BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (6) Een kermend hoopje geil…

Een kermend hoopje geil op zijn harde paal

Hij ruikt het altijd als ik geil ben. De hele dag zijn we al samen thuis geweest en het huis zal nog tot zondagmiddag voor ons beide zijn. Mijn geliefde Anouk komt zondagavond langs en samen zullen we later deze week weer terug naar haar ‘huis’. Vanmiddag heb ik gechat en zowel Dad als Anouk hebben me geil gemaakt met hun fantasieën en verhalen. Hij zat aan de andere kant van de kamer, eerst zat hij op de bank, later was hij aan het werk aan de andere kant van de tafel en ik merk het dan gewoon dat hij mijn natte kut ruikt. Onmiskenbaar. Ik was al geil voordat ik met Anouk ging chatten, zij en de wetenschap dat hij me ruikt maken me nog geiler en ik verlang steeds intenser – naar haar, maar ja hij is hier, dus ook naar hem.
Maar ik voelde dat ik ook weer opgewonden werd over wat ik vorige week zag. Het was niet de eerste keer dat hij met Anouk flirtte. Ik was niet eens verbaasd. Het wond me op, prikkelde mijn fantasie, liet me broeden op de manier waarop gebeuren kon wat ik in mijn fantasie al voor me zie. Die laatste keer voelde ik -zodra ik discreet de kans kreeg- haar slipje en fluisterde misschien toch niet helemaal onhoorbaar voor hem ‘je bent nat van hem, slettebak’. Het was niet eens een vraag, het was een constatering. Ze keek gulzig, beaamde ‘guilty’ en tongde met me, om me de mond te snoeren en het te onderstrepen.

De geur die ik verspreid benut ik optimaal vanmiddag. Als hij zijn laptop dichtklapt loopt hij naar me toe, masseert mijn schouders en benoemt de heerlijke geuren die ik verspreidde. Ontkennen heeft geen zin en eerlijk gezegd ik had ook geen zin te ontkennen dat ik hem wil voelen. Zodra hij mij op zijn bed heeft geworpen, duw ik mijn billen omhoog en moedig hem aan door te zeggen dat ik voor hem zo vurig en geurig ruik. Hij grijpt mijn dijen, duwt zijn krachtig lid in mij en ik moedig hem nog meer aan: ‘denk maar aan de kut van Anouk, of wil je die soms niet?’. Hij legt me op mijn rug, ik strek mijn benen over zijn schouders en hij penetreert me diep. ‘Bereid Anouk voor… op mij, Femke’. Hij kust me, ik kus hem en mijn god, of we nu 5 of 100 minuten hebben geneukt ik weet het echt niet meer. Hij was er net zo val van als ik dat hij haar nemen, neuken, naaien. Hij wilde het liefst dat ik op afstand zou luisteren naar haar kreunen, zou kijken hoe ze klaarkwam als ze door hem genomen werd, of, zou meedoen in een trio.

Hij trok uit me dat ze de laatste keer -en niet alleen toen- nat van hem geworden was, dat het mij ook op zou winden als hij haar zou nemen en dat ik daarom wilde dat hij mij met zijn zaad vulde, nu. Hij is per slot van rekening vooral van mij. Hij spoot zijn zaad in mij voor mij, hij spoot zijn zaad in mij voor Anouk, hij spoot zijn zaad in mij omdat hij zichzelf op haar trakteren gaat. Ik zie uit naar zondag. Ik appte Anouk: ‘Ik voel me een kermend hoopje geil op zijn harde paal.’

Ze antwoordde op dit bericht pas de volgende morgen. Met een foto van haar kutje, schuim en een mesje. Ze bereidde zich voor. Anderhalf uur later appt ze: ‘Ik ben er. Bijna.’ De heks, ze wist dat ik niet thuis zou zijn. Hij wel. Hij ontving haar met open armen, ze kussen bij de deur en hij voelt haar kale, strakke natte kut. Ze komt niet verder dan de mat, de vloer, hij zuigt haar bruine borsten leeg alsof hij verlangt naar melk, hij likt haar kut alsof hij alle honing uit haar honingpotje zuigen wil en nadat hij haar opgetild heeft, haar op bed gesmeten heeft, worstelt ze met hem tot ze boven ligt en gaat ze op hem zitten en ze rijdt hem, tergend langzaam, masseert zijn lul, tot hij al het zaad dat hij nog heeft in haar spuit. Ze legt haar hoofd tegen de zijne, knuffelt, streelt, masseert en valt met hem in slaap.

Later die middag appt ze me: ‘ik ben geslaagd als paaldanseres. Ik ben ook een kermend hoopje geil.’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8146 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie