Els kreunde dat het een lieve lust was en Annelies klom op de tafel en ging met haar kut boven het gezicht van Els hangen. Ze zei tegen Els: terwijl jij uitgebreid geneukt word gaat mijn zoon mij neuken boven je gezicht. Ik zal me zo laag mogelijk laten zakken zodat je zijn zak en ballen tegen je gezicht kan voelen. Ik klom ook op de tafel en Annelies nam mijn pik en zette die voor haar anus. Ze zei: zoonlief, vul mijn gaatje en laat er wat in achter. Ik neukte haar diepen hard en Els voelde mijn zak over haar gezicht gaan. Terwijl ik Annelies neukte stelde ze de snelheid van de neukmachine naar een hogere stand en het duurde maar een paar minuten voor Els haar derde en vierde orgasme had terwijl mijn zak steeds over haar neus en lippen ging. Ik was intussen zo geil geworden van wat er zich afspeelde dat ik zei: mam, mag ik in je spuiten. Annelies zei: ja jongen, vul mijn gaatje maar. Ik spoot vier dikke lange stralen in de anus van Annelies en toen ik uitgespoten was en mijn pik uit haar getrokken had ging Annelies met haar kont boven de mond van Els zitten en liet ze zich zakken. Ze zei: en nu mag jij alles uit mij likken. De anus van Annelies stond nog open en het eerste zaad liep in de mond van Els waarna ze snel met haar tong zoveel mogelijk uit de anus likte. Toen er niets meer over was ging Annelies omhoog en van haar af. Ze liep naar een kast en kwam terug met een paar tepelklemmen met een kettinkje ertussen.

Ze zette de klemmen op de tepels van Els en liet een touw zakken dat ze aan de ketting vast maakte en dit strak naar boven trok tot de tepels maximaal gerekt werden. Ze liep daarna naar de neuk machine en zette deze uit. Zowel de kut als de kont van Els waren rood van de behandeling. Ze maakte de kast los van de tafel en trok beide dildos uit haar. Haar kut en anus stonden ver open en Annelies pakte een kruk en ging tussen de benen zitten. Ze begon met een hand in de kut van Els te werken en toen die er eenmaal in zat trok ze hem eruit om deze in haar kont te duwen. Haar andere hand ging nu in de kut en ze begon om beurten in haar kut en kont te stoten. Ze zei tegen mij: nu mag jij over haar gaan zitten en haar tieten gaan neuken en je hoeft het niet zacht te doen. Els kan het wel hebben en haar tepels zullen wel wat verder uitrekken maar ook dat is ok. Ik ging over de buik van Els zitten en legde mijn pik tussen haar tieten en drukte deze samen. Els riep au au dat doet pijn. Annelies zei: stelje niet aan, je bent al vier keer klaar gekomen en bent hard op weg naar je volgende orgasme. Annelies maakte vuisten van haar handen en begon harder in haar te stoten terwijl ik haar tieten neukte. Het Au Au werd al snel gekreun en inderdaad kwam Els voor een vijfde keer. Dit ging zo door voor een goed kwartier waarna ik zei: Mam, ik ga komen. Annelies zei: goed zo jongen, spuit je zaad maar over haar gezicht en haren. Ik zei: maar eerst haar masker af, ik wil dat ze het ook in haar ogen en neus krijgt en ik trok het masker van het gezicht van Els. Ik nam mijn pik in mijn hand en trok nog een paar keer en begon toen te spuiten.

Het zaad ging in haar ogen, haren neus en mond. Straal na straal ging over haar gezicht. Els probeerde zoveel mogelijk op te vangen met haar mond maar dat viel tegen. Els kreunde nog steeds en zei dat ze weer ging klaarkomen. Annelies trok haar beide handen uit haar en bracht haar gezicht naar de kut van Els. Ze zoog haar clit in haar mond en beet er zacht op. Het onderlichaam van Els kwam van de tafel en het kutvocht spoot uit haar kut over het gezicht van Annelies. Toen Els uitgeraasd was liep ik naar Annelies en likte haar gezicht schoon waarna ze zei: neem mijn tepels in je mond en laat mij klaarkomen zonder dat je mijn kut aanraakt. Ik likte en zoog en beet zacht op haar tepels en na een paar minuten kwam Annelies ook heftig klaar. Ze zei dat had ik nodig. Ze keek naar Els die bijna buiten westen op de tafel lag en zei: je hebt je goed weten te gedragen en mag zo meteen mijn zoon neuken. Annelies maakte de tepelklemmen los en het bloed begon terug te stromen in haar tepels. Ze waren nu extra gevoelig en Annelies nam ze om beurten in haar mond. Dit keer kwam Els ook klaar van alleen maar haar tepels. Toen Els eenmaal helemaal losgemaakt was en probeerde van de tafel te komen ging ze door haar knieen en moest ze ondersteund worden door mij en Annelies. We brachten haar terug naar mijn kamer en nadat ik de kleren van mijn bed had gehaald legden we haar op mijn bed. Na tien minuten was ze weer redelijk bijgekomen en zei ze: ga maar liggen, dan ga ik jou nu eens in mijn kut laten spuiten. Ik ging op het bed liggen en Els klom over me heen en liet zich over mijn pik zakken.

Ze neukte me langzaam om het zo lang mogelijk te laten duren. Ze wist mijn orgasme twintig minuten uit te stellen en kwam gedurende die tijd zelf nog twee keer klaar. Ik hoorde de voordeur open gaan en vrouwenstemmen. De meiden waren thuis. Ik zei: tijd om er een einde aan te breien. Els klom van me af en deed haar rok en bloes aan. Haar bh en slip stak ze in haar tas. Annelies en ik deden onze trainingspakken weer aan en we liepen samen naar beneden. Halfweg de trap zei Els: beschouw die kleding maar als betaald. We liepen de woonkamer in waar de vrouwen zaten en Hetty stelde de vraag hoe het geweest was. Els zei: de beste avond ooit. Ik ben de tel kwijt hoe vaak ik ben klaargekomen. Dat neefje en die huishoudster hebben mijn kut en kont helemaal beurs geneukt Carmen zei: ik zie het en ze wees naar het zaad wat langs de benen van Els naar beneden liep. Els zei: dat veeg ik straks wel weg voor ik naar huis ga. Cindy liep naar Els en tilde haar rok op. Ze keek naar de kut van Els en zei: welkom in de naakte kutten club en ze ging met haar vinger door de schaamlippen en likte haar vinger af. Ze zei: smaakt nog steeds goed, wil je dat ik het schoon lik? Els zei: nee, ik wil dat zelf doen in de auto. Chantal maakte de opmerking: je weet dat je haren ook onder het zaad zitten? Annelies trok Els mee terug de trap op en zei: kleren uit dan ga ik je nog even wassen. De roken bloes waren zo uit en het trainingspak van Annelies ook. Ze stapten samen onder de douche en Annelies waste het haar en lichaam van Els waarna ze nog even aan haar clit likte.

Els drukte haar weg en zei: nu even niet, het is te gevoelig. Ze nam het hoofd van Annelies in haar handen en zei: Dank je liesje voor de beste avond van mijn leven en gaf haar een lange tongzoen die gretig beantwoord werd. De vrouwen droogden elkaar af en kleden zich weer. Terug beneden deed Els ook haar bh en slip aan en zei tegen Annelies: morgen middag bij mij in de winkel. Tegen de rest zei ze: ik hoop nog eens terug te mogen komen en vertrok. We praatten nog wat na en gingen toen ieder onze eigen kant op. Annelies met mij en de rest naar hun eigen kamers. De deur van mijn slaapkamer was amper gesloten toen Annelies haar kleren uit trok en zei: nu zijn mijn tietjes de rest van de nacht voor jou. Geniet, en laat mij ook genieten. Ik trok mijn kleren uit en deed wat ze gevraagd had. Na nog een uur gespeeld te hebben zei Annelies: zoon, ik wil vannacht met jouw pik in mijn kut slapen, mag dat? Ik zei: voor mijn moeder heb ik alles over. Ze ging op haar zij liggen en ik ook en met onze gezichten naar elkaar stak ik mijn pik in haar kut en liet haar hoofd op mijn arm liggen. We kusten nog wat en vielen in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9407 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Eric gaat op kamers deel 3”

Plaats een reactie