BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Femke (5) Nooit geneukt

De onderdelen 2 tot en met 4 zijn nog Under Construction en worden later deze maand gepubliceerd. Deze in de serie laat ons beter kennis maken met Femke en haar Dad.

We hebben nooit geneukt zei ik altijd tegen hem, maar ik kan niet zeggen dat we nooit seks hebben gehad. Ik bedoel: hij werd 100% geil van me, en ik ben ook wel es klaargekomen van hem. Nog altijd denk ik met plezier terug aan die hete zomerdag dat hij me retegeil gemaakt heeft. Ik was het eigenlijk de hele dag al. Niet voor niks had ik die dag geen slipje onder mijn jurk aan en wat was ik: 17, 18? 16 denk ik. 16. Ik stond in de keuken toen hij binnenkwam en moest dus snel mijn vingers uit mijn kutje halen. Ik was er al bijna….

Hij moet het gemerkt hebben wat ik aan het doen was, want hij komt achter me staan – wilde net als ik ook wel een cocktail – en hij tikt me op m’n billen, zo dicht zat ik dus tegen mijn orgasme aan, er kwam een geluidje uit mijn mond, bijna kreunend, tikt ie nog een keer en vraagt nog, komt dat door mij, Femke, die verlangende kreun? Hij geeft me nog een tik en alles zindert en trilt in mijn buik, in mijn kut, ik heb flapperende schaamlippen en ik kom me daar klaar, echt niet normaal. Ik werd zo geil van zijn billentikjes, mijn gott. Welkom in de wereld van de tikken op je billen, Femke, dacht ik later. Ik zak een beetje door mn benen, ik heb zoiets als ‘stop, Dad, ik kommmmm klaaaarrrr’, hebben geroepen en als ik weer op mn benen sta hoor ik achter me ‘ik wist niet dat je zo geil was Fem’ en streelt met zijn vlakke hand over mijn blote billen en een stukje naar mijn liezen toe, streelt vlak bij mijn schaamlippen en voelt hoe nat ik daar ben en ondertussen vraagt ie wat voor cocktail ik wil, pakt wat uit de koelkast zet het op het aanrecht, blijft achter me staan en schuurt met zijn zwembroek/lul langs mijn jurkje/billen. Ik trilde nog op mn benen, want ik was retegeil door de zon en de warmte. Hij plaagde me ermee dat ik zo dicht tegen een orgasme aan zat. Dat wist ie niet, hield ie vol. Toen hij schuurde voelde ik dat hij een enorme harde lul had. Hij voerde me een beetje dronken en ik werd een beetje ontremd door die cocktails en door het sudderende orgasme, het was niet genoeg vond mijn lichaam.

We waren samen in de tuin, ik had binnen een jurkje aan gedaan maar buiten zonnen deed ik naakt en toen ik met mn cocktail naar buiten ging aarzelde ik wel even, zette mijn cocktail neer, hij kwam ook naar buiten. Kom Fem, ik doe ook mijn zwembroek uit en we praatten over de naderende zomervakantie, over mijn vriendin en jouw vriendinnetje en over lekkere cocktails. Hij bleef een stijve houden, ik een natte. Hij maakte een tweede cocktail en die dronk ik geloof ik iets te snel op en ik zei op een gegeven moment dat ik altijd een beetje geil van alcohol word. En dat ie al gemerkt had dat ik al een beetje geil was. Ik pakte zijn hand, begon hem te kietelen en hij trok me aan mijn hand mee naar binnen, kietelde daar verder. Ik giebelde, struikelde en hij voorkwam dat ik viel en legde me op mijn rug op de vloer, hij boven op me en ik voel zijn lul bij mijn schaamlippen. Daar werd ik nog natter van, ik had allang gezien dat hij een natte eikel had. Ik voelde zijn eikel bij mijn kutje en kreunde, pap, hier maak je me nog geiler mee. Ik ben aangeschoten geloof ik, zoiets zeg je toch niet. Hij trekt me van de vloer, ‘gooit’ me op de bank, op mn buik en slaat me op mn billen. Stout Famke. Ik zacht gillen en ik voelde het weer komen. Nog een tik of 5 en ik kom weer ongelooflijk klaar, ik kijk naar hem en naar zijn lul, en ik zie dat hij spuit, zonder dat ie er aan trekt.
‘Het is een hete zomerdag, Fem, tijd voor een koude douche, kom’. Ik zeg nog ‘Jezus pap, wat doe je’. Sorry Fem zegt ie, maar ik zeg dat het niet geeft, dat hij er niks aan kan doen. En halfdronken glijd ik van de bank en lik met mijn tong zijn zaadjes van de vloer. ‘Schoon’, zeg ik. Het was niet heel erg veel, hij wilde me nog tegenhouden maar was te laat.

Daarna hebben we samen gedoucht. Onder de douche zei ik tegen hem: je wilde me neuken he, toen je lul zo dicht bij mijn kutje zat…. Je had het liefst in me gespoten he. Hij pakt me beet bij mijn middel, duwt mijn billen tegen zijn lul, pakt mijn borsten, bijt in mn oorlelletje en zegt ferm ‘en was jij niet het hoerige meisje dat wilde dat haar vader in haar kutje spoot, was jij dat niet?’ Ik was mijn geilheid nog lang niet kwijt en hij ook niet en, eerlijk, toen hoopte ik zo graag dat hij deed wat hij ook deed.

Ik was zo rozig dat ik niet meer weet of ik in de alcoholische roes dit allemaal droomde of dat het echt gebeurde. Ineens zei hij tegen me ‘voel me meisje, voel mijn lul in jouw kut, we drogen ons af, en dan neem ik je in je bed, goed, stevig en lekker. Hij droogde me af, droogde zichzelf af. Ik ren naar mijn bed, op mijn rug, armen naar hem toe, en hij heeft me toen genomen, ik mijn benen over zijn schouders, zodat hij diep in me kon komen. Ongeremde seks, van hem, van mij, ik denk dat we zo 2, 3 uur genaaid hebben, echt genaaid. EEN keertje maar, maar wel zo lekker en zo goed. Weet je, in al die jaren dat ik met mannen vree (en dat zijn er niet zo veel, het waren vooral meiden) was dit wel een van de lekkerste. En eigenlijk durf ik het tegen niemand te zeggen. Hij heeft me in die 2, 3 uur zo vaak laten komen, gebeft en ik heb hem ook gepijpt en ik zei later tegen hem dat het uit zijn lul toch lekkerder was dan van de vloer. Ik was zo geil, hij ook, en wij van elkaar. Vlak voor we stopten heeft ie ook mijn kontje genaaid, aan het eind. Het voelde bij hem zo veilig. Ik verlang er nog wel eens naar om hem diep in mijn schoot te voelen en hem zo ongeremd te kunnen laten genieten. Hij zei ook dat ie in al die jaren niet zo lekkere seks had gehad…

’s Avonds, in het donker zitten we samen op de bank, close, allebei in joggingbroek. Weer voel ik zijn hand. Bij mijn kutje. Hij wilde me nog even bedanken voor deze lekkere dag. En hij hoopte dat ik ook als ik niet aangeschoten was er met een lekker gevoel op terug keek. Ik zei… dat ik het echt het lekkerste vond wat ik ooit had ervaren. Kust en likt ie m’n oor: ‘meisje’ en fluisterde door ‘ik voel heus wel dat je nat bent en dat is niet van je vriendinnetje. Ik kuste zijn torso en zei ‘ik voel me een kermend hoopje geil op je harde paal’.

En met liefde vingerde mij me ondertussen nog een keer klaar.

Zoals ik al zei: ik kan niet zeggen dat we nooit seks hebben gehad, maar we hebben nooit geneukt.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9636 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Femke (5) Nooit geneukt”

Plaats een reactie