BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Urologie

Prostaat onderzoek van Urologe JoanneNa een tijdje een wat slappe ochtendplas gehad te hebben, maar eens contact gezocht met de afdeling urologie in het ziekenhuis. Ik kreeg een in te vullen lijst waarop ik bij moest houden hoeveel en hoe vaak ik moest plassen in 24 uur. Ook moest ik op het spreekuur komen met een volle blaas om te zien met welke kracht en hoeveel ik kon plassen. Ook werd er daarna gemeten hoeveel ik nog in mijn blaas had na het plassen.
Na dit alles gedaan te hebben zat ik in de wachtruimte op mijn beurt te wachten. Mijn naam werd afgeroepen door een leuke jonge dame met de vraag haar te volgen. Ik keek met veel genoegen naar haar. Leek van Filipijnse afkomst met haar lange zwarte krullen, mooi gezichtje en een slank figuurtje met alle rondingen op de juiste plaats. Haar volgend dacht ik te maken te hebben met de assistente van de uroloog en keek met veel plezier naar haar mooie stappers onder een kort wit soort verpleegstersjurkje.

Bij een kamer aangekomen liet ze me voor gaan en vraagt me plaats te nemen voor een bureau. Denkende dat ze de uroloog ging halen, neemt ze zelf plaats achter het bureautje. “Hallo ik ben Joanne en verbonden als uroloog aan dit ziekenhuis”. “O? ”, zeg ik verbaast. Ze kijkt me lief lachend aan, “vindt u dit bijzonder?”. Ik zeg niet te weten dat er vouwen als uroloog werken bij mannenzaken. Lachend antwoordt ze, “de meeste gynaecologen zijn mannen voor vrouwenzaken, zoals u dat noemt”. “ook weer waar”, zeg ik glimlachend.
Ze neem de lijst door die ik heb moeten maken en zegt, “ziet er allemaal goed uit. Wat is het probleem?”. Ik antwoord dat mijn plas niet meer zo sterk is en gewoon wil weten of er niets aan de hand is, wetende dat er veel mannen zijn met prostaatkanker en zo en ik gerustgesteld wil worden.
Ze kijkt in haar computer en zegt, “uw psa waarde is 0,7 dus iets ergs zal het niet zijn. We gaan verder kijken, maar dan moet ik u wel toucheren en een echo maken van uw prostaat, bezwaar tegen?”. Ik zeg van niet en ze vraagt me op mijn linkerzij op de behandeltafel te gaan liggen met mijn broek en onderbroek op mijn hielen.

Ik doe dit en voel een dun vingertje in mijn aars, “voelt netjes aan, ik maak nu even een echo”. Ik krijg een dun pijpje in mijn aars en hoor haar mompelen dat het er allemaal goed uitziet. “kom maar op je rug liggen, dan kijk ik even naar uw penis. Zien of uw voorhuid niet te strak is en uw plasbuis geen beperking heeft”. Lachend antwoord ik dat ze lang kan zoeken naar mijn voorhuid omdat ik op 4-jarige leeftijd deze al ben kwijtgeraakt. Blij dat ik me die ochtend lekker geschoren heb draai ik me op mijn rug. “weet u waarom uw voorhuid verwijderd is?”, vraagt ze, naar mijn piemel kijkend. Ik zeg haar dat ik blijkbaar op jonge leeftijd al best geschapen was en mijn voorhuid wat te strak was.
Ze neemt mijn piemel in haar hand, “als u vrijt, komt u dan makkelijk aan uw gerief en ejaculeert u wel normaal gezien uw huidige klachten?”. “bedoelt u of ik veel spuit bij het klaarkomen?”, vraag ik. Ze kijkt me wat lief lachend aan en met mijn piemel in haar hand en dit gesprek, beginnen mijn zwellichaampjes hun werk te doen ik voel ik mijn piemel behoorlijk opzwellen. Ze knijpt heel zacht in mijn nu dikke lul en als ze even in mijn eikel knijpt heb ik het niet meer. “even zien hoe het met de plasbuis is”, zegt ze kijkend naar het gaatje in mijn eikel. “Mooi, ziet er goed uit allemaal en schamen hoeft u zich zeker niet met wat ik zie. Mijn lul ligt keihard in haar hand en ik zeg dat mijn witte papje voor drie meiden heeft gezorgd tijdens mijn vorige huwelijk. “O, dan heeft uw vrouw niets te klagen gehad”. Ik schiet in de lach, “hoezo, is een bevalling van dochters makkelijker dan?”. Nog steeds mijn piemel vasthoudend zegt ze, “nee, dat niet maar het feit dat u dochters heeft zegt iets over het feit dat uw vrouw klaar kwam tijdens de liefdesdaad. Mannelijke zaadjes vind het vocht in een klaargekomen vagina niet prettig”. Dit gesprek, haar hand om mijn snikkel en haar leuke gezichtje, maken dat ik behoorlijk opgewonden raak en bijna bang ben klaar te komen.

“Ik hou er van dat mijn bedpartner net zo veel genot heeft als ik”, zeg ik met wat schaamrood op mijn kaken. Ze wrijft zacht een beetje over mijn roede, “dat hoor ik wel eens anders, trouwens niet alleen horen maar ook merken”, mompelt ze, meer in zichzelf dan tegen mij. Ik leg mijn hand over die van haar, “komt u niet dan?”. Ze kijkt me wat treurig aan, “nee, ik ken dat gevoel niet en zeker een gesprek als wij nu hebben al helemaal niet”. “mag ik meisje zeggen in plaats van u”. Ze knikt wat. “meisje je bent prachtig en ik zou het wel weten met, bij en in jou.”
“Nu?”, vraagt ze zacht. Ik pak haar hand, geef haar een kusje en lik even daar waar haar vingers samen komen. “Daar ook?, ken ik niet eens”. Ze weet duidelijk wat ik daarmee bedoelde en zeg, “liefste wat ik doe”. Ze laat me los, staat op en knoopt haar jurkje open. “O, wacht even”, en ze loopt naar de deur en doet die op slot. Terugkomend knoopt ze haar jurkje verder open en komt haar heerlijke lijfje bloot. Geen bh-tje aan, zie ik haar prachtige kleine tietjes en een wit tangaatje. Ze ziet me kijken en zegt, “geen bh-tje nodig met die kleine dingen van me”. “meisje ze zijn mooi, ik hou van kleine tietjes”. Ik sta op, trek mijn broek en onderbroek verder uit en dan mijn schoenen, sokken en de rest.

Met een dikke stijf staande lul spreid ik mijn armen, “kom hier, mag ik je eerst zoenen”. Ze komt in mijn armen en brengt haar mond naar de mijne. Heel voorzichtig beginnen we aan een zoentje tot we onze monden wat openen en onze tongen een zacht gevecht aan gaan. Kreunend drukt ze zich tegen me aan en zak ik met mijn handen over haar rug naar haar kontje. “lekker kontje heb je”, mompel ik in haar mond. Ze wordt wat dwingender en drukt haar onderlijf tegen mijn stijve leuter, “ik word geloof ik wat geil, ken ik ook al niet”, zucht ze.
Ik schuif mijn hand naar voren in haar broekje en voel haar zachte wat vochtige lipjes, “je bent al wat vochtig, wordt een meisje straks”, zeg ik lachend. Ze weekt zich van me los en gaat op de behandeltafel liggen. Ik leg haar mooie benen wat uit elkaar en ze legt haar hand op haar broekje. “dit is allemaal nieuw voor me hoor, een vreemde man aan mijn lijf”. Ik pak haar voetje en lik tussen haar teentjes, “Ohh dit alleen al, oohh lekker”, zucht ze. “ik ga je helemaal zo likken en zoenen, tot je zelf je broekje uit wil doen”, fluister ik.
Ik begin haar teentjes te zoen en op te sabbelen, dan kleine kusjes en likjes te geven op haar kuiten, binnenkant van haar warme dijen en eindig met mijn mond op het bolle kruisje van haar broekje. “Ohh, je doet het echt hè?”, hijgt ze wat. Ik lik over haar broekje om dan haar buik en hoger zoentjes te geven tot ik bij haar tietjes ben en haar tepel in mijn mond neem. Haar andere borst streel ik en zie en voel dat haar tepels stijf worden. “Lekker schat?, vraag ik.

Ze knikt, omvat mijn gezicht en fluistert, “kusje”. Ik ga wat op haar liggen en begin haar lippen te likken. Als ze haar mond wat opent, beginnen we aan een lieve tongzoen en voel hoe ze haar onderlijf tegen me omhoog drukt, “wil mijn broekje wel uit nu”, hijgt ze zacht. Ik kom overeind en tussen haar benen zittend, trek ik haar broekje wat naar beneden en zie haar kleine kutje. “oohh schat, wat een lief kutje, je bent zo mooi”, kreun ik, haar broekje verder naar beneden trekkend. Een voor een trekt ze haar benen wat omhoog, trek ik haar broekje uit, druk het tegen mijn mond en lik het kruisje wat. Ze kijkt naar wat ik doe en vraagt, “vind je me echt zo mooi?”. Ik neem haar voetjes in mijn handen en plaats deze tegen mijn loeiharde lul, “voel maar eens hoe mooi ik je vindt”. Ze glimlacht en zegt, “ik heb al heel wat penissen gezien maar die van jou is mooi en geschoren”. Ik wrijf haar warme voetzolen langs mijn stijve en zeg, “ik heb geen penis maar een piemel of lul of Joris van af nu en scheren vind ik lekker bij oraal vrijen, geen haartjes die in de weg zitten net zoals bij jou”.

Ze lacht en begint nu zelf haar voeten over mijn lul te wrijven, “oohh zo lekker dik, wil ik straks ook kusjes geven, nooit gedacht dat ik dat nog eens zou zeggen”. Ik haal haar voetjes weg en sabbel weer even op haar teentjes, “meisje, ik ga jouw kutje eerst lekker likken”. Ik breng mijn hoofd tussen haar stappers en ruik haar lekkere geile geurtje. Vol geil genot lik ik met een slappe tong over haar perzikje, “ik ga je kutje lekker open likken”, fluister ik. “Ohh, doe maar ja, ooohhh lekker gevoel aan mijn vagina, oh nee kutje”, kreunt ze, haar onderlijf tegen me aan drukkende.

Ik kruip wat hoger tussen haar benen, die ze wat verder uit elkaar drukt, en plaats haar voetjes op mijn dijen. Met een kreuntje drukt ze haar kutje tegen mijn mond, “Ooohh lik me, eindelijk iemand die mijn kutje wil likken, ooohh zo lekker”, hijgt ze zacht. Ik wrijf haar lipjes tegen elkaar en begin met mijn tong haar gleufje te likken tot haar kutlipjes wat wijken en ik wat dieper ga met mijn tong, “jouw geurtje en je smaakt zo lekker schatje”, zeg ik, haar aankijkend. Ze lacht me lief toe en begint haar kleine tietjes te strelen, “wat ik allemaal doe en voel nu, oooh John, je bent zo lief voor me”. Ik lik haar verder open en schuif met mijn vingers het dakje van haar klitje wat omhoog en roffel met het puntje van mijn tong haar klitje. “ooohh God dit is lekker, zuig op mijn klitje, oohh jaaa”, hijgt ze als ik haar stijve klitje in mijn mond zuig en een vinger zachtjes in haar gleufje druk en haar ribbeltjes bovenin haar genotstunneltje begin te strelen. “Jesus John wat doe je allemaal, God wat lekker, ooohh stop even voor ik ga plassen hier op tafel”. Ik blijf haar likken en vingeren, “plas maar schat van me je gaat lekker klaarkomen”, zeg ik hijgerig.

Het schatje knijpt in haar tietjes en drukt haar kutje hard tegen mijn mond en vinger, “niet stoppen nou, oohh, ooohh, ooohh Jesus ik ga klaarkomen hoor heel erg klaarkomen, jaahhhhh, ooohh, God”, kreunt ze hard, een warm straaltje geil in mijn mond spuitend. Ik lik haar klaargekomen kutje verder tot ze haar kontje op bed laat zakken en aan mijn hoofd trekt, “op me liggen , kom even op me liggen”, hijgt ze. Ik leg haar benen op bed en ga op haar lekkere lijf liggen. Ze begint me heftig te tongen en knijpt in mijn billen, “Ik wil proberen of ik jouw dikke Joris durf te likken, heb je bij mij ook gedaan”. Ik sta op en de lieverd komt naast me staan en legt haar hand om mijn lul, Ga maar liggen, kijken of ik het durf”. Ik ga lachend naar haar op de bank liggen en ze kruipt tussen mijn benen. Heel voorzichtig pakt ze mijn piemel en brengt haar mond naar mijn eikel. Me aankijkend likt ze even aan mijn eikel, “lekker dit?”, vraagt ze wat nerveus. Ik druk mijn heupen wat omhoog, “echt wel, neem hem in je mondje, lekker warm voor me”, kreun ik. Ze zakt heel langzaam wat over mijn eikel en kroelt wat met mijn ballen. “dit is lekker voor me schat”, kreun ik zacht. Ze laat mijn lul uit haar mond glijden en me aftrekkend zegt ze, “ik zou je wel willen zien spuiten, klaarkomen, zeg maar, maar ik wil je eigenlijk ook wel in me voelen”. Ik lig te genieten en zeg gelukzalig, “kan allebei hoor, eerst mijn Joris in jou, dan met mijn eikel jouw klitje verwennen en dan over jouw tietjes klaarkomen”. Ze knijpt lief in mijn stijve lul, geeft me een likje en fluistert, “dat wil ik wel, ken mezelf niet meer”.

Verder gaan?
Lieve groetjes van Woody

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10780 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Urologie”

Plaats een reactie