BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Seks met mijn 6 jaar oudere nicht

Mijn geile nicht KimDe familie feesten van ons zijn meer een reünie, als er een bruiloft is dan komt de familie (oom, tantes, neven en nichten van uit het hele land naar het feest.
Zo was het 5 jaar geleden ook ik ben Lars nu 23, toen dus 17 een neef ging trouwen, ik moest van mijn ouders mee naar de bruiloft, maar ik was liever met mijn vrienden mee gegaan stappen.
Maar goed de bruiloft was in volle gang toen wij binnen kwamen wij feliciteerden het bruidspaar en even begon het gekakel iedereen kwam even langs de een gaf een hand en met hoe gaat het de ander gaf 3 zoenen, je weet hoe het gaat.
Zo op eens stond daar Kim een iets oudere nicht zij was toen 23 en woonde samen met haar vriend Karel (27) ik had wel eens gehoord dat, dat een arrogant kwalletje was.
Kim was altijd al mijn lieveling nicht wij konden het super goed met elkaar opschieten ondanks ons leeftijd verschil, dit kwam waarschijnlijk ook door dat onze ouders met elkaar op vakantie gingen.
Kim begroete mij hartelijk en begon te stralen en kuste mij op beide wangen en de laatste zoen op mijn mond, en zei kijk eens wat ben jij gegroeid mijn lievelings neefje.

Karel stond er jaloers naast te kijken en gaf mij even later een hand en zei, dus jij bent Lars.
Kim verteld wel eens, soms te vaak hoe geweldig jullie het met elkaar konden vinden.
Ik stond een beetje verbaasd te kijken, ook door dat Kim er prachtig uit zag ik had haar al een poos niet gezien, maar zei had nu mooi lang blond haar zij was slank, bijna iets te slank, een paar prachtige borsten zaten strak in haar korte jurkje, dat zeker niet te lang was en ik weet zeker als zij normaal zou bukken dat je haar billen en misschien wel meer zou zien.
Maar Kim bleef kletsen ik moest vertellen hoe het op school ging en Kim vroeg of ik al verkering had.
Ik kreeg een rooie kop en zei dat ik nog geen verkering had, je bent puber en denkt waarschijnlijk dan dat, dat niet normaal dat je geen verkering hebt op je zeventiende.

Ik vroeg uit beleefdheid hoe het met haar ging, je kon merken dat Kim die middag ook al mee was geweest naar de receptie, ook wel normaal het was haar broer die trouwde, want Kim had een glas wijn de hand en je kon ook wel merken dat, dat niet het eerste glas was wat zij op had.
Maar ik vroeg dus hoe het ging, prima zei Kim alleen de seks kan wat beter Karel heeft wel eens wat problemen met de seks.
Dit was voor Karel genoeg hij liep gelijk boos weg.
Wij bleven nog even praten en Kim liep naar de bar en pakte weer een glas wijn en bleef daar even praten.
Later op de avond zat ik op mijn telefoon op een stoel in een beetje rustig hoekje.
Kim stond bij Karel en Kim vroeg aan haar vriend of hij een stoel kon regelen want haar pumps deden een aanslag op haar benen en Kim wilde graag zitten.

Er was geen stoel leeg Karel zei arrogant dan ga je toch bij jouw lievelings neefje op schoot zitten, dan heeft die puber ook de avond van zijn leven.
Kim kwam gelijk op mij af en ging demonstratief met haar billen en met haar rug naar mij toe zitten, en zei tegen Karel dat prima hoor dit voelt beter dan jouw pikie.
Kim wiebelde wat met haar kontje en ik voelde mijn pik groeien.
Karel liep chagrijnig weg en hoorde hem nog zeggen slet.
Kim keek achterom terwijl zij wat wiebelde, haar rokje was wat opgeschoven en haar onderbroekje ging nu over mijn broek.
Kim vroeg krijg jij nu een stijve piemel van mij?
Ik zei niets, maar Kim zei ik moet even plassen en kwam even later terug, zij draaide haar rug naar mij toe tilde achterkant van haar jurkje op en ik keek recht tegen haar kale natte kut aan.
Kim liet zich zakken opende mijn broek en deed die iets naar onder mijn stijve pik knakte bijna, nu liet zij zich zakken , mijn pik bleef stijf en stond tegen mijn buik aan.
Kim duwde haar natte kut tegen mijn pik, haar hand ging onder haar jurkje opende haar lipjes, pakte mijn pik en zette die tussen haar natte kutlipjes en liet zich zakken.
Zij bleef eerst rustig zitten, voor mij was het de eerste keer dat mijn ik in een kutje zat, ik durfde mij niet te verroeren maar Kim ging langzaam op en neer.

Op een enkeling na, 2 giebelende nichtjes liepen vlakbij ons langs, maar voor de rest zaten wij wel zo afgelegen dat wij niet opvielen.
Kim mompelde nog wat heb jij een heerlijke pik, en zij spande haar lipjes aan en ik spoot mijn pik leeg in haar kut.
Ik voelde mijn pik kleiner worden, maar ook gelijk hoorden wij de stem van Karel die aan Kim vroeg, ga je mee dansen.
Oke zei Kim vrolijk, ik moet wel eerst even plassen.
Karel liep weg en Kim stond op en ik had een dikke kwak op mijn buik, snel deed ik mijn broek dicht en Kim gaf mij een zoen en bedankte mij.
Even later wam mijn moeder vragen of mee ging naar huis, het feest was afgelopen.
Kim kwam nog even afscheid nemen, en zei dat wij dit nog eens moesten over doen, mijn moeder keek verbaasd.
Een maand geleden was er weer een bruiloft maar vlakbij ons en Kim belde met de vraag of zij bij ons kon blijven slapen.

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 13116 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Seks met mijn 6 jaar oudere nicht”

Plaats een reactie