BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie op Curacao (2)

Bryan heeft een enorme grote zwarte paalAangeslagen en overrompeld keerden Emma en Ferry terug naar hun hotelkamer. De erectie van Ferry was verschrompeld tot een slap pikkie. De sappen uit Emma’s kut waren achter gebleven in het zwembad. De lust om te vrijen en seks te hebben was even een beetje verdwenen. Ze wisten immers niet wat Bryan met die foto’s of het filmpje ging doen. Wilde hij ze gebruiken om hen te chanteren of wilde hij ze gewoon uit baldadigheid het internet op slingeren, of had hij een persoonlijk archief, seks in het zwembad.
Maar Emma en Ferry zijn jong en geil dus werd er in de loop van de avond en de nacht toch nog lekker gevreeën. Emma stond naast Ferry en hij schoof zijn hand onder haar rokje. Ze spreidde spontaan haar benen. En weldra gingen een paar vingers van Ferry in en uit haar kutje. Het volgende moment lag Emma wijdbeens op de bank en duwde Ferry zijn nu weer keiharde lul in het natte kutje van Emma. Er werd weer geneukt als of ze die dag nog geen seks hadden gehad en aan Bryan en zijn foto’s werd helemaal niet meer gedacht.
Waar Emma wel aan dacht waren de forse kloten van Bryan. Bij zulke ballen hoorde volgens de geile fantasie van Emma ook een zwaar geschapen leuter. Niet dat Ferry slecht bedeeld was. Maar toch zo’n harde dikke donkere lul zou voor haar een nieuwe sensationele ervaring zijn. Een ervaring die nog op haar to-do-list stond. Zou die paal werkelijk zo fors zijn als zijn balzak deed vermoeden. Of reageerde ze een beetje oversekst?

Emma was thuis gewend om ’s morgens te gaan zwemmen. Dat is goed voor het lichaam en houdt het lijf strak. ’s Morgens zwemmen was een gewoonte die ze in de vakanties probeerde voort te zetten. Ferry was na de wilde nacht nog in een diepe slaap gehuld, maar Emma stond op om een paar baantjes te trekken. Bij het omkleden twijfelde ze. Zou ze haar bikini aantrekken of het badpak? Een badpak deed haar teveel aan thuis denken. Dus werd het de bikini om het vakantiegevoel te onderstrepen. Ze was de enige zo vroeg in het bad. Heerlijk dat tropische water. Ze zwom niet te ver van de kant. Het ene baantje borstcrawl en terug schoolslag.
Plotseling dacht ze iets tussen haar benen tegen haar kutje te voelen. Maar omdat ze de enige in het water was kwam ze tot de conclusie dat het verbeelding was. Totdat ze het een paar slagen verder weer voelde. Ze draaide zich op haar rug om te zien wat er aan de hand was. Op de kant stond een breed lachende Bryan. Hij had een schepnetachtig apparaat in zijn hand waarmee hij de bladeren uit het water viste. “Sorry, ik moet de bladeren verwijderen en die rottige blaadjes zitten overal, vooral op plekjes waar ze niet horen,” zei hij lachend. Emma was woedend en sprakeloos. Omdat ze in het water lag en zich meer dan een beenlengte lager bevond dan Bryan kon ze onbelemmerd in de korte pijpen van zijn sportbroekje kijken. Wat ze zag deed haar hart feller en sneller bonzen. Ze zag zijn forse ballen met daarboven een grote slappe piemel. Maar ze realiseerde zich onmiddellijk dat een slappe lul van die omvang bij een erectie zou uitgroeien tot een zeer forse paal. Een stijve lul met een omvang waar Emma tot op heden alleen maar van had gedroomd. Maar die nu binnen handbereik leek. Ze voelde, ofschoon ze in het water lag, haar kutje nat worden en haar tepels zwellen. Om de situatie voor zichzelf nog enigszins te redden, blafte ze Bryan toe, “Zo ga je niet met dames om!” “Na wat ik jou gisteren heb zien doen met je vriend reken ik jou niet tot de categorie dames,” grijnsde Bryan. “Bovendien moet je ook niet zwemmen op de plek waar de bladeren drijven.”

Emma draaide zich boos om en zwom verder. Telkens als de schoolslag zwom voelde ze de stok tegen haar kutje. Maar ze gunde Bryan niet de lol van haar boosheid, dus zwom ze stug door. En Bryan ging door met het masseren van haar kutje met de steel van het schepnet. De woede van Emma ebde weg en ging geleidelijk over in geilheid. Wat hier gebeurden deugde voor geen meter. Maar het leek wel of Bryan er ervaring mee had. Het voelde fantastisch het warme water masseerde haar lichaam en bij het spreiden van benen bij de schoolslag bewerkte Bryan haar kutje. Voor Emma vervaagden geleidelijk de grenzen tussen toestaan omdat het lekker is en stoppen omdat het niet hoort.
Plotseling stootte Bryan wat harder. Dat deed Emma weer tot haar positieven kome. Dit wilde ze niet, het was te gek voor woorden. Ze was boos op Bryan, maar vooral op zichzelf dat ze het zover had laten komen. Met een rood boos hoofd zwom naar het midden van het zwembad. Ze moest even tot zich zelf komen, maar merkte ook dat ze door het gedoe van Bryan behoorlijk geil was geworden. Ze besloot in het midden van het bad te blijven.
Plotseling botste ze tegen iets aan. Toen ze haar ogen opende zag ze tot haar niet geringe verbazing dat ze tegen Bryan aan gezwommen was. “Wat doe jij hier?!” zei Emma geagiteerd. “Nou eh gewoon ik zwem even om de rest van de dag fit te zijn. Dat doe jij toch ook.” Daar kon ze niet veel tegenin brengen. “Ik heb meer het gevoel dat je mij zit te pesten. Je kunt er zeker niet goed tegen dat mijn vriend en ik gisteren lekkere seks hadden en jij alleen maar kon toekijken.”

Daar had Bryan geen reactie op. “Hm ik ben niet zo snel jaloers. Daarvoor gebeurt er in het seizoen teveel in en langs het zwembad. Maar over gisteren gesproken. Ik had de indruk dat je een aandachtige studie maakte van mijn gereedschap toen ik me telkens voorover moest buigen bij het schoonmaken van het bad.” “Gereedschap?” mompelde Emma, die dacht aan de spullen waarmee het bad werd gereinigd. “Ja mijn balzak, om man en paard te noemen.” Emma verschoot weer van kleur. De roodheid van de boosheid werd een intens schaamrood. Bryan schaterde.
Hij pakte haar hand en leidde die naar zijn sportbroek. Emma besefte niet wat er gebeurde, tot ze de half harde lul van Bryan voelde. Hij drukte haar hand stevig tegen zijn lul en ging langzaam heen en weer. Emma voelde de lul groeien en groeien. Ze probeerde haar hand terug te trekken, maar Bryan hield haar te stevig vast en zo voelde zijn piemel uitgroeien tot een majestueuze paal. Emma ademde diep. Haar hart klopte wild en haar tepels werden hard. Met zijn andere hand masseerde Bryan haar kutje. Emma wilde dit allemaal niet maar werd steeds geiler en was daardoor niet instaat Bryan te stoppen. Ze voelde zijn harde lul, terwijl Bryan langs de rand van haar bikinibroekje haar kutje betastte. Hij kneep zacht in haar gezwollen clitje. “Lekker clitje heb je,” fluisterde hij en raakte haar kutje niet alleen aan, maar duwde af en toe ook een vinger naar binnen. Dat was het moment dat Emma heftig klaar kwam en Bryan stopte.

“Is je nieuwsgierigheid bevredigd? Weet je genoeg? Je mag hem berijden, dat hoort bij de service van de badmeester,” lispelde een lachende Bryan. Hij drukte een kus op het wang, dook onder water en kwam bij het trapje weer boven. Pakte zijn schoonmaakspullen en liep naar het berghok. Hij keek achterom en stuurde een lucht-kus naar een verbijsterde Emma.
Emma had de merkwaardige eigenschap dat ze geil en opgewonden werd als ze bij het spelen van een spel verloor. Als dat verlies werd veroorzaakt door een man, waar ze een zekere klik mee had, werd ze zelfs bloedgeil. Het gevolg van het optreden van Bryan, gaf Emma het gevoel dat ze de verliezer was. Dus werd Emma bloedgeil. Ze wilde nu geneukt worden, diep en heftig.

Ze liep als een speer naar hun hotelkamer, waar Ferry nog lag na te genieten op bed. Zijn lul, stond, zoals dat hoort bij een potente twintiger, als ochtendpaal recht omhoog, al was hij niet keihard. Emma stapte de kamer in, trok haar bikinibroekje uit en ging schrijlings op Ferry zitten. Ze pakte zijn lul en plaatste die voor haar kutje. De niet zo harde lul van Ferry werd binnen de kortste tijd een keiharde pik. “Neuk me, neuk me, neuk me nu,” kreunde ze. Ze voelde hoe de harde lul van Ferry in haar kutje schoof. Ze kneep haar kutspieren samen om hem intens te voelen. Ze voelde dat zijn lul harder en stijver werd. “Heb ik je vannacht niet genoeg verwend dat je nu alweer zo geil bent?” Emma reageerde niet maar perste haar onderlijf op de harde lul van Ferry. Ze kneep haar kutspieren samen. Emma was niet te stuiten en ging in een hoog tempo op en neer. Ferry reageerde door omhoog te stoten als Emma zich op zijn lekkere lul liet zakken. “Jaahh, neuk mijn baarmoeder,” kreunde Emma bij iedere stoot. “Neuk me diep!” Voordat de heerlijke werkelijkheid tot Ferry doordrong, begon zijn lul pulserend, schot na schot zaad te lozen. “Jaah ik spuit je kut vol,” hijgde Ferry. “Jaahh, ik voel je warme zaad. Spuit mijn kut vol, neuk me diep, geile dekhengst.” Even later viel Emma uitgeput over hem heen. Tranen biggelden over haar wangen. Ferry snapte niet wat er aan de hand was, maar genoot wel met volle teugen. Ze kwamen geleidelijk weer tot zichzelf en liepen naar de eetzaal om te ontbijten. In de ontbijtzaal was Bryan beleefd bezig, gekleed in een strak hoteluniform. Maar Emma wist wat er onder dat strakke pak zat.

Na het ontbijt strijken Ferry en Emma weer neer bij het zwembad. Bryan heeft daar, nu weer als zwembad-boy, de nodige bezigheden en maakt praatjes met de badgasten. Hij zoekt ook contact met Emma en Ferry. Ferry zegt niet veel, omdat hij Bryan niet vertrouwt, maar Emma kan haar ogen niet van hem afhouden. Als hij aan het vegen is naast de zonnestoel van Emma, vraagt hij brutaal, “waarom kijk je zo naar mij? Het lijkt wel of je mij met je vriend vergelijkt?” Emma zegt niets en Ferry mompelt “laat ons met rust!” Emma kan niet zien waar Bryan naar kijkt omdat zijn ogen verborgen zijn achter een zonnebril.
Bij aankomst op Curaçao had Emma ontdekt dat haar bikini, die ze lange tijd niet had gedragen, aan de krappe kant was. Het gevolg was dat haar borsten meer dan zichtbaar waren, tot groot genoegen van Ferry. Ook haar heupen en schaamstreek waren minder bedekt dan Emma wenste. Het kopen van een nieuwe bikini stond dan ook nog op de to-do-lijst. Door de krappe bikini was het niet moeilijk te raden waar Bryan zijn onzichtbare ogen op richtte.

“Moet ik jullie wat te drinken brengen?” vroeg Bryan gedienstig. Daar hadden Emma en Ferry geen bezwaar tegen. Naast hun zonnestoelen stonden een paar krukjes die uitstekend als tafel voor de drankjes konden dienen. Maar Bryan ging nog niet weg, maar begon een praatje over het eiland. Al pratende zette hij zijn voet op één van de krukjes. Voor Emma is zijn witte boxer onder zijn sportbroekje niet te missen. En weer ziet ze hoe gevuld die boxer is. En wat erger is zij heeft die morgen in het zwembad de inhoud gevoeld. Ze ziet duidelijk dat de pik van Bryan aan het stijf worden is. Ze ziet hoe hij langzaam omhoog kruipt. Emma voelt haar tepels hard worden. Haar kutje trekt zich pulserend samen. “Prettige dag, verder,” zegt Bryan en draait zich om en loopt weg met een voor Ferry en Emma duidelijk zichtbare erectie. Emma kijkt, met het schaamrood op de kaken, naar de gespierde billen van de weglopende Bryan.

Ferry is woedend en beent naar de receptie. Hij wil zijn beklag doen over het onbehoorlijke gedrag van Bryan. Na enig aandringen krijgt hij een manager te spreken. Als Ferry is uitgeraasd en eist dat dat Bryan ontslagen wordt of tenminste niet meer met hotelgasten in contact mag treden, is de reactie. “Dat wordt wat lastig, want Bryan is de zoon van de eigenaar en die wordt dus niet ontslagen. Hij maakt zijn eigen werkschema, dus contact met hotelgasten kan ik hem niet verbieden.” “Het is hier een corrupt zootje,” brieste hij tegen de manager. “Zulke aanklachten worden in bij de Nederlands politie, waar ik werk, wel serieus aangepakt. Metoo, ooit van gehoord?” Een verbijsterde Ferry loopt terug naar Emma en in een waterval van woorden vertelt hij wat de situatie is. Het hart van Emma begint Emma sneller te kloppen. Voor haar is het duidelijk als zoon van de eigenaar weet Bryan dat hij niet ontslagen wordt dat verklaart zijn gedrag. Maar geeft Emma ook alle kans, nader kennis te maken met die formidabele lul van Bryan.

“En vermaken jullie je een beetje?” vraagt Bryan als hij in de loop van de middag weer de bladeren uit het bad komt vissen. “Ja, ja,” mompelen Emma en Ferry. “Jullie zijn niet erg spraakzaam.” “Maar jouw gedrag nodigt ook niet uit tot een goed gesprek,” gromt Ferry. “Mijn gedrag?” “Ja jouw gedrag!” briest Ferry. “Je stond je vanmorgen op te geilen aan mijn vriendin met als resultaat een stijve lul. Dat is niet in de haak.” “Dat is niet mijn schuld, maar de schuld van je vriendin, omdat ze zo’n lekker opwindend lijf heeft en zich blijkbaar niet schaamt daar één en ander van te laten zien,” is de reactie van Bryan met een vette knipoog naar Emma, terwijl hij met zijn hand over zijn kruis wrijft. “Nu sta je je weer op te geilen,” blaft Ferry hem toe. Want het is duidelijk dat Bryan weer bezig is aan de opbouw van een erectie. “Ik wil niet dat je nog in de buurt komt van mijn vriendin,” briest Ferry.
Bryan lacht en knipoogt naar Emma. “Dat kun jij nu wel willen. Maar ik verzeker je voordat jullie naar huis gaan krijg ik haar op haar knieën om haar een flinke beurt te geven. Ik heb trouwens medelijden met je vriendin. Want mijn ervaring met de politie, in de tijd dat ik Nederland studeerde, is niet positief. Ik gun haar wat beters,” zei Bryan met een knipoog naar Emma.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 10229 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Vakantie op Curacao (2)”

Plaats een reactie