BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Familie vakantie

Soumaya mijn heerlijke indo zusjeMijn naam is Ronald en ik was nog jong genoeg om met mijn ouders en mijn twee zusjes op vakantie te gaan. Ik was al wel ruim oud genoeg om lekker van seks te genieten en overal elke kans aan te grijpen om lekker klaar te komen. Zeker toen de vakantie naar Slowakije ging, was ik graag met mijn ouders meegegaan. We zouden gaan kamperen in een klein maar gezellig huisje op een mooie camping nabij een meer. Aangekomen op de camping hadden mijn ouders en ik snel onze spullen in het huisje opgeborgen. Mijn beide zusjes zouden in een tent buiten gaan slapen en hadden zich daar geïnstalleerd.

Na de lange autorit was het heerlijk om het blauwe, heldere water in te rennen en de rest van de dag zwemmend, zonnend en in relaxte luiheid door te brengen. Ik was blij verrast om mijn zusjes Marieke en Soumaya in hun bikini’s te zien. Wat waren hun lichamen gegroeid in een jaar tijd! Mijn oudste zus Marieke, die iets ouder is als ik, had nog meisjesachtige heupen, maar haar borstjes stonden prachtig vooruit. Mijn jongere geadopteerde zusje Soumaya, die iets jonger is als ik, was bezig om net zo knap te worden als haar oudere zus en onder haar topje waren haar borstjes een lust voor het oog. Dat zij zusjes waren zag je absoluut niet aan hun af, Marieke is een blonde Hollandse schoonheid en Soumaya is Indische van geboorte. Bij beide zaten hun broekjes half in hun kutjes weggedrukt zodat je de spleetjes en de bolling van hun venusheuveltjes goed kon zien. Tijdens een stoeipartij langs de oever van het meertje kon ik niet voorkomen dat ik een stijve kreeg. Zeker niet op het moment dat ik hun warme natte lichamen tegen me aan voelde.

Ik weet niet of ze het doorhadden maar ik rende gauw de zee in om mijn erectie te verbergen. Later, terwijl we in het water stoeiden, voelde ik hun handen op plaatsen waar je dat niet zou verwachten. Steeds was een van hen bezig om op mijn rug te klimmen zodat ik twee lekkere zachte borsten tegen me aan voelde duwen. Ik werd hier zo geil van dat bij mij de remmen losgingen. Ik stortte me op de meiden en dat mijn half harde pik daarbij tegen hun lichamen aan prikte maakte me niks meer uit. “Ronald! Wat voel ik daar! Heb je iets gebroken?” plaagde Marieke me. “Ja, ik heb een zuster nodig die me komt verplegen.” zei ik met een zielig stemmetje. We konden altijd al heel goed met elkaar opschieten maar de vlam sloeg deze zomer in de pan op een hele nieuwe, seksuele, manier. Ik kreeg een onbeheerste stijve lul van mijn begeerlijke zusjes. Zij waren zeker niet bang en ik vermoedde zelfs dat ze al menig keer in een steegje hadden gezoend en stiekem gevingerd.

Ik keek om ons heen of niemand ons zag en met een stoer gebaar trok ik mijn zwembroek naar beneden zodat mijn harde pik naar buiten vloog. “Whowww!” riepen de meisjes en met rode koppen keken ze toe hoe ik een paar keer mijn voorhuid over de paarse eikel heen en weer trok. Het kon me niets meer schelen, die twee zalige sletjes hadden me zo opgewonden. Ik kreunde nog een keer “Aahhh, wat lekker om eventjes te rukken.” Daarna stopte ik mijn lul in mijn broek en dook met kloppend hart onder water. Mijn blozende en sprakeloze zusjes achterlatend. Ik wist me met mijn houding ook even geen raad maar als oudere broer vind je altijd wel een haantjesachtige manier om je uit zo’n situatie te redden. De rest van die eerste dag hielden we elkaar van een afstand in de gaten alsof we eerst moesten bedenken hoe ver dit zou gaan. Verder is er die middag niets noemenswaardig gebeurd en bij thuiskomst stond mijn vader te popelen om de omgeving te verkennen. Vooral het uitgestrekte woud naar het oosten had zijn belangstelling. Er huisden wilde beesten en de mensen leefden er teruggetrokken in dorpjes, waar de tijd stil was blijven staan. Of wij zin hadden om daar de volgende dag mee naar toe te gaan?

Ik voelde me een hele kerel nadat ik s’ middags mijn stijve pik aan mijn zusjes getoond had en in een vlaag van mannelijke verbondenheid zei ik spontaan “Ja leuk!” Maar ik was de enige van de familie die positief reageerde. Soumaya en Marieke wilden naar het dorpje en Marjan, onze moeder, gaf ze daar hun zin in. Zij zouden morgen gaan winkelen, net als thuis. Niks voor mij en Henk, mijn vader, dus. Wij, de mannen van het gezin, zouden op avontuur gaan! Die nacht sliep ik erg onrustig. Mijn zusjes sliepen in een tentje dat we naast het huisje hadden opgezet en mijn ouders sliepen in de grote slaapkamer. Ik lag me een beetje te vervelen in een klein slaapkamertje ernaast. We waren allemaal op tijd naar bed gegaan in verband met de plannen voor de volgende dag maar het leek alsof niemand kon slapen. Naast me hoorde ik zachte stemmen en gestommel vanuit de slaapkamer van mijn ouders. Ik legde nieuwsgierig mijn oor te luister tegen het dunne scheidingswandje en hoorde mijn moeder kreunen “Oh Henk, wat een goddelijke pik heb je toch. Ik krijg er nooit genoeg van.” Mijn vader fluisterde met schorre stem terug “Langzaam lieverd. O wat een mond. Kom, ga voorover zitten, dan naai ik je van achteren. Geil poepertje van me!”

Mijn moeder fluisterde weer “Aargghh Jaah. Oh Jaah. Neuk me hard en diep met die paal.” Ik zat zelf met een stijve tegen het wandje gedrukt en kon niets meer doen dan tegen het bloemetjesbehang opneuken. Dat ik hier een spoor van zaad achter zou laten was me om het even. Ik moest oppassen dat ze mij niet zouden horen! Ineens hoorde ik gegiechel vanaf het raam. Ik draaide met een ruk mijn hoofd om en zag twee gezichten, verlicht door het schijnsel van de maan, wegduiken. “Verdomme! Marieke en Soumaya hebben me gezien. En ik heb hun gezien!” bedacht ik me. Ik liep snel naar het halfgeopende raam en zag de twee meiden, stikkend in de slappe lach, in de bosjes hangen. Op het moment dat ze mij zagen sprongen ze op en renden terug naar hun tent terwijl ik juist probeerde om ze iets te vertellen. “Wacht!” riep ik nog maar ze hoorden het niet. Ik trok mijn boxershort aan, klom uit het raam en sloop naar hun iglotent die in het donker stond. Vanuit dat tentje hoorde ik mijn zusjes opgewonden fluisteren en lachen. Ik ritste de tent een stukje open en ze waren in één klap muisstil, helemaal toen ik in slechts een boxershort naar binnen kroop.

“Stond je de muur te neuken?” vroeg Marieke, die altijd wat brutaler was dan Soumaya. “Verdomme, pap en mam waren aan het neuken. Ik kon ze gewoon horen!” zei ik. “Waatttt!” gilden ze allebei. “Sshhh!” gebaarde ik. “Stil nou! Als jullie je koest houden kunnen we teruggaan en luisteren terwijl ze nog bezig zijn. Ja?” Daar hadden ze wel zin in of misschien dachten ze dat ze mij weer konden begluren. Hoe dan ook ik had ze zo ver dat we met ons drieën door mijn slaapkamerraam naar binnen klommen. Even later legden we heel voorzichtig onze oren tegen de wand. Onze ouders waren nog bezig. “Aaarghh…Ohhhh lekker sletje…Ohhhh wat een lekkere geile kont heb je toch.” hoorden we. Soms met een klets van hun botsende lichamen tussendoor. Ik kreeg meteen weer een erectie en keek naar mijn zusjes. Ze durfden bijna niet te luisteren maar Soumaya zat te bijten op de vingers van haar hand. Marieke, die naast mij tegen de muur leunde, liet haar ogen naar beneden dwalen. Ik dacht dat ze probeerde iets van mijn lul te zien, waar ik maar met moeite van af kon blijven. Ik streek er af en toe met een hand overheen, kneep erin, maar durfde niet voluit te gaan rukken. Ik stak mijn duim omhoog en Marieke knikte heftig terug. Ze wees naar mijn boxer die als een tent omhoog stond en stak haar middelvinger omhoog. Ik sloeg een hand voor mijn mond vechtend tegen mijn lachspieren. Marieke deed hetzelfde. Ze keek even om naar Soumaya en we zagen dat zij een hand bij haar slipje had ingestoken en zich stilletjes aan het vingeren was.

Marieke draaide zich naar mij toe en haar vingers gleden aarzelend over mijn schouder naar beneden, over mijn buik en langs mijn heupen. Ik begreep wat ze wilde, ze wilde mijn pik zien! Ik haakte een vinger achter de boord van mijn boxer en trok langzaam het elastiek naar beneden net zo ver tot mijn harde lul naar buiten zwaaide. Mijn ontblote eikel glansde in het weinige licht van de kamer en Marieke trok mijn boxershort over mijn billen verder naar beneden. Dit was zo’n geile ervaring voor mij dat ik met mijn hand mijn pik vastgreep en mijn kloppende paal stevig ging aftrekken. Marieke keek met grote ogen naar mijn pik en stak een hand in haar slipje waarmee ze haar poesje ging vingeren. Haar andere hand streelde rond mijn lul en zwaaiende ballen. Ik liet mijn pik los want ik wilde nog niet klaarkomen maar Marieke nam het meteen over en met haar zachte hand rond mijn spijkerharde pik was het nog veel lekkerder! Ik voelde mijn weerstand breken en een orgasme kon ik niet meer uitstellen. Zwaar kreunend werd ik naar een diep en heftig hoogtepunt getrokken door haar lieve meisjeshand. Wat voelde haar hand toch ervaren en vertrouwd aan.

Marieke hield haar ogen strak op mijn trillende pik gericht en likte opwindend langs haar lippen. Haar andere hand ging snel heen en weer en ik hoorde haar vingers soppen in haar natte kutje. Mijn pik kreeg nog een extra impuls toen mijn ontlading zich spuitend inzette. Dikke stralen sperma vlogen recht naar voren en spatten tegen haar vingerende hand en ontblote buik. In een flits trok ze haar slipje naar onderen en zo zag ik haar jonge tienerspleet voor het eerst spuitend klaarkomen. Nog drie, vier stralen sperma vlogen tegen haar slipje en tegen haar jeugdig ogend kale kutje. Haar hand droop van het sperma en ze maakte nog enkele trekkende bewegingen met die hand. Ze ademde nog steeds erg onrustig en kreunde ineens diep en onbeheerst. Dit terwijl haar vingers het verse sperma met wilde bewegingen in haar kutje wreven. Ze kwam voor de tweede keer achterelkaar heftig klaar en viel trillend voorover in mijn armen. Ik was zelf ook uitgeput maar ik probeerde toch om haar op te vangen. Ze viel hijgend neer en hing tegen me aan, achter haar was Soumaya ook zover. Ik zag haar ogen twee keer zo groot worden en haar vingers gingen wild in haar slipje in het rond.

Een paar tellen later kwam ze schokkend klaar. Wat een lekker gezicht was dat! Het kleine kamertje was gevuld met de lucht van geile kutjes. Ik drukte Marieke tegen me aan, aaide door d’r haar en liet mijn andere hand naar beneden dwalen. Dit was mijn kans om haar jonge tienerkutje voor het eerst te voelen! Shit! Wat een natte boel was het daar. Ik had mijn zaad overal achtergelaten en haar kutsappen maakten het nog gladder. Glijdend door het sperma bereikten mijn vingers haar druipende kale kutlippen. Ik gleed met twee vingers zo naar binnen en pompte een paar keer rustig op en neer. Marieke kreunde in mijn armen maar ze was te veel van de kaart om iets te zeggen of te doen. Wat was dat lekker om mijn sperma in en uit die lekkere natte gleuf te smeren. Ik moest wel oppassen dat we geen aandacht van onze ouders trokken. We waren door alle geiligheid helemaal vergeten dat pap en mam in de kamer naast ons mee konden luisteren!

Ik wilde opstaan maar merkte dat mijn zus haar hand om mijn half stijve pik had geslagen. Ze wilde niet loslaten! “Marieke?” fluisterde ik “Kom mee, we moeten hier weg voor pappa en mamma ons doorhebben.” Ze kwam tot bezinning en ook Soumaya was uit haar geile droom wakker genoeg geworden om zich van het bed te hijsen en via het raam naar buiten te klauteren. Buiten bij de tent namen we afscheid. Eerst omhelsde ik Marieke, mijn nagloeiende bult tegen haar warme venusheuvel gedrukt, wang tegen wang. Onze handen die elkaars rug teder streelden. Uit het niets kwam een lange natte tongzoen en we likten elkaar lang en geil in de mond. Ik voelde hoe mijn pik alweer begon te steigeren. Soumaya kwam erbij staan. Ook haar omhelsde ik. We knuffelden en haar mond zocht de mijne. Weer een lange tongzoen volgde en ze drukte daarbij haar bekken naar voren om de hardheid van mijn onstuimige pik te voelen. Mijn handen gleden zonder dat ik het echt bedoelde naar haar billen. Ik kneedde heel even heerlijk en vol liefde de kleine jonge meidenbillen van mijn andere zus.

“Had je al wel eens gezoend?”, vroeg ik. “Nee nog nooit.” kwam er verlegen uit. “Lekker?” vroeg ik. “Erg lekker”, fluisterde ze en weer zocht haar kleine natte tongetje mijn lippen. Ze drong naar binnen en draaide onstuimig rond de mijne. Mijn pik stond hard in mijn onderbroek en schuurde tegen haar kruis. We moesten toch echt gaan stoppen anders had ik haar daar ter plekke geneukt. Het was al ver na middernacht toen we echt afscheid van elkaar namen. Ik klom door het raam weer naar binnen en dook mijn bed in. Pa en ma waren ook klaar met hun vrijpartij want ik hoorde een stevige regelmatige ademhaling door het wandje. Het was nog altijd warm buiten en het geluid van krekels was het laatste wat ik hoorde. Met een stijve pik viel ik onrustig in slaap. Die nacht droomde ik geil en heftig over mijn zusje Soumaya die haar tongetje rond mijn pik liet draaien terwijl ik half in het water lag. Ik keek opzij in mijn droom en zag mijn moeder achter mijn vader zitten en zij liet een paar vingers in en uit zijn achterste glijden. Ze was hem gewoonweg met haar vingers in zijn kont aan het neuken. Dit tafereel in mijn droom werd volmaakt met een vingerende Marieke die op haar knieën erbij zat te kijken.

Ik rukte met lange slagen en spoot gillend van genot mijn zaad in Soumaya haar mond! Met een schok werd ik wakker en zat ik, badend in het zweet en met een harde lul, rechtop in bed. Ik was zo geil dat ik me moest aftrekken. Binnen een paar minuten, heftig schokkend, spoot ik mijn sperma in een grote boog over mezelf. Ik wreef de glibberige kwak uit over mijn buik en genoot van dit alles. Ik smeerde er ook nog mijn naschokkende lul en mijn gevoelige ballen mee in. Daarna viel ik opnieuw in slaap. De ochtend kwam veel te vroeg. Ik hoorde een wekker gaan, viel weer eventjes in slaap en ineens stond mijn moeder voor mijn bed. Blijkbaar had ze al in zee gezwommen want ze stond in haar bikini over me heen gebogen. Ik kon het zoute water ruiken en voelde af en toe een druppel op me neer komen terwijl ze zich met een handdoek afdroogde. “Ronald, kom je eruit? Je vader is er ook al uit.” vroeg ze. Ik deed expres alsof ik niet wakker kon worden. Ik zat al snel weer half in een nieuwe geile droom.

Door mijn oogharen gluurde ik naar de vochtige, hijgende borsten van mijn moeder. Haar harde tepels priemden door de natte stof van de bikini heen. Het ding was wel heel doorzichtig. Haar moederlijke buik deinde sexy op en neer door de versnelde ademhaling. Ik genoot van deze aanblik en telkens als mijn moeder haar benen droogde hingen haar borsten als volle meloenen naar beneden, Mijn pik groeide ervan en stond al snel naar boven. Ik kreunde, rekte me uit en lag halfnaakt met mijn ochtenderectie onder het dunne laken te kijken naar mijn moeder. Ik genoot van het idee dat ze mijn lul afgetekend onder de stof zou zien. Nadat ik weer geeuwde en me uitrekte spande ik mijn anusspieren aan, zodat mijn pik op en neer ging onder het laken. Mijn moeder keek geïnteresseerd toe en was zelfs gestopt met zichzelf afdrogen. Ze zei niets maar ging ook niet weg, heel apart. Dit duurde een tijdje en toen opende ik toch maar mijn ogen. Ik keek recht in haar bruine kijkers, werd toch wat verlegen waarna mijn blik naar haar kruis dwaalde. Door de natte stof kon ik haar schaamhaar zien zitten. Ai! Ik werd alleen maar geiler!

“Zeg, kom jij er nu uit of zit je vast in die lekkere droom van je?” vroeg ze. “Huh? Droom?” Ik schrok even, omdat het leek alsof ze van mijn geile droom wist. Maar dat kon niet natuurlijk. “Ja mam, ik kom al. Hoe laat is het eigenlijk?” “Bijna acht uur.” Mijn moeder heupwiegde de kamer uit, ondertussen haar haren verder drogend. God wat een lekkere kont had ze. Daar had mijn vader vannacht dus lekker in zitten pompen. Ik wilde alweer gaan rukken. Dit was de geilste vakantie ooit! Maar er was geen tijd en geen privacy dus ging ik er maar uit. Een uur later waren we klaar om te gaan. Met mijn zusjes had ik betekenisvolle blikken van verstandhouding uitgewisseld. Ik was benieuwd of we nog meer seks zouden hebben! Maar eerst stapten we allemaal in de auto en reden we naar het dorpje om de dames af te zetten. De terugreis zouden de dames met de bus afleggen omdat wij niet wisten hoe lang we zouden wandelen. Soumaya zat naast mij en ik voelde hoe ze haar hand iets te lang op mijn been liet rusten. Haar ogen waren groot en gespannen. Ze streelde over mijn pik heen en keek me op een manier aan zoals alleen Aziatische meisjes kunnen doen. O jee, later Soumaya, later.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Epurno

Ik schrijf voor een website en publiceer verhalen in EPUB format. Mocht je het verhaal in EPUB willen ontvangen dan kan dat (als de serie compleet is gepubliceerd) Stuur dan een mailtje naar eperpaar@hotmail.com en dan stuur ik het zo spoedig mogelijk toe

Dit verhaal is 19623 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Familie vakantie”

Plaats een reactie