BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (10) Het geile meisjesbos

Tijdens een week vakantie met mijn lief Anouk (broertje’s ex) met broertje en zijn nieuwste lief en een gezamenlijke vriendin, Hilde en Dad pakte ik die woensdagavond om een uur of half negen broertje bij de hand, trok hem van de bank en zei dat het tijd was om naar het geile meisjesbos te gaan. Zijn vriendin keek me aan alsof ik van Venus kwam, maar hij stond direct op en zei dat hij nog even een makkelijke loopbroek aan wilde trekken. We startten uit de kampeerboerderij in joggingdraf en zo liepen we ongeveer tien minuten totdat hij stopte en zei, als je naar het geile meisjesbos wil moet je hier rechts af. Broertje had er de avond ervoor met Anouk gelopen en ze hadden op een bepaald moment elkaars hand vast gehouden totdat broertje Anouk ineens op haar wang kuste. Wangen werden lippen, lippen werden tong, tongen werden borsten, borsten werden schaamlippen, totdat hij haar op een bankje neerlegde en ze seks hadden alsof ze nog net zo bij elkaar waren als de periode dat ze ruim een jaar geleden een relatie hadden. Hij had het even nodig, had hij tegen Anouk gezegd en Anouk merkte dat het nog best vertrouwd was om hem weer eens in haar te voelen. Hij mocht best nog een keer en dat voucher werd al direct bij ontvangst al weer ingewisseld.

Zij bood hem na afloop van die tweede keer daarom nog een voucher aan.
Toen ze samen terugkwamen had ik direct in de smiezen dat ze seks hadden gehad. Anouk rook naar seks en ik zag hoe broertje een beetje ongemakkelijk deed om zo gewoon mogelijk te doen. Zijn lieffie merkte dat niet, maar ja, ik ken hem langer dan vandaag. Toen we gingen slapen voelde ik nog even met een vinger aan Anouks kutje, en stopte die vinger in haar mond. Dat is niet alleen maar meisjesvocht dat in jouw kutje zit, madam. Anouk zei direct dat ze een beetje stout was geweest. Ze schaamde zich ervoor dat de boswandeling van die avond iets anders was verlopen dan ze allebei hadden gepland. Ze was met hem van bil gegaan, vooral omdat ze het gewoon lekker had gevonden. Ze waren wel allebei getekend, ze hadden zich gebrand aan een brandnetel. Broertje wist de weg nog bij haar, zei ze, alsof ze een historisch stadscentrum was dat hij vroeger al eens bezocht had. Het was vooral lust geweest. Alsof er ook iets anders bestaat bij broertje :). Over terug naar elkaar was niet gesproken en door haar ook niet bedacht. Ze waren ‘gewoon’ allebei geil geweest, hadden dat bij elkaar gevoeld, de avond was zwoel, en tsja….Je doet elkaar toch tekort als je dan niet even samen geniet van het moment, de zon, de stilte, de bomen, de zindering, de lust in je en elkaars lijf. Argument van Anouk, waarin ik haar geen ongelijk kon geven. Daar lag ze dan naast me, geil, met maar een heel klein vleugje van oh jee wat heb ik nou gedaan.

Weet je, zei ik, maak je niet druk, ik heb geen piemel, dus ik kan je dat niet geven; als je dat vanavond nodig had, boeien, duwde mijn vingers in haar kutje en mijn tong in haar mond en hoopte dat ze het zusje van broertje nu ook nog lekker vond. Dat vond ze.

Toen ik die woensdagmorgen in de badkamer was kwam broertje binnen om te plassen en deed de deur direct achter zich op slot. Ik zei ‘wat hoor ik nou, broertje, sex with your ex?’ Hij reageerde direct toen ik zei dat hij zijn plasser de avond er voor voor heel andere dingen had gebruikt. En hij had nog wel een lief, ze zouden volgende week gaan samenwonen had hij trots verteld. ‘Vier uur later was Anouk met een slip vol zaad van hem terug uit het bos gekomen. ‘Ja ik werd een beetje geil toen we daar liepen en toen we kusten voelde ik dat haar slipje vochtig was. Echt, Fem, ze was lekkerder dan toen we wat hadden.’ Ik tikte op zijn piemel. ‘Jij bent wel een beetje stout geweest he.’ En begon hem langzaam te strelen. ‘Wie vind je lekkerder, Anouk of je liefie?’ Hij vond dat Anouk in het voordeel was want door de omstandigheden van gisteren was het superseks geweest, dus ja dan krijgt Anouk een 10. Hij had ineens trek in haar gekregen, haar lekkere lippen, haar volle borsten en ineens floep zat hij in haar. ‘Stoute jongen’ zei ik. Je hoort de volgende keer wel eerst toestemming aan mij te vragen he en ik grijnsde breed uit. Ik kneep in zijn piemel en hoorde zijn adem versnellen toen ik begon te wrijven. Voor hem fluisterde ik ondertussen: ‘oh Anouk, wat was je lekker, oh Anouk’. Ik wreef door en vroeg hem of hij nog wel zaad voor zijn liefie had. ‘Ja’, zei en kreunde hij, ‘ja, niet doen Fem, dit gaat mis’ en hij spoot. Best veel. ‘Zo, broertje, dit ging ook al niet naar je lieffie. Sta je zo onder hoogspanning? Neuken jullie te weinig? Droog je piemel af en ga je vriendin wakker maken, sletboy die je bent. Ik denk dat wij vanavond ook maar eens even samen naar het geile meisjesbos moeten om een ernstig gesprek te hebben.’

Hij stemde iets te snel in en vond dat ie zijn piemel goed moest wassen dus sprong hij bij mij onder de douche. Ik zeepte zijn rug en hij de mijne en hij ging daarna tegen me aan staan zoals we vroeger vaker deden als we samen onder de douche stonden. Ik voelde zijn stijve kloppen tussen mijn billen en vroeg hem of hij na gisteren en zonet nog niet genoeg gehad. ‘Zo blijft er voor je lief helemaal niets meer over. Of heb je haar tussendoor ook nog….’ ‘Nee echt niet’ zei hij toen hij me penetreerde. Ik kreunde. Een minuut zat hij in me, langer niet, zo snel was hij klaar, waste zijn piemel en sprong onder de douche vandaan. ‘Ik moet naar haar toe.’ ‘Het geile meisjesbos’ zei ik, ‘Vanavond, en dan neem je de tijd voor me, macho. En geef je mij waar ik recht op heb. Of ik zal es ernstig babbelen met je lieffie.’

Mijn babbel, schrijlings op het geile meisjesbankje, hield in dat ik hem vroeg naar de stand van zijn relatie, hem opdracht gaf de volgende nacht bij volle maan met Hilde af te spreken. In zo’n nacht is haar kut een schorpioen en wellicht hielp hem dat in zijn keuze voor lieffie. En ik maakte hem alvast duidelijk dat Anouk en Hilde niet beschikbaar zijn voor een relatie met hem. Anouk misschien wel voor zijn zaad, als we kinderen willen en als dat voor hem de toekomst is, zonder lieffie, so be it. Met zijn broek op zijn knieen en mijn sportrokje omhoog kusneukte ik me naar een orgasme. Okay, twee dan. Drie. Hij blijft vertrouwd. En lekker.

In de volle maansnacht vertrok Hilde na instructie, voorzover zij zich laat sturen, naar het geile meisjesbos. Haar kleren, ze was al minimaal gekleed, had ze daar in een plastic tas verstopt en zat daar in de vochtige lucht op het geile meisjesbankje fris en naakt te wachten op hem die zij verleiden zou. Ook hij had de achterblijvers verlaten; Anouk, lieffie, dad en ik speelden fanatiek met elkaar Ticket to ride Teams. Dad en lieffie waren een team, en Anouk en ik. Na hun tweede overwinning had Lieffie inmiddels heel wat glazen wijn op, Dad zat heel intiem naast haar, en ze werd best wel loslippig. Ook haar andere lippen worden dan wat losser zei ze. Ik vroeg direct naar stoute verhalen, maar zo stout was ze eigenlijk nooit geweest. Ze was jaloers op de vrijheid bij ons in huis en wilde dat zij zo was. Dad legde een hand onder haar T shirt. Ze kreeg kippenvel en ik hoorde haar adem veranderen. ‘We hoeven geen strippoker te spelen, maar misschien durf je wel je T-shirt voor ons uit te trekken’, zei Dad. Ze stond op en een beetje flirtend met zichzelf en ons trok ze haar T shirt uit. Ze kwam voor Dad staan, daagde hem uit, draaide met haar billen, danste en deed vlak voor hem het knoopje van haar korte broekje los en schoof het een beetje omlaag. Dad stond op, ging achter haar staan en streelde haar rug en buik. Ze kuste hem op zijn wang, en ineens ook op de mond. Hij deed haar broek omlaag en streelde haar over de voorkant van haar slipje. Anouk kon met haar handen bij haar billen en streelde en kneedde die. Lieffie bewoog haar billen en op hetzelfde moment staken Dad en Anouk een vinger in haar kutje. Jaaaa, ohhhhh, please kirde Lieffie iets te verlangend.

Op het geile meisjesbankje had Hilde inmiddels twee keer paalgereden op haar prooi en wilde nu wel eens zien en voelen hoe broertje alle remmen losdeed, ze ging op het bankje liggen en zei dat hij haar nu maar eens ongeremd moest nemen en al zijn verlangen naar haar, naar Hilde moest geven, roepen, spuiten. Ze vuurde broertje aan, wilde hem vaker, hij haar ook en gaf haar ook zijn laatste druppels van die nacht.

Dad vroeg Lieffie of ze doorwilde, ze wilde! Ik pakte haar slipje beet en rukte het in een keer stuk. Neem haar, Dad, lijf je haar in in onze harem? Dad nam haar, zei ‘jij hebt een strak kutje, het strakste van ons allemaal, Lieffie. Nu ben je van ons, ingelijfd, niet alleen van mij, maar ook van de meiden.’ ‘En jij lijft morgen broertje bij ons in’, zei ik tegen haar. ‘We brengen je naar het geile meisjesbos. Jij zult het vierde meisje zijn dat hij daar deze week neemt, alleen zal hij vooraf niet weten dat jij het bent. Daarna horen jij en hij bij ons. Vanaf vandaag heeft Dad ons alle vier gehad, net als broertje trouwens. Vannacht slaap je met Anouk en mij. Morgen brengt Dad je naar het geile meisjesbos. Daar zal broertje jou geblinddoekt neuken. Eens kijken hoe lang het duurt voor hij weet dat jij het bent.’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8116 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie