BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (48)

Toen de twee dames de slaapkamer verlaten hadden, maakte ik Mary wakker en vertelde haar dat de dames thuis waren gekomen. “Oh neen, heeft Karen mij hier zo zien liggen?” vroeg Mary. Ik knikte en Mary sloeg haar hand voor de mond “Neen, neen ….” jammerde zij. “Rustig maar, Karen is een volwassen meid en geen kind meer, rustig maar die begrijpt dat wel” zei ik tegen Mary. Wij gingen ons in de badkamer even opfrissen en nadat wij ons hadden aangekleed gingen wij naar de living. “Hey dames, al thuis” vroeg ik “en Karen hoe was de kennismaking met het dorp?” “Wel een leuk dorpje” zei Karen “en de stad viel ook mee met veel leuke winkels en een paar gezellige kroegen. Ik ga mijn dagen hier wel leuk kunnen invullen.” Mary was stil en keek een beetje beduusd vanuit de zetel waar zij was gaan zitten. Ik deed teken naar Karen om even bij haar oma te gaan zitten. Karen begreep de hint en terwijl Nelleke en ik in de keuken aan het werk gingen, zag ik Karen met Mary praten. Soms ging het er vrij heftig aan toe met heftige gebaren. Ondertussen kon ik Nelleke een beetje bijpraten en vertelde haar ook over “ik hou van jou” verhaal. Zij was hier niet verwonderd over en fluisterde “ik hou ook wel van Mary, maar jij bent mijn grootste teddybeer”.

In de zetel zag ik dat Mary en Karen elkaar een flinke knuffel gaven. Ik denk dat Karen haar oma heeft kunnen overtuigen dat zij oud en wijs genoeg is en dat zij ook plezier mocht hebben. Aan het avondeten werd er flink gebabbeld en genoten. Tegen een uur of tien wilden wij gaan slapen. Ik maakte mijn zetel klaar om te gaan slapen, maar Karen kwam naar mij toe en zei “ben je gek man, je gaat toch gewoon in je bed slapen. Neem oma nog maar eens lekker onderhanden, morgen gaat zij terug naar huis en moet zij het weer met haar speeltjes redden”. Ik keek Karen aan en die knipoogde en lachtte “pakken jullie haar maar eens flink onderhanden met jullie beidjes”. Toen ik met Nelleke en Mary meeging naar de slaapkamer, keek Mary vreemd naar mij. Maar Karen die net haar eigen kamer wilde binnen gaan zei “oma geniet nog maar eens lekker en laat je maar gaan”.

In onze kamer stond Mary een beetje bedremmeld te kijken, niet goed wetend hoe zij moest reageren of wat zij moest doen. Nelleke ging voor haar staan en trok met haar hand onder de kin het hoofd omhoog zodanig dat de beide dames elkaar aankeken. “Mary wij houden alle twee van je, je bent onze liefste vriendin” zei Nelleke. Ik ging achter Mary staan en begon zachtjes in haar nek te kussen, wetende dat zij dit ontzettend lekker vond. Mary boog naar voor met haar hoofd en kustte Nelleke op de mond. De dames waren in een heftige tongkus verwikkeld. Ondertussen bleef ik Mary in haar nek kussen en likjes geven. Met mijn handen ging ik naar haar kleine maar parmantige borsten en door haar kleren heen trok ik aan haaar tepels. Mary kreunde want ik bewerkte haar twee gevoelige plekjes. Wij lieten Mary los en begonnen haar kleren uit te trekken. Toen Mary naakt was zette Nelleke haar lippen op de stijve tepels van Mary en begon aan die stijve spenen te zuigen.

Mary stond met gesloten ogen te genieten. Ik ging achter Nelleke staan en begon haar kleren los te maken. Haar rok en slipje waren geen probleem voor haar blouse en BH moest zij echter Mary los laten. Snel trok ik beide kledingstukken uit. Mary zag de blote borsten van Nelleke verschijnen en bukte om de tieten van Nelleke in haar mond te nemen. De borsten van Nelleke zijn behoorlijk groter maar haar tepels zijn enorm gevoelig. Met een vinger ging ik door het kruis van Nelleke en die stond als kletsnat te geilen. De dames keken elkaar aan en draaiden zich naar mij toe. Zij kleedden mij uit, langzaam en regelmatig ging er een hand strelend over mijn lichaam. Toen ik uit mijn kleren was kwam Mary naar mij toe en gaf mij een hevige tongkus. Nelleke stond er naar te kijken en onderwijl speelde zij met haar borsten en kutje. Je hoorde haar kutje soppen.

Ik beëindigde de tongkus en duwde Mary op het bed. Zij ging op haar rug liggen en Nelleke en ik gingen beiden aan een zijde van Mary liggen. Samen begonnen wij haar te kussen en te likken in haar nek, haar gezicht en daalden wij af naar haar borsten. Mary genoot en kreunde “Ooohhhhh…. Oooooohhhh….. geeeiiiilllll”. Stelselmatig zakten wij af naar haar buik en haar venusheuvel. Wij trokken haar benen open en begonnen samen over haar lies en kruis te likken. Mary genoot “oooohhhh….. Goooodddddd” kreunde zij. Nelleke richtte zich op de clit van Mary en ik likte de onderkant van haar kut en kwam soms ook over haar kontgaatje. Mary lag te puffen en te blazen en toen ik een vinger in haar kontje stak kreunde zij “ oohhhhhh….. ooooohhhh … ik… gaaa……. Kooommeeen”. Ondertussen zag ik de deur van onze slaapkamer een beetje verder opengaan en in de gang stond Karen naakt met zichzelf te spelen. Ik richtte mijn aandacht weer op Mary en vingerde haar kontje. “Uh… uh… uuuhhhh” kwam er uit de mond van Mary. Ik trok mijn hoofd terug en hierdoor kreeg Nelleke alle ruimte om haar tong in de sappige kut van Mary te steken.

Dit was de druppel voor Mary en heftig grommend kwam zij klaar. Ik keek naar de deur en Karen stond met drie vingers met gesloten ogen in haar kut te raggen.
Op het bed was Mary tot rust gekomen, zij kwam overeind en duwde mij ruggelings op het bed. Zij kwam over mij heen aan mijn zijde zitten en Nelleke pakte de andere kant. Zo begonnen beide dames met mij te spelen en op te geilen voor zover dat nog nodig was. Zij speelden met mijn tepels en met mijn balzak, gaven kusjes op mijn tepels en likten zachtjes over mijn lullekop. Die stond al stijf maar nu stond hij knoerhard. Mary zette haar lippen op mijn lul en liet die zachtjes naar binnen glijden terwijl zij met haar tong rondjes draaide. “Mmmmmm ….. leeekkkkeeer” kreunde ik. Hierop richtte Nelleke zich op mijn balzak. Ol verdorie wat was dit lekker die twee dames leken wel op elkaar ingespeeld. Dit mocht niet te lang duren of ik ging in het mondje van Mary klaar komen. Ik liet de dames nog even begaan en nu wisselden zij spontaan Mary zakte naar mijn balzak en Nelleke haar mond ging over mijn lul. Nelleke kwam omhoog en stak haar tong in mijn pisgleuf. Verdorie lekker gevoel was dat.

Na een minuutje gaf ik aan dat de dames best stopten omdat ik anders zou klaarkomen. De dames keken elkaar aan en Nelleke knikte naar Mary. Mary kwam over mij heen en zette haar kut boven mijn lul. Zij pakte mijn lul en wreef die door haar natte gleuf, zij sidderde toen mijn lul haar clit raakte, maar bleef met de kop over haar clit gaan. Dan zette mijn lul voor haar grot en ging langzaam naar beneden. Centimeter voor centimeter verdween mijn stijve lul in haar kut. “Uh… uh….uh… uh…. Uhh” maakte Mary korte zuchtkreunen. Toen mijn lul helemaal in haar kut zat bleef zij stil zitten maar bewoog de spieren van haar kut. “Ooooeeeeeehhh…. Mary….. leekkkkeeer” kreunde ik. In mijn ooghoek zag ik dat Nelleke de dubbele strapon aan het insteken en aan het omgorden was. Oooh die ging Mary’s kont nog verwennen.

Ik werd nog geiler door dit vooruitzicht. Mary had nog niks door. Ik voelde Nelleke op het bed achter ons komen. Zij duwde Mary naar voor, die dacht dat het was om mij een tongzoen te geven en dus zette zij haar lippen op de mijne. En dan een zware kreun in mijn mond toen Nelleke de strapon in het kontje van Mary duwde. Nelleke had de trilfunctie vrij hard staan. Ik voelde de trillingen op mijn lul. Wat een sensatie toch weer en Mary had het niet meer. Uit haar mond kwamen alleen nog maar “OOooeeeeeehhhhh” geluiden. Godverdomme die cougar heeft toch een strakke gleuf, mijn lul werd enorm gestimuleerd. Toen Nelleke hard begon te neuken in de kont van Mary, stond die op uitbarsten. Haar orgasme raasde door haar lichaam en zij gromde “spppuuiiiiiittttteeeeennnn…… spuit mij vooooolllll”. Toen ik opzij keek zag ik Karen in de gang tegen de muur hangen, het geil liep tussen haar benen naar beneden. Ik hield het niet meer en mijn zaad spoot met kracht in de kut en de baarmoeder van Mary. Nelleke bleef stil achter Mary zitten maar ook zij had door de trillingen van de binnenste strapon haar orgasme gekregen.

Toen wij uitgeraasd waren gingen wij naar de badkamer om ons een beetje op te frissen. Nelleke poetste de strapon ook proper. Karen was blijkbaar ondertussen naar haar kamer verdwenen want die hadden wij niet meer gezien. Die nacht sliepen wij met zijn drieën lepeltje lepeltje.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 4867 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie