BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Familie vakantie Deel 3

Moeder pijpt haar geile zoon klaarNa lang zoeken vonden we de weg naar de auto terug en reden naar het vakantiehuisje. “Waren jullie verdwaald?” riepen de dames in koor en “Waar waren jullie?” Mijn pa en ik hadden onderweg in de auto geen afspraak gemaakt maar werden wel voor een gênant probleem gesteld. Er waren tenslotte best wel heftige dingen gebeurt, ook tussen hem en mij. Hij had niet veel verzet kunnen plegen en schaamde zich daar geloof ik voor. Dus vertelden we dat we verdwaald waren en door een boswachter weer op het goede spoor waren gezet. Maar mam voelde wel dat er iets niet klopte. Henk was erg stil en ook ik zonderde me af. Nadat een dag voorbijging waarin we beide zwegen over het gebeurde, kroop ik die avond extra vroeg in bed. Ik zag telkens de geile beelden voor me, mijn vaders zijn uitdagende anus, zijn rukkende lul en de enorme pik van de Slowaakse bosbewoner. Ook dacht ik aan Marieke’s kutje, waar ik met mijn vingers in had gezeten en het tongen met mijn beide zusjes. Zoveel geile dingen die in korte tijd de revue hadden gepasseerd. Ik voelde me een hele kerel!

Het was weer een warme nacht en ik lag naakt, helemaal in gedachten, op de lakens me traag af te rukken. Daarom merkte ik niet dat mijn moeder zachtjes was binnengekomen. “Eh, Ronald…?” Ik schrok op uit mijn geile gedachten en zag mijn moeder in het halfduister staan. Als reactie trok ik bliksemsnel het laken over me heen. “Sorry, ik wou je niet storen… maar ik denk dat we nog even moeten praten over wat er allemaal gebeurd is. Ik ben bang dat je er anders misschien een trauma aan overhoudt.” zei mijn moeder met medeleven in haar stem. Ze was op de rand van het bed gaan zitten en liet haar hand door mijn haar glijden. Ik schaamde me dat ze me misschien had zien rukken. Ik schaamde me ook om het ware verhaal van pa en mij te vertellen. “Ik heb het er met Henk over gehad en hij heeft me het een en ander verteld. Over dat jullie… eh… dat jij… min of meer verkracht bent? Door die man? En dat papa gedwongen werd om jou… nou ja, je weet wel…” zo begon ze aarzelend te vertellen.

Ik had geen idee wat hij verteld had. Ik schaamde me dood en wist niet waar te beginnen. Ik voelde me machteloos, snapte niet hoe dit had kunnen gebeuren en dat ik er bovendien weer geil van werd! Zonder iets te zeggen kroop ik tegen mijn moeder aan en zocht haar warmte op. Mijn gezicht legde ik als een baby tussen haar troostende borsten. Haar handen aaiden me heerlijk door mijn nek, mijn haar, over mijn blote rug en schouders. Mijn pik lag ondertussen al te steigeren onder de lakens! Langzaam begon ik stotterend en hakkelend het hele verhaal te vertellen” “We waren onze kleren kwijt en zijn door die boswachter… verdoofd of zo… ik weet niet wat… Ik moest die man pijpen… en konden we niks anders doen dan stom grijnzen vanwege dat drankje!” Mijn moeder nam het woord “Wat deed ‘ie dan precies met je? Vertel het maar, het zal je opluchten…”

Mijn moeder haar handen kroelden lekker door mijn haar, ik voelde me een kleine jongen, zo in haar armen. Mijn armen had ik om haar warme lichaam geslagen maar ik vergat dat mijn op en neer wippende pik onder het laken de aandacht trok. Ze zag het en zei met trillende stem “He, wat zie ik nou? Het is blijkbaar ook wel een opwindend avontuur wat jullie beleefd hebben? Tenminste… je piemel gaat flink tekeer!” Shit, dat had ik niet door. Nou ja, kon me ook niks meer schelen! Ons idiote verhaal opbiechten was al gênant genoeg, dit kon er nog wel bij. Het was echt een idiote vakantie! Ik vertelde verder “We kregen van die vent, een soort boswachter dus… een gek drankje. “Lekker, limonade!” dachten wij nog. Maar we werden er raar van in ons hoofd, we werden er slap van en konden niet vluchten. We waren helemaal willoos mam, en papa ook! Maar het gekke was wel, dat we… eh… nou ja, dat we zo geil waren de hele tijd.” “Oh?” zei m’n moeder, “Aan die tent in het laken te zien is het nog niet uitgewerkt.” “Hm… dat, eh… nou ja, dat is gewoon een stijve, die heb ik anders ook vaak.” “Kreeg je een stijve omdat je weer dacht aan wat er gebeurd is?” “Ja en omdat ik hier zo lekker lig denk ik.” “Misschien…” zei ze en haar hand gleed naar beneden, over het laken naar mijn kruis waar mijn harde lul lag te wachten. “… moet je even masturberen, dat neemt de spanning ook wat weg.”

Ik zei niets, ik genoot van haar zacht knedende hand rond mijn stijve geslacht. Ondertussen draaide ik mijn gezicht tussen haar borsten. Ik zag haar tepels knalhard door haar T-shirt heen steken. Nog steviger greep ik haar warme buik vast en liet een hand naar boven glijden. Ik stopte pas toen ik een tepelknop tussen mijn vingers had. Al knedend voelde ik mijn moeder in een geile stemming komen want haar ademhaling werd duidelijk hoorbaar. Met een hand begon ik haar volle borst te strelen en te kneden. Ze trok het laken naar beneden waardoor ik open en bloot voor haar lag. Mijn stijve lul stond schokkend hard in de lucht. Het voorzaad liep in kleine golfjes uit mijn verhitte eikel. Ze pakte voorzichtig mijn trillende paal beet, terwijl ze hees zuchtte “Je vader had me al verteld dat je een mooie lul hebt lieverd. Het hoort natuurlijk niet, maar zal ik je… even lekker…?” “Ja mam… doe maar… t is lekker wat je doet!” kreunde ik terug.

Haar hand was ervaren, dat merkte ik meteen. Zoals ze soepel de voorhuid op en neer liet gaan en met haar pink mijn scrotum steeds even aantikte! Ik greep met beide handen onder haar T-shirt en liet mijn handen rond haar dikke, volle borsten glijden. Ze droeg geen beha dus ik kon vrijuit haar tepels stimuleren en knijpen tot ze kleine gilletjes begon te geven. Ze boog naar voren en al kon ik niks zien, ik voelde haar warme en natte mond zich sluiten rond mijn verhitte lul. Traag genietend begon ze me te pijpen. Af en toe gleed haar lange tong om de schacht en likte mijn ballen de lucht in. Dan weer gleed mijn pik voor driekwart in haar goddelijke mond. “Ohhhh Mamma…!” kreunde ik zacht. Ze liet toe dat ik haar shirt over haar hoofd trok, zodat haar borsten bloot naast me hingen. Haar borsten gleden door mijn handen alsof we al jaren geliefden waren. Terwijl ze me vol overgave, zacht kreunend bleef pijpen en zuigen, stak ik een hand tussen haar benen. Meteen deed ze haar billen in de lucht, zodat ik er goed bij kon.

“Verdorie! Ze tippelde erop om gepakt te worden!’ Ik bedacht me niet en knoopte aan de voorkant haar korte broek open. Daarna hielp ze me om haar broek samen met haar doorweekte slip over haar billen naar beneden te trekken. Mam was echt drijfnat tussen haar benen en haar kut droop van het geil! Alsof het was afgesproken stapte ze met een been over me heen en kwam in een standje 69 op me te liggen. Ze bood me haar kortgeschoren kut aan en hongerig drukte ik mijn mond op haar geurige neukgleuf. “Hmmm” kreunde ze, in een poging geen lawaai te maken. “Slobber, slob, Ohhhh Hmmm lekkerrrrr Mmjahmm lekker jongen lik me maar Hmmm slobber slurp” zei mijn moeder in onverstaanbare bewoording. “God wat een lekkere kut heb je mama.” zei ik als weerwoord. In deze zalige volwassen kut had mijn pa dus al vele keren met die dikke pik van hem ingezeten, zo bedacht ik me. Nu is het mijn beurt om eens lekker in die kut te pompen! “Mag ik je neuken?” fluisterde ik. “Ja, Ohhhh ja graag zelfs.” zei m’n moeder, terwijl ze me met een verwilderd gezicht aankeek. “Ja mam, ik wil mijn pik in je heerlijke warme, natte geile kut steken. Schuif je geile kut maar over mijn harde lul. Kom op me zitten.” “O wat zeg je daar voor geile dingen. Je lijkt je vader wel…”

Ze klom op mij en pakte mijn harde lul vast waarna die door haar in haar druipende kut werd geleid. “We hebben jullie laatst nog afgeluisterd, terwijl jij en papa aan het neuken waren. Dat was erg geil, dat vonden Marieke en Soumaya ook. Oohhh mam wat is dit lekker. Wat een lekkere warme kut heb je Ohhhh ik kom bijna.” Ze hield even in om mij wat rust te gunnen om mijn orgasme iets uit te stellen. Dit gaf mij de kans om in het halfduister van de kamer haar fantastische lijf in me op te nemen. Ik streelde haar volle, licht hangende borsten met de gezwollen tepels, en voelde hoe een rilling door haar ruggengraat trok. Mijn handen genoten van de aanraking met haar perzikzachte huid. Mijn moeder was zo sexy! Haar schaamlippen begonnen stevig rond mijn kloppende pik te knijpen. Ik stond op springen. Er was niet veel voor nodig om af te schieten. “Blijf stilliggen.” zei ze terwijl haar kut doorging met knijpen rond mijn pik, “Laten we samen klaarkomen maar dan langzaam.”

Ik lag met de ogen dicht te genieten, mijn vingers om haar warme tieten en liet me melken. Hèèèl langzaam voelde ik mijn orgasme aankomen. Als een verre golf in een volle zee, die groter werd en verder aanzwol… groter en groter wordend… zo kwam mijn orgasme zich aanmelden. We kreunden als gekken en de overige familieleden moesten ons wel horen in dit vakantiehuisje maar het kon ons niks schelen. We gingen allebei, mijn moeder en ik, samen naar een gigantisch orgasme. Alsof de branding op het strand klapt, zo kwamen we schokkend en trillend, maar zonder te stoten in elkaars armen klaar. Haar kutspieren leken mijn pik af te trekken als een vrouwenhand. Mijn ballen trokken spastisch samen en spoten een treinlading sperma in die heerlijke, dankbare moederkut. Mam lag sidderend en geil hijgend met haar warme tieten op mijn bezwete borst. Wang tegen gloeiende wang, haar haren plakkend aan haar gezicht, bleef ze geil knijpen met haar heerlijke kut, alsof ze al mijn verse zaad in zich wilde opzuigen. “Ohhhh mam dit is zo lekker.” fluisterde ik. Ondertussen haar lekkere billen knedend en mijn pik zacht na stotend in haar soppende doos. “Oef… ja liefje, dit is geweldig lekker… Ohhhh, ik ben kapot… wat heftig allemaal en dat met mijn eigen lieve zoon. Denk je niet dat ik fout geweest ben door dit te doen? Ik wilde je alleen maar helpen… dat snap je toch wel” “Nee mam. Ik heb hier wel eens over gefantaseerd. Daarom werd ik ook zo geil toen ik je laatst met papa hoorde neuken. Ik zat hier met m’n stijve tegen het behang gedrukt.”

“Oh wat een geil manneke ben je toch! Kom, we moeten opstaan, anders valt het op. Als ze ons niet al lang gehoord hebben natuurlijk.” Even nog sloeg ik mijn armen stevig om haar lijf. Mijn moeder gaf me nog een dankbare, lieve kus op mijn mond. “Jij geil seks beest!” zei ze met een allerliefste glimlach. Weer kuste ze me, ik kuste met geopende mond terug. Zij opende ook haar mond en onze tongen streelden kort langs elkaar heen, alsof ze de weg al op voorhand wisten. We keken elkaar aan maar het was te donker om veel te zien. Dat maakte het misschien makkelijker om nog eens te kussen, dit keer met de mond wijd open en de tong klaar voor contact. Allebei wilden we hetzelfde. We tongden elkaar geil en nat. Mam perste haar dikke tieten nog een keer tegen mijn borst. Snel liet ik nog even mijn vingers door haar bilspleet glijden en voelde hoe mijn zaad en haar kutsappen uit haar liepen. Mijn pik lag er half slap en glibberig naast.

“Ik moet gaan, veeg je sperma maar aan het laken af.” zei ze terwijl ze opstond en zelf het laken in de hand nam en tussen haar gespreide benen door haalde. Ze veegde haar kut droog, perste nog een keer, veegde ook dat laatste zaad af en gooide het kleverige textiel over mij heen. “He!” riep ik. “Overal zit sperma!” “Da’s je eigen zaad jongetje, red je d’r maar mee!” zei ze grijnzend. Ze trok haar broekje en T-shirt aan, liet haar geile slipje liggen en gaf me een laatste kus op het voorhoofd. “Slaap lekker!” “Slaap lekker mam, en dankjewel voor dit lekkere gesprek.” Ze glipte door de lichtspleet van de deur en weg was ze. Ik snoof nog even aan haar slipje en viel snel in slaap. Ik droomde onrustig van spannende en geile dingen maar na een uur geslapen te hebben werd ik wakker. Ik moest plassen en hoorde stemmen in de kamer naast me, de slaapkamer van mijn ouders. Ik luisterde even, maar omdat ze fluisterden kon ik niets verstaan. Ik klom uit bed en waggelde in mijn blote kont naar de WC. Helemaal naakt, want ga maar na: mijn vader en moeder en ook mijn zusjes hadden ondertussen mijn stijve lul gezien. Het maakte niet uit of ik wel of geen onderbroek aandeed! We stonden weliswaar niet op een naturistencamping maar in het huisje konden we doen en laten wat we wilden.

Ik was klaar met plassen en trok de WC door. Ik stapte terug in het donkere gangetje. Meteen zwaaide de slaapkamerdeur van mijn ouders open en in het zwakke schijnsel stapte mijn vader de gang op. Hij was spiernaakt, net als ik. Zijn half stijve lul zwaaide heen en weer. “Ik moet ook plassen.” zei hij. “Kun je dat, met een half stijve piemel?” vroeg ik. “Nou ja, ik moet even wachten tot ie wat rustiger is, hm… Heb je trouwens nog eh… met mama gepraat over wat er gebeurd is? Ik bedoel, ik heb haar niet alles verteld.” “Ik vrees dat ik van alles verteld heb, maar ik weet niet meer wat precies.” zei ik. Ik zei er maar niet bij dat mam en ik eerder op de avond heerlijk hadden geneukt. “Nou ja, dat ik toen… je weet wel…” mompelde hij. “Nee nee, dat heb ik niet verteld”. “Heb je er… last van dat het gebeurd is? Ik was niet mezelf door die rare verdoving, snap je?” zei hij aarzelend. “Nee… oh nee helemaal niet!” zei ik, “…alleen had ik voor deze vakantie nog nooit echt seks gehad. En nu ineens… gebeurt het allemaal tegelijk. Ik ben de hele tijd zo lekker verschrikkelijk geil pap! Moet je kijken: terwijl we staan te praten komt mijn lul alweer omhoog!”

“Wat dacht je van mij?” zei hij, “Ik ben ook zo geil als boter.” Het was even stil maar hij ging verder “Ik heb altijd gefantaseerd over anale seks, dat mag je best weten. Heb je er echt geen nare gedachten of angsten aan over gehouden?” “Nee pa, echt niet. Ik vond het ergens ook… best geil eigenlijk. Zo met mannen onder elkaar…” Henk keek naar mijn pik terwijl ik dat zei en mijn lul was bijna op volle sterkte. Die van hem was ook snel aan het groeien. Zijn pik glom zelfs al in het beetje licht dat het gangetje binnenviel. Zijn eikel was half ontbloot en was maar een paar centimeter van mijn eikel verwijderd. Onwillekeurig bogen we beide iets naar voren waardoor onze warme eikels elkaar raakten. “Wat een waanzinnig avontuur was dat he?” zei mijn pa. “Nou… ik vond het ook erg waanzinnig maar ook erg lekker geil om mee te maken.” Ik had een droge keel. De vorige keer waren we allebei zo van de wereld dat we niet wisten wat we deden, nu was het anders.

We stonden met ons volle verstand tegenover elkaar en lieten onze stijve pikken tegen elkaar aan glijden. Henk duwde zijn harde pik onder tegen mijn ballen aan en maakte subtiele neukbewegingen. Mijn pik reageerde met een golf voorzaad en dat verspreide zich snel over de zwaar geaderde paal die daar tegen mijn ballen schoof. Ik hield het niet meer, ondanks het nummertje met mama was ik beregeil. Met een wijsvinger begon ik onze lullen te strelen en smeerde langzaam het glibberige voorvocht van mijn en zijn pik over zijn dikke pik uit. Traag liet ik mijn vinger daarna onder zijn ballen gaan en voelde zijn harde zwellichaam dat vanaf zijn scrotum naar achteren liep. Pa kreunde diep en zijn lichaam spande zich. Duidelijk zag ik zijn gespierde borst en de biceps op de armen. Zijn ene hand had hij achterlangs tussen zijn billen gestoken. Misschien vingerde hij zichzelf in zijn kont? Mijn vingers ging vrij hun gang langs zijn dikke kloten en weer naar onderen, langs de zwelling achter zijn ballen tot ik tussen zijn billen zijn vingers tegenkwam. Hij was zijn anus aan het stimuleren. Toen hij mijn vingers voelde hield hij op en liet mij het werk overnemen. Een gek gevoel was dat, om met mijn vingers zijn anus te verkennen, af en toe met een of twee vingers naar binnen te glijden, en dan weer rondjes langs de kringspier te draaien. Ik wist van ons bosavontuur heel goed hoe zijn anus er uit zag. Het was een enigszins uitgestulpte, donkerder gekleurde rozet met de strakke, geschoren billen aan weerszijden.

Ineens voelde ik papa’s hand rond mijn harde lul. “Verdorie Ronald, die pik van jou mag er zijn hoor! Mag ik hem nogmaals proeven?” Omdat ik niks zei, nam hij aan dat ik ‘Ja’ bedoelde. Hij knielde zachtjes in het donker neer en trok met veel gevoel mijn voorhuid op en neer. Met zijn andere hand streelde langzaam mijn ballen. De warmte en de vochtigheid van zijn mond die ik voelde om mijn geslacht was overweldigend lekker. Met veel gevoel zoog hij mijn lul naar binnen en zijn tanden gleden als prikkelende staafjes langs mijn eikel. “Ohhhh Jaah…” kreunde ik luid, terwijl ik eigenlijk geen geluid wilde maken. Zijn mond was nat en hongerig. Hij pijpte mijn pik net zo lekker als mama eerder op de avond gedaan had maar toch heel anders. “Je hebt echt Mmjahmm een lekkere grote pik jongen, slurp slobber slurp, ga je klaarkomen? Hmmm voor je vader?” Reken maar, ik stond op springen! Misschien had ik niet zoveel zaad te vergeven als eerder in mama’s heerlijke kut, maar ik voelde de spanning naar mijn kop stijgen!

“Jaah Ohhhh Jaah Ohhhh verdomme ik kommm!!” hijgde ik. Het duizelde in mijn hersenpan en mijn ballen knepen zich samen waarna ik ze leegschoot. Mijn vader bleef maar pijpen en likken aan mijn lul terwijl het sperma alle kanten opvloog. Ik kwam langdurig klaar, straal na straal werd het sperma vanuit het diepst van mijn ballen naar buiten geschoten. Pa deed niet anders dan pijpen en spermaslikken. Tot dat er een beetje rust over me heen kwam zag ik pas dat zijn gezicht helemaal onder mijn sperma zat. Met zijn tong likte hij zijn mond af, likte mijn pik af en likte mijn gevoelige ballen af. Hij keek me aan. “En nu jij bij mij, ja?” zei hij. Het sperma droop overal langs zijn gezicht en over z’n borst. Ik zakte door mijn slappe knieën en zag zijn zwaaiende, grote neukworst voor me hangen. Zonder nadenken opende ik mijn mond en hapte zijn warme neukstaaf naar binnen. Tot de helft kreeg ik zijn geslacht in mijn keel. Ik moest er bijna van kokhalzen maar ik pijpte hem stevig terwijl mijn hand zijn schacht op en neer bewoog, Mijn andere hand had zijn enorme testikels vast en kneep en streelde die afwisselend.

Pa begon te grommen als een bronstig hert. Ik pijpte en masturbeerde hem in een strak en behoorlijk snel tempo. “Hhaarggh Jaah jongen dat is goed, pijp die pik…” Hij begon te stoten en ik liet hem begaan. Ik wilde weten hoe hij klaar zou komen. Zou ik zijn sperma willen proeven? Ik wist het niet… Maar dat hij zo klaar zou komen was duidelijk. Zijn ademhaling ging sneller, zijn gespierde buik bewoog snel op en neer, en glansde van de transpiratie. Sneller en sneller glibberde zijn neukhamer in en uit mijn mond. Zijn ballen zwaaiden vrij heen en weer. Ik omklemde zijn billen en ineens besloot ik een vinger over zijn anus te laten gaan. “Jaah Ohhhh Jaah dat is lekker, steek die vinger maar lekker diep in mijn reet Ohhhh.”‘ Ik duwde door en mijn wijsvinger gleed tot de knokkel in zijn warme krans. Meteen kwam hij als een vulkaan klaar. Terwijl zijn pik nog dikker werd in mijn mond voelde ik de eerste golven warm zaad naar binnen komen. “Door je neus ademhalen!’ dacht ik nog.

“Goddomme Ohhhh Jaahhhh” gromde mijn vader en hij deed echt z’n best geen lawaai te maken. Maar hij kwam vreselijk ruig aan z’n trekken. Steeds meer zaad vulde mijn mond. Ik slikte en proefde voor het eerst van mijn leven de smaak van sperma. Het was… zoetig, bitter, weeïg, geil. Het had erger kunnen zijn. Dapper slikte ik tot mijn mond leeg was en alle sperma in mijn maag opgeborgen zat. “Oh jongen… dat was lekker…”, zei Henk, uitgeput hijgend. Ik ging door met het aflikken van zijn lekkere grote penis. Elk hoekje, ook achter de voorhuid likte ik schoon. Het was een sexy gevoel om zijn slapper wordende lul in mijn mond te houden. Langzaam bewoog papa zijn heupen nog wat heen en weer en van alle kanten liet ik zijn natte penis langs mijn happende lippen gaan. Ook zijn ballen sabbelde ik één voor één schoon. We hielden elkaar overeind in een stevige omhelzing, niet als vader en zoon maar meer als een soort minnaars. Hij streelde mijn rug en billen, en zei dat ik een fijn jongenslijf had. Ik genoot van zijn grote sterke lichaam, zo beschermend tegen me aan. Onze pikken hingen tegen elkaar en zo namen we afscheid. Pa gaf me nog een korte zoen op mijn mond, waar ik een beetje van schrok. “Ga maar lekker slapen Ronald, morgen beginnen we met een schone lei.” “Welterusten pap, en maak je maar geen zorgen over mij. Ik heb het als een geweldig geil avontuur beleefd.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 13166 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Familie vakantie Deel 3”

Plaats een reactie